Snart dax !!



Runt halv ett ska älsklingen köra mig till jobbet.. Idag cyklar jag inte eftersom jag orkar inte vara helt svettig när jag kommer hem och våra vänner ska komma ju.. Försökte få tag i Karro men ingen lycka :/ Så om du ser detta gumsi så ring mig *hihi*.. Vet inte riktigt vem som kommer ikväll eftersom det egentligen inte var planerat utan bara blev så.. Och jag har ingen aning om vi ska ut senare eller inte o.s.v.. Aja det får bli som det blir.. Ska som sagt ändå upp och jobba imorgon så..

Here I am !!





Bålen !!


Skulle vilja mysa framför en bål men det lär inte ske om jag är hemma iaf och festar.. Gahhh svårt att bestämma mig !!



Jaha då var det valborg dådå !!



Ska jobba till 19 så det är inte särskilt skoj, alla planer går i kras.. Sen ska jag jobba imorgon igen dock inte förrän 11 men ändå.. Jag vet inte om jag ska hem till Mammi och dom en stund sen hem hit och festa lite efteråt eller om jag bara ska vara här hemma och festa lite med killarna.. Kan inte bestämma mig riktigt. Vad ska ni göra idag ??

Orkar inte ....


Sitta här mer nu, ska lyssna klart på min playlist sedan ska jag bege mig till sängen faktiskt.. Imorgon jobbar jag 13-19 soft soft :) Så hinner ligga och mysa med älsklingen en stund.. Han har tur som är ledig i 2 dagar nu när vädret är så himla underbart.. Synd man bara ser det genom fönstrena dock.. Hoppas det är fint i helgen då jag ska vara ledig :)

Natti natti !!!

Kvällen !!



Zara kom en sväng och lämna mina kläder jag hade glömt där + ferraribilar som jag älskar :) Så satt vi och pilla vid datorn ett tag innan vi gick ner för jag ville glo på deleted scenes och sånt på Twilight filmen.. Köpte den idag *wiiie* I LOVE !!!





Tröttisarna :)


Onsdag !!



Jaha idag har man ju inte särskilt mycket att skriva eftersom jag har jobbat hela dagen (9:30-19) Fick en hel del att göra i slutet, skulle bygga om ibland batterierna och lite sådant så Adde och jag pillade en del med det men hann inte bli klara så får fortsätta imorgon när jag kommer dit.. Sen cyklade jag hem så hade mammi ringt så jag fickr inga upp henne.. Hon undrade om vi ville komma och grilla imorgon och jag vill det men så verkar det som våra gemensamma polare ska komma hit till oss och grilla.. Så ja jag får se annars får jag be mammi hämta mig och sånt :P hehe..

Nu vet jag hur jag vill ha mitt hår !!!

Sån här färg vill jag ha :) Exakt sådan har jag letat bild på i evighet och nu hitta jag det :)
Tror ni jag hade passat i det??
Jag ska nog göra hårförlängning nu snart men då blir det ju blont som jag har det nu men sen till hösten när inte solen gassar på så tänkte jag ha en sådan här färg :)




Känns så ensamt ..



Min älskade man börjar ju jobba 17:30 dessa dagarna till 2:00 så vi har nästan inge tid tillsammans och snacka om att jag känner mig ensam. Som när jag jobbar ja nu har vi hunnit setts 1 timme sen ska han iväg och jobba och nu onsdag och torsdag jobbar jag till 19 då ses vi inte alls liksom :I helt sorgligt ju .. Men får stå ut, tar igen det sen när vi är lediga tillsammans igen.. Så hoppas på att han är ledig i helgen iaf <3



Taylor Lautner och Selena Gomez <3 ??


Checka in vad söta dom är tillsammans :)



För er som inte vet vem dom är så är Taylor han "indianliknande" killen i Twilight.. Och Selena är med i bla Another cinderella story :)

Shopping !!



Efter körlektionen gick jag en runda i stan.. Riktigt härligt idag ju.. 

Först blev det en klänning från Jc men har dock ingen bild på den för när jag prova den hemma för visa Johan så var jag tvungen att laga mat samtidigt eftersom han skulle jobba.. Så råka såklart köttfärsen stänka på den :/ Så har fått kasta in den i tvättmaskinen och hoppas att den blir ren annars får jag dra dit och köpa en till för den var super söt..


Sen köpte jag en vit t-shirt och ett vitt linne på H&M
Och chinos och den svarta kortärmade boleron på Gina Tricot :)

Skulle köpt skor också men ja mina tår blödde en del efter mina tånaglar borra in sig i dom, så inte så fräscht att prova skor då så jag hoppade över det :P

Men jag är fortfarande super shopping galen :)
Så blir väl kanske en sån dag på lördag igen lr något..



Körlektion 5 !!



Dom flyttade min körlektion till 11:45. Och sån tur jag hade att dom gjorde det för då fick jag ännu en lärare och han var riktigt bra, nästan lika bra som Jonas.. Så sen ska jag nog be om att få köra med honom och Jonas.. Att ha två lärare är helt okej men inte fler tack.. Visst jag har lärt mig en del av alla faktiskt men känner ändå att det blir för hoppigt.. Men ja det gick jätte bra idag, tränade en del på nerbromsning, backning och lite sånt.. Riktigt roligt hade jag faktiskt :)

Nästa gång jag ska köra är dock inte förrän den 12e Maj vilket är trist men ska försöka köra med mamma och uffe en del.. Sen fick jag lite uppgifter jag skulle göra i boken också så det är nice :)

Pust stånk stön !!



Jag är riktigt riktigt trött efter dessa dagarna :/ Känns som jag skulle kunna sitta här och sova faktiskt.. Men vill ju inte sova redan så när körskolan om dom nu kommer ringa, ja när jag snackat med dom så ska jag gå ner och spelade lite World tour.. Spela lite trummor så jag vaknar :) Sen ska jag väl mest ta det lugnt och kanske se någon film.. Älsklingen är ju iväg och jobbar.. Han slutar inte förrän 2 i natt så :/

Körskolan !



Körskolan har fortfarande inte ringt och hon skulle ju höra av sig efter hon tittat igenom allt.. Och dom stänger ju om 15min där så, om hon inte hör av sig hur ska jag då tolka det? att jag ska komma dit den tiden som är skriven?

Jaha då var helgen över !!


Men jag jobbade även idag och snacka om att ha ont i kroppen.. Jätte jobbigt att stå still i kassan i med jag hade så ont i fötterna.. men det fick gå det också :) Jobbade 9-16 idag, riktigt nice. Dagen har varit lugn och skön sen hämtade älsklingen mig för jag kände att jag inte klarade cykla hem med mian fötter. Så handlade jag även lite andra små saker vi behövde här hemma.. Och kol så vi kan grilla ;) blir väl grillkväll på valborg.. Sen ringde jag lilla mammi och hon var på väg hem till Uffe och äta.. Men så sa hon att körskolan hade ringt efter mig så jag fickr inga dom, så ville dom ändra min tid vilket jag inte ville för jag skulle höra om syrran ville gå i stan en sväng imorrn.. Så jag fick ljuga lite att jag skulle jobba sen så kunde inte det o.s.v.. Så kom hon med andra lösningar ^^ som att han kan släppa mig på jobb och att det jag missar va lektionen kan jag få en annan gång o.s.v. men det känns knas ju med 20min extra bara sådär.. Men ja jag får se hon skulle titta på det och sedan ringa tillbaka ... Egentligen vill jag inte köra alls imorgon eftersom det är med den läraren jag tyckte var kass för just mig.. Men som sagt får se vad hon säger när hon ringer sen !!


26/4-09



Efter jobbet idag stack jag och älsklingen och stor handlade :) Tycker faktiskt det är rätt skoj att bara handla precis allt man gillar och sådär.. Många hatar att behöva storhandla men ja som sagt jag tycket det är kul, fram tills det är dax att ta ut allt ur bilen och in i huset.. Det däremot är trist.. Sen när jag hade packat upp allt o.s.v. så gjorde jag middag och sen nu spelar älsklingen Mario Kart och jag sitter här... Ska snart gå ner och mysa lite med honom och kanske spela lite monopol *hihi*

Vad har ni gjort idag ?!?!?!?!

.....




Idag testade jag göra syrran grönsakssoppa.. Men ja haha hennes är 100ggr godare men jag skyller på att det var min första gång.. och jag tror min sista ;) haha..Men den var helt okej faktiskt.. Älsklingen käkade upp alltsammans <3



Får det vara en korv?

Hela kylen på jobb är full med korv efter firandet i helgen :P Blev lite väl mycket över ...


Dagen på jobb !!



Idag var det helt okej och vi turades rätt bra med att byta av varandra i kassan vilket var skönt.. Har jätte ont i ryggen idag så efter igår.. Sen har kassorna klyddat en hel del idag men det har löst sig hela tiden så det är soft :) Så var S.A.T.S eller vad dom heter där och skulle snacka om träning och så med kunderna, inte så lyckat dock men ja så hade dom såna brustabletter med C och anna B vitaminer + lite annat som man skulle bli pigg av.. Så jag testa men usch usch inte alls gott så jag hällde ut skitet igen...


Ser giftigt ut eller hur? :P


....



Var blir den av ?!?! :S

Lördagen !!



Efter jobbet var det dax att cykla hem och snacka om motvind .. Fick stiga av cykeln och leda den i mellan åt.. Helt crazy där ute alltså.. Sen när jag kom hem så satt johan och jakob och spelade lite sen stack jag och älsklingen till maxi och handlade lite så lagade jag Taco paj :) Efter maten satte vi oss och spelade monopol.. Och nu för en stund sedan så kom Robban och Sebbe så nu ska väl grabbarna spela något så jag tänkte sitta här ett tag :)

Hur har er dag varit ??

Mycket att göra !!



Jobbade mellan 9-17 idag, och eftersom vi hade jubileum så bjöd vi på grillad korv med bröd, kaffe, kaka, saft, ballonger och sen hade vi ett hopptorn till alla barn, ansiktsmålning och även en mc klubb var och visade upp sina motorcyklar.. Så det var riktigt mycket folk vilket var super skoj men ja det blev lite väl mycket i kassan alltså.. Har så sjukt ont i benen, fötterna, ryggen och armen nu :/ En lika aktivitetsfull dag väntar även imorgon..




Linda och Nicole hälsar på <3



Ja dom kom strax innan 11 så höll jag på att äta min frukost sen gick vi in i storarummet och Nicole var jätte glad idag.. Så himla söt och go. Så har hon hittat sina små fötter också, dom är väldigt intressanta.. Och så himla stark i benen också, hon vill stå nästan hela tiden.. och hon kan redan ta upp saker och sånt.. Så himla duktig är hon <3 Men ja dom gick för en liten stund sedan för hon var jätte arg :P och dom ska ändå hämta Zara nu vid halv och jag ska cykla till jobb.. och ska inom Coop och köpte lunch tills senare !!



En mycket glad Nicole ♥

Jaha då pajade cykeln !!!



På vägen hem igår så när jag kämpa uppför en backe bara pang så hoppade kedjan av.. Snacka om irriterande så fick jag ringa hem till älsklingen och säga att jag blev försenad o.s.v. Men det gick rätt snabbt att gå hem ändå, var inte så långt hemifrån när det hände.. Så direkt efter maten fick älsklingen laga den.. Så får hoppas den håller nu ett tag annars får jag lämna in den så dom fixar det ordentligt..





Igår blev det !!

Kyckling och ris :) Som ni säkert märkt äter vi det rätt ofta.. Lever typ på ris !! Riktigt gotti gott..


Fredag !!




Har varit vaken sedan 10:30 ungefär då syrran ringde och fråga om dom kunde komma en stund :) Såklart dom kan.. Älskar när dom är här och hälsar på ju.. Blev inte att jag skrev så mycket igår eftersom jag och älsklingen spelade monopol på Wiiet när jag kom hem sedan tog det några timmar sen var det daz att nanna.. Somnade t.om undertiden vi spelade..Haha !!

Torsdag !!



Om ca 30 min ska jag cykla till jobb.. Har fixat med kycklingen o.s.v. här hemma så det bara är för älsklingen att sätta in den i ugnen ikväll en stund innan jag slutar... Ja som sagt idag blir det jubba sen hem och äta och mysa lite med älsklingen innan man ska nanna igen :P Imorgon börjar jag 14 så det är riktigt skönt, värsta sovmorgonen ju..


Yeay imorgon kommer lönen, rätt bra lön denna månaden också tack och lov.. Så blir väl att vi storhandlar i helgen lr så, börjar bli rätt tomt i frysen nu :)


Nee nu ska jag spela lite innan det är dax att gå !!

Thingeling !!

Körlektion 4 !!


För mig är det körlektion 4 men eftersom det oftast är dubbla så då blir det egentligen 8a.. Men ja idag körde jag som sagt med en 3e lärare och jag minns dock inte namnet på han heller.. Men han var bättre än han jag körde med igår iaf men inte bättre än Jonas.. Han snackade jätte mycket och förklarade en hel del vilket kändes rätt skönt men vissa saker kändes riktigt onödiga eftersom jag redan kunde dom o.s.v.. Sen la han sig i med pedalerna en del med för han trodde det underlätta för mig.. men jag vill ju lära mig och göra det själv liksom.. Han bara jag kan sköta det medans du gör det. Han gjorde dock inte det hela tiden men i mellanåt när han trodde jag skulle bli osäker.. Vilket jag egentligen inte blev !! Men ja nästa tisdag ska jag köra med samma som igår ^^ Vilket jag inte känner alls för.. Sen efter det dröjer det typ 12 dagar innan nästa tid så då gäller det att mamma och uffe har tid så jag kan köra massa med dom.. Annars lär jag tröttna och det vill jag inte för det gäller ändå en del pengar man lagt ut på det nu !!

Snart dax att åka till körskolan !!



Ska vara där 9:15 så ska åka nu om typ 20min.. Är rätt nervös alltså.. De två första lektionerna jag hade med Jonas gick så jäkla bra att det inte är klokt sen igår med den nya läraren gick inte särskilt bra :S och jag är rädd det kommer gå dåligt idag när jag ska köra med ännu en ny.. Känns som jag lär mig mest med Jonas och nu är jag rädd att jag kommer göra samma sak med alla 3 hela tiden så att det kommer kosta en massa pengar istället.. Menar Jonas sa att om jag fortsätter i denna takten måste jag läsa satan i boken liksom.. Men nu känns det inte alls aktuellt mer.. Gahhh !!! Men nästa vecka ska jag köra med Jonas iaf i två dagar :) *happy* Så då lär jag iaf mig något nytt..

Sängen kallar


Snart bör jag väl sova ska upp runt halv 8 och göra mig klar sen är det dax för körlektion nr 4 med ännu en lärare.. Sen direkt efter där ska jag väl snabbt hem och sedan iväg till jobb.. Slutar kl 19 imorgon, trååk men ändå det är rätt skönt bara 6 timmar.. Aja ska spela lite nu innan jag ska nanna.. Natti natti !!

Twilight sagan del 4 !!


Jaha nu har jag läst slut på den sista boken också så nu vet jag allt som kommer hända. Nyfikna ?! Nej men jag ska inte avslöja något ni inte vill vilket fall för det lär inte bli så skoj sedan när filmerna kommer och man vet vad som kommer att ske. Men jag måste säga att jag gillade 4e boken mest sedan 3an kommer på andre plats och sist 2an.. Jag har ju inte läst första boken ännu så den vet jag inte riktigt hur pass bra den är men filmen är ju strålande så varför skulle inte boken vara det isf ?? Längtar tills November när 2a filmen kommer på bio !!!




Foodie !!




Idag blev det spagetti och köttfärssås och rätt tidigt för vi båda var vrålhungriga men lär bli hungriga ikväll igen dock.. Får väl göra nåt litet sen :)


Körlektion 3 !!


Idag hade jag min 3e körlektion med körskolan och det var nästan 2 veckor sedan jag körde där senast men jag var ju ute med mamma och körde förra veckan men jag kände mig dock inte riktigt redo idag. Eftersom jag skulle ha en ny lärare nu.. Och jag måste säga att han var inte bra för min del alltså.. han förklarade jätte dåligt och flera ggr om så man blev jätte förvirrad.. Och det verka vara viktigt för honom att allt var perfekt redan nu från början :S med jonas var det mer att om jag råkade släppa kopplingen för snabbt ja då sa han ja du lär dig me tiden men han här som jag inte ens minns namnet på han bara började visa o.s.v. fast att jag visste hur man skulle göra o.s.v. bara att jag råka göra de lite fort.. nej denna gången kändes verkligen inte bra och nu är jag nervös hur det kommer vara imorgon då jag ska ha ännu en ny lärare :/ Fan alltså vill köra med jonas ju !!!!

Inte igen :/



Usch ja mitt huvud värker som vanligt :/ bara för jag är så himla trött.. La mig väl vid 1 ungefär sen upp lite innan kl 7 för att jobba sen har vi varit igång hela dagen.. Jag höll på att somna i soffan men jag ville inte det så gjorde allt för hålla mig vaken och det hjälpte men ja jag fick huvudvärk istället :/ jobbigt som attans.. Men imorgon har jag sovmorgon :) Sen ska jag vara på körskolan 13:30 och så har jag dubbellektion alltså 80min.. Och en ny lärare :O kommer kännas knas med ännu en ny sen på torsdag också men men jag ville ha så många lektioner som möjligt nu så jag börjar känna att jag klarar det o.s.v. annars kommer jag tappa intresset.. känner inte alls för teorin + jag vet inte riktigt om jag ska plugga boken, lektionerna eller testen på datorerna.. Alla säger hur dom lärt sig och det mesta är olika sätt.. Undrar vilket sätt som är lättast för mig ?!?!

Tisdag idag va ?!



Jobbade 8-15 idag vilket var riktigt riktigt skönt. Hade jätte mycket att göra på jobbet, en hel del folk + jag hade en lista med uppgifter jag hade fått av Katta som jag skulle försöka hinna med om jag hann. Och jag hann hela listan utom att fylla på gottesaker så det bad jag Mimmi och Christina att göra :) Sen cyklade jag hem och den jäkla vinden var mot mig idag också.. Riktigt jobbigt att cykla då men men kanske ger lite träning.. Haha.. När jag kom hem var älsklingen redan hemma så vi låg och mös lite i soffan sen ringde jag mamma hon hade glömt att vi skulle köra idag.. hon var med uffe i stugan nu när dom ska sälja den så hade det varit någon fotograf där idag och tagit bilder till annonsen.. Men ja det var skönt att inte köra idag faktiskt hade lite ont i huvudet.. Så vi åkte till maxi och handlade lite sen åkte vi inom Kniv och Gaffel och köpte food med oss hem... Friterad spätta *najs* Sen har vi bara slappat i soffan och tittat på Simpsons på 6an.. Tre avsnitt i rad ;)

Vad har ni hittat på idag ?!?

Blomsterpresent !!



Jag och älsklingen fick den som inflyttningspresent av Johans farfar..



För helvete Blogg.se



Snart orkar jag inte skriva blogg mer på deras sida... Kvittar hur många ggr jag uppdaterar så kommer inte mina inlägg in och jag börjar bli riktigt galen på skitet alltså !!! Vad är problemet ???!?!?! Bara jag som har feta problem med detta??

Favoritbok !!



Nu ska jag fortsätta läsa bok 4 i Twilight sagan :) Har kommit ungefär till hälften..



20/4-09 !!


Ja jag har inte så mycket att berätta idag och jag känner sådan tristness att jag inte orkar skriva särskilt mycket.. Men ja jag jobbade 13-19 idag som sagt och det var riktigt soft.. Cyklade dit och var där ca 20min innan jag började så satt jag och snacka med Hannes och Katta medans dom hade lunch... Sen ställde jag mig i kassan.. Dagen har gått rätt så snabbt faktiskt vilket känns väldigt skönt :) När jag sedan kom hem så var Magnus och Erika här och bytad tillbaka bilarna (dom hade lånat vår för vi hade sån krok) Och så käkade jag och älsklingen hamburgare som vi stekt och sådär.. Efter det har vi suttit och spelat Wii.. Haha... helt frälsta i det ;)

....



Usch hoppas jag inte har sån här huvudvärk imorgon :/ Det orkar jag banne mig inte alltså.. Huvudvärk är det värsta som finns tycker jag.. Tur är att jag bara jobbar 13-19 iaf :) Sen ska jag köra med mammi på tisdag sedan med körskolan på onsdag och på torsdag så det kommer bli roligt.. Börjar tappa intresset när det tar så lång tid mellan varje gång men sen nu kommer det va ett par ggr i veckan sån tur är :) Ska nog gå snabbt får vi hoppas..

Dopet och överaskningbröllopet <3




Igår var det dax för Nicoles dop och även Lindas och Patriks överaskningsbröllop.. Helt jäkla underbart och verkligen synd att dagen var över så himla snabbt.. Steg upp ca 8:20 sen duscha jag och sådär innan jag väckte Johan och bad han hjälpa mig bära dit klänningarna som vi skulle ha på oss.. Linda hade precis nästan blivit klar me Zaras hår och höll på med Emilias när vi kom så Johan gick direkt och jag kollade på medans hon gjorde klart deras hår.. och sedan var det dax för mitt hår och Åhhhh jag liknade verklige en prinsessa när hon var klart... MIn syster är så himla duktig på allt, hon sydde tösernas klänningar, mammas klänning, hon gjorde vid alla håren på oss som var brudtärnor, gjorde alla buketterna själv även sin egna som var så sjukt snygg, sen baka hon och patrik alla kakorna och tårtorna :) Men ja sen när vi blev klara med mitt hår skulle hon duscha och sådant så tiden bara rann iväg så sen skulle vi fixa hennes hår men det blev inte som vi ville vilket var synd :/ Kände mig helt efterbliven för jag ville hon skulle vara super glad på sin dag.. Men jag tyckter det var fint hela tiden men ja jag hoppas hon blev nöjd ändå iaf.. Alla tyckte iaf att hon var jätte vacker :) ♥ Sen fick patrik åka i förväg till kyrkan för att se till att alla var där inne och sådär så fick vi ringa och sådär så vi visste nr vi kunde komma.. Men så hade han missat 2 så vi fick köra förbi och sedan vända när det var fritt fram :) hahaha.. Sen ställde vi oss och å började musiken.. Jag bar ju min sjal, blommor och nicole så jag var jätte rädd jag skulle snubbla eller något men det gick jätte bra och våra kusiner och syrrans kompisar hade ju inte misstänkt något alls så det var jätte roligt ... Bröllopet tog väl ca 30min och åhhh det var så lyckligt mina tårar rann nästan hela tiden och jag gjorde allt för att tänka på annat men så fort man tittade på alla andra så såg han tårar där med och då kom det igen :P Sen efter bröllopet började dopet men har tyvärr inga bilder därifrån än eftersom Johan filmade så han kunde inte ta foto.. men alla andra tog foto, rena paparazzi :P haha.. T.om med prällen sa att han inte varit med om en sådan församling som tog så mycket bilder.. hahaha så roligt..  Så tillslut kommer jag väl ha samlat ihop alla bilder av alla men jag lägger in några idag så kommer det säkert fler en annan dag... Zara och Emilia var gudmödrar till Nicole och en av linda´s tjejpolare var hennes fadder.. Efter dopet träffades vi där ute och det delades ut ris som skulle kastas över oss allesammans så tillslut hade man hela Bhn och kännigen full :P hahaha skakade man lite på den trillade ett paket ris ut nästan.. Sedan gick vi in och tog lite bilder innan vi körde till lokalen där vi skulle fortsätta fira ♥ Så parkerade jag och älsklingen hemma och jag bytade skor för jag hade fet skoskav :P Sen gick vi också dit.. Strax därpå kom dom med maten :) Riktigt gott med mat hade varit hungrig i några timmar då så.. ch tårtorna var jätte fina sen när det var dax för dom.. Men innan vi började ta av dom så öppnade dom alla presenterna och Zara läste två dikter ♥ Riktigt gulliga tsm är dom... Hoppas verkligen det håller för alltid.. Tänk att du fick din drömprins till slut linda ;) hihi... Hon har varit kär i honom sedan mellanstadiet typ så.. hehe.. Sen började vi dricka och skåla och sen åkte gitarrerna fram också.. Himla trevligt... Verkligen !! Synd det tar slut så snabbt bara för man har så himla kul..


Jag och Nicole










Mammi och Nicole







Tårtorna



Zara läser dikterna



Dax att skära tårtan ♥



Jag och vilmis





Älsklingen och jag

















Dax för dans :)















Syskonen + Johan sjunger och spelar






Världens sötaste par



Ja det var ju en del bilder så enjoy !! :)

Söndag massa besök :) !



Usch Usch vaknade med värsta huvudvärken som vanligt och svin ont i nacken :/ Huvudvärken vet jag dock inte om det är från igår eller om det är "vanlig" huvudvärk men det gör satan ta mig ont i huvudet.. Vill helst inte ha ögonen öppna :/ Jag steg upp runt 12:30 efter att ha vaknat några ggr och sådär... Sen gick älsklingen upp en stund efter mig.. Så ringde brorsan och ville hälsa på med sin familj.. Trevligt :) Så kom dom efter en stund så lirade dom lite trummor på Wiiet och sådär och lille victor låg så fint och titta på.. Hehe så söt !! och vilma älskade trapporna ännu en gång.. Dom stannade några timmar och sedan strax efter dom hade gått så kom Johans bror, hans mamma, hans pappa och hans farfar och hälsade på en stund .. Så provade hans mamma också trummorna.. Haha :) Så dom skulle komma en annan dag och lira lite...  Efter dom hade gått drog vi till Johans gamla jobb och hämtade hans kläder eftersom han börjar på det nya imorgon :) Sen åkte vi hem och lagade mat och jag spelade klart monopol på Wiiet ... Och nu är vi här :)

Skallebank!


Har haft sån fruktansvärd huvudvärk idag och har det fortfarande så känner inte alls för att sitta här och skriva + jag är lite stressad för jag hittar inte tejpen som jag skulle slå in Nicoles present med.. Och en massa annat skit :/

Fredag !!



Har mått lite halv skumt idag :/ Har mest vandrat runt på jobbet som en Zombie, typ att jag var fast i ett skal men egentligen någon annanstans.. Tror Twilight har satt sina spår faktiskt ;) Efter jobb cyklade jag hem som vanligt så var johans ena bror och hälsade på (mikael) sedan kom även magnus :) Så stanna dom lit esen käkade jag och älsklingen och sedan var vi en stund till med magnus innan vi skulle åka till stan en sväng !!! 

Har precis läst slut den !!!



Den 3e boken i "Twilight" men kan bara säga att jag ångrar mig :/ Vill dock inte avslöja något här om det finns några av er som ine vill veta vad som sker senare men ahhh jag e så arg.. Om man har den perfektaste i universum varför söka mer? !?!?!  Aja som sagt ska inte avslöja bara önskar filmerna kom alla på en gång så man kunde sitta där i sin dröm värld och önska att en sådan värld faktiskt fanns och att vi var en del av den... Sån härlig känsla när man ser filmen och läser böckerna. Fast ja 3e boken var inte till min förtjusning p.g.a kyssarna mellan fel personer o.s.v... Sorry nu avslöja jag lite dock.. Ska sluta nu innan det blir för mycke ;) Vill ni veta så fråga...

Påskliljor !!

Zara hade plockat påskliljor till oss :) Tack gumsi <3



.....



Skönt att jag bara jobbar imorgon och sedan är jag ledig i helgen... Gå dit gör sitt jobb sen hem !!!

Torsdags maten!


......



Nej nu ska jag gå ner coh äta frukost sen fortsätta med den underbara boken..
Hade rätt om min huvudvärk den kom tillbaka idag så :/ Jäkla drygt...


Vad ska ni hitta på idag?

Opps blev kanske lite länge ?



Jag vaknade faktiskt precis, helt chockad eftersom ananrs brukar jag vakna runt 10 - 10:30.. Så min kropp var nog rätt slut. Men det var iaf riktigt skönt att sova och sedan så sover jag ju med öronproppar nuförtiden så ja nu kliar det i öronen. Men det är sjukt härligt att sova med dom för man hör inga anadra ljud typ, så himla skönt.. Och praktiskt när Johans vänner och så sitter och spelar Wii o.s.v. där nere.. hehe :)

Blogg.se



Alltså vad är det med bloggen idag?? Inläggen hamnar huller om buller och bara hälften av texten är med i dom.. jag börjar bli galen nu !!!!!!

Migrän ^^



Sorry att jag inte varit så aktv här idag har legat med migrän :/ har fortfarande ont i huvudet men det är nackens fel spänner odentligt i den idag så älsklingen ska massera mig med tigerbalsam sen.. Ringde och fick sjukanmäla mig idag fan hatar att behöva vara hemma sådär bara men ja kändes som mitt huvud skulle sprängas.. men vi råkade missuppfatta varandra... Jag sa jag kommer imorgon så sa hon att jag kunde höra av mig under dagen så uppfattade jag det som att jag skulle höra av mig om jag ändra mig och inte skulle komma och hon uppfattade som jag skulle ringa en gång till och bekräfta att jag kom.. Så nu hade dom ringt in en annan men kanske bra för jag har svin ont i nackenoch då brukar jag vakna med migrän så kommer väl vara en sådan dag imorgon igen :/ Men ska ringa doktorn med för jag pallar inte med skitet mer.. Visst dom lär inte se nåt men kanske vet nåt man kan knapra på så att det blir bättre ?!?!

Onsdag !!!

Steg upp när johans bror kom på besök så satt dom där nere och kollade tvn och jag softa mest för att bli av med huvudvärken.. Sen när den kändes lite bättre så läste jag klart boken jag köpte igår,.. Så jäkla bra alltså längtar verkligen tills den kommer ut i film i november.. Hoppas INTE dom skjuter fram det bara.. Älskar allt som har med Twilight att göra... Trodde verkligen aldirg någon skulle lyckas med en sådan bra film ..

När jag hör din röst !!


Köpte boken idag för jag kan inte vänta tills filmen kommer ut i november alltså.. MÅste få veta vad som händer härnäst i Twilight... Så nu har jag börjat läsa den, är på sid 36 för tillfället och nu ska jag gå ner och fortsätta läsa någon timme innan jag ska sova... jobb imorgon !!





Kvällen !!



Det blev tacopaj idag också eftersom det är så himla gott.. Sen kom Zara tillbaka efter maten, hon hade varit här lite efter jag varit ute och kört också.. Så spelade vi Monopol på Wiiet.. Helt okej ändå men tar riktigt låååång tid alltså :/ Och sen gick hon vid 21 tiden och strax därefter kom Robban så har vi också spelt monopol och nu spelar dom nåt annat trams medans jag läser min underbara bok :)

Övningkört med mamma !!



Som sagt var jag ute och körde med henne innan idag och det gick jätte bra.. Tränade en del på att starta i backe och backa ner för den o.s.v.. Sen  körde jag en hel del landsväg också faktiskt.. Så stannade vi och plockade lite vitsippor och tog det lugnt.. Var ju så himla fint väder idag så !!

Tuta och köra



Väntar på att mamma ska sluta jobba och komma för vi ska ut och köra lite :) Hon har inte kört med mig någongång så får se vad hon säger :P Nu var det ju några dagar sedan jag körde med körskolan också så jag kommer väl vara lite nervös först + nu måste jag tänka på allt själv när man kör med körskolan säger dom ju höger vänster och nu kan du växla o.s.v.... Blir så mycket med att titta i alla speglarna, så långt blicken når, på hastighetsmätaren och växla :P men det har ju gått bra innan så lär väl göra det idag också :)




Tisdag !


Skönt att vara ledig men man känner sig ändå lite stressad faktiskt.. Inga roliga tider jag jobbar sen imorgon och torsdag men fredag är helt okej sen är det ju dax för Nicoles dop på lördag :) Ska bli skoj... Steg upp för en timme sedan ungefär och nu sitter jag och slappar lite. Johans äldsta bror Mattias ska komma en sväng också men Johan ligger fortfarande och myser i sängen.. Haha.. Aja ;)


Vad händer för er del idag?

OMG bästa låtarna ju !!!

Dom har gjort låtar om Isabella och Edward från Twilight !!
Men den om Edward är lätt bäst men haha fasiken var roliga dom är..





Twilight !!



Har precis sett klart Twilight ännu en gång... Jag verkligen ÄSKAR den filmen alltså.. Sån härlig känsla i kroppen när man ser den.. Har läst att 2an ska komma nu i år så vi får fasiken hoppas det alltså, håller ni inte med? Vet inte hur många böcker det finns 3-4? Läste iaf annars att det ska komma en 4a.. Men jag har ingen koll.. VIll heller inte läsa dom innan filmerna kommer eftersom jag vill inte veta vad som kommer ske.. Jag har bara läst lite info om 2an och tydligen ska han lämna henne då för det är för farligt :/ och hon hamnar i depression.. Men hoppas iaf att den slutar lyckligt.. Den ska jag iaf se på bio...


Nej nu kanske jag ska sova.. SKa ut och övningsköra med mamma imorgon.. Och sedan ska jag fråga om hon vill käka här :) Isf ska jag laga tacopaj igen för det är så himla gott...


Sov gott allesammans !!

Julafton :)



Idag var vi iväg och köpte World Tour till vårt Wii med trummor och allt .. Så jäkla roligt..
Men ja nu har vi slösat massa pengar på det så nu får det räcka för ett tag framöver :P
Nu är det bara utemöbler vi behöver sen har vi det vi vill ha just nu.. Sen ska vi dock måla om hallen med men det får ta ett tag för vi måste hitta en trappstege att låna eller hyra..





Bygger ihop gitarren!!


Här bygger jag ihop trummorna ;)

Äntligen


Nu har min älskling vaknat :) Ska se om affärerna har öppet för vi ska lämna tillbaka lite saker och sådär som vi inte behövde.. Eller så orkar vi inte röra oss vilket jag känner just nu.. Haha..

Ja jag är kanske löjlig !!



Men jag diggar denna låten !!




 


Fast på svenska så haha ja då är den inte lika bra :P


Bilderna från Grillkvällen igår !!

Här är ni vi satt och väntade på att grillen skulle komma igång :) Spelade Guitar Hero undertiden !!


Donnan och Ola spelar.. Sen ser man en bit av mig och så Sebbe.



Jag och Sebbe


Donnan, Robban och The rockstar Ola.. Haha


Grillmästaren Kristian och så har vi Marcus :)



Matdax !!


Sebbe, Älsklingen och Ola




Kvällen sen med massa spel allt från Mario kart, guitar hero, Wii sport o.s.v.
Nu hade även Lukas och Adam kommit.
Var sjutk roligt under spelandets gång så var vi i lag och alla bara satt och skrek ahhh, håll dig på vägen, akta, ta inte den och massa sådant ... Hahahaha sån stämning här var alltså.. Men när kameramannen Johan kom så blev alla helt lugna och stilla :P hahaha.. Sån koncentration det är på alla :)




En super rolig kväll !! Det måste vi göra om snart grabbar !!


Godmorgon eller nåt!


Steg upp typ precis sååå skönt det var att sova. Men jag känner av att jag sov lite för länge för jag känner mig helt stel i kroppen. Idag händer inte så mycket, kom ju på att det är en röd dag och då stänger säkert stan tidigt.. Trååk.. Och imorgon ska jag övningsköra med mamma så då blir det ingen stan heller :/ Jag som kollat ut en kjol jag vill ha nu till sommaren. Aja... Fick sms av mimmi också att hon ska skicka bilderna sen efter jobb från tjejkvällen.. kommer vara riktigt skoj att se dom, men undrar om det bara är hennes bilder eller dom andra tjejernas också?!? Hoppas på att det är alla bilderna från alla tjejerna :)

Natti !


Nu ska jag sova iaf :) Killarna drog för en timme sedan så nu har jag spelat en stund och sjungit högt med min hesa stämma.. Och älsklingen sitter brevid och spelar men han ska nog inte sova på länge..

Natti gott folk

Scarlett Johansson !



Ser inte ens ut som henne i kampanjsen för champangemärket Moet & Chandons eller vad tycker ni??

Så underbart vacker där, annars brukar jag inte digga hennes utseende. Ibland kan hon se helt okej ut och sådär men på denna bilden bara WOOOOW !!! Tänk vad smink och ett datorprogram kan göra med en ;)





Kate och Owen ska gifta sig?!


Tror ni det är sant eller falsk?
Jag läste det precis att dom har bestämt dig för att gifta sig inom en snar framtid. Men jag undrar det så många ggr dom gjort slut och dittan och dattan så.. Och sedan stog det ju att hon letatade andra män fast att hon hade Owen, rika män.



Aja dom är iaf söta tillsammans !!


Ledig imorgon !



Så skönt det kommer att vara, ska försöka sova länge och sedan kanske hitta någon som vill gå lite i stan. Vill ju inom Monki och Gina tricot :) Sen ska jag och älsklingen antagligen köpa World Tour med trummor och allt.. Vill egentligen inte slösa pengar på det just nu eftersom jag vill köpa utemöbler men blev så sugen på trummor igår när vi spelade en massa.. Så ja vi får se :P haha... Kommer ju uppdatera imorgon så..



Ska gå ner och hämta kameran nu och sätta in någon bild :)

Monki = Riktigt snygga kläder !


Om jag ska vara ärlig ?!



Så är jag trött som attans och vill bara dom ska åka hem i det närmsta så jag kan sova. Men jag kan lova att dom kommer stanna till minst 1 :/ Kan ju hoppas att några av dom ska jobba så dom känner för att dra hem.. kan inte sova när dom är här eftersom dom skriker hela tiden i spelen... haha låter roligt.. Funderar på om grannarna hör dom genom väggarna ?!?

Grillkvällen !!



Killarna kom runt 18 tiden och då startade vi grillen.. Medans Johans och Kristian pilla med den satt vi andra och spelade Guitar hero.. Riktigt skoj. Det var Robban, Sebbe, Donnan, Marcus, Ola och jag som spelade..Sen kom dom andra in och spelade i mellanåt.. Sedan var det ju dax för käk, riktigt mumsigt alltså. Jag och Johan grillade hamburgare och dom andra grillade olika korvar och flintastek sen fick ju alla ta av alla så det var najs. Efter maten blev det Wii igen med guitar hero.. Sedan kom Lukas och Adam också så spelade vi mario kart, guitar hero och nu spelar dom Wii sport och snart ska dom spela Halo lr hur det stavas på Xboxen.. nåt spel där man springer runt och skjuter varandra.. Jag orkar inte glo på just nu är riktigt trött.. Nej fy har verkligen varit en rolig kväll och jag kommer lägga in bilder sen men vet inte om det blir idag eller imorgon men ska försöka lägga in dom sen.. Ska även ta en bild på vår grill och visa er hur den ser ut .. Men det får bli imorgon när det är ljust ute :) Så jäkla underbart det är att vi har trädgård o.s.v även om den inte är stor så är den helt perfekt för oss och våra vänner. Kommer ha en massa roliga grillkvällar under sommaren här hos oss...



Vad har ni hittat på idag/ikväll??

Söndag !



Mycket att göra på jobbet idag vilket var riktigt skoj.. Sen kom älsklingen under min lunch för vi skulle köpa en grill till vår grillkväll idag men ja vi hittade inte den på lagret så vi fick köra som idioter till den andra butiken och köpa den en tillbaka och vi hann innan min lunch var slut. När jag kom tillbaka var det 8 min kvar så fick värma maten snabbt och sedan kasta den i mig vilket var lite synd för det var tacopaj och jag ville ju njuta av den :/ Men ja huvudsaken är att jag hann :) Wiii...
Sen slutade jag 17 och cyklade hem med racer fart eftersom alla killarna skulle komma runt 18..



Ska gå ner och umgås lite, skriver mer ikväll om grillkvällen och visar lite bilder :)

Terrorist !



Ska ner och terra min sambo lite nu när han spelar Madagaskar !!
Hörs kanske senare, annars imorrn..


Har ni haft en trevlig dag föresten? Påskmiddagar och annat?

Horoskopet stämmer det idag ?






Brukar dock inte stämma från den sidan men alltid kul att läsa och se om något stämt in på dagen som gått..


Tur: Har inte tagit sönder något idag så tyvärr stämmer ej.
Hälsa: Jadå ska inte klaga..
Ekonomi: Hmm inget jag tänkt på.
Arbete: What ?! Okej de finns inte så mycket att göra men lite stressad ibland känns bara nyttigt !
Kärlek: Inget som skett nej !
Relationer: Låter ju bra :)

Fasiken vad jag är lycklig !!



Jag har liksom världens underbaraste pojkvän/sambo ♥ ett jätte fint radhus och ett jobb.. Min älskling har ett jobb och han älskar mig för den jag är, även i mina mest dumma beslut här i livet. Vi har roligt tsm och älskar att vara i varandras närhet och tröttnar aldrig fast att vi är dygnet runt. Såååå underbart... Vi planerar hur det kommer vara om några år, barn, resor och massa annat spännande och det ska bli så underbart med denna resan i livet tsm med honom. Han är mitt liv, min ögonsten och utan honom skulle jag inte klara mig.. Han är mitt stöd i allt jobbigt, min hjälte när jag är rädd, min nalle när jag vill mysa, ja han är stjärnan i mitt liv ♥ Min älskade man ♥

Dont you dare leave me ;)



En rätt gammal bild men söt :)



Påskmiddagen !

Johan hämtade mig efter jobb runt 17 så körde vi direkt hem till hans föräldrar .. Hans mormor och morfar kom samtidigt som oss men resten av gänget var där redan. SÅ gick vi in och snacka massa skit sedan var det dax för mat, riktigt gotti gott med sill och ägg.. Och potatismosen, är inte van vid att ha potatismos till det här men den var jätte god tsm med köttbullarna.. Till efterätt blev det fruktsallad och sedan kaffe och kaka lite senare.. och jag och Erika hade väldigt roligt med stearinljusen ;) dom börja rinna så skulle vi rädda duken och lite sådant.. Så satt vi där och fnissa haha.. Och alla bara undra vad vi skrattade åt.. Och så lurade vi Jacob så det var nära han käkade stearinet för han trodde det var godis. men han kom på det i sista sekund :( Sen började folk dra sig hemåt eller ja deras farfar och sedan deras mormor och morfar. Så satt vi andra och snacka massa o.s.v. Riktigt trevlig kväll !!!



Lördag !


Jobbade 10-17 idag, älsklingen var så gullig att han steg upp med mig och körde mig till jobbet så jag slapp cykla hem och sådär innan vi skulle till påskmiddagen hos hans föräldrar :) Glömde ta med mig mat till lunchen idag så fick gå inom Coop och köpa jougurt och bananer. Annars har det varit rätt lugnt idag faktiskt..

....



Vi har lirat Guitar Hero fram tills nu. Och nu känner jag att det är dax att sova lite faktiskt.. Har fått rätt ont i huvudet och sen ska man upp och jobba och direkt efter där ska vi ju bort så blir en lång dag imorgon så hoppas huvudvärken gått över tills dess..


Natti Natti
Sov gott
och
Dröm sött


Idag fick vi besök här hemma .


Precis samtidigt som äggklockan ringde så ringde det på dörren.. Öppnade och stod brorsan och hans familj där, han bara jaha då kom vi lagom till middagen.. haha.. Riktigt trevligt att dom svängde inom till oss ju.. Längesedan sist känns det som.. Vilma hade roligt med att gå upp och ner från trapporna.. Så söt :) och felicia spelade Mario Kart en stund innan hon tröttnade och ville hitta på annat.. Och lille victor skrattade och var glad som vanligt, förutom när han blev lite hungrig men sen efter han fått mat blev han glad igen.. Dom stannade inte så jätte länge eftersom flickorna blev rastlösa och sådär men dom kommer säkert en annan dag får vi hoppas.. Sen efter dom gick så satt jag och älsklingen och lira lite Mario galaxy eller vad det heter.. Rätt häftigt faktiskt !

Chicken !





Ja idag blev det kyckling med ris, sallad och brunsås..
Riktigt smaskigt !

Påskhelg !!


Har köpt påskris men typ inget att hänga i det haha.. HIttade inget på Coop där jag köpte riset tyvärr mer än fjädrarna som hör till.. men det får väl duga ändå.. Har ett ris iaf !!




Så ser det ut ..


I helgen så ska vi hem till Johans föräldrar vilket jag säkert nämnt tidigare. Mamma ringde och bjöd oss dit där också samma dag (imorgon) tyvärr så vi fick hoppa över det.. och syrran och dom ska heller inte dit.. Så blir bara brorsan och hans familj, mormor, mamma och uffe.. Skulle också vilja dit men vilket fall som helst så jobbar jag till klockan 17 så jag hade inte hunnit vilket fall tyvärr :/ men ja dom kunde dock tagit det på söndag men ja.. Får bli nästa år.. Men ja efter jobbet imorgon ska älsklingen hämta mig så vi kand ra direkt till hans föräldrar :) Och hans syskon och deras flickvänner ska också komma.. Så det kommer vara riktigt trevligt. Men jag lär inte uppdatera här förrän på kvällen.. Sen jobbar jag igen på söndag ..


Gahh internet vill inte som vi vill !!


Internet har inte fungerat idag det är därför jag inte har uppdaterat.. Men nu så har älsklingen fixat så att det fungerar.

10 April !


Blev lite mycket bilder igår kanske men tycker det är roligare med bilder än massa text + att det händer inte så pass mycket att man har så mycket att skriva om det faktiskt.. Lär väl bli mer sen i sommar när man kommer hitta på mer med vännerna och sådär och även om vi ska resa igen till hösten.. Efter det gäller det väl att skaffa familj ;) Så kommer vara en hel del för er att läsa sen. So hope you stick around.. !! Klockan är nu 00:27 och jag funderar på att sova lite, jobbar riktigt härlig tid imorgon 11-16 så sen ska jag hem och laga mat och sedan plugga lite innan jag ska spela Wii.. Måste ju ta det viktiga först.. Föresten jag snackade med min mamma nu ikväll så vi bestämde 2 dagar vi skulle ut och köra och så sa hon att jag kunde ringa uffe när jag ville så körde han gärna med mig.. Så ska se om jag kanske ringer honom på söndag, måste ju hålla igång med körandet nu så jag inte tröttnar.. Hur lång tid tog det för er att skaffa körkort???


Nej nu ska jag nanna faktiskt..

Vad koncentrerade man kan vara då ..

Här sitter mina små änglar och lirar Guitar Hero och ser väldigt koncentrerade ut. Tycker ni inte? Men det blir man verkligen av det spelet.. Så fort man börjar tänka på annat och spelar undetiden så tappar man bort sig. Så när jag spelar måste jag verkligen koncentrera mig på dom där färgerna.. Haha.. Men det är riktigt roligt att spela, speciellt på förfesterna.. Får väl ha en fest här hemma sen när vi har målat klart överallt där nere och så.. har ju inte haft någon inflyttningfest än så..



Det som får mig att fortsätta plugga !


Här sitter jag !

I min lilla pluggvärld !!




Torsdag!


Steg upp och åt lite frukost sen började jag läsa en del i teoriboken.. Måste vara igång nu hela tiden varje dag så jag tillslut kan det.. Skulle varit super med körkortet nu till sommaren ju. Men sen kom Zara efter en stund så satt vi och spela Mario några timmar tills Johan steg upp.. Så kom han ner och spelade lite så försökte jag plugga en del till men nu spelar dom Guitar hero så nu kan jag inte koncetrera mig :/ Lite tråkigt men ja jag ska ju inte köra förrän den 22 så jag har ju ett tag på mig att plugga så.. Jag älskar att jag äntligen kommit igång med körkortet sån befrielse det kommer vara sen när jag väl har tagit det.. Skönt att man äntligen tagit tag i det liksom !!


Är ju ledig idag vilket ni säkert har förstått .. Sen jobbar jag hela påskhelgen och så ska vi på påskmiddag hos Johans föräldrar på lördag efter jobb.. Men annars idag så händer inte så mycket.. Älsklingen tycker att vi aldirg bara varit hemma och tagit det lugnt utan alltid haft saker att göra så idag ska jag inte nämna nåt med att hitta på nåt :P haha..


Snart ska jag iaf göra middag tror det blir resten av Tacopajen idag eller så ska jag göra gränsakssoppa..

Vad ska ni äta idag?

Teoriplugg!!





Fast and Furious 2009 !!





Såg den som sagt igår med Johnny, Robban, Kristian och min älskling.. Den var helt okej faktiskt. Jag tänker inte avslöja något för er som ska se den.. Men lite sorglig är den allt.. Och I love the cars like allways :) Den blåa är sååå snygg..





Någon mer som sett den? vad tyckte du/ni ?

Wii shopping !!



Var precis iväg och skaffade oss 2 kontroller som gick på 549kr stycket.. Mario Cart 649 och en extra ratt 199.. Sen blev det ett till Guitar hero för 399 just nu.. Så nu har vi 2 olika guitar heros nice som attans :) Och så köpte vi ju Wiiet av syrran och dom helst oanvänt ...Så nu ska jag gå ner så vi kan spela en stund innan killarna kommer och vi ska på bio..


Tacopaj!





Det vi köpte !!


Köpte dom som tillhörde våra mat tallrikar :)





En ledig dag !



Idag är jag ledig och det är underbart skönt kan jag ju meddela :) Efter körningen stack jag och älsklingen till IKEA och köpte djupa tallrikar och assieter.. Sen körde vi hemoch lämnade av dom innan vi stack till Maxi och handlade lite till tacopajen jag ska laga ikväll.. Första gången !! Sen ikväll ska vi på Bio och se Fast and furious.. Riktigt spännande eftersom jag hört att den är skit bra..

vad ska ni annars hitta på idag/ikväll?

Andra körlektionen !!


Idag hade jag min andra körlektion.. Denna gången var det en dubbel... Började 11:45 och även denna gången med Jonas.. Gick hur bra som helst även idag. Lärde mig starta i uppför backe utanför Zlatans hus, backa runt lite på en parkering och lite annat smått och gott.. Han bara ja går det i denna takten så måste du sätta fart med teorin ordentligt :) Kul att höra men gaahh det är så tråkigt att läsa det.. Sen när vi var klara gick jag in och bokade massa körlektioner men nu kommer jag köra med två andra lärare och sen lite med Jonas.. Eftersom han övergår mer och mer till mc :/ Tråkigt men sant.. Han är en jätte bra lärare.. Men det ska väl gå ändå.. Har försökt få tag i mamma nu så vi kan börja köra för min nästa lektion är inte förrän den 22 och det är lååång tid tills dess.. Så måste hålla det igång hemma sålänge..

Körkortsteori !


Har pluggat en del nu men känns som jag ska somna nu så tråkigt det är.. Vissa delar är intressanta men sen vissa är som sömnmedel.. Sen gjorde jag en del övningar på den skivan och så kom älsklingen så gjorde vi dom tillsammans.. Då vaknade jag till lite mer :) Men nu orkar jag inte plugga mer på det idag utan ska iväg och köpa chips och sedan ska vi se film ... Så skriver nog inte mer ikväll faktiskt.. Så ni får klara er utan mig ;)


Fooodieeee !!!


Gott gott gotti gott gott !!
Blev kyckling med curry och ris och massa sallad :)


Den blomstertid nu kommer ..


Nu har blommorna äntligen börjat slå ut lite var stans :)



Orkar inte !!


Sitta här mer idag är rätt trött..
Hörs imorgon everyone !!
Natti natti

Horoskop 6/4-09








Tur: Vet inte vad det skulle kunna vara ?! Kanske jag förvänta mig att göra nåt fel på körskolan ?!?
Hälsa: Låter ju bra.. Ska antagligen börja träna lite med syrran min..
Ekonomi: Hmm det kan nog stämma faktiskt.. är ju rätt orolig över en persons ekonomi..
Arbete: Hmm ingen kinkig sak skedde vad jag vet mer än att jag själv var jävligt lack men det kommer jag vara ett tag till..
Kärlek: Stämmer dock inte på mig !
Relationer: Inget jag tänkt på..



Måndagen !


På jobb gick tiden riktigt snabbt idag :) Rätt mycket folk och så hade vi massor att göra med att kolla upp lagersaldo o.s.v.  Och eftersom jag jobbade 6 timmar idag bara så hade jag 30min lunch så stack in på Coop och köpte jogurt och en banan :) Slutade 19 idag och så hämtade min älskling upp mig eftersom han hade kört mig dit efter körskolan för att jag skulle hinna..  Så åkte vi hem och slappade lite i soffan innan vi fixade middag.. Blev spagetti med biffarna som blev över igår.. Gotti gott !! Sen nu sitter vi här lite vid datorerna och jag tänkte plugga lite teori om jag orkar.. Känner mig rätt slut i huvudet... Men ska försöka en stund iaf..

Vad har ni hittat på idag ??

Roligaste dagen på länge !!


Steg upp runt 10:40 och duschade och gjorde mig klar.. Under tiden så steg även älsklingen upp ♥ Så åt vi frukost sedan körde han mig till bilskolan.. Snacka om att jag var nervös.. Så kom en körskoleläare ut och ropa mitt namn så presentera vi oss.. han heter Jonas.. Så gick vi ut till bilen, så körde han bort till persborg sedan fick jag hoppa in och sätta mig på "rätt" sida.. Och det gick så sjukt jäkla bra att jag inte trodde det själv.. Och han fråga om jag verkligen bara hade kört en enda gång innan o.s.v. :) Kände mig rätt duktig.. Så körde vi runt där i områdena och sedan eftersom han tyckte att jag var så duktig så fick jag t.om köra i trafiken tillbaka till körskolan :O då var jag rätt nervös men det gick hur bra som helst.. Fick dock motorstopp en gång vid ett rödljus haha... Sen när vi kom fram till körskolan igen så sa han detta brukar vi inte göra på länge men nu ska du få backa in och parkera.. Hahaha.. jag klarade dock fast med 1 motorstopp :P Efter vi var klara så bara kände jag mig helt sprallig och vill köra mer hela tiden.. Längtar som fan tills onsdag då det är dax igen :)

Söndag kvällen !!



Kom som sagt precis hem från att ha kört lite så nu ska vi se ett Kyle Xy avsnitt och sedan ska jag nanna.. Älsklingen ska spela data som vanligt ;) men aja han får skylla sig själv att han kommer vara svin trött imorgon..

Men jag lär inte skriva mer ikväll så sov gott allesammans :)


Övningkört för första gången :P



Haha okej körde en gång när jag var 16 lr nåt med mammas automatare men nu var det på riktigt...Körde på Jägersros parkering.. Fy sjutton vad skoj det var och jag känner mig riktigt peppad över att köra med körskolan imorgon :) Älsklingen ska köra mig dit och även hämta upp mig sen och köra mig till jubb så att jag hinner.. Ahhh vill bara köra hela tiden nu !!! :)

Lördag kvällen med tjejerna :)


Skulle ta bussen runt 17:47 men hade tydligen missat den när jag kom ut. Och nästa gick inte förrän 18:07 så jag gick in igen och då sa älsklingen att han kunde köra mig.. Tack ♥ Så släppte han mig vid mimmi så ringde jag henne så dom kunde öppna grinden.. Så var det Denice som öppnade, första gången jag träffar de andra tjejerna ju så.. Jätte trevlig och glad var hon så snacka vi lite medans vi gick upp till mimmi sen väl där inne träffade jag Matilda också en super trevlig och glad brutta.. Så satt vi och snacka och lyssnade på musik medans dom 3 sminka sig och bytte om undetiden.. När klockan blev lite efter 19 så kom Frida..  Och då var det dax att spela "Jag har aldrig" och börja dricka lite... Och sen började Mimmi och Frida ha dansuppvisningar o.s.v. hahahaha så himla roligt vi hade det.. Dom har ju dansat och varit med i såna tävligar o.s.v... Efter ett tag så stack vi ut tror den var runt 22:30, då stack vi till ice.. Dom hade börjat med nåt nytt där att inträde är att man måste köpa en dricka.. Helt knas men ja :P Sen var det en helt underbar kväll med massa snack och sjung.. Och Frida och Mimmi rockade Kareoken även Matilda sjöng en låt med dom.. Sen blev alla helt trötta vid 1 ungefär så efter en stund började vi gå hemåt.. Så hämtade älsklingen upp mig en bit från Mimmi ♥



Sen när jag kom hem var jag vrålhungrig så käkade en billyspizza eller ja en bit iaf sen fick älsklingen resten för jag inte palla tugga .. haha.. Sen åt jag även en glass och lite Pringles :)



Helt underbar kväll tjejer :) Detta får vi ta och göra om snart !!!!
Kommer bilder en dag när Mimmi skickar dom .. hehe...

Det jag köpte igår !






Köpte en ny jeans jacka från only och sedan köpte jag en skön sommarklänningsak från gina Tricot :)


Godmorgon lr nåt :)


Har varit vaken ca 40min.. men egentligen ville jag sova längre men syrran ringde och ville jag skulle hänga med till någon affär.. Så då fick jag ju resa mig från drömmarnas värld.. och även älsklingen fick stiga upp för han ska till sin bror och fixa sin bil.. Avgasröret trillade av för ett tag sedan :P eller ja en bit av det om jag förstod det rätt.. haha.. Men ja min bror och hans familj är hemma hos syrran just nu och tittar lite eftersom dom ska köpa deras radhus av dom sen när dom flyttar till hus i Juli så... Men efter det hämtar syrran upp mig :) har egentligen ingen lust att hänga med är rent slut i rutan men ja det är ändå bara en affär så det är lugna puckar ...

Dagen på stan!


Jag och älsklingen stack till Entre.. Måste säga att man blivit besviken finns typ inte så många "nya" affärer som inte funnits här innan.. Och i de "gamla" affärerna hittar man nästan aldirg något förutom Gina Tricot men allt jag ville ha var typ slut.. Lite trist men får väl gå i ett annat Gina en dag.. Hittade iaf två saker som jag köpte idag.. Ska slänga upp en bild om ett ögonblick.. När vi gått där ett tag stack vi till jägers och skulle handla mat på kniv och Gaffel men köket hade stängt :/ Så vi fick ta Burger King idag igen.. Usch börjar bli mäkta uttråkad på det.. Men ja det fick väl duga.. Snart ska jag göra mig klar och dra till Mimmi lilla :)

Lördag morgon !




Steg upp tidigare än jag förvänta mig eftersom jag visste att Zara gick upp rätt tidigt.. Så fick ju se till att hon fick lite mat i sig :) Så gick jag ner och hämtade presenten vi köpt till henne sen gick jag upp och hade den bakom min rygg, så öppna jag dörren så satt hon vid datan med lurarna på och spela.. Så himla sööööt <3 Och jag bara - jag har en present till dig, hon bara smila vadå ? Så tog jag fram den så gapa hon bara och bara taaack ... Jag visste att hon ville ha en sådan det var därför jag köpt den till henne.. Efter det gick vi ner och åt frukost tsm hon och jag.. Sen ringde syrran så skulle dom till ikea m.m så undra hon om Zara ville hänga med och det vilel hon så dom kom strax därefter och hämtade henne..
Detta får vi göra om en dag gumman <3



Det var detta skalet vi köpt men det är mycket finare färg i verkligheten..



Fredagen <3



När jag kom hem runt 17:30 så var min systerdotter redan här :) Så lagade jag och Johan mat till oss tre.. Blev kyckling med ris, sallad och currysås... Efter maten satt vi lite i stora rummet och så spelade dom två lite Xbox.. Sedan åkte Johan iväg för att köpa chips och lite sådant.. Och när han kom hem så kom Robban samtidigt.. Så satt dom där uppe och spela lite dota en stund och så tittade jag och Zara på Talang 2009 och sedan singing bee.. Sen kallade vi ner killarna så tittade vi på Narnia den med prins caspien lr vad den heter... Jag och Zara hade sett den innan men inte killarna så därför skulle vi se den :) Sen somnade Zara efter en stund så fråga jag om hon ville sova och det ville sötisen så jag gick med henne upp och bädda ner henne i gästsängen .. Sen gick jag ner och såg klart filmen med dom, slutade lite efter 1. Sen var det även dax för mig att gå och lägga mig :)




Blev inte !



Så mycket skrivande igår för jag var lite upptagen med annat :)
Ska se om det blir bättre idag iaf under dagen för sen framot kvällen ska jag till mimmi så ska vi 5 brudar ut och göra stan osäker sen.. hehe..


Min cykelrunda !


Tog lite foto på vägen hem men ska ta på alla de läskiga ställena en mörk kväll senare fast blir kanske inte förrän til hösten ?!?












Ett övergivet hus... Undrar varför ?!?





Backen som kommer i slutet innan jag är hemma.. Jobbigt !!


Humor ni vet !

Det satt två tanter på en bänk.
den ena hade rött hår den andra grått.
den som hade grått hår frågade den andra:
hur käns det att ha eld i håret? jo, det vet la du som bara har aska kvar sa den andra..

Converse !


Kolla vilka sjukt söta converse skor jag hitta.. Åhhh önskar jag hade en liten flicka..
Dom var riktigt dyra men ahh så underbara !!
Eller vad tycker ni??






Men titta titta :)



Vad vi har fått i trädgården :



Fin fint :)

2 April !


Steg upp samma tid som igår sedan gjorde jag mig klar och cyklade till jubbet.
Var lite segt idag men det gick ändå.. Slutade 19 sen cyklade jag hem :)
Så åkte jag och älsklingen och köpte burger king, kom hem och började titta på Kyle XY. Sen knackade på dörren efter en stund så var syrran där och ville sola en stund så jag hängde med.. Så jag kom precis hem så nu satte jag mig här för att ta det lite lugnt :)


Vad har ni hittat på idag?

...


Kanske dax att sova?!
Vill egentligen inte men annars kommer jag knappt orka jobba imorrn för jag kunde inte somna på jätte länge nu den förgående natten så.. Sitter och tittar lite på tradera och sådär :)

Får väl sova om en stund ;) hehe..

Natti natti
sussa gott och dröm sött !!


Naww !


Mina yngsta syskonbarn <3



Fler bilder från dopet :)




Jag och Victor <3




Syrran och Victor



Johan och Victor

Onsdag !


Steg upp vid 8:20 för jag skulle jobba 9:30 trodde jag lalala .. Cyklade till jobbet runt kl 9 och var där kvart över.. Bytar om och sätter mig och dricker lite vatten sedan tittar jag på schemat och bara FFFAAAANN !! Torsten och chefen bara vadå? Jag bara jag börjar ju inte förrän 9:50 :/ Men chefen var snäll och lät mig gå in och påfa och sådär :) tack tack.. Sen har dagen rullat på och sedan var det dax att sluta och cykla hem.. Så hade älsklingen lagat mat så vi satt där och pratade och så.. Snart ska han till jobb :(

1a April !!



April april jag kan lura dig vart jag vill ....


Ingen har faktiskt försökt skoja med mig idag.. Men goa Frida och Tomas på jobb blev lurade av chefen *hihi*  Hon bad om att ta foto på dom för dom skulle förstora dom och sätta bak på skjortorna.. Och dom två gick på det :)
Så sen hade hon satt upp bilden på Frida på anslagstavlan.. haha naww..


Vilket fint väder !

Idag var det ju riktigt härligt väder :)
Måste säga att det var riktigt skönt att cykla till och från jobbet idag..
Hoppas att om även när jag får mitt körkort så kommer jag fortsätta cykla på sommaren.
Så skönt och fridfullt !!



RSS 2.0