...


Nu är det dax att nanna.. Jobbar 9:30 -19 imorrn :)
Jobbar 3 dagar sen är jag ledig i helgen.. Riktigt soft !!
Men ja sov gott allesammans !!


Horoskopet !

Alltid skoj att läsa sitt horoskop !!
Själv är jag vädur.. Vad är ni?



Tur: Brukar inte försöka vinna nåt så det gör inget..
Hälsa: Tidiga timmarna ?! Puh det är ju då jag sover..
Ekonomi: Inte vad jag har lagt märke till iaf..
Arbete: Kanske stämmer, alla säger jag ska stressa ner och ta det lugnt..
Kärlek: Inget jag känt av iaf :) Tack och lov för det hehe...
Relationer: Ojdå, synd jag inte varit bland folk idag då :P haha..


Tisdagen !


Steg upp vid 12 tiden ungefär så ringde syrran och fråga om hon och nicki kunde komma ett tag och det fick dom gärna.. Så dom kom strax där efter medans jag och älsklingen åt frukost.. Sen skulle han till jobb för ett möte så jag och syrran satt och snacka en massa och umgicks sen skulle hon hämta Zaris <3 Så passade jag nicole under tiden så himla go, så kom älsklingen hem så lekte vi med henne tills syrran och Zara kom.. Så stannade dom en stund sedan skulle Zara till tandläkaren så gick vi ungefär samtidigt för vi skulle köpa färg och lite sådant.. När vi köpt färgen åkte vi hem så började jag måla direkt och så kom Micke och hälsade på och hämta en skiva han skulle ha.. Sedan orka jag inte måla mer så då satte jag mig lite vid datorn medans dom satt vid den andre datorn och pillade :) Och efter det så var det matdax :) En underbar och fulspäckad dag idag..




Målat om !


Målade om i köket idag till grå istället.. Blev rätt snyggt men jag själv tycker att det är en tråkig färg men ja jag får iaf ha en ljus grön i hallen sen så jag är nöjd ändå.. Men sen vet vi inte om vi ska ha en fondvägg i köket med tapet eller tegelväggstenar lr vad det nu kallas.. Eller om jag bara ska måla en väggmålning där.. Svårt beslut !!


Färgen gör sig inte rättvis på denna bilden.. Är mycket finare i verkligheten..



Tacos time :)





Idag blev det gotti gott med Tacos :)

Körskolan!


Ska börja köra med körskolan på måndag.. Är så otroligt nervös alltså men det ska nog gå bra.. Jag har inte känt mig taggad till detta förr eftersom det alltid funnits bussar i närheten eller så har man haft vänner o.s.v som kört. Och sedan började jag jobba och då har man verkligen inte haft tid eller så men nu när jag jobbar lite mindre och andra tider så hinner jag iaf några dagar :) Så nästa vecka blir det 2 dagar, ska försöka köra 2 ggr varje vecka och sedan plugga på kvällarna.. Vill ta det så snabbt som möjligt nu.. Känner mig rätt taggad måste jag säga.. :)


Dax!


Tror det är dax att nanna nu :O råkade vara uppe lite för länge :/ men men..

Natti natti !!

Måndag !


Idag var jag ledig så vi sov rätt länge och sedan stack vi och storhandlade :) Efter det så åkte vi hem så packade vi upp allt och sedan så käkad vi hamburgare.. Efter det så åkte vi hem till Johans föräldrar för vi skulle hämta den saken till internet så jag med kunde få det till min dator .. Så nu har även jag internet *wiiee* Efter det åkte vi hem och jag började måla blått i köket :P Haha alltså färgen var sjukt fin men passade inte in i köket så nu vet vi det iaf.. Så imorgon ska vi åka och köpa ny färg och testa om det blir snyggt.. Bättre att prova sig fram ju ;) Tillslut blir vi väl nöjda får jag hoppas.. haha...
Sen nu ska vi sitta och datanörda oss en stund innan vi ska sova.. Fast att klockan är mycket men ja vi är lediga imorrn också så :)


Såhär blev färgen i köket :P haha...
Så vi ska höra om syrran lr brorsan behöver blå färg någonstans :) För nu har vi ju en hel burk nästan som vi inte ska ha till något.. Och känns onödigt att måla om kontoret om vi kanske får en flicka senare för då måste vi ju bara måla om ännu en gång..




Matdax !


Idag gjorde vi hamburgare :) Gotti gott !!


Ps.


Jag vet jag egentligen skulle haft annat på mig på dopet men den klänningen hann ta slut så ja jag fick ta det jag skulle haft från början så :) Det fick duga.. Blev väl helt okej ändå men hehe nja jag passade inte i de särskilt tyvärr.. Men ja som sagt det fick duga denna gången :)


Söndag kväll !


Robban, Marcus och kristian är här och hälsar på :) Så just nu är robban och hämtar pizza till dom och dom andra grabbarna spelar Xbox och jag satte mig här en stund.. Orkar inte sitta och glo på de spelet hela tiden som dom spelar :P hehe.. Efter dopet åkte vi och köpte telefoner med polyfoniska ringsignaler :)

Så här ser dom ut :



Sen hann vi också inm Hornbach och köpte blå färg till köket så imorgon när vi är lediga så ska vi antagligen börja måla där.. Så att jag kan börja på väggmålningen där sen :) Vet dock inte riktigt exakt vad jag ska måla men det kommer jag nog snart på. Har ju en del funderingar så..


Dopet !


Steg upp vid 10:30 ungefär sen åt jag lite frukost innan jag lockade håret. Sen gick älsklingen upp ett tag efter. Runt 12:25 körde vi till Kyrkan där Victor skulle döpas .. Så stod Brosan + fam och lite fler och väntade på oss så gick vi in så dom kunde ta på han dopklänningen :P Det var 3 dop på samma gång så det var jätte mycket folk. Jag och Sara skulle vara gudmödrar :) Så vi var tvugna att läsa en sak ur bibeln. Så fick vi alla föräldrar och syskon och gudföräldrar stå ute i "hallen" och då tog prällen fram en mic och sa att det var den vi skulle ha när vi läste ur bibeln och vi 4 som skulle göra det drog efter andan på samma gång... Sen var det dax att gå in :) Sara höll honom första stunden sedan var det min tur ...

Haha den andra pojken som skulle döpas var rätt rolig.. Han rapade en jäkel sen bara kräkte han i handen på hon so höll honom .. och sedan när prällen tog honom för att döpa honom och sedan skulle vända honom och visa upp han precis somi lejonkungen för alla så höll han så hårt i prällen så det gick inte och alla bara började skratta :) haha så söt..

och lille Victor var så himla snäll och go :) och när den andra prästen kom med ljuset så skrattade victor åt honom ..
Allt gick bra och roligt :) men lite pinsamt att läsa i micen :O haha..

Lite bilder som jag tagit:
kommer fler när jag fått av Sandra och Syrran för dom tog några jätte fina..







Efteråt, utanför kyrkan.
Patrik, Zara, Syrran, jag och Brorsan :)



Victor på efterfirandet :)
Riktigt tjusig med skjorta och slips..





En riktigt trevlig dag :)


Lite lite !


Har blivit rätt lite skrivande här på bloggen de senaste dagarna tyvärr.. Har inte direkt haft orken efter jobbet + att vi måste fixa en ny fördelare till internet för just nu delar den inte ut till min dator så man känner inte direkt för att ockupera Johans dator hela tiden heller så. Men det är skoj att ni hänger kvar och jag lovar det kommer bli mer ändring på det sen :)

Tröttis !


Snart är det väl dax att nanna så man är pigg imorgon :) Men är inte särskilt trött.. Blev inget festande idag men nästa helg blir det en kväll med tjejerna. Kommer bli riktigt skoj skoj.. Ska spela klart nu sen ska jag sova..
Kommer lägga in bilder imorrn efter dopet på vad jag har på mig o.s.v. :)



Helt slut


Kom precis hem från jobbet.. Cyklade i slowmotion hem idag för jag var/är riktigt trött och ont i nacken.. Ska be älsklingen att massera mig sen :) Han ligger och sover en stund nu sen ska vi väl laga något att äta innan jag ska med syrran och sola en stund.. Får seom vi festar i helsingborg ikväll eller om vi bara stannar hemma.. Ärligt så orkar jag inte festa idag + jag vill må bra på dopet imorrn.. hehe.. Men får se vad älsklingen vill !!



Gah jag är kär !!

I denna fina skapelse !!



När jag har tagit mitt körkort så ska jag se vad det kostar i månaden att ha denna på avbetalning..
Den är så SATANS fin !!!!!



Fredagen !!



Steg upp vid 12:30 men hade legat vaken i mer än 1 timme men det var så mysigt att bara ligga och slappa med älsklingen så.. Sen steg jag upp ch åt och gjorde mig klar och ringde körskolan men som sagt inget svar.. Sen åkte älsklingen till jobbet och strax efter var det dax för mig att cykla till jobb :) Riktigt skönt väder idag.. Jobbade mellan 14-19 idag,riktigt skönt.. Så har bara varit hemma en stund nu. Syrran och Patrik var här precis och hämtade lite stolar som brorsan ska låna inför dopet på söndag.. Och älsklingen ska ringa när han slutat så börjar jag med maten då :)

Nej nu ska jag spela lita sims 2.. Var ju evighet sedan..


Svetlök !


Haha fy för vad snabbt det gick att cykla hem idag.. Och snacka om svettig*haha*

Körskolan !


Andra dagen jag ringt nu men hamnar i kö. Och dom säger inte ens vilket nummer i kön man är så tänk när man väl ger upp kanske det är ens tur nästa liksom. Men jag hinner ju inte sitta där hela dagen eftersom man ska ju iväg och jobba. Så töänkte jag att jag skulle mejla dom men kommer inte in på deras hemsida konstigt nog .. Får testa när jag kommer hem ikväll.. Annars får jag ringa på måndag då jag är ledig och hoppas på att dom svarar.. Vill ju komma igång nu när jag jobbar mindre och har tid till det..



Torsdag !



Jobbat mellan 11-19 :) Helt okej tid men var lite segt idag.. Vaknat 3 ggr imorse, först av älsklingen när han gick iväg sen när han kom hem och sedan ringde hans bror Micke.. Men aja då var det ändå dax att stiga upp.. Duschade och gjorde mig klar sen cyklade jag till jobb :) Härligt väder idag eller ja det var kyligt men sol.. Men sen när det var dax att cykla hem så regnade det :( och så var det svin kallt.. När jag kom hem lagade vi mat. Blev korv och stroganoff ..Gotti gott.. Sen nu har vi slappat och suttit höär i stora rummet och tittat lite på wii spel och sådär som vi ska köpa :)

Och nu sitter älsklingen och skruvar i några handtag till lådorna här..

Nej nu ska jag gå upp och städa så att jag kan koppla in min dator ..

See ya !!

Naww världens bästa


Min underbara systerdotter hade bakat en kaka till mig :) Så hon och hennes halv syster kom precis hit och lämnade den.. Lite läskig färg ;) eller hur ?


Min födelsedag <3

Älsklingen bjöd mig på resturang ♥ Så när vi hade ätit upp så åkte vi till mobilia så överskade han mig med blommor... Hihi gullis... Vi hade bestämmt vi inte skulle köpa massa till varandra detta året i med vi precis flyttat och sådär...Sedan åkte vi till jägers och köpte lite saker på apoteket och lite sådant.. Sen hem så ska vi snart se film och äta chips ...

Tack för idag min man ♥








P.S


Syrran och Patrik fick huset :) Inflyttningen är dock den 1juli lite tråkigt men kul att dom fick huset.. Kommer bli så himla fint.. Och så ska ju brorsan och Sandra köpa deras nuvarandra radhus så då kommer vi bo nära dom istället :)

Grön !




Funderar på att ha grön i hallen lr köket.. Så nu gäller det antingen värsta blå eller en fin grön.
Är rädd att den blåa kommer bli för skrikig. Mamma sa det kommer lika en lekstuga hemma hos oss.. Men fan jag ÄLSKAR den blåa men vet inte riktigt var jag vill ha den.. Vi snackade om att ha blå i köket och grön i hallen men ja vi får se.. Svårt som attans att bestämma sig...


Tvbänken !


Såhär ser tvbänken+ bokhyllan ut när den är klar. Bara handtagen som ska på dörrarna och lådorna. Fyllde nästan hela bokhyllan med mina dvder ;)Har en del till men dom ska inte upp..



Skorna !




Som jag köpte till min älskling <3


Shopping på Entre !


Linda och Patrik hämtade upp mig vid 10- 10:30 så stack vi inom ÖoB ochh allfrukt sedan stack vi till Entre..Riktigt stort och tjusigt :) men gaaahh vad alla i kassorna var sega höll ju på att somna.. har ingen lust att handla där eftersom dom är helt jäkla retarded som står i kassorna.. och så var köerna rätt långa men ändå hade dom i alla affärerna typ bara 1 kassa öppen. Men ja jag köpte 2 boleros på New Yorker.. Riktigt snygga kläder där.. Hittade en hel del men mest sådant man undrar när man ska använda det?!?


Mina boleros.. En lila och en vit

Fick köpa en vit vanlig bh som jag ska ha under tröjan på dopet..



Sen köpte jag dop present till Victor men kan inte visa för jag vet inte om dom läser min blogg ju ;)
Får komma bild på det sen på söndag efter dopet.. Köpte även ett par skor till Johan i 3års present..
ska ta en bild sen och visa er hur dom ser ut ..


Tack alla :)


Tack alla som grattat mig idag :)
Då var man 22 år.. Känns inte något särskilt men alltid kul att fylla år ...
Grattis till mig...




Imorgon fyller jag år !!



 Jaha då blir man ett år äldre imorgon då :)
Men inga presenter blir det eftersom jag fick allt i lördags..
Fast vi kanske ska göra lite våfflor på kvällen eftersom det är
våffeldagen.. Men under dagen ska jag till Entre med Syrran och patrik och lilla Nicole..
Sen när jag kommer hem därifrån ska Sandra komma en sväng så jag kan titta på den där bönsaken till dopet :P
Fick ledigt till söndag då dopet är iaf. Så det är nice !!

Nej nu ska jag gå ner och umgås med Robban och älsklingen



Idag är det vår 3års dag <3



Idag har vi varit tillsammans i 3 underbara år och jag hoppas att vi kommer vara tsm resten av våra liv <3 Min underbara man vårt liv tsm är så perfekt och många äventyr har vi haft och många kommer vi ha.. Du är ljuset i mitt liv och utan dig kan jag inte leva.. kan verkligen inte se ett liv utan dig min ängel...
Älskar dig så otroligt mycket finaste..




Sanna ♥Johan


Fler läsare till din blogg !!


Gå in och gör några enkla steg så får du automatiskt fler läsare till din blogg och jag garanterar att det fungerar för jag fick mer än 3ggr så många än vad jag hade innan... Riktigt roligt !!

Man går in--- HÄR

Fungerar lite som en kedja du kan läsa om det där på sidan.. men man delar typ läsare med varandra lr nåt :)

Blå !!

Jag älskar blå färg och nu har jag fått dille på att ha det i hallen eller i köket..
En riktigt stark blå


Tog hem lite färgkartor idag som jag ska fundera på men just nu lutar det år den i mitten på denna färgkartan..
Riktigt skrikig blå ;) Så ska jag måla någon vit väggmålning på den...




Vad tycker ni  ???



Älski pälski !!




Han bygger vår tv bänk samtidigt som han tittar på tvn.. Går inte särskilt snabbt men det går ändå ;) hihi...
Han är för go <3


Vår första !!





Hehe så nu ska vi börja sätta upp saker och även göra hål så att vi kan sticka ut kablarna genom baksidan av tv bänken.



Vilket väder!


Först på morgonen när jag skulle cykla till jobb runt 7:30 så snöade och blåste som attans.. Fick cykla som en galning men ändå kändes det som jag stog stilla :/ Så fick hoppa av i mellanåt och gå istället. Sen under dagen har ju vädret varit allt möjligt.. solsken, sen snö igen sedan mullet med massa blåst o.s.v. :S helt knas..




En liten bild från imorse då det snöa men det syns inte så bra :P


Sängen kallar


Nej nu ska jag sova.. Jobbar 8-17 imorgon så är iaf lite tidigare och så.. Sen på ondag är jag ledig så hoppas vi ska till entre och kolla läget iaf.. Sen ska vi en runda till min bror för dom har nåt i bibeln dom vill jag ska läsa på victors dop på söndag :/ Pinsamt..

Natti natti

Fable 2!!


Har börjat spela Fable 2 på Xboxen.. Riktigt roligt.. Man väljer en pojke eller flicka i början sen börjar man massa äventyr o.s.v. Sen växer man och blir stor och så ska man antingen bli god eller ond... Och så blir man hjälte så alla vet vem man är o.s.v. Och så kan man gifta sig och skaffa barn och massa sånt.. Så just nu har jag precis fått mitt 2a barn :) och letar nytt hus men har ingen aning om hur jag flyttar min familj så ska försöka leta upp det på någon hemsida nu..

hehe aja ett mycket roligt spel tycker jag :)


Måndag !


Vilken super seg dag idag måste jag säga..
Verkligen skönt att komma hem så lagade jag mat tills älsklingen kom hem..
Efter maten stack jag och lånade nyckeln av syrran till solarierummet så stack jag och sola 10min..
Syns inget faktiskt.. lite trist..Men tänkte börjar med 10min eftersom det var evighet sedan man sola..
Sen duscha jag när jag kom hem och så fortsatte jag spela..



Efterätt !!




Jordgubbar och massa vaniljvisp <3

Oj !


Glömde ju skriva mer igår.. Har inte kopplat in min egna dator än så det är därför jag inte är sådan datanörd nuförtiden som jag brukade vara innan.. men ja vi började bygga ihop en del av tv bänken igår



Två av delarna, ska dit två stora delar till + lådor och lite smått och gott :) Kommer ta bild sen när allt är klart..
Vi ska som sagt hämta resten av delarna imorrn ..



P.s


När jag hade lagt mig igår så låg jag och tänkte på det med öronproppar så gick jag upp och in i min garderob och letade lite och där hade jag ett par skit bra !! Blev riktigt glad för det... Så jag somna relativt snabbt iaf fast att killarna höll liv.. Synd man skulle jobba bara för jag ville också umgås längre ju..



Hemma !


Har precis kommit hem från jobb och IKEA.. Älsklingen hämtade mig direkt efter jobbet så stack vi till IKEA för att köpa vår tv/bokhylla sak.. Hahaha... Alla delar fanns utom själva lådorna. och den stora hyllan skulle hämtas i det andra lagret så ja dom skulle stänga precis när vi stod i kassan så älsklingen ska hämta den + dom sakerna som var slut sen på tisdag.. Super fint kommer det bli iaf... Vet inte om vi sätter upp den nu idag för jag är riktigt trött och ont i mitt huvud..

På jobb gick det bra förutom att jag fortfarande är hängig och lite förskyld.. Så jobbigt att prata så mycket i kassan så fick en klump i halsen som jag inte blev av med heller... Jobbigt... Fick stå och svälja hela tiden..

Aja nu ska jag ner och äta lite pizza rester från igår.. Skriver väl mer sen :)


Night Night!!


Nej nu ska jag gå ner och säga godnatt till grabbarna sen ska jag försöka sova...
Fan att jag inte köpte öronproppar sist jag var på Jula.. Måste komma ihåg det nästa gång !!!
Godnatt folket !!


Klänningen till dopet !!

Tror det komme bli den här klänningen till Victors dop.. Eftersom jag ska vara gudmor tsm med Sandra´s syster Sara så vill man ju vara lite extra finklädd eller hur ?! ;)



Vad tycker ni om klänningen???



Tröttis


Är riktigt trött men Robban och Johnny (johan) är och hälsar på så dom för sånt himla liv så jag lär inte kunna somna vilket fall :/ Men måste nanna snart eftersom jag ska upp och jobba imorgon.. Älsklingen har iaf lovat att köra mig dit och hem eftersom det är inte så smart att cykla när jag inte är riktigt frisk än och sådär...


Skulle egentligen till det nya shoppingcentret Entre idag men vi hann inte :/ Så drygt för linda berätta hur jäkla coolt det är och sjukt snygga kläder i affärerna.. Man hittade saker för flera tusen man ville ha typ... Så nu vet jag redan ett par grejor jag vill titta på där.. Men jag är inte ledig förrän ons och tills dess är väl priserna högre för det är väl sådan invigningpris nu så... Jag ska alltid ha otur alltså :/ men hålla tummarna ska jag iaf...

Fortsättning på kalaset !


Sen blev jag klar med tårtorna runt 15:20 då var det dax att byta om för kalaset skulle börja kl 16.. Så började folket komma så stack Johan och patrik iväg för att hämta pizzorna.. Köpte 6 sjukligt stora familjepizzor och det blev 2 hela kvar efteråt :/ Vi som trodde 5 inte skulle räcka.. Så det var lite drygt några hundra åt skogen men ja vi gav med folk sen när dom gick hem så lite nytta blev det iaf.. Riktigt trevlig dag och alla tyckte att vi hade det jätte fint o.s.v. vilket känns jätte skoj att höra ... Och finare kommer det ju bli när vi blir mer och mer klara...


Presenterna glömde jag ta foto på men kan skriva:
* Påslakansett, kok bok, ljus och presentkort påIKEA för 400kr av Linda, Patrik, Zara och Nicole
* Riskokare av Jonas, Sandra, Victor och säkert vilma och felicia men dom var inte där..
* Choklad och 500kr av Mormor
* 800kr och jätte fina ljus med fat till storarummet av mamma och Uffe
* Påslakansett av pappa, wanja, christel och linus
* 400kr presentkort på IKEA av Micke och Josefin
* Påslakansett, presentkort 500kr IKEA av Johans mamma, pappa och jacob
* Presentkort på 500kr av Johans mormor och morfar men ej idag för dom var bortresta så fick det för ett tag sedan.
* Vinglas och en flagga av Magnus och Erika..

Sen har jag missat en del små grejor som jag inte minns just nu för jag är jätte trött..
Men det var super bra presenter och vi fick ihop till vår tv bänk som vi ska köpa på Ikea :) runt 3000... Så jäkla nice !!!


Tårtorna :)


Såhär blev mina tårtor:





Och alla älskade dom.. Så dom tog helt slut :)
Förutom en liten bit som jag och johan delade nu på kvällen .


Kalaset.


Ja då var allt överstökat nudå :/ Lite tråkigt för det är så himla skoj med kalas. Tog lite foton som jag lägger in när jag hittat sladden till min kamera :) Vi blev 24 stycken så det var nice..

Dukningen:




Och här ser ni drakarna och vår fina soffa



Började med att Zara ringde runt 9:30 lite jobbigt eftersom vi la oss kl 4.. Men ja så kom hon över med bullar som hon hade gjort.. Så himla duktig :) Tack så mycket gumsi.. Efter det så stack hon hem så stack jag och älsklingen och köpte jordgubbar. Sen hem så städade vi en del och jag byggde ihop de sista 4 stolarna så nu är det också klart... Men ja det känns inte så skoj att ha kalas när man är helt hängig. Jag är ju fortfarande inte helt frisk och dom andra tyckte inte jag skulle jobba imorgon heller men jag vill prova och se hur det går iaf.. + att jag vill ju inte förlora massa pengar på att vara sjuk heller.. Aja efter jag var klar med stolarna så började jag fixa med tårtorna :)



Igår !!!



Skrev inte igår för jag inte orkade röra mig typ ... Vi steg upp sent för vi råkade vara uppe sent tyvärr men det blir lätt så, jag satt och tittade när Johan spelade Xbox sen kunde vi inte slita oss därifrån... Men ja sen när vi hade käkat frukost fick vi lämna tillbaka stolsdynorna för dom var för små.. Sen handlade vi massa saker till tårtorna som ska fixas idag.. Men jordgubbarna var slut så det ska vi fixa idag istället... På kvällen kom Zara, Linda och Nicole <3 Så tittade vi på så ska det låta och sedan lite på lets dance :) Mycket trevligt...



Nej nu har jag mycket att göra inför kalaset !!



......



Nej nu orkar jag inte sitta här och uggla mår inte alls bra :/ Börjat må illa nu med och feber har jag fått.. Mamma kände på mig innan och sa att jag var jätte varm och såg blek ut.. Hoppas banne mig att jag är relativs frisk till lördag för då ska vi ju ha kalas :/Nej nu ska jag lägga mig i soffan innan det är dax att sova ..

Have a nice evening ppl !!



Bordet !!

Har fått upp bordet nu iaf :) Tjusigt tjusigt...



Kvällen !


Sen kom uffe och mammi för dom skulle hjälpa oss sätta upp hatthyllan + fixa toaletten..



Nu råka jag ta fotot lite snett :P Men den är inte sne i verkligheten..

Våra nya...






Vad tycks?

Köpte 4 av varje så man kan duka varannan :)



Annorlunda utmaning !

“Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka til!”

 

 

1. Vad heter du? Sanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skjorta
8. Mat: Spagetti
9. Sak i badrummet: Skåp
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Stoppad av polisen
12. Något man skriker: Skit
13. Film: Schakalen
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: S club 7
16. Djur: Svin
17. Gatunamn: Spångatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Ser du stjärnan i det blå

 

 

Sitter vid vår storarums data så har inte mina vänners bloggsidor här. Men utmanar Marie, Josse och Natta ;)

 



Hämtat matbordet

Älsklingen hämtade det innan men vi har inte satt upp det för jag mår piss så kan inte hjälpa honom ju och jag vill ju också hjälpa till med att bygga ihop det.. Tycker det är riktigt roligt att bygga ihop saker och massa sådant..



Så just nu står det mitt i köket i kartonger ..



Väggmålningen !


Blev klar med den ena draken igår + hann komma en bit på den andra :)



.....


Har sovit och sovit och ville inte resa mig men gjorde det ändå så jag fick en macka i mig och lite te,,
Idag ska älsklingen hämta vårt matbord + stolar.. Så tar väl en bild senare på hur det ser ut i verkligheten.

Nej nu ska jag se vad jag hittar för trevligt på internet ang väggmålningar för jag har lite nya ideér inför köket och hallen ..
Vad gör ni idag då??


Jaha då var man sjuk



Inte kunnat sova på hela natten, bara hostat hela tiden och tillslut blev jag så pigg av det att jag bara låg där och glodde i taket.. Men det var tur att älsklingen kunde sova ändå.. Jag har riktigt ont i halsen och öronen + hostan och i mellanåt kommer värsta huvudärken.. Riktigt drygt.. Och så hade jag inte numret till att ringa och sjukanmäla mig så jag fick sticka till jobb och säga att jag inte mådde bra sen förbereda lite till tjejerna och sedan när Sofia gumman kom så stack jag hem så kom nästan precis hem och nu ligger jag här och degar i soffan..


Gaahh hatar att vara sjuk :/

Massa ärende


Hinner aldrig vara riktigt ledig nu när man flyttat hemifrån..Så mycket som ska fixas nu i början och det är jätte skoj men sen vill man även hinna ta det lite lugnt. Men vi har hunnit en hel del idag iaf vilket känns skönt.. Vi var på Byggmax först och lämna tillbaka golvet som blev över,, Sen åkte vi till en vvs affär för vår ena toalett är paj och har varit det hela tiden typ sedan vi flyttade in och säljaren påstod det var en packning men icke så nicke vi fick byta hela skiten vilket gick på 740 spänn. Se n åkte vi till Jula och köpte lite saker till internet o.s.v. Sen åkte vi hem till mammi för jag skulle hämta min vaccinationsbok, hon jobbade tyvärr så fick ringa och fråga var den låg.Efter det åkte vi till beckers och tittade på Tapeter men hittade inga direkt som vi gillar, vi kan inte bestämma oss vad vi vill ha i köket,, Någon som har några föslag?? SNär vi varit där en stund stack vi för att ta vår sista twinrix spruta men dom öppnade inte förrän 17 så vi gick en runda på zoo city lr vad de heter,,, Sen tog vi sprutan, usch värsta som finns :/

Så vi kom nästan precis hem och har börjat med maten nu.. Robban kommer också om ett tag så..

Fortsättningen på väggmålningen !


Hann måla en hel del på målningen igår, så den ena draken är nästan klar iaf.. Riktigt cool blev den..





Vad tycks?




Hatthyllan !



Sen byggde jag färdigt vår hatthylla så vi kan få upp den någon gång :)
På bilden är den dock inte klar än..






Koka ägg !



Jag var faktiskt duktig och kokade lite ägg och sådär efter jag stigit upp :)
Men tyvärr var det ju vissa som sprack :/ Är inte så duktig på koka dom,, Än !! hahaha...





Godmorgon !!



Vilket underbart väder vi har idag :)
Man blir helt glad och känner för att göra saker..
Håller ni inte med ??


Vår lilla trädgård :)



Middag !


Älsklingen köpte mat sig efter han varit och klippt sig och kastat skräp på tippen idag <3 Han hade ringt mig men jag hade inte hört så han hade ringt min mamma och frågat vad jag brukar vilja ha på kniv och gaffel så han hade köpt det ..





Rödspätta for life !!!



Väggmålningen



 Idag hae jag börjat så smått med väggmålningen,,, Kommer nog bli helt okej men svårt som attans att få båda drakarna exakt likadana så hoppas iaf dom blir någorlunda lika så man inte tänker på små felen ;) hehe,,,



här har vi bilden på en overhead så det ska bli såhär ungefär fast svarta :)



Besök :)


Idag steg vi upp vid 12 sen käkade vi frukost lite snabbt sen stack vi och köpte lite kakor på Maxi :) Sen hem och städade undan lite snabbt. Sen kom mammi och mormor .. Första gången mormor var här hemma så det var skoj,, Och hon tyckte det var jätte fint och fräscht så det var nice ... Så hade dom bullar med sig så åt vi nån bulle sen var det dax för kakorna.. Efter en stund kom Zara och sedan även Linda, Patrik och lilla Nicole..  Så satt vi och snacka massa sedan spelade Johan och Zara lite xbox :)




Höär sitter dom och spelar.. Här ser ni även vår fina soffa,, Ska ta bättre bild på storarummet sen när det är klart vilket dröjer någon vecka till :)



....



Nu ska jag sova :) Skriver mer på min lediga dag imorgon .... Thingeling

Watchmen !!


Den sämsta filmen EVER !!! Tittade inte på den jag lovar den är riktigt seg och konstig..
Kom precis hem från bion och såg den med älsklingen, robban och sebbe... Men nej fy den var inte alls bra kan jag lova er ....



Söndagen !!


Första normala tiderna på länge, jobbade 11-17 sen cyklade jag så snabbt mina ben orka färda mig på cykeln hem :) Så var Robban och Sebbe och hälsade på och hade Xbox med sig och en del spel... Så stack jag och älsklingen och köpte BK och kebab till oss så satt vi och käkade i storarummet sen spelade dom en del innan vi stack iväg till bion,,,


Skönt att jag är ledig imorgon iaf :) har ringt mormor och mamma så dom ska komma hit på lite fika imorgon ...

Taken !




Riktigt bra film som jag rekomenderar er att se :)
Kollade på den igår med älsklingen och med robban..



Lördag kväll !!


Vi var precis på maxi och köpte chips :) Och nu håller grabbarna på med att sätta upp vårt hemmabio system sedan är det filmdax. Synd att man ska jobba imorgon :/ Men aja det blir nog bra ändå.. Slutar 17 sen hem och slappa lite innan vi ska dra på bion.. det är tydligen någon superhjälte film på G där som killarna vill dra med mig på :P hehe..

vad hittar ni på med ikväll??



Lite bilder från Middagen med jobb !!


Har kopierat bilderna från Frida så nu kan jag visa lite bilder från den 6 mars då vi var ute med jobb :)


En del av det kära gänget :)


Katta, jag och Peter. Sedan till höger är det en bit att Sofia,Mimmi, hannes och Lisa :)


Katta och jag :)






Alla är så jäkla underbara :) Nästan iaf ;) hahahaha...


Polisinvasion ?!


Där jag cyklar på vägen hem är det rätt öde och lite hus men typ aldrig något folk eller så.. Ska ta foto på min cykelväg en dag så ni kan se.. Den är riktigt läskig på kvällen.. Men ja så idag kom jag där cyklandes så såg jag att mitt på vägen stod det massa snubbar och min första tanke var " Nu blir jag rånad och säkert nerslagen" men sen ju närmre jag kom så såg jag att det var polisen som hade stoppat några som stod där och glodde ner i marken... Så jag bara cyklade förbi och undrade nyfiken vad som kan ha skett ?! Sen kom jag en liten bit bort då står där ännu fler poliser där och snackade med några andra..  och jag cyklade förbi och hälsade.. haha... Sjukt nyfiken alltså... Sen ringde jag hem till älsklingen för att be honom börja laga maten o.s.v. och då kom en sån stor minibuss polis körandes rätt snabbt förbi mig emot de hållet där de andra stod :O Så nu är jag väldans nyfiken vad som kan ha skett ?!?




Sen kom jag hem så var Robban här med fast det visste jag redan.. Så käkade vi 3 tacos och slappade en del.. Sen satte vi även upp den andra soffan :) Så nu ser det lite bättre ut i stora rummet men ska tvätta golvet innan jag lägger på mattan och lite sådant :) Skagöra det på måndag då jag äntligen är ledig *wiie*

Lördag !!


Gick helt hyfsat på jobbet idag :) Men kändes segt att vi inte skulle stänga 17 som det kommer vara sen på helgen.. Jag och Christina plocka upp massa varor innan vi skulle sluta.. Fick veta att vi fick gå en timme innan så vi fick raket fart i rumporna och fick upp massa mutterdragare sen stack vi så fort det gick :) Och jag cyklade som en dåre hem...



....

Nu får det räcka för idag, imorrn ska man upp och jobba 10-20 så... Skriver väl nåt litet sen på kvällen så ni får veta att jag överlevt cykelturen hem. Men sen kommer vi väl hålla lite helg... Nån kompis ska komma och käka tacos med oss och lite sådant iaf...

Så hörs imorrn allesammans... See ya later alligator !!
natti natti !!

Nafsa lite på skinkan !!

Fred och hans unge son var ute på en promenad när de passerade ortens glädjehus.
- Vad är det för ställe, frågade pojken.
- Nja, dit går man om man vill ha valuta för pengarna, svarade pappan undvikande.
Nästa dag fick grabben sin veckopeng. Han gick raka vägen till huset och knackade på.
En dam öppnade och undrade vad en sådan liten herre ville.
- Jag vill ha valuta för pengarna, svarade han.
Damen kunde inte annat än le och bjöd in honom i köket där han fick tre mackor och en kopp choklad.
Väl hemkommen frågade pappan var sonen varit.
- Jag var varit i det där huset, pappa. Men jag klarade bara av två. Den sista orkade jag bara nafsa lite på skinkan!

Myspys!!



Älsklingen sitter och spelar lite gitarr här brevid så himla mysigt tycker jag ♥
Älskar dig gubben. Vi nu och alltid *hihi*





Har jag sagt ?!?!



Föresten vet inte om jag berättade det men det började en ny trevlig tjej på mitt jobb i förr går :) Riktigt skoj... Så började vi snacka så kände hon tydligen en som gick i min klass i högstadiet... Så vi stod och skvallrade lite.. Hihi alltid skoj med skvaller ;) eller vad tycker du petra? hahaha... Fast inte det skvallret Admir körde mot oss idag ^^

Den 20e så :)



Då får vi vårt bredband och då kommer jag blogga precis som innan och massa massa om vårt hus och möbler och allt vad det innebär så stå ut bara några dagar till allesammans med massa tråkiga inlägg om jobb och skit :P



Horoskopet för idag !






Tur: Hahahahaha låter bra men inget som skett som är utöver det vanliga faktiskt...
Hälsa: Så sant som det är sagt.. Skrivet ;)
Ekonomi: Att köpa onödiga saker låter precis som jag men nu när vi flyttat har det inte blivit någon sådant.. Än *hihi*
Arbete: Jasså jasså !!
Kärlek: Ja det kan nog stämma men det är för vi knappt setts dessa dagarna men snart blir det iaf lite ändring <3
Relationer: Hmmm ingen aning vem det ska syftas på ?!?!


Näst sista dagen!!



Bara imorgon också sedan jobbar vi inte som idioter mer :) Ska bli skönt att ha ett normalt schema och kunna planera saker hemma och med andra.. Idag var jag riktigt trött redan vid 18 tiden och då var det ändå 3 timmar kvar... men denna dagen har gått så mycket snabbare och det var 2 kunder som kände igen mig från förra butiken vilket var trevligt :) Sedan imorrn ska vi ha öppet lite längre så då blir det ingen bio som var planerad så det får bli på söndag...


Vad har ni gjort idag då kära läsare??


Tröttelitrött!!



Nej tyvärr måste jag sova.. Är sjukt trött.. Och det är ju ett par dagar kvar tills jag är ledig...
Sorry att jag inte är så aktiv här just dessa dagarna men det kommer igång nästa vecka igen då allt börjar bli normalt med tiderna igen :) orora er inte...



Natti Natti sussa gott och dröm sött allesammans !!

Efterätt!!



Föresten !!


Vi var duktiga och storhandlade häromdagen ju :) Första gången som vi handla till oss själv såhär så det var riktigt roligt att gå omkring och bara lägga ner sådant vi gillar...



Och detta var inte allt utan Johan hade hunnit packa upp en del innan jag hann hem efter att ha hämtat my ride hos syrran ...


Nymålat !!

Älsklingen har målat klart i storarummet därvi skulle ha en svart vägg :) riktigt snyggt så nu är det bara min tur att börja medväggmålningen sen... Blir väl på måndag när jag väl är ledig som jag börjar med den.. och hoppas att den går relativt snabbt att måla så man kan börja möblera + den 21 ska vi ju ha kalas då vill man det ska se hyfsat ut iaf .. Älsklingen har även packat upp tvn och den ena soffan så nu är det ändå rätt mysigt att sitta i storarummet.. Men stökigt.. Haha...




Tordag kväll !!


Är rent slut i rutan... Jobbade 12 timmar igår sen cykla jag hem efter det.. Och det ena låset paja :/ Nyckel bröts i det så Admir fick komma ut och bryta upp det med en bultsax... Sen när jag kom hem var jag så yr att jag fick gå och lägga mig i sängen sen somna jag där.. Och varje gång jag vaknade så var jag lika yr ... har antagligen med blodtrycket att göra tyvärr... Men ja så älsklingen fick äta ensam och han som hade gjort räkmackor... Super duper gulligt och jag kände mig skit taskig... Men det är sånt som händer...


Sen idag har jag jobbat 12timmar och 30min..Har haft riktigt ont i magen med men man måste stå ut. Och riktigt riktigt mycket folk vilket har varit trevligt.. men dagen har ändå gått sakta konstigt nog... De sista 3 timmarna var riktigt jobbiga så trött man var i huvudet och ont i benen... Sen cykla hem efter där igen och DET var riktigt jobbigt...Är lite yr idag med men det får funka... Älsklingen och jag var precis på BK och köpte mat så har nästan precis käkat upp :)

Hur har era dagar varit annars???

Fullmakt !!



Fick gå in till syrran så dom kunde vittna min fullmakt ang huset o.s.v. Eftersom att nu när vi ska jobba 9-21 imorrn kan jag inte gå med till mäklaren och få nyckeln och skriva under papper o.s.v. så därför fick jag skriva en fullmakt.. Känns lite surt eftersom jag gärna vill veta vad som sägs... Och johan kommer glömma hälften tills han är hemma ;) hihi... Och läskigt kommer det minsann vara att cykla hem 21.. Menar det är ju mitt ute i ingenstans som jag ska cykla...


har inte snackat med mammi idag :/ känns tomt... Saknar henne så <3 Speciellt innan när jag mådde som värst..

Nu ska jag se en film och sova och försöka bli av med huvudvärken..

Thingeling

Kvällen !!



Älsklingen hade lagat fiskpinnar med ris <3 Eftersom jag kom hem så sent och mådde piss så kunde jag ju inte laga något så han var gullig nog att göra det.. Sen ringde syrran efter någon timme så fick vi hänga med och hämta overheaden.. Fast att jag hade migrän men vi måste ha den för sen jobbar jag till 21 i tre dagar nu och då hinner vi inte hämta den.. Så fick stå ut den lilla stunden sen hem och vila en liten stund.. Satte mig mest härför att uppdatera lite...Älsklingen håller på att måla den sista väggen i storarummet som vi ska ha svart ... Duktig <3
Blir tyvärr inga bilder idag men ska försöka slänga upp imorrn på kvällen när jag är hemma igen... Jobbar 9-21 så lär inte bli förrän efter då... Hoppas ni tittar in :)


Hur har er dag varit ??

Vilken dag !!


Fick jobba över ^^.. Först till 16 vilket ändå var helt okej men sen fick jag migrän och fy fan vilken migrän det var.. Så då blev jag kinkig och ville avsluta så vi kunde gå hem men typ 15:30 fick vi besked att jobba över så ja de fick vi ju ta och göra... Sen blev jag lite lissen i ögat så jävla ont i huvudet jag hade... Det är något som går i min familj men inte många vet hur det känns och kan tänka sig in i sitsen utan bara tror man överdriver vilket är jobbigt för då har dom inga känslor för det hela... Min familj har alltid haft problem med huvudvärk... Riktigt drygt men inget man kan hjälpa... Sen skulle jag då cykla hem men var så satans yr av migränen så cyklade så sjukt sakta sen tillslut fick jag hoppa av och gå.. och när jag kom hem brast jag ut och bara kramade min älskling.. Så glad att han finns här för mig... !! Sen har jag fått proppa i mig alvedon och legat i sängen och sedan masserade han mig med tigerbalsam så nu känns det lite bättre men om jag har sådan här migrän imorrn kommer jag lätt inte klara av 12 timmar på jobb.. Vilket jag sa till tjejerna idag att mår jag såhär så är det inte lönt att ställa mig vid en kassa för jag kommer spy... men vi får se hur jag mår imorrn iaf... Hatar ha huvudvärk det är fan värre än de mesta...

Imorgon är det dax !!



Då ska jag börja cykla till jobb men har ingen aning hur man kommer dit så får chansa och hoppas att jag kommer rätt.. Får börja cykla 6:30 för jag börjar 7... Sen slutar jag runt 14 vilket är riktigt skönt så hoppas inte jag får jobba över för jag tar inte med mig rejäl lunch utan bara något litet så jag och älsklingen kan äta tsm sen,.. Sen ska vi antagligen titta på tapeter och sådant med.. Vet inte om det blir tippen också eller om han fixar det när jag är på jobb.. Skulle varit bra ...


Aja nu ska jag nanna,,,Ha de fint gott folk !!

Måndags nytta !



Folk har ringt till Johans mob hela morgonen, sjukt jobbigt när vi äntligen skulle få sova ut,,, men ja vid halv ett steg vi upp efter att ha blivit väckta typ 5ggr eller nåt...Så började vi äta frukost och då kom mina kära mammi <3 Så hade hon köpt lite saker till oss som vi behövde.. Tack mamma verkligen snällt <3 Så stannade hon ett tag och hjälpte oss med allt smått och gott.. Så började Johan måla i stora rummet en gång till för det såg fortfarande lite flammigt ut.. och jag byggde ihop skohyllan :) Sen käkade vi lite mackor, sedan började vi pilla av maskeringtejpen från alla vrår men fy den satt hårt så man fick skära bort den jäkeln med kniv.. Efter det så gick mamma hem :/ saknar henne som attans <3 Så fort jag tänker på det att jag inte bor med henne mer så blir jag lissen.. men ja sen efter det så började jag sätta ihop hatthyllan och Johan pilla med lite annat... Eftersom vi väntade på att Micke skulle sluta jobba så han kunde hänga med och hämta soffan...Sen ringde han runt halv fem så stack vi och mötte upp honom och köpte vår underbara soffa :)


Tog bilden nu på kvällen innan jag gick upp så man ser inte så bra men den ska stå i plast några dagar till eftersom vi ska måla en vägg till i stora rummet fast svart + jag ska börja med vår väggmålning men´det lär inte tänka så när vi väl bara målat den andra väggen kan vi säkert sätta soffan till rätta.. ´Den är så himla FIIIINNNN!!!
Jag är så himla glad och detta är så himla roligt att pilla med allt här hemma <3





Sen när vi hade satt in soffan, eller rättare sagt dom hade satt in den för jag orka inte rubba den..
Då stack vi hem till magnus och erika och skulle hämta en förstärkare vi ska ha i kontoret + bredbandet som jag använde rjust nu :) Sen stack vi till jägersro och käkade.. Älsklingen åt kebab talrik och jag åt snitzel och pommes ;) Sen när vi var klara där bar det av till city gross och stor handlade :) Riktigt roligt att bara plócka åt sig allt men ja vissa saker hittade vi inte så som peppar?! ingen aning så får ta den en dag med mammi,,, Sen körde vi hem så släppte älsklingen mig hos linda för jag ska låna hennes cykel och cykla till jobbet :O hoppas jag hittar...
Så hjälpte hon mig pumpa däcken och sådär sen cyklade jag hem och hjälpte älsklingen att sätta in all maten på sin plats sen satte vi oss ner och åt nån efterätt sak som var typ choklaspudding med grädde.. Efter det så skulle han till jobb :/ saknar honom redan ju <3 Känns ensamt...

men ska väl sova nu så jag órkar med att jobba i 6 dagar nu och 3 av dom är det till kl 21 ...

See ya later alligator !!

Målning + golv !!



..Sen började jag och Johan måla i storarummet.. Jag måla nere vid listerna och uppe vid taket och Johan rollade..


Min ängel i fullgång med målandet <3


Sen kom Micke efter ett tag så hjälpte han oss måla.. Ingen bra färg fast att det var beckers lr hur det stavas.. Fick måla väggarna 3 ggr denna dagen sen bestämde vi oss för att vänta tills nästa dag för att se om det behövdes målas ännu en gång..


Sen blev även golvet klart och det blev SKIT SNYGGT!!! We love it..


Älsklingen i full gång med att dammsu´ga det nya fina golvet...


Sen efter ett tag så gick dom hem och då gick vi hem till Linda och patrik + familj och k´äkade pizza med dom ;)
Efter vi hade ätit åkte vi hem till Johans föräldrar och hämtade lite saker han hade glömt under flytten.. ´Sen bar det av hem till OSS <3 och så städade jag undan och plockade upp en j´äkla massa från mina kartonger.. hade en massa flytta hemifrån saker så..  Och efter det la vi oss och tittade på 3 avsnitt av kyle XY och åt lite chips..
Sen slocknade vi runt halv två/två :)


Dax att fortsätta !!



Johan´s pappa skulle komma 9:30 för att börja lägga golvet så vi steg upp vid 9.. Så fick Johan dammsuga golvet och bakom kylen och frysen eftersom även där ska läggas golv..




Det var rätt dammigt !!




Sen kom Johan´s pappa och påbörjade rätt så snabbt med golvet och undetrtiden började jag ge mig på vår klädkammare..


Katastrof säger jag bara ... Jag har väl ungefär 5-6 svarta säckar med kläder och Johan hade 2.. Haha.. Aja det mesta har jg väl fått upp men en del kvar.. Kommer ta bilder sen när det är klart.. Ska ha in hyllor till skorna + en annan stång på höger så Johan har en sida och jag har en :)





Klart !!


Sen när dom var klara med elen och sådant så åkte dom hem och då stack jag och älsklingen och käkade på burger king. Sen åkte vi hem och tittade på Twilight.. Älskar den filmen, kan se den om och om igen.. Sen somnade vi i vår underbart sköna säng <3





Att ha blivit sambo med dig ängel är det bästa jag gjort <3
Hoppas verkligen vi kommer hålla för evigt min fina man...
Älskar dig nu och för evigt!


Undertiden !!


Underiden som killarna höll på där nere så funderade jag på hur jag ville ha det i kontoret.. Först möblerade vi det sådär :



Men sen var det inte så smart eftersom vi skulle ha upp ´min säng + bokhylla...
Så då ändrade vi det lite:



Massa massa saker har vi på kontoret men nu har vi fått i ordning på typ hälften.. Haha ..
Men kommer ta bilder sen när vi är klara där inne.. Dock ska vi lägga nytt golv och måla senare med tror det kommer dröja ett tag.. Ska bo in oss lite först och sådär... men nedanvångingen ska vi göra helt klart iaf :)


Inflyttningen :)



Ja som sagt då, i lördags blev jag och Johan sambo <3 Så himla underbart måste jag säga.. Min bror + familj och även uffe kom till mig och mámma runt 10 så började vi lasta ner i Uffe´s släp.. Sedan kom älsklingen efter rätt lång tid för han skulle öppna i huset ¨till magnus och mickael så dom kunde fortsätta lägga om strömmen och riva klart väggen.. Men ja sen kom han så fyllde vi hans släp också och det var perfekt med plats så alla sakerna kom med första rundan,,
Så åkte vi dit och tömde av allt sen kom linda + familj en sväng och hälsade på så stack jag och mammi och köpte bullar och lite sådant så alla fick nåt att äta :) Sedan kom Johans pappa för han skulle hjälpa till lite han med + vi skulle åka och köpa golv med honom.. Sen kom Johans mamma Susanne och hans mormor och morfar och hälsade på så fick vi en blomma och 500kr på ikea,... verkligen jätte snällt :)

När vi fick blomman bara tittade vi på varandra med chockade miner,,
Hur ska vi klara av en levande blomma??!! :O


Sen etter ett tag bäörjade folket dra sig hemåt så då stack vi och köpte ett ursnyggt golv :)
Sen fortsatte dom göra klart öppningen och väggen som vi ville ha ändrat... Blev såååå himla snyggt alltså !!!


Så här blev det iaf.. man ser tyvärr inte så bra men det blev iaf en jäkla skillnad.. Man ser i golvet hur mycke vi tog bort sen tog vi bort en del på andra sidan också :) Så allt blev mycket ljusare och större..


Tror inte jag har någon före bild på just öppningen här men ska försöka se om jag kan hitta en sen någon dag när allt börjat lugna ner sig..


Börjar med att !!

Tacka för attt ni hängt kvar trots jag inte kunnat skriva på några dagar.. Verkligen roligt !!

Gahhh äntligen



Vi har fått låna magnus och erikas mobila internet lr vad det är så äntligen ville det fungera som jag ville :) Har inte velat fungera men nu startade jag om det och då fungera det med en väldans fart .. Så ska försöka hinna med några inlägg med lite bilder om vad som skett :)

Inget internet!!


Vi kommer inte att ha internet på 2 veckor nu tyvärr men ska försöka gå hem till syrran och uppdatera mig här och även testa mms blogga vilket jag aldirg testat innan.. Det ska säkert gå bra :) På nåt sätt så ska det iaf gå.. hehe


Måste kila nu !!!

Dax att flytta hemifrån !!



Jag är nervös, har ont i huvudet och pirrar i magen... Jag ska flytta hemifrån.. Jag tänker inte skriva äntligen eftersom jag älskar att bo med min mammi.. Men det är äntligen till att bli sambo med Johan <3 Detta kommer vara ett spännande och roligt äventyr tsm :) Min bror, Johan och kanske Uffe kommer runt lite efter 10 så ska vi bära ner min säng, bokhylla och fotölj.. De andra hyllorna får stanna för jag behöver dom icke.. Sen ska vi ta ala mina kartonger i källaren också.. hahahaha ska bli roligt att titta vad där finns i alla fytta hemifrån kartonger för jag har faktiskt ingen aning !! Sånt jag köpt lite då och då när jag hittat nåt fint.. Jag ska ta lite bilder idag under flytten tror jag och kanske nån på hur där ser ut nu så att ni kan senare få se före och efter bilder :)
Petra var ju väldigt nyfiken så ska försöka fota mycke :)

Nu måste jag packa det sista för snart kommer dom !

Fredag kväll !!


Hahaha så jäkla roligt vi hade på rådhuskällan :) Men jag berätta mer om detta när jag fått fotona av Frida... Så kan jag visa bilder och berätta lite...

Utbildningen under dagen var också helt okej, roligt som attans! Vi skulle titta på den brevid oss rakt in i ögonen och samtidigt måla av den personen.. Sen skulle vi intervjua den och sedan visa och berätta för alla dom andra och snacka om att vi skrattade åt bilderna.. hahahahah...

ja det var en lyckad dag/kväll :)

Fredag :)


Tjejerna kommer väl och hämtar mig runt kvart över, om dom hittar :P dom är ju inte från Malmö så dom vet inte var man ska köra för hitta till de olika sakerna. Men mimmi har flyttat hit så hon försöker lära sig så gott det går :) . Hehe men dom är duktiga så det ska säkert gå bra.. Så ska vi som sagt på utbildningen .. Skulle hellre vilja vara hemma så jag kunde flytta lite saker till radhuset.. Denna dagen känns bara så himla onödig då jag redan jobbat inom företaget och vet vad man ska göra o.s.v. liksom.. Så svårt är det iinte att förstå hur man ska sälja saker ?!?!....

Aja ska äta frukosten och göra mig klar innan flickorna ringer :)

Stammar !!



Usch jag märkte att jag börjat stamma och inte orkar snacka så mycke mer :/ Och mamma sa att det är för jag är för trött och har för mycket att tänka på. Så jag hoppas det kommer försvinna sen.. Visst jag stammar inte hela tiden men det händer.. Jag får försöka tagga ner lite då.. och inte tänka på allt samtidigt men det är svårt... man vill ju planera så himla mycket nu ju :)

Imorrn ska vi ha tråk Kick off där vi bara ska få utbildning = Somna !!!!
Sen på kvällen ska vi iaf ut och käka tsm och dricka lite gott :)

Soffbordet !!





Syrran och dom kom med soffbordet idag :)
Så nu har vi även ett sådant.. Börjar ta sig lite nu i möbelväg..


Äntligen!!


Fick gå kl 16 för vi hade massa i huset som skulle ses över.. Dom andra fick jobba till 17.. Men ja så mötte jag och johan upp Magnus vi  huset så började han riva väggen typ direkt :P hehe... Sen kom micke efter en stund så letade han bland strömmen o.s.v. Så nu vet han hur han ska koppla allt :) Efter typ 3 timmar stack vi till affären och handlade lite saker som Micke behöver för att fortsätta med elen på lördag och Magnus ska köpa resten till väggarna...

Riktigt skoj att dom började redan för nu känns det som att vi verkligen är på gång !!




What happens ..


God morgon :)
Jag är faktiskt relativt pigg idag, för tillfället..
Snart är det dax för jobb, jag och Sofia ska sätta upp skyltar i hela butiken..
Sen efter jobb ska Johan hämta mig så ska 2 av hans brödrar komma och titta på väggen vi ska riva för dom ska hjälpa oss med det. Så ska dom säga vad vi behöver för saker så får vi åka och köpa det direkt efter :) För dom ska riva den på lördag.. Riktigt skönt..Men vet inte om jag vill riva den ända upp eller bara en bit så det mest blir en stor öppning bara.. Får tänka på saken... Om man river ända upp måste man ha en balk lr något där men jag vill ha vitt så vill veta vad det finns för några.. Senska det ju matcha på sidorna, ahh jag blir helt förvirrad när jag tänker på allt..
nej nu ska jag iaf göra mig klar och dra till jobb ..
Ha en bra dag !!

....



Sov gott

Tur eller ej ?!

Längesedan jag läste mitt horoskop så tänkte testa nu och se :)
Om ni vill läsa era egna så gå in ---> Här



Dock är det dax att nanna men kan ju alltid se om något har stämt in :)

Tur: Spelar inga sådana spel så nee stämmer ej.
Hälsa: Kanske kommer bli sjuk ?! Har ju haft ont i halsen lite till och från ..
Ekonomi : Hehe to late var ju och handlade lite inför radhuset idag med älsklingen.
Arbete: Mjo håller med !!
Kärlek: Dont think so, har ju min snuttegull :P
Relationer: Ojdå låter inte bra :/ Sofia som kallade mig petig idag :O;) hihi


Vad är ni för tecken?? och brukar ni läsa horoskop??

Angelina Jolie som blond ?!



I nya filmen Salt så ska hon tydligen ha en blond peruk.. Dock har hon ju varit blond i Gone in 60 seconds med så det är väl inget särskilt med det.. Bara att hon är mer skank nu än då :)


Kväller !!


Ja nu är det dax för mig att sova.. tyvärr blev det inte så många inlägg idag för jag är en zombie.. Jobbade mellan 7-18.. Riktigt trött måste jag säga.. Sen hämtade älsklingen mig så hann vi in och köpa den röda färgen på Hornbach och sedan lite andra saker på Jula :) Sen åkte vi hem här och åt och efter det stack vi två och även Mamma och uffe bort till radhuset och tittade och lämnade av lite saker.. sen kom syrran med familjen och tittade en sväng.

Men ja jag är helt slut i rutan så nu blir det säng time..
Skriver mer imorrn och hoppas på att jag är piggare så det blir någon bild iaf *hehe*

natti natti

Onsdag morgon !!


Har nog äntligen fått sova ut en del.. Eftersom jag vaknade av mig själv vid kl 5.. Vilket är skönt :) Men sen somna jag om den sista timmen också. Idag kommer det nog riktigt mycke varor så man har att göra.. men hoppas vi är snabba idag också så vi arbetar bort det snabbt :)

Snart dax att åka till jobbet. Sedan ska Johan hämta mig efter så ska vi köpa färg för jag kunde inte bestämma mig för vilken kulör riktigt så.. Sen ska vi inom lite andra affärer och handla lite.. Och kolla på tapeter för vi har ingen aning vad vi vill ha i köket... Även golv till köket och hallen ska vi titta på eftersom när vi rivit väggen på lördag är det hög tid att börja lägga golvet iaf :) Hoppas det blir snabbt gjort alltsammans.


Thingeling !!


Sorry people !!


Glömde min mobil hemma så kunde inte ta foto igår på sakerna.. Men ja jag tog med mig lite kläder som jag hängde upp i vår walk in closet och så satte jag in allt annat i skåpen i köket och lite sådant :) Det är så himla mysigt att gå där och pilla med allt.. Och på lördag ska vi riva väggen *wiie* Och jag ska börja måla i stora rummet så att jag sedan kan påbörja väggmålningen...

Kvällen !!


Älsklingen och hans pappa ska hämta upp mig när som helst :) Så ska vi bort i radhuset.. Dom ska sätta upp sängen och jag tänkte packa upp lite kläder och även lite köksgrejor från igår.. Kan se om det blir någon liten bild på sakerna som jag köpte igår... Om jag kommer ihåg *glömsk*

Vad hittar ni på med ikväll??

Åhh Längtar !!



Snart kan vi få börja måla och inreda och det kommer komma massvis med bilder o.s.v. på allting :) Så hoppas ni gillar sådant :)

Var är jag ?!?


Mamma hämtade mig så drog vi och kollade färg men fastnade för två olika röda så blev inte att jag köpte någon. Måste tänka mer och även fråga vad johan tycker. Sen stack vi till City Gross och handlade lite.. Mamma skulle stor handla och jag skulle handla lite saker bara som jag inte hade kommit ihåg annars.. Så vi kom precis hem och börjat med maten. Jag är så hungrig att jag är helt yr :/






Godmorgon Sverige!!


Fy känner mig helt lost idag. Ändå la ja mig runt 21:30 -22 tiden :/
Var riktigt trött igår och tror det kommer vara ungefär likadant idag.
Älsklingen åkte precis hem men vi hörs senare idag iaf efter jag varit och handlat lite.
Åhh jag älskar att shoppa till huset, man får inte nog av det nu :)

Vad händer hos er ? Skola/jobb? efter det?

Kvällen!!


Nej nu ska jag och älsklingen se en film och sedan sova för det blir en lååång dag imorgon också. Då ska jag jobba sedan kommer mamma igen så ska vi köpa färg + handla lite till ;) hehe..

Natti natti !!!

Nedräkning!


5 dagar tills vi verkligen äger huset <3 Kanske mindre om vi har tur..

Ikea super shopping !!



Riktigt riktigt roligt :) Mamma och jag gick där i ca 2 timmar och bara plocka allt nödvändigt och kalaset slutade på 1508kr.. Så himla roligt det var att bara plocka allt alltså.. Vill göra om det ! Riktig kick fick man :) Sen åkte vi till ekohallen så handlade jag lite där sen mötte vi upp älsklingen i radhuset <3 Så satte vi in sakerna och sådär så därför har jag ingen bild. glömde helt totalt bort det :/ Men ska kanske dit imorrn så blir väl någon bild då..

Nu ska vi äta kebab talrik !!


Vilken dag !!


Dagen på jobbet gick jätte snabbt tack och lov :) skoj skoj.. Jag och mimmi byggde 2 nya figurer och en skulle vara tjej så fick ta såna munskydd och göra som bh och lite sådant .. Riktigt skoj hahahaha... Sen fick mimmi klättra upp till "dockorna" och sätta på tillbehör så fick jag stå där nere och säga hur det såg ut och massa sånt :) är höjdrädd så upp där skulle jag aldrig gå..


Vår brud !!


Sen efter jobbet hämtade mammi mig <3

Måndag morgon !!


Då var det måndag igen, dagarna går så himla fort. Dax att påfa som bara den på jobb så vi får undan en jäkla massa pallar. Sen nästa vecka öppnar vi :O lite nervös är man allt.. Kommer särkert vara riktigt mycket folk, jag tyckte vip kvällarna i andra butiken var jobbiga tänk då öppningen här  ?!? Men ja det går säkert bra, bara man tar det lugnt..
Sen ska mamma hämta mig efter jobbet så ska vi till Ikea så jag kan handla lite sånt man behöver :)


Känns så overkligt att vi ska bli sambo ♥ som vi har längtat i snart 3 år efter detta !!


Hämtat nycklarna !!



Wiie vi hämtade nycklarna nu ikväll så vi kan börja ta dit våra saker men vi kan inte börja måla o.s.v förrän vi fått papprena av styrelsen så mäklaren skulle ringa och skynda på dom sen ska Johan ringa han imorrn och höra vad som sagts eftersom i vårt kontrakt står det inflyttning den 6 mars så.. Jag vill ju komma igång redan på lördagen så hoppas dom kan fixa det snabbt.. Och det kan dom om dom bara vill.. Annars har dom inte möte förrän den 12 ... och tydligen fick dom inte papprena från mäklaren förrän i fredags ^^ och han skulle ha skickat dom redan den 9 feb så man undrar ju vad han hållt på med.. För det hade inte varit något klydd nu om han hade gjort det han skulle.. Då hade vi kunnat börja måla redan idag liksom om vi velat..

Aja måste sova nu ska ju snart upp känns det som :/ Dax för en ny vecka !!

Söndag !


Har varit på Jägers med mammi :) handlade pärm och plastfickor där man ska sätta in alla viktiga papper :) Och lite pennor och tippex och sådant man behöver. Sen köpte jag en ros och brudslöja och ett kort till min älskling <3 Och sedan käkade vi BK.. Älsklingen kom hem till oss några minuter efter vi kommit hem så fick han blomman. Vi har bestämt att inte köpa så dyrt till varandra nu eftersom vi håller på och köpa massa möbler och annat till hemmet.
Sen snackade vi med styrelsen så bara vi får nyckeln av säljarna så kan vi flytta in redan idag men nu får vi inte tag i mäklar idioten som vanligt. För säljarna ville vi förts skulle snacka med han sen skriva nåt eget papper så dom vet dom kommer få sina pengar :S Menar de sköter ju banken inte vi ^^ .. Men visst jag förstår dom och jag skriver gärna på papper bara vi får flytta in idag.. Men som sagt mäklaren svarar inte som vanligt ^^ får hoppas att han ringer johan nu under kvällen iaf... Då slipper vi stress flytta allt utan ta lite då och då sen ta de tunga sakerna på lördag + då kan vi komma igång med allt annat snabbare :)


Rent !!



Kollade ju som sagt på den igår med tjejerna :)
För dom som gillar musikaler så är detta en bra film iaf då dom sjunger hela tiden ungefär.
Men den var faktiskt bra !!


Gårdagen med flickorna !!


Mötte upp töserna vid pressbyrån vid Södervärn sen gick vi till Ica och handlade det sista inför kvällen sen hem till Mimmi. Super fin lägenhet har dom :) Så träffade vi ju deras underbara lilla kattunge Isma, Gaahh så sugen man blev på att själv skaffa djur. Nu när man flyttar finns det ju ingen som kan säga nej, mer än Johan men ja han vill ha en sån som rambo :P Men jag vet inte om jag orkar hund fast att jag egentligen vill ha en. Tror inte jag orkar gå ut och gå på morgonen !!

Sofia och Isma



Sen vad det dax att laga tacopaj. Ingen av oss är särskilt bra på laga mat och ingen hade gjort tacopaj innan. Men ja det gick riktigt bra och den var svin god...

Mimmi och Sofia


Tacopajerna
Fick göra två eftersom mimmi gumman inte äter kött :)
Blev hur bra som helst !!



Isma sötnosen


Dukat och klart :) Jätte mysigt !!!


Sen när vi ätit och pratat en massa så plockade vi undan för sedan var det dax för melodifestivalen och våran underbara efterätt :) Marängsviss !!



och så somna lilla Isma :)


Efter melo så tittade på film, blev Rent !! Faktiskt riktigt bra. Speciellt slutet..
Sen vid 24 tiden kom älsklingen och hämtade mig <3
Så lekte vi lite med rambo innan vi nannade. För sen skulle ju han upp vid halv 6 för att jobba :/

Tack för en super mysig kväll tjejer !!
Får göra det snart igen ju :)


Grattis älskling !!


Idag fyller min underbara älskling 21 år <3

Vi gratulerar Vi gratulerar Vi gratulerar
lilla Johan idag
Med blommor och blad
Vi firar hans dag
Ja vi gratulerar lilla Johan
IDAG !!!!

Hipp hipp Hurra hurra HURRA !



Söndag morgon !!


Jaha då var det redan söndag :/ tråkigt tråkigt för det betyder att imorrn är det jobb igen och massa massa påf.. Fast ja det skulle väl komma typ 60pal lr nåt på höjden.. Så det kan vi väl ta på 3 dagar lr nåt.. Sen verkar det som vi ska jobba hela nästa helg + veckan och denna veckan :O men jag sa redan i fredags att jag inte kan nästa lördag eftersom jag flyttar då så jag slapp tack och lov. Men jag förstår inte riktigt hur dom/hon tänker för på fredag ska vi ju ha kick off och även gå ut och äta och dricka gott, ska vi sen orka gå upp och jobba till kl 7 på lördagen? :S jag blir förvirrad !!


Idag ska jag mest slappa sen vid 18 tiden ska jag passa Zara och Nicole <3
Sen kanske älsklingen skulle hämta mig :)

Vad ska ni göra idag??




RSS 2.0