haha bortskämd ?!


Timmie´s moster tyckte han behövde ett par vinterskor :P Så idag när vi kom hem låg dessa i brevlådan. Timberland, sååååå jäkla coola är dom :)







Babysimningen idag !


Ja då var det simning idag :) Och idag fick vi flera smile från Timmie och han plaskade också en hel del med armarna ♥ Äntligen kanske han börjar tycka att det är skoj. Dom gjorde små dyk idag precis som förra gången så får hoppas det blir lite mer nästa gång. Ska se om jag kan få in en liten film sen :)






Trevlig dag/kväll med familjen !


Åkte lite ärenden med mamma igår. Fick iaf tag i en ny mascara ;) Åkte till några möbelaffärer också men ja haha hitta ingen soffa som jag gillade. Så får kolla runt lite till. När vi hade varit alla våra ärende körde vi hem till syrran så hade hon lagat sjukt god mat. Snacka om propp mätt alltså. Och sedan blev det tårta, kaka och godis till efterrätt. Riktigt gotti gott..


Lång väntan ...





Haha hade lite tråkigt nu i väntan på mamma så testade min webbis :P






I want to break free !!

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self-satisfied I don't need you
I got to to break free
God knows, God knows I want to break free

I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
And this time I know it's for real
I've fallen in love, yeah
God knows, God knows I've fallen in love

It's strange but it's true (hey yea)
I can't get over the way you love me like you do
But I have to be sure
When I walk out that door
Oh how I want to be free baby
Oh how I want to be free
Oh how I want to break free

(INSTRUMENTAL INTERLUDE)

But life still goes on
I can't get used to living without, living without, living without you
by my side
I don't want to live alone, hey
God knows got to make it on my own
So baby can't you see
I've got to break free

I've got to break free
I want to break free, yeah

I want I want I want I want to break free …





So damn true !!


Umgåtts med syrran & Nicole


Skulle med syrran och Nicole till Fun house igår. Men när vi kom dit så var där stängt :/ En tisdag?! Typiskt iaf. Så vi åkte bort till Toys R Us. Jag köpte två små leksaker till lillen att leka med och bita på. Och linda köpte lite hon också. En bobby car med hello kitty till Nicole iaf som hon blev jätte glad för :) Sen hängde jag med henne hem en stund innan jag skulle åka till stan och träffa tjejerna :)




Fika med tjejerna :)


Träffade upp Anncha och Pernilla vid tre tiden igår. hade en super rolig dag o kväll.  Vi promenerade bort till Jensens och käkade. Åt Lunchbiffen, var väl helt ok men kyckligen är mycket godare. Tyckte köttbiten var som tuggummi fick tugga länge på varje bit. Men men vi hade iaf trevligt :) Alltid skoj att träffa tjejerna.


Grattis mamma <3


Idag fyller min underbara mamma år.







Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram!
Ja, då ska hon sättas
Ja, då ska hon sättas
Ja, då ska hon sättas på en häst bak-och-fram!

Och när hon har suttit
Och när hon har suttit
Och när hon har suttit på en häst bak-och-fram!
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!


Bussresan from hell !!

Shit alltså när jag skulle ta sista bussen hem i natt :O Först körde den sjukt sakta så man kunde gå bredvid sen helt plötsligt bara gasa han och jag tror han körd egenom stan i ca 90km/h och han bromsade inte för gupp eller något :O Sen höll han på att krocka två ggr och tvärstanna gjorde han också typ 2-3 ggr. Fy för alltså. Och inte nog med det så pajade den på Rosengård :O Jag bara kände det att nej fy för här går inte jag ut helt ensam och ställer mig om han inte får igång den igen. Men efter en stund så fick han igång den och gasade på som attans och vi flög över gupp o.s.v. igen. Så ja tillslut kom jag hem iaf, tack och lov :)


Stan med Anna Banana


Igår var jag i stan med Anna. Kändes jätte skumt att gå där utan barnvagn :O Men det var skönt ändå för man kopplar av på ett helt annat sätt. Hon bytade någon klänning och jag köpte en tröja. Helt vanlig så inte lönt att ta bild. Sen käkade vi på BK haha så orginellt visst?! Men men sen stack vi bort till Entre och gick en runda. Där köpte Anna nån Hoodie :) Men men har varit en super trevlig dag idag :)


Ensam mamma söker :)


Idag är det dax igen eller ja snart är det slut. Men riktigt kul att titta på men ojoj vad man blir kärlekssugen ?! Haha..



Söndag idag ja !


Jaha då var den söndag och jag har knappt fått sova något alls. Har sjukt ont i huvudet :/ Men förhoppningsvis går det över sen. Susanne kommer vid 10 så ska vi iväg en sväng annars vet jag inte vad som sker idag. Skulle verkligen vilja sova kan jag lova..


A guy thing



Den var på tvn igår och jag kunde inte gå därifrån :( Inte bra inte bra. Men själva filmen var faktiskt bra. Dock har jag nog sett den förut . Men ja den var underhållande iaf..



Tapet shopping !!


Jag har funderat ett tag nu och oavsett om jag bor kvar här eller flyttar till en lägenhet så ska jag byta tapeter.  Jag ska iaf göra om storarummet och sovrummet här hemma. Jag älskar det som det är i storarummet nu men sen känner jag ändå att jag vill ändra om det. Menar detta var ju något vi gjorde tsm så nee.. Så ja idag var jag och kollade tapeter.



I Storarummet ska jag ha svart/vitt. Så tänkte den här tapeten som en fondvägg iaf :)










Sen vill jag ha lila i sovrummet men ja där fanns en del att välja mellan. Men tillslut så gillade jag denna mest som även den ska bli en fondvägg. Den är snyggare i verkligheten :)







Och så blev det lampor till det
Köpte dom lila lampskärmarna :)






Kommer nog bli tjusigt :)


Helt sjukt rolig kväll med Anna igår <3



hahahaha bästa kvällen på väldigt väldigt länge. Vi skulle egentligen till Ola på födelsedags/kräftaskiva. Men vi struntade i det för det kändes inte så smidigt att ta med pluttisen. Man kan inte direkt slappna av och äta när han är med så.. Men ja så vi hade en tjejkväll hemma :) haha så jäkla roligt.. Vi webcamma och hade oss... Garvade så man fick ont i magen och bak på huvet ?! hahahaha.. Förlåt igen för smisket med handuken :O tack för en super kväll gumman. Dte får vi banne mig göra snart igen!!!


Trevlig dag med Emma :)


Möttes upp i stan då så promenerade vi runt där ett tag innan vi fikade. Blev fiket inne på Hansa, har glömt vad det heter. Men vi åt iaf jätte goda räkmackor. Riktigt gotti gott var det faktiskt. Sen promenerade vi runt ett tag till. Hittade dock inget skoj :/ men ja... Sen runt fyra tiden åkte jag och pluttisen hemåt. För gottegrisen Emma skulle på massage :D hehe..





Pluttisen imorse <3


<3


Känner mig såååå uppspelt och glad, det är riktigt knäppt att känna såhär... Det var länge sedan !


Fredags ?! Mys?!


Jaha då var det fredag igen då :) Ska ta bussen om någon timme in till stan och träffa Emma. Trevligt trevligt ska det bli. Och ikväll blir det födelsedagsfest/kräftskiva hos Ola. Dock ska jag köra så jag tar min lille pluttis med mig idag faktiskt :) Vad ska ni göra denna underbara fredag då?


Babysimningen idag <3


Jätte duktig var lillprinsen. Idag skratta han faktiskt och pratade en del ♥ Och idag så snabb dök dom två ggr :) Och Timmie klarade jätte jätte bra. Såååå duktig snuttis. Filmades såklart så kanske kan lägga in den här någon dag snart faktiskt. Annars gjorde dom det dom brukar, sjunga, plaska, blåser bubblor, tränar ryggläge o.s.v. han gillar verkligen inte att ligga på ryggen :/ Stackars liten ♥


Fotona hade kommit :)







Fick 59 stycken på skivan så nu ska man välja ut 16 till albumet :)


Posten ?!


Ska springa ut och kolla brevlådan nu :) Hoppas hoppas hoppas fotona kommit idag..


Umgåtts med Mimmi & Denise <3


Helt underbar dag igår med mina girls :) Var i stan och promenerade. Alla shoppade något så det var lyckat. Sen käkade vi lunch på jensens. Timmie var övertrött så han var inte alls glad. Så vi fick kasta i oss maten och sedan promenera vidare, sorry tjejer ♥ Då somnad ehan rätt snabbt i bärselen. Men men sen promenera vi hem till mimmi och tog det lugnt där ett tag innan Susanne hämtade lillprinsen ♥ Var skönt att kunna ta det lite lugnt utan honom också :) Tack tjejer för igår super trevligt..


Onsdag - Träffa Mimmi & Denise



Onsdag idag då :) Hoppas fotona kommer snart jue är helt uppspelt. Dock sa hon ca 1 vecka så ja fredag annars. Men har man lite tur så. Annars idag så ska jag och lillpluttisen in och träffa Mimmi och Denise. Ska bli riktigt roligt. Har inte träffat Denise sedan februari eller något sådant. Sen hämtar Susanne Timmie vid kl 17 så vi tjejer kan vara lite själva :)


Vampire Suck


Hmm den var riktigt dålig. Skrattade inte en enda gång :O Helt sjukt. Jag som väntat på den men men.. Förstår varför 10-14 åringarna gillar den iaf :P Men nej fy inget att se.Riktigt besviken trodde den skulle va sjukt rolig..





Timmie idag <3



Han har börjat leka med tungan :)


och även börjat testa sin röst :P



Min lille prins idag <3






Grattis underbaring !!



Idag fyller underbara Mimmi år ♥





Grattis gumman :)


Vilken tråkig dag



tråkigt väder = tråkig dag !
 Idag ska jag iaf bara ta det lugnt med min lille prins ♥
 För sedan är det full rulle hela veckan så :) Precis som vanligt !


En liten gladis <3

Hemma hos moster Linda idag ♥


Gårdagens fest & sedan Etage


Firade Anncha igår som sagt. Förfesten var hemma hos hennes kompis Sandra :) Riktigt trevligt folk faktiskt. Snackade en del med några andra tjejer som var jätte trevliga och sådär. Blev lite chockad när dom sa att dom gick i gymnasiet :) hehe... Sen blev det Etage ;) Yeah baby !! Fast ja där var väldigt mycket utlänningar denna gången så vi stack rätt snabbt. Inte så kul när dom sitter och stirrar på en och massa sånt så nee vi blev rätt av taggade så ja vi åkte hem och la oss.. Var väl hemma runt halv fyra - fyra något?! Annars var det en super kväll.. Och min efterlängtade rosa pantern drink I LOVE !!!



Lördag 18/9


Idag ska jag få ett besked som förändrar väldigt mycket :) Hoppas på ett väldigt positivt besked. Isf kommer allt lösa sig och jag bara längtar efter att känna den känslan. Förutom det så ska de bli Party party ikväll. Ska fira Anncha och hennes kompis Sandra. Förfest hos dom och sedan blir det nog Etage. Nice nice !!


Vad ska ni hitta på idag då?


Nakenfis <3







Älskar dig så otroligt mycket ♥


Pluttisen 5 månader idag <3


Allmänt: Om det inte redan hänt, kommer ditt barn snart att skratta åt roliga ansiktsuttryck och till och med försöka få dig att skratta. Bebisen visar sin själsliga sida på andra sätt också — det har verkligen hänt massor sedan den var nyfödd och inte kunde kommunicera sina känslor på ett mer komplext sätt. I detta stadium visar din bebis kanske tillgivenhet genom att lyfta armarna när den vill bli buren, gråta när du går ut ur rummet och genom att pussas och kramas. Det är ovanligt att barn börjar krypa på riktigt innan sex månaders ålder, men många femmånadersbebisar jobbar på att lyfta både bröstkorgen och rumpan på samma gång med en tjusig gungbrädeseffekt!


Om du ger urpumpad bröstmjölk eller bröstmjölksersättning i flaska, så kanske du upptäckt att bebisen kan hålla flaskan själv. Men det är lite tidigt att försöka sitta själv på det sättet, det passar bättre någon gång från sex månader och framåt. Det är bättre att ge närhet under matningarna än så länge -- snart nog kommer din bebis att vilja "göra själv" och börja kämpa emot när du vill kramas och pussas. Passa på och mys nu. Bebisen kanske börjar visa intresse för maten du och andra äter nu, men fram till sex månaders ålder ger helamning (eller ersättning) allt din bebis behöver.




Egna tankar: Hehe ja skratta och göra roliga ansiktuttryck har lillen gjort ett tag. Roligast är nu när han tränar att räcka ut tungan, hahaha man kan inte sluta skratta så söt han är. Krypa gör han inte men han ålar sig framåt med armarna och det börjar gå rätt fort ändå. Hoppas han fått till benen snart också så går det nog bättre för honom ♥ Han håller flaskan själv vissa stunden så det är skoj. Men han blir lätt distraherad och släpper den :P Och han är väldigt intresserad av det vi äter, ibland får han smaka lite också ;) Och det älskar han ♥ Han gör pruttljud ibland men inte alls ofta men det kommer väl det också, hihi rätt skönt nu när han inte gör de så maten stannar i munnen också ju ;) hehe.. Aja jag kan inte fatta att det redan gått 5 månader, tänk vad mycket han har utvecklats och kommer utvecklas. Älskar varenda litet steg och jag vill inte missa något. Vilket man kommer göra när man börjar jobba :/ Känner därför lite ångest över att börja jobba. För jag vill ju vara med min pluttis så mycket mer. Men jag får försöka pussla en massa med tider och annat så jag träffar honom massa ändå. Speciellt helgerna ska jag mysa med honom så mycket det bara går ♥





Bärbar <3


Wie nu har jag köpt min efterlängtade bärbara data ♥ Så jäkla tjusig är den, I love !!




Mammagruppen & Fotografering

Idag var det näst sista gången där. Vi hade inte så mycket att prata om. Blev lite om mat, tänder och infektioner. Sen efter där stack vi direkt för pluttisen var super trött. Somnade så fort jag satte han och började köra. Stack inom Maxi och tog ut pengar till fotograferingen. Sen hem och väckte Johan och packade ihop det sista sen stack vi. Var väl framme vid kl 13:10. Och lillen vaknade när vi satte ner honom. Dock var han mer trött så han var inte särskilt samarbetsvillig :P Men men förhoppningsvis är där några fina bilder iaf annars är det inte värt pengarna :/ Ska ju ändå välja ut 16st till fotoalbumet. Men ja nästa vecka lär vi få skivan som vi kan välja ifrån så det ska iaf bli skoj.


Babysim - Fjärde gången

 

Gick jätte bra :) Gjorde ungefär samma sak idag förutom att dom gick under en tunnel och fick vatten över sig i slutet. Det verkade både Lucas & Timmie gilla. Farmor Susanne var också med idag och tittade på gullungarna :) Nästa gång är det dax att börja dyka :O Som läraren sa barnen är redo, frågan är om föräldrarna är det. Jag vet att jag och Josefin inte är det..Men Johan och Micke är säkert så ja det kommer säkert bli bra. Eftr simningen åkte vi hem och fikade hos Susanne :)Trevligt trevligt..

 

 


Jobbintervju


Var på intervju vid kl 9 idag. Kändes sjukt bra alltså :) Tänker inte säga var lr så precis som med förra jobbet så kommer bara mina vänner veta var det är. Och det kommer aldrig stå i bloggen. Dom skulle iaf höra av sig nästa vecka om ja går vidare eller ej. Om jag går vidare ska jag på en intervju till med chefen jag kommer ha. Och sedan några provdagar så man ser om vi klickar. Låter ju super bra. Orkar inte ha en till chef som är som den förra, ett riktigt pucko !! Sen får man två utbildningar där och stor chans till att arbeta sig uppåt så det är riktigt nice. Det som är klyddigt är detta med pappadagar o.s.v. Men vi får pussla lite nu i början tills han får sina dagar sen är det lättare och sen när Timmie börjar dagis är det ännu lättare så :) Kommer bli gutti gutt om jag får detta jobbet. Jag sa jag ville jobba 70% nu fram tills lillen börjar dagis då kan jag gå upp till 100%. Men men nu håller vi alla tummarna att dom låter mig gå vidare eller hur ;) ?!

Trevlig dag med Anna


Möttes upp centralen sen gick vi neråt stan. Letade efter present till Anncha som fyller år i helgen :) Tillslut hittade vi något som vi tyckte blev bra iaf. Sen gick vi runt och tittade lite. Sen var det dax för lunch och det blev BK, var inte alls sugen direkt men Timmie var också hungrig så det blev lite bråttom. Och gissa vad som hände ?!?! Vi fastnade i hissen, fyyyy för vad läskigt. Och ingen kom när vi ringde på nödklockan :O Och så stressade vi ju upp varandra ännu mer också. Tillslut kom det en som jobba där som fick loss oss så vi åkte ner sen tänkte vi inte åka mer hiss idag iaf. Fy för alltså inte kul.. Efter lunchen gick vi mot centralen, satte oss och snackade på stor torget en stund först. Sen bar de av hemåt.. Väldigt trevlig dag, förutom regnet :P

Ska umgås med Anna idag



Har väl fått sova 3-4 timmar i natt. Lillen vaknade typ en gång i timmen vet inte varför men det var rätt jobbigt. Så nu är jag riktigt trött och ont i huvudet. Och han är super gnällig idag så jag undrar vad som är på gång ?!?! Men men sen vid kl 12:30 ska vi in och möta Anna på centralen. Hoppas det har slutat regna tills dess. Så ska vi hitta present till massa. Känner ju 5 stycken som fyller år nu inom 3 veckor så. Jobbigt :P

Ikea med Emelie & Elvira


Möttes upp vid kl 10:45 ungefär. Så gick vi en runda på hela Ikea sedan åt vi lunch i resturangen :) Satt där och snackade ett tag men sen var Timmieboy helt för trött så vi flytta oss till ett lite lugnare område så han kunde somna. Sen gick vi en snabbis runda till och avslutade det hela med glass. Riktigt trevlig dag faktiskt :)



Älskar verkligen deras nya säng :) Sjukt fin !!


Måndag



Ja nu har man iaf förtidsröstat så det var klart :) Sen hängde jag med mamma hem till syrran en stund innan Johan hämtade upp mig och lillen. Så stack vi hem till hand föräldrar och åt middag, lika gotti gott som alltid :) Stannade där ett tag sen stack vi inom maxi och köpte lite smått & gott.. Sedan hemåt så stack Johan till jobb och jag fick lillen till att nanna nu för en stund sedan så ska bara kolla face sen ska jag minsann nanna.. Imorgon ska vi träffa Emelie & Elvira :)

Måndag- Tråk dag


Steg upp vid kl 6 sen har jag tittat lite på tvn och lekt med min lille prins ♥ Nu sover han dock och vid kl 10 ska han få gröt med sylt. Sedan blir det en snabb trip till Maxi för att köpa frukost. Är lite hungrig men allt är slut hemma så får vänta tills lillen är nöjd innan vi åker iväg :) Annars sker det inte mycket idag vad jag vet. Ska nog åka och förtidsrösta med mamma senare iaf.. Annars är detta bara en tråkdag tyvärr. Men kan vara skönt också att bara vara hemma och ta det lugnt. Är ute och flaxar en hel del jue.

Ensam mamma söker..


Idag hade det premiär. Dock missade jag det så sitter just nu och tittar på det genom webben. Tycker att det är ett väldigt trevligt program faktiskt. Tycker dom som tycker att mammorna är desperata kan ta sig någonstans. Menar det är inte så lätt att hitta någon som faktiskt vill ha någon som redan har barn. De flesta killar springer ju när barn kommer på tal :P Så jag tycker faktiskt det är bra och roligt sätt för mammorna att hitta någon :)







Ska ni följa det ?!

Fest hos Robban


Helt okej fest faktiskt. I mellanåt var det riktigt skoj skoj :) Lite för många fjortisbrudar bara. Men men tyvärr verkar man aldrig slippa sådana. Sen hade jag o karro rätt ball med Johnny en lång stund.. hahaha han e inte klok alltså.. hahaha.. Men men sen vid tre tiden vandra jag och Karro över till Magnus och Erika för att nanna. Sen kom väl Johan efter en timmes tid.



Lips åkte fram så då blev det kareoke dax :)






Lördag !


Hmm ja jag vet inte. Skulle kanske på fest hos Robban eller ut med Ola. Men sen nu har både jag och Anna ont i huvudet så ja får se hur det blir. Min huvudvärk börjar iaf gå över så smått nu men vet inte hur pass festsugen jag är faktiskt :/ Vad ska ni andra hitta på?

Trevligt :)


Glömde ju nämna att jag träffade på Marie gumman också igår :) Inte träffat henne sedan jag var gravid så det var väldigt trevligt. Får hitta en dag att fika gums..

Badrummet !

 

Har satt upp kakeldekorerna nu :) Bra två kvar i en hörna för där var något konstigt uppskruvat som inte vill lossna jag fast skruvat bort skruven. Får banka ner det sen när Timmie har vaknat.

 

 

 

Kommer nån mer bild en annan dag så man ser spegeln och det också :)


Min lille prins <3

Han låg på fel håll så fick ta bilden upp och ner :P Därför datumen är där uppe..

 

 


Demostrationen :P


Shopping med Mimmi gumman :)


Träffades upp på Centralen sen promenerade vi bort till Entre. Gick där ett tag sedan lunchade vi med Frida :) Evighet sedan man träffa henne ju. Efter det gick vi lite till innan vi vandrade in mot stan. Då promenerade vi till mc donalds och drack lite. Och så matade jag Timmie ♥ Så var det värsta demostrationen där ute. Sverigedemokraterna var där och snackade. Och massa folk stod och skrek och vissla. Sen vissa kastade massa saker mot dom o.s.v. Sjukt många poliser alltså. Kändes som hela Malmös poliskår var på Gustav alltså :P Men det var skoj att se.. Haha ville stanna mer men lillen var lite kinkig... Så gick vi till Caroli för jag skulle kolla om den jackan jag ville ha fanns på Team Sportia där men icke :( slut överallt. Sen sa vi hejdå och åkte hem..

 

Tack för en toppen dag gumman ♥

 

 

 

Blev en skjorta och två par vantar till lillen. Och så kakeldekorer till badrummet där nere :)


Fredag

Lilla snutte plutte har vaknat 4 ggr mellan kl 21 och nu klockan 06. Så jag är rätt så trött yes. Men det går väl över :) Dock är det riktigt mörkt ute så känns ju nästan som att man är uppe mitt i natten eller något. Men men idag ska jag träffa min underbara Mimmi ♥ Ska ses i stan vid kl 11 och gå en sväng och även fika, ska bli riktigt trevligt. Var ju ett tag sedan nu jue.. Miss ya girl

Coolingen <3

 

Fortfarande lite stora dock :P

 

 


Babysim tredje gången <3



Idag gick det också jätte bra. Och vi fick faktiskt några smile från Timmieboy också ♥


 

 


Wouldn't change a thing

 

Som det känns !!

 


It's like he doesn't hear a word I say
His mind is somewhere far away
And I don't know how to get there
It's like
(She's way too serious)
All he wants is to chill out
(She's always in a rush)
He makes me wanna pull all my hair out
(And interrupting)
Like he doesn't even care
(Like she doesn't even care)

(Demi)
You,
(Joe)
me
(Demi)
We're face to face
(Both)
But we don't see eye to eye
(Demi) (echoes: Joe)
Like fire and rain
(Like fire and rain)
You can drive me insane
(You can drive me insane)

(Both)
But I can't stay mad at you for anything
(Demi) (echoes: Joe)
We're Venus and Mars
(We're Venus and Mars)
We're like different stars
(Like different stars)
(Both)
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a thing


(Joe) (echoes:Demi)
She's always trying to save the day
Just wanna let my music play
She's all or nothing
But my feelings never change
(Why does he try to read my mind?)
I try to read her mind
(It's not good to psychoanalyze)
She tries to pick a fight
To get attention
That's what all of my friends say
(That's what all of my friends say)

(Demi)
You,
(Joe)
Me
(Demi)
We're face to face
(Both)
But we don't see eye to eye
(Demi) (echoes: Joe)
Like fire and rain
(Like fire and rain)
You can drive me insane
(You can drive me insane)
(Both)
But I can't stay mad at you for anything
(DEMI) (echoes: JOE)
We're Venus and Mars
(We're Venus and Mars)
We're like different stars
(Like different stars)
(BOTH)
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a thing
(Joe)
When I'm yes, she's no
(Demi)
When I hold on, he just lets go

(BOTH)
We're perfectly imperfect
But I wouldn't change a thing, no
(Demi) (echoes: Joe)
We're like fire and rain
(Like fire and rain)
You can drive me insane
(You can drive me insane)
(Both)
But I can't stay mad at you for anything
(Demi) (echoes: Joe)
We're Venus and Mars
(We're Venus and Mars)
We're like different stars
(Like different stars)
(Both)
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a thing
(Both)
But I can't stay mad at you for anything
(Demi) (echoes: Joe)
We're Venus and Mars
(We're Venus and Mars)
We're like different stars
(Like different stars)
(Both)
But you're the harmony to every song I sing
And I wouldn't change a
Wouldn't change a thing

Tråkigt !


Hmm vet inte alls vad jag ska skriva idag :/ Är inte på humör för att skriva något heller för den delen. Kan inte annat än be om ursäkt. Idag är det dax för babysim 14:15 sedan ska jag kanske till Lödde med syrran annars sker inget särskilt idag. Vad ska ni hitta på?

Onsdag !

Dagarna bara flyger iväg och man glömmer ju nästan vad man har inplanerat. Ska köpa en fin kalender till nästa år så man kan hålla lite mer koll. Vi har besiktat bilen idag, gick jätte bra. Bara någon liten lampa som ska bytas. Behövdes inte komma tillbaka.. Sen har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Jag ska antagligen med syrran till Nova i lund en sväng snart sen hem och laga mat :)

Bättre & bättre blir vår lille prins<3


Vaccinerat Timmie idag :/


Två sprutor precis som förra gången. Han grät några sekunder efter andra sprutan men sen var han ett charmtroll igen ♥ Emelie och Elvira kom medans vi väntade de 10minutrarna dom vill man ska vänta efter sprutan. Så vi satt och snacka lite och sådär. Trevligt trevligt :)



Badtime <3

 

Jag och lillprinsen badade en liten stund ♥

 


Nannig <3


Timmie har börjat ta sig framåt

Sakta men säkert går det framåt ♥ Han är så duktig min lille pluttis..



Foto !



Håller på att göra en till fotobok nu iaf. Hoppas jag blir klar snart. Ska få lite foto av Josefin sen ska jag be om resten av foton av Emelie från skogen igår. Sen är det bara någon sida till jag ska komma på vad jag vill ha där sen är den också klar. Framsida ska jag inte glömma denna gången :P Sen har jag beställt hem vanliga foto med till Timmies fotoalbum han fick i dop present. Så hoppas på att dom kommer idag :) Alltid skoj med foto.

Skogen med Emelie & Elvira



Helt underbar dag igår. Hämtade upp dom vid kl 11 som sagt sen körde vi mot skogen. Gick en runda där och snackade. Tog lite bilder också, super fina. Efter ett tag gick vi och fika :) Och så fick vi småttingarna till att somna om igen <3 Timmie var över trött men tillslut så. Sen gick vi en runda runt slottet som ligger där. Verkligen en perfekt dag att gå i skogen :)

 

 

 


Tavla

 

Fick en försenad dop present av Timmies farbror Mattias. En super fin personlig tavla.

 


Migrän !


Så blir ingen uppdate förrän imorrn. Kisses

Skogen


Ska hämta upp Emelie & Elvira vid kl 11 så ska vi till bokskogen. Ska bli mysigt :)

Grown ups !

 

En riktigt rolig film.

5 av 5

 


Frukost

Nej nu ska jag & timmie promenera hem till syrran & äta frukost..

Syrrans 30års kalas :)

Började klockan 16 så jag & Timmie promenerade dit. Kom först ;) Sen när folket kommit var det dax för mat. Grillspett, flintastek, tre olika potatissallader och sallad. Riktigt gotti gott.. Efterätt blev det tre olika tårtor som syrran gjort & mazariner & till sist massa godis och chips.

 

 

 

 

De fina tårtororna som hon gjort själv :)


Kräftskivan igår !

Var på kräftskiva igår hemma hos Magnus & Erika. Mycket trevligt var det, massor med kräftor och räkor. Och Susanne hade lagat någon sorts paj som var jätte god :) Tack för en super trevlig kväll !!

 

 

Vår lilla snuttis fick en försenad doppresent av Jakob & Tove :)

Sjukt cool mössa <3 Tackar

 


Vandrade hem till syrran

 

Gick hem till syrran igår för hon skulle låna mina grejor som man gör blommor o.s.v. med till tårtor. Så stannade vi där en stund. Och så fick hon sin present i brevlådan :) Jag blev riktigt glad att den hann komma verkligen alltså. Trodde inte den skulle hinna komma innan helgen så det var lite tur faktiskt. Dock hade dom glömt kortet så hade jag inte varit där hade hon inte vetat att den var från oss. Men ja den var super fin iaf, ska ta foto på de senare och sätta in ikväll så ni kan se.

 

 

 


Andra gången på Babysim.

Gick super bra denna gången ♥ Visst han skrattade inte och sådär men han var mer intresserad och hängde med på det som hände. Och så fanns det ju leksaker att bita i, då är han hel nöjd ;)

 

 

Han gillar inte att ligga på rygg, det går men han blir lite små kinkig ♥

 

Påväg bort till kusinen Lukas

 

Sen efteråt var han övertrött så när Johan kom ut och lämna honom till mig så somnade han på bara några sekunder i min famn. Lilla gullungen ♥


Busunge <3


Wiiiee



I CAN fly




Nya tröjor till lillen <3

 

Köpte dom på Zara igår.

 


Tävling - Tavla



Från www.studionele.se





Tävla hos Happily Ever After

Firat syrran lite smått

Efter jag sagt hejdå till Emma och Jonas åkte jag och Timmie med bussen. Och hoppade av vid syrran. Vi hade köpt rosor till henne som Timmie gav :) Syrran hade gjort super god mat, planka. Riktigt gott var det. Sedan satt vi och snacka och hade supertrevligt. Sedan när mamma kom hem vid kl 20 så blev det tårta och även daimtårta.

 

Grattis ännu en gång syrran :)

 

 


Umgåtts med Emma :)


Vi möttes upp igår vid 11 tiden. Så satt vi först och pratade en stund innan vi vandrade iväg. Gick en snabbis på gågatan men bestämde oss för att gå till Entré. Riktigt härligt väder också så det var nice. Och min lille prins nannade hela tiden ♥ När vi gått i de flesta affärerna så käkade vi :) Jag åt faktiskt Burger King och Emma åt baguette från stället mitt emot. Men hon kom ju bort till oss såklart. Sedan gick vi mot stan igen och gick då in på Zara som är min nya favorit butik med kläder till Timmie :) Längtar tills han blir stärre då ska jag verkligen shoppa loss där. Sen mötte vi upp Jonas och så satt vi och snacka tills det blev dax att dra sig hemåt.. Super trevlig dag :)




Min lilla tröttis ♥

Hmm vet inte varför färgen på håret blev helt skum :S


Hemkommen !


Nu är man hemma från en helt underbar kväll hos syrran :) Skriver mer imorrn för nu ska jag snabba mig i säng och hoppas att lillen iaf sover till kl 3 <3

Grattis syrran <3



Grattis till världens bästa stora syrra som fyller 30år idag ♥





 

 

Hoppas du får en toppen dag :) På lördag ska vi fira !!!

 


Lite gnäll :P


Såhär trött har jag inte varit på länge. Allt snurrar :O Men det går väl förhoppningsvis går det över fast känner att jag börjar få huvudvärk. Skulle varit såå skönt att sova lite till.

RSS 2.0