Kändisar in pink :)

Valde ut tre kändisar in pink :) Riktigt snygga klänningar har dom alla 3.. Och fy vad fräsha dom ser ut :) Riktigt hott !!




Vad tycker ni??

Dagens Outfit :P

Idag blev detta min outfit :)
Som ni säkert märkt så älskar jag rosa *haha*




Tröja: Modeakuten.se
Jeans: CC

Haha vilken härlig dröm :)

Jag kommer inte ihåg hela men det jag minns är att jag jobbade i en leksaksaffär på Triangeln som var lika stor som hela ovanvåningen. Så kom Nennie och Ann-sofie dit så stod vi och snacka o.s.v. Så bestämde vi oss för ta en runda me våra bilar. Jag hade inte ens körkort än men bil hade jag ute på parkeringen. Ingen snygg men satan va snabb.. Ann-sofie körde sin bil och nennie åkte med mig :P Vi började med att köra genom triangelns shoppinghus :P sen ut på vägen och fy för va vi körde snabbt. Tillslut nådde vi den vägen mellan södervärn och som går till jägersro o.s.v. Och vi bara gasa saaatan ta mig, det gick så jäkla snabbt så jag fan kunde känna de fast det var en dröm... Sen börja vi närma oss rundellen så bromsa vi och slira typ runt den :P haha sen vaknade jag tyvärr :(

Haha låter jäkligt sjukt :P Men rolig va drömmen iaf :)


Äntligen hemma :)

Fast dagen på jobb gick snabbt eftersom det var så himla mycket folk. Jag hade en 20minuters rast allt som allt idag på hela dagen :O riktigt jobbigt ändå,.. Sen ringde jag mamma, råkade väcka henne :( kände mig dö dum. Men så hämtade hon mig efter jobb så köpte vi Bk idag med ;) Sen nu har vi precis käkat och jag satt mig här för ett tag iaf.. Orkar inte röra mig för tillfället så funderar på installera Sims 2 på datorn igen :P haha..

God morgon sweden :)

Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit rätt hyffsat förutom att jag vaknade en timme tidigare än vad jag skulle man tillslut somna jag om igen lagom till klockan ringde, haha typiskt..

Så nu sitter jag här o käkar min frukost :) Ska snart gå o ta bussen.. Känns som detta kommer bli en seg dag, hoppas verkligen att jag har fel :/

The other boleyn girl!

Nej fy för den får fan 0 av 5



En av de mest irriterade filmerna jag någonsin sett :O helt sjukt.. Tänk att en syster kan göra så mot sin egna syster :O sjutk chockad.. Visst det är bara film men hade säkert kunnat ske sådär.. Och sen att hon fick sin egna bror dödad :( Han som inte gjort något fel alls.. Fy fan alltså :/


Fy för :P

Nästan lika mycket folk på jobbet idag :O jäkla lönedagar alltså.. Men tiden gick iaf snabbt idag men i slutet var jag så trött så jag bara hade lust att somna där vid kassan :) Sen missa man bussen som vanligt så fick vänta 20 jäkla minuter.. Fan va de ska bli skönt sen med körkort :)

Jag som liten :)

Satt och kollade runt lite på foto på datan :)





Detta fotot hade jag på min studentskylt :)



haha hade klippt min egna lugg där, snyggt ;)



Hjälp :O

Sjukt mycket folk på jobbet idag. Man fick verkligen panik, så fort man gick ifrån kassan 1 minut behövde den andra kassahjälp så vi fick stå 2 och 2 hela tiden o ibland 3.. Inte klokt..En av de andra tjejerna hade lust att gråta t.om :/

Hoppas verkligen inte att det är såhär hela helgen :/

Usch



Kommer vara världigt mycket jobb för mig nu ett tag framöver.
Kommer inte ha tid för något annat typ :/ Nästa vecka o veckan efter + denna helgen o allt är fullbokat me tider sen v 29 åker jag ju till Stockholm sen jobbar jag hela vecka 30 sen semester v 31. Sen jobba igen v 32-v 35 o sen är det ciccis tider som gäller så får se hur mycket det kommer vara.

Men det är skönt med pengarna nu när man snart ska köpa bil ;) och sen nästa år blir det flytta hemifrån typ i februari eller något om man har tur att hitta något då :)







Shopping idag också :)


Shoppade lite me mammi och Zaris idag :)
Blev ett par lila pants och ett svart linne...


Såhär ser dom ut :) vad tycks?

Önskar!

Att jag kunde känna som du !!

21

Kollade på 21 igår
Den var faktiskt riktigt bra
Får 5/5 :)


Dagens outfit :P

Min lilla outfit för dagen :)
och värsta fluff frissan haha




Crazy man

Haha på bussen hem kom de på en fullegubbe o satte sig såklart brevid mig :O
- Spelar du på hästar?
- Nej :P
- Vad spelar du då?
- Data
- okej men det tjänar du inget på
- nej men min lön räcker så väl så :P

sen helt plötligt
- Vad tycker du om universum?
- Häftigt
- Tror du vi är ensamma
- nej
- nej vad bra, dom som tror de kommer pissa i byxorna när hon träffar ufon
- haha
- vi är inte ensamma
- nej
- vi är faktiskt inte ensamma
- nej det tror inte jag heller
- jag har träffat dom
- haha jaså
- ja jag filmade dom, vill du komma hem o se mina filmer?
- Nej tack jag klarar mig, har bråttom hem så..
- okej

sen :S
- Fan va du är tuff och vacker
- haha tack
- alltså jag menar det
- hehe tackar
- önskar du var min
- hahaha
- du är verkligen vacker
- tack :P

Sen skulle han äntligen gå av bussen :P
så knackade han på rutan o vinkade ..
Haha :D

Åh så trööött

Är riktigt trött idag fy för alltså. Känns inte som jag kommer klara att jobba ända till 20 :/ men I Have To..  Vill också vara ledig o ligga hemma o nanna fast ledig är jag imorrn o torsdag så ska inte klaga ;)

Shopping :)



Köpte ett par svarta stuprörsjeans, blå mjukis shorts o ett bar mellanblå shorts på CC :)
Riktigt nice faktiskt, men fick gå upp en storlek :O sjukt chockad.. shit asså.... Får hoppas att det är för dom har konstiga storlekar där :P haha..

What the f*ck :S

Idag verkar vara min oturs dag :S Två sker som har med jobbet att göra har skett..inget allvarligt men ändå får en klump i magen ju för vår chef e lite knepig så är rädd han kommer flippa ut :O Får se imorrn om dom berättar vad som skett..

Vilken pisseväder ...



Vilken pisseväder vi haft idag :S helt sjukt.. Först i morse var det helt okej sen började d ösregna hela dagen sen var det grymt fint och varmt när jag gick hem från jobbet sen nu har det pisseregnat och åskat ett tag men nu e det fint igen :O

Sen nu när cicci slutar kommer jag få hennes tider och då kommer jag jobba ännu mer än nu :O undra hur det kommer gå... Kommer vara helt slut.. Men nice med pengar så man kan köpa bil och flytta hemifrån sen :) hehe..








I will allways love you

Super fin låt <3




If I sould stay
I would only be in your way
So I`ll go,but I know
I`ll think of you every step of the way

And I will always love you
I will always love you
You,my darling you,hmm

Bittersweet memories
that is all I`m taking with me
So goodbye,pleas don`t cry
We both know,I`m not what you,you need


And I will always love you
Iwill always love


I hope life treats you kind
and I hope you`ve all you`ve dreamed of
and I wish to you,joy and happiness
but above all this I wish you love


And I will always love you
I will allways love you
I will allways love you
I will allways love you
I will allways love you
I will always love you

You, my darling,Ilove you
Ooh,I´ll allways,I´ll allways love you

Söndag :)

Haha gud va trött jag var i morse ;) hihi... Sen bar det av mot jobbet o mina underbara jobbarvänner <3.. Vill inte du ska sluta cicci :'( så sorligt..... Men annars gick det bra faktiskt, sjukt mycke folk.. Precis som alla tänkt nu när vi haft stängt en dag . bara shit nu har vi inte varit på *bip* på länge och så kom alla på en gång :P hehe fick ha 2 kassor öppna hela tiden o ibland 3 :O

Tivoli :)

Haha sjukt skoj på tivolit i Sibbarp idag :) haha..

Haha patetiska jävel

Jag ska inte falla ner i din nivå och skriva massa i min blogg DET är fjortis om nåt !!


Midsommar :)

Jobbade tills klockan 1 sen fick jag försöka snabba mig hem men det går inte så snabbt me buss så var hemma kvart i två sen hjälpte jag mamma skala äggen o.s.v. sen kom syrran o zara o sen efter en stund kom resten :) Och nu är jag verkligen propp mätt av all den goda midsommarmaten :)

Thanx

Tack alla mina underbara jobbarvänner :) Ni stöttar en i vått o torrt.. Skönt att ha ert stöd.
Och tack för chokladen som låg vid mitt skåp idag Andre :) super snällt..

Svek

Största sveket av alla är när ens bästa vän vänder en ryggen^^ En bästa vän ska finnas i vått o torrt även om de den andra berättar e förjävligt. För egentligen varför ska den bry sig om någon annans liv så den lägger sig i? Sjukt

Onsdag

Fyllesjuk :(

Tisdagen fest!

Började lite tråkigt på festen från början men sen kom de fler o fler o man drack o hade skoj så tillslut hade man as ball o lärde känna massa nya folk :) Riktigt roligt..

Även om kvällen fick ett jävla jobbigt o beslutångest slut så va den jävligt rolig.

Köttbullar :D

Rullade precis en massa köttbullar med mamma :) Hoppas vi kan äta dom till middag med eftersom vi gjorde så många.. men egentligen är dom ju till midsommar ;)

Tisdag :)

Åkte med mamma och storhandlade på City Gross inför midsommar. Sen blev det en runda in på systemet med, jag behövde lite cider till ikväll ;)

Definitely maybe !

Såg Definitely Maybe igår ( Kärlek/komedi)
Faktiskt en rätt bra film

Den får 4 av 5



Inte orkat!

Skriva i helgen eftersom jag har jobbat och sen kommit hem med huvudvärk och grymt trött.. Så har typ bara tagit det lungt o så :)

Tröttis!

haha i lördags kom jag bara hem från jobbet och käkade sen var jag så himla trött och ont i huvudet så jag gick och la mig och då var klocjkan runt 8 tror jag. Sen sov jag hela kvällen och vaknade till av 2 sms och sen en gång vid 1 sen somna jag om igen och sov ända tills morgonen då jag skulle stiga upp till jobb :P Och sån tur var att jag vaknade då för jag hade glömt ställa min klocka :O haha..

En halvtimme :O

Jag råkade komma en halvtimme för tidigt till jobbet idag *chockad* Det har aldrig hänt innan. Men ja jag gick ut och började påfa så det är nice ...tjäna jag in lite av pengarna jag förlorade igår när jag fick gå hem.. Riktigt trött var jag idag också, men tiden gick rät snabbt utom de 2 sista timmarna :O Sen har jag kommit hem och käkat flintastek, pommes och vitlöktsås.. Sen glufsa jag i mig en burk med majs också :) haha..

Studenfest :)

Igår var det studentfest för Ola :) Jag o Johan mötte upp de andra sen stack vi dit tsm.. Hade faktiskt riktigt skoj där förutom när killarna snacka brudar o porr :O haha.. Kommer inte ens ihåg när vi stack hem men inte allt för sent eftersom de flesta av pojkarna skulle till DH idag :)

Trööött !!

Shit va trött jag är och jag har stängningen på jobbet idag så de känns som jag lär somna :O Satt uppe till efter 2 i natt därför jag är trött. Sen efter jobbet ska jag o Johan på studentfest :) Hoppas att det blir roligt där iaf..

Sommarlov

Fy vad man saknar den tiden då man hade sommarlov. Tänk att nu har man aldrig det mer. Visst man kan ta semester o.s.v. men det är ju inte samma sak ändå. Jag var precis på Zara´s sommaravslutning, alla barnen är så himla duktiga.. Eller ja de flesta iaf finns ju vissa störmoment med. Sen var det saft o kaffe och massvis med kakor. Och gissa vem som var snabbt där framme? haha jag käkade mig mätt typ..




Sötnosen<3

Var tog solen vägen ?!

Nu har det inte varit fint en ända dag när jag varit ledig :( Riktigt tråkigt jag som ville ha lite färg sen tills midsommar nästa vecka ju. Och idag regnar de som attans eller ja just nu är det uppehåll men det kommer säkert börja snart igen. Fast det var likadant förra året då Zara hade avslutning, vi ska på den ikväll med och självklart regnar de :S Sen förstår jag inte varför man har avslutning vid kockan 18 :S Dom har ju kommit hem o.s.v. så måste dom tillbaka bara för det.. skumt iaf.. Anna åkte föresten hem idag med för verka inte som dom skulle få in klänningen i gul förrän nästa vecka så hon köpte den i marinblå istället.

Nyttiga för stunden

Haha jag och Anna gick hemifrån mig till Jägersro igår bara för att käka på Bk :) Det tog nog 45min eller något att gå dit. Sen käkade vi i lugn och ro sen efter det bar det av hemåt igen:) hahaha det var riktigt segt att gå hem igen. Men när vi hade en liten bit kvar så kom Johan körandes så körde han oss sista biten. Han tyckte hellre inte att vi var kloka som gick dit o hem :) Aja vi fick lite motion iaf både före o efter hamburgarna *haha*

The truth about love

Såg The truth about love med Anna :) Den var bra faktiskt, lite knepig i mellanåt men annars så (tummen upp)

Den får 5/5 faktiskt för den hade ett bra slut ♥


Tisdagen :O

Minns inte vad vi hittade på den dagen faktiskt :O Anna ringde runt till olika Gina tricot men ingen hade fått in den i gul eller röd ännu :S Så det blev mest att umgås och se film och spela guitar heroes såklart ;)

Shopping med Anna :)

Vi åkte in till stan i måndags för det var en klänning på Gina tricot som hon skulle köpa för att ha på bröllop nu denna helgen. Så de var helt slut och kom inte in då heller. Men ja jag köpte iaf en blå tubkänning som jag nog ska ha på midsommar tror jag :) Sen gick vi runt i massa andra affärer med. Och eftersom klänningen inte kommit in än fick hon stanna över hos mig en natt till så :) Så vi kollade på lite filmer den kvällen med och chips ofc ;) haha..



Skräckis :)

Haha jag älskar verkligen skräckfilmer men det gör INTE Anna kan jag ju säga.. Haha så himla söt.. Vi kollade på 30days of night i söndags natt så blev hon så rädd så hon råka kasta choklad på mig :) hahaha.. Men ja den kanske var lite för läskig för låta henne se, förlåt gumman <3


Kalas för mormor <3

I söndags så var det kalas för lilla mormor :) Riktigt trevligt och jätte fint väder också så vi satt ute i trädgården. Sen skulle mina små syskonbarn till lekplatsen men så fick inte lille vilma följa med eftersom hon var för liten så jag hängde med dom dit så hon med fick leka av sig lite. Sen efter ett tag gick vi tillbaka och käkade efterätt sen körde jag och patrik och hämtade upp Anna vid stationen så fick hon hänga med en stund på kalaset. Sen blev vi hemkörda för anna´s väska vägde några kilo ;) haha...

Här är mina älskade små syskonbarn :)
Zara, Emilia, Vilma och Felicia


Utslagen?




Kanske lite för varmt idag?

För jag har tagit studenten !!

Jaaaaa fy för det var den bästa dagen i hela mitt liv. Tänk att det gått exakt ett år idag sedan jag gick där vitklädd och skrek. Fy för vad underbart det var och jag hoppas att alla som tar studenten har minst lika roligt som jag hade det :)


Min dag: Började med att Johan kom hem till mig så tog vi bussen in till stan och mötte upp massa andra för att dra till champangefrukost i parken. När vi hade varit där ett tag skulle vi till Malmö stadsteater och ha "avslutning" med de andra klasserna, lärarna o.s.v. Inte så jätte kul men det funka och i slutet va där en kille som sjöng (minns ej vem) så alla vi 3or var uppe och dansa och hoppade på scenen :) riktigt skoj.. Sen efter de gick jag och Anna och massa killar runt och sjöng och vissla på hela stan och tillslut stannade vi på en pub på centralen ett tag. Sen efter där bar det bort mot Malmö Museum där vi blev fotograferade men fy för dom stod på taket och fotade ner på klassen med solen mitt i nyllet så nej det fotot blev katastrof ( vet inte ens var jag gjort av det) Sen var det lärarmiddag och jag mådde verkligen inte bra, hade fått värmeslag typ och så var jag helt nervös. Så det var inte en trevlig stund men det slutade bra. Efter några timmar där var det dags att gå ut :) Super skoj.... fick säga hejdå till lärarna (fast man inte kommer sakna en ända) Sen gick vi ut och sjöng inför allt folk :) Riktigt riktigt skoj var det. Men det bästa med hela dagen var när jag och anna åkte runt i Jeepen och sjöng och tutade och vissla så mycket som vi bara pallade.. Fy faaaaaan vad skoj det var.. Sen efter ett tag i Jeepen fick vi åka hem och käka och umgås med släkten och sedan ut till amiralen där studentfesten var...


Bjuder på lite bilder därifrån Det står tyvärr fel datum på de jäkla fotona :( men det får duga ändå :


Jag och Johan på Champangefrukosten


Jag och Anna gumman


Jag och Jocke på puben


Johan, jag och Anna på lärarmiddagen


Ute !!!


Jag o Anna när vi ska åka runt



Tre kan spela spelet ;)

Kollade på Three can play that game häromdagen

Den var helt okej den får 2 av 5



Vad ska man nu göra?

Skulle egentligen på fest hos nennie och hennes kompis Sanna (Nice name) men det blev tydligen ingen idag. Så ja jag kanske ska med älsklingen och några till av grabbarna till nåt tält i vellinge o dricka. Men får se sen, mår inte så jätte bra idag så kanske skönast att ta det lungt. Men trist ändå att det inte blev fest för jag hade sett fram emot att festa lite me mina girls :O Men jag o nennie bestämde att vi ska fan ut nästa helg så.

Avundsjuk :O

På alla bruna/röda människor som kommer in och handlar på jobb. Så står jag där värsta blekfisen :( Jag vill med ha tid att sola o bli brun ju *snyft* Hoppas det är fint imorrn så man kan sola lite då iaf och även måndag.

Sorry

För att jag inte uppdatera igår men formaterade datorn.. Och nu måste jag springa till bussen så jag inte missar den. Jag skriver mer när jag kommer hem för då har jag tid till det :)

Tröööött :P

Riktigt trött är jag alltså :/ Kom hem från jobbet för någon minut sedan. Helt slut i rutan är jag verkligen, var inte alls mycket folk på jobbet idag heller så har varit en ritkigt seg och tråkig dag faktiskt :/

Nej nu så

Måste jag gå till bussen för jag ska jobba :/ Tråkigt på denna dagen men ändå riktigt nice att man får mer lön och jobbar mindre så :) Har ju tid över ikväll om jag nu vill hitta på nåt.

aja peace

Student :)

Kristian tog studenten 5/6 :) Älsklingen fick komma och hämta mig direkt efter jobbet sen drog vi hem till honom och hämtade lite saker o.s.v. Så vi var där rätt sent men även markus o robban kom typ när vi kom så det var nice. Men det tråkiga är jag gick tidigare från jobbet för snabba mig men de hade jag inte ens behövt ^^


Jag och Johan

Shopping :)





Köpte en kofta och ett par söta shorts på CC :) Koftan ska jag ha på kristians student till min vita kjol och vita tubtop :)

Morrn Morrn !!

Ja nu sitter jag här ännu en gång :) (duktig jag är) och uppdaterar min lilla blogg. Är riktigt trött idag eftersom jag fick sms 5 i morse så jag blev rätt pigg för det skrämde skiten ur mig. Men tillslut somnade jag om ännu en gång och vaknade runt kvart i tolv (sömntuta). Ska antagligen vara me nennie idag, tror vi bestämde det iaf :) hihi...

Aja måste gå och äta lite frukost nu innan jag svälter.

Kiss The Bride

Såg precis Kiss The Bride från 2007. Hehe ja hmm den var väl helt okej kanske :P

Den får 1/5



Dagens Bild ! Terri Seymour


Terri Seymour

Tyckte hennes outfit var riktigt häftig och snygg faktiskt :)

Vad tycker ni?

Im here :)




Nu är jag inne och skriver lite innan jag ska prova gå ut och lägga mig lite i solen. Johan kom hit igår efter sitt jobb så tittade vi färdigt på filmen jag höll på att se sen gick vi typ och la oss för klockan var rätt mycket och jag var grymt trött.. Sen vaknade vi av att mitt jobb ringde men jag skulle inte in idag ändå. Så sen åt vi frukost innan han skulle dra till sitt jobb.




Fools Gold !

Tittade ju på Fools Gold igår. Den var helt okej faktiskt, precis som andra filmer har den sina roliga tillfällen.

2/5 får den.



StreetRacing :)

Hängde med Martin + 3 andra killar igår och skulle kolla på Street racing :) Föst var det "träff" på biltema´s parkering men där var inte så jätte många så vi drog till BK och käkade. Då kom även Johan dit *hehe* Sen när vi käkat drog vi bort dit där dom skulle köra, haha vi krockade nästan :O riktigt nära alltså men det fixade sig .. sen var vi där någon timme och kollade. Kom ju en del coola bilar faktiskt.. Sen drog vi hem och så kollade vi på film (fools gold) sen däcka jag grymt snabbt.. Var riktigt trött efter denna helgen :)

Hej darlings :)

Sorry har inte varit så aktiv i bloggen mer :P Det är antingen för fint väder för sitta vid datorn eller så jobbar jag så jag inte hinner eller orkar. Men ja idag är jag iaf ledig även imorgon och onsdag :) Kommer vara sååååå skönt speciellt nu när vi har så jäkla fint väder. Det var 40 grader i solen här innan och är det nog fortfarande, har varit ute en stund men även bikini är fan för varmt att vara ute i.. haha.. Aja ska dricka något nu sen dra ut igen :)

Qv

- Kan du slå in dessa varorna till mig?
- Ja, vad heter du i efternamn?
- Lindqvist, med qv !!
- kuk?
- hahahaha nej qv !!
- Ahhaaa

Haha ännu en fest kväll :)

Festa hemma hos Markus ute på landet :) Faktiskt riktigt skoj ändå, vi var inte så jätte många men alla snackade o.s.v. så det blev härlig stämning och sådant så det var nice. Jag kunde inte dricka så mycke eftersom jag skulle upp till jobbet även idag :P Sen kom ju lille jocka med ju, shit va länge sedan vi träffades :P haha så de va skoj :P Sen va jag väl hemma o hoppa ner i sängen till kl 3 .. sen upp halv nio :P




Har en del bilder men orkar inte lägga in dom så :) Ni får nöja er med tre.

RSS 2.0