Morsdag !!



Kom precis hem efter att ha firat mamma <3 Vi var som sagt i oxie och grillade och hade skoj. Riktigt trevlig dag faktiskt med massa gott att äta.. Sen hämtade älsklingen mig efter att han hade varit och firat sin mamma..


Jag innan vi stack iväg !!









Tack för idag :)

Idag hyllar jag min mammi <3

Idag är det morsdag som de flesta vet och vi firar våra underbara mammor <3 Själv ska jag och mina syskon ut till Oxie och fira vår lilla mamma..



Jag är så glad att just du är min mamma <3
Skulle inte klarat livet utan dig..
Älskar dig <3






Då mammorna kom till
var tanken ganska klar
en mamma har nåt i sig
som ingen annan har.

Hon ger dig all sin omsorg
försöker att förstå
i alla livets väder
hon är att lita på





15 första sekunderna av New Moon trailern !!




Åhh vad man längtar tills filmen kommer <3


Långledigt !!



Tog fram mitt juni schema och såg att jag är ledig även på måndag och tisdag.. Så 4 dagar i rad.. Sååå härligt det kommer vara.. Då kanske jag får gjort lite hemma. och så tänkte jag fråga sandra om hon ville gå i stan en av dagarna också.. Dessa dagarna var välbehövda.. Känner mig helt slut i rutan ju !!

Ego bilder !!





Har ni sett på maken ?!


Idag slösades det ännu mer pengar. Vi köpte morsdag presenter vill våra underbara mammor och så hittade vi även en studentpresent till Erika gumman. Bara 13 dagar kvar nuuu gums !!! :D Gick även in i lite skoaffärer för jag behöver nya skor ;) Hittade först ett par men så fanns dom inte i strl 36 :/ Sen hittade jag ett par andra men där fanns bara 1 par kvar och någon hade dragit av spännena så det var inte lönt att köpa dom.. men jag ska ringa senare i veckan och fråga efter dom för dom var sååå snygga :) Ska ta och rensa bland mina skor en dag snart.. har sådana jag inte ens använder o.s.v. då kan mammi eller syrran ta dom istället liksom..


Hur har er dag varit ??



Såhär såg jag ut idag tills det blev för varmt då dock !!


Husdjur !



Vi snackar en hel del om att skaffa husdjur och mina vänner är också på mig att vi borde ha det.. Men ja jag vet inte man blir så fast då. Och det är rätt mycket pengar om man nu ska ha hund och faktiskt vill jag resa en hel del innan jag skaffar djur. Men visst när man är ensam hemma skulle det varit underbart med en liten hund/katt här.. Och skulle varit skönt att gå ut och gå ibland, nu har man ju ingen direkt anledning till det så då drar man på det men har man hund så går man ju ut med den..  Vissa dagar känner jag för katt och vissa för hund och älsklingen ville först ha hund men nu pratar han om katt så jag vet inte riktigt.. det vi har bestämt att om vi ska ha hund ska det vara en liten antingen chihuahua eller papillon/tibetansk dvärgspets som rambo är <3 Så ja vi får se... Det är mycket jobb också ju inte bara massa gos..





Godmorgon ?!?



Sov länge idag och sååå skönt det var :) men jag känner mig inte riktigt utvilad ändå.. Ska snart tvinga upp älsklingen så vi kan äta och bege oss ut i stan.. Ska köpa morsdag presenter och även studentpresent till Erika och Marcus.. Får se vad vi hittar på :) Sen ska jag nog köpa en kläning också men beror på om vi ska till entre också eller inte..
Vad ska ni hitta på ppl?

Tack Erika !!



 
Det var min kära blivande svägerska (tror jag det blir) haha.. Erika  
som fixade min blogg design till mig !
Tack gumman, du är underbar :)

Friday !



Inte särskilt mycket att berätta idag heller tyvärr eftersom jag jobbat och när jag kom hem slappade jag tills älsklingen och robban kom.. Så kollade vi tvn en stund innan dom stack och köpte Bk med sig hem .. Så kollade vi på Without a trace eller vad den hette den nya serien men den var ju knäpp :S Ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa faktiskt.. Ska sova ut imorgon iaf om inte syrran ringer o väcker mig :P haha..

Godmorgon !!




Någon av er som är pigg och vaken =?
Det är inte jag iaf fy fasiken...Kommer trilla ihop så slut jag är i hela kroppen.. Ska sova väldigt länge imorgon förutom att jag kanske skulle shoppa lite med syrran och zara.. Men får se om dom hör av sig eller ej.. Sitter där nere och använder datorn på tv skärmen därför det kanske är en del stavfel och sådär men orkade inte gå upp och starta den andra,,,


Ojdå nu måste jag rusa ... Hörs efter jobbet ..
Bye

Som ni ser !!



Så är min blogg lite annorlunda men den är inte klar än heller därför den uppför sig lite konstigt :P
Men snart så mina kära vänner så kommer den vara klar och åter normal..
Men nu ska jag sova eftersom jag ska upp 7 imorgon och jubba !!
Trååk men sant.. Men är iaf ledig lördag o söndag ;)

Natti natti

X-Men Origins: Wolverine 2009







Vi såg den häromdagen men jag har glömt att skriva det. Den var faktiskt riktigt bra men lite synd i slutet :/ Rekommenderar att se den gott folk.

Har ni sett den ?! Vad tyckte ni !?!

Torsdag!



Började 8 idag så skulle ha lagt mig tidigt men så ville älsklingen och robban att jag skulle se film med dom så glodde en stund sedan gick jag och la mig :) Kollade på Gren street holligans.. Eller ja jag såg ju inte hela men har sett den innan.. Var riktigt trött imorse iaf och svårt att cykla till jobb i den stormen men men :P Sen på jobb har jag byggt om lite och sådär även larmat massa kläder :) Så har fått en hel del gjort.. Slutade 17:40 så cyklade så snabbt jag kunde hem och började med maten tills älsklingen kom men ja han hann komma och så innan det var klart..

Ingen intressant fakta lr så.. Men är sååå satans trött så det känns som jag ska svimma !! 

Onsdag idag .. tror jag !!



Ja är riktigt trött, vet knappt var jag har mina fötter när jag går och jag orkar inte hålla nåt i händerna så jag tappar allt jag försöker bära med mig.. köker ser ut som ett bombnedslag efter allt jag tappat nu men sån tur är har ingen gått sönder.. Dagen på jobb har väl varit ok faktiskt.. sista timmen var lätt roligast alltså.. hahahaha !! Sen när jag cykla hem var det motvind såklart och inte av den snälla sorten heller utan storm så det kändes som jag var still när jag cykla som för livet.. Men jag kom hem iaf ;) Sen lagade jag mat och så har vi nästan precis ätit <3 Och nu har Robban kommit för att hälsa på en stund.. kanske blir en film eller så..


Vad har skett hos er idag då?

Vad sker ikväll ?


Hos oss sker inte så mycket mer än att jag slappar här lite innan jag ska sova och älsklingen spelar Wii :) Jobbar 9:50-19:10 imorgon, hatar den tiden den är sååå tråkig.. Men det får ju gå ändå..


Vad sker hos er ikväll ?!?!

En hård dag !



Jag och älsklingen stack till mammi innan för hon hade köpt kakel till sitt badrum som hon skulle bära upp och varje sådan vägde typ 10kr och så hade hon typ 13-14 sådana + några säckar som vägde 25 kg.. Pust stånk stön sa det när vi skulle gå upp med detta till 4e våningen och hon tänkte inte ens fråga oss om hjälp utan det var syrran som ringde och sa att vi borde hjälpa mammi och klart vi gör det.. men sötnöten ville inte störa när vi var lediga <3 knäppis klart vi kommer och hjälper dig... Sen satt vi och pratade en del och vi är sjukt sugna på kakla om vi också men kanske till hösten isf.. men som sagt får se åker ju hellre på semester ;) haha..

Körlektion - Cirkulationsplats


Idag körde jag med Jonas *Wiiiee* Fast detta var nog sista gången jag kör med honom :/ Tråkigt tråkigt.. Ska börja köra med krister eller vad han nu hette istället.. Så får se hur det går.. Idag körde vi iaf och övade på cirkulationsplatser alltså rondeller och det gick rätt hyfsat faktiskt. Måste dock lära mig att när man kör ut inte bli stressad ut utan titta ordentligt runt omkring först.. För det är där många krockar när dom ska ut ur en rondell.. Sen fick jag även fickparkera ;) riktigt rikigt smidigt och lätt gick det.. Jonas är en riktigt bra lärare synd han är 100% Mc lärare nu under sommaren dock :/ Jag ska beställa så jag har testerna hemma också nu när det dröjer 3 veckor tills nästa lektion.. Så jag kan köra teori iaf !!









Natti !



Jaha då får man väl lägga sig så man orkar ännu en körlektion imorgon.
Så Natti natti, sussa gott o dröm sött !!

Duktig Sanna !!



Har målat våra lister till köket :) Känner mig lite stolt att jag tog tag i det.. Sen var jag verkligen på hugget och ville måla överallt och ta in en garderob o.s.v. Men johan fick mig till att chilla lite så sen blev jag trött och orkade inte vara hyper aktiv mer.. Får pilla en del imorgon.. Ska väl sätta upp gardinerna i stora rummet då iaf och ta in garderoben som jag tänkte ha lakan och massa sådant i !!




Ännu mer shopping eller vad man ska kalla det ?!? ;)

Jag och älsklingen stack iväg till ikea, Jula och en snabb runda till media Markt.. Blev en hel del shopping ;)

På ikea:

1. Handukar, 2 blåa och 2 gula + 1 blå gästhanduk (den gula var slut)
2. Ett vitt lakan
3. Gardinstänger, en svart och en silver.
4. Besticklåda
5. Två hyllor som vi ska ha på väggarna i stora rummet.

På Jula:
1. En högtryckstvätt
2. Doft till bilen
3. Nått lädertvätt till bilen
4. En kratta
5. Ännu en tvättkorg
6. En picknick filt
7. Tändvätska
8. grillspett
9. Ett vattenpass
10. Trädgårdsslang
11. Två olika sågar
12. Fälgkors
13. Ecoplugg att döda trädets stam

Och sen på Media markt
1. Minne till Wii
2. En överföringsgrejs till Wii
3. En annan sorts kontroll till Wiiet


Hehe ja som ni ser blev det en hel del men allt var väldigt nödvändigt :)







Shopping !!


Var på en liten snabb shoppingrunda med syrran också :) handlade present till mormor som ska ha kalas den 14 juni och så handlade syrran en del som dom behövde.. Lilla Nicole var också med så jag bar på henne för det känns som evighet sedan sist.. Hon är så himla go och när jag stod och tittade på saker skulle hon sno dom hela tiden :P Sen stack vi och hämtade Zara på skolan och sedan släppte dom mig hemma så nu har jag precis slängt i mig lite mat och ska spela lite tills älsklingen tittat klart på filmen han ser för sedan ska vi till Ikea ;)


Körlektion - Enkelriktat + stadskörning



Idag körde vi mycket på enkelriktat, man måste hålla koll på var och när man kan svänga in, var det tar slut/börjar, var man ska hålla sig vid högersväng/vänstersväng och rakt fram o.s.v. Sen körde vi en del i stan också så som vid Gustav, Stor torget och Triangeln..Sen parkera jag också mellan två bilar  :O  Lite läskigt ändå men det gick hur bra som helst.. Blir väl mer sådant imorgon..


Madeleine McCann



Läste precis ett nytt stycke om henne på aftonbladet där som skrev att hemligheten kan dö med monstret.. Har läst en del om det fallet och tycker det är riktigt skumt.. Varför skulle någon bara kidnappa henne och inte hennes yngre tvillingsyskon?!? Varför går man in och tar en flicka sådär bara det är sjukt och jag vet det händer rätt ofta i andra länder vilket är så jävla sjukt att bara man tänker på det blir man förbannad.. Madeleine McCann var en väldigt vacker flicka, jag vet jag skrev var men vad ska man tro?! dom har hitta likvätska, blod och massa annat så man börjar ju undra.. och föräldrarna har ju varit misstänkta väldigt mycket men ja jag tycker också det är något väldigt knepigt med dom ?!?!.. Men jag hoppas verkligen man tillslut får veta vad som skett lilla Madeleine :/ Fast skulle inte tro det jag menar nu var det ett par år sedan hon försvann och inget har direkt uppstått så det klarnar liksom..


Läs hela aftonbladets artikel ----> Här



Här är en bild där en expert framtagit en bild som Madeleine antagligen skulle sett ut som 6åring..









Vad tror ni har hänt ?!?

Vad ska man säga ?!



Hehe idag gick vi allesammans runt som zombies på jobb, av olika anledningar men vi fick ändå väldigt mycket gjort inför nya bladet och så imorgon vilket känns skönt.. Slutade 17 även idag och tack och lov hade det slutat regna och så tills dess så jag kunde cykla hem i lugn och ro.. Så käkade jag lite Taco paj när jag kom hem och tittade på stylista på 3an.. Hehe rätt roligt med sådana program faktiskt.. :P Har ni sett det ?!?

Ojdå !!



Klockan råkade bli rätt mycket så bör nog sova nu så jag orkar jobba imorgon :) sen är jag ledig måndag och tisdag men ska till körskolan båda dagarna så ingen sovmorgon för mig ändå ..


Natti Natti !!

Snatteri !!



Jag stod och funderade över detta på jobb idag eftersom en snattare blev tagen där idag.. Alltså är det värt det ?! Nu tänker jag i allmänt alltså, är det verkligen värt att sno nåt för kanske 50-200 kr och sedan bli polisanmäld.. varför gör man det? Är det för spänningen eller har man verkligen inte dom pengarna? Då borde man kanske spara istället... Nej jag förstår inte alltså. kanske jag kan förstå ungdomar som snor nåt för verka coola, det är fortfrande inte rätt men jag kan förstå dom.. men äldre människor? "vuxna" människor? Med jobb och inkomst varför snor dom ? Så himla pinsamma alltså.. Synd att väktarna/poliserna inte står brevid sen när dom ska betala det för då hade dom fått skämmas ännu mer vilket dom måste för att förhoppningvis lära sig en läxa... Det värsta är att dom spelar så oskyldiga fast dom blivit sedda med att sno nåt o.s.v...  Aja bara lite funderingar runt detta.. Vad tror ni ? Varför snor en vuxen människa?

Jaha då var det lördag !!



Jaha då har man kommit hem från jobbet ännu en dag.. Idag var vi 5 ungdomar som jobbad tsm så det var riktigt nice.. Dock Lisa´s sista dag :/ Så det var lite synd ... Får ju hålla kontakten ändå förhoppningvis.. Rätt mycket folk på eftermiddagen idag faktiskt så det var nice.. Hoppas det blir full rulle imorgon med :)

Kyss Robert Pattinson för 200 000 :P





Robert Pattinsons kyssar är värda 200 000 kronor. Läste jag precis om när han auktionerades ut av Sharon Stone på en välgörenhetsgala i Cannes på torsdagskvällen. Budgivningen blev en succé och slutade med att två lyckliga vinnare budade in den intima stunden med Rob för 200 000 kronor.


Intäkterna ska bland annat gå till AIDS-forskning och motverkan av HIV-spridning.




Fin himmel :)






Kass kvalite dock !

Fredag !!



Jobbade rätt soft tid idag 14:30-19.. Steg väl upp runt halv ett så fixa jag tvätten och sedan åt jag och älsklingen frukost <3 Så kom mammi och uffe lite snabbt så jag råkade glömma tiden och älsklingen bara  -håller du koll på klockan? jag bara nej vad är den.. Så var den 14:00 jag bara ahhh måste cykla nu så fick roffa åt mig alla sakerna och cykla satan.. Men det var helt okej kom fram runt 14:15 så jag hann slappna av lite och så innan det var dax :) Riktigt mycket folk idag också så det var roligt... Kom inte ifrån jobb förrän runt 19:25... Och nu är jag hemma och tar det lugnt.. Älsklingen jobbar till 4 i natt så träffar dock inte honom :(

Rihanna´s frissa ?


Så vad tycker ni om hennes nya frisyr??
Hiss eller diss ?!


Själv tycker jag diss :P haha.. Ser ut som en tupp lr nåt ..



Twilight - New Moon



Nu är den officiella postern här





Åhh vill bara tiden ska gå snabbare så New Moon kommer... Mimmi, sofia och jag ska se den på bio :) Längtar sååå !! Men nja boken var dock den sämsta av dom 4 men filmen kan säkert bli hur underbar och bra som helst !!


Onsdag !!



Inte så mycket att dela med mig av idag eftersom jag jobbat 10-17.. Idag var det jätte mycket folk så man hade hela tiden något att göra + jag och christina fick upp en hel pall med byxor + byggde om lite på klädavdelningen.. Super nice !! Kom väl hem runt halv sex och så står min ängel och målar i köket <3 duktig.. Gäster har vi också :) Robban, sebbe och donnan dom ska tydligen spela nåt nytt spel sen... Dock fanns det ingen mat klar men det gör inget men dock vet vi inte vad vi pallar äta.. Dom andra ska käka pizza men det ska inte vi två.. Och vi kommer inte överens om vad vi ska äta då hahahaha svårt val idag ...


Vad ska ni käka idag ?!?!

Fint väder !!




Så himla underbart väder vi har haft det idag!! Redan efter körskolan var det strålande väder.. Sen när jag kom hem satte jag mig på en filt i trädgården och läste lite teori.. Zara kom också efter en stund så spelade vi ett spel hon hade med sig.. Sedan visade jag henne mitt nya spel ;) Som ingen annan har, nästan iaf !!


Här sitter jag och vänta på bussen innan idag när jag skulle hem efter körskolan !!
Sååååå nice väder..



Hoppla !!







Körlektion - Stadskörning !!



Var på körskolan runt 7:30 sen bar det iväg :) Var en dubbel lektion med Peter... Tränade mycket på enkelriktat, körfältsbyta och var man skulle placera bilen när ma ska svänga vänster, vänster eller höger.. Gick riktigt bra men har ju en del kvar att lära..
Inte så mycket mer att skriva om det idag faktiskt..

Åska :O



Snacka om att det åska och blixtra i natt. helt sjukt.. Älsklingen skulle till jobbet då det var som värst också.. Usch.. och jag kunde inte somna om sen som det small här.. Tog väl en timme sen somna jag men då var det ca 1 timme tills jag somna men då var det bara 1½ tills jag skulle gå upp :P kändes inte så lönt men men..



Tänk om det varit sån här snygg färg när det blixtrade här :P


Trädfällning !!



Idag kom Mammi och Uffe och hjälpte oss ta väck vårt träd så nu är vår trädgård tjusig och ljus :)




Så här blev det tillslut :)



Riktigt skönt att bli av med skitet :)


Shopping !!



Var i lödde en snabb sväng och snacka om att New Yorker där är NICE !!!! MYCKET bättre än i Malmö alltså.. Rktigt mycket kläder en hel våning bara till tjejer.. och sedan hade dom massa på rea som är fullpris i malmö...

Köpte lite




Så jäkla läckra :D:D


Walki Talki !!


Idag fick vi walki talki i kassan på jobb eftersom kassaluren är på lagning m.m .. Hahahah riktigt roligt att kalla på varandra nu ju ;) Nu terrar vi varandra extra mycket..




Kvällen !!



På jobb gick tiden riktigt snabbt idag :O helt chockad.. men det var riktigt skönt.. Sen när jag kom hem hade älsklingen lagat mat <3 Tack babe ... Så satt vi och snacka en stund innan vi plocka undan och nu sitter vi och myser vid våra datorer ;) En riktigt myspys kväll..


See ya later alligator !!

Måndag !!



Har inte så mycket att skriva eftersom jag mest sitter och väntar på att tiden ska gå så att jag kan cykla till jobbet.. Har ont i huvudet också och de två alvedonerna jag tagit hjälpte inte så.. Óch jag har inte hunnit dra till apoteket och hämtat ut dom andra tabletterna jag fick på recept än... måste lägga mig tidigare ikväll så jag är lite piggare imorgon..


Vad sker hos er idag?? Jag jobbar 13-19, dryg tid !!

Körlektion - Mindre landsväg !!



Nu har tyvärr inte Jonas fler lektioner :'( Så nu ska jag börja köra mycket med någon som heter Krister eller något sånt.. Och även en del med Peter som jag körde med idag och har kört med innan.. Han är bra förutom att ibland pratar han så mycket att jag glömmer vad jag håller på med :P haha.. Men ja som sagt idag körde vi mindre landsväg och det gick jätte bra, körde även på motorvägen vilket var riktigt skoj med fart... Lärde mig tvärbromsa och även öka i snabbt tempo..  Ska även köra med Peter imorgon men då blir det stadskörning igen eftersom mindre landsväg kommer mer sen när det gäller vanliga landsvägar också... Är på punkt 10 nu av 16 så börjar närma sig.. Måste bara bruka allvar med pluggandet och sitta på körskolan och göra proven.. Så får börja med det nu, ska även gå på några lektioner faktiskt.. Får se om det är roligare än plugga bara rakt av...


Men haha snacka om att jag var zombie imorse när jag skulle upp kl 7.. Skulle vara på körskolan 8:30 och det tar ju en stund med bussen... Är fortfarande riktigt trött men inte lönt att gå och vila eftersom jag ska dra till jobbet om 1½ timme ungefär..

Play time !!



Spelar en del innan jag ska sova :P Sitter och gör sims gubbarna till zombies, varulvar och vampyrer .. Har man tråkigt så har man.. men ska snart sova för jag ska vara på körskolan 8:30 imorgon... haha håll er inne för jag lär vara för trött för körningen..


Natti !!

Söndag !!



Vaknade runt 12:30 hemma hos Magnus och Erika.. Så steg upp och så fick vi dra direkt hem till Johans föräldrar eftersom Jacob behövde hjälp med datorn.. När vi var relativt klara med det stack vi hem så kom min brorsa och familj för vi skulle grilla.. men johan skulle bowla med sina vänner för dom ville inte bowla på kvällen för det var tydligen för dyrt ^^ Men ja vi hade rktigt trevligt här hemma, käkade korv med bröd och hamburgare med bröd :) gottigott.. Sen satt vi och snacka massa och så blev det lite mariokart såklart ;) riktigt skoj skoj..




Tack för idag :)
Får ta och ses en dag snart igen !!!

25-års festen !!



Började kl 18 så vi var där rätt lagom.. Tyvärr var vädret inte det bästa så blev tyvärr inga lekar och sådär men roligt ändå såklart :) Till mat var det grillspett, potatissallad och sallad.. Även bullar :P... Och efterrätten så var det smarrig kladdkaka med glass och grädde... Riktigt nice... Vi var runt 60pers så det var fullt ös. Men roligast var det nog i taxin hem eller hur Erika?! hahahahaha... Vad ska vi gifta oss in i ?!? ;) Har dock inga bilder från kvällen men Susanne tog en del så ska fråga sen om hon kan skicka dom.. så ni kan se någon bild därifrån iaf ... Var hemma hos magnus och erika vid 2 ungefär så var ändå rätt tidigt men gahh haha vi somnade direkt...





Gör mig klar !


Håller på att göra mig klar inför ikväll :) Om en timme ska vi vara hemma hos Magnus och Erika för deras kompis ska köra oss till festen.. Sen blir det taxi som sagt hem ikväll !! Har min nya blåa klänning på mig :)



Mina nya kläder !!

Eller ja kläder o kläder :P haha


Köpte en super söt klänning på Entre men nu ångrar jag att jag inte köpte en färg till :/ Kanske kan tvinga dit älsklingen då New Yorker glömde ta av larmet på hans jacka ändå så.. Sen så köpte jag även ett snyggt halsband på glitter :)



Och min nya bikini som jag skickade efter, dö snygg men dock lite liten i Bhn fast att jag beställde den största..




25-års fest ikväll !!



Inget fint väder idag :/ lite trist men men.. Steg upp för ungefär en kvart sedan för jag ska duscha så håret hinner torka innan jag ska locka det inför ikväll. Vi ska på 25års fest, kommer nog bli riktigt skoj.. Vi får ta taxi hem i natt men ska nog sova över hemma hos älsklingens bror tror jag. Sen ta bilen hem imorgon... Egentligen gillar jag inte sova borta när jag festat för om man skulle börja må dåligt vill man ju helst vara i sin egna säng..Men jag ska ändå inte dricka mycket ikväll så det är väl lugnt..


vad sker hos er idag och ikväll ?

Kanske dax att sova ?!



Nja vi såg precis klart på Mighty ducks triologin :P hahaha.. Verkligen många år sedan man såg dom.. Första filmen gjordes 1992 och då var jag ju bara 5 år .. Men ja rätt kul att se dom igen.. Killarna ska väl snart hem skulle jag tro och då ska jag lägga mig tror jag :P Snutte också.. Har en del ärenden vi måste göra men vet inte om vi gör dom imorgon eller på söndag..


Men det blir iaf inte fler inlägg nu i natt gott folk..
Hörs imorgon
Kiss good night

När man har tråkigt


Ja då kan allt möjligt ske..
Gjorde en tjusig liten gubbe med batteri, glödlampa och papper :P hahaha...





Men kollar man bara på ögonen och näsan så liknar det även något annat ;)


Lunch

En av mina favis rätter :)
Kyckling med ris och currysås..



Fredag !



Fredag idag då ja :) Jobbade mellan 8-17 och snacka om att jag var trött efter att ha varit uppe rätt sent igår... Och jobbar länge... Men dagen gick hyfsat ändå faktiskt och jag blev klar med en del på klädesavdelningen...Sen hämtade älsklingen mig så stack vi en runda till entre.. köpte en klänning och ett halsband kommer bild senare ikväll lr imorgon får se.. Sen kom kristian och robban hem här så nu har vi precis käkat pizza och ser på film.. En sjukt gammal film men kul att se eftersom man minns den från man var liten :)

Hur är er kväll ?!?!?!

Mer av Matthew Williamson på H&M !!!


En liten sneakpeak :



Men måste säga det är inget direkt jag gillar faktiskt.. Så mer av det goda till er som gillar det ;)
Kommer imorgon i butik och online !!!


Onyttig !!

Käkade pizza på lunchen sen burger king på kvällen men ibland får man vara extra onyttig ;) SÅ länge man fortfarande rör på sig o.s.v. så är det ingen fara :)




Vip kväll på jobb !!



Idag hade vi Vip kväll från 19-21... var redan helt slut innan eftersom jag började 11.. men det gick jätte bra faktiskt och de var skoj precis som det brukar vara :) Dock kom vi inte därifrån förrän typ 21:20 eller mer eftersom vissa inte kunde hjälpa till utan bara satte sig och glodde i köket.. Eftersom dom slutade 21:10 JAHA LIKSOM det gjorde vi fan allesammans och om alla bara hjälpts åt hade alla varit därifrån vid rätt tid.. Förstår mig inte på folk som håller på så.. Aja älsklingen satt där ute och väntade <3 tack babe.. Så stack vi inom Maxi och köpte smör och sedan lämna vi av min cykel hemma innan vi stack och köpte Bk.. Har precis käkat upp och räkade skära av en del av min gum så där hänger en fet köttbit..Sukt äckligt och svider som attans...

Night Night !!



Nej nu ska jag sova jobbar ju 11-21 imorgon så lär vara helt borta sen alltså.. Och på fredag börjar jag 8 :/ Inte kul nee men vad ska man göra !?! någon måste ju... Fullproppade dagar framför mig nu kan jag ju säga..

Imorgon: Jobbar till 21 så inte mycke mer hinner sker.
Fredag: Jobbar 8-17 sen ska jag och älsklingen till stan ;)
Lördag: 25års fest
Söndag: kanske grillning och bowling... Nåt av det blir det iaf..


Så det kommer bli en rolig helg :)

Natti natti !!!

Hiss eller Diss ?!


Beyonce :)

Jag tyckte det var riktigt fräckt och hon passade i det som attans ..



Dagens Bild !!!







Hahahahahahahahaha !!!


13/5



Kom nästan precis hem men fick slänga mig på luren typ och ringa brorsan för jag hade kollat upp lite till honom på jobb och sådär.. Sen ringde jag min syster eftersom hon hade ringt mig.. Tydligen hade varmvattnet och tv kanalerna varit borta innan idag :S knas.. Dagen på jobb var riktigt lugn, lite för lugnt men det gick ändå och imorgon jobbar jag ända tills 21 :O vet inte hur jag ska orka om jag ska vara ärlig :/ Önskar jag hade mimmis tid istället.. men men...


Vad har ni gjort idag då?

Eurovision Song Contest !!




Jaha så vem tycker ni ska gå vidare ? Sverige helt klart och turkiet också faktiskt.. Men sen var alla andra rätt kassa men Malta och island var helt okej men kanske lite för lugna för att vinna...


Tjejdag/kväll !!!


En super duper nice dag idag.. Efter körskolan var jag hos läkaren för min huvudvärk sedan träffade jag upp my girls på Expresso house... Så tog vi bussen hem till mig efter en stund, första gången dom var här nu :) Sen gick vi till Maxi för att köpa mat vi skulle grilla, medans älsklingen satte igång grillen till oss <3 Så när vi kom hem gjorde vi våra kycklingspett och sallad.. Sen var det dax att grilla och min älskling åkte till sina vänner..  GIck helt okej att grilla men våra spett hade såna trähandtag så det ena råka bli kol.. hahahahaha... AJa sen dukade jag upp i storarummet med potatissallad, dressingar, salladen och så :) Så kollade vi på Bride Wars tillslut när skitet ville fungera.. Efter den satt vi och snacka en massa och sedan började Eurovision... Men tjejerna var tvugna att dra till typ halv tio eftersom det tar lååång tid för Sofia gumman att åka hem till helsingborg med tåget..

Vi hade kul vid grillen iaf ;)






Det uppbrända handtaget ;) hahahaha



Tack för ikväll girls <3


Körlektionen 12/5


Tjollahopp !!

Idag hade jag körlektion med Jonas igen och det gick super :) Dock var det bara en enkel lektion så blev mest att vi körde inne i stan och sådär typ vid värnhem och så där det finns sjukt mycket att hålla koll på.. Nästa gång jag kör med honom ska vi börja köra på mindre landsväg *wiiee* Måste börja plugga en del i boken nu så jag är i fatt där med.. Fast det är jag ungefär dock så det är skönt :)

Rally driver !!





Twilight par på riktigt?





Tydligen spekuleras det om att dom kanske är kära i verkligheten också ?!?! Men Kristen har pojkvän sedan flera år tillbaka och tror inte hon skulle göra slut bara sådär men man vet aldrig.. Men Robert har redan innan sagt att det är löjligt med dessa ryktena så ja vi får väl se i framtiden :P

Vad tror ni ?!?!

Monday !!



Steg upp 10 som sagt och gjorde mig klar sedan bar det av till körskolan :) Efter körskolan åkte jag till mammi <3 gud vad jag har saknar henne ... Önskar vi bodde närmre så jag kunde vara där ofta... Synd 2an här mittöver blev såld så snabbt :/  Men ja så käkade vi en pizza (sån man värmer) och satt och pratade massa hemma hos henne.. Sedan åkte vi till Öb och lite sådant sen blev det in till maxi för jag skulle laga min härliga Taco paj så hon kunde smaka den :) Efter det åkte vi hem så lagade jag maten så satt vi och snackade en del.. Sen var älsklingen duktig och klippte gräsmattan :) Tog foto som kommer upp senare ;) ... Medans mamma och jag bar över en jäkla en lr vad det heter till framsidan som Johans föräldrar ska ha.. Sen gick vi och kastade all vår reklam som vi samlat på hög i insamlingen en bit bort + gick hem till syrran och lämnade lite saker... Snackade en del till innan hon skulle till brorsan och kasta av lite saker också..  Sen har jag varit duktig och städat hela huset typ :)





.....


Ska nog gå och sova nu tror jag ?!? :)
Ska till körskolan imorgon så ska gå upp vid 10 så jag hinner vakna till liv innan jag drar dit..
Så ni får sova så gott !!


Natti !!

Bride Wars !!




Haha ja den måste ni ju se ;)
Skrattade en del ggr faktiskt.. Men dock ingen man ser om skulle jag tro mer än om ens vänner vill se den då ;)



Söndag ja !



Ännu en härlig dag på jobbet :) Toppen toppen.. Sen nu är jag ledig i två dagar.. Så imorgon blir det körskolan se ska jag hem till mammi och umgås lite.. Funderar på att gå en sväng i stan också men ja jag får se.. Ska ändå till stan med älsklingen på fredag så <3 Slutade 17 idag sen kom jag hem och gjorde mina körskoleuppgifter och så kom min ängel hem så lagade jag tacos... Så vi har precis ätit upp :)





Borde väl..



Sova nu eftersom jag ska jobba imorgon idag också ju.. Sen är jag ledig två dagar vilket kommer vara underbart skönt.. Är riktigt trött denna helgen, vet inte varför dock men ja haha.. Sovit för lite kanske ?!? Aja ska kila till sängen nu iaf.. börjar få lite ont i huvudet ju..


Sussa gott allesammans :)





Ps: Saknar dig med Marie, och alla de andra med :'(


Walle !!






Såg den i förrgår eller nåt.. Ja jag vet jag är sen.. men som sagt hinner inte med sånt nuförtiden :P
Men den var jätte söt och gullig..



Se den !!

Kvällen !!



Inte gjort så mycket mer än tagit det lugnt vid datorn och umgåtts med min man <3 Ska kanske se en film snart för det var evighet sedan jag såg en ny film sist.. Innan var det nästan varje dag ju men ja det blir inte så tydligen när man flyttar hemifrån.. Haha...


Vad har ni gjort idag/ikväll??

What a day !!



Riktigt roligt på jobbet idag :) Så himla nice.. Hoppas att det blir lika bra imorgon.. Jobbade 10-17 idag sen imorgon är det 11-17... Måste komma ihåg att göra mina körskoleuppgifter imorgon för jag ska ha med dom till körskolan på måndag.. viktigt viktigt !! Kan dock göra dom nu men är för trött för att röra mig faktiskt + det tar typ 5min att göra dom imorgon så :) Efter jag cyklat hem idag lagade jag mat, haha skulle göra spätta men gick inte så bra så brandlarmet gick igång ;) så gjorde kycklingfilé istället :P haha..

Okej !?!


Har inte kunnat komma in på bloggen förrän nu :/ Sidan ville inte funka innan och efter det spelade jag Sims 2 istället och nu funkar det att komma in ..

Kvällen !!



Idag blev en riktig slappe kväll efter jobb.. Kollade på tvn i storarummet medans jag åt middag det var CSI NY, lika spännande som alltid... Sen gick jag upp för att se hur det gått med mina tradera försäljningar.. Några köpta så dax att skicka iväg dom imorgon.. Och nu tar jag bara det lugnt tills älsklingen kommer hem...

Maten ikväll !!



Det blev spagetti och kötfärssås idag :)



8/5-09



Ja nu var man hemma från jobb igen då.. Dagen har gått riktigt riktigt fort idag alltså.. Mycket folk och saker att göra..Precis som det ska vara !! Ska snart laga nåt att äta men blir bara nåt snabbt eftersom älsklingen slutar ändå inte förrän 22 så han får värma det sen...



Vissa människor har inget liv... Skrattretande.. Hahahah !!!

Sååå underbar <3




Syrran och Patrik hade denna på bröllopet <3 Snacka om att jag grät !!!

Klar för jobb !!


Jaha då har jag duschat och käkat frukost och fortfarande 2 timmar tills jag ska cykla till jobbet :)




Var väl dax att stiga upp !!


Hehe låg och drog mig länge och det var sååå skönt.. Så började min mobil ringa och den var där nere så jag sprang ner och svara men ingen där :/ och samma sekund började hemtelefonen ringa så var den i storarummet så fick jag springa in där och då var det någon Johan beställt från tror det är däcken och fäljarna.. Han är där uppe nu och hämtar dom :) Sen la vi på så gick jag upp och skulle duscha då började mobilen ringa igen så sprang jag och svara då var det söta katta jue :) det var hon förra gången med tydligen men jag hörde inte henne men hon hörde mig :S helt knas.. Aja jag ska iaf börja tidigare imorgon och söndag vilket är riktigt najs ...


Så ja efter allt telefonterror ;) så kände jag att det nog är dax att stanna uppe..

Spelnörd ;)

Älsklingen sitter och lirar Mario det där med galaxen.. Måste säga att det spelet är riktigt grymt gjort alltså.. och älsklingen är såå duktig <3... Ska ner och terra han en stund innan vi ska ha myskväll med flm, chips och choklad.



Matdax !!


Använde vår fina riskokare idag :)
Riktigt lätt och bra sätt att göra riset på faktiskt..




Och till det blev de..
Kyckling och vitlöksbröd + currysås och sallad




Gotti gotti !!




....


Haha yeah right !! Drömma går ju ;)

Vaken !!



Ja nu är jag iaf vaken.. Skulle egentligen inte gå upp förrän 12 men vaknade av att Mimmi skrev sms .. Hehe aja det gör inget, inte bra att sova bort hela dagen. Bestämde mig för att ändå cykla till jobb för som vädret ser ut så känns det som att det kommer regna senare.. Visst man kan leda cykeln men då kan man inte gå i så rask fart.. Får vänta med att gå till jobb tills det fina vädret är tillbaka.. Jobbar mellan 13-19 idag nice nice...
Så hörs ikväll..



Tröttis !

.....



Avundsjuk DU är så avundsjuk !!
Lalalalalalalalalala !

Onsdag kväll !!


Robban och Johan sitter där nere och spelar och jag luffar lite här :) Ska gå ner till dom om en stund och umgås lite.. Imorgon är det dax för jobb igen men börjar 13 så det är riktigt nice.. Ska nog gå till jobb imorgon istället för att cykla men får se hur vädret blir.. kanske leder cykeln dit och cyklar hem på kvällen istället.. Aja vilket fall som helst har kvällen varit riktigt härlig, vi åt taco paj och tittade på tvn samtidigt ;) sen har vi bara tagit det lugnt.. Skönt när man är ledig.. Nästa gång jag är ledig är på tisdag och då ska jag köra :) Ojoj kom precis på en viktig sak jag glömt göra idag :O inte bra inte bra... Gahh hoppas jag hinner innan jobb imorgon...

Thingeling nu ska jag ner..
Sen skriver jag ej mer !!
Natti natti !!

Såhär blev det !


När jag hade lagt lite brunt undertill också :)
I Like !!






Världens bästa syrra som gjorde det :) <3

Har gjort hårförlängning !


Köpte hem så syrran kunde göra det på mig.. Gick faktiskt bra förutom att hon brände sig lite på tången.. fast ja jag tycker nog mitt egna hår syns mindre när jag använder weaving metoden men då blir det mycke knutor också... Men ja jag ska testa detta som jag har nu ett tag så får vi se.. Håller på att färga en del av underhåret nu till mörkt också så det matchar mitt egna mer :)




Aja så här blev det iaf !!


Onsdag!!


Idag är jag ledig men inget fint väder att vara ledig till.. Så idag ska väl jag och älsklingen bara ta det lugnt för han är också ledig <3 Jag var på Maxi innan och köpte frimärke och sånt eftersom jag har sålt lite kläder på Tradera så ska skicka dom idag tänkte jag.. Men ja snart ska jag iaf hem till syrran ett tag..


Vad ska ni hitta på idag i det tråkiga vädret?

Så gick det med vilandet !



Jag gick faktiskt och la mig för att vila efter jag skrev det sista inlägget igår men haha det blev att jag sov för natten sen.. Har dock vaknat ett par ggr men det gör inget.. Så hade jag satt klockan på 10 för jag skulle dra till Maxi innan jag skulle till syrran.. Men jag orka knappt resa mig :P

...


Känns som mitt huvud ska sprängas :/ men måste går till Maxi dock.. Får se om jag gör det nu eller gåt upp tidigt och gör det imorgon..

Världens längsta hårförlängning :P



Tycker dock inte det är så fantastiskt att ha en lång hårförlängning egentligen :S Men om det var riktigt hår hde det varit coolare men dock nej .. Men ja dom var iaf med i guiness rekord och sådär :)


Förlänga håret ?!?!



Kanske ska göra det imorgon men får se..
Saknar det lååånga fina ju..Skulle egentligen vänta tills hösten då jag även ska färga håret lite mörkare men jag är så sugen nu så jag gör det nu sedan när jag tar ut det så färgar jag det och gör en ny förlängning tänkte jag ...
Gahhh längtar !!!



Med förlängning förra året :)


Slutat för dagen !


Älsklingen hämtade mig eftersom han sa regnet låg i luften <3 Så söt ...
Så stack vi inom köttaffären och köpte 5 kg köttfärs sen körde snuttisen mig hem för han ska till Landskrona och köpa däck och fäljar med sin bror.. och jag tänkte sitta här en stund.. betalade någon räkning och sådär..

Usch vilket väder vi har :/



Regnar lite smått här hos oss idag. Riktigt tråkigt faktiskt.. Men första gången det regnar när jag ska cykla så ja jag har väl haft tur fram tills nu.. Vet dock inte vad jag ska ha för jacka :/ som det inte ska regna igenom.. Kanske min vinterjacka får åka fram igen ??!! Hehe aja tur man har kläde rpå jobb som man bytar om till sen när man är dygn sur.. Kanske har tur att det blir uppehåll när jag ska ut och cykla?! FÖr övrigt är jag riktigt trött idag. Jag och älsklingen la oss runt 1.. Sen skulle han upp 4 och jag upp 6:50.. Så usch ja jag ska nog sova en stund när jag kommit hem igen.. Sen är jag ju ledig imorgon *wiiee*


Nu är jag hemma !



Kom hem för en timme sedan ungefär så gjorde vi mat och har precis ätit upp :) Så nu ska jag ta det lugnt och sätta i lite bilder i fotoalbumet.. Hade beställt en del som kom hem idag.. På jobb gick det bra men lite slött de sista två timmarna.. Imorgon jobbar jag 8-15 såååå nice..


Hur har er dag varit?

Få Twilight skådespelarna till Sverige !!


Det pågår en namninsamling för att få hit dom till Sverige och sista dagen att skriva under är idag så kom igen allesammans ;)

 Och det gör du --->      Twilight




Måndag 4/5 !



Steg nästan precis upp, ville egentligen försöka sova längre men det gick inte.. Halv ett så ska jag börja cykla mot jobb, börjar ett idag så det är nice.. Till 19..Har rätt härliga tider denna veckan ändå faktiskt .. Så ja idag sker inte så mycket mer än jobb så det kommer vara dålig uppdate här idag..

Vad händer hos er då? Jobb/Skola ??

Gratz Zara!!


Idag är hennes riktiga dag (4 maj) så nu är hon stora flickan ... 9 år.. Tiden går så himla snabbt, känns dom det var igår hon var lilla bebisen ju..



Dagens outfit !!



Men ja jag var inte beredd när älsklingen tog denna bilden men den får duga :P



Kalas för Zara !!


Stack dit typ kvart i tre så hade en del redan kommit :) Och Patrik var i full gång med att  grilla flintastek, korv och kyckling.. Sen kom resten av gästerna och det blev dax att äta... Nypotatis, sallad, massa gott kött .. Helt underbart.. Jag tog dock inga bilder men Zara tog några så hon skickar väl dom sen en dag.. Sen kom vi hem nu för någon minut sedan så vi var där ändå ett par timmar :) Nice nice.. Tack för idag !!

Dax för kalas :)



Om en timme börjar kalaset och jag är typ klar nu tack och lov.. Fast jag vet dock inte om jag ska ha mina chinos eller min höga kjol ... Just nu har jag min kjol men sen är jag ändå sugen på att ha mina chinos.. Haha beslutsångest...
Nu ska jag gå ner och terrra älsklingen som sitter och spelar mario kart..
Skriver mer ikväll..
Ciao !!




Söndag !!



Idag är det dax för kalas :) Zara fyller 9 imorgon så här ska det firas... Kalaset börjar klockan 3 och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig längre... Innan hade jag planerat allt men det känns som det är för varmt för att ha det på sig...Skulle ha mina chinos och en t-shirt men ja jag kanske struntar i det och får leta upp någon kjol eller så :P Vad ska ni hitta på idag folket?

Bilder från igår !!



Här kommer lite bilder från när vi var i limhamn och lekte av oss !!


Syrran och Nicole


Brorsan the grill master, Sandra och lille Victor :)



Nicole och Victor höll handen, såååå sött !!!
Nu hade även mamma och Uffe kommit :)


Dax att äta !!







Så där fick ni en liten inblick om dagen... Super mysigt hade vi !!!
Det får vi snart göra om igen :)



Gårdagen !!



Sorry jag inte skrev mer igår kväll var så trött så jag la mig :P... Först var vi ju i limhamn och grilla, spelade kubb och bara ahde allmänt trevligt med familjen.. Var väl där mellan halv två till fem eller något.. Sen drog vi hem en snabb runda och bytade kläder för vi skulle till bilträffen på mobilia :) så hämtade vi upp Karro gumman så stack vi dit.. Träffade upp brorsan och Sandra + barnen sen kom även pappa.. Så gick vi där en runda men det var mest raggarbilar och sådant men jag hitta en corvette som var riktigt riktigt snygg och till salu dessutom ;) haha inte för jag skulle vilja slösa pengar på det men ändå haha... Sen stack jag, älsklingen och Karro hem till mig så satt vi och kollade på tvn och snacka en massa, riktigt trevligt.. sen vid typ halv tolv åkte hon hem så käkade jag en macka sedan gick jag och la mig...


En riktigt underbar dag !!! Thanx.... :)

Godmorgon !!



Steg upp för en halvtimme sedan ungefär.. För jag och syrran ska till Jula och köpa en symaskin som Zara ska få i födelsedagspresent.. Och jag ska köpa engångsgrillar för idag ska vi slappa i limhamn med grill, kubb och massa annat skoj :) Ska dit vid 2 ungefär så måste hinna köpa lite mat att grilla och så innan dess.. Och ska även köpa present till Zara men vet redan vad jag ska köpa så det är nice... Så det kommer bli kass uppdatering idag fram tills ikväll iaf då kommer jag säkert slänga upp någon bild från idag också så :)


Vad ska ni göra idag ?

Valborg 2009 !!!




Slutade 19 så hämtade Johan mig.. Så snabbt hem och så var Robban utanför.. Så duscha jag och gjorde mig klar sedan satte dom på grillen i väntan på dom andra.. Så drog jag och Robban in och hämtade Karro *hihi* Sååååå kul att se dig gumsi, evighet sedan känns det som juuueee !!!.... Sen när vi kom tillbaka var alla de andra grabbarna också här så satte grillandet i full gång ... Så vissa käkade ute, vissa i köket.. Sedan efter maten satt vi några i köket och babbla och snacka massa skit :P så jäkla roligt. hahahaha.. och några spelade Guitar hero och lite sådant :) Riktigt rolig kväll.. Fan den bästa på länge... Får festa snart igen ju !! Jag la mig ca 03:15 eller nåt eftersom jag skulle jobba idag (1maj) tyvärr.. Men 4 av dom andra var uppe till 5 eller nåt för dom väntade på Marcus skulle höra av sig men icke så nicke... Så tillslut körde Kristian Karro hem... Ola och Robban sov här så ja ola la sig ungefär när jag la mig för han mådde lite dåligt men robban la sig vid 5 som johan :P ..


Lite bilder från kvällen !!!









Dax för skål !!






Guitar hero gänget !







Myspys




Jag och min gumsi lumsi :)



Natten:



Och en sista myspys bild <3



tack alla för en helt underbar Valborg :)


1 Maj nu då !!



Vaknade riktigt trött efter igår men ja det var iaf skönt att cykla till jobbet..  Ola var också vaken imorse så vi åt frukost tillsammans sen var jag tvungen att dra till jobb.. Tråk! Men ja dagen på jobb var soft och jag blev nästan klar med det jag skulle bygga om.. Så hoppas dom gör klart det i helgen så :) Vore perfekt !! Slutade 17 idag så när jag kom hem satt johan och robban och spelade Wii så när domvar klara stack vi till burger king och köpte man, förutom johan han köpte kebab brevid.. Och väl hemma igen så käkade vi framför Tvn och spelade monopol.. Slutade för en stund sedan :) Så nu sitter jag här.. Känns som evighet sedan jag satt här fast att det var igår ..


Lunchen på jobbet !



RSS 2.0