Fredag !



Dagen har varit rätt nice. Jobbade en sjukt härlig tid och fick mycket gjort :) Sen cyklade jag hem och slappade lite med älsklingen i soffan sen lagade jag mat så han kunde äta nåt och såklar blev jag också sugen så tog en liten bit. Det var ju tacopaj. Om en stund ska jag till bussen till stan :) Ska möta upp några tjejpolare jag inte träffat på något/några år nu..

Hörs imorgon !!

Vilken underbar dag !



Är på riktigt bra humör idag <3

Dagens bravader !



Älsklingen hämtade mig efter körskolan vid 16 tiden så åkte vi och parkerade och gick till Gustav för att käka Burger king. Fasen vad det blåste ute idag alltså. Efter vi ätit gick vi ett tag i stan tills vi skulle hämta biljetterna runt kvart i sex. Haha och denna gången träffade vi på benne, älsklingens kusin på bion. Och gissa var han och hans vänner satt ? Jo brevid oss :P hahaha sådana sammanträffningar !!

Körlektion - Stor landsväg och motorväg



Idag körde jag för första gången på stor landsväg de gick väl hyffsat men vill lätt träna några ggr till där iaf. Lär väl bli på måndag och tisdag. Sen körde vi en del motoväg också på vägen tillbaka till körskolan.



Nu vet jag iaf vad man ska göra på omkörningslektionen då har man två av körskolans bilar med två elever och en lärare i varje så ska man hålla på att köra om varandra hela tiden. Känns knas att betala över 800 spänn för det men ja det måste göras. Konstiga saker dom hittar på för man ska betala massa. Menar när älsklingen tog sitt kort så hade dom omkörningen på vanlig lektion själv med eleven. Men ja nu e jag lite nervös för de där..

Year one !


Kom precis hem från bion med älsklingen. Kollade på Year one började kl 18:30. Den var helt okej och rätt så rolig i mellanåt men filmen igår var mycket roligare :)



Lilla Tom tom !


Haha glömde ju säga de att igår när vi hade köpt ut biobiljetterna så gick vi till en liten affär för att handla lite gott så bakom oss stog Tom tom och en tjej. Haha såg inte honom förrän han sa nåt me mitt namn till mig :P Så skulle dom också på bio och gissa vilken dom skulle se?! The proposal :) Sedan gick jag och älskligen och satte oss i salongen sen började de bli fullt och tillslut kom tom tom o tjejen och gissa var dom skulle sitta ?! Haha brevid oss.. Jag tyckte de var rätt komiskt :P

Torsdag



Trött som attans idag och huvudvärk har jag tyvärr också :/ Ska åka till körskolan om ca 1 timme och idag ska vi köra mer motorväg och landsvägskörning. Lite nervöst med de med landsväg, en hel del att tänka på där faktiskt men det ska säkert gå bra :) Längtar tills jag har mitt körkort så ska jag köpa en billig bil så jag kommer någonstans också, visst kan låna älsklingens men han kanske vill ha den när jag vill ha den ?! bättre med en egen..


Vad ska ni göra idag då?

The proposal !



Hahaha hysteriskt jäkla rolig alltså. Vid vissa tillfällen kunde man verkligen inte sluta garva :)
SEEE DEN !!



Bio två dagar i rad !



Ska snart iväg på bio, fick bli den sena föreställningen 21:10. Vi ska se the proposal vet det vi är sena med det men vi jobbar för fullt så inte haft tid och sedan imorgon ska vi gå och the Year One ! Mysigt <3

Bio ikväll ?!?



Ikväll tänkte jag och älsklingen gå på bio <3 Men ja vi får se sen nu måste jag hoppa in på jobbet också. Men bara nån timme. Annars känns de inte så lönt att jag var ledig idag. Så får väl se om vi pallar åka till bion efter där då som vi hade planerat. Ska laga middag om någon timme också så jag hinner äta innan jag drar till jubb blir kycklingklubbor med ris och sallad. Ska snart väcka min ängel också han har ju jobbat typ natt/morgon så han vilar lite just nu..

Körlektion - Parkera o.s.v



Idag fickparkera jag och backa in o.s.v gick faktiskt riktigt bra ändå men den läraren jag har just nu stressar ihjäl mig alltså. Han lägger sig i hela tiden med ratten och pedalerna sjukt jobbigt. Men snart är Krister tillbaka så jag kan köra med han igen.  Nu är även omkörning (810spänn) och Halkan (1900kr) bokade. Så himla mycket pengar de går åt men längtar som attans tills jag har körkortet :)

Tisdag !



Idag är jag väldigt trött t.o.m dom på jobbet sa de precis innan vi slutade att jag ser trött ut. Men blir ingen direkt sovmorgon imorrn heller då jag ska till körskolan och efter det ska vi köpa nya bestick :P Men ska iaf bli skönt att vara ledig. Är även ledig på torsdag och även då ska jag till körskolan. Ska beställa nya lektioner och även beställa en tid till den där nya kursen som känns så himla onödig. Gjorde precis sånt prov genom deras hemsida fick 50 av 70, första försöket så det var ändå bra tycker jag.. har inte pluggat alls mycket heller så det kändes skönt. En del plugg till så är jag fit for fight när det gäller uppskrivningen. Men så måste man ju tyvärr vänta på att bli redo med uppkörningen också :P hehe.. Aja ska spela lite nu innan jag ska sova..


Allt bra me er andra ?

Jäkla ligister !



På vägen till och frn jobb ligger där ett hus för sig själv typ och faktiskt trevliga folk som bor där, dock verkar som bara bo där ibland. Men så nu när jag cyklade hem idag så hade någon slått sönder alla fönster på deras husvagn, deras post låg över hela cykelvägen och så tittade jag in mot huset så hade dom slått sönder massa utanför och slängt omkring det och ute på cykelbanan låg först ett modellplan helt sönder och när jag cyklat ännu en bit låg där ännu ett helt sönder. Synd om dom när dom väl kommer hem :/ jag tänkte först stanna och iaf ta undan lite men jag va rädd att någon annan kanske skulle tro att de varit jag som gjorde de ellet nåt. Man vet aldrig !!

Måndag !!



Riktigt trött efter jubbet idag faktiskt. Lång dag så och lika lång imorgon. Älsklingen kom hem typ 1 minut innan mig :) så gick vi in så började jag laga mat medans han lekte med sin nya iphone ;) Blev spagetti och köttfärsås, och så tittade vi på tvn undertiden vi åt.. Efter maten så duschade vi och nu sitter vi här. Riktig mysig kväll <3

Cykeltur !


Vi kom precis hem från Maxi, älsklingen lånade Sandra´s cykel och jag hade den rosa så cyklade vi dit :) Mysigt.. Så vi ska se film om en stund och käka chips o lite sådant.. Sedan imorgon blir det jobb !

Dagen !!



Har nästan precis kommit hem från kalaset för Sandra riktig god mat precis som alltid :) Trevligt trevligt var det också men blev rätt tidigt vi stack hem för vi är rätt trötta efter nattens alla äventyr. Tack för ett trevligt kalas :)

Party Party yesterday !




Satan vad trött jag är idag alltså vi festade till runt 5 tiden alltså. Först var det lite svår startat då folk dela upp sig i grupper men sedan kom dom mer och mer igång och tillslut var det fullt ös här. Riktigt nice. Hann dock även bli lite bråk o.s.v. men det ordnade väl upp sig ganska snart sån tur är.


Tack för en riktigt rolig kväll allesammans <3
















Trion !!








Sådär nu orkar jag inte lägga upp fler :P haha ... ligger en del på face också !!



Lördag = Parteyy !!



Köpte väggar till partytältet idag och även en riktigt bra dammsugare då den andra var värdelös. Så när vi kom hem satte vi upp partytältet sen har vi städat lite och nu håller älsklingen på att sätta upp gardinerna <3 Och jag har precis duschat och ska göra mig klar nu inför festen. Massa bilder kommer upp imorgon..

.....



Inte nu inte nu inte nu !!!

Inställt !!



Blev tyvärr ingen tjejkväll idag för tydligen hade några ringt och avbokat idag så hon ställde in den. Synd som attans då jag var väldigt taggad me vi ska ha en sådan kväll senare. Så bestämde vi oss för att dra ut ett par stycken och grilla och spela kubb o.s.v. men efter vi varit inne på Maxi och handlat så började det regna så stack hem till jonas och Sandra och grillade där och umgicks. Sen tog dom andra bussen hem så nu gick vi också hem.. Så jag ska faktiskt sova nu, en del att göra innan festen imorgon så :)



Vad har ni hittat på idag då??

Dagens inhandling !!



Efter nagelbyggningen så stack jag och brorsan och handlade lite. Blev en runda på Jula men fanns inte rätt storlek på cykelslang så stack ner och köpte den på Coop. Och sen bar det av till systemet ;) hehe... När vi kom hem så hjälpte han mig sätta i slangen dock var det en racerslang :/ så ingen vanlig pump fungerar till den. Så fick gå bort till cykelhandlaren och blåsa upp den och köpa ett litet tillbehör för att kunna pumpa med vanlig pump.. Nu ångrar jag att jag inte gick dit från börja och köpte slangen men jag tänkte inte alls på det.. Men ja nu är där inte punka mer iaf så kan börja använda den igen.




Gotti gott tills imorgon :)



Naglar !!



Har inte sovit så bra i natt, jag tror jag sovit lite orolig så jag vaknat 100ggr ungefär. Det var en tjej (Nicki) som skulle komma hit idag och bygga mina naglar så jag var väl rädd att missa tiden. Så steg upp mycket tidigare än planerat också. Men ja hon kom runt halv tolv och det tog sin lilla tid men det blev jätte fint. Visar bild imorgon för nu är ljuset riktigt kasst här inne i datarummet..


Några tips om Simcity 4 ???



Spelar det men det går inte särskilt bra. Någon som har tips på hur man ska få allt att gå runt och att människorna inte ska lämna sina hus och jobb??

En natt på museét 2 !!




Såg den med älsklingen igår. Den var ändå helt okej faktiskt.. Rätt rolig i mellanåt !!



Torsdag !



Fick gå till jobbet idag tog 35-40min, riktigt drygt men båda cyklarna är skadade just nu. Men imorgon ska jag fixa den ena iaf för syrran ska ha den på kvällen och cykla till Sandra´s tjejkväll :) Och på jobbet fick jag och Adde en massa gjort och vi byggde en sjukt snygg Ed hardy hylla ;) Aja efter jobbet hämtade älsklingen upp mig så stack vi till Emilia´s kalas, vi hade köpt presentkort på Mobilia till henne. Riktigt god mat och efterätt också ;) Så vi kom precis hem därifrån faktiskt och nu ska vi ha en mysig slappe kväll !!





Onsdag !



Idag är jag helt slut :P Denna dagen har känt som en vecka typ. Förutom sista 30min på jobb dom sprang iväg. Sen köpte jag och älsklingen ett party tält, sedan for vi till ikea och efter det mobilia. Så blev det Bk med oss hem och nu har vi precis ätit så nu satte vi oss här lite. Blir kanske film sedan men får se är riktigt trött. Sista dagen imorgon sen är jag ledig 3 dagar. Kommer bli skönt dock blir det inte mycke vila :/

Bizzy Woman !!



Ons: Jobba och köpa Emilias present
Tors: Jobba sedan kalas för Emilia
Fredag: Ledig, handla inför festen på lördagen och sedan tjejkväll ..
Lördag: Festen !!
Söndag: Sova och sedan kalas för Sandra ..


Kommer vara riktigt trött på söndagen kan jag ju meddela ;)

Dagen !!



Kändes som man fick en del gjort på jobb och så har det börjat en ny kille också. Trevligt trevligt. Sen när jag cykla hem lackade jag ut på cykeln typ hjulet har blivit snett så det går i och saktar ner farten så funderar på att gå till jobbet istället imorgon. Riktigt irriterande iaf.. Sen kom jag då hem så lagade älsklingen mat <3 Tack gubben.. Så satt vi där ute och åt i det fina vädret.. Och sen har vi bara tagit det lugnt och nu spelar jag lite Sims 3 .. Dock rätt trött på det spelet men finns inte mycke annat att spela..


Vad har ni gjort idag då?

Var är du ?



Hmm jag hittar inte min mobil :/ Hade den igår kväll ju sen nu är den väck. Det går att ringa till den iaf så den är inte avstängd men den är på ljudlös så lite svårt att hitta de ändå :/ Drygt !!

Måndag !!



Varit hemma ett tag nu och fixat lite :) Ska snart börja med maten också innan älsklingen kommer hem. Jag är riktigt trött nu alltså och imorgon blir en längre dag hoppas man orkar och inte trillar ihop :P Jobbade med mimmi idag <3 Inte ofta det sker. Du ska vara mer på festen på lördag än ett hej ;) hahaha...


Sker hos er idag??

Sovit dåligt !


I natt har jag inte sovit alls bra så nu har jag riktigt ont i huvudet, vaknat 100ggr känns det som. Först kunde jag inte somna när jag gick och la mig runt 23 tiden, låg vaken till 2 ungefär. Sedan somna jag men vaknade snabbt igen så har det hållt på så hela natten somna, vakna, somna, vakna. Sen nu ringde klockan så jag var tvungen att stiga upp :(


Varför?!




Om man slutar jobba mitt i natten varför sätter man sig då vid datorn när man kommer hem ?!
Borde man inte vara svin trött liksom..

Sista morgonen !!



Vaknade ännu en gång runt 9:30 men denna gången kunde jag inte somna om då det började ösregna och åska och blixtra. Riktigt högt small det en gång så kände som det slog ner i någons husvagn på campingen. Så när alla hade vaknat o.s.v. så stack jag och älsklingen hemåt för det kändes inte lönt att stanna om det ändå skulle regna hela dagen. Och dom andra kände typ samma fast att dom hade betalat för en natt till så. Jag vet dock inte hur dom gjorde, kanske blev sol senare mot kvällen som det blev här hemma. På vägen så käkade vi Mc donalds som frukost så vi fick de sista glasen (lila) :) Så på kvällen fick jag laga mat igen och då blev det tacopaj. Nice nice !! Så mös vi framför en film innan vi gick upp och spelade lite med varandra innan jag gick och la mig för att nanna.




På väg hem





Fler bilder på dessa dagarna kommer när jag fått dom skickade så :)

Östersjöfestivalen dag 2 !



Sov inte så bra tyvärr så vaknade redan runt 9:30 så gick jag på toaletten sen försökte jag somna om och tillslut gick det  men sen började alla andra vakna så då fick jag också stiga upp igen. Så åt vi alla frukost tillsammans i Micke´s och Josefins förtält sedan satt vi och snacka massa i solen och kom då fram till att vi skulle in till festivalen en sväng. Så vi tog bilen in och gick där ett tag gick även in i lite affärer så som vero mode o.s.v. Riktigt trevligt. Så åt vi en liten lunch också innan vi åkte tillbaka till campingen runt 17 tiden. Så umgick vi och hade allmänt trevligt innan det var dax att sticka in till festivalen ännu en gång runt 19 tiden för vi skulle se festivaltåget :) Men jag måste säga att vi blev inte impade alltså, de flesta tjejerna som skulle magdansa o.s.v såg ut som frågetecken och verka inte veta vad dom höll på med. Helt knas. Men men helt okej ändå. När det var slut så skulle vi käka middag och alla ville ha olika typ så alla gick och köpte det dom ville äta sen träffades vi på ett ställe och käkade tillsammans.. Och efter det gick vi och satte oss på Harry´s och drack lite och snackade. Efter ett tag där skulle dom ha dansgolv o.s.v. så dom tog bort jätte mycke bänkar o.s.v så bestämde vi oss för att dra till campingen och dricka och sådär. Väl framme på campingen hade vår ena granne skit stor fest med massvis med folk. Så stod vi ute och snackade en stund innan vi gick in och spelade kort. Riktigt skoj och en anna granne kom också efter en stund och var med. Satt väl uppe till runt 2 tiden igen faktiskt. Riktigt rolig kväll detta .. Tack allesammans..

Sjöbomarknad och Östersjöfestivalen !



Nu har jag ju inte skrivit på några dagar så tänkte jag uppdaterar lite nu och lite imorgon för jag är riktigt trött just nu så tror inte jag orkar skriva allt på en gång. I torsdags steg vi upp och åkte till Sjöbomarknad, väldigt fint väder så det var härligt att gå där. Dock hittade vi inget att handla :/ lite trist faktiskt.. Sen träffade vi upp syrran och hennes familj så åkte jag en karusell med Zara och sen fick älsklingen åka en med henne och sist så åkte jag en till med henne och Emilia :) riktigt skoj. Men sen fick vi bråttom för klockan hade hunnit bli 16 så fick åka hem snabbt och packa in alla sakerna i bilen sedan hem till älsklingens familj och hämta upp hans lillebror och Benne. Vi skulle även ta båten med oss upp till Karlshamn så. Riktigt segt dock.. Men tiden upp gick ändå hyfsat snabbt eftersom jag somnade. Sen väl uppe så åt vi tacos med Micke, Josefin, Magnus och Erika. Tack för maten riktigt gott !! Sen bar det av mot festivalen så blev vi stoppade av polisen eftersom killarna gick med cider i handen, man fick inte ha det på allmän plats o.s.v. Men sen fick vi gå igen tack och lov så träffade vi på grabbarnas mamma och morbröder och några till från deras släkt.. Efter lite snack där gick vi vidare till ett trevligt öltält med live musik, stannade ett tag sedan skulle vi leta upp ett nytt ställe men så stannade vi till vid båten där deras släkt festade lite så blev de att vi stannade där till runt 2 tiden sen var vi trötta så vi stack hem och la oss :) Trevlig dag och kväll !!

Home Sweet Home!!



Nu är vi hemma ifrån blekinge. Tidigare än beräknat men det ösregnade imorse och det skulle inte bli finare heller så vi kände att det var lika bra att dra hem. Synd att vi missar ugglas revy bara det verkade skoj skoj..

Godmorgon !




Sov så himla skönt i natt men var tvungen att gå och kissa och efter det kunde jag inte somna igen. Får inte riktigt ro i kroppen faktiskt :( Kanske lite stressad. Dock är jag ledig 3 dagar nu och vi ska till blekinge. Kommer bli riktigt mysigt och roligt.

Ser ni skillnaden ??









Tröttelitrött!!



Är riktigt trött idag, därför jag inte har uppdaterat. Efter jobbet så cykla jag hem i racer fart men usch vad det var varmt, orkade knappt cykla tillslut. Sen har jag mest tagit det lugnt och somnade nästan precis i soffan men fick ta mig i kragen och resa mig. Så nu sitter jag och snackar med Ola och Robban, och snart ska jag gå ner och laga mat. Sedan måste jag ju packa också för imorgon åker vi till Östersjöfestivalen ju !!

Någon mer som ska dit?!

Sista lediga av mina 6 dagar !



Efter körlektionen tog jag bussen till Jägersro så hämtade älsklingen mig där så stack vi till ingelstad för han skulle ta in Magnus och Erika´s post och sedan hjälpa sin mamma/pappa att koppla in det andra bredbandet. Så medans älsklingen gjorde det så satt jag och snackade med hans mamma, faktiskt riktigt trevligt. Sedan efter någon timme när dom var klara fick vi sticka eftersom älsklingen skulle jobba också så vi stack och köpte mat. blev chinabox. Gotti gott !! Sen åkte han till jobbet och jag tänkte först sola men blev att jag cyklade hem till syrran istället och kom hem för en liten stund sedan. Mamma var också där borta och sedan kom Sandra och Vilma en sväng :)








Nicole när hon hade somnat <3 Sötnos !!

Körlektion


Hade en dubbel idag och då körde jag på motorvägen, stora rondeller, körfältsbyte och även att fickparkera både framåt och bakåt. Spännande spännade och det gick hur bra som helst.. Nästa gång jag kör är på måndag även då är det en dubbel :)




Channing Tatum har gift sig !



Channing Tatum gifte sig i lördags med sin "Step up"-motspelerska Jenna Dewan. Skådespelarparet träffades på inspelningen av dansfilmen 2006 och avslöjade sina bröllopsplaner i höstas. Jag visste faktiskt inte ens att dom var ett par i verkligeheten ?! :O och ingen av mina tjejvänner verkar ha vetat de heller.. Sååå gulligt är det juee !! Dom är jätte söta tillsammans faktiskt..







Missade körskolan !!



Vaknade med ett skutt imorse och bara fan körskolan så sprang jag och kollade schemat och mycke riktigt skulle jag ha varit där idag :/ Så jävla drygt att jag missade det..Var ju inte alls meningen älskar att köra. Men ja 729spänn åt helskotta där ja, trevligt (NOT)... Inte lönt älsklingen skjutsa mig heller då jag ändå bara hade haft 20min att köra då så. Undra om dom kommer vara sura imorgon ?!?! Hoppas inte :/

Städ dag ute idag !



Idag har vi varit riktigt duktiga här hemma. Mamma kom runt 12 så stack vi bort till Ikea en sväng så jag köpte fästen till gardinstängerna och en ram till vår fina planch. Sedan blev det en snabbis till jula så jag kunde köpa en spade och gräva upp våra buskar där bak. När vi kom hem hade älsklingen vaknat så vi satte igång direkt, jag började med att gräva upp buskarna och snacka om att man blev svitt.. Mamma rensade ogräs och darling hittade på något. Sen tröttnade jag på buskarna så jag och mamma började högtryckstvätta staketet där framme och plattorna och det blev riktigt snyggt faktiskt. Och älsklingen klippte gräset och högtryckstvätta där bak på det ena staketat. Jonas och hans familj kom sedan så grillade vi ihop :) Gotti gott.. Och direkt när vi var klara började jag igen eftersom oftast när man vilar så orkar man inte fortsätta sen. Så hjälpte älsklingen mig med att gräva upp de sista två buskarna. När det var klart så högtryckstvättade vi staketet på utsidan och sedan tog älsklingen och mammi och städa hela carporten medans jag tvättade en del plattor och staket på baksidan... Fin fint har det blivit här nu..


Tack för hjälpen mammi <3




Älsklingen när han hjälper mig med de sista buskarna.





Mammi när vi högtryckstvättade utsidan.
Ser ni vilken skillnad ?





Så här ren var jag efter jag högtryckstvättat plattorna ..
Syntes dock mer i verkligheten.





Ja det var iaf en rolig dag, skönt att ha de mesta gjort nu !!

Sista dagen i Göteborg !


Vi steg upp runt 9 och började packa ihop en del, tog en paus för att äta frukost och sedan packa ner förtält och allt annat. men vi var klaar vid 10:30 så det var rätt lugnt. Så åkte micke och jose, Magnus och Erika ner mot blekinge eftersom dom ska vara där hela veckan. Och Susanne, jag, jakob och Johan stack till stan för att gå där en runda. Och Rolf och mattias stack till mattias för dom orka inte gå i stan. Riktigt mycket affärer där faktiskt men hade inte ork att gå igenom dom så vi flaxade mest omkring jag och killarna. och susanne gick för sig själva. Sen käkade vi Burger king och efter det mötte vi upp Susanne så skulle hon bara till en affär till så vi gick och väntade i bilen sålänge :) När hon kom tillbaka åkte vi hem till mattias för att hämta upp dom två och sedan bar det av mot Malmö.. Vet inte när vi var hemma faktiskt men vi ducka och bytade kläder och sådant sen stack vi till maxi och köpte dricka och lite mat tills imorgon. Och nu har Robban kommit så blir det antagligen film nu snart..


tack för denna helgen :) Synd vädret sög bara !!

Göteborg day 2 !!



Var uppehåll på morgonen då vi steg upp, käkade frukost tsm i jose och micke´s förtält och sedan bar det av mot en fästning som heter Carlstens fästning och ligger i Marstrand. Tog väl ca 1 timme med bilen dit men åhh vilka fina utsikter nästan hela vägen alltså. Riktigt fint. Väl framme fick man ta färjan över till andra sidan och sedan gå upp till fästningen. Kostade 75spänn/person att gå in där vilket det inte var värt alltså. Först var det rätt skoj men sen började det regna massa och bli jätte kallt så då var man ine lika road längre. Vi satt även i en "sal" där och åt lunch som vi hade tagit med oss. Pastasallad som susanne hade gjort och den var riktigt god alltså. Sen bar det av mot båten igen. När vi kom fram till bilarna var vi dygn sura :/ Men torkade rätt snabbt tack och lov. Så stack vi hem till Mattias lägenhet och kollade hur den såg ut och sådär.. Och när vi varit där ett tag for vi tillbaka till campingen för att grilla. Började regna rejält när Rolf och Micke stod och grillade :/ synd om dom.. men maten blev god ändå så.. hehe.. Sen skulle vi lägga oss tidigt sa vi eftersom vi skulle upp tidigt idag (söndag) eftersom man skulle checka ut innan 11. Men vi la oss inte förrn klockan var 1-2 igen.. Sen sov jag inte alls bra denna natten, vaknade 100ggr och blev kissig också så fick vandra iväg mitt i natten och campingen låg helt tyst och stilla.


På väg mot Göteborg !



Eftersom jag inte uppdaterat på några dagar får jag ta igen det nu ju. Johan´s föräldrar hämtade upp oss runt 14 tiden då vi hade hunnit åka och köpa sovsäckar, luftmadrass och pump.. Så bar det iväg mot göteborg :) Var två trafikolckor på vägen :/ men det gick ändå rätt snabbt i dom köerna tack och lov. Kommer inte ihåg vilken tid vi var där uppe hos dom andra på campingen faktiskt :P Men började med maten nästan direkt iaf.. Blev köttbullar med potatis, sjukt god sallad och sås.. Jag och älsklingen sov i Magnus och Erikas förtält och deras föräldrar sov i jose ochm micke´s husvagn och mattias och jakob i deras förtält.. Sjukt nice iaf.. inte alls kallt heller.. Sen satt vi och snackade och hade sjukt trevligt tills klockan var närmre 1.. Riktigt trevlig dag.. Synd det regnade bara :/

Nu är vi hemma !!


Har varit i Göteborg över helgen med Johans familj :) kommer berätta mer om det sedan men nu ska vi duscha och sedan köpa dricka !! Bilder därimot kommer nog inte förrän nästa vecka när vi kommit hem från blekinge också för både erika och jose är där och har sina kameror med bilderna på med sig..

Tors 9/7



Efter körskolan hämta Patrik och Linda upp mig så stack vi och handlade lite sen hämtade vi upp nicki hos mamma. Efter det så släppte dom av mig hemma :) Så gick jag bort till brorsan en sväng och stannade några timmar och snackade massa med Sandra medans han fixade hennes bil sen kom han med och snackade en stund. Så jag kom nästan precis hem, fick färgen som han hämtat + de andra vi skulle låna så hoppas det blir fint väder på mån-tis så man kan fixa plattorna :)


Kanske blir svedalarock ikväll, får se !

Körlektion - Cirkulationsplats !



Idag övade jag ännu en gång på rundeller eftersom jag kände mig osäker nu när jag inte kört på en månad. Men det gick jätte bra faktiskt. Så får se vad vi ska hitta på med imorgon :)

Första lediga dagen :)



Har ont i huvudet :/ skulle vilja sova mer men ska snart iväg och köra. Nervös som attans ju eftersom nu var det typ mer än 1 månad sedan jag körde. Trist när det blir så känner mig som en noob igen. Men ja det ska väl ändå gå bra hoppas jag, nu har jag en del tider iaf så det är soft. Ska betala dom lektionerna jag beställde sist idag, blir en hel del pengar tyvärr men man lär sig iaf på rätt sätt direkt och hela tiden. Usch usch ja jag är riktigt nervös känns som jag glömt allt, hoppas jag kommer på det när jag väl sitter i bilen. Sen efter det ska jag träffa upp syrran och handla lite men det går super snabbt för sen ska jag hem och bort till brorsan och hämta färgen han hämta till oss och även en sådan borste man kopplar på högtryckstvätten för göra rent plattorna där ute..


Vad sker hos er idag?

Sorry !



Sorry för dålig uppdate är bara så trött efter 6 dagars jobb.. men nu är jag ledig i 6 dagar helt underbart <3

Wow vilken dag !



Har nog aldrig haft såhär ont i fötterna :P herregud säger jag bara.. Vilken stressig dag :P Men roligt var det.. Tiden gick riktigt snabbt i mellanåt.. Hade dock inte lunch förrän jätte sent men inget att göra åt och jag kände mig inte ens hungrig av allt springande.. Nu däremot är jag SVIN hungrig så ska ner och laga nåt..


Majsdax !



Ikväll blev det majs med smör ;) Gotti gott !!



Gått ner i vikt ?



hehe känns nästan så nu när man svettats som en gris på jobb 5 dagar och ännu en dag imorgon :) Har dock ingen våg och vill inte ha det heller för det är bara löjligt att hänga upp sig på vikten.. Visst att jag gått upp lite sedan jag blev sambo men vad spelar det för roll ?! Jag är lika glad ändå :)

Pigga och vakna?



Dock inte jag, är helt slut i hela kroppen efter 4 dagar helt stressad och mycket att göra. Men det är kul ! Idag och imorgon kvar sedan är jag som sagt ledig ska försöka hinna med en massa här hemma på torsdag. Ska även packa på torsdag för sedan hämtar älskling mig eter körskolan på fredag så ska vi till göteborg med hans familj..


Vad sker hos er idag då?



Måste gå nu, borsta tänderna och mysa en stund med älsklingen.

Nya ute möbler !

Idag köpte älsklingen nya utemöbler.. eller ja jag valde dom sen åkte han dit igår och betalade dom och sedan hämtade han + min syrra och hennes familj dom :) Nice nice !!




Måndag !


Käkade mc donalds efter jobbet, denna veckan var det blåa glas.. Någon mer som samlar på dom? Sen kollade vi på simpsons medans vi åt och nu satte jag mig här och älsklingen ska hälsa på sina vänner på lanet hos markus. Jag kunde inte hänga med för det kändes inte lönt då jag ska sova om ett tag eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen.



Two days to go !! Sen är man ledig i 6 dagar <3 kommer bli såå gött !!

Usch usch !!



Svin ont i huvudet vet inte hur jag ska klara denna dagen. Har tagit en pilla men har inte hjälpt än :/ och jag vill inte va hemma igen eftersom jag var hemma för förskylningen och allt det skitet som dom smitta mig med.. Drygt att allt kommer på samma gång sådär :/ Men får se !!

Dagen !



Blév att jag gjorde spagetti och köttfärssås som jag käkade medans jag tittade på tvn. Sen kom Sandra över ett tag för hon skulle låna datorn, dom har ju inget internet nu så.. Riktigt trevligt faktiskt :) Annars har jag bara kollat på Paris Hilton my new bff på hemsidan och såg precis en riktigt rolig film faktiskt.. Ska dock sova nu eftersom jag har en lång arbetsdag framför mig imorgon. Så natti natti !!

Inget vill som jag vill !!



Kom hem och skulle laga mat, tänkte göra biffar med potatis men nej då var potatisen äcklig så struntade i det. Så tänkte jag göra köttbullar och spagetti och började röra ihop allt till köttbullarna mitt i allt så kommer jag på fan vi har inga ägg :/ Och så skulle jag skära lök nej då var den äcklig inuti :/  jobbigt jobbigt så nu vet jag inte vad jag ska laga och om jag ska kasta köttfärsblandningen eller om man kan ha den till köttfärssås annars..

Söndag !!




Somna inte förrän ungefär vid 2 i natt, kunde inte somnar var inte alls trött och riktigt varmt.. Den kylarsaken vi köpte igår fattades en bit där bak så vi kunde inte ha den igång än så jag måste komma ihåg och fixa det idag. Idag ska jag bara jobba får se om det händer något trevligt när jag kommer hem. Kommer inte ihåg när älsklingen slutar heller ?! tror det var runt 20 tiden..


Nej nu måste jag borta tänderna..
Thingeling !!

..


Och varför vill inte Fb funka ?!

Mysig kväll !!



När jag kom hem efter jobbet idag hade min ängel lagat mat till mig som en överaskning då han skulle iväg på "klassfest" och käka.. Och så hade han köpt pringles <3 Jätte gulligt ängel... Men jag stack till brorsan och sandra direkt när han stack sen kom jag hem nu precis faktiskt.. Varit där hela kvällen, riktigt trevligt :) Sara var också där så satt vi fyra och snacka massa och käkade massa gotti gott... Tack för ikväll, riktigt trevligt !!

Nam nam !!






Hottie !!



Idag har det verkligen varit varmt, synd man inte var hemma.  Men ja det var inte så roligt att cykla i denna värmen faktiskt så på hemvägen cyklade jag inte lika fort som dit.. haha..

Dagen !

Kom hem från jobbet för ett tag sedan så stod min ängel och lagade Tacos <3 Gotti gott..

God... morgon ?



Steg upp lite tidigare än jag tänkt mig idag faktiskt men ville äta frukost i solen i lugn och ro. Älsklingen är ledig idag vilket är typiskt när jag inte är det :/  Men så brukar det bli.. Men ja tyvärr blir det inga uppdateringar förrän ikväll efter jobb och foodie.. Men jag hoppas att ni får en toppen dag i det fina vädret iaf.. Själv kommer man sitta och längta ut.


Tjingeling nu ska jag äta frukost !!

Vilken underbar dag !



Önskar att jag var ledig fler dagar nu när vädret är på topp.. Men ja över till idag, när älsklingen kom hem runt 12 så föreslog han att vi skulle till stranden och ofc ville jag också det. Så först stack vi inom Jula och köpte strandmadrasser, kylväska och lite sådant. Sen hem till syrran och tittade på huset vilket var väldigt fint och stort.. kommer bli helt perfekt när dom är klara med bio rum och allt annat coolt.. tittade även ut vilka blommor jag ville ha eftersom jag ska göra om i vår trädgård sen en dag med jing och jang stenar och andra blommor än dom vi har nu.  Men ja sen skulle vi då till stranden och Zara gumman hängde med.. På vägen stack vi inom och köpte dricka och gifflar *Najs* Blev stranden i höllviken idag, riktigt nice.. Och snacka om att det var varmt, ingen vind alls nästan, dock var vattnet väldigt kallt men doppa mig gjorde jag iaf en gång :)  Sen när vi varit där några timmar så ringde Johans mamma så var dom på väg till deras båt och så frågade dom om vi ville hänga med. Så vi hängde med dom ut till havs till ett grunt ställe och badade, riktigt super mysigt var det där mitt ute i ingenstans och 24 grader i vattnet också så helt okej...


tack för idag, bästa dagen på länge :)









Trevligt !!



Välkomna alla nya och tack för de fina kommentarerna :) Hope you stay !

Today !



Ja då var man uppe igen då, ville inte stiga upp egentligen för det var så himla skönt att vila.. Men kände att klockan börjar bli lite mycket så. Steg upp pch käkade frukost och så kom älsklingen hem från jobbet.. Så nu ska vi in och köpa en kylväska och sådant för vi ska dra till stranden och mysa <3 Hem till syrran en liten sväng före också bara för jag ska ha lite av hennes blommor till vår trädgård så..



Vad ska ni hitta på idag då?

Big Bowl !!



Kom precis hem ifrån bowlingen. Gick väl hyfsat men har gått bättre :P Fick dock in några strike´s vilket kändes nice. Det var Luke, robban, geek, sebb, Älskling, jag och två andra tjejer.. Så det var riktigt trevligt faktiskt.. Sen stack vi inom mc donalds och köpte glass och efter det inom Maxi och köpte massa gott för jag, älsklingen och robban ska se film nu strax..





Baksidan !



Riktigt härlig dag idag som sagt, låg ute på en filt ett tag innan och läste igenom lite reklam. Ska antagligen köpa utemöbler imorgon på Jysk men får se hur det blir.. Skulle åkt hem till syrran en stund idag men blev inte heller eftersom Robban kom på besök. Så det får vi också ta imorgon..




Föresten så här ser vårt radhus ut ifrån baksidan..



Får det vara lite vin.. bär ?






Hej mina sötnowsar !



 

Om en timme ska vi träffa upp dom andra och bowla :) Så jag uppdaterar väl ikväll när jag är hemma again.


Kisses !

A-hole !



Är det nåt att böla över ? Ta det med mig direkt isf ^^

Pömsig !



Nu är jag uppe var tvungen att sova ut idag var riktigt trött igår och förrgår. Men ändå hyper aktiv på jobb faktiskt vilket kändes nice.. Igår kväll mös jag och älsklingen framför en riktigt gammal film från 1995, Waterworld.. Faktiskt bra men dåligt slut ju :/ Sen nu är älsklingen på jobb, han slutar 15 sen får vi se vad som händer. Han ska väl sova en stund först när han kommer hem iaf.. Jag skulle vilja bort till syrrans hus en sväng har ju inte varit på insidan än.


Nej nu ska jag ut i solen en sväng !! See ya !!

RSS 2.0