Ego bild :P

 

Strax innan jag stack hem till Mimmi i fredags :)

 

 


Gnäll gnäll gnäll :P



Idag blir det ännu mer gnäll :P Har ont i huvudet idag igen, det är väl 3-4 dagen i rad nu?! Sover inte alls bra och fast jag går upp tidigt har jag ont i huvet och sover jag länge har jag också ont i huvudet. Så spelar ingen roll vad jag gör.. Skulle behöva åka och köpa lite god frukost men orkar inte när det känns som huvudet väger 100kg. Får se om jag kan få Johan till att göra det sen när han kommer upp..

Usch och fy


Mår inte alls bra idag, mår riktigt illa. Har precis ätit middag och nu klarar jag inte ens lukten av maten. Och inte nog med det så är jag svin varm som vanligt nuförtiden, så varm så man får panik.

Tjejkväll !!



Igår åkte jag hem till Mimmi så jag var där runt sju tiden. Så gick vi hem till henne och satt och snacka en massa tills det var dax att hämta Denice på centralen. Vi tog bussen dit för det kändes smidigast i med dom bygger om och inte så lätt att parkera där. Hämtade henne sen bussen tillbaka :) Så hade Mimmi gjort jätte god lasange som vi satte in i ugnen när vi kom tillbaka och gjorde sallad till det. Det var riktigt gott alltså, nu är jag sugen på det hela tiden. Ska minsann också testa att laga det en dag snart. Riktigt super trevlig kväll med massa prat och så tittade vi även på hairspray. Jag tog första bussen mot centralen vid 1 tiden. Så var älsklingen på centralen så ville han jag skulle komma bort och säga hej innan han fortsatte jobba. Så det gjorde jag, dock missade jag bussen hem med 2 minuter då :( så fick vänta på nästa som kom efter 20min. Men älsklingen underhöll mig iaf de första 10 min :P Så ja jag var hemma vid halv tre tiden och sedan kom älskling hem från jobbet en timme senare..



Tack för igår ikväll tjejer :)

Dansuppvisning !



Idag hade Zara dansuppvisning. Hon har gått på dans nu under sportlovet och ska börja på "riktigt" nästa vecka så det blir ju kul för henne. Lite showdance/streetdance är det. Så jag hängde med syrran dit och tittade idag. Inte så länge det höll på tyvärr kanske en halvtimme och då var det olika grupper som dansade. Zara dansade 2 ggr :)






Gravid vecka 34 +2



Allmänt: Nu är du 34 veckor gången. Nu börjar nedräkningen. Denna vecka är början på den sista månaden av din graviditet. Nu har din bebis fullt utvecklade lungor (bra att skrika med!) och det kan vara skönt att veta att bebisar som föds från vecka 35 har utmärkta förutsättningar att vara friska och starka. Det kanske snurrar till när du reser dig upp nu, så försök ta det lite lugnt när du reser dig och håll blodsockret uppe.


Bebisen fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur och börjar se mer avrundad och ”normal” ut. Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.



Egna funderingar: Ja nu börjar det närma sig, börjar bli lite nervös nu faktiskt. Prata med honom det brukar både jag och Johan försöka göra lite då och då iaf. Och nu känns det ordentligt när han rör sig i magen, det gör ju inte ont kanske men känns obehagligt i mellanåt. Han är rätt stark i sina små ben som han gillar trycka in i mina revben :P Annars är det inte så mycket jag tänker på. Försöker att inte tänka så mycket på förlossningen än, den dagen kommer när den kommer. Inte lönt att stressa upp sig på det nu..








....

Sorry för tråkiga uppdates men är inne i en blogg svaka.. Ska försöka att bättra mig. I promise <3

Dagens händelser.



Inte så jätte mycket som hänt idag. Var och snackade med min jobb coach, vi har alltid lika trevligt :) Tycker verkligen om att åka dit. Efter det stack jag ett annat ärende som också är klart nu tack och lov. Sen på vägen hem med bussen smsa jag syrran om att det var lagenrensning på Toys R Us och om hon skulle dit ville jag hänga med. Så direkt fick jag svar - kommer nu :P haha.. Så hon hämtade mig på busshållsplatsen där dom bor ungefär. Så stack vi först inom lindex och Kappahl och jag passade Nicki, busungen ville hela tiden springa iväg.. Haha så mitt i allt ringer pappa och det första han frågar är om jag är ute och joggar.. Hahahaha jag bara haha nej jagar nicole :P När vi var klara där hämtade vi upp Emilia på ridningen sen stack vi till Toys R Us men där var inget kul på rean :/ lite synd men men.. Sen en tripp till Maxi också som det alltid brukar bli..

Torsdag 26/2



Skulle vilja sova längre nu när älsklingen också är ledig men har två ärende i stan som jag måste göra. Och ett av dom är jätte viktigt så jag hoppas det går smidigt.. Kommer dock inte vara hemma innan kl ett tyvärr. Men sen ska jag försöka fortsätta med lillens rum om jag orkar, känner att jag snart ska få huvudvärk. Vi får väl åka och hämta Linus data också för den verkar blivit hel skum nu tyvärr :/

Onsdag- beställt barnvagnen



Mamma och Zara hämtade upp oss för vi skulle åka och köpa barnvagn. Vi kunde köpa den som fanns i butik om vi ville men ville hellre ha en helt ny så beställde en, alltså den i butik är ju också helt ny men många som ryckt och sånt i den ju så. Så den 17mars ska vi hämta vår barnvagn :)

3 år och 11 månader




Idag är det 3 år och 11 månader sedan jag och Johan blev tsm ♥
Och nu bor vi tsm och ska snart få vårt lilla kärleksbarn ♥

Älskar dig snutte ♥




Busunge <3


Nicole igår när vi var på Maxi


Föräldragrupp - Förlossningen


Idag var jag på möte 1 av 3. Vi var faktiskt riktigt många där så rummet blev fullt. Tyvärr hann inte Johan komma i med han slutade ett och hade inte varit där förrän runt tjugo i två eller så. Pratade massa om förlossningen och sådant. Hon visade ett bäckenben och hur bebisen börjar rotera där när det är dax. Sen pratade vi lite om bedövning men det ska vi gå in mer på nästa gång. Sen kom det massa roliga frågor så i mellan åt trodde jag inte jag skulle kunna hålla mig. Typ ska man inte kissa när man har värkar ifall bebisen kommer i toaletten ?! Alltså man lär ju ändå märka om det är så långt gånget. Men ja det var faktiskt ändå intressant att lyssna iaf.. Pratade också lite om vad man ska packa med sig så jag tror jag får uppgradera min väska en storlek för att få plats med allt..

Måndag 22/2



Hängde med syrran och Nicki till ÖoB en sväng och så hämtade vi Zara från dansen efter det. Är ju sportlov nu så hon testar på lite dans och sådär. Roligt för henne :) Efter det blev det maxi så handlade hem lite till middagen ikväll och sen sprang jag som sagt inom och hämtade baby boxen. Så nu är jag hemma och tar det lugnt igen. Ska vila magen lite innan jag sätter igång och städar i lillens rum <3


Fick även reda på att Johan inte fick ledigt imorgon till att följa med på föräldragruppen, synd. Men hoppas han kan få ledigt nästa gång då dom ska prata en del om papporna och förberedelser..

Baby box



Hämtade baby boxen idag på babyproffsen som man får gratis när man är gravid. Fanns lite blöjor, våtservetter, amningsinlägg, en napp och så blöjhinken. Men gahh vad dom är otrevliga på det stället alltså. Jag hatar verkligen att gå in dit men det är den närmsta bebis butiken så ja vad gör man inte ?! Fick en del tidningar och annat man kan läsa igenom så ska läsa lite nu och se vad där står för intressant ..

Fixat med lillens saker idag <3



Hämtade som sagt hem skötbordet idag. Passade super bra där under trappan :) Sen började förbereda lite där med blöjor och sådant nödvändigt. Och när jag var klar med det så la jag ner stl 50-56 kläderna i lådorna. Åhhh nu bara längtar man jätte mycke tills han kommer ut till oss ju.



Såhär ser skötbordet ut

 

Såhär tjusigt blev det i den ena lådan dock mest vitt och blått. Får försöka hitta lite mer grönt.

 

Hans andra saker fick även en egen hylla i skåpet

 

 

Även börjat packa BB väskan, lika bra då man aldrig vet när han vill titta ut <3

 


Huvudvärk


Usch vaknade upp ännu en dag med huvudvärk. Tror inte jag får tillräckligt med sömn. Men om jag lägger mig trött blir jag ändå pigg igen och lägger jag mig pigg ligger jag vaken ännu längre. Sen går man ju upp flera ggr per natt också. Riktigt jobbigt att ha huvudvärk så har precis tagit alvedon och hoppas det kan lindra det lite iaf för jag tänkte fixa lite i lillens rum sen.

Natti !



Aja får väl gå och lägga mig nu då fast jag inte är så trött.. Men annars stiger man väl inte upp imorrn. Ska hämta skötbordet imorgon så man kan få det klart också sen är det bara vagnen, babysitter och en gunga kvar som jag vill ha till lillen <3

Gravid vecka 33+ 4



Allmänt: Nu är du 33 veckor gången. Nu ligger din bebis formodligen med huvudet neråt i din livmoder, men det är inte säkert att den intagit sin slutgiltiga position riktigt ännu. Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska vända sig uppåt igen.


Din bebis kranium är fortfarande lite mjukt, eftersom benen inte riktigt sitter ihop ännu – delvis för att förlossningen ska bli lättare. Människor föder barn med ovanligt stort huvud i förhållande till mammans bäcken och detta möjliggörs av att huvudet kan tryckas ihop lite under förlossningen. Övriga delar av bebisens skelett hårdnar däremot nu och huden håller på att bli mindre röd och skrynklig.

Huvudhåret blir tjockare och naglarna på fingrar och tår är nu färdiga. Lanugohåret på kroppen försvinner allt mer. Ögonbryn och –fransar blir längre.


Nu är det inte så mycket plats i livmodern längre så fostret måste böja sina ben.


Egna funderingar: Vår lilla gosse ligger med huvudet neråt men har inte riktigt fokuserat sig än. Så jag hoppas inte han får för sig att vända runt igen. Jag tänker en del på förlossningen nu, jag är inte så orolig mest nervös. Då det är olika för alla så kan man inte direkt lyssna 100% på allt man hör heller. Men jag hoppas att det kommer gå relativt snabbt över iaf. Och sen ska vi bara njuta av vår lilla ängel <3




 

 

 




När vi var hos sofia !



Mimmi har äntligen skickat bilderna :)



Här är söta lilla Max, så himla liten och go





Nallen som hans pappa köpt till honom, väger 65kg.







En stolt mamma med sin lilla son :)






Var hur trevligt som helst där, hoppas det inte dröjer lika länge tills vi ses igen..


Fest hos Robert igår !


Jag är riktigt sjukt trött idag alltså. Min kropp orkar inte vara uppe sådär sent för tillfället. Men jag hade super trevligt faktiskt. Vi var i Roberts och deras Poolrum så det var mysigt, dock blev det att vissa satt inne vid musiken sen vissa vid brasan så blev lite uppdelat. Jag klarade inte att vara vid musiken för jag mår illa efter en stund när det bompar för mycket i magen så jag stannade vid den härliga brasan :) Men det var en toppen kväll och massa trevliga människor. Fick dock vin över hela mitt hår och kläder men jag gav igen ;) grrr.... Fille blev i kastad i poolen 2 ggr och inte nog med det så sprack hans byxor i början av kvällen så ja han fick ju byta om ett X antal ggr. Haha.. Jag och Johan stack hem när dom andra stack hem tror klockan var halv tre lr något sådant ?!



 

 

Fille, en av ggrna han blivit ikastad

 

 

Sen blev Ola också sugen på att ta ett dopp. Så han grabbade sin bikini och plumsade i :P

 

 


Nej de var en rolig kväll :)

 


Lillen <3




Vår lilla gosse i profil <3



Besök hos barnmorskan



Vanlig kontroll med stick i fingret, lyssna på lillens hjärta, blodtryck och järnvärde. Vägde mig också idag, äter inte så mycke men går ändå upp massa. Sedan jag skrev in mig har jag gått upp ca 6,5 kg och sedan jag blev gravid fram tills nu är det väl sammanlagt ca 11 kg. Så egentligen inte så farligt men man känner sig så himla stor nu. Sen pratade vi lite allmänt om graviditeten och föräldragrupperna har äntligen kommit igång igen så på tisdag är det första så då ska jag iaf gå. Får se om Johan också vill och kan hänga med, är nog ändå rätt nyttigt. Ska pratas om förlossningen och sådär.

Vilken natt


Wow vad jag sovit dåligt i natt och så skulle jag typiskt upp såhär tidigt.. Ska till barnmorskan. Men jag får sova senare idag när jag är hemma igen. Kommer slockna direkt då :) Måste snart rusa ut till bussen. Fy hoppas busschaffisen kör normalt vill inte hamna i diket ...

Besök :)



Idag kom Sandra och brorsan och hälsade på. Och deras hund Bella :) Riktigt trevligt faktiskt.. Jag har blivit så slö själv så orkar aldirg hälsa på folk fast dom bor nära. Men det blir väl bättre när den lille tittar ut. Men ja så satt vi och pratade i köket om allt möjligt faktiskt. Sen kom även Johan hem och sådär.. ne de va riktigt nice faktiskt.. Får ta mig i kragen och försöka hälsa på lite mer jag också..

Grattis Natalie !!



Som fick sin lilla son förra veckan :)

Mamma hälsade på !



Mamma var här och hälsade på efter jobbet en stund :) Vi åt mackor och drack te och pratade massa. Sedan visade jag de nya ultraljudsbilderna också och lite annat till bebisen. Dock råkade glaset på ramen till fotona spricka men hon skulle se om hon kunde byta den när hon ändå jobbar ungefär där Ikea ligger så. Vore toppen om den gick att byta. Typiskt jag ska ha sån otur så den skulle paja. Sen satt vi och pratade en stund till innan hon åkte hemåt. Kul att ses lite iaf, blir inte så ofta nuförtiden tyvärr..



Klara med hallarna nu!



Idag blev allt med tapetseringen klart och det blev riktigt snyggt faktiskt. Fast vi har inte satt dit listerna kring dörrarna än. Får göra det imorgon :)




Hallen uppe som det såg ut när vi flyttade in. Sedan andra bilden är när vi lagt nytt golv och håller på med tapeterna. Och sista bilden när vi är klara, där ser ni även en bit av vår nya matta som vi köpte igår.






Hallen nere vid ytterdörren när vi flyttat in och rivit väggen till höger. Sedan den andra när vi lagt nytt golv och håller på att tapetsera. Och sista när vi är klara :)






En annan vinkel, här ser ni även får fondvägg :)





Trappan före och efter








Så vad tycks?




En kärleksförklaring




Tänkte visa den boken jag gav Johan på alla hjärtans dag. Tycker det är en väldigt söt present så kanske ett tips till er andra någon gång att ge den ni älskar.


Den heter En kärleksförklaring
Så i den svarar man på frågor om ens förhållande, hur man träffades, när o.s.v. Sen skriver man lite saker som ens starkaste minne från första tiden, varför man älskar personen, hur man tror allt ser om om 10år och massa sådant. Man sätter även in bilder. Själv så har jag satt in bilder även där det inte skulle vara utan gjort den lite mer personlig, även ritat dit lite hjärtan och sådant där jag tyckt det passat.







När han öppnade den hade jag även satt in två lotter, som han faktiskt vann 20kr på varje.










Ni kan köpa den ---> Här



Kvälls shopping



Igår runt 17 tiden stack jag och älsklingen ut för att handla allt vi funderat på ungefär. Så först till Ikea där vi köpte en matta till lillens rum, en vit fotoram till ultraljudsbilderna och även ett sött gosdjur. Sedan in på Ilva och köpte blåa förvaringslådor till hans bokhylla. Efter det blev det Rusta där vi köpte en matta till hallen där uppe och även tvättmedel och sköljmedel. När vi var klara där körde vi snabb till ekohallen där vi köpte en ny mopp, sån platt. Tror den är bättre att tvätta vårt golv med. Och sen in på Engelbrek och köpte en overall till lillen. När vi var klara där for vi bort till Jägersro, gick in på Coop och köpte tacobröd och lite sådant för vi skulle göra tacos när vi kom hem. Sen upp på Jula och köpte nya fina vita kontakter till hallarna.


Så ja vi fick en hel del gjort faktiskt :) Och då hann vi ändå inte till de två sista affärerna vi skulle till.  Men det kommer bilder senare iaf på lite av det vi köpte till gossens rum och sådär..

Blogg.se



Blogg.se funkande inte för mig igår så därför det inte blev fler uppdateringar. Jag kommer inte uppdatera idag heller förrän senare mot kvällen eftersom pappa ska fortsätta med fond väggen idag.

Måndag


Vaknade med huvudvärk så fick ta 2 alvedon, har fått börja dagen med det nu i snart en vecka. Bara för jag sover så dåligt. Men idag skyller jag på Johan ;) Han fick mig till att vara uppe helt länge igår för vi titade på Vampire Diaries så nu är vi på avsnitt 11. Så sjukt bra alltså. Pappa kommer när som helst och ska börja med fond väggen, dock ska allt slipa först så får se hur mycket han hinner idag. Och sen ska jag och Johan köra och köpa nya fina kontakter till väggarna. Annars sker inte mycket idag..

Tapetseringen 14/2


Är så svårt att ta foto i hallarna för att man ska kunna se bra. Men har iaf försökt. Vi är som sagt inte klara utan har fondväggen kvar. Som ska påbörjas imorgon måndag 15/2.


Före och efter i hallen uppe

 

Lägger nog inte upp fler förrän det är helt klart. Hittade fram bilder från innan vi ens hade nytt golv o.s.v. Kul att visa skillnaden sen jue ;) Så blir mer bilder när fondvägger också är uppsatt.. Längtar sååå :)

 

 

 


Vampire diaries !


Någon som tittat på den nya serien som började i fredags? Den är riktigt riktigt bra måste jag säga. Vi kunde inte hålla oss utan är redan på avsnitt 6 lr något sådant. När man väl börjar titta vill man inte sluta. Precis som med Twilight. Ne de e verkligen en underbar serie. Så har ni inte sett den borde ni ge den en chans iaf.




Gravid vecka 32+4



Allmänt: Nu är du 32 veckor gången. Inte undra på att du känner dig jättestor — det är trångt därinne nu! Det ökade trycket på din blåsa kan göra att du måste stiga upp och gå på toaletten flera gånger på natten, vilket kan vara tröttande. Förmodligen ökar du nu i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan och hälften av det är bebisen, som under de kommande sju veckorna kommer att lägga på sig en tredjedel till hälften av sin födelsevikt. Eftersom bebisen nu lägger på sig fett börjar huden fyllas ut och bli slät och fin.


En del bebisar har redan fullt av hår på huvudet, medan andra bara har små fjun. Att ha tjockt hår vid födseln garanterar inte att man kommer att ha tjockt hår senare i livet, men det har visat sig att barn som har tunt hår oftast har tunnare hår också som vuxna.



Egna funderingar: Tycker tiden går väldigt sakta men ändå inte. Tänker man bakåt känns det som den gått riktigt snabbt. Och tänker man framåt så vill man det ska gå snabbare så vi kan få ut vår lilla gosse till oss. Känner verkligen av hur trångt det är, känner minsta lilla han rör sig nu. Vilket känns mysigt men ibland lite obehagligt om han trycker för hårt. Usch och fy jag tycker min vikt borde stanna där den är nu iaf, men de flesta säger man förlorar runt 10kg när man föder så då har jag ju iaf bara nåt kg kvar .. Om jag nu också har sådan tur. Och kissa flera ggr om natten?! Ja jag är väl uppe 4-5 ggr om natten så man får inte riktigt den sömnen som man behöver.




Alla hjärtans dag



Jaha då var det alla <3- ans dag idag då. Tror dock inte vi ska göra något. Vi ska ju fortsätta tapetseringen så lär väl inte vara klara förrän vid ca 4-5 tiden så. Vet inte riktigt när jag ska ge honom de jag köpt heller :P Men jag kommer nog på de framåt kvällen.




Hoppas alla får en toppen dag idag <3






Fest hos Fredrik igår



Riktigt roligt måste jag säga faktiskt. Vi var hemma lite efter kl 3 sen skulle man upp nu 9:30 snacka om att jag är riktigt trött alltså. Känner huvudvärken försöker smyga sig fram så har tagit 2 alvedon och hoppas att det släpper snart. Men ja vi var som sagt ehmma hos Fredrik låååång ute på landet. Och det var riktigt skoj, alla snacka massa och hade allmänt trevligt. Tyvärr blev det inga bilder, jag tog med kameran men glömde bort det när vi väl hade så trevligt så.




Tack för en toppen kväll allesammans :)

Uppdate Tapetseringen



Tapetseringen går framåt, nästan helt klart i hallen nere. Blir super snyggt. Så imorrn ska vi åka och köpa nya uttag också att sätta dit. Blir ju finast med krit vita sådana. Kommer ta lite bilder också imorrn och sätta in. Blir antagligen klara med hallen uppe imorgon också sen är det bara fond väggen som ska fixas.

Lördag 13/2



Usch och fy, damm i hela näsan nu. Håller på att sopa rent och ska dammsuga också. Kommer säkert få städa flera dagar i rad sen när vi är klara. Tvätta golvet några ggr också lär jag få göra. Men men det kommer bli super fint tillslut :)

Vår lilla gosse <3




Vet inte om ni kan se så bra. Men här ser man iaf att han blundar och även hans lilla näsa och en del av överläppen <3



Ultraljud



Idag var vi på ultraljud klockan 12. Så stor han blivit alltså <3 Man såg knappt för moderkakan heller tyvärr men kunde urskilja hjärta, ryggrad, huvudet och handen så lite såg vi iaf. Hon testade också att övergå till 3D för att se om man såg bättre. Lite bättre såg man men som sagt moderkakan var i vägen :/ Hon såg ju allt jätte bra men vi fattade knappt vad något var, men allt såg iaf jätte bra ut så det var skönt. Hon tittade också efter så det verkligen var en liten pojke, pungen kunde vi se men snoppen ?! hihi nej den fatta varken jag eller Johan var den var ..


Han vägde : 2105 g
När han föds kommer han väga: Ca 3600g




Titlarna i livet !



Jag och pappa pratade en del om ens "titlar" och det är så sant som det är sagt. Nu menar vi sådana titlar man blir automatiskt så som mormor, morfar, moster, fabror o.s.v. Det är titlar som INGEN kan tilldela en utan det är sådana man blir. Det är ingen titel man måste förtjäna för att få. Och ingen kan ta den ifrån en heller. Så om ens föräldrar kanske är narkomaner man kan ju inte säga nej du duger inte som min mamma/pappa jag väljer någon annan. För så är det ju inte. Dom är ju alltid ens föräldrar vilket fall. Och samma sak med ens "nya" om föräldrar eller mor/farföräldrar skaffar någon ny då är ju inte denna heller ens förälder eller mor/far förälder. Även om man tycker att en person är en dålig mamma/pappa, mormor/morfar o.s.v. så kan man ju ändå inte ge vidare titeln till någon annan. Jag tycker inte det är rätt heller att kalla någon annan det än den "riktiga" personen. Nu menar jag förstås inte om kanske man bara har sin mamma och hon gifter om sig, då kan den nya såklart bli ens "pappa" o.s.v. Men sålänge ens pappa finns i ens liv så är det ju HAN som är ens pappa. Man har ju bara 1 av varje förälder, mor /far förälder. Därför är de inte rätt att de nya människorna ska kallas morfar pelle o.s.v. för han är ju inte det...



Torsdag 11/2



Blev lite för sent igår då vi kollade på film vid 12 tiden så la väl oss runt 2 eller så. Sen skulle jag upp nu halv 9 för pappa kommer och ska spackla klart och så. Tycker det är roligt att han är här då har jag någon att prata med. Fast ja idag är ju Johan också ledig så men han lär sova några timmar till. Idag sker inte mycket annat faktiskt, har fått riktigt ont i halsen idag :/ vet inte varför riktigt. Har ju inte frusit. Men ja drygt är det iaf så har precis druckit te och nu sitter jag med halstablett men hjälper ju ingenting.


Nej nu ska jag kila för pappa kommer väl när som helst. Men skriver mer senare och lägger väl in någon bild också.

Besök hemma hos Sofia



Kom hem för en liten stund sedan, trött som attans är jag. Mimmi hämtade mig runt 11 så åkte vi mot Sofia efter en stund så vi var väl framme vid kl 13. Så träffade vi lille Max. Vilken liten sötnos alltså, så himla liten. Kan knappt förstå att jag själv kommer ha en om ca 7veckor <3
Så drack vi varm choklad och åt semlor, riktigt gotti gott. Och snackade massa, var ju nästan ett år sedan vi träffade Sofia sist så det var roligt att komma ifatt lite.. Vi stannade väl till lite efter kl 3 tror jag sen åkte vi till en Harley Davidson butik för Mimmi skulle handla där. Och när vi var klara där så åkte vi hemåt.. Tack och lov att GPS finns iaf ;) hihi... Speciellt när vi skulle köra dit i förmiddags..


Kommer bild när Mimmi lagt in dom någon dag ;)

Roadtrip :)


Om ca 30min kommer Mimmi och hämtar upp mig så ska vi åka hem till Sofia och hälsa på lille Max. En timmes färd ungefär men det kommer bli nice.. Har dock sovit dåligt i natt så är riktigt trött och känns som jag ska få huvudvärk också tyvärr. Men får hoppas att det försvinner. Pappa är här och fortsätter hjälpa oss, kommer bli riktigt bra tillslut faktiskt :) Längtar tills tapeterna är uppe..



Aja uppdaterar i eftermiddag/kväll när jag är hemma igen..
See ya bitches ;)



Spacklingen



Här kan ni se ställningen ovanifrån. Så man måste klättra genom där varje gång man ska upp och ner. När man klättrar upp känns det som man är påväg upp i en träkoja :) Lite mysigt ändå faktiskt.


 

 

Och här ser ni en bit av det pappa fick spackla. Värre i verkligheten.

 




Fortsättning imorgon klockan 9.

Jäkla vägg



Usch och fy.. Pappa kom vid 9 tiden för att hjälpa mig spackla och sådär. Eftersom vissa andra tyckte vi skulle skita i det. Men ja sen förvandlades detta till ett helvetes jobb kan jag ju meddela, efter pappa hade spacklat såg man tapeten bakom började bubbla sig. Så dom som bodde här innan oss måste ha målat med en jäkla skit färg för fukten åkte igenom färgen bak till den gamla tapeten och löste upp den. Så ja det var bara att skrapa av spacklet igen och riva ner tapeten. Den gick av lika lätt som skinnet när man fjällar typ, på de flesta ställena iaf. Så ja nu blev det genast mycket mer jobb med den väggen. Känns inte så kul :( Nu måste nästan hela spacklas istället. Men som vi sa hellre nu än sedan. Menar om målaren bara smackat upp tapeten där så hade antagligen den gamla lösts upp av tapetlimmet och då hade allt blivit fuckt up sen istället. Så är ändå "glad" att de skedde nu som sagt.Men nu är man orolig för den tapet som sitter kvar om den kommer lösas upp sedan av tapetlimmet lr vad? Försökte riva ner den men den verkar sitta där.. Sen kom Johan hem precis så vi ska iväg och köpa mer spackel och lite sådant. Och pappa åkte för att fika men han skulle höra av sig senare iaf så får vi se hur vi fortsätter då..

Klockan



Oj vad tiden går snabbt när man spelar :O redan 00:40.. Älsklingen la sig runt 22:30 så sen har tiden bara rusat iväg. Borde också sova nu då jag ska upp rätt tidigt imorrn, vi ska spackla och slipa massa imorgon så.

Barnvakt !


Var barnvakt idag medans syrran och Patrik skulle hämta hennes nya bil.. Så himla go Nicole är, hon var jätte trött men ville inte sova sen blev hon helt glad när Johan kom så hon lekte massa med honom. Torka han med papper, knep han i brösten och massa sånt roligt.. Haha... Sen efter ett tag kom Zara också hit :) Sen gick vi ner så Johan kunde nanna lite efter jobbet.. Så somnade Nicole på Zara, så himla sött ..


 


Kanske dax att sova ?!



Har börjat spela nåt hotel spel som Johan fixat till mig. Men jag blir bara irriterad, när de känns som det går bra så glömmer man spara så råkar man dabba sig så förlorar man helt mycket pengar :/ Får kämpa med det imorgon istället.. Nu ska jag krypa ner till min sussande älskling i sängen <3 Han ska ju snart upp och jobba så..



Uffe var här innan och hjälpte oss bygga en ställning som målaren ska ha när han sätter tapet i hallen. Sen ska vi bara slipa ner alla kanterna lr vad det nu heter innan han kommer också..Så det bara kommer vara för honom att sätta tapeten och inte massa annat onödigt trams.. Men ja vi får se.. Han ringer väl i veckan..



Imorgon eller ja senare idag ;) Blir nog bara en slappe dag faktiskt..

Fiiint :)


Fick ju såna söta presenter till lillen också <3
Tack igen, dom är super söta. Och Johan älskade Tiger skorna ..

 

 


Tjejmiddagen !



Jag och syrran hade tjejmiddag hemma hos mig igår. Vi hade sagt klockan 18 och alla tjejerna var faktiskt punktliga även dom som skulle komma senare. Så det var nice. Till mat hade vi gjort Tacopaj, sallad, nacho chips och dippa och alla verka iaf gilla det. Riktigt roligt hade jag iaf, pratade massa minnen och även saker som hänt senare, ja allt mellan himmel och jord ungefär.. Sen hade vi chips, dippa och salta pinnar att gnafsa på. Vi alla ville typ dra ut men ja det blev inte så ändå av många olika anledningar, syrran fick t.ex migrän och sånt så ja det var lite trist. Men vi får dra ut en annan helg tjejer. Men jag hade iaf super skoj och la mig inte förrän runt halv fyra då sista girlen drog hem. Johan och Robban kom väl vid halv tre eller nåt så vi fyra satt och snacka lite och sådär också..



Tack för en super rolig kväll tjejer :)


Det blev tyvärr inte många bilder alls, tjejerna gillar inte va me på foto så.. Men nån fick jag minsann ;)





Irriterad till 1000



Men så kan man inte skriva av sig här som man vill... Skulle vilja att man kan ha lösenord på VISSA inlägg men inte alla. Men jag tror man bara kan ha det på hela bloggen ?!

Stryka? Nej tack !



Usch jag är svettig som en gris, har precis strykt gardinerna och det var det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Så två längder brydde jag mig om sen de två andra strök jag bara snabbt.. Orkar inte bry mig fick helt ont i ryggen också så nej tack :P Jag har annat att göra innan det är dax att börja fixa sig inför ikväll till tjejmiddagen :)

Besök hos barnmorskan



Bara ett vanligt rutin besök men idag följde älsklingen med eftersom han inte varit med där innan och fått höra lillens hjärta. Och så har han sina gulliga frågor också <3 Tycker det är härligt när han med frågar saker.. Men ja jag måste fortsätta med järntabletterna vilket jag önskade jag skulle få slippa. Annars såg allt jätte bra ut.. Jag frågade också ang att färga håret och det går hur bra som helst sa hon, skönt då jag antagligen ska till frisören i mars :)

Todays outfit :P




Jaha såhär såg tjugge jag ut idag. Riktigt mysig tröja faktiskt. Fick den av mamma i julklapp..

 

 


Tjejmiddags shopping !



Efter mötet i förmiddags så hoppade jag av bussen och gick hem till syrran. Vi skulle iväg och handla inför tjejmiddagen på lördag. Vi var borta runt 3 timmar :O helt sjukt så lång tid det tar... Och så köpte jag alla hjärtans dag present till älsklingen. Vet inte var jag ska gömma de dock så hoppas inte han hittar de där jag lagt de för tillfället bara. Men ja iaf vi fivk tag i allt vi skulle så nu är hela min kyl full :) Åhh längtar tills lördag.. Kommer bli så roligt..


Vad har ni själv gjort idag?








Tävling !!


"Jag är med och tävlar om ett presentkort hos partybutiken CelebrationsMuppsan´s blogg, var med du oxå - TVÅ stycken presentkort lottas ut - värde 500:- & 300:-"

 


Städ dag !



Har försökt städa lite men känner mig så fruktansvärt trött i magen och en skum panik känsla i kroppen. Kan inte sitta still men heller inte göra något. Verkligen knas. Men jag går och pillar lite i min egna takt sen vilar jag i mellanåt o.s.v. Måste ju städa inför tjejmiddagen på lördag :) Imorgon ska jag och syrran iväg och handla hem all mat o.s.v. tills dess.. Ska se om jag kanske kan få tag i mamma också om en stund, känner mig lite ensam idag. Kanske för jag mår som jag mår.. Imorgon har jag ett annat möte jag ska gå på vid 11 så jag hoppas jag mår bättre tills dess..

Förvaringslådor ?



Jag letar efter blåa förvaringslådor som passar i vår expeditbokhylla som lillen ska ha i sitt rum (Bredd: 33 cm Djup: 38 cm Höjd: 33 cm). Någon som vet var man kan få tag i det ? Den blå som finns på bilden är en fin blå från Ikea men ser inte alls ut sådär i verkligheten så nu måste vi leta vidare. Vill gärna ha en fin blå.

 

 


Varmvatten ?



Hmm har inget varmvatten idag tydligen. Skickade sms till brorsan och frågade om dom hade det. Men inte dom heller. Så undra om det har med vädret att göra eller vadå? Får vänta ett tag och kommer det inte får man väl ringa styrelsen och höra.. Störigt iaf, jag som skulle duscha och hoppas på att huvudvärken försvann..



Onsdag 3/2



Steg upp för en stund sedan eftersom det inte var lönt att somna om när älsklingen stigit upp. Har sån fruktansvärd huvudvärk idag och även helt stel i nacken och axlarna. Jag som ska på ett seminarium, hoppas det går över tills jag ska ta bussen vid 12. Har precis tagit alvedon och tänkte gå in och ta en riktig varm dusch. Får hoppas det går över, man ska ju ändå sitta där i 2-3 timmar och lyssna/prata.



Vad ska ni andra göra idag?

Gravid vecka 31




Allmänt: Nu är du 31 veckor gången. Bli inte orolig om din bebis rör sig mindre ofta nu. Den har mindre utrymme och kan inte vara fullt så akrobatisk längre. Så länge du fortfarande kan känna bebisen röra sig då och då, är det OK. Det kan vara ganska ordentliga sparkar nu! Vid det här laget har de flesta bebisar vänt sig nedåt inför födseln. Vissa tar lite längre tid på sig och en del bebisar sitter envist på rumpan, men det finns fortfarande tid att vända på sig. Denna vecka är det dags för förstföderskor att träffa sin barnmorska igen.


Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis ”ska” göra och är drygt 40 cm lång. Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv – undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.


Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.



Egna funderingar: Jag har märkt att han inte är lika livlig men när han väl lycklas så ajaj kan det göra lite ont. Har känt att han haft hicka ett par ggr också :) Träffa barnmorskan ska jag göra nu på fredag den 5 feb så då får jag väl veta hur mycke jag gått upp också. Tycker dock det räcker nu ;) Sen den 12 feb så är det dax för det andra (och sista) ultraljudet, så då ska vi äntligen få se lillen igen <3 Annars är det inte så mycket, inte lika ont i ryggen och revbenen mer vilket är SKÖNT. Dock rätt svårt att sova :/



 

Haha krita eller vadå? Blixten gjorde de ju värre :O Gahh längtar tills sommaren så man kan sola..

 

 






Usch kommer det aldrig ta slut?



Detta väder alltså. Mamma sa att dom sagt det inte varit så här mycket snö sedan 1987. Trevligt ju. Året jag föddes, det var så mycke snö så när mamma skulle ut fick hon ta mig på pulkan :) Men ja jag hoppas verkligen inte detta vädret håller i sig så länge som till slutet av mars. För då är det nästan dax att föda och jag vill inte bli insnöad här hemma. Men det ordnar väl sig på ett eller annat sätt ?!

Måndag 1/2


Haft en riktigt jobbig morgon, inte kunnat ligga hur jag velat o.s.v. Så nu har jag sjukt ont i axlarna, nacken och huvudet :/ Får hoppas det går över. Längtar tills jag kan börja ta mina migrän tabletter igen efter jag fött. Så det kanske blir bättre iaf. Idag är bara en vanlig slappe dag, mina foto hade inte kommit än heller tyvärr. Så hoppas posten kommer en gång till senare och att dom finns med då. Ska ju använda dom till den "saken" jag gör till älsklingen. Och sen en del bilder ska bara in i vanliga albumet.





Åhh saknar det blonda håret men förhoppningsvis får jag tillbaka det i mars ;)



RSS 2.0