Nehe :/



Då fick man inte lägga sig tidigt idag heller. Han blev piggelin så fort jag gick upp med honom. Sen gav jag honom nappen och gick runt och vagga med honom så somna han men ja så skulle han fisa och då vaknade han igen. Jag är svin trött, känns som jag ska trilla ihop. Så jag hoppas verkligen att han somnar snart men just nu ser han väldigt vaken ut iaf. Men om jag har lite tur så :P

Sussar gott <3


Fixat lite ärenden idag :)


Stack till arbetsförmedlingen för sista gången på ca 1 år nu :) Skönt att slippa åka in dit lite då och då. Men jag skulle egentligen varit där i april och fått påskrivet men i med jag fick lillen så fick jag skjuta upp det men nu har jag gjort det och ska lägga dom på brevlådan sen när Johan stigit upp. Så jag kan få dom pengarna också :) Kommer dock få träningsvärk i armarna imorrn för alla parkeringar i den gatan var upptagna så fick så sjukt långt bort och så skulle jag ju bära lillen i hans bilstol. Och DET mina vänner, är riktigt tungt. När jag var klar där så åkte vi bort till maxi och handla lite smått som tagit slut hemma, dock var ersättningen slut så får åka dit en annan dag och köpa det. Men idag ska Erika komma med en bröstpump ♥ Hennes moster hade fixat en, TACK så hemskt mycket.






Lillen i kundvagnen på väg till bilen efter besöket på Maxi.


Börjat med napp <3

Timmie fick börja med napp igår kväll och han var riktigt duktig. Jag blev helt förvånad och trodde att han skulle spotta ut den hela tiden. Men icke han tog den direkt helt perfekt ♥

 


En liten film på Timmie


Från igår <3


Tack




Fick parfymer av Timmie i morsdagpresent
som syrran hade köpt <3
Tack så mycket.


Morsdag


Igår var det ju morsdag, så min familj hade bestämt att vi skulle ses hemma hos syrran kl 15. Jag kom dit strax över och brorsan och hans familj kom strax efter mig. Så käkade vi smörgåstårta :) Super gott. Och till efterätt blev det kladdkaka med vaniljvisp och även tårtor som i affären kallas bröllopstårta. Riktigt gotti gott. Stack väl hem runt kl 19 tror jag ?! Eftersom Johan inte hade nycklar med sig :P Tack allesammans för en mysig dag..





Tack :)



Fick en ros av Timmie ;)
Som svärmor köpt
Tack så mycket.




Grillkväll/fest med lite vänner :)




Igår hade vi som sagt lite grillkväll/fest. Började droppa in folk runt kl 18 så grillade vi massa gott och satt ute och pratade. Var ju super väder. Och Susanne var ju ute med Timmie så jag kunde äta i lugn och ro så det var riktigt skönt. Inte ofta man får det. Sen fick hon faktiskt ta med honom hem :O över natten. Snacka om att jag var nojig men som hon sa det är bara att ringa om jag inte klarar att vara utan honom. Och det hade ändå gått super bra så det var ju skönt.. Efter vi ätit gick vi in för då hade solen försvunnit, så kollade killarna på lite youtube klipp (tråk) haha. Men efter en stund åkte Guitar hero upp :) Jag hade även bjudit en tjej (Emma) som jag inte träffat sedan jag var runt 11år och vi har fått kontakt igen genom Facebook. Det var riktigt skoj att dom kom :) Hoppas verkligen det blir fler ggr. Får ta en roadtrip till skurup och äta lite kakor på hennes konditori. Riktigt rolig kväll iaf var väl ca 12 pers, killarna spelade tennis, bowling, baceball och som sagt Guitar Hero. Sen tvinga dom oss tjejer spela Guitar hero också :P haha.. I slutet var jag rätt trött är ju van vid att försöka lägga mig tidigt i med lillen. Så jag la mig runt två tror jag ?! haha..


Blev tyvärr inte så mycket bilder men några iaf :)



Karro kollar maten :P

 

 

Karro höll min älskling innan han åkte ifrån oss

 

 

Haha jag är helt inne i mitt spelande :P

 

Hehe killarna var ju tvugna att stå för att få den fulla effekten ;)

 

 

 


Timmie <3


Igår passade vi Gucci en stund medans syrran och hennes familj skulle iväg och handla lite. Sedan kom mamma för att lämna två växter, en gurka och en tomat. Så passade hon Timmie och Gucci medans jag städade inför kvällen. Eftersom Gucci bara sprang efter mig och pep så kunde jag knappt städa innan hon kom :P


Vår lille prins <3





Förberedelser :P




Igår skulle vi ha grillkväll/fest med lite vänner :) Så vi hade även köpt en ny liten grill eftersom vi tycker den andra är helt för stor. Och vi hade ju riktig tur med vädret också :)



Johan byggde ihop grillen



Och jag fixade med grillspeten :)

 


Och Susanne gick med lillen till Maxi så vi hann förbereda och sådär :)

Mors dag <3



Grattis mamma <3 Ses senare hemma hos Linda.

Igår ( Fredag)



Hände inte allt för mycket igår, när Johan vaknade stack vi till Jägers för vi skulle till apoteket. Sen snabbade vi oss till hans farfar för han skulle flytta och dom andra var där så. Så hängde vi även med till det nya stället och tittade. Riktigt mysigt. Efter en stund så stack vi för Johan skulle ha cider tills idag då vi ska ha lite grillfest med några vänner :) Och så köpte vi även lite chips tills idag så. När vi hade handlat färdigt åkte vi till Mc donalds i Lokarp för att möta upp svärmor, svärfar och Jakob. Satt i bilen och väntade på dom så jag både ammade och bytade på lillen :P haha. Där var även två polisbilar med hund och allt. Och dom tog en kille som verkade vara i sällskap med bussen från karlskrona. Och han bara skrattade :S Johan frågade i kassan sen vad som hänt och han hade tydligen blivit agresiv och slått i dörrar och sprungit iväg med parasol o.s.v. Efter maten åkte vi hem och tittade på film :)

Igår kväll <3

 

Lillen ville verkligen inte sova igår. Han somnade flera ggr men vaknade lika snabbt igen. Sen trodde man att han sov så skulle man själv också nanna men icke då vaknade han igen. Han somnade inte på riktigt förrän runt 1 i natt :/ Sen ville han stiga upp runt sex så ja jag är lite trött nu. Men men det går över. Vi tittade iaf lite på eurovision igår men missa hela slutet.

 


Godmorgon

 

Lillprinsen imorse ♥

 


Mys i vagnen

Lillen låg och njöt i vagnen igår ♥ Han låg även och pratade, dock inte när jag tog fram mobilen för att filma honom. Men det lät så sött där han låg :)



Riktigt härlig dag

 

Igår tänkte jag gå hem till syrran men så såg det ut som det skulle regna. Men så bara efter en liten stund smsa hon och fråga om jag ville gå en runda. Och självklart ville jag det. Så hon kom hit och hämta oss så gick vi en promenad och bort till Zaras skola för hon ville visa lilla Gucci för sina vänner. Efter det gick vi hem till syrran och var ute i trädgården hela dagen. Riktigt skönt väder ju, så nu är man lite bränd :P Jag satt i deras hamock och gunga med lillen så somnade han ♥ så himla go, han verka tycka det var riktigt mysigt. Jag stannade även på mat där, mc donalds blev det. Tack så mycket.. Promenerade hem runt 17 tiden för Johan skrev och saknade oss :)

 



Köpt hund

Min syrra och hennes familj har köpt hund. Det är en chihuahua/naken hund. Jätte jätte söt är han :) Igår när vi var ute och gick åkte han i vagnen med Nicole.

 


Dopet


Nu är iaf dopet bokat så nu kan man börja planera :) Kommer bli sååå skoj.

Natti


Sorry för dålig uppdatering idag har tagit bilder och så som jag tänkt sätta in. Men lillen har inte velat sova sedan jag kom hem vid halv sex så har inte kunnat. Och nu nannar han på mig så skriver med en hand så resten av uppdateringarna får komma imorrn för nu tänkte jag lägga mig. Är riktigt trött efter att ha varit ute massa idag :) natti

Underbart väder idag


Min svägerska Sandra kom i förmiddags och umgicks med mig och Timmie. Välsigt trevligt :) Satt och pratade om allt mellan himmel och jord så det var nice. Sedan efter några timmar kom brorsan med bella så satt vi inne några minuter sedan gick vi iväg på en promenad i det fina vädret. Helt underbart väder. Så gick vi på lite vägar jag aldirg gått innan, riktigt mysigt där :) Så kommer säkert gå där fler ggr. Synd bara dom bygger så mycket, tillslut lär väl allt grönområde vara väck :(

Lillprinsen idag <3


Tisdag


Vi har varit lite ärende idag bland annat skulle jag köpa en bröstpump på apoteket men dom hade bara en sort och den kostar 500kr och det tycker jag är lite för mycket. Dock köpte jag bröstvårtsskydd till amningen då det gör riktigt riktigt ont för tillfället. Så jag hoppas det ömma kommer gå över nu. Dock märkte lillen att något var annorlunda så får se om han kommer ta dom sen. Håller tummarna. Sen efter det käkade vi Mc donalds eftersom dom har nya glas där nu :P Måste ju samla på dom också. Och vid 18 tiden kom svärmor och hälsade på ett tag. Lika trevligt som alltid :) Hon fick lillen till att somna men såklart vaknade han bara några minuter efter hon åkt igen. Dock har han varit riktigt go och snäll fram till 21 tiden, nu är han övertrött och lite gnällig men pappi går runt med honom så han somnar nog snart.




Vår lille gosse <3


Alice i underlandet

Kollade på den igår men usch vad seg. Tur man inte såg den på bio, hade inte varit värt pengarna. Men den dög för tidsfördrift en stund iaf :P

 

1 av 5

 


Helt underbar :)


Glee


Det var två stycken som tipsa mig om att titta på Glee så det började jag göra igår :) Den serien var ju riktigt bra, kan inte sluta titta på den. Är på avsnitt 8a nu så ja jag lär väl ha sett klart serien innan denna veckan är slut. Men ni tjejer som gillar dans, musik och high school borde se den iaf. Tack för tipset !



Besök :)



Plingade på dörren innan och gissa vem det var ?! Jo mamma och mormor kom på besök, verkligen en trevlig överaskning. Så hade dom köpt kakor med sig. Så satt vi och pratade sen plingade det igen ?! Lika förvånad nu, det var lilla Vilma :) Så satt hon och rita lite medans vi andra snackade. Roligt med besök ju. Så dom gick för ett tag sedan. Så ja jag ska väl laga mat snart men Johan var inte hungrig i med han åt frukost för inte så hemsk många timmar sedan. Så ag väntar väl en halvtimme till innan jag lagar nåt. Blir nog kött med pommes och sallad :) Gotti gott.

Måndag



Då var man uppe igen, det som är tråkigt såhär tidigt är att ingen annan är uppe så man har inte direkt något att göra. Idag är Johan ledig iaf så ska se om inte vi kan hitta på något senare dock lär han väl inte stiga upp förrän runt 15-16 tiden sen ska han träna ikväll. Men men man kan iaf hoppas :P Annars drar jag kanske hem till mormor med lillprinsen ♥ Får se.. Vad ska ni andra göra idag då?

Tävla om en canvas tavla




 

"Jag tävlar om en valfri canvas med eget motiv till ett värde av
600 :- med fri frakt från
Canvastavlan.se hos Chicmommy - var med och
tävla du också!"


Promenad i "solen"

 

Gick en promenad innan idag för lillen ville inte sova. Så blev det att jag gick hem till syrran en sväng och hälsade på dom lite. Dock vaknade han så fort jag stannade sen nanna han inte mycket mer.. Men sen somna han på vägen hem igen men ja som vanligt vaknade han så fort jag kom hem. Så jag har inte hunnit göra något alls idag och nu skulle jag behöva laga nåt att äta men han är övertrött och lite gnällig stackaren. Så måste först få honom till att nanna igen. Annars har det varit en mysig dag, dock försvann det fina vädret rätt snabbt men det var ju ändå varmt så :)

 


Vår lille prins <3


Hälsade på hos Mimmi



Igår åkte jag och Timmie hem till Mimmi runt kl 18 tiden. Så kul att träffa henne, var ju några veckor sedan. Så lagade hon super god mat som vanligt :) Adde kom också dit och käkade. Så kollade vi på tvn och snackade massa. Sen drog han efter ett tag vet inte riktigt när. Så tittade vi på tvn och så började filmen 27 dresses eller heter den 28 dresses ?! Haha minns inte. Aja har ju sett den innan men inte mimmi gumman så blev att vi tittade på den. Och när den var slut åkte jag och min lilla prins hem ♥ Tack för en super underbar kväll gumman.. Måste ses snart igen.


Jag & Timmie

 

haha adde


Gotti gott med glass :)


Shopping med syrran



Kom hem för en stund sedan efter lite shopping med syrran. Var på Burlöv Center och gick i typ alla affärerna. Så köpte hon present till Max :) och lite kläder till Nicole som var på rean. Och så var hon även gullig och köpte en body till Timmie, tack ♥


Här är bodyn lilleman fick :)


Lördag


Inte skett så mycket än så länge, mest myst massa med lillen ♥ Håller på att leta efter min dosa så jag kan betala räkningarna men vett i tusan var dne blivit av. Sist jag betalade dom satt jag här nere men jag brukar alltid vara noga med var jag lägger den men nu är den helt borta. Så är lite nervös för att den försvunnit när någon av barnen varit här :/ Vad gör man om man inte hittar den liksom?!?! Men men om en stund kommer syrran så ska jag med henne till affärer för hon ska köpa en födelsedagspresent till lille Max. Och ikväll ska jag hem till underbara Mimmi :)

Varm liten påg


Igår kväll var lillprinsen helt genom svettig och jag blev lite rädd att han började bli sjuk. Han var riktigt varm och gnällig. Så jag ställde mig lite framför fläkten och det gillade han verkligen men så fort jag gick därifrån vaknade han igen. Så tog av han bodyn och hela hans rygg var röd prickig precis som värmeutslag :/ Stackaren. Så ställde mig med honom vid fläkten igen och tillslut försvann det och lillen somnade. Men sen vaknade han igen och ville inte somna om förrän runt halv tre i natt  för han var övertrött. Och jag var grymt trött efter förra natten o.s.v. Så ja idag steg vi inte upp förrän runt halv ett eller något sådant. Och då hade det runnit ut massa kiss såg jag :/ Så lillen fick minsann bada ♥

Lillen i badet

 


Picknik



Igår hängde jag och Timmie med brorsan, Sandra, Vilma och Victor till barnens dagis för det skulle vara picknik där. Så hade Sandra gjort bullar och hade även kakor med sig. Riktigt gotti gott och vädret var ju bara helt underbart. Riktigt trevligt var det iaf. Såg även en tjej som gick på min skola i högstadiet som jag snacka en del med på den tiden, hennes dotter gick tydligen på deras dagis :) Men ja vi snacka inte då vi satt på helt olika ställen på pickniken och det var folk överallt. Men kul iaf att se henne, trodde inte alls hon bodde här någonstans.



Vilma och Victor

 

Jag och Timmie

 


Mys <3


Lillen hade mysigt med pappi igår ♥


Bästa just nu !!

 

 

Min nya favis låt :) Så jäkla sant !!!

 


Bvc besök



Föresten igår var vi på Bvc med lillen. Skulle velat ta foto när Johan satt och lekte med honom i babygymmet, dock var det inte intressant för lillen än men han var så söt där han låg. Och ingen av oss hade våra mobiler med och kunde ta foto, trist. Men iaf han är 58cm lång och när han föddes var han 53cm så han har växt 5cm på denna månaden ♥ Och så vägde han 5200g vår stora lilla kille *hihi* och när han föddes vägde han 4025g.

Tröttelitrött


Idag ville minsann inte lillprinsen somna om efter att han vaknade så ja nu är jag uppe efter 4 timmars sömn efter förra gången lillen vaknade. Dock är det inte så farligt, känns mest i ögonen hur trött jag är men det går ju över. Idag sker väl inte så mycke har inte lust att göra något pga vissa. Men ikväll ska jag iaf med på picknik på Vilmas och Victors dagis, ska bli mysigt :) Ska försöka komma ihåg att ta med kameran, annars har säkert min kära svägerska sin med sig ;)

Opps



Har ingen mobil för tillfället. Råkade ske en liten olycka i lillens blöja igår som läckte ut på mina mjukisbyxor så snabbade mig att slänga dom i tvätten. Och gissa vad ?! Mobilen låg i fickan. Kom på det efter några minuter men då var det försent, stendöd är den :( Riktigt drygt och inte riktigt vad jag behöver just nu. Så ja vi får se hur de blir och när jag får tillbaka den. Så annars om mina kära vänner eller familj vill nåt så ring på vårt hemnr eller skriv på msn/face.

Härlig sovstil ;)

Såhär låg lillen och nannade hos mig precis ♥ Super söt..

 

 



Säsongsavslut :/


Det är verkligen ångest när en serie har säsongsavslut som nu har Smalleville (säsong 9), Vampire Diaries och Desperate housewifes säsongsavslut. Riktigt tråkigt. Så måste man vänta enda tills sep-okt eller längre innan det kommer nya och det kanske inte ens kommer nya?! Smalleville säsong 10 har jag hört ska komma men man vet ju aldrig? Plus att då ska inte chloe vara med mer och hur tråkigt är inte det liksom ? Aja jag hoppas iaf att vampire diaries kommer igen den serien är ju bara helt underbar. Och den slutade så spännande så man verkligen längtar.




Vilken natt :/


Riktigt jobbig natt har det varit. Lillen somnade runt elva men vaknade ändå halv två. Sen vaknade han igen kl 4 och har efter det sovit väldigt oroligt. Han verkar ha ont i magen för han har pruttat som attans hela natten och så har han vaknat sen somnat sen vaknat sen somnat, hållt på så hela natten så jag har ju heller inte kunnat nanna. Stackars liten ♥ Man känner sig så hjälplös men får nog åka till apoteket och köpa något mot hans mage sen.

Hemma igen :P


Kom nästan precis hem från Johans jobb. Var och lämnade mat till honom då han glömde den hemma för andra dagen i rad. Dock kastade jag de han skulle tagit med sig innan han hann ringa hem och fråga mig. Så han fick det jag lagade idag vilket var spagetti och köttbullar :) Och så ville han ju visa upp lill prinsen på jobbet. Dom tyckte han var jätte söt. Jätte trevliga arbetskamrater har han iaf :)

Nelly.com tävling



 

 

Tävla här --> Nelly.blogg.se


The Back Up Plan

Ni som gillar kärleks filmer bara måste se The back up plan. Såg den igår och tyckte den var riktigt riktigt bra :) Handlar om en tjej som jätte gärna vill ha barn men hon har inte hittat den " rätte" så hon tar saken i egna händer och gör en fertilitetsbehandling för att bli gravid. Samma dag träffar hon "the one" :O

 

5 av 5


Gårdagen


Igår kom Ola hit efter jobbet. Så lagade han mat, lika gott som alltid. Blev kött, potatisgratäng, sallad och sås :) Så satt vi ute i solen och åt. Riktigt nice väder ju. Sen kollade vi på Its complicated, den var helt okej ändå faktiskt. Dock såg jag inte allt i med lillen ville verkligen inte nanna. Efter Ola gick kollade jag på film igen, sjukt bra film alltså. Lillen somnade inte förrän runt halv tolv eller något men sen sov han iaf länge ♥

En månad <3


Idag är vår lilla gosse 1 månad ♥ Tiden bara rusar ifrån oss. Man försöker verkligen njuta varje sekund för han är ju så underbar. Men tycker tiden kan sakta ner lite nu ju.



Allmänt: Nackmusklerna blir starkare, vilket gör det möjligt att hålla upp huvudet korta stunder. Din bebis kanske kan lyfta upp huvudet när den ligger på mage och eventuellt även vrida huvudet från sida till sida. Bebisar både behöver och tycker om att suga. Eventuellt har du upptäckt att en napp hjälper ditt barn finna ro på egen hand. Eller också väljer bebisen kanske att suga på fingrar eller händer.


Bebisen börjar även göra mer ljud så som gurglande, jollrande, stönande, nynnande ljud som alla hjälper till att uttrycka känslor. Ögonkontakt kan vara längre stunder nu. Bebisen har känt igen dig sedan den var några dagar gammal, men i slutet av den här månaden kommer den att kunna börja visa det. Ungefär hälften av alla barn börjar ge tydliga tecken på igenkännande av deras föräldrar i den här åldern. De kan ta ögonkontakt med dig och en del bebisar börjar redan le när de ser sina föräldrar.


Eftersom bebisen har lärt sig fokusera med båda ögonen nu, så kan den följa objekt som rör sig med ögonen. En del barn kan göra detta tidigare, i korta stunder. En skallra eller annan leksak som förs fram och tillbaka framför bebisens ögon kan verka helt fascinerande. Du kan också leka följa-blicken-lekar genom att röra ditt ansikte från sida till sida.



Vår gosse: Hans nacke har varit stark redan från början, fick alltid vara noga med hålla den för han kämpa alltid bakåt. Men man märker verkligen skillnad ändå för nu håller han huvudet själv vissa stunder ♥ Han har inte napp än sålänge utan det verkar gå bra utan. Men får se se när sugbegäret börjar komma igång lite mer. Lillprinsen har även börjat göra massa gulliga ljud. Känns roligt när det känns som att han svarar. Och det känns också som att han känner igen mig eftersom han brukar skratta nu när han ser mig ♥ så ljuvlig. Han har även börjat vara vaken mer och titta på saker. Fästa blicken gör han också rätt bra nu ♥ Åhh älskade lilla prins du är så duktig ♥





Måndag


Ännu en dag med riktigt tråkigt väder så att man inte har lust att göra något. Idag börjar Johan jobba igen, kommer kännas konstigt att han inte är här. Dock brukar vi inte ses så ofta för han sitter rätt mycke vid datan ;) Men man vet ju ändå att han är här och på kvällarna brukar vi ju umgås så. Aja det blir nog bra ändå. Blir nog bara mys idag också fram tills 17 då han måste köra till jobbet. Tråkigt med såna här dagar då det inte händer något. Men jag har ju min lilla gosse att mysa med nu iaf ♥ och det är sååå himla underbart.

Söndag


Idag har vi myst massa i sängen :) Sovit en del och bara tagit det lugnt. Men nu sitter vi och tittar på tvn och lillen har somnat ♥ Sker nog inget idag mer än film och mys. Vet inte ens vad jag ska laga till maten ?! Kanske korv och stroganoff.. Vad hittar ni andra på idag ??

Trevlig kväll hos svärföräldrarna



Igår var vi som sagt på middag hos svärföräldrarna :) Grillat kött med pommes, sallad och bernaisås. Riktigt gotti gott. Alla var där utom Magnus och Erika för dom är på läger. Men ja det var iaf väldigt trevligt men Timmie nanna massa som vanligt *hihi* ♥ Åkte hem runt 22 tiden för då brukar han sova för natten eller vad man ska säga. Han blev dock riktigt piggelin när vi kom hem igen så han somnade inte förrän närmre kl 00. Men det var faktiskt skönt för han sov ända tills halv sex idag så ja jag var väldigt utvilad. Bara drygt att när man sedan somnar om med honom och vaknar ytterligare en gång sen så brukar man vara svin trött och ont i huvudet. Men tack för en super trevlig kväll allesammans :)


Farbror Mattias med Timmie

 

Små grabbarna

 

kusinen Lucas :)

Lucas hos farbror Johan

 

 


Min gosse <3


Kommer


Jag har inte glömt att skriva om förlossningen har bara inte direkt haft tiden + jag skulle vilja ha mina papper från barnmorskan först så man vet exakt tid. Men får se kanske skriver en ungefär tid och så ändrar det senare när jag fått papperna. Ska även ta bilderna som johan tog med sin mobil innan jag börjar min berättelse :) Men lovar att det kommer iaf..

Shutter Island

 

Väldigt skum och tråkig film faktiskt. Höll på att somna flera ggr men ville ju ändå veta slutet. Någon mer som sett den? Vad tyckte du/ni? Och hur uppfattde ni slutet?

 

 


Fick besök igår kväll



Igår kom svärmor, svärfar, Mattias, Jakob och Tove. Verkligen en rolig överaskning att dom ville komma :) Kom gärna fler ggr. Så hade dom köpt med sig chips och läsk.. Vi tittade på några avsnitt av Two and a half men och sedan såg vi på Shutter island så klockan blev rätt sent. Men känner ändå att jag fått okej med sömn dock när man precis ska stiga upp får man ångest för man vill sova liiite till bara ;)

Lillen ♥


Så liten han är i mitt kärleksnästa (som den stolen heter)


Gårdagen så kallad lill lördag



Vi skulle ju på fest hos Robban. Den började 18 men vi stack dit vid kl 20 för då är det fri parkering. Tyvärr var lillen övertrött redan så jag fick åka hem med honom runt halv elva :/ Vilket var tråkigt för hade trevligt där. Men men så är det med småttingar och det gör inte. Fick man iaf sömn i natt :) Johan kom hem runt halv 6 för han hade GÅTT :O hem från centralen vilket hade tagit ca 2 ½ timme. Lillen var så go i natt när jag vaknade till så hade han typ snurrat lite så han låg snett och så höll han min arm med sina ben, om ni förstår vad jag menar ?

Bvc igår


Lillen hade gått upp till 4885g och var 25 dagar "gammal" så han växer på bra :) ♥

Tv serier



Har sett klart hela sista säsongen av Ugly Betty nu faktiskt. Så nu vet jag hur det slutar dock var det inte sådant storslaget slut som man trodde det skulle vara. Men kan ju inte skriva vad som sker för det finns ju säkert fler Ugly Betty fans där ute ?! Eller ?! Hur långt har ni sett? Nu försöker jag komma på någon annan serie att följa, ni vet man har rätt tråkigt på morgonen när lillen sover så man får roa sig med serier då. Följer även Vampire diaries, Desperate housewifes och couger town. Har ni tips på någon annan bra serie som jag kanske missat ?!



Glömde nämna att jag även följer How I met your mother, smallville och Chuck :P



Usch vilket väder



Inte kul när det är sånt här väder. Har ju åskat, regnat och haglat :O sjukt. Man har ju inte direkt lust att göra något. Men vi ska iaf till bvc sen vid 14 tiden och väga lillen ♥ Och ikväll blir det antagligen fest hos Robban.

The Bounty Hunter





Vi kollade på den häromdagen, dock var den inte så rolig som man skulle kunna tro. Visst den hade ju sina tillfällen såklart :) Värd att se iaf en gång. Och dom är ju såå söta tsm..



Precis hemkommen !

Jag, Timmie, syrran och Nicole åkte och hälsade på mamma :) Så gick vi en lång runda i rekreationsområdet och sedan satte vi oss på en bänk och njöt i solen. Vi hade även Rambo med oss ut så nu är han nog rejält rastad nu. Och Nicole sprang och jagade fåglarna, så himla söt ♥ Och jag bar Timmie i bärselen för första gången en längre stund och han verkade trivas för han nannade hela tiden min underbaring ♥



Tisdag idag då !



Varit uppe sedan lääänge idag. Varit en skum natt men känner ändå mig relativt utvilad och nu sitter jag här med lillen sovandes på ena armen ♥ Ska titta på lite ugly betty avsnitt och sedan göra mig klar. Syrran hämtar mig om en timmes tid så ska vi ut och hälsa på mamma :)

Babysitter


Min lilla snuttis provade babysittern igår. Han satt faktiskt i den en stund innan han blev rastlös igen ♥




Måndag


Svägerskan Sandra kom i förmiddags och stannade en stund och lekte med lillen. Alltid kul med sällskap så :) Sedan kom svärmor och hälsade på efter jobbet. Kände bara hur tött jag var så kanske inte var det bästa sällskapet men hade iaf trevligt. Även Rolf kom en sväng och satte fast våra listor :) Sen när dom gått så somnad ejag på soffan, men hann inte sova länge förrän lillen vaknade och nu vill ju han bli road igen. Och jag bara känner hur trött och svin ont i huvudet jag har. Kommer nog bli migrän. Hungrig också men kan inte laga mat och leka med lillen samtidigt så ja det får vänta tills han förhoppningsvis somnar igen. Sorry för allt gnäll men ibland får man och idag är jag bara så himla irriterad !!!!!!

Hmm undra ?!


Hmm när har man vant sig vid att vakna 5 somna om runt halv 7 sen få stiga upp vid 8-8:30 ?? Känns inte som jag kommer vänja mig vid det. Jag är riktigt riktigt trött. Önskar jag kunde få sovmorgon någon dag bara istället för Johan.

Dagen :)



Promenerade med lillen till Maxi innan idag och köpte frukost och även saker till att laga tacos. Sen på vägen hem vaknade lillen och var vrålhungrig så jag fick snabba mig hemåt. Kastade i mig min glass och fick bära honom och samtidigt försöka köra vagnen upp för en jätte backe :P Väl hemma så kom min underbara mamma på besök så passa hon lillen medans jag satte på tvätt, diska de som var i vasken, tömde diskmaskinen, vattna blommorna och började även lite smått med kartongerna som jag inte hunnit med ännu. Sen gick vi även en runda med lillen för han var övertrött och ville verkligen inte nanna. Dock skrek han som en stucken gris i vagnen så jag bar honom en stund så somna han och vi kunde lägga honom igen. Sen nanna han fram tills vi kom hem, då vaknade han hungrig igen ♥ Men nu sover han gott och har gjort det nån timmes tid. Ska själv försöka sova runt 22 tiden idag faktiskt.

Irriterad !

Verkligen irriterad på att DU INTE FATTAR !!!!!

Söndag

Usch och fy har varit vaken sedan 5 ungefär. Då vaknade lillen och Johan kom och la sig. Sen låg vi och pratade till halv sju eller något men sen kunde jag inte somna och sedan vaknade ju lillen igen och ville inte somna om igen. Så jag fick ju stiga upp ^^ Så har kollat på Anna Ankas assistent nu iaf :) Funderar på att köra till Maxi och köpa frukost för vi har typ inget hemma. Eller kanske ska promenera dit med vagnen ?! Dock ser det ut som att det ska regna, inte kul om de händer. Idag sker nog inte särskilt mycket faktiskt, blir nog bara en slappe dag.

Dagens jag !


Jaha en del av er är intresserade av vikten under graviditeten o.s.v.

Vikt i början av grav: 58 kg
Vikt i slutet av grav: 72 kg
Gått upp: 14 kg
Vikt efter förlossning: 67 kg
Vikt nu: 63 kg
Att gå ner: Helst 6-8 kg

 


Snuttisen sussar gott <3




Konfirmation idag


Har precis gjort mig klar, får passa på medans lillprinsen nannar ♥ Ska på Christels konfirmation idag klockan 14 Så ja om en timme ungefär kommer väl syrran och hämtar mig. Johan spelar fotboll så han får komma senare om det nu blir "efterfest". Var iväg imorse och köpte en present då jag inte direkt haft tid i veckan. Skriver dock inte ut här vad jag köpte eftersom man inte vet vem som läser ;) Gick även upp på mitt förr förra jobb och hälsade på och visade lilla Timmie. Kul att klas var där för det var honom jag ville träffa :)

Lillprinsen <3


Fredags kvällen



Blev en del klydd tyvärr. Men slutade med att Fredrik och Adam kom hit här och spelade Guitar hero med Johan. Och jag och Timmie tittade på. Dock så kunde inte Timmie riktigt slappna av och nanna sp tillslut gick jag upp med honom och tillslut somnade både han och jag ♥ Sen sov vi för natten. Jag minns knappt om han vaknat i natt?! Tror bara han vaknade runt halv fem i natt :)

Besökte mormor igår :)



Sorry för dålig uppdatering, snuttisen sover mycket mindre på dagarna nu så hinner inte sitta vid datorn. Tyvärr. Men det är roligt att han börjar vara vaken mer. Dock blir han lätt uttråkad så man vet inte riktigt vad man ska hitta på hela tiden med honom. Men igår smsade syrran och frågade om vi skulle med till mormor och gärna det ju. Inte ofta lillen träffar sin gamle mormor ju. Så vi åkte dit med syrran och Nicole. Stannade ett par timmar och pratade och fikade :) Lika trevligt som annars..



 

 

 


Torsdag 6/5

 

Idag har bara varit en underbart lugn dag med lillprinsen. Vilket var skönt då man inte fått så mycket sömn i natt, känns det som iaf. Sedan kom även lilla Vilma på besök :) Så himla go den tösen alltså.

 


Första bussresan

Vi åkte buss hem efter träffen med tjejerna. Så det var lillens första bussresa ♥ 18 dagar "gammal".

 

 

 

Han sussade gott i vagnen ♥


Träffat tjejerna :)


Johan körde in mig och lilleman till stan för att möta upp Anncha och Pernilla. Vi träffades på Expresso house på Hansa så satt vi där och prata en massa. Och dom mös med lillen. Nu blev ni gott sugna va? :P hihi... Jätte trevligt iaf. Men jag var sjukt sugen på glass så vi stack till mc donalds och käkade glass.. Så satt vi där och snackade ett tag. Blev inte så många timmar vi umgicks idag i med jag kom in till stan rätt sent. Men vi får minsann ta och ses snart igen :) Tack för en super trevlig eftermiddag tjejer..



Bvc besök - 19 dagar gammal



Idag var vi på barnavårdcentralen för väga lillen. Han hade gått upp till 4570g så det var super ♥ Riktigt trevligt ställe faktiskt, är som en villa. Massa leksaker och föräldrar med barn. Fick även prata lite med vår barnmorska, inte för vi hade så mycket frågor men ja det var trevligt iaf. Sen fick jag mata lillen för han blev hungrig innan vi skulle kila och Johan skulle köra oss in till stan :)

Onsdag 5/5



Mamma och Nicole har varit här en stund och hälsat på :) Och Nicole var super gullig och pussa på Timmie en massa. Sen nu snart ska vi åka till Bvc och se hur stor vår pojke blivit. Lika roligt varje gång att se hur han växt. Efter det ska Johan köra in mig till stan så ska jag träffa Anncha och Pernilla på en fika. Ska bli skoj då det var länge sedan vi sågs nu ju. Aja nu kallar lilleman så får kila.. skriver mer ikväll..

Erika gumman på besök :)


Erika gumman kom och hälsade på igår :) Riktigt trevligt men tiden gick helt för snabbt. Gick och mötte henne då hållplatsen här utanför är avstängd just nu. Satt och pratade och umgicks sedan vid 16:30 tiden så kom även Magnus och mös lite med lillen.

 




Kalas time !



Igår var det kalas för Zara som blev 10 år. Och dom hade bjudit väldigt många så det var tur att det var så himla fint väder så barnen kunde leka där ute och sådär. En del fick sitta och äta inne sen en del i partytält ute, där satt vi. Himla mysigt. Och det var kul att träffa alla som man inte sett på ett par år och sådär :) Och så fick vi ju visa upp vår lille prins. Dock sov han nätsna hela tiden men nät han väl vaknade kom det en svärm med folk runt vagnen, haha så himla kul alla bara Naww i kör :) Jätte god mat också, grillat kött med nypotatis, sallad, tsaziki och efterätt var det tårtor, kakor, godis och chips.. Riktigt nice.. Barnen hoppade studsmatta i trädgården men när dom tröttna gissa vem som tog över? Jo våra män.. Haha. Såg helt livsfarligt ut :O Dom försökte även få upp mig där. Jonas överaska mig och bar mig och sprang iväg men jag kom loss innan han hann kasta upp mig där :P Sen försökte dom lura mig så jag fick lägga mig under studsmattan för dom inte skulle kunna få tag i mig :P hahaha..



2 veckor gammal <3


Allmänt: Nu blir ditt barn mer och mer bekant med sin omgivning. Bebisens syn är fortfarande suddig i den här åldern och den ser bäst inom 30 centimeters avstånd, vilket gör ditt ansikte det mest intressanta av allt just nu. Även om resten av världen inte är i fokus kan barn i denna ålder se mammas eller pappas ansikte, så försök hålla ditt ansikte nära när du pratar eller sjunger för din bebis.



Mina tankar: Igår blev ju lillprinsen 2 veckor "gammal".  Jag tycker han har växt en del bara på dessa 2 veckorna. Och hans hår har börjat bli ljusare också så han kanske blir blond sen ?! Han är helt underbar. Och han vaknar ungefär samma tid varje natt. Först runt kl 2 sedan runt kl 5 och tillsist runt 7-8 tiden då brukar vi stiga upp han och jag ♥ För sen vill han vara vaken en stund ju.




Mys med mammi <3

 

Åhh älskar dig Timmie över allt annat ♥

 


Firade svärfar igår !


Igår åkte vi hem till svärföräldrarna för att fira Rolf. Skulle vara där 18:00 och för en gång skull var vi först. Helt chockad. Och de andra kom rätt sent men ja middagen var ändå inte klar så det gjorde ju inget. Så fick dom andra träffa Timmie för första gången och han fick äntligen träffa sin lille kusin Lucas. Dom var lika stora fast att Timmie är ca 3 veckor mindre :P Kommer bli en lång kille ♥ Jätte trevlig kväll med super god mat som alltid. Älskar åka dit och äta där, alltid såååå god mat :) Sen körde vi hem lite efter 22 tiden för jag var super trött och hade även ont i magen.





Kusinerna Timmie och Lucas

 

 

Farbror Micke med sin son Lucas. Och en bit av mig och Timmie :)

 

Farbror Magnus myser med Timmie

 

 

Tack allesammans för en underbar kväll :)


Mys med pappa <3

Världens finaste ♥


Valborg


Hade faktiskt riktigt riktigt roligt igår. Jag dricker ju inte eller så såklart, men hade super trevligt. Och Timmie gjorde succe ;) Alla ville titta och gosa med honom. Även folk man aldrig träffat förut ställde massa frågor och ville titta på honom och sådär. Så det var riktigt skoj. Satt och pratade massa med Lukas och Rebecka också :) Stack väl hem så vi var hemma runt 4 tiden så nu är jag riktigt trött och ont i huvudet. Eftersom Timmie vaknar som vanligt ju och vill ha mat och bli road. Men men det försvinner väl senare. Får se om jag kan fixa några bilder sen och lägga in. Många som tog foto så det borde inte vara något problem :) Sen klockan 18 idag så ska vi hem till svärföräldrarna och fira svärfar. Så då får Timmie träffa sin kusin Lukas som nu hunnit bli över 1 månad. Så det ska bli skoj, ska ta någon bild med dom två tillsammans också ju.


RSS 2.0