Modell för en dag



Idag hängde jag med syrran och Zara till något som kallas Modell för en dag. Eftersom Bina hade föreslagit syrrans namn fick vi bli sminkade gratis. Men ja vi skulle vara där 13 och så gick vi då och bytade om sen fick vi vänta riktigt länge innan vi fick bli sminkade, drygt. Och Zara skulle på bio kl 15:30 dessutom. Vi började inte bli fotograferade förrän 15 så hon fick ta Zara först. Sen fick Zara kila iväg så blev vi fotograferade. Rätt skoj sådär men fotografen var inte mycket hjälp till hur man skulle stå o.s.v. tyvärr.. Aja när vi var klara fick man sitta och titta genom alla bilder för att välja ut. Så stod det 50 bilder för 3000kr så det tänkte vi ta och när vi då hade 50bilder och kallar in tjejen så säger hon det är per person, hjälpte inte ens att vi var familj :S Typ så ja jag fick köpa 10 bilder för 1500kr, inte ALLS värt det. Hade kunnat ta sådana bilder hemma nästan. + att fotografen var inte alls duktig, på flera bilder hade hon satt blixten bakom så man knappt såg personen på bilden o.s.v.. Men den andra fotografen verkade riktigt grym för vi kollade när några andra tjejer tittade igenom sina bilder och dom var DÖ snygga, riktigt fotomodell bilder..  Så ja vi blev SJUKT besvikna och ska aldirg mer gå på något sådant skit igen iaf.. Vi va inte därifrån förrän 18 tiden :O helt sjukt.. Skulle ta 2-3 timmar, yeah ringt...



Jag och min bebismage <3




Fredag idag då ja !



Skickade iväg ett sms till syrran "imorse" och fråga vad dom gjorde. Direkt fick jag ett sms vill du med till stan kommer strax och hämtar dig. Precis som hon kärde det på sig. Haha. Så hämtade dom mig men så fick vi dra hem till dom igen för vänta på patrik, så satt vi och kollade lite på barnvagnar på internet o.s.v. Sedan när han kom så stack vi till Triangeln och gick en sväng. Hittade en super söt dress till min lille pojk men den var stl 50 och då kan han bara ha den direkt när han föds typ så ville ha större storlek, får hoppas jag hittar den i större någon annanstans. Sen bestämde vi oss för att vi skulle köpa Bk med oss hem, hade en kupong från metro så skulle vi fixa fler så åkte runt i hela jäkla stan och letade metro tidiningar men icke so nicke. Så vi åkte dit ändå och sa som det var så fick ändå alla woppersen för rabatt. Tack så mycket.. Sen släppte dom mig hemma så kollade jag och älsklingen på tvn medans vi åt <3 Sedan åkte han för att klippa sig och jag har letat igenom hela min garderob efter något som passar över min mage och som jag kan ha på mig imorgon när vi ska på modell för en dag :P Har ingen fin klänning som passar nu så kör på lite tuffare kläder på några bilder sen nåt normalt, tajt så man ser att jag är gravid på någon bild :) Ska bli spännande..


Drömmar



Jag är glad att drömmar finns. Så man kan försvinna för en stund till något helt annat. Inte för att jag vill det men alltid kul med drömmar ju där kan man vara allt från en groda till en pirat. Dock brukar mina egna drömmar hoppa från dröm till dröm vilket kan vara rätt roligt när man väl kommer ihåg dom. Då får man sig ett gott skratt. Men sen ibland om det var en "underbar" dröm och sedan hoppar vidare till att man blir jagad lr nåt, då är det ju inte lika skoj. Nu sedan jag blev gravid har jag mest haft negativa drömmar, förutom nu när jag börjat må bättre då har även drömmarna börjat bli "härliga" igen.



Full dag !



Var på kyrkogården idag med mamma och mormor. Innan dess var vi och köpte blommor som vi skulle sätta där o.s.v. Blev faktiskt jätte fint :) Så tände vi lyktorna och sådant också. Och efteråt åkte vi hem till mormor och fikade och snackade massa.. Sen runt 4 åkte jag och mamma iväg först för vi skulle leta upp en affär med något tvättmedel mamma letade efter skulle finnas. Sen åkte vi hem till mig, städade lite innan mina syskon skulle komma. Sen satt vi och pratade massa o.s.v. Det var inte förräns nu som mamma och brorsan gick så det var trevligt. Kom även på hur vi antagligen ska göra med rummen här hemma också :) Så prio ett är att köpa fler garderober och skita i vår fina walkin.. men vad gör man inte för sin bebis ?! *hihi*

Godmorgon


Ja meningen var ju att jag skulle sova lite längre men ja bebisen var hungrig så fick stiga upp. Sitter här och äter en macka och dricker juice. Vet inte vad som sker idag, älsklingen jobbar tills ikväll. Ska försöka hitta någon som vill hänga med till vellinge blomman nu när dom tagit fram alla julsakerna *I Love* .. Så himla mysigt att gå omkring där då.


Hemma från tjejkvällen


Eller ja nu har jag ju varit hemma ett tag, var väl hemma runt 21:15 eller så. Riktigt trevlig kväll, vi träffades i stan då så stack vi till Bk(fancy huh) haha. Sen satt vi där och snackade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev 20:30 ungefär. Så himla kul med alla gamla minnen speciellt sådana jag själv har glömt så berättar dom om det så minns man igen. Nästa gång skulle vi vara här hemma för dom ville spela lite Wii :) haha..


Lång höstpromenad



Jag brukar gå ifrån jägersro till bussen som går hem. Men så idag var den för tidig så jag orkade inte vänta på den hållplatsen så jag började gå mot nästa sen nästa o.s.v. Sen när jag kom till en så skulle bussen komma efter ca 7 min så då skulle jag hinna till nästa så jag börjar gå. Och halvägs där var sker? Jo då kör bussen förbi :/ och jag orka inte springa hela den biten heller så.. Ja jag beslöt mig för att promenera hela vägen hem istället. Tog väl ca 45min från jägersro och hela vägen hem..







Onsdag



Tröttelitrött. Har varit vaken ca 30min men lika trött ändå. Håller på att få i mig lite frukost innan jag ska ta bussen in till körskolan. Idag lär det bli mycket parkering, dock är det bara en enkel lektion vilket är trist. Sen ska jag hem och vila lite innan jag ska in till stan och träffa tjejerna :) Kommer bli skoj skoj...



Har fått reda på att två av mina gamla klasskamrater också ska ha barn, fast i januari. En ska få en flicka och den andra ville inte veta könet. Spännande :)

Ultraljudet



Idag klockan 12 så var vi på ultraljud. Verkligen en underbar upplevelse att se den lilla krabaten där inne. Vi såg hjärtat, magsäcken, navelsträngen o.s.v. Så himla fin vår lille pojke <3







Imorgon <3



Då får vi se dig för första gången <3


Körningen idag !



Gick helt otroligt bra faktiskt. Först körde vi motorväg ut till landsväg, gjorde en en vänster och en högersväng vilket gick riktigt bra. Sen lite små landsvägar innan vi körde ut på motorvägen igen mest för att man ska våga köra i 70km/h och sedan sakta ner när man ser något hinder eller så. Sen in i stan och genom lite rundeller och sedan fick jag fickparkera. Köra in i en parkeringficka och sedan backa in i en ficka. Valde lite svår plats till parkeringfickan tyvärr så där blev det lite trångt men gick bra ändå. Men backningen gick super och bilen stod perfekt när jag var klar.. Sen bar det av tillbaka till körskolan och där fick jag backa in i en ficka för att sedan tacka för idag och kila hemåt..


Känner mig så glad och positiv idag efter en sådan perfekt körning.

Teoriproven !



Nej nu är det dax att fortsätta. Bara två kvar ju och dom ska jag minsann klara av idag så jag inte behöver tänka på det mer. Sen ska jag bara fortsätta öva i boken och med bonniers trafikskola frågor. Kommer bli super bra, visst? VISST? ehh vi får se iaf..


Thingeling !

Skötbord !



Jag skulle vilja ha ett skötbord som ser ut såhär ungefär.
Tycker att det är så himla fint med vitt.


<3



Bara 3 dagar tills vi får se dig <3


Busy busy !


Dålig uppdate igår eftersom först satt jag med teoriproven, klarade ännu ett. Så bara 3 kvar nu sen är jag klar med det och kan mest repetera inför det riktiga provet den 2 november. Sen när jag var klar med provet igår så skulle jag leta upp vilken butik som hade kvar det nya spelet Aion. Det var nästan slut överallt men på Webbhallen fanns det ca 40st kvar så vi åkte dit och köpte det. Så blev det att jag satt uppe rätt sent, men det var faktiskt roligt. Påminner väldigt mycket om Wow fast ändå annorlunda.. Ska skriva mer om det senare för nu ska jag fortsätta med teoriproven och sedan spela ofc.. Kisses

Nya Ikea på svågertorp !



Var där i både i onsdags och i torsdags. I onsdags för vi skulle köpa presentkort till Magnus och Erika och sedan en sväng på torsdagen för att gå en runda och kolla hur det såg ut. Köpte lite små saker som vi kom på att vi behövde och även två lampor som var super fina till vårt storarum. Dom har haft dom lamporna innan också men inte i dom färgerna som dom hade dom i nu. Och den röda var ju bara så himla mysig. Och som tradition så åt vi även korv där såklart.




Här är de fina lamporna vi köpte, men ljuset blir inte rätt på foto tyvärr :/ Blev iaf en riktig härlig stämning i rummet när dom var tända.


Var på besök hos Magnus och Erika



Igår hälsade jag och älsklingen på hemma hos Magnus och Erika eftersom vi tyvärr inte kom på deras kalas. Satt och frossade i kakor och snacka massa medans vi hade tvn på i bakgrunden(dock fastna johan i den hela tiden). Jag och Erika snacka endel om bebisar och barnvagnar och allt annat som ploppade upp. Sen blev det att vi visade varandra spel på Facebook. Haha :) En mycket trevlig kväll och vi stack hem efter 21 eftersom Robban skulle komma hem till oss.. Så kollade vi på Public Enemies, riktigt dåligt slut och rätt seg film men man ville ju ändå se hela såklart..

The Ugly Truth !





Länge sedan jag skrev något om alla de filmer jag brukar titta på. Såg The ugly truth häromdagen och jag måste säga att den var faktiskt riktigt bra. Det är en romantisk/komedi men visst man kan ana vad som sker lite sådär men den är ändå så himla bra. Och jag skrattade hysteriskt ett par ggr kan jag ju meddela ;)


Lödde idag !



Hängde med brorsan och hans familj till Lödde idag. Kollade lite i affärer och käkade Mc donalds :) super trevligt. Och lille victor "lärde" sig lite höga ljud som skär som attans i öronen :P men det var riktigt roligt för han skrattade jätte mycke hela tiden efter att han lyckats göra det igen, igen och igen igen igen :) Så himla go.. Och vilma hade fått en pytte liten docka med Hello kitty kläder som hon var väldigt stolt över och den skulle hon visa ett par ggr. Med mössa, utan mössa, bara benen, huvudet o.s.v. haha söt..



Gullungarna






Körningen


Ja jag var ju och körde imorse som jag nämnde tidigare. Och det gick jätte bra. Har inte gillat vänster sväng på landsväg särskilt mycket men idag gick det super bra och läraren sa att nu kan jag kalla mig mästare på både landsväg och motorväg. Lär dock inte kännas som jag är det sen på uppkörningen. Fick även reda på att fast att jag har uppkörning och uppskrivning första veckan i november måste jag ändå trycka in mörkerkörningen så ja 700 fucking spänn till där då ja.. Dom hade jag kunnat ha roligare för. Längtar tills detta skitet är över, riktigt trött på det nu men sååå nära.. Klarade ett teoriprov till idag så 5 kvar :)

För tidigt för mig



Steg upp för ca 40min sedan och känns som jag inte blir piggare heller. Gick ändå och la mig vid halv tio igår fast vaknat 10000tals ggr tyvärr, inte sovit allt bra. Och älsklingen la sig väl vid fem som han brukar eller senare ?! Minns inte riktigt.. Jag ska ta bussen om 10min ungefär in till körskolan och köra, får hoppas jag inte hinner få huvudvärk tills dess för idag ska jag minsann visa allt jag kan :P haha.. Aja ska gå in och pussa älsklingen nu <3 See ya later alligator..

Kasst!



Mådde sjukt dåligt igår. Hade migrän redan när jag åkte till körskolan sen blev det bara värre och värre.. Och tillslut började jag även kräka, dock var jag hemma då så det var iaf skönt.. Gick och la mig redan 20 och sov sedan för natten. Inte haft sådan migrän på evighet :/ Känner att det börjar komma lite idag också så får väl gå in och vila en stund och hoppas det blir bättre..

Söndag idag då !



Kalaset för Josefin igår var hur trevligt som helst.. Jag och Erika hade iaf skoj skoj. Jätte god mat och efterrätten också, önskar man kunde laga sådant. Sen tittade vi på josefins ultaljudsbilder och filmsnuttar :) Riktigt trevligt och vi åkte väl hem vid 22:30 ungefär. Satt uppe en stund med Johan och Mattias men sen orka jag inte mer så gick och la mig. Har dock inte sovit så bra i natt, vaknat flera ggr o.s.v.. Känner mig stressad men vet inte över vad. Jag skulle ut och kört med Uffe idag men är så satans trött + att Linda och patrik komma med spjällsängen vi fick av dom.. Sen snacka Johan något om att vi skulle hem till Magnus och Erika så blir väl en tur dit också :)



Ullared !



Var i Ullared med syrran och Patrik i fredags. Steg upp runt 6:30 sen åkte vi runt 8 då mamma, zara och Nicole vaknat. Mamma skulle passa flickorna så :) Sen bar det iväg.. Somnade på vägen. När vi kom fram var klockan runt 10:30 och det regna/snöa. Både mina skor och Linda´s skor läcker in men direkt när jag satte ut foten så blev den dyng sur och jag fattade ingenting, lyfter på den och vad finns där? haha jo en fet spricka längst hela. Mina favis skor ju.. men men vi letade efter några billiga skor men hittade inga så fick plaska omkring med dom skorna där inte, men man glömde bort det nästan direkt. Sen gick vi runt där i ca 4 timmar, hittade en del saker till bebisen. Inga kläder dock i med jag inte vet könet men ja kudde, täcke, filt och lite sådant. Efter vi betalat gick vi och tömde i bilen sen gick vi och åt lite mat. Jag var inte så speciellt hungrig så delade en pizza med linda. Dock var den rätt liten så hon blev inte mätt :/ Sen körde vi hemåt och på vägen stack vi inom Maxi och köpte lite gottis (iaf jag) för det var ju idol sedan. Var hemma runt 20 då det började så det var perfekt..


Riktigt trevligt idag :) Tack tack..





Lördag.



Sjukt trött och ont i huvudet efter igår :P Och om en timme ungefär ska vi vara på kalas hos Josefin och Micke. För Josefin fyller år :) Skriver mer ikväll om det känns bättre då..


Gårdagen <3



Körningen igår gick bra, mest repetition nu och slipa till kanterna lite. Mamma hämtade upp mig när jag var klar i stan så åkte vi hem till henne. Köpte kebabtalrik med oss och käkade det. Och sedan gick vi och sov middag en stund :) Båda två var riktigt trötta så somna som stockar.. När vi sovit ett tag så stack vi hem till Uffe för att lämna mat innan vi skulle hem till syrran och sova där över natten. Var väl hemma hos syrran runt 19 så satt vi och snacka. Jag tittade på film med Zara gumman <3 myspys..  Och lilla Nicole kröp runt och lekte. Haha så roligt, hon har börjat fejk skratta så som hon antagligen tycker vi vuxna skrattar. Låter så himla roligt :) Jag gick väl och la mig runt 22 tror jag och somnade relativt snabbt ändå, fast fick springa upp och kissa två ggr först..

One done six to go !



Wiiiee är klar med ett av proven nu. Sex kvar nu :P Men det ska gå det också, nu när jag klarade detta så blev man ju lite mer positiv till att jag kommer hinna alla innan den 26 eftersom man måste vara klar 1 vecka innan uppskrivningen. Nej nu ska jag gå och lägga mig ska upp 8 imorgon och iväg och köra igen..



Night Night
Sleep Tight
Don´t let the spiders bite..


Körningen idag - säkerhetskoll



Körningen idag gick alldeles för snabbt :P Vi säkerhets kollade bilen vilket man måste kunna sen. Var olja, spolarvätska o.s.v. finns + vilka lampor som är vad och hur det ska se ut.. När det var klart körde vi iväg så fick jag backa runt hörn vilket jag kan rätt bra så det var nice. Gäller att man är uppmärksam annars skiter det sig direkt. Och sedan fick jag fickparkera och backa in, länge sedan jag gjorde detta så var nervöst. Men det gick faktiskt bra det också :) Sen liksom var lektionen redan slut.. Men imorgon har jag en dubbel så då lär vi hinna en hel del..

Shut up !



Jag är så fruktansvärt trött på dig nu alltså. Förstår inte varför man tjatar emot om saker man inte vet eller har någon aning om? för fan liksom håll snattran istället..


Körning



Så trött jag är alltså, ville verkligen inte stiga upp. Har varit upp en timme nu och ska snart ta bussen in till körskolan. Bara en enkel lektion så känns inte så lönt egentligen menar bara bussen tar lika lång tid som lektionen sen ska man hem igen. Men men jag ska köra alla lektionerna jag har kvar innan det är dax så.. Får lägga mig en stund sen när jag kommer hem igen.

Umgåtts med mammi



Igår hämtade mamma mig efter körskolan <3 Så åkte vi till Mobilia och kollade lite och umgicks. Åt även på Kniv & Gaffel men tycker det är godare på jägersro faktiskt + mamma blev inte ens mätt :/ En riktigt trevlig dag iaf, sen körde hon hem mig så pratade vi lite där ute medans hon rökte sen åkte hon hem.. Hoppas vi ses snart igen <3


Lilla uppkörningen !



Detta är inte den "riktiga" utan ska förbereda en lite för vad som komma skall. Man kör då med någon man aldrig kört med tidigare så beter han sig som en uppkörninglärare. Gick väl helt okej med lite småfel för jag var så nervös i början. Men jag är ju där för att lära mig så :) Nu är det bara teoriskiten jag ska klara sen jäklar i det alltså..


Uppskrivning har jag den 2 November
Och Uppkörningen har jag den 6 november ..


Sååå himla nära nu...

Riskettan !



Jaha då var den också över tack och lov. Tre timmar lång men vi hade två stycken 10min raster också. Och läraren var faktiskt riktig rolig så vi skrattade en del också. Men tycker ändå att 600kronor är alldeles för mycket för den kursen, vi satt bara i en sal på körskolan med en projektor och snackade. Inte ens nåt att äta på dom timmarna så tur jag köpte med mig drickjogurt annars hade jag och bebisen inte överlevt.. Vi fick även se två filmer som handlade om olyckor, den ena handlade om en kille som druckit och körde rakt in i en annan bil så den 17åriga tjejen i den bilen började brinna och ja var tyvärr inte så vacker längre :/ riktigt hemskt att se..



Men ja man lärde sig inget nytt heller precis som väntat. Men han sa att dom har gjort den obligatorisk eftersom det inte är många elever som går på teorilektionerna där detta även togs upp och det är ett så pass viktigt ämne så då fick dom göra det såhär istället.. Men då tycker jag själv att dom inte behöver ta 600spänn, hade räckt med 200 liksom..



Imorgon är det dax för lilla uppkörningen :)

Gravid vecka 16


Nu är du 16 veckor gången (eller gravid i 17:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu är din bebis stor som en avocado, men under de kommande tre veckorna går den in i en växtspurt som kommer att fördubbla dess vikt.Du är också inne i en slags växtspurt och din livmoder är nu så stor att den har börjat tänja på ligamenten som omger den. Om du känner smärtor nu, kan det vara därför. Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.




Besöket igår !



Igår hade vi ju besök av Johans morföräldrar och hans mamma, även Jakob var med.. Så kollade vi på Thailandfilmen som varit hemma hos svärföräldrarna i ett år nu. Men ja det var skoj att se den och drömma sig tillbaka dit. Åhhh så mysigt vi hade det <3 .. Men ja så åt vi kakor och sådär.. Dom stannade tills älsklingen skulle köra till jobbet kl 5.. Och ja då hade vi också hunnit att berätta det, dom tog det bra iaf :)

Fortfarande


Ja tyvärr är jag fortfarande sjuk men denna natten gick lite bättre då älsklingen köpte näsdroppar till mig igår <3 Sjukt jobbigt att må såhär dock nu denna veckan då det är mycket med körskolan och sådär. Svårt att koncentrera sig när man mår skit. Imorgon ska jag iaf på riskettan den varar typ 3 timmar eller något, snacka om sömnmedel. Hoppas man slipper prata för med min hals lär ingen fatta ändå :P 

Sjuk :/



Usch så här dåligt har jag inte mått på flera år. Har knappt sovit i natt eftersom jag hade migrän, ont i halsen, torr i munnen och helt täppt i näsan. Verkligen jobbigt och irriterande. Så jag steg upp tidigt också har varit vaken sedan 8 eller något. Har kollat på en film, den var sååå bra <3 Skriver mer om den sen lr en dag när jag mår bättre.. Svärmor och johans morföräldrar ska komma idag och hälsa på och vi ska berätta för hans morföräldrar att vi ska ha barn.. Dock vet jag inte om jag kan vara med när jag mår såhär.. Går inte en lång stund innan jag kräker, allt jag ätit idag har kommit upp igen så jag är hungrig men mår så satans illa...

Att hitta en barnvagn !



Jag har suttit och kollat runt på internet en del efter någon barnvagn jag gillar. Både nya och begagnade och jag har hittat tre stycken jag verkligen gillar. Fast ja den ena har jag gillat i över 1 år faktiskt, vet inte varför jag satt och tittade på barnvagnar förut men ja det var skoj. Sen de andra två jag hittat är väldigt lika varandra och tyvärr finns dom inte i någon affär här nere i skåne så dom måste man beställa och det känns inte lika tryggt. Dock har dom ju sån 100% nöjd kundgaranti eller vad det hette så man kan ju skicka tillbaka dom men det känns som så himla mycket jobb. Men ja jag tänker visa dom ändå...




Här är den jag gillar i över 1 år :)





Och här är en av de andra




Och den sista






Ja det kommer bli ett svårt val och när det börjar närma sig ska vi väl åka runt till alla affärerna och kolla vagnar :)





Next top model Australia !



Någon annan som kollat på det? Såg sista delen imorse och gissa vem som vann. Jo den tråkigaste av dem alla, Alice Burdeu. Visst hon är väl vacker å sitt sätt och man visste redan innan att hon skulle vinna för alla sa alltid att hon verkligen ser ut som en modell o.s.v. Hon hade längden och figuren. Men det konstiga jag tycker är att fotograferna nästan alltid fick stå och säga till henne gör så o gör så och dom sa att hon alltid hade samma min så varför åkte hon då inte ut? När det var andra som kämpade och verkligen provade sig fram... Några trodde det var uppgjort och jag vet inte faktiskt... Tycker hon är såååååå tråkig !!!! Men men deras val .



Typiskt !



När jag ändå började må lite lite bättre med graviditeten vad sker då? Jo jag blir sjuk, så nu har jag fruktansvärt ont i halsen och lite i öronen med :/Får försöka tvinga med Johan till apoteket sen minsann..


Fy vilken natt !!



La mig tidigt för jag skulle till körskolan nu idag men somnade inte på flera timmar låg och inbillade mig massa att där var tjuvar där nere och vad jag skulle göra isf :S Sen tillslut somnade jag efter kanske 3 timmar.. Så kom älsklingen hem vid 6 så då vaknade jag till så låg vi och mös lite så blev jag sjukt hungrig. Dax att gå ner och äta något :P Tog en macka och nyponsoppa.. Och då hann ju klockan bli 7 och jag skulle upp 9. Efter jag lagt mig igen hade jag mardrömmar hela tiden så somnade inte om förrän efter 8 någongång. Så när jag väl gick upp klockan 9 så var jag sjukt trött och svin ont i huvudet. Och när jag har såhär ont i huvudet kan jag inte köra så fick ringa och säga till :/ synd men dock är jag ju typ "klar" med körningen det är mest repetition eftersom jag kämpar med teorin. Men ja ändå synd... Tror jag börjar bli sjuk, kanske därför jag inte kan sova. För jag har ont i halsen och öronen idag :(

Vad bortskämd jag blev ;)



Åkte som sagt hem till mamma efter körskolan, så var syrran och nicki också där. Så åt vi lite sådan pizza man värmer i ugnen och snackade. Sen ringde Zara efter hon kimmit hem från skolan så åkte syrran och hämtade henne så hon också kunde umgås en stund :) Dom drog väl lite innan 4 eller så eftersom dom skulle hem och laga mat. Och jag stannade hos mammi, blev helt bortskämd där. Låg och softa i soffan och snacka massa. Sen fixade jag hennes foto på datorn eftersom dom hade försvunnit på något sätt :S helt knas men ja det fixade sig... Uffe och rambo kom också vet inte vad klockan varit men runt 5 skulle jag tro, så käkade vi köttfärsås med mackaroner.. Gotti gott... Och sedan bestod kvällen av tv tittande, jag sov över där så mammi körde mig hem när hon skulle till jobbet idag <3 Tack för en underbar dag/kväll igår..




Måndag



Igår var jag med svärmor :) Var på barnmarknad eller vad man kallar det och i någon bebisaffär också. Köpte lite kläder faktiskt, har inga problem med det så länge dom är rena och fina.. Dock vet vi ju inte könet än så det blev lite mycket rosa kanske *hihi*



Ska snart ta bussen in till körskolan, mår sjukt illa idag så får se hur det går :/ har inte sagt till där att jag är gravid men kanske bör göra det om jag skulle behöva kräka.. Sen efter lektionen ska jag hem till mammi <3 och umgås..


Konstigt



Vilken konstig natt, hade rätt svårt för somna sen när jag väl somna kändes det som jag ändå var vaken typ. Drömde nåt konstigt om att jag hjälpte typ 10 tjejer att fly från nåt barnhem av något slag. så sprang vi omkring i oxie och käglinge för att gömma oss.. Helt knas.

Sovmorgon



Oj idag blev det lite lång sovmorgon med älsklingen. Sov ända tills 13:30 riktigt trötta var vi.


Hejdå sims 2 !!


Satt och raderade allt med Sims 2 igår, känns inte lönt att ha det på datan nu när det är sims 3 som gäller. Det är dock rätt trist att vänta på alla expansions till det. Det kommer ju ett i november har för mig det var typ så man kunde åka på äventyr eller något sådant. Ville att det skulle vara husdjur men men det kommer nog senare, hoppas man kommer kunna ha fler djur då som ödla, kanin, orm och massa sådant skoj :)




....


Jaha nu haglar det tydligen ..

Känslosamt !



Mamma hade precis skrivit saknar dig på msn till mig och jag föll direkt i tårar.. Saknar verkligen mamma också så himla mycket. Klart att flytta hemifrån också är roligt o.s.v. men önskar jag bodde hemma lite längre än vad jag gjorde <3 Älskar att komma hem så är mamma hemma så sitter man och pratar och umgås... Önskar man kunde spola tillbaka tiden en bit, för flytta hemifrån kan man göra när som helst i sitt liv.


RSS 2.0