Ännu en dag med kass uppdatering



Älsklingen har semester så därför jag uppdaterar lite mer sällan. Idag har vi varit och köpte lite tapeter till hallen och sedan var jag uppe om hos mammi och hämtade kudden jag ska låna ett tag. Efter det blev det inom Maxi och köpte food, blev tacos idag :) Så jag är helt propp mätt, känns som magen ska spricka :P



Ska försöka göra bättre ifrån mig imorgon :)

Varför



Har mått så bra hela helgen, ingen huvudvärk eller något men nu första natten hemma igen och så vaknar man med ont i nacken och huvudet. Ska låna hem mammas kudde som är till för nacken som jag använde där hemma i helgen och se om det var därför jag mådde så bra. Sen har jag ju börjat få sjukligt ont i ryggen på nätterna,eller när jag lägger mig ner överhuvudtaget. Så provade med en värmefilt i natt och det hjälpte nog lite ändå faktiskt, dock önskar jag den gav massage också ;)

Ännu ett paket till lillen

 Hämtade ju ett paket på Ica häromdagen som jag skrev :) och här är det som fanns i, såå himla sött tycker jag..



Idol på Jägersro


Zara ringde och fråga om jag kunde köra henne och träffa idolerna på jägersro. Dom skulle vara där fram till 16 och vi kom dit runt halv. Tyvärr slutade dom signera efter ca 30min så Zara fick ingen. Sen skulle vi försöka så hon fick en kram av Rabih men nja hon var lite kort så han såg henne inte :/ Men tillslut fick hon en autograf av Reza både på papper och kinden. Och lite foto tog jag till henne också så hoppas där är något som duger.



Not at home




Är hos mammi, har sovit här inatt och ska nog sova här tills imorgon också. Åkte hit igår efter jag varit och hämtat ett paket med lillens kläder. Så sjukt söta. Slänger in en bild senare lr imorgon när jag är hemma igen. Sen satt vi och gottade oss med räkmackor och efter det massa gottis och chips.. Super mysigt.. Och idag sov vi länge också vilket var skönt. Har dock vaknat en del i natt då jag börjat få ont i ryggen nu :/ Om en stund ska vi köra hem till mig med julsakerna så jag kan börja julpynta :)

Nya julgardinerna


Tyckte dom var så himla söta så kunde inte låta bli :)






Uppe med tuppen



Zara sov här i natt och så skulle ju hon upp till skolan så jag tänkte javisst då kan jag köra henne och så kan jag åka till posten också och hämta körkortet som jag inte hämtade häromdagen. Men sen imorse när vi går ut och jag ska köra henne står syrran där. Naww då tänkte hon köra henne eftersom det var kallt. Så hon körde henne och så stack jag till posten och hämta körkortet, hahaha verkligen en ful bild. Nu är jag så himla trött men känns onödigt att lägga sig igen när man äntligen är uppe tidigt. Men ja jag kanske får ta en liten vila snart ändå, hade varit rätt skönt ;)




Hade varit skönt med en sol semester



Jag och johan har pratat en del om att ta en solsemester i januari/februari kanske. Och nu har jag hittat 2 i Egypten som jag skulle vilja åka på.  Den ena är på 1 vecka och den andra på 2 veckor. Men våra pass har gått ut så först måste vi ändå fixa nya sådana så man inte står där i sista minuten bara jaha kanske kö till att få dom. Men ja det skulle varit riktigt skönt att åka iväg och bara koppla av ordentligt. Vi får väl se hur det blir :)





Flitig


Idag känner jag mig rätt flitig ändå fast att jag är seg. Jag har mejlat en massa viktiga personer och även skickat iväg lite post. Varit ute med Rambo har jag också :) Känns lite ensamt nu när jag vet att Johan inte kommer hem förrän på söndag men jag har en del ideér hur jag ska sysselsätta mig ;)


Ska snart in och duscha sen när posten öppnar klockan 3 ska jag hämta mitt körkort, har inte haft tid innan och dom har ju såna skumma tider där. Och så ska jag till Ica och hämta ut ett paket till lilla Timmie <3



Får se om jag drar hem till mammi ikväll eller imorgon :)

Min dag



Hade en riktigt jobbig natt så vaknade med ont i huvudet. Så ringde brorsan så hängde jag och Rambo med honom, Victor och "frank" (som nu visat sig vara en flicka) med ut.. Idag klarade valpen gå lite iaf utan att frysa ihjäl, sen hängde dom med hem här en stund :) Riktigt kul.. Victor och valpen är verkligen små busfrön. Så himla roligt när valpen började jaga rambo och han bara stack iväg med svansen mellan benen. Himla sött men naww han ville inte vara nära den. Undra varför?! Sedan kom Johan precis när dom skulle gå så gick vi och vilade en stund och sedan satte jag mig lite vid tvn innan jag gick ut med Rambo igen. Och så kom Robban så köpte vi pizza och kollade på film, under filmen så kom även Lukas en sväng.. Men han drog efter en stund för han ska jobba imorrn, och nu håller de andra grabbarna på att koppla in robbans dator.. Imorgon åker dom till DH* Geeks*



Sorry för alla tråkiga inlägg men har haft rätt ont i sidan idag så har inte direkt orkat sitta vid datorn..

Barnvagns problem !




Jaha hur ska man kunna bestämma sig ?! Nu har jag hittat ännu en vagn jag skulle kunna tänka mig. Och har mejlat till butiken som ska ha den och frågat om den finns att titta på här nere i Malmö. Så vi får hoppas på det. Men sen andra problemet är att Johan nu vill ha en BLÅ vagn medans jag vill ha en grön ..









Sen funderar vi fortfarande på den andra som jag visar på bild innan..









Så vad tycker ni ?!


Lång promenad :)



Kom hem för några minuter sedan efter att ha varit på lång promenad med brorsan, vilma, victor, deras lilla valp och så Rambo. Vi gick bort till en lekplats som ligger en bit härifrån så barnen kunde gunga. Naww så synd om deras lilla valp Frank, han frös så himla mycket. Han bara satte sig ner och skakade. Så han fick åka med Victor i vagnen istället. Dom köpte honom igår så han är bara en liten skit och rambo tyckte inte att han var så hemskt intressant heller :P men det kommer väl sen när han också springer runt och leker..


Såhär ser han iaf ut :)
Han blir sötare för varje gång man tittar på honom.





Vilket väder vi har :/



Inte kul alls att gå ut med Rambo i detta vädret men fick ju göra det. Så nu stinker han :/ Jag ville verkligen inte resa mig från sängen idag för jag var uppe sjukt sent i natt för jag och älsklingen spelade det nya super mario spelet när han kom hem. Så jag la mig runt halv 4 eller nåt.. Och han sussar gott fortfarande för han satt uppe till kl 6, inte klokt. Men när han väl vaknat så ska vi till ikea och kollade på deras golv och sedan en runda till Mobilia för älskling ska köpa nya träningsgrejor för imorgon börjar han träna fotboll igen..






Rambo- Alla´s bästa vän


Har ju glömt att säga att Rambo är här igen <3 Han kom i torsdags har jag för mig det var. Men han ska hem ikväll eller imorgon. Ska ut med han en runda om nån timmes tid.



Brunett



Aja såhär blev de typ men i "verkligheten" är det inte sådär ljust men ja :) Slingor har jag i det iaf..


Kalastime



Idag har det varit kalas för Felicia :) Så kom hem för en stund sedan faktiskt. Riktigt trevligt och god mat. Pizza och efterätt var det sjukt god äpplekaka, så nu är jag så mätt så det känns som jag ska spricka.. Roligt nu när Nicole och Victor går :) Nicki ville dock pussa Victor hela tiden men så kom hon bakifrån och slog armarna om han så han blev ju livrädd stackarn :P


Färgat håret = Katastrof


Ja jag har länge funderat på färga de brunt men inte velat ha så mörkt som jag haft de andra ggrna utan lite ljusare typ men så hittade jag ingen i affären som var så som jag ville så tillslut orkade jag inte stå där mer så tog en i högen bara. Så idag skulle jag då färga de ja. Usch usch tyckte det blev för mörkt men sen på bilderna jag försökte ta för att lägga in här såg det helt ljust ut :S helt knas..Även slingor gjorde jag i det som blev helt okej.. Men får försöka få en bättre bild en annan dag dock.. Skulle ha gått till frissan och gjort de men de finns ingen garanti på att de blir som man vill eftersom jag är gravid, och kul om de blivit katastrof där och så hade man säkert betalat runt 1000kr.. Så sen när jag väl har fött lillen får jag väl ta en tripp dit men då blir det ljust igen iaf :) För då är det sommar och mycket snyggare med blont..


Har även glömt att säga att jag klippt av rätt mycke av mitt hår så nu är de kort igen :/ känner mig som en liten flicka med kort och konstigfärgat hår..

Vilken huvudvärk


Vaknar med huvudvärk nästan varje dag nu :/ vet inte om det är kuddarna det är fel på lr vad. Sover inte så bra längre vaknar av minsta lilla ljudet var det än är i huset eller utanför, riktigt jobbigt är det iaf för sedan är det ju svårt att somna om igen. Och idag har jag vaknat och kollat på klockan sen vaknat och kollat på klockan hela morgonen. Var väl rädd jag skulle råka missa kalaset idag lr nåt sådant ..


The Sims 3 - Destination världen



Riktigt nice spel faktiskt, tar väldigt lång tid att spela igenom grejorna så det är nice. Och man måste spela för att kunna förlänga sitt visum och få åka fler dagar o.s.v. Dock har jag bara hunnit vara i Egypten och tiden gick sjukt snabbt när man spelade för man kunde upptäcka så mycket och samla och lära sig en massa.





New Moon



Ja då har man varit och sett en av världens bästa filmer med Ola ikväll då. Sååå sjukt nice, den var riktigt bra. Över förväntan faktiskt. Dock visste man ju nästa hela filmen redan eftersom man läst böckerna men ändå. Dock hade Ola lite otur med sin läsk i början innan vi gick in men de fixade sig :P Och sedan satt det 2 tjejer på våra platser så vi satte oss på två andra sålänge och fattade ingenting. Så kom det ett par som skulle sitta på dom platserna vi satte oss på sålänge så vi fick hämta personal och reda ut det. Och grejen var att dom tjejerna som satt på våra platser dom hade inte fått en tid förrän imorgon. Jag tyckte så synd om dom, dom fick ju gå hem igen :( Men det konstiga är att dom måste köpt biljetterna i kassan och där borde dom sagt imorgon lr idag ju.. Aja bra de ordnade sig med platserna iaf.. Och ja visst kom det några tårar ner för kinden några ggr i filmen <3





Nu längtar jag redan tills 3an <3


Uppdatering :P


Sorry för de tråkiga uppdateringarna igår och idag :/ kommer bli bättre jag lovar har bara aft så mycket att göra .. Och nu ska älsklingen köra mig in till stan för jag ska ju se NEW MOON med ola :) Skriver mer ikväll.

Äntligen hemma



Kom hem för en stund sedan så har bara varit ute en sväng med Rambo. Snacka om många timmar vi varit borta och nu har jag svin ont i magen och ryggen :/ Blev att vi käkade Bk idag eftersom det blev så sent. Men vi fick tag i en hel del så det är iaf nice..


Vad har ni gjort idag då?

Mycket att göra idag


Idag är det en hel del som sker. Dels så släpps ju expansion till Sims 3 idag;) Sen nu snart ska jag och älsklingen massa ärenden, ska köpa lite förlängningssladdar och timrar, present till vilma och felicia, Ljusstakar och lite sådant och sedan blir det att köpa lite mat så vi kan laga mat för några dagar. Har inte storhandlat mat på evighet nu ju, måste skärpa oss nu när jag börjar må bättre igen dock.. Och mamma kom precis förbi med Rambo, så vi ska ha honom ett par dagar till. Mysigt med hund faktiskt och jag har blivit riktig sugen på en egen men kommer inte finnas tid när vår lilla prins är född ändå så <3

New Moon


Jaha då var biljetterna bokade inför fredagen då. Ska se den med Ola :) Först visste jag inte om det var lönt att boka då innan när man kunde förhansdboka eftersom jag inte visste hur jag skulle må med graviditeten men jag mår ju ändå hyffsat bra för det mesta nu så jag chansar ändå. Så kl 18:00 på fredag ska vi se den.. Så jäkla nice !!



A Walk To Remember



Kollade på den igår efter att jag hamnade på den filmen i ett Quiz på Facebook. Älskar romantiska filmer så man kan sitta och drömma sig bort en stund. Den var rätt bra ändå faktiskt och såklart grät man en skvätt då och då :)


Få fler besökare/Hitta nya intressanta bloggar !



Det kan du göra inne på Bloggtrafik. Vet inte riktigt hur det fungerar då jag precis själv blivit medlem men det står man ska få 100garanterade besökare o.s.v. Jamen gå in och läs själv vett jag ;)



Jag kände dig minsann <3



Det måste varit som du sparkade <3 för igår när jag skulle sova så kände jag det igen. Speciellt när jag låg på magen, var kanske lite för trångt för dig då ? Din pappa ville också känna när du rörde dig men det känns inte något på utsidan än tyvärr, så han blev lite besviken. Men det kommer det också just nu får jag känna mig mer speciell  <3



Bizzy day



Idag har jag hunnit med en del

* Varit ute med Rambo 2 ggr
* Klippt gräsmattan
* Klippt ner lite döda blommor där ute
* Satt på dickmaskin
* Satt på tvättmaskin
* Städat köket
* Satt upp de nya ljusstakarna i köket
* Tömt dick och tvättmaskin



Sen kom syrran och Nicole en stund och hälsade på <3 Så tog dom rambo med sig. Känns helt ensamt redan, fast jag bara haft han 2 dagar så känns det som så mycket längre. Kommer kännas tomt i sängen utan honom inatt.

Jul och nyår kläder?!



Jag satt och funderade lite över vad man kan ha på sig på julen och nyår. Detta året kommer jag ju vara rund så inte lönt att leta efter någon sexig nyårsklänning direkt. Utan får bli nåt löst över magen men ändå helt okej typ. Jag som älskar leta kläder inför nyårsfesten o.s.v. Men men det kommer ju fler år sån tur är. Men ja jag satt och kollade runt lite och hittade denna Tunikan. Hade nog varit snyggt med lite snygga armband och halsband, kanske en bolero och leggings kanske :) Och den ser ut att kunna passa när man är lite rund också :P Dock vet jag ju inte HUR rund jag kommer vara tills dess så svårt med storlek..


Vad tycker ni om den?





Eller har ni några andra tips som man kan hitta att ha på sig när man är gravid?


Sparkade du?



Igår när jag låg i sängen och försökte sova så kändes det konstigt i magen. Hände typ 5-6 ggr innan jag somnade. Undra om det var lillen som sparkade? Men det kändes inte riktigt som jag fått för mig det ska kännas när jag hört andra prata om det. Så kanske bara var nåt annat i magen som rörde på sig. Sen "imorse" när jag steg upp så kände jag det igen. Men jag är ändå inte säker. Jag kanske inbillar mig för jag längtar tills det sker?!






Våffeltime



Idag åt vi våfflor med grädde och sylt till middag, inte så nyttigt men väldigt gott ;) Första gången jag gjort det själv också och det blev super bra.



Seg dag



Vaknade för ett tag sedan så släppte jag ut rambo i trädgården medans jag skulle slänga i mig en macka men det ville han inte alls. Bortskämd :P Så efter jag ätit min macka gick jag en runda med honom så vi kom hem igen för en stund sedan. Jag har riktigt ont i huvudet idag, skulle behöva sova mer men ville inte sova bort hela dagen heller. Annars blir det bara att ta det lugnt idag och ikväll ska vi nog göra våfflor med sylt och grädde *gotti gott*

Hundvakter



Nu när Uffe är i Thailand 1 månad så är mammi hundvakt så nu skulle hon jobba lite jobbiga tider så vi ska ha Rambo här hemma idag fram tills onsdag. Sen skulle brorsan också testa ha honom tydligen han ville känna på att ha hund igen :) Tror att rambo saknar uffe en del för han äter lite dåligt men vi försöke få i han det vi kan.. Sen nu när han är här saknar han ju mammi.. Men det ska nog gå bra. Jag var ute en runda med honom innan så kanske en till sen lr släpper kanske bara han i trädgården.



Likhet?

"Vad är det för likhet mellan Bingolotto och att runka?"

"Plötsligt sitter man där med tre miljoner i handen."


Då var det helg



Igår var jag med mammi på Vellinge blomman, men det var inte lika roligt som man mindes det från de andra ggrna. Men ja jag köpte två små grejor iaf, sen åkte vi bort på svågertorp och gick en runda. Så köpte jag två ljusstakar och en julduk. Efter det köpte vi mat och åkte hem till johan och rambo. Sen körde mammi efter en stund och jag och johan kollade på tvn innan vi spelade en stund.



Idag under dagen sker inte så hemskt mycket iaf mår lite illa så försöker mest ta det lugnt.

Fredagen den 13


Jaha då var den där såkallade oturs dagen här igen. Skulle dock varit nice att köpa hem massa gottis och glo skräckfilmer hela kvällen men tror inte Johan är så pigg på de. Ska fråga sen. Han kom precis hem från jobb så han ska väl nanna en stund och jag ska iväg med mammi till vellinge blomman. Längtar sjukt mycket till julen så nu äntligen ska man glo på lite tomtar :) Mår väldigt illa idag och mådde likadant igår ett tag så får hoppas det går över. Det är nog för man tänker så mycket på allt och sådär :/



Så vad ska ni göra på denna dagen då?

Aion online !


Det nya spelet vi selar heter Aion och det är väldigt likt World of warcraft i det mesta faktiskt. Fast i detta spelet får man vingar och kan flyga och även slåss i battlegrounds i luften. Annars handlar det om att man först skapar en gubbe man vill spela med och väljer även en klass. I detta spelet kan man verkligen göra sin gubbe hur man vill, så inte många som liknar varandra faktiskt. Vilket är roligt. I WoW såg ju alla likadana ut nästan. Från början väljer man mellan fyra klasser ( warrior, scout, priest och mage)  sedan i level 10 så väljer man vidare mellan dessa till det man vill vara sedan i resten av spelet. Ja sen gör man precis som i WoW springer omkring och gör Quest för att gå upp i lvl och få belöningar. Sen i lvl 25 kan man börja köra instancer vilket jag längtar efter just nu så man kan få lite nice items till sin gubbe. Man har även yrken som armorsmith, weaponsmith, tailoring och några andra. Men ja iaf högsta lvln är 50 så det är en bit kvar dit. Ja det var väl det mesta om det ändå som är värt att nämna iaf..



Får se när vi tröttnar bara :P


Gårdagen


Ja som ni märkte blev det inte mycket uppdatering igår. Först hämtade mammi mig efter jobbet för jag hade såååå tråkigt och älsklingen nannade ändå. Så följde jag med henne till mobilia för hon skulle titta på ringar på guldfynd. Hittade en sjukt fin ring som hon köpte :) Riktigt fin var den. Så fick man handla för 500 eftersom man köpte en av ringarna på den sidan så då blev det att hon tog nån julsak till sig själv och sen till mig och mina syskon. Faktiskt riktigt roligt, sen när vi var klara där efter typ 1 timme. Tog ju lång tid att hitta den perfekta ringen så gick vi till Mc donalds för mamma hade ju jobbat så hon var hungrig. Och jag tog en liten hamburgare för 10 spänn och en dricka för jag var inte så hungrig, så satt vi och pratade där en stund innan vi stack hem. Sen kvällen spendera jag med älsklingen <3 Spelade massa på det nya spelet, riktigt roligt när vi spelar tsm men ja det varar väl inte så länge till ändå. Tyvärr. Gick inte och la oss förrän 3 på natten och det har jag inte gjort på evighet, helt chockad. Men hade så himla skoj :)





Gravid v.19






Nu är du 19 veckor gången (eller gravid i 20:e veckan, om du föredrar att räkna så). Snart halvvägs igenom din graviditet. Bli inte förvånad om du blir tröttare nu. Du kommer att växa snabbare under kommande veckor och det kan vara bra att sakta ned på tempot. Om du kan och vill kan det vara skönt att ta en tupplur framåt eftermiddagen. Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och den håller på att lära sig känna igen ljudet av din röst. Anlagen till din bebis mjölktänder är redan färdiga och det som så småningom kommer att bli vuxentänder håller redan på att formas bakom dem.





Haha den här bilden var på hemsidan, måste säga att det ser väldans trångt ut där inne :O


Ännu ett litet set till gossen <3


Den är så himla liten och söt :) Man smälter när man tittar på dom små kläderna. Men på bild tycker jag dom ser mycket större ut :P


Vilket väder


Usch verkligen tråkigt väder idag och så måste man ut i det också. Valde att ta bussen in eftersom det känns som minst klyddigt när jag ska till centralen. Dom har ju gjort om så många gator där till busstrafik och sånt trams så vet knappt var man får köra mer. Är väl hemma igen om 3 timmar skulle jag tro och om älsklingen fortfarande nannar då, vilket jag tror. Så ska jag minsann krypa ner till honom igen ♥

Dålig uppdate


Sorry har inte orkat skriva idag. Har haft en riktig slappe dag med älskling. Sen har jag faktiskt varit ute och kört lite också dock bara till Maxi och BK men det var ändå läskigt då det var mörkt och regnade. Men gick super bra :) Sen nu har vi spelat hela kvällen och nu måste jag nanna för jag ska på möte imorrn... Lovar uppdatera mer imorrn.. See ya !!

Aldrig ska jag sluta älska dig



Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Ge inte upp


Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut


Aldrig ska jag sluta


När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sårar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är där för dig
Älska mig då


Aldrig ska jag sluta




Ego ;)


Love hurts



Såg en film igår som heter precis som rubriken. Handla om en pappa som förlorade sin stora kärlek och hans son som hittade sin. Så försöker dom båda vinna hjärtat på den dom älskar. Helst okej film faktiskt, skrattade lite i mellanåt också. Men pappan ser ju ut som en dåre med helt crazy eyes :P haha..


Godmorgon ?!



Eller ja man kan inte kalla detta morgon direkt. Har sovit rätt konstigt fram till älsklingen kom hem från jobb vid 3-4 sen somna jag bra <3 Men har vaknat lite då och då men inte velat stiga upp. Sen vaknade jag nu kl 1, helt sjukt. Så länge har jag inte sovit på evighet. Ville till vellingeblomman idag men tror inte det är lönt så här sent, dom stänger 16:30 men ja vi får se. Längtar efter julen så mycket så jag vill bara tita på tomtar och sådant hela tiden :P + att vi ska köpa julstjärnor till storarummet men då måste vi ha en lång gardinstång så måste byta ut våra små :/ lite trist men ja så får set bli ..



Vad ska ni göra idag ?

Rabih ute ur leken



Äntligen åkte Rabih ut från idol :) Som jag väntat på denna dagen alltså.. Irriterande röst och han kan inget nytt ska alltid vara ballader för hans röst passar inte till något annat. Och enda sången han sjungit bra är Stand by me..  Skönt nu kan man njuta av idol :P


Tack allesammans


Tack för alla kommentarer på facebook och alla fina sms :)






Fick en fin blomma, choklad och ett kort av syrran och hennes familj.





Och sedan kom Sandra, Vilma, Victor och Sara så fick jag fina rosor och ett kort :)







Tackar Tackar !!!


Körkortet avklarat och första rundan



JAAAAAAA så jäkla underbart nu har jag körkort och får lov att köra bil. Frukosten kom upp i morse så nervös jag var ( trevlig info va) haha.. Sen bar det av mot trafikskolan där jag hade min uppvärmningslektion 8:30 som gick jätte bra. Sen fick jag vänta på vägverket i 30min så där blev man lite nervös.. Gick ner och fixade stolen och speglar innan uppkörningläraren kom. Och när jag såg honom blev jag helt bomb säker på att jag inte skulle klara de för träffade honom på uppskrivningen och han verka lite sur av sig. Men han var hur snäll som helst och snackade med mig om lite allt möjligt. Men visst det var tyst mestadels av stunden men ja :P Klarade det galant iaf, körde ca 30min så tiden gick jätte snabbt.. Gahh kan knappt förstå det :)



Sen hämtade älsklingen mig i stan så körde vi inom körskolan så fick jag en t-shirt och massa grattis. Sen körde JAG därifrån hem till mormor en snabbis för att berätta det. Och efter det blev det till maxi och handla lite med darling. Sen släppte jag honom hemma och körde ENSAM hem till syrran.. Kändes som jag gjorde nåt olagligt, aldrig varit i bilen ensam innan mer än halkan men det räknas inte :P

Knappt fått någon sömn



Jag la mig vid 22 sen har jag legat vaken mestadels av tiden fram tills nu halv sju när jag steg upp :/ Så jäkla drygt. Vid fyra i natt var jag hur pigg som helst men ville ju inte stiga upp då. Hoppas jag blir pigg på vägen till körskolan iaf. Det dryga kommer nog vara efter lektionen då jag ska vänta i 30min innan min uppkörning börjar, bara jag inte blir helt sjukt trött där :/ Känns faktiskt inte som jag kommer klara det längre, dels för jag är trött och dels för jag tänkt alldeles för mycket i natt.. Man måste vara lugn och jag vet inte om jag klarar det :/ kommer skaka i hela kroppen.. Men men klarar jag det inte får jag betala och göra det en annan dag, mer än så är det ju egentligen inte.. Bara sura pengar...


Dagen innan uppkörningen!



Har inte känt mig nervös förrän nu faktiskt. Antingen klarar man det eller inte och då får man försöka igen. Dock kostar det en del men ja det är det tillslut värt. Jag har en uppvärmningslektion på morgonen 8:30 med en helt ny lärare igen vilket känns lite sådär, men ja om den går bra så går säkert uppkörningen också bra. Varar ju bara ca 40 min så det ska jag väl klara av ;)

Är med och tävlar



Är med och tävlar om en Diinglis-filt hos MammaMelissa, gå in och tävla ni också :)
Tryck på  bilden för komma till tävlingen.


Jag skulle ju vilja vinna en till vår lilla pojke som ska titta ut i April nästa år ♥
Har ju längtat efter barn länge och även om det inte var direkt planerat så är det, det bästa som hänt mig/oss och vi hade inte kunnat vara lyckligare ♥




What to do



Idag är en sån där slappe dag då man inte riktigt vet om man vill göra något eller bara vara hemma. Älsklingen är ledig idag så han ligger fortfarande och sover. Men det är skönt när han är hemma ♥ mysigt vi har det då. Och så  kan man tvinga med han till massa roligheter om man skulle vilja ;) Jag försökte locka han med att göra en spontansak och bara dra till ullared men han tyckte inte vi fick plats med så mycket i hans bil. Men jag kan lätt trycka in 6 påsar eller mer i den *hihi* Men ja när han väl vaknar så är de inte lönt längre ändå..


Gahh jag längtar sjukt mycket till julen. Jag vill gå och titta på tomtar och allt annat skoj. Älskar när folk har ljusstakar och stjärnor i fönstrena och alla träd/buskar fulla med ljus. Så himla vackert. Hoppas vi får en del snö i jul iaf...

Ny bloggdesign !



Min underbara svägerska Erika har gjort den till mig, visst är den sjukt snygg ?
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg :)




Mörkerkörningen



Ja då har jag varit hemma ett tag nu, vi lagade mat direkt när vi kom hem. Men det gick super bra på mörkerkörningen så nu är det också fixar. Körde tsm med en tjej och läraren var också tjej så vi hade jätte roligt och skrattade typ hela tiden så det var skönt då kunde man slappna av. Inget alls att oroa sig för, började med att den andra tjejen körde och efter ett tag var det min tur så körde vi ute i bokskogen o.s.v. där det var riktigt mörkt. Så körde vi om dom i andra bilen och tvärtom. Sen stannade vi en stund så testade vi hur det såg ut med och utan reflex o.s.v.



Min sista körlektion !



Idag hade jag min sista körlektion och snacka om att man t.om på den var nervös. Helt konstigt men det gick bra och när vi sedan stannade och parkerade på körskolan så sa han att han hade gett mig körkortet om han fick bestämma :) Så det var ju ändå skönt. Men ja ikväll är det mörkerkörning, egentligen är det inget att stressa upp sig för eftersom man är där för att lära sig. Och vi är bara 2 i bilen + en lärare vilket känns rätt skönt det också. Hoppas det är en tjej iaf :P då är vi säkart ungefär lika nervösa. Haha..


Aja nu ska jag käka en banan sen ska jag ringa min kära syster :)

Nervös ?!



Dålig uppdatering igår men ska försöka få upp lite fler inlägg idag om jag inte är för trött ikväll. Inte sovit alls bra inatt, kanske för att jag är nervös för mörker körningen. Men har drömt mardrömmar och allt annat trams. Men nu är jag uppe och ska ta bussen om en timme. Har en dubbel körlektion nu fram till kl 13 sen ska jag hem. Sen klockan 18 så har jag min mörkerkörning som jag helst vill slippa men men :/ ch den slutar runt 20:30 så får se om älsklingen kan hämta mig annars är jag inte hemma på väldigt länge..


Vad ska ni göra idag då?

Tråk dag



Idag känns det som att det inte finns något alls att göra. Johan började jobba nu kl 12 och slutar inte förrän kl 20 så hemma själv är jag dessutom. Funderar dock på att vandra bort till syrran för jag skulle vilja kolla i hennes scrap book och få lite ideér för jag tänkte också göra en sådan när vår lille gosse kommer ut i världen <3 Annars så ikväll ska jag och mamma iaf åka till skanör för jag ska köpa ett Snuggle nest till bebisen där, hittade det på blocket så. Dock en bit att köra men tack mamma för du hänger med :)

Den lilla bodyn <3


Tyckte den var så himla fräck


Umgåtts med mammi idag :)



Har umgåtts med mamma idag efter uppskrivningen så gick vi inom en affär ovanför Willys så hittade vi en jätte söt body som mamma köpte till vår lille påg. tack <3 Sedan gick vi inom willys för vi tänkte köpa fika med oss hem så det gjorde vi men så körde vi förbi det nya Burger king så blev vi rätt sugna så blev in där istället. Så träffade vi på Patrik där för han höll på att kolla låsen och dörrarna där så snacka vi med honom ett tag. Och efter det åkte vi hem till brorsan och hälsade på en stund och lekte lite med barnen :)

Bebis set



Fick hem ett sött set idag som jag hade köpt häromdagen. Så himla gulligt är det och man bara längtar tills han är ute och man kan prova alla kläderna <3










Uppskrivningen !


Dagen började inte så bra med att jag missade bussen för den var 4 minuter för tidig, precis när jag kom ut och hade låst så kör den förbi. Så fick lite smått panik men så var mamma ledig så fick ju höra om hon kunde hämta mig och det gjorde hon. Tack <3 Så stack vi dit och gick upp, så skulle man ta foto där. Hmm ja jag blev ju inte så bra iaf. Efter man tagit foto fick man skriva under och sedan se hur ens körkort kommer att se ut.. hahaha katastrof men ja det får duga. Sen satt man där och vänta 10-15 min sedan var det dax. När jag gick in gick mamma ner och väntade i bilen. Snacka om att jag var nervös, satte mig vid datan och tryckte in mitt personnr. Sen när man skulle trycka på starta prov skakade det i hela kroppen så nervös jag var. Och provet kändes så sjukt svårt och jag var helt säker på att jag inte skulle klara det men satt ändå kvar tiden ut och fundera på dom jag var osäker på. Och gissa vad ?! Jag klarade det , fick 60 av 65 så det var så jäkla sjukt. Godkänt är ju 52 så en bra bit över. Jag var så satans lycklig och bara snabbade mig ner till mamma för att berätta det :)



One down, One to go !


Dagen innan uppskrivningen



Idag har inte skett så jätte mycket faktiskt.. Jag har pluggat en del teori eftersom jag har uppskrivning imorgon :) Så stack vi hem till Micke och josefin eftersom dom skulle fixa repan i älsklingens bil. Och så var svärmor där hemma men ingen josefin. Så visade svärmor mig lite kläder hon köpt till vår lille påg och sådär innan hon och jakob åkte hem. Sen gick älsklingen och micke ut och pilla med bilen så kollade jag på tvn medans jag läste lite i en av josefins gravidböcker, sedan kom josefin :) Så satt vi och snacka massa om bebisar, namn och allt annat vi kom på. Och när killarna kom in bestämde vi oss för att vi skulle beställa mat, så körde grabbarna och hämtade maten och så kollade vi på tvn undertiden och sedan blev det film innan vi åkte hemåt. Och nu har jag precis pluggat lite teori, känns bra men ja man vet ju aldrig hur provet kommer att se ut :/

Irriterande blogg.se


Har försökt byta min profilbild sedan igår men inget händer ?! Någon som vet vad det kan vara för fel eller är det bara denna sidan som suger?


RSS 2.0