Thailand my friend!

Haha aja snart ar man hemma i kalla sverige igen :( bara nagra fa dagar kvar... Kommer sakna denna underbara varmen. kommer skriva om hela resan sen och satta in massa massa bilder pa allt skoj vi hittat pa, har haft och har sjukt roligt, Basta semestern ever !!


Fast ja min kamera talde inte varmen sa den pajade haromdagen :( Sa vi far ta bilder med Johans mobil. Men det gar bra det ocksa..


Hoppas ni har det bra hemma i kylan :) hihi.

Thailand !


Jag kan försöka uppdatera lite när vi är där nere men tror inte det kommer ske så ofta. Mest när jag går in för skriva till familjen. Men annars så kommer vi ju hem den 1 okt och då kommer jag skriva om hela semestern och lägga in massvis med bilder :D


nej nu måste jag fixa det sista sen dra... Puss o Kram

Thailand here we come :O


Om en timme så kommer syrran och hämtar upp mig :) Sen hämtar vi upp snutte sen bär det av :O

Natti natti !!


Ska försöka sova nu vilket säkert inte kommer gå :/ Är jätte nervös för imorrn.. Första gången utomlands utan mammi också :$ kommer sakna henne såååååå jävla mycket.. Känns som att nu är man stor, dax att åka utan mamma och allt, känns bra men ändå inte. Känns lite sorligt för man vill egentligen inte växa upp :/ Men ja det är väl dax, men man vill alltid ha mamma där i närheten ju :$ låter kanske lite mesigt men ahhh så e det ;) Det är ju hon som kan allt, vet allt och fixar allt liksom. Så om nåt händer vet man at hon finns där och fixar det. Men nu är vi helt ensamma.. !!

Nej som sagt ska se om jag kan sova nu !!

Mysig !!


Imorrn så :)


Då åker vi <3 Syrran hämtar oss runt elva sen bort till tågstationen ;) och sen bär det av. Hehe alla i min familj trodde det var på onsdag :O Yra höns... Haha...


Tog andra sprutan idag ja, fyyyyyyyy för säger jag bara den gjorde ont :/ Det måste ha med personen som tar den att göra. För det var en annan tjej denna gången och nej fy :( Nu känner jag för aldrig mer ta en :(

Hihi så goa :)



Några av tjejena på jobbet hade skrivit på anslagstavlan till mig :)

Lite jobbig natt :/

Har bara legat o tänkt på Thalland så blir man helt uppspelt och kan inte somna :/ så jag har ingen aning när jag somnade ens men nu är jag pisse trött.. tur jag jobbar 9-18... Sen direkt efter det ska vi åka och ta vår 2a spruta. usch usch men sist kändes det inget så det ska nog vara lugnt :)

Fin låt !!


Lalalala !!


Är lite uttråkad för tillfället, finns inget spel jag har lust att spela idag :/

Get Smart !!





Såg den häromdagen med älsklingen <3 Den var rätt rolig faktiskt, man skrattade till en hel del :) Så den är värd att se iaf 1 gång. Fler än det ser man nog inte om den om inte någon annan vill se den dock.


Soft dag :)


Idag har jag bara tagit det lugnt :) Älsklingen är nere och hjälper till vid banan i Malmö så jag åkte hem ett tag.  Så kom även mormor hit en stund så satt vi och snacka om Thailand o.s.v. Många som är helt oroliga för vi ska dit ensamma ^^ Jobbigt me allt tjat för vi kan faktiskt ta hand om oss själva. Men dom ser väl mig fortfarande som liten eftersom jag är yngst av syskonen :P Men ja det ska bli riktigt soft i Thailand :)

Ska kanske hem till älsklingen sen igen <3 Han skulle ringa när han var utanför så får väl höra med honom om det är lönt för då måste han köra mig till jobb imorrn sen komma igen när jag slutar eftersom vi ska åka och ta våra sprutor inför resan.


Allt annat inför resan är klart, för min del iaf ;) Allt packat och handlat så det är bara att åka redan nu gärna :P haha.. Ne men vi åker hemifrån vid 11 på tisdag sen går planet 13:30 har jag för mig det var.




Mysig Outfit i höst !



I övermorgon så smäller det :)


Då åker vi till Thailand <3

Dagen 13/9 !!!


Skönt att vara ledig :) Jag och älsklingen ska lite ärende

- In och köpa lite  nödvändigheter inför Thailand
- Köpa knäskydd till mormor
- Hem  till mormor  och lämna knäskydden och prata en stund
- Sen ikväll efter 7 ungefär så ska vi hem till brorsan och sandra och se Hancock  :P Igen...

Dagen !


Vad ska ni hitta på idag då??
Jag ska snart ta bussen till jobbet sen slutar jag kl 18 så ska jag antagligen hem till älsklinge för jag kunde inte det igår för han skulle börja halv fem i morse så jag orkade inte vakna då :P Så jag åkte hem... Så ska jag vara där antagligen tills söndag skulle jag tro sen måste jag ta ig i kragen och packa det sista inför flytten :/ Det blir aldirg gjort. Det är riktigt tråkigt att packa ner.. men upp är rätt så skoj.. Så längtar tills vi väl flyttat så jag får packa upp och ändra lite :)

Ne nu måste jag föna håret och sen gå till bussen.
Kisses

Thailand :)


Åker om 4 dagar <3

Vaaaarmt !!


Snacka om varmt här hemma nuförtiden :O riktigt fööör varmt, man får värsta huvudvärken och svettas ihjäl.  Förut var här alltid lite kyligt vilket var skönt när man skulle sova men nu svettas man så man inte kan ha täcke lr nåt :/ Aja får väl vänja mig tills vi åker till Thailand :P haha... Fyyyy va jag längtar <3 Kommer vara den underbaraste semesten någonsin..

Dagens Outfit :)

Stripptease ;)


Usch ja jaoo !!


Jag är så SATANS trött idag :( Nannade ju hos älsklingen <3 och han börjar ju kl 8 så vi får gå upp kl 7 :/ Och jag börjar 9 men visst det är inte så stor tidsskillnad men ahh vi la oss rätt sent med så jag kan knappt hålla ögonen öppna nu när jag sitter och väntar på tiden ska gå så jag kan gå ut och ta bussen till jobb. Ska antagligen åka till honom efter jobbet med så samma visa imorrn :P Men jag jobbar iaf 9-18 idag så det är rått soft :)

Två halloween dräkter :P


Hehe idag kom  den jag väntat på i evigheter + den andra som jag beställde för jag inte orka vänta. Men nummer 2 är finast :) Så den ska jag lätt ha på Halloween, detta året ska jag va djävul om jag inte skrivit det redan (minns inte) Men ja jag är glad dom  kommit innan vi åker till Thailand så vi kan boka lokalen  o.s.v. sen direkt när vi kommit hem :)

Bara ...


Nu är det bara 6 dagar tills vi åker babe <3

Godmorgon :)

Sovit gott allesammans?
Jag har sovit rätt gott ändå, saknade ju Johan brevid mig. Men lille Rambo fick nanna hos mig för en gång skull :P Nu när han lärt sig att inte pinka inne så kan man ju låta honom :) Snart bär det iväg mot jobbet 10- 19 jobbar jag idag. Sen vet jag inte om jag åket hem till Johan efter, jag tror det men får se om han hör av sig sen så vi kan bestämma något <3


Sen i helgen får jag packa ner resten av mitt rum och ta hem datorn till älsklingen. För sen på tisdag åker vi och sen flytten är medans vi är där nere så :)


Halloween!!

Beställde en halloween dräkt igår så den kommer väl nästa vecka får jag hoppas :) Vann egentligen en annan på tradera men den har ine kommit och det har gått 3-4 veckor och dom säger dom nog råkat skicka fel och jag får den saken dom skickat senast imorrn. ^^ Sen skrev dom att dom håller min dräkt där tills jag skickar den andra saken men hittentills har jag inte fått ett skit så kommer den inte imorrn lär jag inte få den dräkten så därför beställde jag en annan :)
Så ska väl ringa syrran imorrn eller nåt och be henne beställa lokalen så vi kan börja bjuda folk. Och så får dom höra av sig senast den 10okt så vi vet om det är lönt med lokal eller ej. Fast förra året var vi över 45 pers så hoppas det blir lika lyckat i år :)


Lite bilder från förra årets halloween:


jag o älsklingen <3










Så där fick ni en liten inblick i hur vår fest var förra året :) SJUKT rolig !!!

Batman the dark knight


Kollade på den igår med älsklingen
Men nej den var inte bra måste jag säga :/
Ritkigt seg och jag blev helt rastlös..
Sen helt sjukt att dom hade bytat ut henne :O och sedan att hon blev kär i en annan :O



hejsan svejsan


Usch ska gå och ta bussen nu till jobbet. Jag älskar mitt jobb men för tillfället är jag rätt trött på alla sena kvällar.. Men hinner ju aldirg något annat :/ Hinner inte ens träffa mina vänner o sådant innan vi åker till Thailand eftersom jag jobbar hela tiden fram tills dess. Utom nästa helg men då ska jag packa det sista innan flytten också :/

Aja måste rusa.. hej svejs

Wiiieee!!


Vi åker till Thailand om 9 dagar :D


Spelat Spore ??

Började spela Spore igår :P Rätt skoj ändå men nu idag så tröttna jag efter jag kommit till rymdfasen(sista fasen)


Igår kväll :)


Igår kväll stack jag och älsklingen in till Burger King  och käkade ;) Sen köpte vi chips och läsk tills sen när vi skulle se film. Sen åkte vi hem till min bror för Johan skulle få hans baslåda till bilen. Så stanna vi där ett tag och snackade och lekte lite med vilma :) Sen vid halv nio eller nåt åkte  vi hem till älsklingen så skulle vi sett film men så testa jag ett nytt spel och älsklingen spela WoW så det sluta med att vi inte såg film :P

Håller på att packa !


Har hunnit packa ner det mesta från mitt sovrum nu är det mest mitt datarum och alla mina 100000 tals filmer som ska ner :P Sen kläderna och sånt kastar jag ner i säckar sen när det är dax att flytta.



Ego bilder :P

Har allmänt tråkigt idag så sluta med att jag tog lite ego bilder
Men ja man kan ju inte vara söt alltid ;)

Usch !! Peddo !!


Två såna gubbar som ragga på mig idag *uurrrkkk* Dom började med fråga efter en av träningsmaskinerna vi säljer så berätta jag var den va. Så frågade dom om det fanns en visning jag bara ja och så förklara jag var  och dom bara kan du inte följa med och visa hur man blir så fin som du o.s.v :S
Jag bara haha nej jag tränar inte :P Så ni får gå o prova själv jag ska göra ett annat uppdrag :P Så gick jag.
Dom bara okej Sanna o.s.v. för vi har ju namnskyltar :O
Sen när jag kom ut så fråga han ena om batterierna o.s.v.
Sen bara hur gammal är du Sanna?
Jag - 21
Han - Ahh hade jag varit 10år yngre hade jag bjudit ut dig
Jag - hehe
Han - Får jag se dina händer
(jag visa händerna) Så fick han syn på min ring på höger hand
- Är du gift?
Jag - Haha nej :P
- Förlovad?
Jag - Nej fel hand för det
- Ahh nu lärde du mig något nytt :)
Jag - Haha
Sen började jag dra mig undan :P Och dom skulle äntligen gå
- hejdå Sanna 
Jag - hehe hejdå :P


Another Cinderella Story !!


Såg den igår :) Den va rätt så söt ändå.. Haha om man nu kan säga så?


Lita inte på posten :O

För några dagar sedan fick jag hem en sådan lapp om att jag hade ett paket att hämta. Men det fick jag undertiden jag jobba så mamma stack dit och skulle hämta det men så var hon tvungen att ha mitt ID och underskrift så hon kom inom mig på jobbet. Sen när hon kom dit hade dom blivit av med mitt paket :S Hur sjukt är det liksom? Så ja sen igår ringde mamma dit igen och dom hade fortfarande inte hittat det, såna sär :( så undra vem som snott det?? Eftersom det måste ju kommit fram till posten för att dom skulle ha skickat lappen att komma och hämta det... Undra hur man gör nu?? Kan dom bli skyldig mig pengarna för att blivit av med mitt paket??

Jag är yr :P Mohaha


Går bort till kassan för hjälpa Tom så kommer Dennis
- Jobbade du igår?
Jag - Hmmm (ser förbryllad ut) jag tror det ?!
Dennis - (kollade på mig konstigt) Glömde någon sitt körkort?
Jag - Nee inte vad jag vet o ingen har sagt nåt, men jag kanske inte jobbade?
Dennis gick :P
Jag - Du tom? Vad är det för dag idag?
Tom- Den 3 sep
Jag - Jamen vad för dag?Onsdag?
Tom - Ja
Jag - Ahhaaa jamen då jobbade jag ju igår :P
Och alla kunderna i kön utbrast i as garv :)


Haha snacka om att jag inte visste någonting :P

Vågar vi åka till Thailand?


Man kan ju börja ställa sig frågan efter allt skit man läser som sker där nere nu? :/ Vi ska ju till Patong som ligger en liten bit utanför Phuket och flygplatsen i Phuket har ju varit avstäng och allt men är  igång igen så man hoppas den fortsätter vara det så vi både kommer dit och hem sen igen. Men ja dom sa på nyheterna att det inte är någon fara för oss turister men vi ska inte gå nära folksamlingar o.s.v. Och det står även på aftonbladet i den senaste artikeln.. Så man kan väl vara lugn ändå men man känner ändå en liten oro inför vad som kan ske.


ni kan läsa den ---> här

Mumien : Tomb of the Dragon Emperor




Såg den för någon dag sedan men glömde ju skriva det ;)
Tyckte den var rätt okej ändå men sämst av dem tre.


De två mest negativa sakerna var
1: Dom har bytat ut Evy :( Hon som var gjort för den rollen :'(
2: Sonen är "vuxen" och pappan har inte blivit en dag äldre :P

Sen tyckte älsklingen det var trist att mumien inte var med som var med i 1an och 2an men som sagt han dog ju då :P Men ändå varför då göra en 3a om man ändå ska byta ut folk?




Har du/ni sett den? Vad tyckte ni??

Tröttis !!


Är riktigt riktigt trött  idag alltså. Eller ja nu när man kommit hem och börjat slappna av.
Har varit riktigt onyttig idag :/  Käkade Burger King på lunchen sen pizza när jag kom hem  ;) Slå det ni..haha.. Sen kom älsklingen och hämtade mig så nu är  jag hemma hos honom <3

Inte utan ....




Hade inte klarat en dag på jobbet utan den underbara Cacao Cremen ;)
Sååååå satans god !!

Älski <3


Wiiee äntligen är jag hemma hos min älski pälski igen <3 Saknat honom såååå mycke ju.
Och skönt att  ha slutat jobba för dagen också. Och en viss person var "sjuk" som vanligt.. Men ja då  fick vi ha Sofi där  :) Wiiiee mycke bättre.

Hur har er dag varit då?

Orkar inte :/


Jobba så här mycket mer, man känner att det blivit alldeles för mycket nu..
Har typ panik bara man tänker man ska till jobbet. Har ont i nacke, rygg och axlar för man står rakt upp och ner dagarna i ända... Sjukt jobbigt...Bara lääääängtar som fan till Thailand nu alltså. Bara 2 veckor kvar nu :) <3

Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till jobbet. Sov hos älsklingen i natt och han börjar en timme innan mig så han släppte av mig hemma på vägen så. En halvtimme kvar nu tills bussen går :P

Jacka med Gps inbyggt!



Satt precis och läste på Aftonbladet om en jacka  till sina små barn där det finns en Gps inbyggd. Man kan programera in att den ska larma om  jackan lämnar ett visst område ex: gården hemma, skolgården eller var man nu  vill.  Finns även en knapp som barnen själv kan trycka på och larma. Den kostar runt 3000kr men finns inte i Sverige än. Men ärligt hade inte dom pengarna ändå varit värt i dagens samhälle? Det tycker iaf jag att det hade...

Läs hela artikeln ---> Här

Vi <3




Ny frissa :)


Kom  typ precis hem till älsklingen <3 Vi käkade Burger King efter att jag var klar hos frissan. 
Håret kunde inte bli som jag tänkt mig då hon sa att jag inte borde färga de mörkare innan jag åker till Thailand för brunt hår blev mer gyllene/oranget där nere så hon sa det var inte alls snyggt, av erfarenhet.  Så hon tyckte jag skulle lägga nya slingor bara och behålla det blonda för hon tyckte jag passa bra i det. Så det gjorde vi sen ville jag klippa upp de en del så det såg tjockare ut så det gjorde hon..Resultatet blev bra men inte luggen :/ men resten är jätte fint :)


Här  gör hon slingorna :)



Man fick ha en sån skit rolig hatt på sig när man gjorde slingorna men den var skonsammare för håret än dom plast skiten man annars har så. Den va väl rätt söt ändå? :P





Lite ljus bild men ja den får duga :)



RSS 2.0