Lördag ja !



Usch ja idag är jag trött. Igår var en konstig kväll med Timmie han somnade men sen varje gång jag la honom ifrån mig eller jag satte mig ner så vaknade han. Så han var ju övertrött och bara skrek en massa men tillslut somnade han vid 1 tror jag klockan var. Sen vaknade han vid 5 så då fick jag springa ner och göra fooooood. Och sen nu vid kl 7 ville han gå upp eller ja det såg ut som att han ville sova vidare men att han inte får ro till att göra det. Men ja jag ska åka hem till mamma sen så jag kan få vila en stund är riktigt trött. Sen ska jag ut med Anna i kväll så då ska lillen nanna hos mamma :)

Försäkringskassan


Haha jag ringde dit för jag hade två enkla frågor. Jag fick kopplas vidare 5 ggr för att få svar på. Helt sjukt ändå alltså. Verkar som varje person där bara kan saker om just 1 sak. Men men jag fick iaf svaren jag sökte så det är iaf bra. Nu ska jag ringa lite andra samtal så vi får det gjort iaf :) Skönt när allt detta är över iaf.

I Love You Phillip Morris

 

Jag och Johan såg den för några dagar sedan. Och ja om ni har homofobi så ska ni inte se den iaf.. Haha nej den var inte särskilt bra nej men jaja nu har man sett den. Hade väl nån små roliga skämt .

 

1 av 5

 


Saknar min gosse <3

Men när som helst är han hemma igen ♥ Hans farmor och farfar har passat honom i natt. Dom ville så gärna så det är klart dom får det :) Så fick jag lite sovmorgon också. Och när dom kommer så ska jag, Johan och Timmie åka och titta på en videokamera och sedan ska vi äta middag innan Johan ska iväg till träning och sedan jobb :)

 


Glädje <3


Vår lilla älskling i sin gåstol ♥



Var med Emelie och lilla Elvira


Var hemma hos Emelie och Elvira igår. Super trevligt precis som alltid, pratade en massa om "framtiden" hur kul det kommer vara när Timmie och Elvira växer upp tsm och vi kommer åka på massa utflykter och allt annat skoj. Sen åt vi varma mackor *Mmm gotti gott* och efter det chokladpudding med grädde. Sen hjälpte Emelie mig att göra fotavtryck med Timmies fötter. Blev super fint :) Tack så jätte mycket. Vi åkte väl hem lite efter kl 15 så, vi får ta och ses snart igen. Alltid lika trevligt.





BonBonLand igår :)



Vi möttes upp hos mig runt kl 9 sen bar det av mot danmark. Det var syrran + familj, brorsan + familj + sandras syrra Sara, jag, timmie och mamma. Var väl framme runt halv elva i med det var lite kö också men det gick super bra. Och det första man gjorde var att kissa :P Och klart där var dö till tjejernas där med. Aja annars var det toppen synd bara att det var helt för mycket folk. Var ungefär 30min kö till allt eller längre så det var drygt. Var inte riktigt värt pengarna men ändå mysigt och skönt att komma bort lite. Jag hade pastasallad med till mig och mamma så vi käkade två ggr. Gotti gott var det iaf. Vi åkte hem vid 19:20 ungefär sedan stannade dom andra på Mc donalds i lokarp men mamma var inte hungrig och jag ville hem :P så vi stack vidare. Tack för en super trevlig dag allesammans :)




Min gosse vilade en liten stund ♥

 

 

 

 

Wiiee här åker jag med Nicole

 

 

Hahahaha jag var livrädd :P

såhär gick den :O Sjukt högt upp.. Men det var faktiskt härligt men sen när den va allra högst upp så var det sjukt läskigt.

Emilia, Zara, jag och Jonas




Uppdateringen..

Sorry för dålig uppdatering men var på BonBonland hela dagen igår. Skriver mer om det sen :)

The last song

 



Kollade på den i förrgår :) Den var faktiskt riktigt bra, dock inte lika bra som jag hade föreställt mig men ändå super bra. Någon mer som sett den? Vad tyckte du/ni ?

 

Får 4 av 5

 


Varit hos svärföräldrarna


Vi stack hem till mina svärföräldrar så fort Johan kom hem från jobbet. Köpte kakor med oss också :) Så satt vi och prata i deras trädgård och Johan låg och nannade. Sen förde jag över lite bilder från svärmors kamera till vårt usb från göteborg och Timmies dop <3 Vi tänkte äta där också men kom sedan på att jag var tvungen att växla pengar också tills imorrn när vi ska över till danmark. Så ja vi fick åka iaf. Och jag hann åka och växla både till mig och mamma. Sedan åkte vi hem så bestämde jag och mamma oss för att äta pastasallad till lunch imorrn. Så jag körde och köpte lite till det. Sedan så lagade jag middag och även då lunchen inför imorrn.





Timmie när vi skulle åka till farmor och farfar


Timmieboy idag <3


Bvc


Var på Bvc för en stund sedan för jag ville få ersättningen på recept. Men tydligen måste man prata med en doktor först nuförtiden :S Så nästa måndag ska jag till min vanliga barnmorska för att prata sen boka tid till en doktor. Så fånigt dock, måste jag ju köpa fler burkar dessutom typ två till för att det ska räcka :O 235kr stycket. Men men förutom det mätte vi honom och tog vikten. Han väger nu 6680g och är 64,5cm lång ♥ Vår stora lille kille. Och dessutom tyckte barnmorskan att han var super stadig, hon tror han blir en idrottskille :P haha..




Typiskt


Det som är jobbigt med ersättning är att man måste springa ner och göra den. Och Johan börjar ju kl 5 så var tvungen att ta med Timmie ner så han blev helt pigg och lär inte somna på ett tag. kul !! :(

Blää


När vikten var på väg ner så har den vänt så nu har jag gått upp igen :( Dock inte så mycket men ändå. Undra vad det beror på? Nu ångrar jag att jag inte fortsatte amma för dom säger ju att man går ner så mycket då. Fan nu kommer det dröja ännu längre innan mina jeans passar jue :( mög...

Lillen innan idag <3


Lillprinsens rum <3


Har satt upp alla hans fina presenter från dopet. Nu ska jag bara beställa foto till ramarna och släktträdet :) Kommer bli så tjusigt.

 

 

 

 


Hope <3



Hey it's me, again
I'm just checkin' in
Wonderin' how you've been
Yeah it's been awhile
Nothin' much has changed
I hope you're doin' okay
I just called to say
You've been on my mind

And I hope the next time you fall in love
You get everything you've been dreamin' of
You deserve a happiness that sees no end
But next time you fall in love
I hope it's with me again

Well baby I could lie
Say that I'm doin' great
Truth is I miss the way
I feel when I'm with you

And I hope the next time you fall in love
You get everything you've been dreamin' of
You deserve a happiness that sees no end
But next time you fall in love
I hope it's with me again

Cause you and I were never meant to be apart
What we had is better than where we are
I promise that I'll never leave you in the dark

Baby I miss you

Yeah, I hope the next time you fall in love
You get everything you've been dreamin' of
Yeah, I hope the next time you fall in love
I give you everything you've been dreamin' of
I'll give you a happiness that sees no end
The next time you fall in love
I hope it's with me again
Me again

Grattis Sandra



Idag fyller min kära svägerska 27 år.

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!







Födelsedagsbarnet :)





Jonas hemmabygge :) cool..


Mys <3

Var hemma hos syrran en stund igår också ♥

 


Ny ersättning


Var precis på apoteket med syrran och köpte en annan ersättning. Syrran var super snäll och betalade den ♥ gulligt av henne. Den kosta 235kr och varar väl 3 dagar lr något sen ska man få den på recept så den blir jätte billig då. Så nu håller vi tummarna allesammans att det kommer funka för Timmies mage. Efter det gick vi in och handlade nåt litet till vår svägerska Sandra som fyller år idag :) Ska gå dit en sväng när som helst nu så.. Sedan fram emot kvällen blir det att laga Mimmis kycklinggryta. Fick receptet häromdagen ;) Får se hur det kommer gå !!

Filmkväll


Gårdagen spendera jag med vänner, kollade på Instängd 2 och även en disney film som jag inte minns namnet på. Käkade tacopaj och bara hade det allmänt trevligt :)




Instängd 2 var helt okej ändå faktiskt men det kändes som den var rätt snabbt över och slutet undra man varför han gjorde så?!



Naww sötis då <3

En trött liten påg som låg och tittade på mig för en stund sedan. Men nu nannar han här bredvid mig i soffan ♥

 


Usch stackare


Rätt trött efter att stiga upp halv fem. Lillen har ont i magen vet inte vad jag ska göra :(

Underbart

Ännu underbar dag precis som alltid igår :)

Gårdagen hos syrran <3


Soppa ?!

 

Här hemma kokar vi inte vanlig soppa. Utan här är det nappflasksoppa som gäller.

 


Nice låt


Middag hos svärföräldrarna


Hemma nu efter en riktigt god middag hos svärföräldrarna <3 Grillat kött, potatisgratäng, sallad, vitlöksbröd och sås. Sen tittade vi på fotona Susanne tagit på dopet. Sedan blev det melon och jordgubbar till efterrätt. Riktigt gotti gott. Tack för en super mysig middag :)

Gåstol


Igår var jag och köpte en gåstol till lillen. Han är ju fortfarande för liten men lika bra att ha en iaf. Sen testade jag sätta honom i den och det verkade han gilla. Han gillade iaf leksakerna på den. Dock var det ett par cm till innan han når ner. Men det kommer bli skoj sen när han väl vet hur det funkar ♥



3 månader i lördags <3



Allmänt: Om du håller upp en spegel framför din bebis kommer den förmodligen att belöna dig med glatt jollrande och förtjusta leenden. De flesta tremånadersbebisar älskar att titta på sig själva eller mamma, pappa och syskon. Ansikten är det som fascinerar barn allra mest fram till ungefär sex månaders ålder.


Denna månad kommer kanske din bebis att kunna lyfta huvudet i ryggläge och hålla det uppe i flera minuter. Om den har bra stöd, kan den kanske sitta upprätt och hålla huvudet rakt och stadigt. När den ligger på mage, kan du kanske se den lyfta huvud och axlar, ungefär som om den gör mini-armhävningar.


Bebisen kan föra samman händerna och sträcka ut fingrarna, men använder förmodligen fortfarande knytnäven för att slå mot dinglande objekt. Uppmuntra utvecklingen av händernas motorik genom att räcka fram leksaker som bebisen kan ta.


Ungefär vid den här tiden kan det börja lätta för utvakade föräldrar. Vid tre till fyra månaders ålder börjar ditt barns sömnvanor hitta en rytm. Många bebisar i den här åldern börjar sova hela natten, men kan vakna för enstaka nattmål. Men en del barn sover inte natten igenom (vilket vanligtvis betyder max sex timmar det första året), förrän efter tre till sex månader, så var inte orolig om din bebis vaknar på natten än ett tag.


Vid tre månaders ålder (förmodligen tidigare) kommer ditt barn att ha utvecklat ett klart igenkännande av dig och ditt ansikte. För det mesta ler och skrattar bebisar även mot främmande människor, särskilt om de pratar och jollrar med den. Men de har definitivt börjat bli medvetna om vilka människor som är mest betydelsefulla.
Hjässloben, den del av hjärnan som styr koordination mellan hand och öga och som gör det möjligt att känna igen saker, utvecklas nu snabbt. Tinningloben, som bidrar till hörsel, språk och lukt blir också mer receptiv och aktiv. Så när din bebis hör din röst, kanske den tittar direkt på dig, jollrar eller försöker svara.





Egna tankar ♥ : Tänk att det redan har gått tre månader? Kan knappt förstå att prinsen faktiskt har varit i min mage ♥ Han är mitt liv, min ljusstråle i mörkret och jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Han har lärt sig så himla mycket nu dessa månaderna och tiden bara springer iväg. Man vill ju hinna med att njuta av varenda steg så försöker göra det så mycket man bara hinner innan han lär sig nästa grej. Nu kan han ju rulla över till mage helt perfekt och greppa tag i saker man håller framför honom. Han har börjat vilja sitta " själv" alltså att tex: sitter han i bilbarnstolen lutar han sig framåt istället. Och även när han sitter i ens knä vill han luta sig fram men hans rygg är inte tillräckligt stark ännu för det :P Han är så duktig vår lille prins ♥ Och om en månad får han börja smaka babymat, kommer bli riktigt skoj att se hur han reagerar på det.



Min lilla pojke <3


Timmie´s dopdag <3


Igår den 17 Juli var det Timmie´s dopdag och även hans 3 månaders dag ♥ Dopet började kl 12 så åkte dit runt halv. Den andra familjen som också skulle döpa sin son Leo hade inte kommit. Men sen kom deras sällskap tillsammans precis innan det började så. Allt gick super bra och var riktigt roligt. Mimmi sjöng och Hampus spelade på gitarren till två helt underbara låtar. Jag höll på att börja gråta flera ggr så fick typ knipa mig själv. Tittad ejag på syrran så hade hon med tårar och titta jag på mimmi visste jag hon skulle få de så fick verkligen koncentrera mig för att inte göra det. Tack underbaringar det var sååååå sjukt fint ♥ Efter allt var klart så gick vi in och tog massvis med foto. Sen bar det av till lokalen, där fick vi massa fina kommentarer med dukningen och våra tårtor/kakor :) Så det var riktigt skoj. Sedan öppnade vi alla fina presenter. Fick inget likadant. Tack allesammans super fina saker ♥





Tårtbakning och dukningen



Efter sjöbomarknad satte jag och syrran igång med tårtorna. Och mamma passade timmie ♥Tog sjukt lång tid ändå faktiskt och jag had einte hunnit duka så fick dra med mig Johan dit när allt började bli relativt klart med tårtorna. Så försökte vi snabb duka. Men ja allt som allt var vi klara runt kl 01. Då var man helt slut i rutan. Tyvärr fick jag ingen bild på dukningen vilket jag vetkligen ångrar nu. Hade blå och vita ballonger, blåa rosenblad på borden, ballonger med timmie på o.s.v. blev riktigt nöjd med dukningen och var faktiskt många som kommentera hur fint det var så det var ju iaf trevligt att höra :)





Såhär såg iaf servetterna, glasen och tallrikarna ut :)

 

 

Ballongerna på Timmie

 

3 dagar gammal

Vänstra: Ca: 1½ månad, Högra: Nutid

 

Tårtorna

 

 

 

Vad tycks? :)

 


 


Sjöbo marknad


I fredags åkte vi till sjöbo marknad, syrran med hennes familj sen jag, timmie och mamma. Riktigt underbart väder men när man väl börjat gå trodde man ju att man skulle svettas ihjäl. Shit vad det var varmt alltså, vi köpte typ dricka i alla stånd man kunde göra det i. Men vi gick ändå på hela marknaden innan vi stack därifrån. Dock var det så varmt så jag orkade inte köpa strumpor eller något :( Men men kommer fler marknader o.s.v.


Var ni på sjöbo marknad?

Bakningen i torsdags :)


 

 

En jäkla massa blivande mazariner :)


Bakningen inför dopet :)



Bakningen i förrgår gick bra men tog väldigt många timmar i med man måste vänta på ugnen och sen ska den ena kakan svalna innan man fortsätter med den o.s.v. Men ja vi började runt halv två och var klara vid halv nio/ nio tiden :P Tack så hemskt mycket för hjälpen !! Dock gjorde vi inte tårtorna och lite annat smått då så fick fortsätta med det igår så igår vet jag inte riktigt vad klockan var när vi började, kanske runt kl 20 ? Sen var vi klara vid ett tiden men då hade även jag och Johan stuckit bort till lokalen och dukat o.s.v. Blev faktiskt jätte nöjd men får hoppas ballongerna fortfarande har luft idag när man kommer dit för igår var det 5 st som gick sönder.

Idag ska det minsann bakas


 

Detta är inte ens hälften av sakerna vi ska använda. Har hela kylen full också :P

Kommer bli toppen !!

 


Underbaringen idag <3

 

Fast att han var super trött( som man ser på vissa foto) så var han super glad precis som alltid ♥ Och sedan när jag la honom i köket så låg han och snackade jätte mycket med mig. Jag smälter varje gång ♥

 

 

Blev inte så mycket filmat för sedan kom farmor och skulle hämta prinsen

 

 

 


Ute med båtarna

Efter Bo01 åkte vi hem och bytade bil till racern. Bytade snabbt om och sedan stack vi och hämtade upp svärmor och den ena båten. Sen mötte vi upp Micke, Josefin och lille Lucas ute i Höllviken. Så släppte dom ner båten så åkte vi allesammans med den bort till den andra så hoppade jag och Josefin över till andra båten med våra bebisar. Och så fick Micke köra den ut medans Johan körde den andra med svärmor som guide. Sen stannade vi ute på havet så vi tjejer satt i den stora båten och snackade och mös med våra bebisar. Medans Micke och Johan körde vattenskidor och wakeboard med andra båten. Verkligen jätte mysigt.. Första gången Timmie åkte båt och han var inte ens 3 månader än ♥

 

 

 

Timmie ligger i båten ♥

Lite utsikt

Johan i vattnet

 

Josefin nattar Lucas

 

Timmie myser med farmor

Sedan leker dom lite också :)

Johan kör andra båten, påväg in mot land igen efter en underbar kväll :)

 

Johan åker Wakeboard

 

 


Leker med pappi på Bo01

 

 

 


Bo01



Igår åkte jag, Johan och Timmie till Bo01 för att äta glass och sitta lite i solen. Skönt att komma hemifrån också :) Men när vi väl var där blev vi sugna på att dra ut med båten så Johan ringde Micke och sådant så det gjorde vi sedan :)



Onsdag



Vet inte riktigt vad som sker idag, vet inte om vi ska försöka fixa lite i trädgården och kanske badrummet nere. Men men vi får se. Ser ut att bli toppen väder med ju och då vill man inte va inne. Vad ska ni hitta på med idag?

What a night


Bara kunnat sova i 3 timmar, satan vad trött jag är :(

....


Synd det ska bli såhär, men jag har förberett mig ett tag nu så det går väl lite bättre än vad det hade gjort förut. Kanske ?! Får se när det väl kommer till den dagen.

Mimmi på besök <3


Igår kom Mimmi efter sitt jobb så hade hon köpt med sig fika :) Så satt vi och snackade en massa om allt möjligt. Hon ska ju sjunga på dopet så hon är lite nervös nu. Kan förstå henne men det kommer gå super bra gumman ♥ Sen åkte hon väl strax innan kl 19 för hon skulle hämta sin sambo efter hans jobb. Brun som en pepparkaka var hon nu efter deras semester med ;)





Tisdag - Timmies magproblem


Steg upp 05:00 med att lillen har ont i magen igen. Alltså hjälpte inte den andra ersättningen. Så när apoteket öppnar ska jag åka dit och köpa den dyra ersättningen och se om den hjälper iaf. Hoppas hoppas, för då kanske han kommer sova längre. Tycker inte dom Minifom dropparna hjälper ett skit heller :/ Tycker så synd om vår lilla prins som har så mycke luft i magen. Kanske ska testa andra nappflaskor istället kom jag på nu ?! Dessa har ju funkat till mina syskonbarn därför har jag köpt samma men hmm kanske ska testa byta ut dom annars? Känns lite mer nödvändigt att köpa nappflaskor för 200spänn om det hjälper än att köpa ersättning för över 200kr som kanske inte hjälper? Man får testa lite olika som sagt. Börjar nog med nappflaskorna sen om inte det funkar köper jag ersättningen på apoteket. Eller vad tycker ni?

Usch jobbigt för ryggen !

Usch har så fruktansvärt ont i ryggen :( Sedan ca kl 13 idag så har Timmie inte kunnat sova så har fått vandra med honom fram och tillbaka hela dagen.Så har han väl sovit 10-30min sedan inget mer. Vet inte vad jag ska göra..Jävla värme, den kunde kommit nästa år när han kunde bada i en liten barnpool. Hoppas han kommer somna för natten om en timmes tid annars vet jag knappt vad jag ska ta mig till. Han är ju iaf överglad men i mellanåt så gnäller han o.s.v. Har inte kunnat slappna av alls idag. Så tror man han sover hårt så lägger man honom nej då vaknarhan efter någon minut igen. Så sjukt frustrerande det börjar bli.. Och hungrig också men förhoppningsvisär Johan påväg med Bk iaf..

Umgåtts med Emelie och lilla Elvira



Möttes upp på Bulltofta kl 10 där vi gick en promenad. Men jag hade tagit på mig lite för mycket kläder så jag höll på att dö av värmen. Men men det fick gå ändå. Så gick vi bort till Coop och köpte glass och dricka :) Sen satte vi oss ner lite så jag kunde mata lillen också. Efter det åkte vi hem till oss och tog det lugnt i storarummet. Med fläkten på högsta :P och så tog Emelie jätte fina bilder på våra underbaringar <3






Haha den här bilden var så rolig och som Emelie sa
Timmie: Titta jag har hittat nåt
Elvira: Var?








Måndag



Ser ut att bli toppen väder idag också :) Har varit uppe sedan runt halv fem så jag har väl sovit ca 4 timmar. Så kan ju hoppas att man kan sova en stund under dagen. Jag och Timmie boy ska möta upp Emelie och Elvira sen och gå en runda. Får se hur det går för våra småttingar när det är så himla varmt. Sedan ska Mimmi komma efter jobbet en stund :) Den gottegrisen kom hem från semester igår, gahh önskar jag med kunde åka iväg nånstans. Dock är värmen här i sverige också super nu så ja man kan ju vänta tills det är kallt igen. Men vi väntar nog tills nästa vinter då lillen kan gå <3

Vimmelbild på Etage

Från Miloo.se


Skönt med pool <3


Lillprinsen badar <3


Innan idag när han skulle svalka av sig ♥

 


Vilken underbar söndag



Vaknade kvart i två sen låg jag och drog mig till ungefär kl tre. Sen åkte jag och hämtade vår lille prins <3 Mamma trodde att han hade ont i örat men när jag kom verkade det bra igen så ja vi får väl hålla koll. Så satt jag där en stund innan vi åkte hem. Svetten rann från hans panna när vi kom hem och han somnade så sött i bilen. Men ville inte att han skulle sitta där när vi kom hem så la han i vagnen men då vaknade han igen. Då passade jag på att bada honom så han kunde bli lite avsvalkad. Sen gick jag runt lite och mös med honom så somnade han :) Och då passade jag på att bada i poolen en stund med Johan. Riktigt nice i vattnet faktiskt, först var det ju kallt sen vande man sig. Helt perfekt.





Etage igår :P



Jaha då blev det utgång ändå igår. Allting gick emot mig hela dagen så kände inte särskilt för det. Och sen kände inte Pernilla riktigt för det heller så ja vi sa vi skulle ta det en annan dag. Men sen ringde Anna och ville skit gärna och sådär, så peppa hon upp mig massa så ja jag bara Ja minsann jag ska ha kul ikväll :) Så mamma fick passa Timmie, Zara var också där :) Så stack vi ut så vi var väl på Etage vid 00 tiden och det kommer ju inte igång förrän runt halv två men ja vi hade roligt :) Satan vad vi dansade kändes som man svettades av 100kg. Träffade även en tjej som gick i min klass i högstadiet och hon hälsa grattis till bebisen och sådär. Träffade även Joel, hahahahaha han är så himla roligt.. Han härmade oss när vi dansade och sedan typ låtsas sjöng han och överdrev massa till mig.. haha pinsamt men skit roligt :)




Såhär såg jag ut dock tog jag på mig svarta strumpbyxor sen och mina stövlar.

 


Häromdagen på leklandet


Äntligen fick jag in fotona men mitt minneskort har pajat lite så snart går det inte att använda och jag har sjukt många foto där. Så nu måste jag hitta sladde. Trodde jag hade sladden här som sagt men den är till något annat så vet inte var den kan ha tagit vägen. I kartongen ligger bara sladden som man kopplar den till tvn.









Älskling i sin gunga <3


Timmie <3



 


Underbar kväll !


Var med vänner igår, helt enkelt perfekt kväll. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord precis som vanligt. Var hemma strax efter kl 1 Så då somnade jag och Timmie som stockar. Men sedan vaknade vi vid kl 4 och då ville Timmie boy inte somna om så vi skrev till pappa Johan och frågade när han skulle komma hem. DÅ var han på bussen in till malmö, så sedan körde vi och hämtade honom eftersom vi ändå inte skulle nanna mer :)

Prästsnack igår


Igår kom ju prällen så han, jag och Timmie satt där ute och pratade. Vi ska ha dopet tsm med en annan familj så ja det får väl tyvärr gå. Dom hade iaf velat samma psalmer som oss så det var iaf bra. Sedan kunde kan klämma in mimmi och hampe för dom ska ju sjunga/spela <3 Sen gick han igenom hur dopet skulle gå till o.s.v. Rätt intressant att lyssna om varför man har dopklänning o.s.v även om man glömmer det rätt snabbt men det var något med att man skulle växa med livet därför har man en dopklänning med mycke plats och därför har man även den vita "rocken" när man konfimeras o.s.v.  Aja det gick bra iaf så nu är allt bestämt, wiiie vad jag längtar <3

Godmorgon fredag


Har varit vaken en stund nu, fy vad trött jag är. Men ja lillen vaknade och hade ont i magen idag igen. Så jag ska köra till apoteket sen när dom öppnar och köpa sån speciell ersättning/välling. Hoppas på att det funkar. För jag tror inte han hade vaknat såhär tidigt om det inte var för magen. Så håll tummarna.. Annars får vi se vad som sker idag. Johan måste ringa prällen och säga att dom bytt tid idag om vi kan ta mötet en annan dag. Dock skulle jag vilja få det överstökat men men :P Får se vad han säger..

Jobbsökande


Verkligen svårt att söka jobb när man har en liten på snart 3 månader. Menar mest att man vill ju inte lämna honom ifrån sig alldeles för tidigt ju ♥ Han behöver ju mig en hel del fortfarande. Sen vill man inte missa alla hans små framsteg heller vilket jag tror man gör om man jobbar. Men men jag söker ändå iaf så får man se vad framtiden utvisar. Idag har jag sökt 3 jobb som verkar helt okej, men jag hoppas på ett annat som jag sökte för en vecka sedan ungefär. Där gick jag vidare till nästa steg iaf så hoppas hoppas. Dock är det en bit att köra men det får gå ändå. Men som sagt får man inte det så är det ödet :)

Mys i syrrans trädgård

Efter leklandet åkte vi hem till syrran. Och så var mamma där så satte vi oss och mös :) Riktigt härligt väder. Stannade en stund innan mamma körde mig och Timmie hem. Sedan har hon hjälpt mig städa lite och sådär för imorrn kommer prällen och ska prata om dopet. Undra varför han ska komma hem till en ?! Trodde man skulle ses i kyrkan ju.

 

 


Leklandet !


Var på ett lekland med syrran, Zara , Nicole och såklart min egna lilla prins Timmie <3 Tog nån bilder men när jag kom hem ligger dom på kameran och inte minneskortet och sladden jag har här som jag trodde var rätt. Den var såklart fel. Så himla typiskt. Men men vi var där ca 2-3 timmar. Käkade korv och drack läsk och även slush ice ;) Mycket trevligt, och nästa år kan lille man också leka där <3






Lilleman när vi skulle åka därifrån. Med alldeles för stor keps <3
Tagen med mobil.


Onsdag 7/7



Inte skett så himla mycket idag. Har varit hemma hos syrran ett tag så hängde jag och timmie med dom några snabba ärenden. Så köpte dom kyckling med pommes och sallad, tack :) Propp mätt blev jag.. Fick även med mig lite leksaker hem nu till Timmie <3

Lite inför dopet :)



Fick hem två av sakerna till dopet igår <3 Lovely !! Längtar tills det är dax att få duka och sådär :)

Emelie och Elvira


Jag och Timmie har haft en helt underbar dag med Emelie och hennes lilla Elvira. Först gick vi en låång promenad på bulltofta och efter det köpte vi fika och körde hem till dom. Jätte tjusig lägenhet hade dom :) Dock blev Timmie boy rätt ledsen i med sprutorna började verka. Men tyckte det gick bra ändå. Söta lilla Elvira var så go så fort hon såg Timmie blev hon jätte glad och bara skrattade massa. Men han däremot tittade på allt annat :P



Eclipse ;)



Var och såg Eclipse med syrran och Zara nu ikväll :) Den var faktiskt bra dock inte lika bra som ettan. Men den var helt klart spännande och man längtar ju som attans till 4an. Dock dröjer det ju länge innan den kommer men men :P




Vaccinerat lillen idag :(



Var ju och vaccinerade honom idag kl 09:30 eller ja hon var lite sen men ändå. Tyckte så synd om honom, man märkte att han fick ont av den första så då höll nästan jag själv på att gråta.. Sen av den andra började han gråta en massa och kom massa tårar.. Gud vad jobbigt det var alltså !! Sedan var det lugnt typ fram till kl 15 då började han gråta massa ♥ och hade jätte ont. Men fick lite alvedon av Emelie så ja tillslut verka det lite bättre.. Sen har han tydligen sovit massa nu när Johan haft honom så det är iaf skönt :)

Orolig


Idag ska vår lilla prins vaccinerat och jag har velat fram och tillbaka om jag verkligen vill göra det. Min systers barn har inte gjort det och jag kan hålla med båda parter ang vaccinationen. Men ja jag önskar jag slapp gå dit med honom, klarar inte av att se honom ledsen :( Jag själv hatar ju sprutor över allt annat och att dom ska sticka honom med två för mig bara jätte orolig och ledsen. Men jag vill inte han ska bli sån mes som mig när det gäller sprutor men jag önskar jag slapp se på och sedan se hur ledsen han är..


Hur gick det när era bebisar fick sina vaccinationer?

Wiie mina converse har kommit

Fast jag har redan råkat smutsa ner dom lite :/ men men så är det med ljusa skor..

 


Måndagen !


Varit hemma hos syrran en stund idag och hälsat på :) Nicole har lärt sig hoppa på studsmattan, innan lyfte hon inte från den utan guppa mest men nu så. Ser så himla söt ut när hon hoppar. Sen hämtade jag och Timmie upp Johan så åkte vi till Maxi och handla lite. Och sedan hem så lagade jag korvstroganoff så tittade vi på en film som heter Knowing. Och nu nannar lillen så jag ska bara sitta här vid datorn en liten stund sen ska jag minsann också nanna. Imorrn ska lillen vaccineras :( kommer inte klara av om han gråter massa.. Sen kommer han väl ha feber också :/



Måndag - Lite sovmorgon


Idag var Johan super snäll och stannade uppe med Timmie några timmar så jag kunde sova. Dock var jag lika trött och had elika ont i huvudet när jag väl fick gå upp. Men ändå skönt med lite extra sömn. Tack så mycket jätte snällt av dig :) Sen nu sitter jag och äter frukost och ska nog snart ut och sitta lite i det fina vädret. Timmie sover sina små powernaps som vanligt :P Kanske får gå ut en runda med honom också.


Vad ska ni hitta på o det fina vädret?

Dop för lille Lucas


Vi kom försent till kyrkan dock, för vi var lite sent klara hemma och sedan körde vi till fel kyrka. Men men de var bara 10min vi var sena så. Råkade väcka Timmie när vi tog upp han från bilstolen så han blev trött i kyrkan så jag fick resa mig med honom och stå typ vid ingången så jag kunde titta på ändå :) Jätte fint och bra låtar. Dom hade också valt den Du vet väl om att du är värdeful precis som jag tänkte. Efter kyrkan åkte vi bort till lokalen som låg i en annan liten by. Dukat jätte fint och super trevliga människor. Mycket lyckat :) Tittade även på när Josefin öppnade alla fina presenter. Och om två veckor är det Timmie´s tur att döpas ♥ Tyvärr tog jag inga bilder idag men alla andra gjorde så jag kan säkert få tag i några så ni får se hur super söt han är :)

Ute på promenad

Jag promenerade till Maxi med lillen och köpte mer ersättning till honom. Sedan gick jag inom nån affär till och köpte talrikar och glas till hans dop. Sen gick vi hemåt igen. Men vi var ändå borta 1½ timme faktiskt. Sen när vi kom hem precis så sprang jag snabbt upp och duschade. Ska ju hinna locka håret också innan det är dax att köra mot lille Lucas dop.

 

 

 

Min lilla nakenfis ♥ Han fick ligga i bara blöjan.

 


Godmorgon söndag


Uppe sedan kl 4 men helt okej dock börjar jag känna av lite huvudvärk men det går säkert över med alvedon. Tror det är för varmt för lillen att nanna det är nog därför han inte kan somna om när han väl vaknat upp. Men nu somnade han precis här brevid mig i soffan så jag ska väl lägga mig här brevid och hoppas på att iaf få en timmes sömn ;) Vi ska ju på dop sedan kl 14:30 till lille Lucas :) Ska bli riktigt roligt. Och innan dess ska jag inom ÖoB och Maxi och köpte lite saker som behövs hemma.. Men det hinner jag gott och väl iaf..

Kalas för Emilia :)

Jag och lillen promenerade dit i det fina vädret :) Riktigt underbar dag, till middag blev det grillade hamburgare och efterätt olika sorters paj. Riktigt gotti gott :) Tack för idag.

 



Bästa bilden. Jag och min lilla wannabe ♥



Dagens outfit :P



 

haha sån cp hand :P

 

 


Greppa tag

Nu har vår lilla gullunge börjat greppa tag i saker ♥

 

 

 

Så himla duktig ♥


På väg



Dom här älskade skorna är på väg hem till mig <3 Förhoppningsvis kommer dom nästa vecka. Åhh längtar sååå, har letat efter denna färgen sjukt länge och nu äntligen :) Första gången på länge jag verkligen unnar mig själv något sådär bara och det känns underbart.

 


Vet inte vad jag ska hitta på !



Sorry att mina rubriker och inlägg är så tråkiga de sista dagarna men är så sjukt trött så det känns om jag ska gå under. Lillen vaknade såklart när Johan stack till jobbet runt halv fem sen har han skrikit sedan dess. Han är ju skit trött eftersom han inte sov alls mycket igår heller men han kan inte slappna av. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Han verkade lite hungrig men han är så arg så han inte vill ta tutten heller. Men men får hoppas han somnar eller något snart iaf. Jag är inte ilika trött som igår så detta ska säkert gå bra :) Sen vid 15 tiden ska vi på kalas men tror Johan kommer nanna då han tydligen inte kunnat somna i natt. Så då förstår jag om han hellre nannar iaf ♥

Hälsade på hos mormor



Efter mammagruppen åkte jag inom mitt gamla gamla jobb och snackade lite.. Haha roligt att höra vad vissa där tycker om chefen på andra stället iaf. Fattar inte varför de högre uppsatta ser vad som sker men men någon gång kanske dom får upp ögonen. Sedan köpte jag nån kakor och åkte hem till mormor. Lilla mamma var också där. Så vi har suttit och pratat lite om dopet och sådär. Riktigt trevligt. Men jag är så sjukligt trött idag så det känns som jag ska svimma. Och lillen har bara tagit power naps hela dagen så han har inte sovit alls mycket :O Så jag har inte kunnat vila alls, riktig tjobbigt.. och han verkar trött men så fort han somnar vaknar han igen och är han vaken vill han ha uppmärksamheten. Aja får hoppas han somnar tidigt ikväll så jag med kan lägga mig :) ♥

Mammaträffen idag


Eller ja idag var där faktiskt en pappa också :P Idag fanns där med en psykolog som snackade massa i ca 1 timme om hur ens liv förändras o.s.v. Störiga med henne var att hon verkligen hade en sådan psykolog röst och såna röster hatar jag :P men ja.. Annars gick det super bra, alla bebisarna var super snälla iaf. Timmie skrek en liten stund mot slutet för han var mer trött. Men men.. Han hade iaf gått upp till 6230g, stora pojken ♥

Fredag idag då!


Och klockan är 03:54 :O Lillen kunde inte somna om efter han vaknade. Han blev jätte pigg och låg mest och skratta och sådär. Så jag fick gå ner med honom så Johan kunde sova eftersom han la sig för ca 30min sedan. Men jag hoppas verkligen lillen somnar igen för jag kommer inte orka vara vaken nu och hela dagen. Ska dock på mamma gruppen kl 10 typiskt att det är den tiden som lillen brukar nanna då kommer han nog bli rätt sur igen precis som förra gången ♥ Men men förutom det vet jag inte vad som sker idag. Får se vad som dyker upp :)

Gipsmagen


Hehe ja idag har jag och snuttisen kladdat lite på den. Riktigt svårt att få dit hans små händer och hålla dom öppna. Ser ut som det är höger handen jag använt två ggr men det är de inte :P Tyckte den blev söt ändå. Nu ska det bara fixas två små hål i den så jag kan hänga upp den på väggen ♥




Rulla över till magen

Dock går det rätt snabbt så man missar det :P Men nu tycker han inte ens det är kul längre nu vill han hellre börja krypa eller nåt.. Iaf ser det ut som det ♥

 

Så går det när man rör sig åt fel håll, åker man utanför mattan ♥


Jätte fin låt



Åhh den här psalmen var ju super fin. Dock passar den inte att sjunga som allsång i kyrkan :P

Lyssna på låten --> Jag tänder ett ljus


Vad tyckte ni?

Dopet - Bara otur


Förstår inte varför allt ska gå fel alltså. Först köpte jag en skit fin lila klänning på nätet men när den kom hem så passade den inte vid brösten. Sen beställde jag en annan, den var iaf fin men tyckte inte den var särskilt " blå"... Sen skulle jag ju ha ljusblåa ballonger då fanns där bara en påse med 10st kvar och inga vita. Gick dit nu två veckor senare, fortfarande slut och dom hade ingen aning om när dom skulle få in dom. Förhoppningsvis om 2 veckor. Men då känner jag ska jag verkligen vänta två veckor på ett kanske och då kanske det är försent att beställa från internet men sen på internet är det 50st för 145kr och vad ska vi med 50st till :S Jaja sen en annan sak jag försökte få tag i fanns inte i den färgen jag ville så jag köpte en annan men NUUUUU när jag fått hem den saken DÅÅÅ finns det i den färgen jag vill ha :( Jag börjar bara känna att allt börjar bli skit.. Ja och ännu en grej va igår när jag skulle beställa lite saker från nätet till dopet, vad sker? Jo den säger mitt lösenord är spärrat :S och det fanns inte ens någonstans att skriva in det... Gahhh jag blir galen alltså. Jag som ville att allt skulle bli perfekt :(


Godmorgon torsdag :)


Jaha nu har vi iaf lärt oss att det spelar ingen roll om snuttisen nannar kl 21 eller om han somnar kl 23 han vaknar ändå kl 04:30-05:00. Men ja jag var inte särskilt trött idag fats jag bara sovit 4½ timme. Nu har lillen somnat på soffan dock så vet inte om jag ska chansa på att försöka vila. Eller om jag ska strunta i det. Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som sker mer än att vi ska åka och köpa Lucas dop present. Svärföräldrarna hade tittat på samma sak men Johan tvinga dom välja nåt annat :P Naww.. Men ja om redan fler än vi som tittat på det så kommer det säkert ännu flera :P men hoppas inte.. Ser ut att bli toppen väder idag iaf och fåglarna kvittrar <3 Och Johan är ledig så ja idag kanske vi kan grilla istället då ?! Som sagt vi får se sen.. Nu ska jag nörda mig lite på Fb.. Smell you later !!

RSS 2.0