Fest hos Ola



Igår var vi på en liten fest hos Ola.. Han hade lagat mat och sådant trevligt faktiskt.. Riktigt lyckad kväll måste jag säga. Men tyvärr blev det inga bilder dock :/ Skulle avsluta kvällen med guitar hero men alla batterierna var döda bara micken som funka så alla fick sjunga i kör istället.. Sen drog vi väl hem så vi var hemma runt 00 för älskling skulle ju upp halv 5 för att dra till jubb <3


Ojoj !!



Har ju glömt bort bloggen nu några dagar för jag har jobbat och sedan varit så himla trött så jag inte har orkat röra mig typ :P


Torsdag idag dådå !



 Fy jag har ont i huvudet idag och trött som attans fast att jag la mig tidigare än vanligt. Konstigt. Men jag var helt slut efter jobbet igår med. Synd vi inte börjat tävlingen än för igår var man överallt hela tiden typ :) Efter jobbet så hängde jag med syrran och patrik till Coop dom skulle handla lite och jag en del också för de va rätt empty i kylen :P och så gick vi en runda på Jula.



Ne nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg. Hörs kanske ikväll !! See ya

Bara onsdag !



Huvudvärk idag igen :/ 5e dagen i rad lr nåt nu.. Drygt som attans men så länge de inte övergår till migrän så är jag glad.. Men spänningshuvudvärk är dock inte heller speciellt skönt.. Har sovit rätt dåligt i natt eller vad man ska säga. Vaknat av minsta lilla och sedan när älsklingen gick till jobb runt 5 så efter det kunde jag inte somna om heller :(  Drömde dock rätt roliga drömmar när jag väl somnade till.. haha.. Ne nu måste jag käka färdigt min frukost så jag kommer iväg.





Ps. Usch ingen idé med frukost den bara kommer upp igen :/ Samma sak igår !

...



What a beautiful day !

Körlektion - Omkörning



Har ju glömt att skriva om omkörningslektionen. Kom dit vid halv 8 och där var rätt mycket folk och alla skulle ha samma lektion så. Så kom lärarna ut och kallade oss 2 och 2 då och tillslut satt jag och en annan tjej där helt själv, vi bara ja då blir det vi iaf. Men så var vår lärare inte där än men han snabbade sig iaf.. Så började hon att köra, riktigt trevlig tjej vi snackade om allt möjligt. Och hon var precis lika nervös som jag vilket kändes rätt skönt faktiskt. Ja så körde vi då ut på landsvägarna o.s.v. och efter ett tag mötte vi upp de andra 5 bilarna och bytade förare så då var det min tur. Och jag fick vara först med att testa köra om. Haha det var faktiskt riktigt roligt :) Så körde vi till skurup och där fikade vi allesammans. Och snackade en massa.. När vi var klara där var det hennes tur att prova på omkörning :) Efter ett tag stannade vi i skogen och vår lärare och läraren i andra bilen började kasta lite sten och försöka pricka saker :P haha.. Sen var det dax för mig igen och sedan körde vi tillbaka till körskolan och slut för dagen. Var tillbaka vid tjugo i elva.. Rolig lektion iaf :)



Nu måste jag bara se till att bruka allvar med teorin då jag är riktigt nära nu :)

Ny dag !


Ja då var man vaken igen och ont i huvudet för 3e dagen, räcker de inte med resten liksom ?!?! Måste ta ca 1 timme att få ner en macka och lite jogourt :/ Men men de ska ner iaf.. Måste åka och köpa nya tabletter idag för jag tog precis den sista. Inte så många i ett paket tyvärr, bara 10st och så ska man ta 2 om dagen. Imorrn är de dax för jobb iaf så måste köpa med mig massa frukt och jogourt så jag inte går hungrig för då jäklar mår man sjukt kasst efter det.. Vill inte missa fler dagar på jobb heller va ju borta 2 dagar förra veckan sen har jag dock varit ledig vilket var bra eftersom jag mått som jag mått.. Hoppas snart på att må helt bra igen dock..

Exorsisten på besök igår !



Kände mig som exorsisten en del igår, om ni förstår vad jag menar ! Sjukt jobbigt iaf..

Släktträffen på leklandet !



Nu har det varit öde i min blogg ett tag så tänkte försöka liva upp med ett "vanligt" inlägg och inte ett gnälligt. Så tänkte skriva lite om när vi var på Johan´s släktträff i Blekinge. Vi skulle vara där kl 18:00 förra lördagen (15aug) och vi försökte sova länge så vi gick väl upp runt halv ett eller vad den var. Då var robban redan uppe, så käkade vi frukost och sådär. Men jag mådde sjukt dåligt så vi fick vänta med att köra tills jag mådde lite bättre. Tar ju ca 3 timmar att köra upp dit. Så vi drog runt 15 tiden, inom Maxi och köpte lite färdkost sen bar det iväg. Tycker det är mysigt när man åker bil så långt, råkade t.om somna lite fast jag försökte hålla mig vaken för älsklingens skull <3 Vi var väl framme runt kvart i sex och så stod det en del precis utanför leklandet som vi hälsade på sen gick vi in och hälsade där inne. Så fick vi välkomstdrinkar :) Sen var det mest mingel en stund innan maten. Till mat var det kycklingspett med pommes och sallad och även revbensspjäll till dom som ville. Efter maten fick man göra vad man ville i leklandet och alla for omkring överallt. Dock hade jag lite ont i magen så kollade mest på dom andra tsm med josefin. Men sen efter ett tag mådde jag bättre så då testade vi också bilarna, sköt bollar med kanonsakerna och gick även en runda i laborinten, Och spelade airhockey såklart ;) Riktigt skoj skoj !! Sen var det efterrätt, paj med vaniljsås <3 gotti gott.. Vi stack väl runt 1 tiden och så fick vi sova hemma hos tomas och hans familj. Även susanne, rolf, benne och jakob sov där så de va nice.




Älskling när han skjuter med kanonsakerna :P



 

...



Sitter här för att försöka tänka på annat, känner mig uppsvälld och mår illa. Tabletterna hjälper inte så värst mycket mer :/ Har iaf fått i mig lite jogourt och en banan.

Fy fan !!



Aldrig mått så här dåligt som jag mått dessa dagarna och mår fortfarande. Tabletterna hjälpte till viss del men idag verkar dom inte vilja kicka in :/ Älsklingen jobbar nu också så är ensam vilket inte heller känns bra när jag mår såhär men tur mina syskon har nära hit om de skulle vara nåt. Försöker vila en massa men går inte så bra när man mår såhär. Satte mig dock en snabbis här för visa att jag inte har dött !! Kommer uppdatera massa när jag väl mår hyffsat igen iaf .. See ya later !!



Ni kan ju skriva om hur era dagar varit ? Så har jag nåt att läsa när jag behöver fokusera på annat !

Orkar inte..



Mår skit så orkar inte uppdatera ang helgen och sådär idag. Blir när jag mår bättre. Nu ska jag ta en lång dusch för då känns de iaf lite bättre för stunden..

Malmöfestivalen ?



Kanske ska in där idag, kan dock inte bestämma mig då jag mår rätt så kasst. Eller ja jag mår illa.. Vill inte behöva kräkas där inne så men är sjukt sugen på friterad banan. Sen imorgon åker vi till Blekinge på deras släktträff.. Så lär inte uppdatera förrän söndag då vi åter är hemma :)



Sker hos er i helgen ?!

Fredag !



Trött och illamående, javisst ! Syrran och barnen kom vid 13 tiden idag och stannade rätt länge vilket var mysigt. Nicole var super glad idag så <3 och Zara spelade Wii... Även Felicia och Wilma kom två svängar hit. Ne de har faktiskt varit en skön dag idag. Sen lagade vi middag strax efter att dom gått och kollat massa på tvn sen nu sitter Johan och spelar aka lackar på datan. Och jag slappar lite till.

hmm..



Många som skriver ang Paris Hilton my new bff  2 nu sista tiden men den har ju funnits dö länge :S den kollade jag klart på för flera veckor sedan efter jag hade sett säsong 1. Men lovar ska inte berätta vem som vinner :P Men man blir lide förvånad iaf på sättet hon gör de.. 

Besök hos mormor !



Igår var jag och Johan hemma hos mormor en stund. Åt smörgåsar och kollade tvn. Snackade massa och sedan kom de goda kakorna fram :) Riktigt trevligt var det iaf. Träffas ju inte så ofta så man får passa på när det väl går..

Fullt ös !!



Mamma och Zara kom "imorse" när älsklingen sov och jag låg och gotta mig i sängen med hans mobil, sjukt roligt spel han har på den. Jag är helt fast ! Ja så satt vi och snackade massa o.s.v. så kom även wilma. Så började dom spela Wii medans jag och mamma gick och slängde glasflaskorna och gick även och hälsade på hos brorsan en sväng. Efter en stund gick vi hem igen så satt vi där ute så kom dom också igen :P Så satt vi alla och pratade en stund innan dom gick hem. Mamma var även gullig och gick och lämnade in min cykel på lagning så ja får väl den om någon vecka sådär. Sen åkte dom i förväg till syrran och lämnade stolar vi hade lånat så gjorde vi oss klara och mötte dom där och så bar det av till Burger King. Satt och snacka ett tag innan mammi och Zara skulle kila. Och jag och älsklingen stack in och köpte massa frukt och annat gott :) Och nu ska vi ner och kolla på Smallville <3

Ledig !



Nu är jag ledig i 5 dagar, riktigt nice. Ledig 2 och semester 3. För i helgen ska vi på Johan´s släktträff i Blekinge. Imorgon kommer nog mammi en stund <3 och sedan ska mormor komma en dag men vi bestämde aldrig vilken. Men när som helst går ju dessa dagarna. Länge sedan man träffade dom båda så ska bli roligt.

Tisdag today !



Idag har inte skett allt för mycket. Jobbade innan och sedan när jag kom hem stack jag och älsklingen och lämnade lite saker hos syrran som vi hade lånat och sedan åkte vi och köpte köttfärs och potatis. Så lagade jag biffar med potatis, sallad och brunsås till middag och vi kollade på Smallville undertiden, säsong 8.. Är riktigt sugen på att se säsong 6 och 7 med för tydligen drar hans mamma ?! :/ Och Lana gifter sig med Lex.. Aja får se de någon gång.. Sen passade vi Zara och Nicole en stund och även Wilma kom hit :) Och efter en stund hämtade jonas henne för dom visste inte var hon var :O Sen när linda och patrik kom för hämta barnen så kom även jonas och familjen igen för wilmis ville säga hejdå :) Gulligt.. Och nu är jag ensam för älsklingen har åkt för att jobba <3

Ännu en gång :P



Sjukt trött så orkar inte skriva så mycket idag heller.. om hem från Johan´s föräldrar för en stund sedan :) riktigt trevligt faktiskt.. Så nu har jag ätit två mackor och ska gå och lägga mig nu..



Ville ju sova länge :/



Vaknade för en stund sedan av att jag kände mig vrålhungrig. Men så visste jag att vi inte hade bröd hemma så började få panik när det började svida i magen så hungrig jag är. Och vill inte tvinga upp älsklingen för att köra och köpa bröd heller. Men så kom jag på att vi hade kellogs och mjölk så stack snabbt ner och fixade till de och satte mig här. Så nu är jag väl relativt mätt för tillfället men hoppas ändå älsklingen snart stiger upp så vi kan köpa bröd och massvis med frukt <3





Skriver imorrn!!



Är för trött för skriva något nu men haft en helt underbar dag med mimmi :) Skriver mer imorrn !!

Trevlig kväll !



Kom precis hem från Micke och Josefin :) Stack dit efter mitt jobb så köpte vi mat och käkade där för dom hade redan ätit. Så snacka vi massa, kollade tvn, sen spelade killarna lite play station och sedan spelade vi kort. Riktigt trevlig kväll, de får vi snart göra om :)


Baksmällan !



Har ju glömt att skriva att vi kollade på den häromdagen med Robban, Sebbe och Zara. Den var väl helt okej men inte så rolig som man trodde att den skulle vara tyvärr.






Barnvakt <3



Var barnvakt åt Nicole en liten stund. Syrran kom hit med henne rätt som det var och undra om jag kunde passa henne en stund och såklart kunde jag det <3 Dock var hon väldigt trött så hon gallskrek alltså. Lite rädd att grannarna skulle tro jag skadade henne ju. men jag la henne i sängen och guppade henne lite i rumpan så somnade hon tillslut. Så somnade jag brevid tills jag hörde någon i trappan och då kom syrran :) Så snackade vi lite innan dom gick för dom skulle hämta Zara i Oxie..





Jobbigt !

Känns som mitt huvud ska explodera :/ men måste stå ut. De kan säkert försvinna sen om jag har tur.

Bilträff !



Blev inte så mycket gjort hemma idag eftersom när älsklingen hade hämtat mig och vi precis kommit innanför dörren så ringde Micke så skulle dom till bilträffen och ville vi skulle med. Klart vi hänger på :) Mötte upp dom på Bk på jägers sen stack vi dit och kom precis hem så ska sova strax. Är riktigt trött idag alltså.. Imorrn hoppas jag att jag orkar lite efter jobb så jag kanske kan börja på hallen lite :)

Börjat i badrummet nu !




Jag hackade bort en del kakel + vi behöver skära bort en halva till för att spegeln ska sitta perfekt där. Sedan var vi och köpte lite mörkare grå färg istället till badrummet och så ska vi ha mörk grå eller svarta plattor och sen en annan sak som jag inte kommer berätta förrän vi fixat det :P Kommer bli så jäkla coolt kan jag lova.. Dock lär det vara svin dyrt men ja vi får se.. :)






Älsklingen ska måla en gång till imorrn och så ska vi fråga min brorsa om hans lilla vinkelslip kan slipa sönder kakel.

Usch spindel !

Imorse när jag och Zara steg upp och åt frukost fick vi syn på en väldigt äcklig spindel i taket :/ Jag hatar såna otäckingar så ville först vänta tills älsklingen kom hem. Men tillslut tog jag mod till mig och tog en burk och papper i med den i burken sen ut och kastade den i buskarna. Ville inte döda den fast att den är äcklig..






Färgproblem !!



Lite inaktiv idag för vi har varit och köpt en spegel till badrummet och även färg men nu ångrade vi oss så vi ska lämna tillbaka den och köpa nåt annat. Funderar även på vilken färg vi ska ha i hallarna? Hittade någon tapet som var rätt fin idag men då måste vi hitta en som liknar i färgen o.s.v. Ska även hacka ner en del av kaklet men dock vill jag först fixa en snygg färg också :) Nej nu ska jag gå ner och laga mat.. See ya !

Då var det måndag igen ..



Cyklade hem som en galning då kunderna drog ut en del på tiden. Men älsklingen var ändå inte hemma så, han hämtade sebbe och har varit hos sina föräldrar och hälsat på. Blir väl pizza ikväll och så kommer även Zara och Robban så ska vi se The Hangover :) Och imorgon är jag ju ledig såå skönt ska sova länge.

Inställd körlektion!



Snacka om att man blir irriterad menar jag har bara idag och imorgon innan omkörnings lektionen om 2 veckor. Och nu är den inställd idag och om han nu är sjuk lär han ju vara det imorgon också så. Men jag får ringa imorgon på min lediga dag och höra om dom fått några nya tider denna månaden. Men iaf så sa han ring tillbaka innan du måste ta bussen så ser vi om någon har en tid till dig. Jag har ringt 3 ggr nu utan svar så nu ger jag upp och om 2 minuter måste jag ta bussen så njee lär ju inte hinna det isf. Så nu ska jag gå in och krypa ner till min ängel igen <3

Sorry again !



Sorry att min blogg blivit lite tråkig sista tiden men ska bli en del ändring om några veckor väntar bara på typ svar och sådär :) Eller så kanske jag bytar blogg helt totalt får se :)

Söndag !!



Har jobbat idag som sagt. Ringde även polisen ang det huset som det antagligen varit inbrott i så dom skulle kolla upp det. Så när jag cyklade hem så var dom där och även 2 andra bilar, kanske dom som bor där?! Jag är så sjukt nyfiken men vågade inte direkt stanna och fråga något heller :P haha men hade gärna velat.. Sen när jag kom hem sa jag hejdå till min älskling för han skulle jobba <3 och så käkade jag middag och har precis pratat med mormor i telefon känns som evighet sedan jag träffade henne ju <3 saknar henne sååå... men hon skulle antagligen komma en dag snart..




Söndag !



Denna dagen har varit riktigt seg. Sov ju hos mammi i natt <3 så var hon uber gullig och körde mig till jobbet imorse och hon hade även gjort en matlåda till mig *tack* Sen efter jobb fick jag skjuts hem av Adde och frida åkte också med :) Sen har denna kvällen bara bestått av att äta, titta på tvn och nu sitter jag här och ska nog snart sova faktiskt eftersom jag är så himla trött och ska jobba två dagar till.. + körskolan på måndag innan jobb.. lär va helt väck då :P


Aja vad har ni gjort idag då?

Tjejkvällen :)



Riktigt trevligt. Träffade upp Anncha och Pernilla på mascot. Egentligen skulle Annkie också komma men hon var i göteborg så. Men ja vi hade så jäkla roligt alltså och snackade om allt mellan himmel och jord. Massa minnen som kom på tal som vi bara gapflabbade åt. Och så åt vi god middag också :) Riktigt underbar kväll tack tjejer detta får vi göra om snart <3

RSS 2.0