Nu ska jag

Gå till bussen


image222 See ya babes <3          

Typiskt

Dom hade inte fått in jackan än sånt pisse skit jag som ville ha den idag, hade passat perfekt till det jag vill ha på mig. Hoppas Karro vet nånstans där det kanske finns snygga skinnjackor sen när vi går i stan :)

Valborg

Ja idag är det Valborg och det ser inte ut att vara så fint väder :( hoppas det blir bättre senare då för jag ska möta Karro i stan kl 12 och gå en runda ju. Och jag tänkte ha legging och kjol ikväll och dessutom ska vi ju träffas ett litet gäng och grilla innan vi drar ut och då tänkte vi sitta i trädgården. Så jaaa de måste bli fint väder idag :) Förutom det så mår jag inte så värst bra idag, jätte förskyld och ont i lite ont i huvudet. och känner mig helt stel i nacken och ryggen som alltid när jag jobbat några dagar i rad.



Nu ska jag äta frukost iaf så hörs om en stund

Sov gott

Nej nu kallar sängen på mig :)  Ska upp FÖR tidigt för att vara min lediga dag imorrn men ja jag ska iaf träffa söte Karro kl 12 inne i stan så ska vi gå en runda innan vi möter upp älsklingen och drar och köper min skinnjacka så jag hoppas verkligen den har kommit in som hon i affären sa annrs får jag kramp :P

Aja sov gott allesammans <3

Ett litet skämt

haha jag hade inte så mycke att göra nu på kvällen så satt och kollade runt lite på olika små skämt. Hittade en del roliga men också en del där man tänkte oh fy för :P Här är en :

Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."

Är det sant?

Att man verkligen måste spamma sönder sin blogg för hamna på mest aktiva listan?
Visst jag har ingen chans ändå för jag hinner inte skriva så mycke för jag alltid är på jobb och där är jag i full gång från jag börjar tills man slutar och när jag kommer hem vis 19-20 tiden är jag så himla trött.

Sommarsött eller vad tycker du?

image221
Kläderna från ellos. Väskan och skor från Lindex

Vad skönt :D

Att bara ta det lungt och veta att imorgon är man ledig :) Och dessutom är det Valborg och som det låter nu kommer vi vara uppe rätt så länge imorrn och jag som ska jobba på torsdag kommer vara såååå trött. Men det kommer vara ritkigt skoj imorrn iaf :)


Home

Nu är jag hemma idag eller ja jag har varit det ca 15min.. Riktigt segt idag fick vänta på bussen i ca12 minuter sen var den lite sen också. Sen tar det en stund hem så var hemma kvart i nio :/ drygt.. Men imorrn är jag iaf ledig :) wiiiee !!

Nej nu så

Måste jag springa till bussen och åka till jobbet..
Ha en bra dag alla <3

Haha Sötnos

Lille Rambo satt hos mig igår när jag satt vid datorn efter vår runda

image215

Sen började han somna
Haha han tittar lite med vänstra ögat

image217

Sen sov han gott fast att han satt upp :)

image219


Haha den hunden är för rolig alltså :) Love him..


Trött

Fy jag har varit halv vaken nu några timmar men steg upp nu . Ville sova ut så mycke som möjligt idag i med jag jobbar till 20:10. Sen har hela ju hela dagen gått så idag lär det inte bli en runda med Rambo iaf. Men imorgon är jag iaf ledig då ska vi göra ett nytt försök och hoppas att only fått in jackan jag vill ha. Jag ska antagligen träffa en tjejkompis också och gå en runda i stan innan älsklingen slutar och vi ska dra till Burlöv igen.

Vad ska ni göra idag då?

Mysig <3



Alicia Keys : Like youll Never see me again



Inlåst i källare i 24 år :O

Har ni läst Metro idag? Jag satt och läste den i morse i personalrummet innan vi gick in och jobbade helt sjukt. En pappa hade stängt in sin dotter i källaren när hon var 11 år sen hade han våldtagit henne o.s.v. Och hon hade fött 7 barn som var hans varav 1 dog som nyfött. Och tre av dom hade han lagt utanför huset och lurat i mamman(alltså dotterns mamma) att deras dotter gått med i en sekt och lämnat bebisarna till dom. Riktigt jäkla sjuk :O Tänk att det finns såna jävla störda människor som får för sig sådant.

Läs mer på metro !!!


Godmorgon Sverige :)

Vaknade för en liten stund sedan och fy vad kasst jag mår :( Har värsta smällande huvudvärk och skit ont i halsen och öronen :( vill bara gå o lägga mig igen. Men jag måste till jobb, behöver pengarna. Ska se hur jag mår sen när jag är där och om det finns någon att ringa in om jag mår för kasst. Jobbar till 18 idag sen vet jag inte vad som sker.. Hoppas på att vara lite med älsklingen iaf <3

Söndags Shopping :)

Jag och älsklingen var och shoppade idag. Först var vi på Burlöv center för jag skulle köpa skinnjackan där men den var slut (jäkla typiskt) Men skulle komma in senare i veckan så hoppas den kommit tills onsdag då jag är ledig igen. Men snuttisen köpte en hel del idag :) Blev en jacka, jeans, t-shirtar, kortärmad skjorta och någon tröja :) Grymt snygga läder iaf :) men jag hitta inget :( så himla trist.. Eller jo jag hitta ett par svarta capribyxor som älsklingen köpte till mig <3



image214

Riktigt sköna var dom iaf så det blir nice tills senare när det är lite varmare. För nu vågar jag inte gå i för svala kläder för jag börjar redan bli förskyld, har jätte ont i halsen idag :( tror det är för jag skippat halsduken några dagar nu på kvällarna. Men hoppas det försvinner snart vill inte va helt hes och stå i kassan.


Redan?

Dax att gå upp och snart ta bussen till jobbet :( gick upp innan klockan ringde men åhhh vilken huvudvärk jag har :( inte alls skönt kan jag lova. Så ska jag jobba mellan 10:30 - 17:10 sen efter det snabba hem och göra mig klar för kalaset vi ska på. Sen ikväll åker jag hem till älsklingen så vet inte om jag kommer skriva mer idag. Annars kommer det imorrn på kvällen outfit o.s.v.

Händer för er idag då?

Rambo

Var ute en super runda med rambo, vi gick i snabb takt och sen joggade vi en del :) riktigt skönt var det iaf.. Sen träffa vi en man som var ute med sin lilla vovve så stod vi och snacka lite sen jogga vi vidare men vi träffades på efter några minuter igen.haha.. Blev inte vanliga rundan heller för där var folk som tältade där :) så underbart jag vill också tälta men jag är så feg att tälta sådär mitt ute i igenstans vill helst det ska vara på en camping. Men fy vad trött jag var sen när vi kom hem. Så skulle mamma och Uffe köpa Mc donalds men jag tacka nej :O verkligen förvånande men dels gillar jag inte Mc donalds så mycket mer och sen känns det som rundan varit för jäves annars :) skulle däremot varit riktigt gott med frukt så ska nog köpa hem lite sånt imorrn efter jobbet men måste snabba hem för sen ska vi på kalas kl 18.


Rambo var inte ens trött efter vår runda idag heller så jag badade honom lite :) haha så spinkig han blir när all päls sjunker in. Och nu står han här och terrar mig med sin jäkla leksak :)






Home again :)

Ja då var jag hemma från jobbet nu och har precis slängt i mig två mackor och ett glas mjölk. Var egentligen inte hungrig men mamma hade köpt apelsin marmelad så var tvungen att ha nån macka ändå :) Jobbet gick ändå rätt smärtfritt fram tycker jag. Är glad jag inte står i kundtjänst iaf. Men ja jag vet inte om jag ska gå ut en runda me rambo, jag har lust men sen så är jag så trött i benen efter allt gående på jobb och med dom jobbiga arbetsskorna :( Aja får se hur jag gör.


Upp o hoppa

Ska snart ta bussen in till jobbet men jag är så hmla trött idag så det knappt är klokt. Hade behövt en dag till ledigt men är iaf glad att jag fick en dag och sen är jag ledig på söndag också vilket kan vara skönt men stan är stängt då alltså de flesta affärerna så jag o älsklingen kan inte dra in dit för vi skulle köpa nya jackor. Så det får bli på onsdag. fast jag skulle vilja till Burlöv center på Only för dom har svin fina skinnjackor nu o jag vill ha en soo mutch. aja måste springa till bussen nu. Hoppas ni har en bra dag idag allesammans:)


Shoes :)

När jag ändå var iväg med mormor passa jag på att tvinga in henne i lite sko affärer för jag kände att jag behövde lite sommarskor :) Skulle vilja ha ett par vita för jag kastade mina nu som jag hade förra året för dom var grymt slitna men såååå underbart sköna. Men tyvärr hitta jag bara tre par svarta som jag köpte, lite trist men dom är ju också söta :) Haha vi var där rätt länge för jag har egentligen 36½ men där finns bara 36 eller 37 så jag fick prova alla 100ggr i både 36 och 37 så jag kunde vara säker på storleken men nu när jag väl är hemma och provar dom så tycker jag dom längst till höger känns förtrånga på ena foten :( Är rädd att jag kommer få skoskav o sen slutar använda dom.Men 37orna var helt för stora och jag ville gärna ha dom. Men dom andra två paren sitter bättre iaf. Det ena är 36a och det andra 37a :)

image204





NR 1

Mina favisar är dom längst till höger iaf ♥

Bratz

Åkte med mormor till Toys R Us som sagt och skulle köpa en Bratz som Zara önskade sig men när jag väl kom dit och tittade så fastnade jag för två andra som jag köpte istället. Dom hade mycket mer grejer att pilla med och det brukar hon gilla.


Hoppas bara inte hon läser min blogg och ser detta :/



image203

Den "stora" Bratzen har en liten vovve som man kunde typ registrera online och göra nåt. Sen var där massa tillbehör till den så man kan bada den (med riktigt vatten ur de lilla badkarets kran) Och lite borstar och sådant. Sen den andra Bratz kid är typ en sommartjej med tillbehör som bikini, fotboll, keps,väska och drinkar som har sommaren till :) Tyckte dom passade perfekt så hoppas hon blir glad nästa helg när hon får dom.


Lönen!



Fick hem mitt lönekuvert idag. Riktigt nice måste jag säga :)
Men det mesta ska gå till körkortet denna gången och en del sommarkläder ofc.

image202






Min lediga dag :)

Solen lyser och allt är frid och fröjd. Har precis suttit där ute med mamma i några timmar medans hon rensa rabatten och sen hjälpte jag henne plocka ihop lite tegelstenar för dom ska bygga någon trappa av dom. Riktigt härligt väder fast det är lite kyligt när det blåser.


Ska ringa lilla mormor nu och fråga om hon vill följa med till Toys R Us och köpte present till Zara tills nästa helg då hon ska ha kalas. Jag är inte ledig så mycket så detta är nog ända dagen jag kan handla iaf skulle jag tro.


Sen ska jag väl ut och gå en lång runda med Rambo som jag har börjat med nu i det fina vädret :) Haha han var helt galen igår efter rundan och så fick han ett hundgodis som alltid sen bara va han helt uppspelt och bara ville leka och stimma. Förstår inte varför för vi gick en grymt lång runda i snabb takt + vi sprang en hel del och sist somna han direkt när vi kom hem. Jag var iaf helt slut för att leka men fick offra mig för den lilla sötsaken ♥

Tuffig Outfit

image201

Så himla härligt

Imorgon är min enda lediga dag på en vecka typ sen på fredag är det igång med jubbet igen. Jag är grymt trött så jag kommer antagligen sova väldigt länge imorrn men det är bara så himla skönt. Så hoppas inte dom ringer och väcker mig, den ena tjejen är tydligen sjuk nu igen så men hoppas dom inser att jag inte kan jobba mer än 14dagar i steck nu alltså.. Klarar verkligen inte det. Visst jag trivs och det är roligt där o.s.v. men man behöver en del ledighet ibland iaf :)


Var ute en lång runda med rambo idag igen och kände mig jätte "nyttig" men sen kom jag hem och nu sitter jag här med mina Pringles som mamma hade köpt*haha* så allt de jag gått bort är säkert tillbaka igen. Jag som tänkte börja leva lite nyttigare nu när vi äntligen kan börja använda köket så smått igen. Har gått upp några kilon alldeles för snabbt nu så vill inte det ska fortsätta precis :/ blir deppig då..


Hur har er dag varit då? :)

Bebisar i all ära


image205
Fy vad sugen jag är på att skaffa en liten ♥ Fast ja det har jag velat ett par år nu men jag vill först och främst ha ett heltidsjobb
så jag kan vara lugn när det gäller pengar o.s.v. Men nu när alla går runt med sina små så blir man jätte sugen på en själv. Igår
kom det in ett par i butiken med tvillingar som var typ nyfödda och guuuud vad goa :) Sen har det bara droppat in par/mammor med sina små och alla är typ riktigt små och liknar små änglar. Fast ja jag har ju mina underbara syskon barn som jag brukar gosa och leka med, men det är ändå inte samma sak. Visst man slipper allt det där jobbiga som när dom mår dåligt och skriker hela nätterna, när dom har andra jobbiga dagar, inte vill äta och massa sånt.
Men då känner man ändå att man är mamman och det där är ens lilla ängel i vått och torrt. Men den underbaraste känslan måste ändå vara att ha bebisen i magen i 9månader och sen äntligen kom den ut så man kan gosa o.s.v.

Åhhh längtar tills det äntligen kommer vara min tur ♥

Aja!

I natt har jag sovit riktigt gott faktiskt. Fast att jag vaknade vid 7 eller vad den nu var. Men jag steg inte upp för det, nej nej jag nannade vidare igen. Ska snart till jobbet också, lite trist nu när vädret är så himla fint hinner ju inte ens se det eftersom jag slutar kl 8 idag också :( Får vänta tills torsdag att njuta av vädret så hoppas det är fint då också. ja tycker har jag inte så mycket att skriva nu när jag jobbar hela dagarna och att skriva om jobbet är ju inte så skoj men jag kan väl lägga in lite outfits och filmtips o.s.v senare ikväll kanske :)

Ni får gärna komma med förslag på vad jag ska skriva :)

En underbar överaskning <3



En stund efter att älsklingen gick i morse hörde jag att jag fick sms. Jag orkade inte gå upp först men sen kände jag att jag var nyfiken på vem som skrev så himla tidigt på morgonen. Det var min kära syster :D med en underbar nyhet. Hon och Patrik ska ha barn <3 så nu ska jag bli moster igen. Så jäkla roligt..  Fast jag hoppas ändå de blir en flicka ;) fast då har dom 3 tjejer i huset kanske lite trist för patrik.

Aja ska typ till jobb är som helst så ha det fint alla :)


image203


En liten Outfit :)


image201

Satte ihop en lite Outfit medans jag vänta på älsklingen skulle komma så hann inte sätta dit en väska och halsdband m.m tyvärr. Men ni kan säkert anväda fantasin till åt snyggt :) Men nu ska jag hjälpa honom plugga till ett prov.

Vilken rolig kväll

Igår va den roligaste kvällen på länge. Först kom Jonas o Sandra hem hit och lirade en hel del guitarr heroes. Sen vid 22 tiden drog vi in till Kronprinsens och mötte upp jimmy och therese för att bowla :) RIktigt roligt var det,sjukt många år sedan jag bowla. Första omgången gick inte så bra (men blev iaf inte sist ) Sen andra omgången vann jag eller ja jag ledde med typ 18poäng även den som va närmst sen och vi hade lite mindr eän halva spelet kvar sen gick tiden ut men jag hade vunnit men de vill inte killarna erkänna. sen efter det drog vi till ett annat ställe och kastade pil. Hahaha nej fy de va jag inte alls duktig på men roligt var det ändå. Sen efter någon timme där med så drog vi till mc donalds och sen hem efter det. Oc nu är jag uppe (9:00) för att åka till jobbet om en liten stund. Snacka om att jag är jätte trött, vill bara gå och sova igen. Tur jag slutar 15:30 idag iaf :)

image196

Promenad i solen <3

Så himla underbart väder idag så direkt efter jobbet gick jag en rätt lång runda med Rambo :) Riktigt härligt alltså. Vi bor nära ett rekreationsområde och där är så himla mysigt att gå omkring.


Lägger in lite bilder så ni kan se :)


image186










Vad tycks? Riktigt fint i verkligheten iaf :)

OMG bästa filmen på Läääänge <3

P.S I Love You
Shit har inte sett en sådan bra film på väldigt länge. Visserligen bölade jag igenom nästan hela, antingen är det för jag är så extremt känslig eller så är det för den är så satans underbar. Men jag tror det är båda :) Den är så "romantisk" eller vad man ska kalla det, en helt underbar film.

image185
Ni måste bara se den om ni gillar sådana filmer.

Friday :)

Haha hittade fram en bild från förra året när det var halloween. Här skulle vi iväg på middag hem till min syster och så hade min lilla systerdotter bett oss om att klä ut oss så jag "klädde" ut mig till katt :)

image184

Ser lite sliten ut hade typ haft halloweenfest dagen innan :)

Super söta Sommarklänningar

image183

Från Modeakuten.se

Torsdag idag :)

Är nästan precis hemkommen från jobbet har bara hunnit käka hamburgar eoch pommes från Azalee eller hur det nu stavas :) Idag kom den in en kille i affären som pratade engelska så gick han fram och började prata massa med mig. Han frågade om jag jobbade varje dag o.s.v. jag bara nej faktiskt inte och han bara då hade jag(han alltså) tur att träffa mig och se mina fina ögon och leende nu :) Och sen fråga han om jag alltid är så glad jag bara mjo det är jag nog dom andra tycker iaf det.Han bara du passar perfekt inom affärsjobb med det lednet o.s.v.
Haha jag blev helt röd i ansiktet me det var ändå roligt att höra :)



Filmerna jag köpte igår var Pledge This och den andra var där två i en och dom heter, A history of violence och Highwaymen. Kollade på den Pledge This igår, den är med Paris Hilton*haha* Jag hatar filmer med henne men eftersom där var massa kommentarer om hur rolig den är o.s.v. på den så tänkte jag ja den kanske är bra. Men Neeeeeejj se aldrig den.. Fy jag skrattade nog inte en enda gång :S

0/5

image182

hemkommen!

Är nu hemkommen från jobbet :) Mammas sambo hade köpt en räkbaguett till mig så sitter här o käkar den och dricker saft.. Jag var riktigt  hungrig alltså..så det sved i magen.

Köpte två filmer från jobb idag :) Dom e rätt gamla men kan va skoj att se dom ändå :) Så ska se den ena tjejfilmen senare ikväll iaf.

image181

Dagens kändis


Carrie Underwood

image180

Riktigt snygg klänning, hela hon strålar vackert :) Grymt fint hår också.

Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

Tisdag idag va?

Minns knappt vilken dag det är så trött jag är :) Kom från jobbet för en liten stund sedan och hade sån tur att mamma och uffe precis satt sig för äta så jag kunde äta tsm med dom. Annars brukar det alltid bli att jag får äta ensam när jag kommer hem och det är så himla tråkigt. Har inte sovit så bra i natt så hoppas denna natten kommer vara lättare att somna.





Vill du vinna mode från Halens för upp till 100.000 kronor varje vecka?

Gör som jag!

Gå med i GoShop med Halens du också! Om du vinner, så vinner jag också!

Klicka på länken (Om länken inte är klickbar, kopiera och klistra in den i din webbläsare)
http://calsms.com/598/577/5433/9449672/9456280
och var med i tävlingen!

PS. Skynda dig! Den här deltävlingen pågår bara i en vecka!

åhh shopping :P

Det finns helt mycket jag vill köpa just nu :/ säkert bara för att jag måste slösa pengarna på körkortet. Eller ja det blir ju inte att slösa men ändå.Vill grymt gärna ha den skinnjackan och sen har jag kollat ut hemskt mycket kläder på lite olika ställen med :O vet inte vad jag ska göra. Haha... Alla mina pengar kommer gå åt :/

Aja jag få fundera ännu mer på det :) Men skinnjackan har jag nästan bestämt mig till 100% att jag ska köpa iaf.


Ska väl ta och sova nu så jag orkar upp till jobbet imorgon ^^


image179

Jag med lugg innan*haha*


Jäkla hund

Jag och älsklingen var och köpte Burger King och när vi börjar närma oss huset igen så ser vi Rambo ute på parkeringen vid vägen. Han såg helt livrädd ut och han började gå intryckt till staketet mot våra grannar. Så jag hoppade ur bilen och sprang fram och tog honom och han va så himla rädd. Helt synd om honom men undra varför han ens sprungit ut där. Han har aldrig gjort något sådant innan eller jo en gång för jätte länge sedan. Men han verka inte ens vilja gå där ute så rädd som han var. Men vi snacka om att det kanske är en hona som löper som han känner av för han börjar ju bli den "åldern" nu tyvärr. men jag är så himla glad att vi såg honom och kunde hämta in honom så inget hände. Vi bor liksom precis in till en farlig väg så. Men Rambo verkade lika glad som oss att vi kom och "rädda" honom för sen ville han bara mysa hela tiden :)


image180image178

Han är lite smutsig nu när vi renoverar köket så får ta och bada han snart :)

Vilken seg dag!

Har absolut inget att göra idag tyvärr :/ riktigt tråkigt.. Men älsklingen slutar klockan 4 så han skulle komma efter där och fixa mitt windows på datorn som de hänt nåt med. Så jag sitter vid mammas bärbara nu och igår :) Funderar på att beställa tid till frissan och beställa skinnjackan jag hittat. Men vet ändå inte för jag vill spara alla pengar jag kan till att vi ska kunna flytta och sen har jag ju bestämt mig för att skriva in mig på körskolan och det kostar lite mer än 7000kr. Visst jag har råd till alla 3 sakerna men sen finns de inte mycke kvar till att spara. Fast sen så skulle vi egentligen inte flytta förrän nästa år och tills dess kan jag ju spara en hel del men nu känner vi att vi vill flytta så fort vi kan <3 men som sagt vi får se hur allt med sparandet går. Vi tänkte ju åka på sememster till Vintern i några veckor :)


Dagens humör: Ont i huvet :(
Dagens planer: Ta det lungt
Dagens frisyr: bakåt med diadem
Dagens klädsel: Rosa o grå ziptröja och mina mysbyxor :)
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: FLytta med älsklingen <3
Dagens fundering: Ska jag köpa jackan och gå till frissan eller spara de tills jag kanske verkligen behöver pengarna till något? Fast det hade varit skönt att skämma bort sig själv lite nu när man kan ;)

Flytta hemifrån

I förrgår hade jag och johans mamma pratat en del om flytta hemifrån och var vi ville bo och sådant så igår kom hon med en annons på ett radhus och det var på precis den gatan jag ville bo på och vi gick in på internet och tittade på bilder och guuuud va underbar den var. Kände direkt att där vill vi bo. Så skulle jag fråga pappa om det eftersom han hjälpt mina syskon med deras hus, så dom hyr av han medans han äger husen. Och så hade jag gärna med haft det nu i början sluppit ta lån o.s.v. Men han var tydligen inte i läge till investera pengar nu :( Och det blev alldeles för dyrt med hyra o.s.v. om vi skulle ta lån så vi fick skippa det. Vill hellre kunna spara lite till semester o.s.v än ta alla pengarna på hyran liksom. Då vi ska kolla vidare och så ska vi spara så mycke vi kan i några månader så vi kan lägga in mer kontanter när vi väl köper något :) kommer bli super.. Men man blev lite deppig att det inte blev det radhuset :( Men de kommer säkert fler..


Engla hittad :/

 42-åringen erkände och visade var han gömt hennes kropp :/ riktigt sjuk jävel det där. Jag blir så arg :( skulle vilja höra hans försvar till varför han gjorde det??!! helt sjukt.. Stackars Engla och hennes familj.

Läs hela artikeln här :(

En officer och gentleman

Den var på Tv 4 igår :)

Den handlar om ensamvargen Zack Mayo (Richard Gere) börjar på en kadettskola för att bli pilot i den amerikanska flottan, och under tretton kvalfyllda veckor lär han sig hur viktigt det är med disciplin, kärlek och vänskap. Louis Gossett, Jr. lär Zack att ingen kan lyckas på egen hand. Och medan Gossett försöker varna den unge officersaspiranten för traktens flickor, som skulle göra vad som helst för att fånga en pilot att gifta sig med, blir Zack till slut kär i en av dem (Debra Winger). Hans kurskamrat, en minnesvärd personlighet som spelas av David Keith, kämpar mot ett helt annat öde.

image177


Godmorgon Godmorgon

Vaknade av att det var stek hett inne i älsklingens rum. Inte allt för skönt att vakna upp i en bastu :) men solen skiner in genom fönstret och fåglarna kvittrar så man kan inte annat än bli glad.
Idag är vår sista dag att umgås sen är det dags för jobb igen och vet inte när vi kan vara en hel dag nästa gång för nu ska jag jobba 3 helger i rad och älsklingen jobbar alla dagar i veckans medans jag är ledig lite då och då så ingen av oss kan när den andra kan :/ Kommer bli skönt när vi bor tsm, hans mamma tycker vi ska flytta ihop redan eftersom vi båda har ju inkomster o.s.v Men jag vill vänta tills jag har heltidsjobb för jag vill inte han ska betala det mesta vissa månader o.s.v. Så det får tyvärr vänta ett tag.

image176



Talang 2008

Föresten såg ni Talang 2008 igår? Eller ja jag vet inte om det var då eller om det var repris för det är inget jag brukar titta på. Men vi hade Tvn på medans vi spelade och då var det igång.

Och jag blev mäktigt imponerad utav denna tjejen



Och hon är bara 10år gammal :O

Lördag idag



Vaknade för ett tag sedan men sen låg jag och älsklingen och mös en stund innan vi gick ner och åt lite frukost :) Det blev en grov macka med gurka och mjölk att dricka :) Så satt vi och pratade med hans mamma rätt länge om allt möjligt så som barn,var vi vill bo senare o.s.v. riktigt trevligt var det iaf.

Sen nu är vi här uppe och ska spela lite tror jag och mysa en massa nu när vi äntligen ses en hel helg ♥ man saknar den tiden då vi kunde vara dygnet runt så nu bara längtar jag tills vi flyttar tillsammans.

Aja idag blir det mest massa mys och slappande.









Guuud vad onyttig

Jag är :) Aja jag äter vad jag vill, när jag vill för de e så satans gott med både mat och massa gottis. Först åkte jag och älsklingen in och köpte Burger King och efter det gick vi in och köpte ett Pringles rör och ett Marabou choklad, eller rättare sagt JAG köpte de för han är inte så förtjust i det så slutar alltid med att jag äter allt själv :)

Aja jag har funderat på att börja träna faktiskt men jag är ingen träningsmänniska så frågan är om jag verkligen kommer ta bussen in till Malmö för att gymma?? Känns som jag inte kommer göra de... Känner sig inte så upptaggad till att träna efter 45min på bussen :P Och efter jobb hade jag aldrig gjort de i med jag slutar 7-8 alltid typ :/ men jag skulel vilja så jag får se hur jag gör angående träningen. Skulle varit roligt att träna med älsklingen ♥

Ashley Tisdale


Ashley Tisdale utan och med smink

image174image175


Med eller utan smink? Vad tycker ni?

Själv tycker jag hon är söt utan smink också men gudomligt vacker med smink och jag bara
älskar hennes vackra hår ♥ Riktigt fint.

Fredag :)

image172




Har varit uppe ett tag nu faktiskt men jag är lika trött fortfarande :) Aja piggnar nog snart till. Mamma hade satt frukost på en bricka i stora rummet till mig idag eftersom nu kan man inte gå ut i köket för dom har satt fast massa plast så allt damm från väggarna dom river inte ska åka runt i hela huset. Visst det kommer ju in en del i storarummet men inte alls så mycket som det hade gjort utan plasten. Ska bli skoj att se hur det blir sen när det är klart. Fast det dröjer ju ett tag till :)


Så här ser jag ut nu när jag har ännu en slappe dag-->
Men ska byta om senare då pojkvännen kommer och hämtar mig efter jobbet. Och så måste jag packa med mig lite kläder nu över helgen och ta med min skärm till datorn så jag kan surfa där hemma också :)




Tjingeling !!


Första Grillningen i år :)

Idag var det så himla underbart väder så vi grillade faktiskt :) Vi kan ju inte använda köket nu när dom håller på att renovera om allt där så har mest blivit mat från resturanger och burger king o.s.v. dessa dagarna. Men idag blev det tre olika grillningskorvar med bröd, sallad, dressing och lite annat smått och gott :)


image171
Dock inte vår grill men tyckte den såg så himla snofsig ut med is"hink"  till drickan och allt :) Hade varit nice till en grillningsfest :)

The Nanny Diaries


Såg The Nanny Diaries med Scarlett Johansson igår kväll. Den var helt okej ändå faktiskt.
Handlar om en tjej med jätte bra utbildning och chans till värsta jobbet, men när hon sitter där på intervjun inser hon att hon inte ens vet vem hon är. Det är då Nanny jobbet "hittar" henne.

Den får 2/5


image170


Trailern



Shopping i Malmö ;)

Kom hem för en liten stund sedan från stan. Vi skulle lite ärenden men så passade vi på att shoppa lite med. en shiiit va dyr parkering.. Kostade 25spänn i timmen ^^ Och mamma betalade för typ 3 jävla timmar o vi va där bara i typ 1 ½ :( För vi skulle snabba oss hem så hon kunde hjälpa dom andra lite med köket.. Aja fick tag i mitt rosa fodral på Gina Tricot iaf :) Äntligen hade dom S där.. Fast denna gången var vi på Gina Tricot på Gustav så. Sen åkte vi till systemet och efter det till frissan på centrum här hemmavid men dom gjorde tydligen inte hårförlängning där :/ men mamma beställde en tid till att permenenta sig :) jag fundera också på de för mitt hår är sååååå tråkigt.. Men sen är jag ju inne på att göra en förlängning istället men de kostar ju en del :/ så får se.. Köpte iaf en flaska där med leave in balsam som man ska ta i sitt handukstorkade hår :) Hon sa att det var jätte bra och att hon använde alltid de så hoppas det är bra till mitt hår också :) Och tillslut hämtade jag mina skor som kommit från ellos idag :) Så himla söta...


image167




YES en hel natt :)

Godmorgon
Äntligen kunde jag sova en hel natt :)
det var så länge sedan jag vetkligen kunde det, jag ligger alltid vaken i flera timmar sen sover jag ca 1 timme sen vaknar jag o ligger vaken ett tag sen somnar jage n stund o.s.v. och därför har jag haft ont i huvet i mer än 1 vecka nu. Riktigt jobbigt. Men idag verkar det positivt :)  Ska dessutom in med mamma till stan så blir kanske lite shopping med :) det gör ju det hela mycket bättre.


image166

Testa kändishår :P

image162image164image163


Haha ser förjäkligt ut med mitt ansikte där :P

image165

Såhär har jag funderat på klippa mig men efter detta katastrofa fotot lär de inte bli av :P

Vill ni testa samma så tryck Här !!

          

Bröllop !

Sitter och kollar runt lite på balklänningar/festklänningar som jag kan ha på syrrans bröllop nästa sommar. Visst det är ett år till men det är roligt att kolla runt. Finns så himla många fina men sen vill jag inte den ska vara för stor i kjolen utan mer snäv och fin. När jag hittat några stycken jag gillar kan jag ju visa dom i ett inlägg och kanske få tips över vad ni tycker? :)


Dett är min favorit just nu men har inte hunnit titta så mycket ännu. Men jag skulle nog valt den i ljusgul kanske, hade varit riktigt snyggt när man är brun och så har blont hår uppsatt på nåt snyggt sätt. Eller vad tycker ni?


image161


Mormor på besök :)

Lilla mormor var precis på besök :) Satt och pratade om allt möjligt från snabbmat till deklarationen. Jag ska deklarera för första gången nu. Och dessutom så skulle jag få pengar tillbaka på skattsaken :) Nice...
Tydligen hade några idioter varit på hennes bil igen och snott bensin och sånt :/ störda människor att göra så. Så hon ska antagligen låna mammas bil på lördag då hon ska på dop hos min nästkusin och hans tjejs son. Dom hade valt ett rätt rligt namn: Sigge, Nane, Fredrik.. Aja bara dom gillar de så :)

Engla var är du? :'(

Fy fan alltså det är så jäkla hemskt att 10-åriga Engla har försvunnit:/ Det har ju varit i tidningen o nyheterna nu flera dagar så ingen kan ha missat det hoppas jag. Det är så sjukt :( Hon var så glad för att hon skulle få cykla hem från skolan helt ensam den dagen och det var t.om en pojke som älskade att ta foto som hade fått med henne på en bild på vägen och det var bara 500m från där hon försvann. Riktigt konstigt.. Jag blir så jäkla ledsen när jag läser om det och skakar i kroppen. Tänk att inte veta vad som hänt henne? Att inte veta var hon är? Och om hon lever eller inte? Fy för alltså. Och nu hade dom ju tagit en 42-årig men man har inte fått veta mycket mer än att han har en del i sitt register och är därför misstänkt..Läs mer på Metro !!


image160
Bilden tagits från Metro.se

Kan inte sluta undra vad som hänt, tänker på det flera ggr om dagen faktiskt och jag hoppas verkligen över allt annat att dom hittar henne. Detta är så sjukt alltså kan inte sluta säga det, jag mår illa av att tänka att det finns människor, vill inte ens kalla dom människor mer odjur som går och rövar bort barn runt om i världen. Det stod även i Metro att på 20-30år så är det 4 barn i Sverige som försvunnit spårlöst :/ Men i typ USA och sådant verkar det vara betydligt vanligare för där har dom organisationer o.s.v. för folk som blivit av med sina barn på det sättet och folk som hjälper varandra och letar efter dom och sådant. Jag hoppas ALDRIG det kommer bli så här. Vi satt och prata om hur hemsk detta är och sådant innan och tänkte mycket på min systerdotter som ofta cyklar hem från skolan. Jag vet fan inte vad jag hade gjort om något hänt henne <3


Outfiten för idag :)

Nu är jag pigg o vaken faktiskt, skönt med en ledig dag :)

Det är riktigt fint väder med så jag ska väl försöka gå ut lite sen eller åka in o shoppa lite. Fast mamma behövde hjälp med riva taket i köket lite senare så får väl hjälpa henne först såklart :)

Här kommer min Outfit för idag

image156




Skjorta: H&M
Byxor: JC (har jag för mig)


Kändis utan smink :)

Tänkte köra en Kändis med o utan smink.

Här har ni Christina Appelgate


image154image155

Vad tycker ni? Finast med lr utan smink??

Home Sweet Home <3

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Inte för det varit jobbigt eller så men jag har varit så himla trött :/ Jag har sovit ca 2-3 timmar i natt bara fast att jag la mig ungefär vid halv tolv.. Men direkt när jag la mig var jag jätte pigg o sen bara låg jag där som en fjant :/ Sen när jag äntligen drömde vet jag att jag drömde en skum dröm om att jag trodde jag skulle till skolan men så hade jag inte fått sova ut så jag bara grät till min mamma o bad henne låta mig stanna hemma en dag o.s.v. haha skit.. Sen va de typ daz att gå upp så åt jag frukost med mamma i storarummet eftersom vi renoverar köket o bygger ut o.s.v. :P Ångrar nu att jag inte tog en före bild för jag kommer sakna de :(





Vad gör ni då??

Natti Natti


Natti natti alla! Måste nanna nu så jag orkar upp till jobbet imorrn :)
image153


Vad tycker ni??

Vad tycker ni om dagens Outfit?
Inte så ofta jag lägger in en dagens Outfit men nu så :)



image148









Måndag idag !

God morgon! Idag är jag ledig från jobbet så jag hade sovmorgon tills nu 12:20. Riktigt skönt att sova länge men sen la jag mig ju också rätt sent efter att ha tittat på en film som heter Kickin it old school men den var inte bra så besviken blev man. Trodde den skulle vara mycket roligare men men. Idag ska jag mest ta det lungt sen kommer älsklingen efter sin första dag på nya jobbet, eller ja det är först utbildning men ändå :) Skulle vilja gå i stan idag men älsklingen är inte mycket för sånt och jag är ju hellre med honom faktiskt ♥


image147

Jag och min älskade syster dotter ♥

Cameron Diaz

Jag visste att hon hade hy problem men inte så här mycke :/ stackaren.. Man ser det aldrig på filmerna hon medverkar i, tänk att dom kan redigera det så himla bra :O de e så man blir chockad. Undrar egentligen hur hennes hy kan vara så i hennes ålder :/ för annars brukar dom ju säga att sånt försvinner med åldern.


image145
Bilden tagen från msn.se

I filmen The holiday är hon så jäkla vacker alltså :) Hon är en av de vackraste kvinnorna i Hollywood tycker jag faktiskt.


Träningsmaskin

Fick ju låna hem syrrans fästmans träningsmaskin så idag kom dom med den :) hehe jag lär nog tröttna efter ett tag därför börja jag med att låna den. Dom säger att den är bra så de får jag ju hoppas :D

Så här ser den ut :

image144

 

Snygg outfit lr?

image144

Körslaget

Kollade precis på Körslaget :) Blir ju såna lugna helger när man jobbar. Men ja jag vet inte vem jag tycker ska åka ut men idag var iaf Joacim Cans kör helt klart bäst :) men orkar inte sitta o vänta på resultatet så får kolla på hemsidan senare :)


Någon mer som såg det??Vem tycker ni var bäst?

Blind dating


Såg Blind Dating igår. Den kom väl någon gång under 2007 tror jag men har faktiskt inte sett den innan :) Men den var riktigt nice :) Det är en Romatisk/komedi så för er som gillar sånt borde faktiskt se den :)

Den får
4/5
image143


Handlar om en kille som faktiskt är blind men vill gärna hitta en tjej så försöker hans bror para ihop han med en massa skumma tjejer men på egen hand träffar han en tjej men som inte kan bli hans för hon ska gifta sig :/
o.s.v.


Tjena mittbena sa apan o sket :O

Nej fy vad jag är tröttis :P kom från jobbet för en stund sedan. Lilla mamsingen hämtade mig eftersom jag missade bussen eftersom jag stack in o köpte Pringles :P haha kommer vara 3e röret med gröna pringles i denna veckan :P o de e bara jag som äter de me :P haha gottegris nr 1 ;)

Min systerdotter Zara är här hemma idag o ska nanna här <3 Synd jag skulle jobba annars hade hon kunnat sova inne hos mig, de va så länge seden :/ man saknar när hon var en liten bebis.. Tiden har gått så himla snabbt men hon är fortfarande min lilla ögonsten <3 Mosters flicka..

Hammerfall :)

Nu när jag är vaken igen tänkte jag lägga in ett klipp på Hammerfall för er som inte visste vem joacim Cans i så ska det låta var igår :) Tydligen visste inte pojkvännen de :O jag blev rätt chockad eftersom han lyssna på massa rock o hårdrock förut o inte ens visste vem dom var medans jag som inte alls lyssnar på de nästan visste :) Men klart de finns så många band så de e svårt att hålla reda på :) tror han vet om han hör någon låt med dom.








Så ska det låta :)

Kollade precis på Så ska det låta. Linda Bengtzing och Brolle Jr vann. Och Shiiiit vilken jäkla undebar röst han har alltså :) fick gåshus. haha.. Dom tävlade mot Joacim Cans från Hammerfall och Frida Öhrn :)




Bilderna tagna på Svts hemsida.


27 Dresses

Såg 27 Dresses igår glömde jag ju skriva.

Den får : 2/5



image141

Den var helt okej faktiskt men man fatta ju rätt snabbt vad som skulle hända i resten av filmen :) och hennes syster ville man bara strypa alltså *haha* .. Riktigt irriterande var hon men i slutet blev hon väl lite "normal"..

Aja tycker iaf ni borde se den 1 gång :)


Shopping :)

Kom hem för en liten stund sedan från shoppingen med mamma idag :D Dom hade fortfarande inte fått in det Rosa fodralet på Gina tricot i storlek S :( Blir så irriterad.. Men jag köpte ett jätte snyggt ljus rosa linne o en svart kjol iaf :) Och mamma köpte en fin vid tröja där med o en väska på ett annat ställe som hon ska ha när dom e ute o dansar o sånt :P Jag provade inte linnet förrän jag kom hem o nu vet jag inte om jag inte vill ha 1 storlek större :/ känns som tuttarna ska hoppa ut, provade även utan bh (bilden) men haha tycker de ser knas ut.. Blir väl kanske finare sen när man fått lite färg också men ändå.. Hittade inga jeans idag heller men vi ska kanske in en dag till nästa vecka o kolla för vi hann inte på alla ställen för vi blev vrålhungriga så vi köpte Burger King med oss hem till oss o mammas sambo :)


Detta köpte jag idag :)

image137


 


vad tycker ni? ser de för litet ut??





YES YES YES :)

Mina kläder från ellos kom idag :) Så jag o mamsen stack snabbt ner o hämta dom på Tempo..
Åhhh äntligen som jag längtat o längtat efter de rosa linnet :)


image133





Vad tycks??



Bästa hittentills

Bästa World of warcraft filmen på länge :) Coolt att han kom på texten till låten genom ett quest



Aja :P

Har faktiskt inte gjort ett skit idag *haha* Bara tagit det lugnt eftersom min huvudvärk inte vill släppa :/ Riktigt jobbigt.. men ja jag har umgåts lite med mamma iaf.. Sen tog jag alvedon när vi åt middag, blev korv o stroganoff idag.. Så himla gott ♥ men tabletten hjälpte inte :( en nu för en stund sedan tog jag en imigran och la mig i badet så nu är huvudvärken lite bättre men inte helt över :/ Hoppas iaf den försvinner tills imorrn för då ska jag o mamma på shopping runda i Malmö :)



Härligt Väder


Vaknade upp till värsta solskenet idag :) Wiiiee riktigt nice.  Fast jag har värsta ont i huvudet idag också så ka knappt hålla ögonen uppe :/ hoppas det snart går över iaf men kan inte sluta tänka på gårdagen. Men ja det är en ny dag nu o fint väder o allt så får väl se till att göra nåt senare :)


Vad ska ni andra hitta på idag ? :)



image132

Utanför mitt fönster :) Ville mest visa att solen lyser. haha



Gråter :/

Fyyyyyyy fasiken vilken jobbig kväll.. Vi hade VIP kväll fram till 22 och shiiiiit vad mycket folk o vi var bara 2 kassörskor och 1 till som hoppa in när det krisade ... Alltså man hade nästan lust för att gråta så stressat det var :/ riktigt jobbigt.. Och så var det en kund som blåste mig på pengar me men tar inte upp de här men ja vi har hans nr o allt så hoppas dom får tag i honom imorrn.. Sen när alla kunderna gått runt 22:15 så pusta man ut o då började nästan en annan tjej också gråta över hur stressen släppte.. Och min tårar kom direkt när jag kom ut till mamma i bilen.. Shit alltså stressen har fortfarande inte släppt mig :( riktigt jobbigt.. vill bara ha pojkvännen här nu :(


Gotti gott gott

Har precis o ätit middag :) det blev fiskpinnar och potatismos och citron o sallad :)  tänkte lika bra att göra det nu eftersom jag ska till jobbet om en timme + jag har värsta huvudvärken så hoppas den släpper nu tills jag ska jobba.. Hatar stå i kassan när jag har ont i huvet :/ Annars så kanske den släpper där när jag snackar o så me dom andra, tänker man inte på de så brukar den försvinna..

vad har/ska ni göra idag?


Fest outfit :)


Satt o la ihop outfiten som jag tänkte ha på nästa fest :)

image130

Mitt horoskop 2/4

Vädurens Horoskop :)

image129

Tur: Aja de låter väl helt okej
Hälsa: Haha det kan jag hålla med om är riktigt trött o bör samla mina krafter tills ikväll när jag ska jobba.
Ekonomi: Hmm låter väl lite si o så.
Jobbet: Mjo stämmer väl till viss del :P
Kärlek: Oj de där stämmer inte alls. Är så kär som jag kan vara i min ängel <3
Relationer: Hehe låter ju nice :)



Upp o hoppa :)

Ja idag kunde jag iaf inte hoppa ur sängen tillräckligt snabbt :/ fick verkligen dra mig upp.. Egentligen behövde jag inte ens gå upp nu för idag jobbar jag 17-22 men jag kände att jag inte direkt ville sova bort dagen.


Alltså jag har funderat på detta med bloggandet hur gör man för komma på mest aktiva listan? Måste man skriva mängder med inlägg per dag? eller vara medlem ett visst antal månader? Visst jag har inte varit med så länge men lite nyfiken är jag ändå :) skulle varit skoj med lite fler läsare.. Ibland har jag haft super många sen ibland jätte lite. Vad har det med att göra?? Har ni några tips om vad man kan skriva i bloggen kanske? :)



Mitt lilla kalas

Hade kalas i Lördags men bara för familjen o mormor :) fick bara saker jag önskat mig så det var nice*hehe* Av syrran o hennes familj fick jag 100 dvd skivor + fodral, av brorsan o hans familj hårprodukter ex: silk droppar. Sen av mormor o mamma fick jag pengar :) så det var super nice.. Och så hade jag bakat en super god tårta o alla tyckte jag skulle göra de fler ggr fast de inte ens va kalas :P hahaha..

Tårtan
image146




image127


Jag o älsklingen <3


image128

Och mina ÄLSKADE syskon barn <3




RSS 2.0