Valborg idag då !



Har inte jätte mycket att skriva när vi bara är hemma och myser. Men idag är det iaf valborg och som det ser ut så är det fest på landet hemma hos Filip. Dock vet jag inte om jag och Timmie ska åka dit. Har inte bestämt mig. Tycker det beror helt på vad det är för fest. Är det typ grilla, chilla med nice musik så är det ju lugnt. Men ska det supas som fan och spela så hög musik som det går så pallar jag inte ta med lillprinsen. Så ja jag är lite splittrad för man kan ju inte direkt veta vad de är för fest förrän man kommer dit. Dock kan jag ju köra hem när det börjar "balla ur" men kanske inte hittar hem därifrån ?! För jag har inte varit där innan och jag har världens dåligaste lokalsinne :P




Torsdag 29/4



Jag och lillprinsen steg inte upp förrän nu runt halv elva. Skönt faktiskt. Men har ju vaknat lite till och från som han brukar för att få mat och mys ♥ Och nu ligger han och "pratar" med lammet sitt. Så himla underbar ♥ Idag kommer vi nog bara vara hemma och ta det lugnt, inget fint väder heller så det är lite trist.

Promenerade hem till syrran


Promenerade hem till syrran i det fina vädret idag :) Så var vi ute i deras trädgård och umgicks. Pappa kom även dit för hämta sin stege så han stannade också en stund och snacka och tittade lite på Timmie. Sen satt jag och mös massa med lillprinsen i deras hamock, riktigt mysigt. Stannade där ett par timmar sen vandrade jag hem igen.Lagade lite spagetti och köttfärsås till mig själv. Eftersom Johan åkt till Robert för att hjälpa honom med några hyllor och sedan ikväll vid 21 ska dom på bio. Så ja han kommer väl inte hem förrän runt 1. Känns lite ensamt men ja jag har ju lillprinsen att mysa med ♥ Skulle också vilja se Iron man 2 men kan ju inte lämna bort Timmie i 2-3 timmar sådär bara.

 

 

 


Mitt lilla hjärtegull <3


Snuttisen gillar sitt lamm som spelar musik för honom ♥


Godmorgon



Usch och fy vad trött jag är idag. Och ändå har lillen sovit relativt bra. Men nu när han vaknade strax innan nio så ville han iaf inte somna om igen så nu har vi gått upp, han och jag ♥ Funderar på om jag ska ta en liten tripp med vagnen om nån timme. Behöver dock duscha och lite sådär först men då får jag lägga honom hos Johan sålänge :)



Johan har gjort en "frissa" på lillen :)


Trevlig dag idag :)



Har varit lite små besök här hemma idag :) Riktigt trevligt när det händer något ju. Först kom syrran och Nicole inom en sväng. Och då hade lillen varit vaken flera timmar men så fort jag fick tillbaka honom från syrran så somnade han, dock vakna han samma sekund dom gick igen. Men sen kom kära svärmor och lillprinsen somnade gott hos henne :) Och där nannade han i flera timmar ♥ Svärmor hade även köpt med sig jätte goda kakor så vi fika lite och pratade massor. Även Sebbe kom en stund sedan, men johan skulle spela fotboll så dom gick samtidigt.





Gårdagen :)


Först var Bvc kvinnan här, riktigt trevlig var hon. Gick igenom lite information och så fick vi nån bok och sådär. Sen vägde hon lillen och nu hade han gått upp till 4240g så det var toppen sa hon :) Sedan när hon gått igen efter ca en timme så hade vi en riktig lugn mysdag. Johan passade lillen medans jag stack till Maxi och köpte gottis inför kvällen. Sen har vi bara umgåtts och myst med lillen ♥  Och tittade på film.




Såhär låg lillen och mös hos mig ♥


Mys framför en film

Robert hängde med Johan hem i förrgår så kollade vi på den senaste Terminator filmen. Dock missa jag typ allt för jag råka somna :)



Måndag 26/4


Inte sovit alls mycket i natt så är riktigt trött och huvudvärk. Men men sånt får man ta. Lillen ville verkligen inte somna. Och somna han vaknade han snabbt igen. Så jag får nog sova lite middag idag så jag inte blir som en zombie. Bvc kvinnan ska komma nu vilken minut som helst och här ser ut som ett bombnedslag i stora rummet med mina kartonger överallt. Men men inget att göra åt. Rensar man så rensar man :P Annars sker det faktiskt inget speciellt idag. Ska försöka få tag på försäkringskassan och se vad dom har att säga, idioter på det stället alltså. Mitt ärende skulle ta max 1 månad och nu har det tagit mycket mer än så. Aja vad sker hos er andra idag då?

...



Börjar verkligen tröttna på detta nu ! Ärligt..

En vecka <3



Igår blev vår lilla pojke en vecka "gammal" ♥



Allmänt om barn som är runt 1 vecka: Du som fått ditt barn har haft det ungefär en vecka, men den veckan kan kännas som en hel livstid. Sömnbrist, amning och ditt eget läkande efter förlossningen kan kosta på i början, men det blir lättare så småningom! Din nyfödda vänjer sig gradvis vid livet utanför, men en dygnsrytm får du nog vänta lite på (vissa kan vara riktiga nattugglor i början); tills vidare äter och sover barnet mest. Förmodligen tillbringar din bebis några timmar varje dag med att nyfiket betrakta sin nya omgivning.


Mina egna funderingar: Tycker denna veckan varit helt underbar ♥ Är så himla lycklig att du finns här hos oss vår fina son. Veckan har verkligen sprungit iväg och jag kan knappt tro att det var 7 dagar sedan du kom till oss :O Eller ja idag är det ju 8a dagar sedan ♥ Och lillprinsen är jätte duktig med amning och sovning så det är jätte skönt. Dygnsrytmen är också helt okej faktiskt men det kan ju ändras igen..




Lillprinsen när han låg och drömde idag ♥





Första badet <3


Idag badade lillprinsen för första gången ♥ Och han verkade faktiskt att gilla det. Först låg han i en sån stolsak man sätter i men den såg så obekväm ut så jag höll honom istället. Så det var lite svårt att ta bilder tyvärr. Men nån fick jag iaf :) Så himla underbar ♥




Slagna hjältar <3


Såhär såg det ut i sängen i morse ♥



Att göra och inte göra :)



Haha kolla in denna som farbror Jakob länka -- > Att göra och inte göra med barn

Sortering i förrådet


Jag har hela tiden sagt att när det blir fint väder så ska jag sortera mina kartonger i förrådet. Johan säger att där är 19 stycken som är mina. Men ja så jag började så smått igår faktiskt. Jag har tömt 5 stycken helt faktiskt och med det jag ville spara av dom blev det 1 full. Som jag inte kan rubba så hoppas Johan klarar de :P Men sen tycker jag minsann att han är lite taskig för han lägger sig i det jag vill spara :/ Jag menar ja jag vill spara mina gamla dagböcker för det är roligt att läsa dom när man blir äldre. Jag vill spara vissa prynader för anledningen till att dom ligger i förrådet nu är ju för vi inte har någon direkt plats här inne för dom. Men någon gång kanske man köper större boende och då får dom kanske plats eller så har jag tröttnat på dom och slänger dom då istället. Men liksom låt mig spara de jag vill ?! Men han tycker de tar plats i förrådet. Jo men jag försöker ju trycka ihop det nu så mycke jag kan så det inte kommer vara lika många kartonger.



 

 

 

Vårt lilla underverk låg och nannade en stund i vagnen


Fika med familjen



Igår hjälpte Johan mfl min mamma att flytta saker från hennes lägenhet till ett förråd. Och jonas var också där så jag stack hem och umgicks med Sandra ett tag. Eftersom det var ju inte lönt för mig att åka dit och vara i vägen med Timmie. Och inte lönt för Sandra att ta med Victor och Vilma dit så vi fick i uppdrag att köpa bullar :) Så sen när Johan skrev att dom hade ett lass kvar tänkte vi jamen de lär väl ta max en timme så då gör vi oss klara och barnen klara och åker och köpte bullar. Så det gjorde vi och sedan åkte vi hem till Uffe där alla skulle ses efteråt. Så väntade vi i trädgården men usch tyckte det var svinkallt :/ Men ja där satt vi i all oändlighet, tror de var runt 2h innan Uffe iaf dök upp och öppna till oss. Snacka om ett segt sista lass.. Men men sen droppa alla in en efter en och så satt vi och fikade och snackade massa. Och Timmie var lika poppis som vanligt ♥




Jag och lillprinsen i Uffes trädgård.


Naveln



Igår trillade navelsträngen av iaf :) Skönt att slippa sen lilla saken hängandes där oc se äcklig ut :P haha. Den låg i blöjan på morgonen när vi skulle byta :)

Ännu mer presenter <3

Riktigt roligt med alla presenterna som man får ju ♥ Lillen fick massa fint av Mimmi och gumman hade även köpt ett presentkort till mig. Naww tack gumman ♥

 


Invigning av vagnen <3

Vi invigde vagnen när vi promenerade till Maxi igår :) Och det verkade Timmie gilla ♥



Mimmi gumman på besök



Igår kom min underbara Mimmi på besök. Det var ju nästan 2 månader sedan vi sågs senast så det var super skoj :) Så promenerade vi till Maxi och köpte fika och jag köpte även lite annat som jag behövde till middagen. Sen promenerade vi hem igen så satt vi i stora rummet och gotta oss med kakor och läsk *nam nam* Och så mös Mimmi lite med lillprinsen också såklart ♥ Tack gumman för en super mysig dag :) Vi får allt ta och ses snart igen..


Presenter



Vi fick jätte fina presenter av Johans morföräldrar :) Och det är så coolt för vi har bodyna sedan innan och så nu har vi hela seten. Bodysarna hade tydligen inte funnits i rätt storlek därför hade dom inte köpt dom. Och tur var ju det eftersom nu fick vi alltsammans. Eller ja det var svärmor som hade handlat åt dom ;) hihi..


Tack så mycket :)



Hälsade på Johans morföräldrar



Igår åkte vi hem till Johan´s morföräldrar. Vi skulle vara där vid 10 men vi blev lite sena för han skulle fixa med en dvd till dom och sådär innan vi åkte. Men det var iaf mycket trevligt :) Vi stannade till runt halv ett ungefär då dom fick besök av sin gamle granne.



 




Godmorgon <3


Min ängel ligger där uppe och sussar gott brevid pappi ♥

 


Dålig uppdate


Dålig uppdate idag men ska snart skriva några inlägg :) Ska bara se om lillen vill somna ♥

Farbror Jakob


Vilken överaskning. Det ringde på dörren och vem stod där ?! Jo fabror Jakob. Han hade tydligen ingen skola imorgon så han åkte hem. Så kom han till oss och hälsade på. Riktigt trevligt faktiskt. Så mös han med lillen en stund också. Sen käkade vi middag och kollade på How I met Your mother :) Efter det skulle Johan datanörda sig och skryta lite om sin warrior innan Jakob blev hämtat och åkte hemåt.






Tripp till Ikea !



Idag åkte vi på lillens första lilla utflykt, till Ikea. Vi skulle köpa en badbalja till lillprinsen ♥ Sen köpte vi lite annat vi behövde också. Hittade ingen badtermometer som jag skulle ha till lillens bad. Brukar ni använda de eller går ni på känslan? Tänkte mer att dom säger ju vattnet ska vara 38-43 grader när nyfödda badar så ?!







Mysigt <3



Har bara legat i soffa och myst med min ängel hela dagen idag ♥ Så otroligt mysigt. Bvc ringde precis så på måndag kommer dom på besök och då ska även lillen vägas.



Ännu mer besök :)



Så trevligt med alla besöken man får nu. Igår kväll så kom Robert och hälsade på lillen så det var trevligt. Hehe dock var det typiskt att först blev lillen hungrig när Robban höll honom och sedan nästa gång bajsade en riktig rackabajsare :P Men men han fick iaf hålla en stund innan han själv råkade somna på soffan. Trött efter en lång dag på jobbet. Sen gick jag och snuttisen och la oss strax därefter så.




Lillen fick besök av gamle mormor :)


Efter Pku- testet körde vi hem så Johan kunde vara hemma. Så skulle jag åka ut till mormor för att överska henne, hon har ju inte fått träffa lillen än. Men ja hon var tyvärr inte hemma så ringde mamma för att fråga var hon var. Blev istället att jag åkte inom mamma och uffe en sväng. Så sedan när mamma gick för att jobba åkte ja förbi mormor igen men fortfarande ingen hemma. Körde hem igen och bara efter en liten stund ringer hon minsann, då var hon ute och handlade. Hon ville komma förbi och såklart ville vi det :) Så hade hon köpt gifflar, jordgubbar och vaniljsås till mig och Johan ♥ Hon tyckte vi förtjänade det, så underbar älskade mormor ♥ Och så hade hon köpt en jätte fin body, kam och borste och ett fint kort till lillen. Så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord ungefär innan brorsan ringde. Han hade sett hennes bil så han skulle fråga om hon ville äta där. Kul för henne ju, att nu fick hon även träffa dom idag :)



Återbesök för Pku-test


Idag skulle vi tillbaka till KK för att Pku- test och vägning :) Skulle vara där 9:30 så steg upp en timme tidigare. Åt lite frukost och sådär. Sen bar det av in till stan, så släppte Johan mig utanför eftersom vi var lite sena. Så gick jag upp och precis när jag kom upp kom barnmorskan som skulle göra de. Jätte trevlig. Så klädde jag av lillprinsen så han kunde vägas och nu hade han gått upp till 3915g så bröstmjölken funkar super bra. Dom ska gå upp mellan 100-200g i veckan. Sen var det dax för Pku- testet så då fick han äta undertiden. Man märkte att han stannade upp när hon stack honom men han sa inte ett ljud och fortsatte äta. Duktig gosse ♥ Sen ringde Johan - Var är ni ? Men då var vi nästan klara så han fick gå och hämta bilen igen ♥






Vår ängel på BB <3

 

Mamma och Pappa älskar dig över allt annat ♥

 


Kvällen !


Ola och Antonia kom innan runt halv 6 tiden tror jag det var. Så hade dom med sig Mc donalds :) Så mös dom lite med lillprinsen och sedan kollade vi på How I meet yout mother. Dock har jag ju redan sett alla men haha dom är roliga ändå. Snuttisen verkar fått igång magen iaf han har gjort nr 2 fem ggr på bara några timmar, duktig pojke :) Johan skulle ha tränat idag men så har ju vädret varit helt skumt, ös regnade när han skulle åka så han struntade i det. Så efter Ola och Antonia gått så tittade vi på lite fler How I meet yout mother och sedan spelade han lite gitarr för babyboy ♥ Och jag gick in och njöt av en härlig dusch :) Och nu satte jag mig här en stund men ska faktiskt gå och nanna om några minuter.




Tävling



Jag är med och tävlar om ett babyplagg för max 300kronor. Var med ni också --> Tävlingen


Min underbaring <3

 

 


Nyfödd



Allmänt: Den första veckan har bebisen fullt upp med att vänja sig vid livet utanför. Efter nio månader i den mysiga livmodern, blir världen plötsligt mycket stor och ger starka sinnesintryck som ljus och ljud. Bebisar trivs ofta med att lindas ganska tätt, i en filt som inte är alltför varm, gärna av bomull. I början ser kanske ben och armar korta ut, men det är mest därför att bebisen legat ihopkrupen, snart sträcker den ut sig.

Nyfödda ser ganska suddigt i början. De kan se bra inom 45 cm avstånd, så kryp nära när ni kommunicerar. Mammas och pappas ansikte är det finaste som finns just nu. Bebisen kommer att betrakta era ansikten noggrant för att lära sig hur ni ser ut och hur era röster låter.

Den här veckan börjar det sjunka in, du har fått en bebis! Den är din, den bor hos dig och är helt beroende av dig och din partner för kärlek, mat och omvårdnad. A propos att växa, så är det inte ovanligt att nyfödda vill ha mat så ofta som var tredje timme. Det tar några dagar innan brösten börjar producera mjölk, men du behöver inte vara orolig för att bebisen inte får nog att äta. Medan din kropp förbereder tillverkningen av den egentliga bröstmjölken, är den kolostrum och övergångsmjölk som dina bröst producerar precis vad bebisen behöver.


Mina tankar: Min prins är en riktig underbaring ♥ Han är så himla söt när man håller honom framför sig och man ser honom verkligen granska en. Det känns helt overkligt att han är här hos oss, att han är våran ♥ Försöker att vara nära honom hela tiden så han lär känna en. Åhhh jag kan inte beskriva känslan av att ha honom här, i min famn. Oändlig kärlek ♥ har inte så mycket andra tankar just nu för jag tycker att allt går så himla bra. Både amning, blöjbyte, sovning. Ja precis allting känns helt perfekt ♥




 

 





Dag 3 i lillens liv ♥



Har varit vaken några timmar nu, sitter mest och kopplar av framför den bärbara. Och min lilla prins ligger i soffan brevid mig och sussar sött ♥ Jag håller på att fylla i lite i "min första bok", ska försöka att inte glömma fylla i något. Alltid roligt när han blir stor att titta i och jämnföra med eventuella syskon eller hans egna barn. Idag sker inte så mycket skulle vilja köra ut till mormor så det kanske vi gör lite senare ?!  Just nu nannar pappa Johan efter att ha spelat data hela natten :P Men det gör inget för då får jag ha min prins lite för mig själv.. hihi.. Ola och Antonia ska komma en sväng sen fram emot kvällen och titta på lillprinsen.



 


Presenterna :)


Tack allesammans för de fina presenterna :) Helt underbara !!


Blöjtårtan som syrran hade gjort :) Sjukt fin så man vill ju knappt använda dom..

 

Lillens presenter:

Timmy the cheap - Av Morbror Jonas med familj

Presentask med kläder i, body, skor och en liten bil av -Av Farmor, Farfar och fabror Jakob

Munktröja med coola mörkblå byxor som man viker upp till shorts - Av Mormor

Grön söt body med coola randiga byxor - Av Fabror Mattias

Blöjtårtan - Av Moster Linda med familj

 

 


Ännu en underbar dag



Nu snart ska jag och lillen krypa ner och nanna. Idag har varit ännu en underbar dag. Mamma kom hit runt halv två tror jag det var och mös med lillen. Så satt vi och pratade om förlossningen och sådär. Sedan kom även svärmor hit efter sitt jobb :) Så satt vi alla och beundrade hur underbar vår lille prins är. Hann att mata honom en stund också sen innan dom kilade iväg igen så mamma kunde vara lugn. Han är väldigt duktig med amningen faktiskt så det är skönt. Visst vissa tillfällen kan det ta en stund innan han riktigt kopplar av och hittar rätt men det går på nån minut bara. Vilma kom också in en sväng, hon är ju så stolt över sin nya kusin. Hon hade klippt ut och målat ett hjärta till honom :) så himla gulligt. Efter att dom gått så låg vi i soffan och mös jag och lillen ♥ och pappi satt och spelade lite på den bärbara i andra soffan. Så har varit en riktigt mysig slappe dag. Sen lite efter 19 tiden kom syrran med familjen :) Och Nicole blev helt lyrisk av bebisen så hon visste knappt var hon skulle bli av. Hon klappa och ville att alla andra skulle klappa och pussa o.s.v. Men hon blev väldigt svartis när Zara eller Linda höll honom, det gick hon inte med på.. men när Patrik höll honom det gjorde inte henne något. Skumt det där.. Vi fick en stor blöjtårta med massa saker och fina ballonger på av dom :) Efter dom gått så har vi bara tagit det lugnt och jag har njutit massa av snuttisen såklart ♥


Här myser prinsen med sin mormor







Sen myser han med sin stolta farmor ♥








Massa mys med kusinen Zara ♥







Välkomna



Välkomna alla nya besökare. Kul att se statistiken stiga sådär. Hoppas ni stannar och fortsätter följa vårt äventyr med vårt lilla underverk


Underbar morgon ♥

 

Tänk att vakna upp och se detta varje morgon ♥

 

 

Mitt lilla charmtroll


Hemfärden 18/4



Kommer skriva mer om förlossningen och så vid en annan tidpunkt eftersom jag vet att det är många som är nyfikna o.s.v. Men allt gick iaf super bra ♥ Men just nu vill jag bara njuta och pussas med min lilla prins ♥ Finns ingen härligare känsla än att ha honom hos mig. Han är så himla underbar. Jag är så lycklig att det räcker att jag tittar på honom så blir jag helt tårögd ♥ Äntligen, äntligen är du här hos oss. Efter nästan en hel vecka med värkar, men det är verkligen värt all smärta i världen för att sedan få ha dig i min famn ♥ Vi åkte hem redan igår vilket kändes riktigt skönt. Var på hälsoundersökning runt 08:30 med lillen. Där dom kollade ögonen, reflexer, nyckelbenen, höfterna, pungen, skallen o.s.v. och allt såg jätte bra ut. Johan hade ju sovit hemma på natten så han fixade med bilbarnstolen till familjebilen och sådär innan han kom. Sedan satt han och mös med honom en stund och då kom sköterskan in och kollade öronen och det såg också väldigt bra ut :) Och tillsist skulle dom väga honom innan vi åkte och då hade han gått ner till 3800g. Dom går ju ner en del nu de första dagarna innan maten och sådär kommit igång ordentligt. Sen efter det packa vi ner det sista och begav oss hemåt. Köpte Burger King på vägen också, gotti gott. Sen vill ju alla komma och se vårt lilla underverk också och vi har båda rätt stora familjer så nu får man dela upp det så alla får en liten stund var. Igår kom min svägerska Sandra, Felicia, Vilma hit så fick lillen ett jätte sött Timmy the cheap nalle som kunde säga bäh och även snarka. Cool va den :) Även stolta moster Linda kom innan jobbet för att mysa med lillen ♥ Och sedan i förmiddags kom morbror Jonas och tittade på lillen :) Han kommer bli helt bortskämd av allt mys hit och dit.




Redo för hemfärden
Vikt vid hemfärd: 3800g

 

 

Första besökarna hemma :)

 

 

Stolt moster ♥

 

Och imorse kom morbror Jonas och mös en stund med lillprinsen


Nu är du äntligen här ♥


Som många av er vet och resten väl har anat nu så har vår lilla prins anlänt till oss ♥


Föddes: 17/4-2010
Klockan: 09:44
Vikt vid födelse: 4025g
Längd: 53cm







Ute på promenad



Var ute och gick en rätt lång runda med brorsan och bella (deras hund) innan. Riktigt skönt var det och vi gick rätt raskt så kändes som nåt skulle börja ske. Men nej värkarna är lika dryga som igår. Kommer då och då och är lång dragna men går att leva med. Solen är riktigt skön idag, efter promenaden gick jag hem för att äta lite och så satte jag mig i solen på baksidan :) Man blir verkligen helt pigg och glad av solen, så himla skönt. Ska vandra hem och terra dom lite senare igen för det är trist att bara sitta inne och Johan lär sova ett tag till eftersom han jobbat förmiddag.

Bf + 10


Nu har jag gått över 10 dagar. Hoppas inte jag får en liten knubbis att trycka ut. Ne skämt och sido detta ska nog gå bra när det väl kommer igång. Förhoppningsvis vill värkarna starka igen idag så vi kan komma iväg. Annars lär jag bli igångsatt och det är jag faktiskt lite orolig för. Eftersom jag har hört att dels kan det bli mer långdraget att bli igångsatt och sen även att värkarna kan bli så mycket värre än om kroppen själv fixat det. Så hoppas hoppas verkligen det sätter igång själva.



Ingen annan som vågar gissa på datum nu ?! Haha alla har gett upp precis som jag har många ggr denna veckan. Men men tillslut kommer han ju ut till oss, han är bara en envis liten rackare ♥


Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P
13 April - Samanta
13 April - Therese
13 - 14 April - Anna
15 April - Sarah
19 April - Peter

Godmorgon Godmorgon



Gud vad man är på bra humör nu när vädret är så himla underbart. Tyvärr kickade inte värkarna riktigt igång, jag fick några väldigt kraftiga igår så jag ville verkligen strypa nån :P Men sen avtog dom också, hade dom bara hållt i sig en timme iaf så hade jag ringt in. Så ja idag får vi hoppas iaf, ska duscha nu sen ska jag ringa min brorsa. Ska egentligen till barnmorskan kl 12 men känns onödigt eftersom dom kollade mig och bebisen igår ju. Så jag struntar nog i det för vilket fall verka de ju som att dom skulle ta in mig imorrn. Men jag ska höra om han ska ut med hunden isf vill jag hänga med. Ska försöka röra mig lite fast att det är obekvämt och jobbigt. För nu vill jag komma igång så vår lilla prins kan komma ut till oss ju ♥ Uppdaterar säkert mer under dagen...

Uppdatering om läget med bebisen <3



Ja jag kom väl hem runt ett / halv två. Allt såg iaf jätte bra ut med bebisen ♥ Först gick vi in i ett rum där och tryckte på magen och kände så han verkligen var fixerad. Vilket han var. Sen fick jag sitta med nån apparat som man kunde se bebisen hjärtslag och mina värkar, tror jag satt med den runt 20min. Skön fotölj man satt i och så hörde man hans hjärtljud så man blev helt trött :) Efter det fick vi träffa en doktor. Hon gjorde ultraljud och tittade så där var tillräckligt med fostervatten och det var det. Sen tittade hon så jag var öppen och jag var faktiskt öppen ca 3 cm, så det var ju skönt att veta att det iaf går framåt. Hon kunde även känna hans huvud och att livmodertappen knappt fanns kvar. Så hon ringde ner till förlossningen så nästa gång mina värkar verkligen kickar igång med regelbudet mellanrum så ska jag ringa in igen och då ska dom ta in mig. För min kropp kanske behöver den där lilla knuffen för att klara det, så då kommer dom ta hål så vattnet går iaf. Så nu går man och hoppas på att det ska komma igång när som helst så vi kan komma iväg.






Godmorgon folket :)



Idag ska jag och mamma åka in och se så allt är bra med lillen iaf. Värkarna har avtagit och blivit milda nu under natten och morgonen men det brukar dom. Sen brukar dom kicka igång runt 11-12 och sen fy för alltså. Skulle vilja att dom kickade igång nu innan man åkte dit för då kanske dom även hade satt igång en för nu har det ju ändå gått mer än 85 timmar med värkar av olika slag. Jag känner att jag orkar snart inte mer och det ska jag minsann berätta för dom idag. Jag är sjukt trött och öm.. Men men nu ska jag iaf göra mig klar. Uppdaterar när jag är hemma igen :) Vet att de är många som är nyfikna ;)

När ska du titta ut lilla vän ?!



Stack som sagt till brorsan och Sandra så har varit där hela dagen eftersom mina värkar var kraftiga och kom var 3e minut. Har varit en riktigt kämpig dag verkligen och trött och öm är jag nu som tusan. Ringde förlossningen men ja så länge jag inte skriker efter bedövning tycker dom man ska vara hemma. Men jag börjar bli riktigt trött på detta nu och seg i kroppen. Men sen fram emot kvällen började minutrarna mellan värkarna bli längre men värkarna gör fortfarande sjukt ont men visst jag klarar mig ett tag till utan bedövning. Jag provade också ringa Malmö KK för att se om dom va samma, hon var inte direkt trevlig. Och jag sa jag började bli orolig nu när det gått såhär många timmar och det har varit riktigt kraftiga hela dagen och sen nu började tiden mellan avta. Men hon sa bara ta vara på tiden och vila.. Aja dom i Lund sa iaf att imorrn får vi komma in och se så att bebisen mår bra så ska försöka göra de runt 8-9 tiden iaf. Så ja vi får se imorrn..






Onsdag idag då !!



Måste be om ursäkt för tråkiga inlägg dessa dagarna men det blir så när man bara går och väntar på den lille. Och det sker ju inte mycket mer eftersom man helst inte vill vara för lång hemifrån nu när man har värkar heller. Det kan ju bara säga pang så går vattnet eller något annat så. Men lovar det kommer bli bättre med bilder och annat sen igen. Idag vet jag inte vad som sker, Johan jobbar tills kvällen också men är ju bara ett telefonsamtal bort om det skulle vara något. Ska gå hem och chilla lite hos brorsan och Sandra idag igen :P Dom är snart helt trötta på mig.. Hahaha.. Aja smell you laters !!

49 timmar



Jaha då har man haft värkar i lite mer än 49 timmar.. Inte särskilt kul !!


Tisdag 13/4



Stack hem till brorsan och Sandra runt 12 tiden idag och var väl där till kl 15. Satt och snackade ute i solen :) riktigt härligt väder idag också. Mina värkar var rätt starka så stod väl upp mestadels av tiden. Sen gick jag hem och har suttit/stått vid datan en stund. Och sedan jäklar vad värkarna kickade igång, kändes nästan som kom och hjälp mig att dö. Och det var väl var 4 minut dom kom och började vara i 2 min.. Men ja sen vet jag inte vad som hände men nu kommer dom inte alls ofta och gör knappt ont mer ... Jag börjar verkligen tröttna nu och att hoppas varje gång känns inte särskilt kul heller. Visst han kommer tillslut och frågan är när. Men nu har man blivit "lurad" tre dagar..

Bf + 7 Ger upp :P


Jaha nu har man blivit lurad ännu en dag, igår hade jag riktigt jobbiga värkar hela dagen och i natt har dom inte varit särskilt milda heller. Men nu när jag är uppe så visst jag är öm men än har jag inte känt något som gör jätte ont eller sådär. Är ju öm och har även ont i svanken men ja, vi får se om det kommer igång men jag har slutat tänka att ja nu måste han ju bara komma. Vilket jag tänkt i 2 dagar nu :/




Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P
13 April - Samanta
13 April - Therese
13 - 14 April - Anna
15 April - Sarah

Umgåtts med mammi


Mamma kom och höll mig sällskap direkt efter jobbet så har vi suttit ute i solen och njutit. Verkligen underbart väder idag. Och så har jag fått vanka lite fram och tillbaka med mina dryga värkar, nu är dom rätt kraftiga och långa så kanske snart dax? *håller tummarna* Dock lär han inte komma ut innan 00 säkert :( jag som ville de skulle bli idag. Sen beställde vi pizza och hämtade den tills Johan kom hem. Så satt vi tre och käka i köket och pratade lite om bebisar och förlossningar o.s.v. :) Sen kom minsann Sandra med barnen och hälsade på. Så var vi där ute och snackade ett tag. Sen åkte mammi hem, tack för idag verkligen roligt att ses ♥ Sandra och Victor stannade en stund till och pratade. Johan lekte med Victor sötisen :) Skönt med alla besök man får nu när man bara går och väntar ändå..

Svägerskan på besök :)



Sandra har precis varit här och hållt mig sällskap genom mina värkar :P Hon kom väl runt halv 10 och gick strax innan tolv. Så vi hann klocka en del värkar och dom har blivit kraftigare och lite längre men mellanrummet mellan dom har ökat :/ Men det har varit trevligt iaf att ha henne här och snacka en del. Så nu håller vi tummarna att lillen kommer ut idag då ♥


Bf + 6


Jaha runt klockan 20 igår började jag klocka en återkommande smärta och den har forsatt med 5-7min mellanrum hela natten. Dock var den som starkast på natten när jag skulle/ville sova. Den kommer fortfarande med är inte lika stark tyvärr. Får se vad som sker under dagen men det är ju det enda man tänker på just nu dock. Men ja mammi ska iaf komma sen efter jobbet och umgås lite :)




Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P
13 April - Samanta
13 - 14 April - Anna
15 April - Sarah




Sne mage :P


Ser väl inte det jätte tydligt här på bilden men haha tycker de ser så roligt ut :)




Bf + 5, börjar bli en jobbig väntan <3

Du får gärna komma ut lilla gubben ♥ Lovar att ta bra hand om dig.. Kom gärna så jag är hemma från BB igen innan den 16-17 för då tänkte jag gå på en jobbmässa :)





Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P
13 April - Samanta


Gissa på !! :)


Lurad



Igår trodde jag det var dax men tyvärr. Jag fick svin ont i hela magen och vågade knappt andas så ont det gjorde så fick ringa till förlossningen och höra. Och då sa hon att många börjar sådär med att ha ont i hela magen och det kan hålla i sig i flera timmar. Så fick jag rådet att ta två alvedon och lägga något varmt ex vetekudde på magen. Men jag la mig i badet en stund istället och det kändes mycket bättre. När jag badat en stund gick vi och la oss istället och visst jag hade ont som attans och jag var helt säker på att denna natten så skulle det ske. Men ikke so nikke.. Jag somnade tillslut och när jag vaknade igen var jag bara öm som jag brukar. Inget mer :/ Så tyvärr ingen bebis nu heller..


Hemma :)



Har precis kommit hem från Susanne och Rolf. Hade riktigt trevligt och det var urgulligt att Rolf gjorde sin potatismos för min skull. I Love !! Satt och pratade massa vid matbordet och sedan tittade vi på bilder från när mattias var bebis. Riktigt trevligt. Efter ett tag flytta vi in i storarummet så åt vi kakor och snackade och hade tvn på i bakgrunden. Tack för en toppen kväll som fick en att tänka på annat för en stund :)


Erika :)



Idag kommer Erika hit :) Ska umgås fram till att jag och Johan ska hem och äta hos hans föräldrar.. Kommer bli roligt att ha Erika här, känns som längesedan igen :P och vi behöver båda att ha våra tankar på andra håll idag så..


Uppe tidigt



Ja klockan är inte så mycke :/

Umgåtts med mammi



Har varit med mammi idag ♥ Hon kom runt 1 tiden så satt vi och pratade lite innan vi åkte till shurgard, skulle kolla vad förråden där kosta och lite sådär nu när hon ska flytta. Efter det åkte vi till Jägers, tittade lite på babykläder. Hittade ett sjukt fint set till lillen men såklart fanns inte både byxa och tröja i samma stolek så blev inget. Typiskt för det var riktigt fräckt. Sen gick vi in på Coop så köpte jag saker så vi kan äta tacos idag och även fler blöjpaket till lillen. Lika bra att ladda upp. Efter det skulle vi in på mc donalds men dom hade stängt där så fick ta mc donalds i lockarp, så åt mamma ett meal medans jag käkade pommes och vanilj shake ;) Satt och pratade en stund innan vi åkte bort till Svågertorp och gick lite. Sedan bar det av hemåt då vi båda var väldigt trötta. Men satt ute på vår framsida en stund i solen och pratade innan hon åkte hem.. Tack för idag mammi ♥

Bf+3 Komsi komsi bebis <3



Ännu en dag har gått utan en bebis och verkar inte komma ut idag heller. Men sedan igår kväll har han varit hel vild inne i magen så kanske är på gång iaf ?! Kanske bara önsketänkande :/ Men hade varit sååå underbart lilla gubben om du velat komma ut idag/ikväll/inatt ♥ Vi väntar med spänning..





Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P


Gissa på !! :)

Godmorgon



Har inte kunnat somna om sedan my darling gick till jobbet runt halv 8. Har legat och tänkt massa på bebisen och om vi har allt hemma som vi behöver o.s.v. Måste iaf köpa lite fler blöjor och en badtermometer annars tror jag vi har allt nödvändigt iaf :) Idag ska mamma komma så ska vi umgås lite, se om vi hittar på något.


Vad ska ni andra hitta på idag ?!

Natti natti



Får väl gå och lägga mig nu. Har riktigt jobbig huvudvärk. Så hoppas verkligen inte grabbarna kommer hem och ska spela guitar hero eller något sådant nu. Då kommer jag nog få lite fnatt !!


Usch så fruktansvärt

Tre döda har hittats i hus


Ni kanske själv har läst eller hört om detta som skedde idag?
Väldigt läskigt då det är precis där min syster bor.

Lär hela artikeln --> Här


Grattis



Grattis Madde och Andy äntligen har ni lilla Tia ute hos er :)


2 dagar över BF !





Så är det 2 dagar över Bf nu då, inget kul att gå och vänta. Fast rätt skoj att alla väntar med spänning. Pratade precis med mormor i telefonen också ♥ Längtar verkligen tills pluttisen är ute så man kan åka ut och hälsa på henne lite mer och sådär :) Känner mig så himla rastlös idag också, vet inte alls vad jag ska hitta på. Hade velat pilla i trädgården men det är så jobbigt med min stora mage att ligga där på alla fyra och pilla :/



Gissninglistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P


Gissa på !! :)

Härlig dag :)



Kom precis hem från syrran. Stack dit där vid halv fyra eller något sådant. Promenerade faktiskt dit, riktigt skönt väder förutom vinden. Nicole var super mysig idag och jag kunde faktiskt mysa med henne någon minut ♥ Sen vid halv sex körde vi hem snabbt till mig så jag kunde springa in och hämta min väska. Så körde vi Zara till dansen och efter det gick vi snabbt inom maxi, eko och skopunkten. Jag hittade ett par skor, ljusrosa super fina och fanns bara ett par kvar i min storlek. Men så kände jag att jag vill hitta svarta också men vi hade inte så mycket tid så fick strunta i skorna och ta de en annan dag istället. Sen hämtade vi upp Zara från dansen igen och så körde dom mig hem. Snart börjar Anna Anka på 3an :)

Uttråkad


Är riktigt uttråkad fast att det är så fint väder, för antingen jobbar alla, eller så renoverar dom hemma eller så bor dom för långt bort för tillfället då jag inte kör bil. Jag har suttit ute i solen lite och kollat i nya Halens katalogen och ätit glass. Men nu då?! Inte kul att vara själv ju. Tur johan slutar om 30minuter så kanske jag kan terra honom lite ♥ Vad hittar ni andra på idag då?!


Gravid vecka 40

Allmänt: Om din bebis föddes 'i tid' så kan vi gratulera! 75% av alla bebisar föds senare än det förlossningsdatum som föräldrarna givits, så var inte orolig om du fortfarande går i väntans tider. Det kanske verkar som din bebis helt enkelt inte vill lämna sitt mysiga bo därinne, men studier har visat att de flesta bebisar som är 'sena' inte alls har gått över tiden, utan att deras förlossningsdatum varit felberäknat. Ditt blodtryck kommer att kontrolleras av sköterskan om du är väntande förstföderska och nästa vecka är det dags att träffa barnmorskan igen — om du inte har fått din lilla då, förstås!


Egna funderingar: Det jag funderar mest kring nu är ju när det ska ske, man går ju bara och väntar. Så därför försöker jag hitta på andra saker så jag inte tänker på det hela tiden. Tänk liksom att det kan ske precis när som helst. Jag kan resa mig nu och så kan värkarna komma igång, rätt häftigt faktiskt. Sen funderar jag ju mycket på själva förlossningen och har 1000 frågor liksom hur de kommer gå, hur lång tid det kommer ta, om jag kommer hinna på epiduralen o.s.v. Lustgasen kommer iaf vara min bäste vän där inne :) Tänk ändå att dagen snart är här ♥ blir helt uppspelt när jag tänker på det. Sjukt hur snabbt tiden har gått...




Haha en nyvaken jag ;)


Inatt jag drömde, något som ...

Jag aldrig dröööömt förut :P

Alltså usch i natt hade jag ännu en konstig dröm, drömde att jag och tre av mina tjejpolare skulle hälsa på en annan tjejpolare som bodde långt härifrån. Men så precis innan vi åkte så födde jag, en flicka :O som var helt stor. Alltså hon såg ut som 1 år eller något. Och jag bara grät för tänk alla pojksakerna vi köpt och vagnen och allt hur mycke pengar vi släng ut på det i killfärger. Men så skulle vi ändå hälsa på den här andra tjejen så jag bara nej jag vill åka hem igen och hon bara ja skönt för jag har andra gäster :P hahaha.. Och de andra tjejerna nejmen hallå klart vi ska stanna o.s.v. så var det fullt med asiater i hela hennes stora rum som vi fick gå runt och ta i hand. Och en av de andra tjejerna hade gjort nån sorts påse som hon delade ut till alla...


Aja verkligen knäppa drömmar jag har börjat få nu.



1 dag över Bf

Jaha då har vi gått över en dag då. Inte särskilt skoj men jag förväntade mig inget annat. Har läst att i genomsnitt går en förstföderska över 8 dagar. Men så länge hoppas jag inte behöva vänta. Himla fint väder idag så verkligen synd pluttisen inte är ute så man kan gå en sväng. Längtar sååå, kan gå massa mysiga promenader och även hälsa på hans morbror och även moster som bor nära :) Men men ingen bebis ännu iaf.




Datumlistan:

4 April - Mamma
4 April - Natha
5 April - Sandra
6 April - Erika
7 April - Annsofie
8 April - Anna
8 April - Sofie
8 April - Madde
9 April - Catarina
10 April - Mamma
10 April - Malin
10 April - Karro
11 April -  Marie
11 April - Karro
12 April - Nathalie P


Välkomna med fler förslag :) Alltid skoj att se vem som gissat rätt tillslut..

Tisdag 6/4


Tog iaf bussen till barnmorskan idag, kände att det var bäst så. Så efteråt gick jag inom Lindex på Jägers och köpte filten till lillen. Har dock redan massa filtar och sådär men denna är så söt och den är tunn men ändå lite tjock typ. Haha om ni förstår vad jag menar. Sen promenerade jag därifrån till bussen, tar väl 10-15min dit men idag kändes det som en evighet då jag hade massa sammandragningar. Men riktigt skönt väder ute så jag gick sakta och njöt istället. Sen har jag fått ligga i soffan resten av dagen typ gör så himla ont att sitta. Kanske dax snart ? Hade varit lovely ♥ Blir sen middag idag för Johan är på fotbollen, så han är väl hemma vid 22 tiden. Sen ikväll blir det dating in the dark och bara slappa i soffan..




Besök hos barnmorskan/ BF idag



Aja som ni märker har pluttisen inte velat titta ut än. Undrar bara hur många dagar jag kommer att gå över ?! Hade värsta mardrömmarna hela natten idag att när jag kom till barnmorskan så var hon en man och så hörde dom inte min bebis hjärta så dom skulle göra akut kejsarsnitt direkt o.s.v. Och sedan i verkligheten när jag är hos min barnmorska vad tror ni händer?!?! Vi hörde inte hans hjärta. Men efter lite puttande och annat så tillslut hörde vi honom. Han låg så långt bakåt så det var därför. Men man blev ju lite orolig. Sen satt vi och prata också lite över saker jag är orolig för. Så det var skönt faktiskt :) Fick en ny tid den 16e också men som vi sa, hoppas vi inte ses den dagen ;)

....



Jag förstår verkligen inte... Varför ?!


Bil eller buss, de är frågan :P



Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra bil till barnmorskan eller om jag ska ta bussen. kör jag bil är jag hemma snabbt igen, dock ska jag gå inom Lindex och köpa filten som tillhör dressen jag köpte för ett tag sedan. Sen är det rätt skönt med bussen också, slippa parkering, frisk luft när man går mellan bussarna (är ju ändå en bit imellan) och sen vill ju familjen helst inte att jag kör nu de sista dagarna om något skulle hända.


Aja jag får se hur jag gör..

Påsk presenter


Glömde ju skriva att vår bebis också fått påskpresenter ♥
Dock var/är han ju inte ute än så att han kan använda dom.






Han fick ett stort påskägg med en super mjuk tröja med små snuttiga öron på, en nalle/lamm som plingar och en bok om bilar ;) Det fick han av sin moster med familj.






Och hans gamle mormor hade köpt strumpor till honom :)






Ja alla hade ju hoppats att han skulle vara ute tills dess men han verkar trivas bra i magen ♥


My baby <3



1 dag till beräknad förlossning. Men som sagt bara 5 % som föder den dagen. Ska till barnmorskan imorgon 14:45 iaf :) Har börjat må riktigt illa på nätterna men idag har jag faktiskt känt av det hela dagen. Det är sådant konstigt illamående, svårt att förklara hur det känns men det är precis som halsen är iskall på insidan och så vill något sakta komma upp.. Sjukt knas och trevlig info va ?! hahahaha.. Aja ska iaf bli skönt att slippa alla dom här knasigheterna sen ♥





Designa pyjamas !




Man kunde designa en pyjamas på libero. Dock tyckte jag det var rätt trist då man bara kunde designa på tröjan, inte ens armarna. Och sedan fanns det inte alls mycket verktyg att använda sig utav. Men ja nåt blev det iaf :)




Gå in och rösta på min designade pyjamas -- > Här


Graviditeten !


Känns iaf som magen sjunkit en del, kan andas mycket lättare. Dock trycker det som attans på blåsan så får gå och kissa 100ggr på en dag och natt men det går ju att leva med. Det med ryggen återkommer vissa dagar sen kan det gå en dag utan att det känns något alls i ryggen. Men idag har jag oturen att ha ont så ja vi stannade inte allt för länge på påskmiddagen för det är svårt för mig att sitta sådär rakt upp bara. Nu är det bara 2 dagar till beräknad förlossning. Så får vi se vem som gissat rätt datum sen ju :)



Usch inne på toan ser mitt hår helt knas ut i färgen. Riktigt sådär förskräckligt är det inte i verkligheten iaf :P


Påskmiddag med min familj



Idag var vi på påskmiddag nummer 2. Hemma hos brorsan och Sandra :) Blev dock inte så mycket bilder med min kamera, mamma tog fler så ska se om hon klarar ut att skicka dom senare på msn. Massa god mat och efterätt, då blev det kladdkaka med vaniljvisp. Gotti gott.. Så nu är man mätt igen. Nu kan du väl komma ut pluttis ♥ när mamma är mätt och belåten så hon har energi ;)







Vilken jobbig natt :/



Har vaknat flera ggr och behövt stiga upp och kissa. Sen någongång imorse vet inte vad klockan kan ha varit men väldigt tidigt vaknade jag med ont i magen och även huvudet så gick ner och tog en alvedon. Sen kändes det precis som jag skulle kräkas. Riktigt jobbigt iaf. Men gick och la mig och tillslut somna jag igen. Och steg upp nu för en stund sedan och såklart har jag huvudvärk, men tyvärr också ont i hela nacken så får massera lite där snart också. Vill ju inte ha huvudvärk när vi ska på påskmiddagen. Ska försöka komma ihåg att ta med min kamera denna gången, är dålig med det...

Påskmiddag hos svärföräldrarna



Kom precis hem från en god påskmiddag hemma hos svärföräldrarna med alla Johans syskon,josefin och lille Lucas, morföräldrar och deras farfar. Tyvärr ingen Erika för hon är i Eket och roar sig. Men det var en mycket god middag iaf, älskar Rolf´s potatismos ♥ Josefin hade beställt den så jag snodde också lite ;) hihi.. Sen hade Jakob gjort efterätten, chokladtårtsak också super god.. Efter att folk började avta så flyttade vi om lite så vi kunde sitta i sofforna och umgås lite istället. Satt där ett tag och snacka innan Johan ville hem. Sen skulle vi ju hämta hans bil också på vägen men tyvärr hade jag glömt körkortet hemma, egentligen vill jag inte köra nu när det är så nära förlossning och sådär. Men sen hade det varit smidigast att få hem den sådär. Så vi hämtade upp Kristian så fick han köra med den hit och sen fick Johan köra honom hem :P Men iaf, det har varit en toppen dag och kväll. Och imorgon är det dax för påskmiddag med min familj :)


Färga håret :P



Jaha då skulle jag som sagt ge mig på att färga håret från brunt till blondt hemma. Jag skulle egentligen göra 100tals slingor men eftersom jag tittade på tvn undertiden och inte orkade stå och kela med det så tog jag i hela skiten i håret :P



Här är färgerna jag skulle använda. Köpte två om den ena skulle bli orange/gult. Vilket den blev men den andra blev ändå INGEN räddning tyvärr..






Före bilder




Undertiden





Klar med första färgningen. Usch usch såg värre ut i verkligheten. Men orkade inte färga igen så gick och la mig och färgade resten idag..






Andra färgningen. Blev väl lite bättre men måste nog tyvärr göra lite slingor till men det väntar jag med ett tag för ibland så fixar sig färgen själv.




Ser ut som jag har helt långt hår ju :O I wish !!




Lördag 3/4



Vaknade runt 8a tiden men ville ju inte stiga upp då så låg och mornade mig och funderade en del fram till ca 10. Sitter och äter frukost nu och ska sedan fixa till håret. Jag färgade det igår KATASTROF som vanligt när man ska färga från brunt till blondt så blir det oranget/gult. Men ja nu kommer jag bli vit hårig istället :/ Men men man får trösta sig med att det inte är för evigt iaf..

Idag ska vi på påskmiddag hemma hos svärföräldrarna :)

Bebis Lucas <3



Här är lite bilder från när vi var och hälsade på Micke och Josefin och deras söta lilla Lucas <3







Såå sjukt söt är han ♥
Ser ni hans lilla fot ? Johan försöker sätta på honom strumpan igen.



 Farbror Johan ville inte släppa vidare den lille ♥
Så himla gulligt.





Åhhh längtar tills vår lilla pluttis också kommit ut ♥


Och en väldigt glad Erika med lille Lucas




Ännu en gång grattis Micke och Josefin :)



Skönt väder


Har precis kommit hem från Brorsan och Sandra. Suttit på deras framsida i solen och snackat massa om förlossningar och annat skoj. Riktigt trevligt :) Men nu var jag så hungrig så jag bestämde mig för att gå hem och laga mat, så ska göra de nu..


Fredag 2/4



Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost och kollat runt lite på face. Idag sker inte så jätte mycket faktiskt, blir att bara ta det lugnt. Så idag är du väldigt välkommen ut pluttis ♥ Men verkar inte som att du vill det ännu. Var inne på ett forum igår som jag brukar vara inne på, med andra mammor. Och det var flera stycken som skulle föda nu i april som fött både i början och slutet av mars istället. Tur för dom !! Vill ju också.. Men men han kommer ut när han är redo. Hoppas dock han vet hur mycket vi längtar allesammans ♥




Idag är det 4 dagar till beräknad förlossning men som sagt bara 5% föder den dagen.


Gissa !!



Vilket datum tror ni vår pluttis tittar ut ? ♥
Hade varit skoj om så många av er som möjligt gissa


Home again



Har precis kommit hem från en rätt lång runda med min svägerska Sandra :) Gick ute ibland buskar och annat i detta mörker så lite svårt att veta var vi var men det gick bra och vi hittade ut tillslut. Riktigt trevligt iaf, får vi göra fler ggr.. Kom dock hem som en isbit men nu börjar jag bli för varm igen :P Haha..


Än så länge ingen bebis idag iaf.

Haha hmm ?


Du verkar inte veta vad det betyder ! Stackars..

Umgåtts med Erika



Umgåtts med min svägerska Erika igår och idag :) Riktigt trevligt. Hämtade upp henne igår på hennes jobb sen stack vi inom maxi och köpte köttfärs för vi skulle försöka göra lasagne. Men ja den blev ju inte riktigt som vi ville den skulle bli, vi tyckte det lät lite för mycket med 8 DL vatten och 4 DL mjölk så vi tog lite mindre,vilket gjorde att plattorna i lasangen inte fick tillräckligt och därför blev dom inte så mjuka som dom skulle. Men men nästa gång följer vi receptet helt istället ;) haha.. Salladen va perfekt iaf.. Sen käkade vi glass, maränger, chokladsås och kolasås. Riktigt gotti gott !! Kollade på det nya programmet med Anna Anka där hon söker assistent, helt okej faktiskt. Hon verka iaf normal där. Vi var uppe till runt klockan 3 eller något sådant ?! Sedan idag steg jag upp vid 11 och sedan väckte jag Erika, snällt va? Men det var bara för vi skulle med syrran till Skurup och köpa en skötväska. Sen efter det bar det av hemåt igen så kollade vi lite tvn och snacka massa. När det var dax för mat så stack vi inom Maxi först så jag kunde köpa frimärke till mina viktiga papper, sedan hämtade jag ut ett paket på macken och tillsist blev det Burger King :) Sedan hem och tittade på film och snackade massa igen tills Jesper hämtade henne vid halv åtta tiden.. Tack för två riktigt trevliga dagar gumman :)


Här är vi när vi håller på med lasagnen.




Lasagnen innan vi satte in den i ugnen ;)



Vår smarriga efterätt


1a april



Jaha idag är det första april och jag tänkte lura er att jag skulle föda men tänkte då kommer ni väl strypa mig sen så struntar nog i det ;) Erika har sovit här i natt men jag uppdaterar mer om det senare. Ska snart till skurup med syrran också för att köpa en skötväska, kommer inte vara skönt att åka bil idag. Har riktigt ont i ryggen och höfterna igen.. Men det är iaf super fint väder idag så man är iaf på riktigt bra humör :)



Äga sönder ?! Hmm vilken normal äldre ungdom/vuxen använder sådana ord? Haha.. Förutom blattar möjligtvis.


RSS 2.0