Kalas :)


Idag ska jag ha kalas :) kl 16. Så steg upp vid tolv o åt frukost sen började jag göra tårtan massa jordgubbar o sånt :D kommer bli riktigt gott. Sen fixade jag salladen medans mamma dukade borden :) så nu har jag precis bytat om så jag är klar o ska snart gå ut o göra klart tårtan med ännu mer grädde o jordgubbar :D hehe...

Aja skriver väl ikväll hur kalaset gick o så :) inte så stort kalas bara syskonen o deras familjer + mormor, pojkvännen, mamma o hennes sambo så.. Litet o mysigt :)


Så himla underbart

Har jag sovit i natt :) Shit ville aldirg vakna igen men tillslut fick jag tyvärr stiga upp :( Men älsklingen ligger kvar än o de lär han väl göra till 12-13 :P hehe.. Aja jag kan spela o lite så undertiden så det är lungt min lille sömntuta,.

Dagens humör: Trött som attans
Dagens planer: Ska hänga me älsklingen  o köpa ny dator sen ska jag handla till mitt kalas imorrn o så måste jag inom Gina Tricot o byta tröja för min var sönder när jag kom hem med den sen har jag inte kunnat lämna tillbaka den i me jag jobbat så jag hoppas det går :/
Dagens frisyr: Hmm får se sen när jag duschat :)
Dagens klädsel: Får se senare men de ser ut o va okej väder så blir väl jeans o någon tröja :)
Dagens vill ha: Mina beställda kläder *haha*
Dagens längtan: Efter morgondagens kalas
Dagens fundering: Ska jag beställa allt jag vill ha just nu sen spara till körkortet? :P




Hej svejs sålänge :) Skriver väl mer lite senare..


Graaaattis till mig :)


Haha ja igår fyllde jag faktiskt 21år men kunde inte skriva för jag var med älsklingen o vi var en jäkla massa ärende som skulle göras o sen efter det var vi barnvakt till Vilmis här hemma :) Så åt vi allesammans våfflor med glass, grädde och sylt. Såååå gott..  Fast fick inga presenter :( eftersom jag ska ha kalas på lördag så får jag dom då istället.


Ni kan ju ge mig en liten present i efterskott och länka till min blogg bara för 1 dag :) Hade varit super trevlig födelsedagspresent.



image124

flummis :)







Present :)

Fick en förfrågan vad jag köpte till älsklingen :) Köpte faktiskt en jätte fin tumring. Fast den råkade vara 1 storlek för liten så vi åkte dit för byta sen igår men dom hade inga av den storleken hemma :/ Så provade vi en annan guldfynd men även där var den storleken slut :( Så ja nu får vi vänta o hoppas på att den kommer in igen. Och jag fick en nalle som jag önskat mig som är SKIT söt och så spelar den sån söt kärlekslåt och så håller den en hjärtformad ask o i där fick jag ett skit fint kärleksbrev :) Jag blev sååååå himla glad <3


image123

Vi förra sommaren :)


Myspys <3


Igår var som sagt vår 2års dag ♥ Fast först så jobbade jag till kl 5 sen kom älsklingen o hämtade mig :) Så fick vi snabbt köra hem så jag kunde byta om m.m sen bar det av mot resturangen :) Vi åt på min favis resturang Vagabond. Så himla gott älskar verkligen äta där. Vi åt även värsta efterätten*hehe*..Sen efter maten satt vi o prata lite sen körde vi in mot bion o hämtade våra biljetter o lite sådant.. Vi kollade på Vantage point :) helt okej kanske men man ser den bara en gång iaf :P Sen efter filmen åkte vi hem o mös ;)


Vår dag 24/3<3


Idag är det min och älsklingens 2 års dag <3 Så himla underbart. Först så ska jag i för sig jobba till klockan 5 men sen efter det ska vi göra massa mysigt som jag uppdaterar om imorrn :) Kommer vara en över mysig dag/kväll idag. Hoppas tiden går snabbt tills vi ses.


Vad ska ni själv göra idag? :)

Grodan och konsekvenserna




Lille Pelle, 10 år, går in på byns horhus med en platt död groda efter sig i ett snöre. Han talar med värdinnan och säger:
- Jag skulle vilja ha en flicka!
Värdinnan blir förvånad och säger:
- Nej, men du är väl alldeles för ung för sådant där!
Pelle svarar:
- Jag skulle vilja ha Lisa. Har hört att hon har en smittsam könssjukdom och pengar har jag att betala med så det räcker.
Nu tänker värdinnan: Ja, i och för sig. Har han pengar och kan betala för sig och är så angelägen så får han väl få Lisa då.
- Ok, säger värdinnan.
Pelle får gå in till Lisa och kommer snart nöjd ut, värdinnan kan inte låta bli att vara tyst, så hon frågar:
- Varför ville du just ha Lisa som har en smittsam könssjukdom?
- Jo för mamma och pappa är på bio ikväll och då får jag barnvakt och hon gillar små pojkar så då blir hon smittad. Sen när mamma och pappa kommer hem ska pappa köra hem barnvakten och då blir han smittad och sen när pappa kommer hem då ska han sätta på mamma. Då blir hon smittad och imorgon när pappa är på jobbet kommer brevbäraren och han brukar sätta på mamma och då blir han smittad, OCH DET E DEN JÄVELN JAG VILL ÅT FÖR DET VA HAN SOM KÖRDE ÖVER MIN GRODA!



Gammalt skämt men ja tycker slutet e lite skoj, alltså sista meningen :P Inte de me alla sätter på alla då.


Burger king :)

Käkade precis Burger king :) Älskar verkligen deras hamburgare, visst pommesen kunde varit lite godare men idag va dom faktiskt riktigt goda :) jag o mamma stack iväg o handlade de direkt när jag kom hem från jobbet så de var nice.. Vi båda var vrål hungriga så :D


image122

Inte min bild.. Jag åt hemma. Men tyckte de passa bra här :)


Vad åt ni idag då?Eller ska äta??


Pigg o vaken ?


De e inte jag iaf :P fy idag fick jag gå upp ännu tidigare för jag har öppningen. Fast det är skönt på ett sätt för då slutar jag halv fyra :) Och då måste jag hitta en present till min älskling <3 Jag har ju som sagt 3 funderingar men den ena måste jag beställa om jag ska köpa den men dom andra kan jag nog köpa på plats :P Får se sen efter jobb har en liten stund på mig där o handla :) Längtar så himla mycket till måndag <3


Dagens humör: Trött men väldigt lycklig
Dagens planer: Jobba o köpa present till älsklingen
Dagens frisyr: Nersläppt med luggen bakåt
Dagens klädsel: Jobbkläderna tills jag kommit hem :)
Dagens vill ha: Lönen
Dagens längtan: Tills måndag <3
Dagens fundering: Hmm ja vilket av det ska jag köpa till älsklingen?


Har ni sovit gott då?



Jag vill också fira påsk :(


I år blir det inget påskfirande för mig :( ska jobba hela helgen precis som min mamma.. Men mina syskon och mormor ska ses o äta gott o allt :( *avundsjuk* .. Jag får trösta mig med att jag får bra med lön efter denna helgen :P men ändå man saknar när familjen samlas och äter påskmat ju :/ Tänke fråga mammas sambo om vi skulle överaska henne ikväll med påskmat :P men han var inte ens hemma nu när jag kom från jobb :( lite synd..

Aja ett påskägg fick jag iaf av mamma igår fast att jag sa att jag inte ville ha ett ;) Men blev glad att jag fick ett ändå:D haha.. tack mamma <3

Vad sker för er del nu i påsk?? Massa firande?

image120

Present :/

Behöver verkligen hjälp med vad jag ska köpa till min älskling i 2års present :/ någon som har en idé?? jag är ute i rätt sen tid men har jobbat så mycket så har inte hunnit + har själv försökt tänka men ja de går inte så bra :( Vi har vår dag på måndag så måste fixa nåt tills dess :P o han önskar sig inget heller :(


 

image119






Home :D


Hemma från jobbet nu och har precis ätit middag :) Det blev kycklinglår med potatis och brunsås och en massa majs*I love majs* :) Sen tacka jag ja till jobba imorrn ;) så blir dubbla lönen hela dagen + i me jag jobbar hela helgen o måndag så blir de nice me nästa lön sen också :) Man får passa på ju.

Var ju inom H&M innan jag började men dom verka inte ha den skinnjackan där :( Så gick jag inom CC och där hitta jag ett par jeans som jag köpte :) ett par ljusa men ja egentligen ville jag ha mörka men tänkte ta en dag nästa vecka o åka in till stan och leta lite jeans.





Så ser dom ut :P


Nagellack :P

Wiiiee första gången på flera år som jag har nagellack :P Det p.g.a att jag var/är en nagelbitare fast sedan jag började jobba där jag jobbar så biter jag inte mer eftersom man blir så skitig om händerna och får massa bakterier och tänk då att stoppa de i munnen? usch fy nej.. SÅ nu har jag äntligen lyckats få naglar :) inte jätte långa men ändå långa för att precis ha slutat vara nagelbitare :) riktigt tjusigt..




Ser ut som små knubbis händer :P haha


Jubb Jubb o Jubb

 Ska äta lite Lunch nu sen ska jag ta bussen ca 14:10 så jag hinner inom H&M innan jag börjar jobba :) Skulle vilja ha en sån skinnjacka dom har där men vet inte om den finns kvar eller om den ens finns på de H&M som ligger vid jobb. Får se.. har hittat en annan jacka annars som jag ska köpa nu när jag får min lön :) Blev en stor överaskning :) fick mer i lön än vad jag förväntade mig så de var nice.. Pengarna ska gå till mitt körkort o sen lite till kläder för jag känner jag är trött på mina kläder också :P haha.. Sen ska jag spara resten :)

Så himla skönt att ha ett jobb och veta att man verkligen kommer ha pengar i slutet av månaden. Men sen är jag inte fast heltid eller så :/ och de vill jag vara för att kunna flytta hemifrån med älsklingen. Men vi får se :)



Klippa håret

Klippte precis mitt hår eller ja jag gjorde ju inte de :P lite svårt att få de snyggt i så fall :P Men ja de blev bara topparna men ärligt har jag lust att bara klippa av allsammans är sååååå trött på mitt hår så de knappt är sant.. Det är sån skum blond färg bara för jag försökte färga de mörkare innan^^ och sen så eftersom jag varit hårmodell innan så klippte dom en skit stor lugg ja så håret från den har knappt velat växa ut igen utan på ena sidan e håret helt kort framtill :/ o i me de e färgat så e det helt skum "kvalite" nej usch jag vill inte ha kvar mitt hår :( men vet heller inte hur jag vill ha det, förra året var det sån fin ljusblond färg o de brukar de bli på sommaren men jag vill inte vänta :( vill de ska vara fint nu ju..

Aja önskade mig nåt sånt hårproduktgrejs av brorsan o hans tjej till jag fyller år nästa vecka :) För hon hade dom och sa att dom var jätte bra mot torrt hår så jag hoppas jag får såna i present och att dom hjälper :)

Kyle XY

Någon som kollar på Kyle Xy? Eller ja de nya avsnitten går väl inte i Sverige än? Men ändå den serien är dödsskön.. Fast dom kunde skippat Jessie :/ men ja utan henne hade det väl inte funnits så himla mycket mer den kunde handla om efter första säsongen. Men ja jag älskar verkligen den serien. Hoppas det kommer fler säsonger efter att 2ans säsong är slut. Vill aldrig det ska ta slut men tyvärr så kommer det ett slut tillslut :( Precis som Vänner, jag har sett varenda avsnitt från säsong 1 till det sista i säsong 10 sen nu finns den inte mer :( tyckte det var helt sorligt.. Dom var ändå med i 10år. Aja nog om det :)

Vilka serier följer ni?




image114


Nu så :)

Ja då var man vaken igen :) haha.. Helt tidigt fast jag inte ens börjar jobba förrän kl 15. Men ja det är ändå skönt att vara uppe tidigare så kan man sitta o blogga eller spela lite.


Låg o funderade innan på om jag skulle köpa ett gymkort :) Haha jag är verkligen INGEN person som tränar mer än mina ca 100 situps på kvällen men dom har jag med börjat fuska med :O not good. men sen så har jag bestämt mig att jag ska börja ut o jogga och lite sådant sen när det blir varmare. Men ja detta med gymkortet känns lite sisådär, bara kortet kostar 1500kr och sen att ta sig in till stan ett par dagar i veckan förrutom att jag redan åker bussen till jobb med så lär det bli några extra hundralappar så just nu känns det som jag kanske borde köpa hem en sån träningsmaskin istället? och träna hemma.. Finns ett par stycken jag funderar på men vet inte vilka som verkligen hjälper. Någon som har någon sorta träningsmaskin hemma som dom tycker är bra och som hjälper? :)
image113

Detta är den jag funderar över iaf. Kostar 999kronor på ellos.



 

Björn Gustavsson :)

Han är nog sveriges roligaste person för tillfället :) Kan inte sluta garva åt honom.






Haha vad tycker ni??


Dagens Outfit

Inte så lyckad kanske men när man bara slappar hemma så spelar det inte så stor roll :)





image114

Dammsuga ^^

image107




Shit vad jag HATAR att dammsuga :(  Jag hatar att hämta den o sen dra ut och sätta i kontakten :/ Egentligen så är det inte så farligt men man måste ju dra med sig sladden hela tiden o man kan inte snurra runt och sånt som man vill :P Jag skulle vilja ha en trådlös dammsugare sa jag till mamma idag :) Då kan man snurra o ha sig utan att trassla in sig i den jobbiga sladden.

Haha värsta problemet :P nej men vissa dagar är det verkligen inte skoj att dammsuga.








Solbrillor o annat skoj :)

image107


Blondinbella


Alltså inget ont om tjejen men hon som har så stor "makt" nu med alla sina läsare. Borde inte hon försöka vara en bra förebild då?Jag menar för henne verkar smink och kläder vara allt. Allt annat då? Hon borde snacka mer om att inte allt hänger på utseendet eller vilka märkeskläder/kläder man har. Jag menar tänk på de yngre läsarna dom ser ju typ upp tll henne ^^ Det räcker att man redan ser små 12-13 åringar gå med värsta sminket och kläderna och tar massa så kallade fjortisbilder. Kollar man runt på hemsidor som ex: lunarstorm så står där små "barn" som försöker trycka upp sina små bröst så mycket dom kan för personer ska tycka dom är sexiga :S jag menar barn ska vara barn så länge det går dom ska inte behöva bry sig om utseende och skit. Blondinbella slösar 10 000 tals kronor i veckan på skit, jag hade gärna haft dom pengarna men vet ni vad jag hade gjort för dom? Först och främst hade jag tagit mitt körkort och köpt en liten söt bil och efter det hade jag köpt en lägenhet till mig och pojkvännen, och en liten lägenhet till min mamma. Och slutigen hade jag köpt vars en bil till min mamma, pojkvän och syrran för deras bilar är bara till stora problem och dom har fått lägga en massa onödiga pengar på dom :/ Sen efter allt det så hade ag väl kanske shoppat lite kläder o.s.v. Men det mesta hade jag sparat till oväntade saker som när datorn pajar, bilen pajar , man blir sjuk o.s.v. Men okej hennes blogg hade väl inte varit så poppis om hon inte skrev om såna saker hon skriver om men tycker ändå hon kunde skrivit om saker som betyder nåt, idag var första gången jag såg nåt som betyder nåt i hennes blogg och det var under inlägget Go red där hon skriver om att hon köpt en go red pinsen för att donera penga till hjärt-kärlsjukdomar och det var super bra. Kanske insett nu att hon borde skriva om annat också förutom de hon gör?



Vad tycker ni om blondinbella??

Horoskop

Brukar ju skriva in mitt horoskop lite då och då men så tänkte jag varför sitta och skriva de när man kan ta Print screen? :) Dels så slipper man sitta och skriva av allt och sen är det ju snyggare såhär.
Vill ni också läsa era horoskop så kan ni göra det här

Väduren är iaf jag :)

image105



Tur: Ja jag kan ju hoppas på att jag får lite tur vilket jag inte brukar ha :/
Hälsa: Just nu känner jag inte att jag har så mycke energi men det är väl för jag nästan precis vaknat. Och senare idag lär jag nog vara trött ja :P sen är det jobb imorrn igen fast bara mellan 15-19 :)
Ekonomi: Låter ju bra :)
Arbete: Ojoj jag som redan jobbar så mycke, tycker det är skönt med lite ledighet.
Kärlek: Hihi cute :) Passar bra nu när man ska vara med älsklingen hela dagen :)
Relationer: hmm vet inte vad jag ska säga om det där.





The Eye

Såg den nya filmen The Eye med Jessica Alba igår. Den var faktiskt också riktigt bra :) Iaf värd att se en gång i livet. Det är en skräckis som handlar om en tjej Sydney Wells som spelas av Jessica Alba. Och så är hon blind och får ett par nya ögon men så börjar hon se en massa saker som ingen tror på att hon ser o.s.v.

Den får också 5/5


image104

Morrn :)

Goo morrn allesammans :)
Har sovit helt utmärkt i natt med min ängel här ♥ Och vi ska vara hela dagen idag med eftersom jag är ledig :)




Vi ♥

Såg Jumper!

Såg Jumper igår :) Faktiskt riktigt bra så den rekomenderar jag er till att se. Till och med slutet var helt okej annars brukar nutidens filmer ha så skumma slut.

image101


Filmen får 5/5 :)

Dagen

Dagens humör: Glader
Dagens planer: Hänga med syrran till stan
Dagens frisyr: Nersläppt med luggen bakåt
Dagens klädsel: Blå samets zip tröja, vitt linne och jeans
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Lönen så jag kan shoppa
Dagens fundering: Inget speciellt faktiskt..

Rasta hunden

Haha ja såhär kan man väl också rasta hunden/hundarna? :P
Fast den kan ju inte precis uträtta sina behov då.


image100


Brooke Mueller med sina hundar :)

Shopping :)

Tycker det här blåa linnet är så himla fint på nåt sätt :)


 image99
Det finns även i grönt och rött



Även den där klänningen är läcker men jag skulle vilja ha den i Kraki grön eller svart men det finns inte :(     ---------------->





Super söta Adidas skor :)

image96



Vad tycker ni ? Hiss eller Diss?


Snö

Shit vad drygt med snö nu i mitten av mars :/ Och det var INTE särskilt skoj att gå ut i efter jobbet heller. Nej fy ny vill man ha vår och lite sol så att sommaren kan komma sen :) Och jag vill gärna inte att det ska snöa på min födelsedag nästa vecka :( Så hoppas vädret skärper sig ;) haha..


Hur är vädret hos er?


Dagens Outfit :)

Här är dagens outfit nu efter jag kommit hem från jobbet :)
FY vad man är vit :P Längtar till sommaren.


image94image95


Rosa T-shirt: Från Ellos
Jeansen: Från någon marknad :)


Yeah :)

Innan jag går till bussen för att åka till jobbet så måste jag bara visa denna snygga outfiten :)
Tycker alltihop passa skit bra :)



image93

Det finns på Halens :)


Aja :/


Ska gå och borsta tänderna nu och sen bege mig mot bussen om en liten stund :/ Kommer knappt orka jobba för jag har grymt ont i huvudet idag :(





Dagens humör: Ont i huvet så jag är deppig
Dagens planer: Jobba sen ta det lungt för ska med syrran imorrn på "morgonen"
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans och luggen bak i en klämma
(som alltid när jag jobbar nästan)
Dagens klädsel: Jobbe kläderna tills jag kommer hem
Dagens vill ha: Vinna en resa :D
Dagens längtan: Efter min älskling <3
Dagens fundering: Vilka dagar går de dåligast för en blogg?
Jag skulle tro på Söndagar eller vad tror ni?


Halle Berry har blivit mamma :)

Halle Berry har blivit mamma :)  Den 41-åriga skådespelerskan och hennes 32-årige modellpojkvän Gabriel Aubry välkomnade en liten flicka till världen igår. Finns än så länge inte så mycket information, men hennes talesperson hälsar i ett uttalande att "alla mår jättebra".   Jag måste va helt borta för jag visste inte ens att hon var 41 år :O trodde hon var mycket yngre för det ser så ut :) Undra vad hon gjort för se så bra ut i den åldern? Inte för det är gammalt på så sätt men trodde hon var typ 30 :P haha.


image91

Grattis till Babyn :)


Night!


God Night, Sleep Tight.
Don´t let the spiders bite ;)

Dagens Outfit :)

Ja då va de dax för dagens Outfit igen :) När jag kommit hem från jobb och bytat om till vanliga kläder.




image86


Svart kort kofta: Vero Moda
Tröja med silvrigt tryck: Gina Tricot
Jeans: JC



Sjuksköterskor vill ha bättre lön !

Läste i Sydsvenskan idag på min lunch att Sjuksköterskorna marchar för dom vill ha högre löner och så stod det att två av dom det nämndes lite om hade över 20 000 och en annan hade 24 000 någonting. Och dom klagar ^^ Tänk då på undersköterskorna som tar hand om äldre människor som ingen annan har varken tid eller ork till att ta hand om dom tjänar ca 16 000 och får ut runt 11-12000 ^^ Så om det är någon som behöver högre lön så borde det vara dom som får det. Om dom är ensamstående får dom inte ens ett lån på banken eftersom dom inte tjänar tillräckligt. Vad är det för sett? så länge man kan betala sin hyra ska väl banken skita i vilket. Förstår inte visst alla vill väl ha en högre lön än vad dom har men tycker ändå vissa borde prioriteras lite mer eftersom dom tar också hand om människor, visst inte på samma sätt men jag menar det är inte så lätt att ta hand om äldre heller.


image85



Home Sweet Home!!

Nu är jag hemma från jobbet :) Har precis slängt i mig två korvar med bröd och en banan. Haha.. Min kära syster dotter är på besök tills ikväll så ska umgås lite med henne nu. Börjar ju bli stora flickan :) 8år nu i år :)






God Morgon Sverige

Gooood Mooorgon SVERIGE :)
Har ni sovit gott? Det har tyvärr inte jag men känner mig ändå väldigt pigg :) Och väldigt vackert väder har vi idag så det är ju helt underbart, lite synd man ska jobba då bara men sånt är livet.






Dagens humör: Pigg och Glad
Dagens planer: Jobba och sen blir de att ta de lungt ny jobbedag imorrn ju.
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans och luggen bak i en klämma
Dagens klädsel: Jobbe kläderna tills jag kommer hem :)
Dagens vill ha: Sommar
Dagens längtan: Efter en härlig semester utomlands
Dagens fundering: Vad ska jag göra senare idag?


Haha ja ha en bra dag alla så "hörs" vi sen efter klockan 5.



Sovdax :)


Nej nu får jag ta o sova om jag ska orka upp och jobba imorgon :) Är iaf glad att jag börjar klockan 11 och slutar 17. Kommer bli en skön dag hoppas jag iaf.


Aja natti natti alla och sov gott



image79

Snygga ;)


Tänkte visa lite fler snygga plagg som jag hittat och som jag hoppas kommer infinna sig i min garderob inom snar framtid :)



image77



Den här fina Puma tröjan som är riktigt sådär sommar grön :)






Och den här Converse Hoodtröjan :) Tyckte den var en mysig rosa färg. Men det är kanske bara för jag gillar rosa som jag gillar den ;)

image78            


  Dessa tröjorna finns att köpa på Halens.se







Melodifestivalen 2008


 

Ja nu var den slut, Melodifestivalen 2008. Och vinnaren blev Charlotte Perelli. Jag heja inte på henne direkt visst låten är väl helt okej men det fanns ju bättre. Själva Carlotte är ju en super bra sångerska men önskar låten var lite bättre. Jag hejade på Linda Bengtzing och Sanna Nielsen :) Är iaf glad att Björn Gustavsson var med idag :P Han är så jäkla rolig med sina dikter och "sånger" :)


image76



Kan inte sluta tänka på den bilden jag såg i en blogg häromdagen där dom jämnförde hennes ansikte med en alien. Haha måste säga att hon ser ut som en i mellanåt.


Grattis till segern Charlotte :)



Vilken låt ville ni skulle vinna?


Haha Rambo :P

Lille rambo snor alltid mina strumpor ^^ Även min mobilstrumpa om han lyckas hitta den på golvet i mitt rum. Så är man av med en strumpa vet man alltid var man kan hitta den. Jag är iaf glad att det inte är Bhn lr något han springer omkring med :P





haha så har han sån oskyldig min också ;)





Dagens Outfit :P

Ett tag sedan jag la in bilder på Dagens Outfit så här kommer en :P


image72


Sammets t-shirt: Från Gina Tricot
Jeansen: Från JC

hehe ja de va inte så mycke :P


image73




Patrick Swayze har fått cancer

Visst det är en "gammal nyhet" men det är så himla sorligt :/ Dirty Dancing var en av mina favorit filmer när jag var liten. Och han är ju många kvinnors drömkille efter den filmen. Men jag måste säga att i Dirty Dancing 2 så såg han inte ut att må så himla bra :(  Kan knappt fatta att han är 55år :P sånt tänker man inte på när man ser han i dirty dancing då tänker man att han är den åldern alltid :P Enligt People magazine har han fått cancer i bukspottskörteln, vilket ska vara en av dödligaste cancerformerna som finns. Enligt läkarna på sjukhuset där han vårdas visas behandlingarna positivt och han har alla förutsättningar att klara sig. Så det låter ju positivt.. Håller verkligen tummarna för honom.


image71





Dödad i Thailand :/

Läste precis en artikel om en svensk kvinna som blivit dödad i Thailand på Phuket. Hon hade rest dit med två vänner och det var sedan en av dom som hittat henne död i närheten utav bungalowen som dom hade hyrt.

Ja som sagt det kan ju finnas rötägg var som helst :/ Men fy vad hemskt, förstår inte varför folk får för sig att döda andra :/ helt sjukt.

Jubbet :)


Kom precis hem från jobb :) Blev hemkörd av Marie *tackar* .. Haft en nice dag på jobbet med alla de balla :P haha..  Sen nu ska Mammas sambo in och köpa hamburgare på Azalee :) Kommer bli sååå gott, är vrål hungrig.

Sen ikväll blir det melodifestivalen med chips o gottis :)

Jahapp :P


Då har man stigit upp och gjort sig klar för jobbet :) Ska gå och ta bussen vid 9:30. Helgerna är bäst för då jobbar man bara till kl 5 så himla nice. Undrar vem jag ska jobba med denna helgen ? Antagligen Marie men den andra vet jag inte. Får bli en liten överaskning.






Dagens humör: Glad att det är helg :)
Dagens planer: Jobba sen se melodifestivalen
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans och luggen bak i en klämma
Dagens klädsel: Jobbe kläderna
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: tills jag träffar min älskling igen <3
Dagens fundering: Vem jobbar jag med i helgen?


Så vad händer för er del idag då? :)



Spela lite

Ska spela lite WoW med brorsan och pojkvännen nu innan jag ska nanna :)





Så här töntig ser jag ut när jag spelar ;)

Så ska det låta :)

Kollade precis på Så ska det låta med mamma och hennes sambo. Fick bli en slapp fredags kväll eftersom jag ska jobba hela helgen. Men det är skönt det med. Älskar jobba helgerna så :)

Ikväll var det Robert Gustafsson och Åsa Fång mot Magnus Karlsson och Jenny Berggren. Visste inte vem någon utav tjejerna var :P någon som vet vad dom jobbar med?

Magnus Karlsson och Jenny Berggren vann :)


Pringles :)

Fy jag kan verkligen inte få nog av de gröna Pringles chipsen :) Finns inga godare alltså.
I Love Them sooo mutch !!!


image67

Once you Pop, You can´t stop.
Hehe så sant så sant. När jag väl öppnar burken så stänger jag inte den igen förrän den är slut :)
Vilka chips tycker ni bäst om?

Hayden Panettiere :)

Hayden Panettiere gillar sin kropp :) Och vem hade inte det i hennes skor? Enligt mig är hon en av världens vackraste tjejer :)



image67

Älskar speciellt hennes vackra hår :) Önskar mitt också ville växa.

Middagsdax :P


Till middag idag blev det fyllda fiskar med potatis och smällt smör och en grymt god sås men den smakade jag inte förrän efter en stund så den är inte med på bilden :P
I dom fyllda fiskarna är det nån såssak med räkor, broccoli o.s.v. riktigt gott är det iaf :D


Ätit det någon gång?

Lite fler filmer :)



Licence to wed: Det är en romantisk komedi där det unga paret blir tvungna att gå med i en giftemålskurs av pastorn för att få lov att bli vigda utav honom. Sen handlar det om att klara denna kursen och den innehåller saker som: köra igenom cantrala Chicago med
ögonbindel, ta hand om robotbebisar, dom får inte ha sex tills dom gift sig så när dom inte är hemma smyger pastorns lärling in med avlyssningsmaskiner. Ja det är lite av det dom måste genomgå för att gifta sig. Tror du dom klarar det?

Jag ska inte avslösa det iaf :) Men själva filmen är helt okej, inte så jätte bra men en del är ändå rätt så roligt i den :) Om man har tråkigt en kväll så är denna helt okej att se :) 



Rambo 4: Rambo hjälper en grupp med kristna missionärer som är på väg att rädda människorna
 i Burma. Dom blir kidnappade av sadistiska soldater och dom flesta i byn blir dödade. Rambo bestämmer sig att hjälpa den specialutvalda kommandogruppen att leta rätt på missionärerna.

Ja den senaste Rambo filmen :) Såg den för någon vecka sedan, är lite före bion :P haha.. Aja
den är värd att se iaf måste jag säga. Men vilken Rambo film är inte det? :P



Råttatoulle: Handlar om en söt liten råtta som heter Remy. Och han till skillnad från alla andra råttor vill bli kock. han slits mellan sin familjs förväntningar på ett liv i kloakerna elelr att följa sin egna dröm. Han träffar sedan kökspojken Linguini och det är då alla händelserna kommer igång :D

Väldigt gullig barnfilm faktiskt :) Skulle tro att många barn skulle gilla den. Det gör iaf min syster dotter.

Ett bra svar

Fick ett svar till det med den döda musungen i chipsen från Bella :)

Hennes kommentar:
Vad tycker du att Ica ska göra mer än att be om ursäkt och beklaga det inträffade? Inga pengar förändrar väl att det faktiskt skett? Att kräva mer pengar (eller att kräva det alls) tyder bara på girighet och dumhet!

För övrigt är det väl ypperligt fånigt att sluta äta Icas egna chips enkom på grund av en händelse. Ska du bojkotta alla sådana händelser får du nog mycket att stå i!

Mitt svar:
När jag skrev mitt inlägg så skrev jag att tusen kronor är ingenting om något sådant händer och då menar jag inte att man ska be om mer utan jag menar för personen det händer känner nog att han/hon önskar det aldrig hänt istället för pengar. Och visst det är bra att dom bad om ursäkt men det har hänt  och jag mena mest på att om jag varit personen hade jag mått illa av den tanken i flera dagar och därför hade inte en ursäkt räckt. men självklart är det bra att dom bad om ursäkt för dom kan ju inte göra mer. Men jag tycker dock dom borde hålla lite mer koll på sina saker för detta är ju inte första gången som ICA:s egna produkter har innehållit något äckligt.

Och det med att sluta äta ICA:S chips så skrev jag
"fy för jag ska aldrig äta chips som är ICA:s egna iaf.. " Och med det mena jag precis som det står att jag inte kommer äta dom. Och jag har aldirg gjort det hittentills så kanske därför med, men denna saken har gjort att jag inte kommer prova ens. Visst kanske löjligt men känner inte att jag kommer sakna nåt eftersom jag inte ens tills nu har ätit dom :) Dom som redan äter ICA:s egna chips bestämmer ju själv om dom vill fortsätta äta dom lr inte.. Själv hade jag nog väntat ett tag efter denna nyheten ;)


Jag är väldigt tacksam för din kommentar :) Bara roligt med saker att svara på .. Så tack bella :)


Kidman missbrukar botox

Experterna säger att Nicole Kidman missbrukar Botox så pass mycket att det fått dåligt rykte. Nicole själv förnekar att hon har gjort några ingrepp som fått hennes hy att se så slät ut och hävdar att hennes utseende är naturligt.
En doktor vid namn Martin Braun som är specialist på botox berättar att han tycker att hon injicerar för mycket åt gången.

- Hon ser ut som en fladdermus med för mycket lyfta ögonbryn, mitten av ögonbrynet hänger ner. Det syns inte om hon gråter när hon tar emot ett pris, för ingenting rör sig.

Läs resten av artikeln här :)

Jag tycker det är väldigt synd att människor är så besatta av sitt utseende att dom t.om sprutar in massa skit lite överallt för att det ska se bättre ut. Jag menar vi är skapta såhär och vi kommer få rynkor och annat med åldern men även det har sin charm. Men var och en får göra det dom vill med sin kropp. Men tycker ändå dom borde tänka på att inte överdriva om dom nu tvunget "måste" göra en sån sak. För det är lätt att det istället ser plastigt och konstigt ut.

image61


Vad tycker ni om saken?



Kläder till hunden :P

Vad tycker ni om att ha kläder på sin hund? Jag tycker det kan vara rätt gulligt men oftast är det djurplågeri. Jag menar hundarna lär ju bli jätte varma med massa päls och kläder på sig när dom är inne iaf. Men jag satt och kolla runt lite på kläder till människor men så hittade jag dessa

image59image58image60

Hahahaha så himla söta :P men det är inget jag skulle få för mig att klä min hund i iaf.


Sommarfint :)


När jag får nästa lön så ska jag beställa lite nya sommarkläder/skor. Det finns så himla mycket fint :)



image54Som dom här slip-in skorna :) grymt snygga. Finns både i svart och vit så jag kan inte riktigt bestämma mig vilken färg jag ska köpa. Vad tycker ni ?



Sen har jag hittat lite linnen som jag antagligen kommer köpa :)


      Visst är dom så himla söta? :)




Sen ska jag ha ett par såna här short också :)
Fast i svarta.

                                                                                                           Allt detta är från ellos.se

Vad tycker ni ??
 

Blondinbella i debatt


Vet att det är en "gammal nyhet" men jag har själv inte sett debatten förrän idag :P Jag har inte tyckt det verka vara något speciellt men sen har man sett så många skriva skit om den så blev jag lite intresserad över att se vad hon gjorde för "fel" som alla verkar tycka :P Ni kan se debatten här om ni inte redan sett den.


Vad tycker ni om debatten? :)

Död musunge i chipsen :/


Var precis inne och läste på Svd´s hemsida och hittade en artikel om en tonårs tjej som hittat en död musunge i chipsen. Fy för jag tror jag hade kräkt rakt ut. Chipsen var nachochips av ICA:s egna märke. Väl hemma så hade familjen då suttit och ätit ur påsen som vanligt men plötsligt fick dottern ett hårstrå i munnen. Och när dom sedan undersökte innehållet så hittade dom en död musunge bland chipsen.

ICA har hört av sig till familjen och bett om ursäkt. Precis som det skulle hjälpa med en ursäkt. Dom har även skickat blommor och familjen ska få tusen kronor i ersättning :/ tusen kronor är ju ingenting om en sån sak händer :/ fy för jag ska aldrig äta chips som är ICA:s egna iaf.. Och dessutom så ska dom inte dra in resten av påsarna från butikerna, dom säger att det som inträffade är en engångsförteelse.

Ny Dator :)

Här är lite bilder på min nya dator :)



Den lyser blått där framme och på sidan men den syns inte så bra på bilderna.


Frukosten :)


Idag blev min frukost två mackor. På den ena är det Dansk Salami (godaste som finns) :)
Och på den andra gurka med lite salt :) Sen att dricka fick det bli oboy.



Vädurens Horoskop för idag:

Tur: En spelvinst ligger nära till hands. Din optimism ger utdelning.
Hälsa: Om du slarvar med din hälsa idag kan du känna dig dålig framåt kvällen. Din kropp kan vara lite känslig.
Ekonomi: Olika anledningar kan idag påverka dig till att ta ett beslut om dina pengar. Ta inga förhastade slutsatser.
Arbete: Ta på dig en besvärlig uppgift om det bjuds. Någon är övertygad om att du klarar det.
Kärlek: Din attraktionskraft är stark just nu. En viss person dras till dig, och en ny relation verkar vara på gång.
Relationer: Du kan idag stärka bandet mellan dig och en person som du hittentills bara har haft flyktiga kontakter med. Ni kan till och med bli goda vänner.

Reflektion: Hmm ja jag brukar ju inte spela så det där med turen idag lär tyvärr inte stämma :/ Och det med hälsan stämmer säkerligen för jag har mått rätt kasst i några dagar nu. När det gäller min ekonomi så har jag slösat tillräckligt denna månaden så där ska inte fler pengar gå åt nu. När det gäller arbetet idag så är jag ju ledig så det kan heller inte stämma :P Och kärleken gäller min pojkvän ;) vi blir ju som nykära alltid när vi ses <3 och tillslut det med relationer har jag ingen aning om vem det skulle kunna vara :P kanske blir överaskad :P

Sovit gott ?

Det har jag iaf :)
Fick precis dra mig upp ur sängen :/ så jobbigt. Visst jag ska inte klaga eftersom klockan är 11:50 och jag är ledig :P men sen så är det ju så himla skönt att sova länge när man väl är ledig :)


Dagens humör: Trött som attans
Dagens planer: Bara ta det lungt :)
Dagens frisyr: Vet inte ännu :P
Dagens klädsel: Får se sen när jag piggnat till lite.
Dagens vill ha: Min lön :/
Dagens längtan: Längtar tills den 25 :) (fyller år då)
Dagens fundering: Hur mycket kommer jag kunna spara ihop denna månaden? :)








Sova?

 Nu är det iaf dax för mig att nanna hade jag tänkte mig. Är riktigt trött just nu, har spelat en del med brorsan nu hela kvällen så han skulle bli lite glad ;) hehe.. Nej men det var faktiskt rätt skoj :)
Men tyvärr hann jag inte lägga in mina bilder på nya datorn idag :/ men ska göra de direkt imorrn när jag fått rätt på alla programmen på datorn :)
Så skönt att jag är ledig imorrn med :) fast ja de kan ju hända att jobbet ringer och det är ju också nice såklart :) men skönt när man kan sova länge ändå ;) hehe. Ska jobba helgen sen så de är härligt. Skönast att jobba på helgen tycker jag :)




Aja natti natti alla :)





Geri Halliwell uträttar mirakel?

Läste precis en artikel om en flicka på 14år som hade blivit misshandlad på vägen hem och hamnat i koma :( och Geri Halliwell är hennes största idol. Och när hon fick reda på detta så hade det berört henne så pass mycket att hon beslutade sig för att åka och hälsa på flickan på sjukhuset. Geri sjöng lite för flickan ur spice girls låtarna och efter 24 timmar så började flickan röra på sig :O Flickans mamma hävdar att flickan inte hade rört sig alls innan Geris besök. Och nästa dag öppna flickan även ögonen :)

Tycker det var väldigt fint av Geri att åka och hälsa på flickan :) Men sen om det var därför flickan vakna vet jag inte riktigt vad jag ska tro på men är glad att hon vaknade upp ur sin koma iaf :)


image46


World Of warcraft

Sånt skit :/ hade glömt ta bort mitt kontonummer från deras sida så dom hade tagit betalt den 1 mars med utan jag visste de :( sååå onödigt jag som inte spelar så mycket mer nu :( Aja får väl spela tills de går ut den 1 april så blir min bror glad också så :D

Matdax :D


Jag och älsklingen har precis ätit färdigt :) Det blev fiskpinnar med potatismos och massa sallad. mmm så jäkla gott :D Och det är så himla mysigt och underbart när vi står och lagar maten tsm :)




Gammal bild på oss :) men den är så söt


Äntligen :)

Blev klar med min nya dator för en stund sedan :) riktigt tjusig blev den med blått ljus o allt. Men ja det känns ändå som onödiga pengar eftersom att jag fick ta mina sparpengar som va till körkortet till den :/ så nu måste jag börja spara om allt igen till körkortet och sen till en resa eftersom vi tänkte resa till vintern. Känns som att flytta hemifrån får vänta ett jädrans tag för jag vill helst ha minst 20 000 kr sparade tills dess iaf.

Kommer in bilder på min nya dator lite senare så ni kan få se :D

Min dag 12/3



Dagens humör:
Glad eftersom jag köpt ny dator, är med älsklingen o är barnvakt.
Dagens planer: Köpa ny dator, vara barnvakt åt vilma
Dagens frisyr: Uppsatt och diadem

Dagens klädsel:  Ralph Lauren tröja och Jeans
Dagens vill ha: En egen liten familj med älsklingen
Dagens längtan: Se datorn ihop byggd.
Dagens fundering: Inget speciellt faktiskt :)



Vill ha familj :)

Åhhh jag och pojkvännen är hemma hos min bror och är barnvakter till deras lilla flicka vilma :) Så himla underbar är hon. Hon fyllde 2 år i december. Det är så himla mysigt att vara här ensam med pojkvännen och passa henne. Då bara längtar jag som attans tills det är vår tur :) Fast ja det dröjer iaf 1-2år tills dess men man får ju drömma nu. Så himla mysigt när det är dax för henne att nanna så ska man ge henne välling så ligger hon så sött i ens famn och dricker :)<3 himla underbar känsla.




image44
Lilla vilma:)




Tips :)



Ni får gärna tipsa om vad jag ska ha med lite av på min blogg :) Vill ju att den ska vara intressant att läsa så skulle varit skoj med lite tips från er..
image42


Ali Lohan

Tydligen vill hon vara med i high school musical 3 som sharpays lilla syrra :/ haha alltså det blir inte alls bra inte för att hon är en Lohan utan för hon är jätte mörk hårig med bruna ögon o allt medans sharpay och han som spela hennes bror är blonda med blåa ögon o sånt.. Hoppas inte Ali får den rollen. Och tydligen vill inte Vanessa ha med henne heller så man får väl hoppas på att regissören lyssnar lite på henne :) Visst ali är ju rätt söt o så på de flesta bilderna iaf men tycker inte hon passar som sharpays yngre syster.. Finns säkert en roll som passar henne bättre?!
image41

Undrar när High school musical 3 ska komma :) Dom andra är ändå rätt okej :P Iaf ettan sen tvåan är lite halvt som halvt men den duger. Vad tycker ni om filmerna?



Min dag 11/3

Ska iväg med mamma om en stund :) ska lite ärende som jag nämnde i gårdagens inlägg. Sen efter det ska jag ringa min ängel <3 Så får vi väl fixa min dator så jag kan sitta där istället. Saknar den ju :P Sen efter där lär det bli massa mys och kanske chips o film.
image39
Dagens humör: Lite trött just nu men börjar piggna till :)
Dagens planer: Till stan med mamma, fixa min dator och vara med älsklingen
Dagens frisyr: Rakt med  luggen bakåt i en klämma
Dagens klädsel: Hmm idag blir de linne med en kofta utanpå och jeans.
Dagens vill ha: Ny dator
Dagens längtan: Träffa älsklingen, fixa min dator.
Dagens fundering: Vad kommer allt att kosta?






 

11/3- 08 Väduren

Så här såg mitt horoskop ut för idag och veckan.

Idag:
Det här är en bra dag för affärer. Köp också nånting vackert till dig själv eller till en närstående.

Veckan:
(2008-03-10 - 2008-03-16) Att vara känslomässigt osäker är inte riktigt din grej. Du vet oftast vad du känner. Dessutom vill du helst tömma ut en känsla helt, innan du ger dig i kast med nästa. Så den här veckan kan upplevas som ovanligt komplicerad. Hur ska du reagera? Hitta den mest lyckade lösningen på en situation och satsa på känslor som lyfter dig!



Hmm vet inte riktigt hur jag ska tolka det där. Kanske får köpa något sen när jag är i stan med mamma :) Men det där med känslomässig vecka och det hoppas jag inte kommer stämma. Orkar inte med massa sånt just nu.

Kärlek <3

Saknar dig älskling
Träffades ju bara lite igår under kalaset hos min halvbror
men imorrn kommer vi ses för då är jag ledig + att vi ska köpa nya delar
till min dator, lr köpa en ny. Får se hur jag gör. Men innan dess ska jag lite ärende med
mamma också. Ska försöka lämna in min mob för färgen har flagnat av fast den inte ens är ett år
och jag har varit extremt rädd om den också så förstår inte hur det har kunnat hända.


image38

Älskar dig nu o alltid ängel <3




Dagens skämt

Satt och kollade runt lite på hemsidor så hitta jag denna :) rätt roligt e den faktiskt.

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Min Dag


Vaknade av att lille Rambo stod och skällde i trädgården kl 9 ^^ och jag som hade sovmorgon till 10 eftersom jag skulle jobba 11-20 idag. Gick och köpte micro mat på Coop på Lunchen faktiskt riktigt god. Det var någon nyhet som var klycklingfilé bitar med curry sås och ris :) en toppen lunch iaf.

Dagens humör: Trött och lite hängig för jag hade huvudvärk
Dagens planer var : Jobba sen skriva lite i min blogg :)
Dagens frisyr: Rakt med en klämma med luggen åt sidan
Dagens klädsel: haha ja de var bara mina fina jobbarkläder.
Dagens vill ha: Gärna pengar eller en resa :P
Dagens längtan: Vara med älsklingen, åka på semester.
Dagens fundering: Hur ska jag göra med min dator?

Tom Cruise och Katie Holmes

Har ni läst det där om hur dom träffades? Tydligen har scientologernas ledare sett till så att det kom upp en låtsas audition för en film med Tom cruise och bara för tjejer som var singlar, söta och i 20-års åldern :S helt sjukt alltså. Och jag menar varför just 20-års åldern när Tom själv är gubbe på  45 :S Tycker Katie är alldeles för söt för honom. Men iaf först hade dom skickat den fejkade audition till massa scientologskådespelerskor men dom ratades direkt. Sedan provade dom lite andra så som Jennifer Garner  och Jessica alba men ingen av dom blev lockade. Och efter det så "äntligen" genomförde dom en audition med Katie och det sägs att Tom blev helt tagen av henne direkt. Och visste direkt att hon var den rätta.

Väldigt konstigt sätt att träffas på men ja dom ser ju lyckliga ut iaf :D


image37

Svåra beslut

Detta med datorn är ett väldigt svårt beslut.. Som jag nämnt tidigare så har moderkortet gått sönder och att jag inte får tag i dom puckona jag köpt det av :/ helt skumt.. Men ja som sagt vet inte om jag bara ska köpa nytt moderkort eller en helt ny dator. Om jag köper en ny dator så  blir det ju en bättre än den jag har så de kommer gå galant att köra de nya spelen o.s.v. :) väntar ju på det nya spelet Aion ska komma ut :D verkar rätt så coolt.. Men ja som sagt väldigt svårt beslut om jag vill köpa nytt moderkort eller en ny data för ca 7100kr på en gång sådär bara..visst de kanske inte e helt för mycke pengar men trist att behöva lägga ut de bara så där på ett sätt.. Men kanske tjänar på de.. Men ja för er trogna läsare så ska jag bara meddela att imorrn kommer min data vara igång lr me en ny sen kommer jag uppdatera bloggen ofta :)

Melodifestivalen :)

 
happ vad tyckte ni om melodifestivalen idag då?

Jag tyckte ingen av låtarna var speciellt bra och verkligen INTE sibel. Förstår inte ens varför hon gick vidare :S Aja varken hon eller Nordman kommer vinna hela iaf.. Andra chansen= ingen
chans.. Men ja vi får se kanske får vi oss en överaskning eller vad jag ska kallade :P Aja vet faktiskt inte vem jag hejar på i det stora hela får se nästa lördag. Men snacka om att Carola blev förvånad att hon inte gick vidare*hahaha* lide roligt att se hennes min.


image36

Bilden är från Melodifestivalens hemsida ..

Jäkla datorer!

Fattar inte varför dom alltid ska paja?? Trodde som sagt det var nätverkskortet så jag köpte ett nytt men tydligen hjälpte inte det så måste köpa ett nytt moderkort *skoj* ^^ Fast jag funderar på köpa ny dator istället.. men det är lite bull eftersom jag ville spara mina pengar till körkortet o en resa till vintern :( aja de blir väl över till det med men ändå :P känns som onödiga pengar att slösa nu.. Men ja som sagt kommer inte veta när jag komme kunna skriva bloggen igen men kommer köpa nya delar lr ny dator på tisdag skulle jag tro så sen blir det massa bloggande efter där :D

Dagens roliga kommentar :P

Satt och pratade med en på jobbet om vilka klockor som gick rätt på jobb.
Så säger jag - Är den ute vid kassorna som denna?
Så säger hon- Nej den är rund :P

Haha fasiken va ball de var :) Märktes att hon var trött :) så himla go...

Äta kaniner :O

 Satt och läste tidningen på min lunch idag och något av det första jag läste var att bara i Sverige så dödas 300 000 kaniner om året bara till för att ätas :O snacka om att jag blev chockad och dessutom tappade jag matlusten. Jag menar vem vill äta en söt liten kanin ? Räcker det inte med alla andra djuren som slaktas för vi ska få kött?

Vad tycker ni om frågan med att äta kaniner?











Datorkrash!!


Sitter vid mammas bärbara data nu för min har tydligen pajat :/ skumt ändå och vi har ingen aning om vad det kan vara men just nu så tror vi antagligen moderkortet,nätverkskortet lr grafikkortet .. Bull som attans så jag hoppas att där finns garati kvar på skiten. Känner sig iaf rätt så tafatt utan datorn speciellt när jag är van vid att prata med älsklingen där när vi inte ses under dagen :(  Men han ska komma hit o laga den eller iaf försöka hitta problemet så man kan byta eller köpa nytt. Men vet inte vilken dag han kan komma eftersom han har punktering på däcket så det blir inte idag sen ska jag jobba hela helgen + kalas.. Så får väl bli måndag :( ska jag va utan datorn till MÅNDAG :O






Toys R Us

Kom precis hem från Toys R us med syrran och Zara. Köpte en present till min halv bror som fyller 9 år till helgen. Blev någon sån där cool mekanisk bil som man bygger ihop o målar själv :) Tror egentligen inte han är intresserad av det men när dom inte önskar sig nåt speciellt så är det väldigt svårt att köpa något :P eller vad tycker ni? Där finns så himla mycket där så de knappt är klokt men det mesta är ju till små barn och sånt tycker jag. Och sen vet jag inte riktigt vad min halv bror gillar eftersom jag inte träffar honom så ofta ...Men ja jag hoppas att han blir lite nöjd iaf :P:D

Vad hade ni köpt till en 9årig pojke?

Körkort

Har bestämt mig för nu när jag jobbar så ska jag ta mitt körkort. Har inte direkt haft råd innan när jag hade studiebidraget :P Och ville inte be mamma betala eftersom hon inte själv har så mycket pengar som ensam mamma och har inte gjort det till mina syskon. Men ja jag beställde precis hem ett sånt där spel där man övar på proven, teorin och lite sådant. Tycker det verkar rätt lätt att lära sig om man spelar det. Frågorna i spelet är ungefär samma som på det riktiga teoriprovet. Och man kan uppdatera frågorna så fort det kommer nya genom internet.

Det blir väl en dag snart som jag skriva in mig på körskolan men jag tycker det är så svårt att veta vilken ja vill gå på :) Jag har typ velat gå på Mårtenssons hela tiden så det blir nog den. Så hoppas den är tillräckligt bra.

Detta är min drömbil :)
Volkswagen Beetle


image34


Fast jag skulle vilja lacka om den är en härlig lila färg och sätta kjolpaket på den. Och tona en bit ner på framrutan där jag skulle skriva något coolt. Och sen tycker jag det skulle varit rätt häftigt med ett coolt tryck på huven :D

Vad tycker ni?

Frukosten :)


Åt precis frukost me min lilla Mamma. Blev en macka med
skagenröra och så nyponsoppa i glas :) Orkade inte göra varm
oboy idag som jag brukar.
Vad åt ni till frukost idag? :)

Som man ser lite på bilden så skiner solen idag :) Så idag känns dett faktiskt
som att våren är här fast att det fortfarande är lite snö på gräset.


Nästa inköp :)


image31


Mitt nästa internet inköp lär lätt bli den här super snygga toppen
från ellos :) Den är precis så där sommarsöt som man vill
den ska vara. Eller vad tycker ni?



















Puss på dig !

Puss på dig min prins. Jag är så himla glad att du finns i mitt liv och jag längtar tills vi kan flytta tsm. Snart har vi varit tsm i 2 år och det har varit dom mest underbara åren i mitt liv. Kan inte tänka mig ett liv utan dig.

Älskar dig ♥


image30

Design :)


Blev klar med min blogg design för en stund sedan *äntligen* Och tack och lov med Markus hjälp så fixade även headern sig :) Blev rätt hyfsat allsammans ändå tycker jag. Tack Markus för hjälpen :) Synd bara att jag fick klippa o klistra lite i headern efteråt eftersom jag bytade sidomall så skulle den vara mycket smalare :/ så headern var mycket finare innan men ja den får duga iaf.



Rambo Världens Bästa Vän ;)

Kom precis på att jag inte har nämnt vår lilla underbara lilla voffsing ju :) Vi köpte honom den 5 Augusti förra året. Först var vi och hälsade på för det var meningen vi skulle köpa en annan liten valp men sen kom han även ut me lille Rambo och jag blev direkt förälskad ♥ Men eftersom han var yngre än den andra så fick vi vänta några veckor innan vi kunde hämta honom.

Han förgyller min dag, han är så himla gosig av sig och vill alltid ligga hos mig när jag sitter vid datan eller om jag går in för att vila en liten stund då kommer han direkt springandes och ska vila med mig.

Såhär såg han ut när vi köpte honom ♥

image26





Sen växte lilla Rambo



Sen nu ser han ut ungefär såhär

image32





Haha kolla som han ligger på den här nedanför :) Han har såna roliga saker för sig. Samma som när han går på 2 ben skit länge. Man kan garva åt honom i evigheter..




Love ya Rambo ♥



Grattis Älskling

  Fick precis reda på att pojkvännen fick jobbet på Green Cargo ( tåg ) :) super skoj :D Så mycket vi kommer kunna hitta på nu när vi båda jobbar och står i :) Grattis till jobbet älskling ♥
Fast  jag trodde ju ändå han skulle få det eftersom dom tog han på massa olika teoriprov, hälsoundersökning o.s.v. Och dom sa ju också att han var en stark kandidat :) Så himla nice är det iaf, då kan vi åka på semester till hösten precis som vi ville. Och flytta tsm nästa år ♥ Längtar så mycket.





Älskar dig Johan ♥

Wiie

När jag rullade upp rullgardinen i morse så gissa vad jag såg? :O SNÖ Inte speciellt mycket men ändå lite grann. Vi har ju inte haft snö här nere på hela vintern och detta lär också smälta innan det hinner bli mer. Synd egentligen för det är rätt mysigt med snö. Men ja nu e de kanske lite för sent för det att komma :/ nu vill man ju det ska vara vår.


image10


The sims 2


Någon annan som också roar sig med The Sims 2 ? Jag har alla expansions och dom flesta prylpaketen ( alla utom julen ) Dom roligaste e självklart året runt, jorden runt, djurliv och fritid :) Sen ska ju The sims 3 komma i slutet av detta året/ början på nästa år. Så får hoppas att det blir så med :) kommer nog vara riktigt skoj att spela det. Hoppas iaf det blir mer annorlunda än 2an och 1an. Vad hoppas ni ska komma i 3an? 

Jag hoppas iaf :

  • Att man ska kunna göra mer med småbarnen än att mysa och leka. Typ gå ut med dom i barnvagn, ta med dom i bilen o.s.v.
  • Att man ska kunna vara lite gulligare med partners typ hålla handen, gå på en riktig dejt som i The sims 1 o.s.v.
  • Att man kan ha motorcykel och även vanlig cykel till hela familjen.
  • Jag hoppas att även årstiderna och fritids sakerna kommer vara med i 3an, även att man ska kunna åka på semester.
  • Att man ska kunna handla mat hade också varit skoj :P
  • Och att kunna dammsuga och kanske damma me en dammvippa

Aja finns ju en del man hoppas på iaf . Men kom inte på allt för tillfället :)

Det finns ju även The sims historier :P Jag har den med en Öde ö. Där spolas ens gubbe ut på en öde ö så måste man göra allt för den ska överleva så som skaffa mat, fiska, hugga ved så man kan bygga skydd o.s.v. Fast när man klarat det spelet en gång så var det inte roligt längre tycker jag iaf. Men sen försvann min char också sen när jag var klar och dom skulle ha barn och allt :S vet inte vad som hände men det var iaf tråkigt.




Haha :)

Satt precis och kollade igenom en sån där "guide" bok som mamma köpt på skoj. Som heter Kvinnans guide till mannen och vänder man på den och läser bakifrån så står det Mannens guide till kvinnan :D

haha så hitta jag detta : Där det står vad männen säger men egentligen menar. Och vad kvinnorna säger och menar :P

Männen !

Säger:
- Jag vill inte gå ut med polarna ikväll, jag vill ha en mysig hemmakväll

Menar:
- Jag kan inte gå ut ikväll, jag får inte av regeringen



Säger:
- Det är något glapp i förgasaren...

Menar:
- Jag har ingen jävla aning om varför fanstyget inte startar



Säger:
- Säger du det? Det menar du inte?

Menar:
- Jag har inte lyssnat på ett ord/ Jag tänker på annat



Säger:
-
Vill du gifta dig med mig?

Menar:
- Du är så fantastiskt lik min mamma !


Säger:
- Men jag älskar ju dig

Menar:
- Kom igen nu ! Det där funkar ju alltid!


Kvinnor!

Säger:

- Vi kan väl måla om huset i sommar?

Menar:
- Du ska måla om huset i sommar.


Säger:
- Det gör inget

Menar:
- Nu har du satt din sista potatis


Säger:
- Men gud vad mysigt vi har det!

Menar:
- Om jag säger det är mysigt en gång till så kanske det blir det


Säger:
- Bestäm du, mig spelar det ingen roll.

Menar:
- Jag vill att du gissar vad jag vill. Och nåde dig om du gissar fel.


Säger:
- Tack ! Precis vad jag önskat mig!

Menar:
- Du har väl kvittot?



Haha ja de där var ju några av dom iaf sen står det massa annat skoj i den också :) Men just det här fick mig till att garva en hel del. Eller vad tycker ni?

World of warcraft

Japp du läste rätt jag är en riktig liten spelnörd också, som spelar WoW :) Fast ja jag spelar inte lika mycket nu som jag har gjort förr. Jag har spelat i lite över 1 år nu fast har haft uppehåll i några månader innan och sådär. Men jag har iaf lyckats spela upp 3 lvl 70 gubbar och en lvl 50 har jag nu som jag håller på med eftersom jag lovat min bror att spela upp en med honom :)

För er som inte vet vad World of Warcraft är så kan jag förklara lite snabbt. Man gör sin egen gubbe ( även kallas char) så väljer man om man vill vara alliance eller horde. Jag är iaf horde för dom är coolast :) Sen börjar man då från lvl 1 så gör man olika Quest ( typ uppdrag) där man ska ex: döda ett antal djur ( mobs)  o.s.v. sen lvlar man och så kan man köra instancer då går man in med ett antal personer på ett ställe där man dödar en massa inklusive bossar som droppar utrustning och vapen. Sen när man kommit till lvl 70 så kan man köra lite arena så man tävlar mot andra och försöker få ihop bra med poäng så man kan köpa utrustning och sådant. Sen kan man köra lite större instancer med 25 pers o.s.v. Och även instancer på heroic vilket betyder att dom är mycket svårare men man får nice grejor iaf.

La in bilder på mina 3 70s iaf ! 

                                            
                                            



Någon utav er som spelar? Ni kan ju skriva vad ni har för chars o.s.v. :) skulle varit skoj att snacka med lite fler som spelar :)



                          

Lite filmer :)

Jag älskar verkligen att titta på film och gör det väldigt ofta :) Tänkte jag skulle skriva upp några filmer lite då o då som jag sett. Ni får hemskt gärna också tycka till om filmerna och säga vad ni tycker :) skulle bara varit roligt.

Bee Movie : Kom ju för ett tag sedan man har inte direkt tänkt på att se den men det gjorde jag häromdagen. Den handlar om ett bi som heter Barry och han har precis slutat skolan och är tvungen att välja ett yrke som han sedan ska jobba med i resten av sitt liv. Men detta är inte vad han vill så han tar sig ut ur bikupan till människorna och finner att dom tar deras honung. Han tar då ett beslut som förändrar hela blomstervärlden, han tänker stämma människorna.

Jag tänker inte berätta hur den slutar för er som inte vet :) Men jag kan säga som så att det är en trevlig film och barn gillar den alldeles säkert. Men det är ingen film jag ser mer än 1 gång iaf :) 
 




Alien vs Predator 2 : Ja som ni kanske minns i slutet av ettan så fick predator en alien inuti sig. Som sedan kläcktes och dödade alla på skeppet. Och denna filmen handlar då om att dom landar på jorden och att predatorn kommer hit för att ta död på alla aliens.

Älskar verkligen den förra Alien vs predator filmen men denna var lite sådär. Den var inte alls som man förväntade sig och alldeles för mycket slakt. Men värd att se en gång iaf :)






The golden compass: I en liten annolunda värld än våran bor då en flicka som heter Lyra Belacque och hon bor på en skola med sin bästa vän. En dag blir hennes bästa vän kidnappad och hon beslutar sig för att rädda honom. Hennes sökande leder henne till en massa nya äventyr men tillslut till Nordpolen, en magisk plats där hon träffar isbjörnar som är bepansrade och även häxorna lever där. Och mitt ute i ingenstans finns det en mystisk organisation som utför experiment med dom kidnappade barnen.

Filmen var faktiskt rätt så spännande och jag hoppas det kommer en tvåa. Men även denna måste jag säga att jag kommer inte se den mer än en gång förutom om det är någon annan som gärna vill se den :)



Jag kommer uppdatera mer om filmer lite då och då för som sagt jag är ju ett filmfreak :D haha..





 


Guitar hero :)



Köpte guitar hero 3 förra måndagen :P riktigt roligt spel faktiskt.. Det var ett sånt paketpris där man fick spelet + 2 gitarrer för 999 kronor så det var iaf nice. Har inte riktigt hunnit spela allt för mycket ännu men man spelar när man har lite tid över så man kan slå pojkvännen tillslut ;)
För er som inte vet det så går det till så att man antingen tävlar emot varandra eller så kan man spela ensam mot spelet. Man kan även spela med varandra så man låser upp nya låtar och även vinner pengar så man kan köpa massa nya saker,låtar o.s.v. Så är det också när man spelar ensam. Men när man tävlar emot varandra så kan man välja att bara tävla rakt av så den ena spelar ett stycke sen den andra någon sekund efter o.s.v. Annars kan man välja att spela samma stycke samtidigt eller så battlar man och då om man prickar tillräckligt många rätt så kan man kasta in olika saker till motståndaren och den som kastar in mest brukar oftast vinna.
 Hoppas ni förstod vad jag menade :)

image1

Välkommen till min nya blogg :)

Detta blir första gången jag har en egen bloggsida faktiskt men tänkte att det skulle kunna vara rätt så roligt :) Sen kommer det ju vara extra kul om folk läser den också ;)

Kan ju börja med att berätta om min helg. Denna helgen fyllde min pojkvän 20 år så det firades med kalas. Jag och älsklingen gjorde maten själv och det blev en sorts pastasallad med jätte god kryddad korv och så dressingar brevid. Super gott blev det iaf :)  Hans släkt var ju där och det var även första gången jag träffade alla sådär fast att vi varit tsm i snart 2 år :) Så det var riktigt nervöst först men det gick bra. Till efterätt blev det tårtor sen massa chips och gottis. Jag är tyvärr förmycket av en gottegris så imorrn ska jag faktiskt in till stan och kolla efter såna tabletter man äter för att minska på suget efter nåt gott. Kommer uppdatera senare om dom hjälper eftersom det är säkert fler än jag som är riktigt sugna på massa gott varenda dag :)

Aja måste iaf sova nu så jag orkar upp och jobba hela dagen imorrn.. Kl 11-20 :)

RSS 2.0