Dagens man !!



haha har ni kollat på det på tv 4 plus? Jag såg det nu ikväll, tyckte det verkade roligt. Men man trodde programmet skulle handla om 1 kille men det var bara 10min en var det reklam sen dax för nästa. Men ja det handlar om 20singel tjejer som står vid vars en lampa så kommer en singel kille in så om tjejerna slutar vara intresserade så släcker dom sin lampa o.s.v. lite roligt ändå synd bara det varar så lite..

Skönt !



Idag har varit en riktig slappedag :) Gick upp strax innan älsklingen skulle åka till jobbet. Käkade frukost lite snabbt sen har jag kollat på the proposal och den var ju lika rolig som sist, nästan iaf. Ska nog se en film till sen ska bara försöka bli av med huvudvärken, man får lätt det när man sitter vid tvn för det är sådant jobbigt ljus utifrån rakt i ögonen så man får anstränga sig helt mycket.. Och den ena rullgardinen fungerar inte så :/

Körningen idag !



Nu har jag gått igenom allt som man ska ha gått igenom för uppkörningen vilket känns nice. Så idag fråga läraren vad det var jag ville gå igenom lite mer av. Och det var då rundeller och enkelriktat för många ställen i Malmö blir man förvirrad med allt enkelriktat.. Men det gick hur bra som helst så vi bokade in den lilla uppkörningen inte nästa eller nästa igen utan 3e gången från nu. Det betyder att en lärare man inte kört med innan åker med och leker uppkörninglärare typ och är jätte petig och berättar att ja där hade du kuggat o.s.v.. lite nervöst men ja man gör det ju för att lära sig innan det är dax... Sen har jag bokat riskettan också så de är sista onödiga kursen jag behöver gå, dock 600spänn vilket känns som slöseri.. Men man måste ju tyvärr :/

Proppmätt !!



Såhär mätt har jag inte varit på länge. Kom precis hem från resturang med hela familjen utom min darling. Firade mamma eftersom detta är hennes riktiga födelsedag <3 Och jag fick i mig hela middagen, dock tog det rätt lång tid men det gick ner :) Kanske lite för mätt nu dock men ja hellre det än vrål hungrig..


Mamma´s 50års fest <3




I lördags var det dax för fest för min underbara mamma <3 Massa av hennes vänner och familj var samlade och vi sjöng massa visor och skåla som attans.. helt underbart.. Och riktigt god mat även idag.,potatissallad, sallad, olika såser, rostbiff, kalkon, kassler ja massa sådant .. En av de roligaste festerna jag varit på måste jag säga .. Hahaha så jäkla skoj..




Här är min kära mamma när vi sjunger <3




Syrran och jag :)





Lille victor och Nicole




En del av gästerna




hahaha ja dom verka ha roligt iaf :)





Mormor, jag och mammi <3






Ja nu orkar jag inte lägga in fler bilder :) Ska försöka ringa mamma sen och se om hon försökt lära sig sin nya kamera än. Linda tog lite bilder med den på festen också så mamma hade nåt på den .. Haha..


Ola´s 20års fest !



Ja nu har jag ju lite tid att skriva så :) Vi var ju på 20års fest i fredags. Johan slutade 20 och snabbade sig hem, jag var redan klar men telefonen ringde i ett.. Sen när han var klar körde vi i racer fart och hämtade upp robban sen for vi dit.. Vi var såklart sist eftersom festen började egentligen kl 7.. Men ja ;) fint folk kommer lite sent.. Så åt vi lite middag där, riktigt gott måste jag verkligen säga ... Sen var det massa skoj och skratt hela kvällen. Och robban testade på att göra trappan, fy fan säger jag bara. Han skulle snapsa typ 5 olika sorter direkt efter varandra.. Men ja dom kom upp igen :P haha stackare.. Vi var väl hemma vid 2 eftersom Johan skulle upp tidigt och jobba..


Födelsedagsgrisen i mitten !!


Tråkig måndag !



Har precis gjort lite teori och provade göra ett av proven fick 56 av 70 så jäkla drygt. Men men snart så fan ska jag klara det. Det är så trååååkigt bara.. Ska snart ner och titta på mamma mia och ta det lite lugnt. Min huvudvärk har äntligen nästan försvunnit helt.. Hade migrän igår så gick och badade, sååå skönt .. Men sen va jag tvungen att gå upp och kräka så orka inte bada mer efter de :P Snart kommer väl my love hem från jobbet också så ska fråga om vi inte kan se någon film ikväll eller så :)


Söndag !



Orkar inte skriva ang festen och sådär idag är rätt trött så blir väl imorrn och lite bilder då också :) idag har jag varit hemma hos brorsan och sandra. Suttit och snackat massa och så.. Och lille viktor var rätt arg idag :/ börjar nog bli förskyld stackaren.. Kom hem runt 18 igen så satte mig här lite, ska nog ta en macka snart och sätta mig vid tvn..


50-års fest ikväll :)



Hinner inte skriva ang festen igår så får göra det imorgon :) Ska snart kila iväg på ännu en fest.. Kommer bli så nice. massa sång och stoj..




Grats världens bästa mamma <3


20års fest ikväll !



Ikväll blir det fest för Ola :)


Fredags besök !



Idag kom syrran och Nicole och hälsade på mig :) Jag skickade sms på "morgonen" och fråga vad dom skulle göra men hon hade inte ens sett det utan kom ändå. Hehe.. Och Nicole var super glad idag vilket var nice <3 Dom stannade ett par timmar så vi snackade och kollade tvn. och lilla nicki somnade en stund också.. Sedan när dom gått så kom Vilma en stund och visade alla sina prylar i sin glitter väska, och sina nya fina adidas kläder :)


3år och 6 månader <3



Idag är det vår dag <3
Dock sover my love fortfarande men snart ska han väl stiga upp. Tror att vi ska på bio kväll men den filmen jag vill se visas bara 18:30 :/ lite synd men ja det är ju bara för det är torsdag och vi är upptagna imorrn och lördag så. Är så glad att det är vi babe <3 och snart blir vi två, tre.. Helt ofattbart alltså men så underbart.. Längtar som attans. Allt känns så himla perfekt när jag är med dig och jag hoppas det kommer hålla för evigt <3






Straffet !



Jaha straffet för jag sov så gott igår fick jag i natt.. Först var jag sjukt trött när vi gick och la oss men sen efter en stund blev jag helt sjukt pigg så ja i natt har jag väl sovit kanske 2 timmar sammanlagt :/ Var t.om vaken när älsklingen stack till jobb runt halv 5 .. Drygt som attans och fattar inte varför.. Sen skulle man ju själv upp 7:30 för att dra till körskolan sedan..


Aja får ta en liten middagslur sen :P


Körningen igår



Var ju och körde igår. Vi körde ut på landsvägen och skulle öva att märka skyltar snabbt och förbereda inför sväng. Eftersom på landsväg måste man ju börja blinka typ 300m innan svängen och fixa så man är i rätt position när det är dax. Rätt jobbigt faktiskt när man ska få syn på skyltarna för det kan ju lika bra vara fel skylt om man aldirg varit där innan. Men jag tveka rätt mycke på mig själv, läraren bara du måste börja lita på de du ser för du har sett de varje gång men ibland tvekat lite mycke :P haha.. Men han gav mig massor med "poäng" så kände mig stolt.. Imorgon ska jag också köra, skulle egentligen vara en dubbel men han ska ha halkan så fick ändra till en enkel. Bättre än inget alls iaf :) Så blir väl mest stadskörning då.. Kanske lite mer rundell :P

Sovit sååå gott :)


Idag kunde jag sova ända tills efter 12 :O det sker inte ofta och sedan jag blev gravid har det inte skett alls. vaknar alltid runt 9-10 och är vrålhungrig. Men idag sov jag så himla gott sen vaknade jag av att det ringde på dörren så for upp och slängde på mig älsklingens mjukisbyxor och en slappetröja sen snabbt ner. Det var Zara som ringt på så stack ut till bilen och snackade lite med syrran också, nicole var på väldigt bra humör :) Så hade hon fixat häftena och en annan cool sak tills helgen :) kommer bli såå skoj !!




Börjar dock få huvudvärk nu så vet inte om jag ska ta en alvedon och vila en stund till.. Men måste göra lite i teorin också..





Körning - Halkan



Oj såg precis att jag helt glömt bort att skriva om halkan jue.. Den hade jag den 10 september så inte så värst länge sedan. Möttes upp på körskolan runt 8:30, det var jag och 3 till som var i samma grupp. Så körde läraren oss ut till bulltofta banan. Så först gick man in i ett rum där man fick veta vad saker och ting vägde i 50km/h och ens kropp vägen typ 2000-3000kg och huvudet typ 7-8kg. Sen fick man testa sitta i en stol som krockar i 7km/h och fast de gick så sakta så var smällen rätt rejäl ändå.. Och sen haha skulle alla 4 hoppa in i en bil som läraren sen snurrar runt med en kontroll och sådär. Och när den var på sidan skulle den som var överst försöka öppna dörren, det var sjukt svårt alltså.. Sen gick vi igenom lite till innan vi + en annan grupp hade lite terori innan vi skulle ut på banan. Sen var det dax :) haha snacka om att man var nervös men det gick hur bra som helst. Kändes spännande att sitta helt ensam i bilen. Och det var rätt skoj när man åkte omkring på det hala med bilen och den bara for iväg.. Haha.. Sen skulle man veja för saker på vägen och sen skulle man även bromsa i 50km/h och 60km/h o.s.v. Ne det var faktiskt helt okej detta.. Inte nödvändigt att vara så nervös som jag var :P hahaha..


Det roligaste av allt var att där var en thailänsk kvinna som hela tiden nästan gjorde fel. Jag kunde inte sluta garva för man hörde ju läraren i högtalarna när han snacka och så hörde man typ jaha när du ser en fotgängare då gasar du tydligen på. Sväng in här så får vi prata, du missuppfattade nog.. o.s.v. hahahhaha !!



aja nu måste jag gå och ta bussen mot körskolan..

Tröttis !



Usch vad jag är trött idag, har inte sovit så bra :/ helt stel i nacken.. Har dock varit uppe ett tag nu men fortfarande inte pigg så ska gå in och duscha tänkte jag. Ska ju till körskolan sen, dock rätt sent men det får gå ändå. Får se vad jag kommer öva på idag. Måste även göra lite teori sen så jag kommer ifatt med den, hade jag varit klar med den hade jag säkert kunnat göra uppskrivning och uppkörning redan nu men den är såå seg..


20års fest för Mimmi :)



Var ju på fest hemma hos Mimmi gumman igår :) Så jäkla roligt det var alltså.. hahaha inte skrattat så mycket på länge. Vi hade en tävling där man skulle gissa vad låten heter och vem som sjunger den och sedan fick man en följdfråga som egentligen var ett eget spel för sig. Men det var kul .. Haha jag och denise var som två frågetecken för det mesta men en del klarade vi iaf.. Massa flumm och skratt blev det iaf.. Och sedan spelade mimmi gitarr och hittade på låtar om oss andra, hahahha roligaste på länge alltså !!


Tack för en underbar kväll girls :)
Och GRATTTTTTTIS GUMMAN <3


Av mig fick hon Ice shots :) OCH




En mimmie ballong eftersom gumman älskar allt som har med mimmie mus att göra :)




Toppen kväll :)


Roliga sånger!

Sitter och läser lite sånger och hittade denna som var rätt rolig och söt :P




Sången till kvinnan
Mel: Mors lilla Olle

Hej, du min pangbrud, jag sjunger för dig.
Sången till kvinnan, kom lyssna på mig!
Sällan jag sett dig så fager och skär -
vad jag vill säga det är ungefär:

Vad vore liver om Kvinnan ej fanns?
Just som en jul utan julljusens glans
Just som en natt utan stjärnorna små,
just som en korv utan senapen på!

Åh, du min schlager, mitt livs melodi!
Vad är en man om hans tant ej står bi?
Torr som en öken förutan oas -
trist som en fest utan klangen av glas!

Du är min lykta i livets natt -
när jag blir gammal och grinig och matt,
då ska du vara mitt livs Eau de vie,
gök i mitt kaffe, förr´n allt är förbi!

Åh, du min lycka, min krycka, mitt stöd,
russin och saffran i vardagens bröd.
Vad jag är lycklig - åh, lyckliga jag!
Nu ska jag skåla för Kvinnan - Hurra!


Godmorning !


Eller ja jag har varit uppe rätt länge för älsklingens pappa ringde så så blev ja helt pigg. Så sitter och försöker trycka i mig lite frukost nu vilket inte går så jätte bra. Mår rätt så illa :/ Ska snart in och duscha också och göra mig klar tills girlsen har kommit hem från stan så jag kan dra dit och fira lilla mimmi <3 Ska försöka ta med kameran och ta nån bild för min blogg har blivit rätt tråkig nu utan några bilder .. Ska försöka bättra mig :)


Babylycka <3



Som säkert en del av er förstått och en del av er har fått veta så ska vi få en liten bebis <3 Har inte velat skriva det innan eftersom de första 12v är det rätt riskabelt att det kan hända en massa. Och nu är jag i v13 så :) Var hos barnmorskan iförrgår och kollade blodtryck, tog blodprov och kisseprov :P och allt verka vara bra av det som hon kunde kolla där iaf fast att jag ännu inte klarar av att äta "riktig" mat. Så det var nice. Får hoppas att min blodgrupp är positiv så jag slipper ta prov i armen igen, det är inte skönt :P Men detta är riktigt spännande och kommer vara ett riktig äventyr. Nu längtar man bara tills man får veta könet så man kan shoppa massa <3 Men det blir inte förrän i slutet av oktober så rätt lång tid kvar..


Hemma igen !



Köpte en rätt rolig sak till mimmi :) Hoppas hon kommer gilla den.. Sen gick vi inom en möbelaffär lite snabbt innan dom körde hem mig. Så nu har jag precis käkat en risifrutti och sitter här lite med älsklingen <3


In till staden !



Syrran kommer snart och hämtar mig för vi ska in till stora staden och handla :P Jag ska köpa present till mimmi som fyller år i helgen, kommit på en rolig sak jag ska köpa iaf så hoppas det finns..Tror bara det blir 2 affärer idag dock mår inte så bra i magen så..


Sååå skönt !





Skönt :) Nu känns det som något tungt har lyft från hela min kropp. Nu lär väl min magkatarr gå över också :) Vissa av er vet om denna känslan ;) Men en del av er längtar bara !!!


Grats big sis !


Idag ska syrran ha kalas dock fyllde hon år den 1sep och dumma jag glömde skicka sms till henne :/ bara för jag jobba så glömde jag bort de sen när jag slutat. men men idag ska vi fira henne iaf, får dock se om jag kan äta "riktig" mat idag. Lever ju på nyponsoppa och mackor för tillfället igen. Eller ja innan va det jogourt ! Kalaset börjar iaf kl 15 så jag ska snart in och duscha och sådär. Får se när Johan kommer hem också + han ska på nån fotbollsmatch och glo för han kanske ska börja spela för dom. Så vet inte om jag ska ringa mammi istället och be henne hämta mig till kalaset så får johan komma efter matchen.


Sker hos er idag då?


Fridag !



Sorry för att jag inte uppdaterar så ofta och när jag väl gör de så är de inga bilder lr nåt nuförtiden. Men mår fortfarande rätt kasst men lovar att när jag mår bättre igen kommer en massa uppdateringar och bilder :) Bara nere i en blogg svaka just nu. Förut kunde jag sitta vid datorn i timvis men nu är jag så trött på det så jag sitter hellre vid tvn. Nu satte jag mig här bara för jag skulle kolla lite bilar på blocket :) Och som ni säkert förstår så är jag ledig idag fram till söndag så de ska bli nice att vila upp mig. Imorgon är det kalas för syrran iaf så ska egentligen iväg och köpa en present till henne nu men som sagt mår rätt illa så får se sen + älsklingen nannar fortfarande för han slutade 6 i morse. Men snart ska jag gå in och väcka han ;) Kan ju inte sova bort hela dagen, som igår.. haha..



vad sker hos er idag ??


Tävling på jobb !!



Idag startade en tävling vi har mot en annan butik :) Alla som jobbar mer än 50% ska ha en stegräknare så var 3e dag stämmer vi av hos chefen lr biträdande. Så läggs alla ihop i var butik.. Hoppas vi vinner.. Nu när jag kom hem så står min på 14474 steg, så det är rätt nice ;)


11 timmar på jobb !



Jobbade 11 timmar idag så nu är jag helt slut.. Mådde sjukt dåligt igår på min lediga dag så reste mig inte från sängen mer än när vi skulle äta. Sen mådde jag kasst imorse med och kräkte på jobb några ggr men kändes bättre efter ett tag och på lunchen vandrade jag till Coop och köpte ett jätte gott bröd och smör och räkost, nyponsoppa och bananer.. så snacka om att jag blev propp mätt sen.. men hungrig igen efter 4-5 timmar ^^ Men nu är jag iaf hemma och vi ska snart äta spagetti och köttbullar får se om jag klarar de dock känner att jag börjar må illa igen :/


RSS 2.0