Tack för att du finns !

Du underbara sak, utan dig hade vi svettats ihjäl !


Sweet !

Nytt påslakanset dock inte så fint bäddat, orkade inte.. Svettades ju nästan ihjäl när jag bytade där nu precis..


Tips: Ha inte randigt påslakanset när du har ont i huvudet.. Man blir yr !!



Riktigt underbart !!


Idag är ju vädret helt kanon och jag har inte så pass ont i huvudet att jag inte kan vara ute.. Kom precis hem från min bror gick dit för kolla läget då dom flyttar idag och snackade med mamma lite också. Kändes som evighet sedan jag träffade henne <3

....




 FU !!!

Riktigt hett !!!




Älsklingen hämtade mig efter jobb så köpte vi två solstolar sen stack vi snabbt inom Mc donalds vid rosengård sen hem och käkade.. Och direkt när vi var klara var jag tvungen att dra till syrran för hjälpa dom i med dom flyttar till huset idag och älsklingen skulle till jobbet så. Jag kom hem för en liten stund sedan hjälpte henne torka frysen och lite sådant, alla sakerna hade dom redan hunnit att flytta dit så.. Dom var så pass många så.. Dock hängde jag inte med bort i det nya huset för jag är riktigt trött och så skulle alla äta och sådant, mycke stim då.. Riktigt kvavt är det ute också så man höll ju på att svettas ihjäl där borta :P

Snabb besök !!



Zara och Nicole var här en stund innan <3 Härligt när dom bara kan promenera hit när dom vill men nu flyttar dom ju lite längre bort imorgon så blir nog inte lika ofta dom kommer då tyvärr.




Nicole var lite svår flirtad idag så hon ville inte skratta på bilden.



Dagens !!




Benne och Jakob stack precis hem så nu ska älsklingen och jag sola lite.. Funderar på sticka någonstans och köpa mukglass :) Hade varit nice.. Sen ikväll ska vi grilla med några vänner verkar det som iaf..


Sker hos er idag?

Jordgubbar <3




Solbrillor med färgade bågar ?


Så vad tycker ni om nya modet med färgade bågar?
Själv tycker jag att vissa kan väl vara rätt fina ändå men de flesta ser ut som barn brillor.




Checka in resten av bilderna --> Här


Växtriket !





Paul blart shop cop !


Vi var och kollade på den igår.. Riktigt rolig faktiskt :)
Vad den handlar om vet säkert de flesta av er redan annars förstår ni det när ni ser trailern :)




Vilket väder !



Riktigt härligt väder idag ju :) har suttit ute en stund och njutit innan idag medans killarna spelade dota. Sen gick jag hem till syrran en runda och hämta nån kastrull, dom flyttar ju nu på måndag så dom har en annorlunda spis i nya huset som dom inte kan ha vissa kastruller till så fick jag dom som var nya..  Killarna stack och köpte Burger King innan för ingen orkade ställa sig och laga något idag.. Dock önska jag att vi grillade men får bli en annan dag !

Lördag !



Nu är vi uppe och har ätit och sådant trevligt :) vet inte vad som sker idag mer än att Jakob och Benne kommer runt 22 tiden men innan dess blir det väl att softa. Robban är här också så dom spelar lite just nu.. Min förskylning däremot är tillbaka, riktigt snuvig och ont i huvudet, svettig och trött och grymt ont i halsen. Var det inte meningen den skulle försvinna tills imorgon sa hon ?!?!?!

Nighty !!



Blev inte att vi stack till Ola, fortfarande lite sjuka och sådär.. Vill inte smitta någon i onödan. Hoppas det inte gjorde nåt ?! Robban kom hit iaf så vi har glott på film men mer om det imorgon då klockan är rätt mycket nu och vi ska sova.. Storhandlade också idag faktiskt, vi testade willys denna gången men NO MORE, city gross är mycket bättre.. Imorgon kommer benne och jakob fast vet inte vilken tid tror det blir rätt sent faktiskt.. så får se vad som sker under dagen :) Lite solande får det väl iaf bli nu när man mår bättre och sådär..


Natti natti !!

Twilight i sims 2 !!


Den är riktigt, riktigt bra gjord alltså !
Ni måste se den..




Vad tyckte ni ?

Snabbisshopping !



Var precis på en snabbis shoppingrunda med syrran.. Var inne på apoteket och köpte medicin så man kan bli frisk någongång. Sen snabbt in på cc för där var allt 50% men hittade dock inget där, H&M därefter och då köpte jag ett par nya svarta shorts för jag vet inte var dom andra blivit av. Sedan blev det en runda upp på Jula, syrran köpte en stor parasoll och lite annat smått och jag köpte öronproppar :P bra att ha på nätterna när det är liv..






Duktig ponke !!



 Min underbara sambo var jätte duktig efter jobb idag och klippte gräsmattan <3



Morning !


Japp ni läste rätt jag har nästan precis stigit upp. Har ju inte sovit så bra de andra dagarna men i natt sov jag kanon så nu är det inte långt kvar innan jag är helt frisk igen. Idag mår jag rätt bra förutom ont i öronen, hosta och huvudvärk. Idag sker inte mycke försöker fortfarande bli helt frisk. Men Ola försöker få oss hem till honom ikväll och grilla men får se som sagt är fortfarande inte riktigt frisk..

Michael Jackson är död !!! :O



Helt chockad av att höra det menar han har funnits med i hela ens liv liksom. Han dog tydligen av hjärtstillstånd i sitt hem. När ambulansen kom för att hämta honom andades han inte så dom fick ge honom hjärtlungräddning på vägen mot sjukhuset och när dom kom fram låg han i djup koma..






Torsdag !



Inte så mycket att uppdatera eftersom jag fortfarande är sjuk så vi har bara tagit det lugnt idag. Har precis käkat middag, blev tacopaj så nu är man propp mätt men mår riktigt illa och ont i magen så fort jag äter :/ riktigt jobbigt..


Aja vad har ni hittat på idag då?

Läkarbesök !



Kom nästan precis hem från läkaren. Hon sjukskrev mig till söndag, dock jobbar jag inte lör-sön så det blir sjukskrivning för imorgon bara sån tur är.. Vill egentligen inte missa jobb men är man sjuk så är man tyvärr.. Och hade jag gått dit hade  jag säkert smittat fler, bättre en sjuk än alla !!

Kan inte..



Sova :/ hostar för mycket och svider i halsen..Men ska till läkaren imorgon kl 9 eftersom hon inte hade tid idag. Blir säkert frisk om någon dag eller så för de blev dom andra.. Vill dock inte gå till jobbet och må skit och sedan smitta ner alla eftersom jag vet de smittar för vi är redan 5 stycken som varit/är sjuka nu i vår vänskapskrets..


Ska prova sova igen !

.....



Wiie idag kommer lönen :)

Usch..



Nu har jag fått hosta också :(

3år och 3 månader <3


Idag är det vår dag älskling
Vi har gått igenom så mycket både jobbiga och lyckliga stunder, och det har bara stärkt vårt band ännu mer. Är så glad att vi tog steget och flyttade tsm, helt underbart att du är det sista jag ser när jag ska sova och det första när jag vaknar ♥ Har aldrig varit lyckligare.. Du är det bästa som någonsin hänt mig älskling. Tänk att vi ska leva resten av livet tsm ? Finns ju inget bättre !! Längtar tills vi är en egen liten familj och har en liten Johan lr Sanna springandes här :)
Älskar dig <3


Sanna ♥ Johan



Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet  ♥


Sarah Jessica Parkers tvillingar !!



Nu har hon äntligen fått sina tvillingar. I tisdags eftermiddag klockan 15.58 lokal tid blev dom föräldrar igen, då deras surrogatmamma födde två tvillingflickor, som fått namnen Marion Loretta och Tabitha Hodge Broderick. Så ja nu fr man väl hoppas att det blir bättre mellan dom, som dom verkar tro att det ska bli..


Fortfarande sjuk :/



Fick ställa in min körlektion och även jobb idag.. Dock hade doktorn inte tid idag så fick ta det imorgon kl 9 på morgonen. Hoppas hon kan skriva ut nåt som hjälper för jag pallar inte må så här mer. Riktigt trist att behöva skita i körlektionen också eftersom jag inte kört på 3 veckor nu :/ men mår så kasst så orkar knappt röra mig..

Movie time !


Igår kollade vi på Änglar och demoner, i brist på annat. Det var nog den dåligaste filmen jag sett på flera år.Höll på att somna flera ggr t.o.m.  Usch usch !! Sen i förrgår kollade vi på Unborn, den var faktiskt helt okej..Inte jätte läskig men den dög så pass mycket att ni iaf borde se den en gång.




Sjuk !



Jaha då var man sjuk :/ ont i halsen, öronen, stopp i näsan och det bidrar till att man har ont i huvudet också..
Synd nu när det äntligen är fint väder också och man vill vara ute. Men solen är för jobbig för huvudet :/

....



Sjukt ont i halsen idag så har köpt hem massa halstabletter som jag och älsklingen proppar i oss.. Tur man är ledig imorgon iaf..

Svettig som en gris !!


Har verkligen rört på mig idag alltså.. På jobb var det katastrof då vi var typ 4 pers i hela butiken under nästan hela dagen och en massa folk som behövde hjälp och så skulle man leverera varor där bak o.s.v. Jobbade 7-14 idag vilket var riktigt skönt och jag var helt uppe i varv, inte känt mig trött en enda gång idag faktiskt.. Har byggt om och ändrat på flera ställen, riktigt snyggt blev det :) *stolt* Sen cyklade jag hem i full fart så nu är jag hemma och har pussats lite med min ängel som inte alls mår bra :/ <3 Ska spela en stund nu innan jag ska laga mat.. Blir kyckling med ris idag.. standard !!

Natti !



Natti natti
Måste sova nu för jag börjar redan 7 imorgon så upp kl 6..
Sov gott allesammans !!

....



Usch börjar få riktigt ont i halsen :'(

Sunday !



Nu är jag hemma från jobb, jobbade en nice tid idag. Var dock rätt trött då det känns som jag är lite bakis fortfarande men de e väl för jag är så trött.. Igår låg jag hela dagen på soffan och kollade tv, orkade inte röra mig.. Min mat bestod av  köttbullar ungefär 5 sillabitar och 2 ägg :P haha.. Men idag mår jag bra förutom trött då ja.. och snart kommer min älskling hem <3 Så ska vi äta.. Ska försöka få honom till äta Bk idag och inte mc donalds jag skiter i dom jäkla glasen asså :P hehe.. hellre gott och att man blir mätt..


Vad har ni hittat på idag då?

Midsommar kvällen !!




Som sagt började vännerna droppa in runt halv nio :) Vi var väl runt 10pers så det var lagom. Snaps hit och snaps dit och riktigt roligt hade vi det. Dock minns jag inte allt vad som skedde igår.. Men sent på natten när vi skulle börja dricka vatten istället så förvandlades jag till en fontän och sprutade ner alla ;) Riktigt kul, tyckte jag iaf.

Lite bilder från kvällen !!


Lite snaps såklart ;)



Sen körde vi lite Guitar hero för att komma igång !


















Nu var tiden inne för att börja lyfta folk tydligen :P



Sen var det tjejernas tur att lyfta lukas :P




Lukas och Ola imiterade Im a barbie girl
Ser dock ut som Lukas imiterar nåt annat .. Hahahahaha !!



Mys i soffan !



Sebbe och jag



The posers !



Karro och jag
Så glad att du kom gumman :) skit skoj !!



Lite mer dans !


Applåder :P hahaha




Sen vett i tusan vad som hände men sen låg vi i en hög i sängen  :S




Midsommar !!



Slutade tidigt idag i med det var midsommar sen cyklade jag så snabbt jag kunde hemåt med regnet jagandes efter mig. När jag kom hem stod mammi och Zara och vänta, älsklingen hade inte vaknat när dom hade knackat på så.. In snabbt så började mammi laga mat så dukade Zara och jag hjälpte till litegrann innan jag skulle locka håret :) Sen kom mormor lilla och strax efter det brorsan och hans familj.. Och sen syrran och hennes familj.. Så var det dax att äta :) Åhhh såå himla gott alltså.. Och proppmätt blev jag. Satt sedan och snacka massa och tjejerna spelade lite Wii och sådant trevligt. Sen blev det dax för jordgubbar, säger bara I LOVE <3 riktigt trevlig dag.. Sen vid halv nio ungefär började vännerna droppa in.



Töserna



Mammi och jag



En väldigt glad victor :)



Johan och Nicole



Nicole <3



Felicia och Victor



Brorsan och Vilma




Tack allesammans för en toppen dag :)


Lite för mycket av det goda !



Usch usch vilken huvudvärk jag har idag.. Kanske inte skulle snapsat så många ggr igår Robert? :) Haha men fy fasiken vad roligt vi hade det.. Kommer massa bilder och så sen när jag vilat lite till och kanske mår lite bättre.


Hur var er midsommar?

Tjollahopp gummisnopp !



Fortfarande inte hänt så mycket blir mer bilder och sådär efter imorgon + sen kommer säkert bilder från erikas student också efter helgen när hon är hemma igen. Men nu måste jag gå och sova ska upp 7 imorgon för att dra till jubbet.. Jobbar bara till 1 så det är skönt, sen hem och göra mig klar tills folket kommer klockan 3 och sedan kommer vänner och så vid 8, ska mest ha lite för fest här hemma sen blir det väl någon pub :)

Vad ska ni göra imorgon?



Natti !

18/6



Sorry att mina uppdateringar inte varit de roligaste de senaste dagarna men har inte haft så mycket att skriva om och sådär. Känns som jag kommit ner i en liten vaka för tillfället men snart blir det säkert sprutt på det igen. Idag har vi bara tagit det lugnt och sådär. Fick äntligen skickat mina klänningar :) Försöker få tag på syrran nu för vi måste hämta utemöblerna eftersom vi ska vara här hemma imorgon så.. Men inget svar konstigt !!

Dan före dan !



Haha vi gick nästan precis upp.. Och mimmi gumman hade ringt från jobb tydligen skulle dom ha midsommar middag där idag och så men ja jag hade ändå inte orkat dra dit efter att ha lagt mig så pass sent i natt/morse.. Hade ju kommit på lite fusk till Sims 3 så då var det helt plötsligt roligt att spela *haha*  Idag sker inte så mycke ska gå och skicka dom förbannade klänningarna eftersom vi inte hunnit de andra dagarna.. Sedan blir det bara en riktigt underbar slappe dag med älsklingen.


Wiiee imorgon är det midsommar !!

Ojdå :P



Hehe kanske inte så bra att vara uppe så här länge? Ska försöka sova fast jag inte är särskilt trött.. Ser om det går att skriva imorgon.. Natti eller vad man kan kalla det nu kl halv fem :P

Vad är det för fel?


Går fortfarande inte att skriva längre inlägg !

Vad är det med blogg.se ??



Varför går det inte att skriva idag ? Börjar bli riktigt irriterad !!

Inte så mycket..



Inte mycket att berätta, jobb gick jätte snabbt och nu är jag ledig i 2 dagar*wiie* Efter jobbet cyklade jag hem med min racer cykel sedan stack jag och älsklingen till Mc donalds och käkade.. Vi vill ju ha glasen annars hade det varit Burger king som gällt.. Så tittade vi lite på tvn medans vi åt och nu spelar han Zelda där nere och jag satte mig en stund här.. Ska väl snart se en film :)


Vad har ni hittat på idag då?

16/6



Steg upp för ungefär 30min sedan av att min mobil och hemtelefonen ringde.. Det var doktorn som ringde för att berätta att mina röntgen bilder såg bra ut, att det inte var något där som skapade min migrän iaf.. Skönt att höra :) Sen steg jag upp och duschade och nu sitter jag och chattar lite med erika :)

Vilken jobbig dag !



Som sagt har bara legat i migrän hela dagen och det har fortfarande inte gått över, vet inte vad jag ska ta mig till..Hoppas innerligt att det går över tills imorgon iaf så jag slipper känna såhär på jobb.. Jobbar 13-19 så lite sovmorgon iaf vilket är skönt.. Så idag har inte hänt nåt eftersom jag knappt orkat röra mig.. Kollat en del på tvn nu på kvällen men inte bra för huvudet så jag fick stänga av.. Ska väl gå och vila igen !

Filmkväll igår !!



Satt och tittade på två filmer igår efter kalaset :)
Det blev mitt stora festa grekiska bröllop eftersom det var år och dar sedan man såg den. Sedan blev det CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC hahaha så jäkla rolig. Dock är det nog mer en tjejfilm men ja ni borde se den..




Gahh migrän!



Fy fan va jag mår kasst idag alltså.. vaknade med värsta migränen. Snacka om jobbigt alltså jag hatar det över allt annat. Önskar det fanns nåt som man kunde ta så man inte kände ett piss för idag har varit den värsta dagen på länge faktiskt.. Stack till doktorn och fick intyg till jobb och snackade lite.. mina röntgenbilder hade inte kommit än. men min riktiga doktor ska ringa imorgon så får se om hon fått dom då istället.. Men jag kan inte slappna av eller nåt idag inte ens ligga och slappa framför tvn :/ Hoppas det går över tills imorgon för jag har redan sagt att jag kommer då..

Kalas för mormor !



Började klockan 15 så när jag och Johan kom dit hade mamma, uffe och brorsan + familj kommit sedan kom några andra från släkten och även syrran + familj.. Riktigt trevligt som alltid och super god smörgårtårta med räkor <3 Love it !! Och till efterrätt var det 2 olika tårtor + äpplepaj med vaniljsås och massa godis och andra kakor..


Jag och vilma





Nicki och syrran :)



Zara gumman <3



Victor och Sandra :)



Haha min vackra mamma med sitt inom 1sek smila nu fint leende och jag :P




Ja där fick ni lite bilder iaf :)

Dagens Outfit !!





Gårdagen fylld med sorg och glädje !



Just det glömde ju skriva hur det var att vara tillbaka i den gamla butiken.. Det var blandade känslor av sorg och glädje.. Saknar ju alla där, dom känns som en familj ju allesammans. Först när jag gick runt där kändes det inte på riktigt bara som jag svävade omkring men sen var det sjukt skoj och riktigt mycket folk så man hade verkligen att göra HELA tiden och tiden gick sjukt snabbt vilket var både positivt och negativt eftersom jag hade riktigt roligt.. Sen kramade och sa hejdå till dom sen stack jag iväg !! Men gahh hoppas jag kommer hoppa in fler ggr..

Tack !


Tack Adde, en räddare i nöden !

Erikas student !!



Jakob och Benjamin kom hit lite innan jag slutat jobba så Johan hämtade bara upp mig så stack vi inom stan snabbt sen hem så bytade jag kläder sen stack vi MOT ERIKA !! Wiiee... Inte så många som hade kommit då när vi kom dit hon har ju haft öppet hus hela dagen så men kvällen skulle det vara party party med vänner så.. Hon blev jätte glad för klockan som vi hade köpt, men ja den var grymt snygg.. Sista i affären dessutom.. Sen började folket droppa in :) och till mat var det tacos, så himla gott... Kvällen var super rolig med massa nya människor och en super glad erika som tappat rösten :P Grattis igen gumman !!!

Tack för att vi fick komma gums :)


Kommer säkert bilder en dag när Erika skickat så.. Just wait and see !!

Lördag :)


Tröttelitrött är jag som attans fick stiga upp tidigare än beräknat eftersom jag skulle fixa håret lite.. blev väl ok men hinner inte pilla mer med det nu för jag ska iväg och jobba fyra timmar..  Kommer nog inte skriva mer förrän imorgon eftersom hela dagen är fullt upp innan vi ska till helsinborg.. Och ja hon har sin studentfest idag eftersom igår när hon tof studenten så hade alla hennes vänner fester o,.s.v. och hon ville hellre gå dit och sen ha festen dagen efter så :) Rätt smart faktiskt.. Så ikväll blir de party party !!!!



Blir aldrig som man tänkt sig !!



Skickade aldrig klänningarna och blev heller ingen shopping idag :/ Blev en riktig slappe dag sedan kom micke hit så lagade vi kyckling med ris och sallad och kollade på the fast and furius 4, har dock sett den på bio innan men ja... Efter den så kollade vi på yes man.. haha rätt rolig ändå faktiskt.. Vet inte hur jag ska göra med kläderna imorgon menar jag vet inte vad jag skulle köpa i stan och även om Johan ville åka in och köpa de imorrn så hjälper de inte för jag vet inte vilken storlek heller ju :( Aja får se hur de blir annars får jag ta på mig mina gamla vanliga trasor..

Pigg och vaken ?



De kan man inte kalla mig iaf. Riktigt ont i huvudet idag men ville heller inte ligga till sängs mer.. Är lite stressad över helgen faktiskt..Ska iaf skicka klänningarna idag för det blev inte gjort igår.. Sen vill jag gärna in till stan och köpa en outfit inför helgen men tror inte älsklingen kommer orka dra in dit och jag orkar inte åka buss och sedan gå där inne i detta vädret ?! Hade det varit sol så fine ! Aja idag sker inte så mycket om vi inte drar till stan, jag skulle fixa naglarna men vet inte hur det blir med det ?! Ska ringa tjejen sen och höra..


Vad ska ni hitta på idag då?

Ge bort en Blöjtårta !!





Ska någon du känner ha barn ?? Då är detta den perfekta presenten kan jag lova..
Min syster är väldigt duktig på att göra dessa såkallade blöjtårtor..
Så passa på !! Bara att skriva i en kommentar med er mejl o.s.v så hör vi av oss.






Hejdå håret !!




Ja nu har jag knappt nåt hår kvar :O Massa knutor där bara håret trilla av.. Aja det växer ut igen så småningom :P

Naww !!



Ska tillbaka till den andra butiken och hoppa in en stund på lördag. Nawww kommer vara såååå roligt. Är ledig fre-lördag från jobb men så var det kris i andra butiken och klart jag hoppar in.. Får bara förbereda allt här hemma så jag kan komma hem snabbt och byta om och sedan dra till Helsingborg och fira Erika :)

Style by stars klänningarna !!




Tyvärr passade dom itne vid brösten :/ Riktigt trist.. Ska dock försöka beställa större storlek och se om de går annars får det vara så.. Inte så lönt att beställa där mer då, synd eftersom deras klänningar är riktigt snygga.. men men ska försöka skicka tillbaka dom redan idag så jag har det gjort.. Man har ju bara 14 dagar på sig så..




Paketleverans :)




Idag när jag kom hem låg det ett paket i brevlådan. Gissa vad? Jo klänningarna hade kommit.. Båda två :O<3




Känns som jag ska svimma !



Jag är riktigt trött idag, FÖR trött !! Och så ska jag till doktorn så måste gå ifrån jobbet 14:00 ungefär så vi hinner hem och slänga av cyklarna och sedan köra in. Och så ska man vara där 10min innan och säga till i receptionen. Usch jag har lust att åka på semester och bara koppla av, känns som jag behöver det faktiskt.. Vi har ju snackat om att åka till vinter men vet inte var. Men nu har jag börjat bli sugen på Thailand ännu en gång där är allt man kan önska sig på en semester.. Och jag ÄLSKAR shoppa där ;) hehe.. Men ja vi får se är lite andra grejor också som man funderar på ju som hund o.s.v.



Nej nu måste jag cykla !! Hörs väl när jag varit hos doktorn !!

Hmm vad har nu hänt ?


Alltså hmm det går inte att lägga in bilder på datorn varken från mobil eller kamera.. Undra vad som hänt och min älskade datanörd jobbar så han kan inte hjälpa mig :/ Aja hoppas det funkar imorgon annars får han kolla och se om han kan fixa det..

Onsdag !!


Har mått lite konstigt idag, helt yr och illamående men kämpade ändå vidare på jobb. Ska dock försöka lägga mig tidigt för jag är riktigt trött och eftersom Johan inte är hemma så brukar det bli att jag lägger mig lite tidigare.. Imorgon ska jag till doktorn så ska gå tidigare från jobbet. Älsklingen ska antagligen köra mig dit.. Har råkat slänga lappen med förberedelser så ingen aning om jag skulle strunta i mat eller så imorgon.. Aja...

Jäkla cykel !





Hade ju ställt den i korridoren på jobb så var där punka idag när jag kom dit :O tror det var dom riktigt små glasbitarna jag råkade cykla på igår till jobb.. Men ja så pumpade vi den men efter ca 5-10min igen så var där lika mycket punka igen så pumpa vi ännu en gång men sen när det var dax att gå hem var där punka igen.. Så snälla Torsten körde mig en bit och släppte mig vid maxi och då är jag nära hem så.. Tack så jätte mycket :) Så slapp man gå 40min när man redan var så himla trött..

Midsommar !!



Ja nu var en viss del av midsommar iaf bestämt det var att vi ska ha familjemiddagen här hemma :) Johan ska till blekinge med släkt, familj och vänner men jag ville inte ta ledigt från jobb så.. Slutar dock kl 1 så det är lugna puckar.. Ska fira med familjen här som sagt sedan på kvällen är det lite snack om Party party men får se...


Vad sker för er del på midsommar?


Style by stars !!


Klickade precis hem två klänningar därifrån kunde inte låta bli super snygga ju.. Dock tar den ljusrsa 4 veckor innan den levereras :/ men men kommer säkert något tillfälle jag kan använda den.. Sen den andra tänkte jag ha när mamma fyller år, vi ska antagligen ha BIG party then ;)




Grattis mormor !!



Idag fyller min älskade mormor 75 år så ringde henne direkt när jag kom hem och gratulerade. Det hade varit full rusning hemma hos henne idag tydligen. Mamma hade varit där en sväng sen brorsan och sen syrran och sen några av mormors vänner :) så det har ju varit roligt för henne.. Hon ska ha kalas på söndag så då träffar jag henne <3




Finally hemma !!


Adde körde mig hem idag, tack :) Eftersom det regna och sådant skit.. Så fick ställa in min cykel i korridoren på jobb. Idag har varit en riktigt seg dag faktiskt. Tiden har gått jätte sakta men man har haft sjukt mycket att göra.. Jag skulle bygga in lite varor men hann mest bygga om till mer plats sen sprang jag fram och tillbaka mellan kassan och lagret ang mopeder och andra stora saker :P Men det är nice när man har mycket att göra..

Tiden tickar !!


Väldans vad klockan var mycket, trodde inte den hunnit bli så mycket redan.. Så får väl ta och lägga mig nu om jag ska orka jobba så många timmar imorgon.. Ska bara ner och säga godnatt till killarna och be dom sluta skrika på spelet.. Haha.. Aja natti natti






Härlig dag !



Var hos Marlene och sprutade mig :) riktigt nice kan jag ju säga.. Thanx ! Sedan stack jag och snutte hem och lagade mat, blev spagetti och köttfärssås eftersom det var snabbt och enkelt.. Sedan kom kristian och i samma veva kom syrran + familj och ville ut och gå.. Så gick med dom en runda :) sen väl hemma så hade robban också kommit så nu sitter dom och spelar nåt pang pang spel :P och jag spelar sims 3 fast jag är sååååå trött på det men finns inget annat spel just nu jag är sugen på så.. Imorgon är det jobb som gäller 9-19 dryyygt !!


Hänt hos er idag då?

The sims 3!




Har ni testat det än ?
Jag är dock redan trött på det, tycker det är sjukt tråkigt att man inte kan flytta in fler familjer i samma område lönt det då finns hus som är lediga och tomter som är tumma? Dock vet jag att om man skapar en ny familj så hamnar den ju i " samma" landskap men ändå ett nytt ja om man då flyttar ut familjen sedan raderar det landskapet så ska familjen finnas i det gamla landskapet och på sätt flytta in där. Jag har dock inte testat hur det blir faktiskt.. Men det är det som är tråkigast med Sims 3. Jag brukar älska bygga hus sen byta familj och bygga ett nytt o.s.v. men nu måste man ha 1000tals familjer där i början vilket inte känns alls roligt bara klyddigt.. Får hoppas det kommer en expansion som ändrar det sedan tycker ni inte?!



Godmorgon eller nåt


Har dock varit uppe i en timme ungefär tror jag... Steg upp och gick direkt in och ducha sen satte jag mig här :) Väntar på att min andra hälft ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans ♥ Skulle behöva formatera om min dator men då måste jag installera om Sims 2 och alla expensions också vilket är drygt.. Föresten har ni spelar sims 3 än ?

.....



Nej nu ska jag ner och lägga mig i soffan och titta när älsklingen spelar Zelda innan jag ska sova..
Imorgon är jag ledig så ska sova länge innan jag ska ta mig till stan !!

Night night sleep tight !!

Twilight paret ett par på riktigt eller ej ?!








Som ni säkert läst och hört en del är om en eventuell romans mellan Kristen Stewart och  Rob Pattinson men som många av oss inte tror på. jag har inte trott det men nu påstår dom att  Emma Watson har bekräftat att "Twilight"-stjärnorna är ett par.



Vad tror ni ?



Läs hela artikeln här --- > twilightkärlek


I hate it when !!!!


Folk frågar om hjälp och måste man då gå ifrån ca 1 min för ta reda på svaret springer dom direkt till nästa person också så vi helt plötsligt är två som hjälper samma ^^





Kalas time !!



Älsklingen hämtade mig efter jobb. Så fick vi snabba oss hem och kasta av cykeln sen köra rally hem till hans föräldrar eftersom Mattias fyllde år. Så hade dom varit snälla och väntat med att äta tills vi kom :) Jätte god kasler med potatissallad och sallad.. Och efterätt var det rabarberpaj med vaniljsås, jätte jätte gott.. Så har vi suttit och snackat och garvat en del faktiskt,.. Haha en hel del vilda diskutioner men roligast var nog när alla sönerna skulle ställa upp på ett foto.. Jag, erika och josefin garvade nästan ihjäl oss..


En toppen kväll rent ut sagt !!!

...



Have to sleep !!
Ska jobba imorgon ..
Sen ledig måndag :)
Hörs imorgon kväll!
natti !!

En kväll with my girls !!



Gick till jobb idag som sagt eftersom tjejerna skulle hämta mig där.. Tog ungefär 40min :O haha.. Aja skönt att gå ändå faktiskt.. Och glad blev man när dom påminde en om att det är en röd dag = dubbelt betalt hela dagen.. Töserna kom ungefär kvart i fem och hälsade på lite och störrade sig ;) Sen stack dom ut och väntade på baksidan på mig.. Så bytade om snabbt så jag kom ut och så for vi iväg *wiiie* Längtat tills denna dagen eftersom vi inte ses alls ofta mer på jobb, och sofia gumman ser man aldirg typ så.. Riktigt skoj har vi haft.. Mimmi gumman lagade sjukt god kycklinggryta med ris och sallad, fiii fan vad gott det var.. Så tittade vi på 3 filmer, tror den första hette stjärnorna i taket ( annars var de nåt liknande) sedan P.s I love you men den hade både jag och mimmi sett innan men den är så sjukt bra.. Vi satt och böla oss igenom i stort sett hela filmen.. Sedan blev det en chihuahua från bevely hills lr nåt sånt, hahahahaha så jäkla söt och rolig film.. Nu blev man ännu mer sugen på att skaffa hund jueee :P Sen satt vi och snacka ett tag innan älsklingen kom och hämtade mig <3 Tack snutte...


Tack töser för ikväll <3 Lova ya !!
Får ta och göra detta snart igen gumsilumser ..


Marcus student !!



I fredags var vi som sagt på marcus student, glömde dock kameran men killarna är ändå så kameraskygga så..Men han har kanske nån han kan skicka sen ?! Riktigt trevlig kväll.. jag och älskligen steg upp rätt sent sen skulle vi in till stan för jag skulle köpa en klänning som jag hade kollat ut och så skulle vi köpa öl till marcus.. Klänningen var dock slut så då kom dagens ilandsproblem, vad ska jag ha på mig? Sen stack vi och köpte ölen och vodkasnapsflaskor och ett coolt ölglas. Sen blev klockan 16:30 snabbt som fasiken for vi hem för att göra oss klara.. jag kastade mig in i duschen sen fick jag föna hået torrt medans älsklingen duscha.. Sen skulle jag välja kläder ?! Men tillslut blev det min blå klänning.. Så blev klockan över 18 :O och vi skulle vara där 18.. Gaahhh!!!! Körde i 190 och hämtade upp sebbe sen snabbt hem till marcus :P Sen kom Robban efter en stund och ännu senare kom Donnan.. och där var en massa släktingar också för det var både fest för marcus men även hans pappa som fyllde år.. Riktigt rolig kväll, massa god mat och efterrätt !!! Tack för ikväll !!

Home !


Nu är jag hemma ;)

Måste rusa !!



Hade en riktigt trevlig kväll igår.. Skriver mer om det ikväll för jag ska gå till jobb idag så lär ta tid.. Så måste rusa redan nu :) Slutar 17 och sen ska jag va med mimmi och sofia <3

Thingeling!!

4/6-09



Idag jobbade jag mellan 9-19 så därför jag inte skrivit på hela dagen.. men denna dagen har känts så himla konstig tycker jag även de andra på jobbet sa samma sak. undra vad det kan bero på ?! En del hade truckutbildning idag så min "gamla" kassaledare och två av grabbarna från förra butiken var där och skulle gå på den.. Åhh saknar dom såååå!! Dagen har gått rätt så sakta tyvärr förutom de 2-3 sista timmarna som var helt okej. Fast det kändes som vi fick ut en hel del påf ( varor) så får hoppas det var så också för imorgon skulle det komma 22 pall eller något sådant..



Imorgon har jag tagit mig ledig för vi ska på studentfest till Marcus och sådär, visst inte förrän 17-18 men vi ska iväg lite ärende med under dagen så.. Sen jobbar jag lördag och söndag..



nej nu måste jag rusa ner ska se film med älsklingen och robban !!!

Nya skor !



Checka in mina nya skor som jag köpte igår !





vad tycks?

I love !!!!

Marley and me !






Så sjukt underbar film, mer än halva filmen var riktigt rolig men sen blev det lite sorligt så tårarna sprutade åt alla håll.. Men gahh vad go han var <3 inte de första åren dock.. hahahaha..



Onsdag !



Jobbade mellan 8-15 idag som sagt och det var riktigt skönt.. Hann att bygga in en del saker o.s.v. Efter jobbet så hämtade älsklingen mig eftersom vi skulle köpa fläkt och lite annat smått och gott. Sen körde vi hem med min cykel innan vi stack till skoaffären för Johan hade varit underbar och rigt och bett dom lägga undan ett par till mig i Lödde för dom var slut här i malmö och ska tydligen inte komma in igen.. Så stack vi dit så jag kunde köpa dom <3 Tack babe.. Sen köpte vi hem lite grejor så vi kunde laga tacuspaj *gotti gott*  Efter maten stack vi ut och sparkade lite boll*haha* guuud va många år sedan det var för mig.. Fick lite ont i foten.. haha... och efter det blev det film (marley and me)


SÅ det har varit en riktigt härlig dag !!

Dålig uppdatering !!


Sorry att jag inte uppdaterat idag men har haft fullt upp så det kommer antagligen imorgon kväll efter jobb.. Jobbar dock 9-19 vilket är sjukt tråkigt men men.

Ni då? haft en bra dag ?

Paris Hilton's My New BFF


Någon mer än jag som såg det ?! Haha helt pinsamt ju.. Redan efter 2-3 dagar så är det massa backstabbing o.s.v. Riktigt kul när hon valde att kiki fick stanna och hon kallade alla för subbor sen. Haha.. Såna program dom kan hitta på alltså..



Riktigt slapp dag !!


Idag har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Älsklingen steg upp rätt så sent eftersom han hade jobbar till 6 på morgonen och sen blivit terrad på telefonen hela morgonen.. Sen kom min kära mamma en stund <3 Känns så skönt när hon dyker upp och umgås lite.. Saknar henne som attans.. Och undertiden hon var här så kom syrran med töserna också en sväng så satt vi där ute och pratade en del innan alla gick igen..


Efter ett tag lagade jag mat så när vi satt och åt kom Magnus för han skulle låna Johans bil och tvärtom.. Så snacka vi ett tag sen körde vi inom maxi så vi kunde köpa dricka och jag var bara tvungen att ha CHOKLAD :O Sen nu är jag hemma igen och älsklingen är och jobbar.. Han jobbar till 4 i natt :/ drygt..


Och imorgon är det dax för mig igen att jobba 8-15 så det är soft :)


Neeeeeeeeej !!


Steg precis upp och fick ett väldigt oväntat och tråkigt besked.. En av mina arbetskolleger/vänner ska inte jobba hos oss nåt mer. Tyckte dock han var den duktigaste av alla och hjälpte alltid en när man fastnat med nåt på jobb eller vad som helst. Man kunde kalla på honom när som helst och även fast att han hade annat och göra klämde han in att hjälpas med funderingar vid ombyggnad och massa sådant.. Tråkigt nu när alla äntligen börjar komma varandra närmre så ska massa sånt här ske. Gonna miss ya !! :'(

Att vara gravid utan att veta det.



Läste precis en artikel om en tjej som vr gravid utan att veta det.. och när hennes pojkvän var iväg och köpte snus då födde hon på mindre än 10min.. Snacka om mirakel, läkarna kallar lilla pojken för mirakelbarnet..

Lär hela artikeln  här --> Mirakelbarnet

Sådant kan verkligen hända alltså, vad chockad man hade blivit..Hon hade ju tagit sina p-piller och allt.. Visst dom är väl bara 98-99% säkra men ändå.. Ja någon måste ju vara de där andra procenten med som sandra sa :P Mammas jobbkompis dotter födde också barn utan att veta att hon var gravid. Hon hade bara ont i magen så fick åka till sjukhuset och då var det dax att föda ett barn hon inte visste att hon skulle ha.. Så hennes mamma fick sticka ut och köpa säng och kläder och annat som behövs tills dom skulle komma hem..Stress shopping ! Men gud vad skönt det måste vara att jaha nu ska du föda och plopp kommer bebisen ut :O Men sen och andra sidan så vill man känna allt det man känner under de 9 månaderna också <3


Så skönt !!



Så underbart det är att vara ledig. Imorgon är min 4e och sista dag jag är ledig men det har verkligen varit helt underbart att vara ledig dessa dagarna.. Synd tiden går så snabbt bara. Har alltid att göra när jag är ledig men det är roligt och jag älskar att ha att göra faktiskt. Annars blir jag rastlös. Får se vad jag hittar på imorgon, kanske tvingar med älsklingen på något? ;)

New Moon trailern !!




Ledig idag = Shopping !!



Så himla skönt att vara ledig.. Steg upp vid 10 tiden och gjorde mig klar sedan hämtade Sandra upp mig så stack vi och vilma och lille victor till stan.. Riktigt skönt väder att vara ute i så vi gick på gågatan och lite sådant.. Sen satt vi och snackade en del :) Ritkigt trevligt faktiskt.. Får ta en dag snart igen och gå i stan, riktigt nice,.. Blev inte jätte mycke affärer idag men det var roligt och skönt ändå.. Tack för idag :) Så jag kom precis hem och nu ska jag vara lite i trädgården faktiskt.. Så skriver mer senare !!

RSS 2.0