Kvällen !!


Ska snart gå och ta bussen, om ca 10min :)  Så ska jag möta upp töserna på södervärn sen drar vi hem till Mimmi. Hon köpte en kattunge igår så nu ska vi få träffa den. Snacka om att man blir sugen på att ha djur ... Sen ska vi iaf umgås hela kvällen och käka massa gott så ikväll när jag ska hem behöver jag inte ta bussen kan rulla hem istället :)

Vad ska ni hitta på idag??

Americanizing shelley !!



Såg den precis. Den handlar om en indisk tjej som kommer till amerika för att hitta sin fästman som hon blev förlovad med när dom var små. Men han vill inte ha henne för den hon är. Och samtidigt så finns det en amerikan som behöver henne för att få behålla jobbet så dom hjälps åt att göra henne amerikans !!
Helt okej film !! Rolig i mellanåt..

Vi <3





Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet


Att bli Sambo?


Så mycket känslor och tankar det kommer upp när man ska flytta hemifrån och även bli sambo med pojkvännen. Man är jätte glad samtidigt som man är nervös och lite rädd över hur det ska gå. Sen är man (iaf jag) ledsen över att flytta från mammi <3 Jag älskar att bo med henne och vi har det så bra tsm.. Men någon gång måste man släppa taget annars blir det nog svårare ju längre man bor hemma. Men nu hann jag bara bo ensam med mamma sedan oktober så det känns lite som att det kanske var för tidigt för mig att släppa nu. Det var inte planerat att vi skulle flytta men vi har velat bli sambo nu jätte länge så vi bara satt några dagar och tittade på lägenheter/radhus och så fanns det ett ledigt där vi velat bo hela tiden :) Och då ville vi inte bara den skulle glida oss ur händerna.. Så såklart vi budade... Och vi vann !! Och det är så spännande och underbart att flytta tsm med Johan. Detta har vi längtat efter länge och äntligen så är det dax <3 Bara 6 dagar kvar nu... Är så otroligt glad över att vi ska bli sambo... Men kommer sakna min mammi så otroligt och ja vi kommer ses ändå som alla tvunget ska påpeka men tittar man på våra schema kan vi inte ses förrän Maj månad och så länge vill jag inte att det ska gå mellan varje gång jag vill träffa min mammi ju.. Visst vi kan ses på kvällen efter jobb men oftast slutar vi rätt sent och då orkan man inte med att vara sådär över social. Men vi får iaf ringa varandra lite oftare, hoppas jag iaf att vi kommer göra... Det som är roligast med att flytta är att man får inreda det precis som man vill ha det :) Vi vet redan exakt hur vårt storarum ska se ut och var vi ska köpa grejorna för att det ska se ut precis sådär. Men resten av radhuset är ett mysterium. Ingen aning hur jag vill det ska se ut. Jag har ju massa ideér till köket och badrummet men alla säger att vi borde vänta med badrummet eftersom jag vill ju kakla om hela skiten :P  Får se vad min älskling säger om saken sen <3 Kanske kan övertala honom ?

Aja nu fick jag iaf skriva av mig lite över vad jag känner om flytten...


Sovmorgon?


Hmm ja egentligen skulle jag ju ha sov morgon idag men vad händer?! Jo något pucko ringer hit.. Säkert en jäkla försäljare lr nåt, dom borde fan ha bättre tider så dom inte ringer och väcker folk. Jag blir galen på sånt här när jag äntligen skulle få sova ut. Men aja nu har jag längre tid att slappa idag innan jag ska träffa Mimmi och Sofia :) Trodde vi skulle hyra Twilight men den fanns tydligen inte i videobutikerna än :/ tråkigt för alla tre ville jätte gärna se den.. Den är ju så sjukt bra eller vad tycker ni?


Usch man ser ringarna under ögonen så sliten jag är :O


Så himla fin !




Dagen!!


Kom precis hem, samma tid ungefär som vanligt ! Dagen har gått relativs snabbt, har hunnit med en hel del..
* Satt fast plastbenen
* Satt upp antenner
* Fixat så övervakningkamerorna som vi säljer fungerar (visningen då)
* Haft färgutbildning
* Hjälpt Tomas med sina visningar + etiketter
* Städat en del i butiken

Ja det var en del iaf.. Men nu är man äntligen hemma och kan njuta av helgen. Men nästa helg ska vi jobba, dock så flyttar jag ju på lördagen så jag fick slippa den dagen iaf.. Men sure lätt jag kommer in på söndagen eftersom det ger nice med OB :) Fast vill ju även komma igång i radhuse men Johan och hans bror kanske kan riva väggen tills jag kommer hem iaf på söndagen .. *hoppas hoppas*

Annars idag ska jag ta det lugnt. Är så satans trött alltså..
Sen ikväll kommer väl min älskling <3




En väldigt sliten och trött sannix

Nedräkning !!


En vecka tills vi ska flytta !!

Äntligen fredag !!


Och imorgon får vi vara lediga :) Så himla skönt.. Jag ska sova hela dagen och sedan vara med min älskling såklart <3 Idag ska vi ha färgutbildning på jobb sedan göra klart allt vi höll på med idag.. Får hoppas vi blir klara snabbt så vi kanske får sluta tidigare... Men det är säkert ingen risk :/

Har riktigt ont i mitt huvud idag men det är bara för jag är helt stel i nacken. Funderar på att börja gå till en massör men sen nu känns det inte lönt när jag och Johan ska hålla på massa med radhuset och sådär.. Så det får vänta ett tag till..


Vad händer hos er idag och helgen ? :)


Haha !!


.....



Nej nu ska jag lägga mig och slappa tills älsklingen kommer sen blir det väl film och lite chips idag igen :/ inte bra inte bra.. men GOTT :) Så ni får sova så gott.. Natti natti !!

Träna magen?!



Tror ni att denna fungerar?? Någon som provat?
Hur länge måste man hålla på för något ska hända??
Eller kanske bättre med såna plattor man sätter på magen? :P



Ska bli gudmor !!


Min bror ringde mig igår och frågade om jag ville bli gudmor till lille victor.. Och såklart jag vill det :)
Tack så jätte mycket, super roligt !!






Nu gäller det bara att hitta en fin klänning jag kan ha på mig..
Har ni några bra tips???

Gårdagen med the girls :)



Först jobbade vi och var duktiga som vi brukar.. eller hur mimmi? ;)




Världens goaste mimmi :)


Sedan var det dax att sälja Admir :) Någon som vill köpa??




Efter jobbet hoppade vi in i bilen och lyssnade på massa gamla goa låtar man inte hört på evighet. Riktigt roligt !!
Så som


Fast denna hörde vi på engelska men jag föredrar den på svenska ;) hahaha..

Sen efter ca 45 min var vi hemma hos Sofia :) Jätte sött hus och superfint hade dom där inne..
Så satt vi och snacka en del och gick såklart runt och tittade i alla rum. Sen bestämde vi oss för att åka och köpa pizza och kanske hyra Twilight. Så gick vi in i billingholms lilla videobutik.. Hahaha en hylla filmer så tyvärr hade dom inte fått in den så vi åkte till bjuv men fanns inte där heller :/ Så blev ingen twilight.. Så köpte vi med oss pizzan hem..
Jag tog en calzone !!



Så tittade vi på film undertiden men nu är jag för trött för att minnas namnet :/ Och sedan käkade vi chips och tittade på not another teen movie tror jag det var.. Så kom sofia´s ena tjejpolare och hennes dotter en stund.. Sen gick dom efter ett tag och när filmen var slut så gick vi och la oss.. Så snackade jag med älsklingen i tele en stund <3 jag låg ändå i ett annat rum så höll inte dom andra vakna iaf :) Sen somna jag som en stock,...

Hemma igen !!


Ja då kom jag nästan precis hem från jobbet. Denna dagen var heöt knas, alltså under förmiddagen så kändes det som klockan var typ 18 och att man snart skulle få gå hem... Fast vi slutar 16 ;) men tyvärr så var inte fallet.. men vi har iaf fått gjort en hel del ;) Först gjorde vi klart alla ben/strumpor, sen la vi golv i provhytten, sedan började vi klä våra snubbar och stoppade upp dom. Efter det hjälpte Tomas och Hannes oss upp med dom uppe vid taket typ på hyllor. Sedan larmade vi och satte upp prov till regnställ och jubileum tröjorna... Och sen var det dax att klä på byxor och verktygsskäp på några halva dockor även kallingar på vissa.. Haha... Och till sist hjälpte vi katarina vid kassan att sätta upp massa :) Så vi har varit riktigt flitiga idag...




Mimmi sitter och skär till golvplattorna så dom passade i provhytten :)


Ljug aldrig för din mamma !!

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom:
har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit
borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för
säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag.

Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.



Hahahahahahahaha !!!

Nedräkning !!



9 dagar tills vi flyttar babe <3

Onsdag !!



Trött som vanligt ! Hur känner ni er?
Om typ 15 min kommer väl admir och hämtar mig sen är det dax för jobb igen. Längtar bara tills vi är klara med butiken så vi slipper stressa som vi gör. Sen efter jobbet så ska jag och mimmi hänga med Sofia hem, så ska vi vara där tills imorrn. Stiga upp kl 5 och åka till jobb.. Usch usch kommer vara jobbigt som attans att gå upp 5 men kommer säkert somna i bilen på väg ner till jobb..
Glömde nog skriva det igår men vi kanske måste jobba på lördag :/ Vi har inte mycke påf kvar och ingen inplanerad i veckan men blir vi inte klara med all påfen tills fredag måste vi jobba lördag också ^^ Så gick daniel (byggminichefen) till en annan byggare bara ja nu har jag hitat dom med att dom får jobba helgen och sånt .. Helt pantad !! Jag måste ha två dagar att sova för jag mår illa och känner i kroppen att jag behöver sova för orka fortsätta kämpa..
Vad sysslar ni med? jobb/ skola?? tell me :)

Fick hem paket idag :)

Ljus blå tröja, svart kjol och en glittrig bolero.. Super nöjd blev jag..
Tror jag kommer ha det på mig på dopet istället om jag inte hittar något annat :)




Oturs dag !!


Idag har nog varit den jobbigaste dagen på evighet. Jag har slått mig på allt som gått att slå sig på, tappat allt jag burit, snubblat ett par ggr och sedan på lunchen ja då tappade jag banne mig min mat.. Direkt när den var klar i micron så tog jag ut sen så åkte en bit plast upp så den varma "ångan" kom på mitt finger och jag bara släppte skiten av reaktion. Sen bara stod jag och tittade på skitet där det låg på golvet och alla vände sig och blev helt tysta och tyckte synd om mig.. haha sofia sa att  på min min såg det ut som jag visste att det skulle ske !! hahaha... Aja tur sofia hade en extra matsak med sig :) tack gums...



Kollade möbler !!


Älsklingen hämtade upp mig efter jobbet så åkte vi och tittade på möbler. Hittade t.om sen soffan vi skulle köpa på Ilva fast på ett annat ställe i en ännu mörkare färg så vi lär köpa soffan där istället :) Och så tittade vi ju på köksbord och jag hittade 3 olika jag verkligen gillade men det blir nog ändå det jag visade på bild igår iaf för det blir nog snyggast med ett ljust fint kök...  Sen köpte vi bröd och Burger king med oss hem... Zara och Nicole är här hemma nu för syrran och patrik skulle titta på hus idag...


Tisdag ?!?


Vet knappt vad det är för dag ju.. Vaknad runt 6 och kom på att jag stängt av mamma´s klocka häromdagen när hon sov hos Uffe sen har vi båda glömt sätta på den igen. Så jag fick gå in och väcka henne eftersom hon också börjar kl 7.. Tur att jag skulle upp tidigt annars hade det varit mitt fel om hon försov sig :/

Nu ringde admir så måste springa..
puss haii

Sängen kallar !!


Nej gott folk nu ska jag se film och sova :) Så jag ens orkar upp kl 6 igen..
Sov gott allesammans !!

Ojoj !!!

En mamma och en pappa tog sin 6 årige son till en nudiststrand. När pojken promenerade längst stranden noterade han attnågra av kvinnorna hade större bröst än hans mamma och frågade varför det var så.
-Ju större bröst en person har destu dummare är personen, svarade mamman.
pojken nöjde sig med det svaret och sprang ner för att leka i vattnet.efter ett tag återvände han för att berätta att många av männen hade större snopp än hans pappa.
-Ju större den är destu dummare är mannen, svarade mamman än en gång.pojken nöjde sig med det svaret och sprang åter igen ner för att leka i vattnet.efter en stund återvände han till sin mamma för att berätta om sin senaste upptäckt.
Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju längre han pratar destu dummare blir han, säger pojken. haha

Köpa köksbord !!

Detta bordet och stolarna vill vi ha !! tror jag iaf.. Först var v inne på att ha ett mörkt kök men sedan ju mer vi tänkt på det ju mer känner vi för ljust så det kommer nog bli något liknande detta och sedan några vita snygga luckor och nåt nytt snyggt kakel och lite sådär :) Kommer bli urtjusigt.. Älsklingen ska hämta mig efter jobb imorrn så ska vi åka och titta på köksmöbler för vi ska försöka pressa föreningen lite så vi får flytta in tidigare och isf så ska vi ha kalas den 7 mars och då måste vi ju ha fått in lite möbler..




Vad tycks??

Atomic kitten

Hörde den igår när jag såg Bedtime stories.. Riktigt många år sedan man hörde den ju :) det var min favis låt då när den kom ut och jag lyssnade på den dag ut och dag in ..

Atomic kitten - Enternal flames


Kommer ni ihåg dom?

Super fin klänning!!



Hos asos.com... Riktigt snygg...
Försöker hitta något jag kan ha på dop, vet ni någon snygg klänning lr så ??


Om ni missat hur man får fler besökare!!



Hur man får fler besökare och det stämmer faktiskt så bli medlemmar --- > Här .. Och det fungerar kan jag verkligen lova..

Home sweet home!!




 Usch denna dagen har gått så sakta. Fast att vi har så mycket att göra och vi är igång hela tiden så blir det ändå att tiden går jätte sakta, iaf fram till lunchen mellan 12:30 -13:30 sen går tiden rätt snabbt tills vi slutar 16:00 :) Och idag var Lisa från huvudkontoret där och gick igenom personec och imorrn är det vår tur att lyssna.. Kan ju en del redan men kanske något man missat ?! Sen så var ju Mimmi tillbaka idag :) fast hon hade fått en spricka i foten så hon fick larma kläderna så jag och christina tog upp varor och det gick riktigt snabbt :) skönt !! Aja annars idag sker nog inget mer än att jag ska ta det lungt sen får jag väl laga någon mat tills mamma slutar vid 20:00 tror jag eller om älsklingen ska komma en stund så kan vi köpa något att äta ;) hihi...

Måndags morgon !!


Inte härligt att stiga upp idag alltså :/ Vaknat flera ggr även denna natten men har iaf kunnat somna om rätt lätt.. Är riktigt trött idag alltså, förstår inte varför vi kunde ha 2 dagar ledigt menar ingen kommer vara utvilad idag och kommer bara bli värre dag för dag så... Hennes förlust att folk inte orkar jobba på.. Men hoppas iaf vi är lediga nästa lördag för då ska ju vi ha tjejkväll hemma hos Mimmi :) Och en dag denna veckan ska vi sova hemma hos Sofia.. Kommer bli riktigt skoj...

Vad ska ni hitta på idag?


Biodax !!


Kom precis hem från bion med älsklingen <3
Vi tittade på bedtime stories.. Den var rätt rolig och över gulligt masvin.. Hahahaha
Tack för ikväll älskling, jätte mysigt !!
Men nu är det dax att nanna för jag ska ju upp kl 6 :/


Rambo !!

Evighet sedan man träffade lilla Rambo ju, nu när mamma och Uffe var i thailand.. Men igår så kom han hit med uffe och nannade här och så galen han blev av att se oss :) Så himla underbar <3




Nedräkning !!



12 dagar till flytten

Söndag morgon !!


Har försökt sova så länge jag kunnat men har vaknat 1000ggr av ungar där ute, snöskottning, mamma och uffe, rambo.. Ja allt möjligt så nu är jag helt stel i nacken. Behöver verkligen en dag till att vila :/ Men nej tyvärr imorgon är det igång igen. Och vi kommer få minst lika mycket varor imorrn igen som vi hade under förra veckan..

Ska försöka få upp älsklingen nu så vi kan äta frukost :)
Och så skulle jag vilja till Ikea men tror inte han känner för det idag..




Vad ska ni hitta på idag?


Lördag kväll !


Har precis varit och köpt Pringles ;) och snart blir det film.. Ska nog sova tidigt för jag är sjukt trött.. Men jag som en del efter jobb med, riktigt skönt kan jag ju berätta för er.. Haha.. Kommer inte skriva mer ikväll gott folk.. Så ha en trevlig kväll.. See ya tomorrow !!!!!!!!

Kebab pizza !!



Uffe köpte med sig kebab pizza :) Han köpte dom på Rosengård någonstans och dom är så jäkla goda, starka som attans med så man får dricka hela tiden.. hehe..


Lördag !!


Sker inte allt för mycket idag är så fruktansvärt trött. Ska försöka få tag i mamma och höra när hon kommer hem sen ska jag kanske vila en stund för mina ögonlock börjar falla nu.. Annars idag blir det bara att ta det lugnt sen blir det väl film och gottis med älsklingen ikväll <3

Vad händer hos er idag/ikväll?



En trött sanna natten till idag :)

Haha !!



Jag och Dragan stod och mobba varandra !!
Jag bara: Ahhh jag blir galen på dig !! Sen efter typ 3 sek, är du gift??
Så både han och Katarina började as flabba åt mig..


Jag som bara skulle fråga för säga att de är synd om henne :O



Hannes kallade Sofia för fialotta
Jag- HAHAHAHAHA typ så säger min mamma ibland till musen..
Alla brast ut i skratt..
Hannes - Retar man fialotta blir hon helt till sig..

Hahahahaha han mena ju Sofia men man kan tolka de lite annorlunda med :P



Kanske bara vi som har sån kass humor ?!? haha.. Men sen kan vi skylla på att vi är sjukligt trötta också !!

Gott ... gott gotti gott gott !!




Idag bjöd Torsten och Stina på semlor :) Riktigt gott !!


Igår kväll !!



Ja jag lovade ju er lite bilder men sorry blev tyvärr inga från förfesten och det :/ Vet inte varför men tänkte inte på det när vi väl var där. Men ja vi satt i deras över mysiga uterum brevid pool huset.. Gahhh över mysigt kan jag ju säga.. Så hade dom brasan igång och sånt myspys.. Så satt vi där och soft drack och snackade en massa.. Så skulle vi ta bussen in vid 22 men missade den så fick gå in och fortsätta lite tills, sen vid 23 gick nästa buss så den hoppade vi på, sen tog det ett tag in eftersom det var halt.. Men jag hoppade av hemma eftersom jag skulle upp kl 6.. Men det var tråk för jag ville gärna med juee :/ men det kommer ju fler ggr ;) Sen la jag mig men kunde inte somna på ett tag. Och sedan när jag somnat så efter ett tag började grannens unge skrika ^^ typ i 10-15 min sen blev den tyst så somna jag då började den skrika sen tyst så somna jag, och så höll det på hela natten tills jag skulle gå upp kl 6 .. Drygt som attans !! Längtar tills vi flyttar till radhuset !!

Flumm bilder på natten när jag kommit hem, sjukt jäkla trött !!
 

Nedräkning !!



14 dagar kvar tills vi flyttar !!


Under kvällen !!


Sitter hemma vid Johans dator nu medans han gör sig klar och sen ska vi iväg. Sist som vanligt !! Vi åkte till systemet och köpte lite cider sen stack vi in på Coop och köpte energidricka, sedan Jula och köpte musmatta och sedan tog jag ut pengar och Johan köpte BK :) Sen körde vi hit här... Snabbt och lätt !!

Känner redan att jag inte kommer orka med denna kvällen^^ Är sjukt trött.. Vet inte hur jag ska orka.. Haha...

Föresten träffade dragan och Niklas?!?på systemet hahahahahah !!!!

Vad tycker ni ?


Skulle ni vilja att jag har en frågestund en dag snart?

Fredags kväll !!


Ikväll ska vi fira Robban :) han fyller 21... Så vi ska förfesta hemma hos honom och sedan bär det av ut. Antagligen blir det lite pubar i Malmö så. Sen måste jag väl hem runt 24 eftersom jag börjar jobba 7 imorrn.. haha jag kommer vara värre än en zombie imorrn kan jag ju säga... Kommer såklart även ta med kameran så ni får se lite bilder imorrn..


Vad sker hos er ikväll??

Vad larvigt !!




Larverna på fiskavdelningen, vi tyckte dom liknade äcklet (en av byggarna) !!
Och så är det lilla Mimmi med hennes goa miner som håller dom ;)



Seg fredag !!


Fy för segaste dagen alltså och alla har gått runt som zombies, undrar hur det kommer vara imorgon då ?!? Sen vrickade mimmi gumman sin fot :( och dragan sparka på den så det blev värre så hon kansek inte kommer imorrn :O jag kommer vara helt lost utan henne jueeee !!!

Det bästa som finns !!


Det är barn, jag älskar barn så otroligt mycket. Och jag vill själv ha en stor familj men om man ska ha det så ska man veta att man har råd att ge alla barnen en bra och stabil uppväxt. Jag hade gärna haft barn nu men vi har väntat tills vi flyttat ihop och har stabila inkomster vilket vi kommer ha nu när vi flyttar så drömmen närmar sig. Jag har alltid känt det att jag vill vara mamma det är min högsta dröm, och ja jag vet att allt inte är en dans på rosor. Jag har passat mina syskonbarn många ggr och vet att det är mycket jobb och att man är helt slut speciellt de första månaderna. Men det är ändå något jag längtar efter <3 Så kanske inom en snar framtid ?!?



 

Nedräkning !!

15 dagar kvar tills flytten <3

Kvällen !!



Har nästan precis ätit Burger King med min mammi. Hon slutade kl 8 sen hämtade hon upp mig så köpte vi bröd och lite sådant och så Bk såklart ;) Så kollade vi på antik rundan, haha jag hatar sånt men mamma gillar de så jag fick stå ut.. Men man förstår inte hur sånt man tycker är skräp är värt så himla mycket :S Jag hade sålt det med en gång isf.. haha.. Snart dax att sova igen så man orkar jobba lite imorrn iaf ..

Åhh nej kom precis på att jag glömt köpa mat tills lunchen imorrn. Skulle ju göra de på Coop men glömde helt totalt bort det :/

Martin Svensson vem ???


Hahahahaha idag stod mimmi och sjöng nåt jag inte hört innan..
Så sa Hannes nåt och Mimmi bara till oss två
- Det är ju Martin Svensson
Jag och Hannes såg ut som frågetecken och vände oss och titta på varandra
Mimmi bara
- Yeah yeah Wow wow
Både jag och hannes samtidigt JAHA HAN !!!!

Hahahahahaha så jäkla roligt, om man var där då ;)

 


Utmaning !

Sofi har utmanat mig i nått annorlunda & kul =)

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta den.
(Du ska alltså skriva vad du tycker om det jag radat upp på min lista, sen skriva en egen)

Sofi´s lista
Hon har alltså listat 5 maträtter som hon tycker är oätlig.. Och sen ska jag efter varje rätt skriva om jag hade ätit det :)

1) Kaviar i alla dess former: Om jag hade varit tvungen så fine, skulle dock aldirg köpa de själv.
2) Leverpastej: Går bra till gurka, men inget jag ätit på några år nu.
3) Musslor: Aldrig i livet jag skulle stoppa de i munnen !!!
4) Rotmos: Nej nej nej inget för mig
5) Getost: Inte det heller nej

Min lista över otätlig mat
Denna lista ska alltså ni som jag utmanar kopiera, sen skriva vad ni tycker om maten..

1) Sniglar
2) Friterade gröshoppor
3) Anka
4) Potatis
5) Kåldolmar

Jag utmanar: Marie , JosseMalin, Natta och vem som vill !!!

Då var man hemma ja !!


Haha vilken flummig dag det varit på jobb idag :) Alla har varit så trötta så vi har kunnat sjunga och säga vad som och alla bara garvar hela tiden typ.. Så jäkla skoj !! Sen är det ju riktigt roligt att mobba varandra för vad man säger där man bor o.s.v. som gump, ballar, ball, klyddigt ;) hahaha... Men ja jag är sjukligt trött och har huvudvärk. behöver verkligen sova ut så jag längtar som fasiken till söndag då vi äntligen är lediga !!! 

Tjena mittbena!!


Sa loppan till en lus ..


Nu är man uppe igen men tyvärr känns det som jag ska huvudvärk :/ Inte haft det på evighet nu... Men hoppas det försvinner snabbt igen annars är det ännu drygare att bygga upp varuhuset..  Men idag ska jag bara larma massa kläder så, iaf några timmar lär det ta...Sen slutar jag 16 som alltid och älsklingen vill att jag ska komma hem till honom men jag får se om jag orkar åka bussen, då är jag inte där på evighet för jag vill ju äta och sådant när jag kommer hem efter jobb. Men men vi får såklart se sen hur bussar går och hur jag mår..


Vad ska ni göra idag då? Skola/ jobba ??


Natti natti !!


Nu har älsklingen också kommit så nu är det dax att nanna. Ska ju upp 6 som vanligt, snacka om att man inte vill resa sig när klockan ringer. Och imorrn ska Johan upp en timme innan mig så jag lär vakna då sen inte somna om förrän de är försent igen :/ men vad gör man inte för att få sova med sin darling <3

Natti natti allesammans !!

Blogg.se som vanligt


Ja som vanligt är allt segt och när det väntat för länge blir det error ^^

Döda sin fru/man? Haha !!

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Har tagit slut :/


Hayden och Milo har gjort slut, dom som är så söta tsm..






Tydligen handlade det om konflikt om deras olika livsstilar. Dom var på olika stadier här i livet o.s.v. Hon är ung och gillar att gå ut på nattklubbar i Hollywood och det är inte hans stil. Lite tråkigt ändå.. Men 12 år är ändå rätt stor skillnad !!



Hur sjunger ni ??


Vi kom in på en barnvisa idag nu i slutet då alla var trötta..

Bro bro breja , alla har väl sjungit den någon gång i sin barndom?

Men ja iaf vi här nere säger tydligen

Har du tagit prästens sko
prästens sko, prästens sko
har du tagit prästens sko
guld lr silver?



Medans Kalmar och helsingborg säger

Har du tagit prästens sko
prästens sko, prästens sko
har du tagit prästens sko
ja eller nej?



Så tycker då Kalmar (mimmie) och Helsingborg (sofia) att vi sjunger fel och tvärtom och skulle kolla upp vilket som var rätt.. Men båda var rätt när man läser om det..

--> Två av deltagarna bestämmer vem av de båda som ska vara "ja" och vem som ska vara "nej", detta utan att någon av de övriga deltagarna hör vem som är vem. Man kan även välja andra motsatspar, sol eller måne, guld eller silver etc.

 Så i detta fallet vinner ingen ;)


Hur sjunger/sjöng ni den???





Tjosan i trosan !


Kom hem för en liten stund sedan och har suttit och pratat lite med mammi <3 Men sedan ringde syrran så dom snackar fortfarande. Tråkigt eftersom nu när mamma äntligen är hemma vill man bara snacka om allt som skett o.s.v. Jobbet gick rätt snabbt idag, massa påf så.. Gick segt fram till lunchen 12:30 sen sprang tiden iväg sen var det dax att gå hem. Snart ska vi väl köpa något att äta lr så, hon saknade pizza nu när hon varit borta så länge. Haha..



Hur har er dag varit idag?



Idag kommer hon !!


Idag kommer min kära mamma hem efter 20dagar i Thailand för er som missat det :) Som jag har saknat henne.. Hoppas hon är hemma när jag kommer hem efter jobb men ja vi får se. Jag har gjort av med lappen där tiderna stod så har ingen aning ens när hon kommer :/ lite drygt..

Klänning för dop !


Jag kan inte hitta någon klänning att köpa tills Victor ska döpas.. Jag vet redan vad jag ska ha på mig på Nicoles dop men ingen aning till Victors..

Hittade denna på nelly.com

Men jag vet inte, kanske lite kort att ha i kyrkan?? :P

My love !!


Idag hade min älskling lagat Tacos när jag kom hem efter jobb ♥ Super duper gulligt och snällt för jag var vrålhungrig och på dåligt humör... Men det fixade han snabbt till *hihi* Längtar tills den 6mars då vi blir sambos.. Kommer vaa så himla gosigt och underbart. Och roligt att få inreda och måla allt :) Längtar längtar !!



Katastrof !!


Jaha nåt hr hänt med min blogg sida så både headern och bakgrunden försvann så fick göra om en massa o.s.v. och nu kommer jag inte å hur jag får bort det där rosa och orkar inte slösa tid på det nu ikväll när jag snart ska börja städa så att jag sedan kan slå mig ner och spela och ta det lugnt :) Men ja riktigt irriterande kan jag ju säga att det är..

Tror ni mamma blir glad ??



Imorgon kommer min kära mamma hem och hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag haha.. Vi ska ta ett ryck sen och städa, diska och kasta skräp. Men eftersom vi bor på 4e våningen och inte ofta går ut på den sidan där soprummet är så drar man ju sig för att gå ner bara för kasta skräp. Och sen har vi ju möblerat om lite i storarummet eftersom vi ville koppla in våran egna tv och se film och våran hemmabio.. Men nu när vi åt middag såg jag att mammas ena blomma råkat dö :(


Så här ser det ut just nu !!!


Disken för igårkväll och idag !! men snart ska den bort...

Älsklingen mitt inne i allt :P

Kartonger och mög överallt !!

Skrääääp !!!


Haha fy jag skäms över skitet men det har faktiskt varit städat fram till i söndags, men efetr där har vi slackat lite ;)

Ojdå :)


Igår fick jag massvis med nya beskökare :) Väldigt trevligt och hoppas ni stannar.. Kom gärna med förslag på vad ni vill höra mer om och sådär så ska jag försöka fixa det..




Hälsning från Pattaya!!

Fick ett mms av Uffe och Mamma innan  :) Sååå bruna asså, jag blir helt avis nu ju..



Barnvakt <3


Linda + familj kom och hämtade mig efter jobb för jag skulle passa Nicole medans hon var med Zara och red. Älskar att vara barnvakt men lite frustrerande när man inte vet vad lillan vill :/ Då tycker man så synd om henne för hon inte kommer till ro. Sen när hon väl somnat så fick jag sms så Nicole, jag och patrik hoppade alla till. Så då vaknade hon igen :( Sen när syrran och Zara kom hem käkade vi spagetti och köttfärssås, riktigt gott.. Sen snacka vi och jag gosa me Nicole men sen blev hon galen på mig haha så Linda fick ta över.. Sen kom Johan in en stund sen åkte vi hem ...




En ny vecka !!


Jaha då var det måndag igen och helgen sprang iväg som vanligt. Admir och Christina kom och hämtade mig runt 6:30 som vanligt :) Sen på jobb hade vi morgon möte som vi brukar lite snabbt. Sen målade jag och Mimmie klart bräderna vill höll på med och sedan höll vi på med etiketterna hela dagen tills vi slutade 16:00 så det var riktigt soft :) Dagen gick faktiskt riktigt snabbt.. Och jag, Mimmie och Sofia bestämde att vi ska ha tjejkväll den 28feb när Mimmie fått hem sin lilla katt.. Så ska vi käka och kolla på film och melodifestivalen tsm :) Nice nice...


Blogg.se !!



Gaahh blir galen på att det är så jäkla segt med allting :/

Pretty Woman!!



Har precis kollat klart på Pretty Woman, verkligen en klassiker..



Fler besökare till din blogg/hemsida !!



Klicka och bli medlem -- > Här . Sen är det bara att sätta igång så automatisk får ni massa besökare :) sjukt bra !!

Usch :O

Satt och kollade på djur på blocket efetrsom vi funderar på en liten Chihuahua hona. Men ja jag vet inte ändå som sagt vi funderar.. Så började jag titta på andra djur och då hitta jag dessa naken marsvin :O haha usch usch... Måste vara obehagligt att ens klappa den :S Tur det finns folk som kan älska dessa fula saker för vad dom är så dom har det bra iaf.. Men jag skulle aldirg kunna röra dom..




Söndag idag !!


Vaknade för ett tag sedan så har jag ätit frukost, slängt in tvätt i maskinen, diskat (vi har ingen diskmaskin) och torkat borden och lite sådant så nu ser iaf köket bra ut igen..  Bara dax att ställa tillbaka alla möbler på sin plats i storarummet sen... På onsdag kommer mamma äntligen hem <3 Som jag har saknat henne, helt sjukt... Och så flyttar vi om typ 3 veckor så då vill jag ju ta vara på tiden med mammi <3 Annars vet jag inte riktigt vad som sker idag, magnus kanske ska komma och snacka lite förstärkare med johan nu när vi har vårt hemmabio system :) och så ska johan hem och hjälpa sin mamma med hennes dator.. Efter det har jag ingen aning men det blir väl att slappa och njuta av ledigheten för imorrn börjar allvaret igen :/




Älskar dig mammi <3


Changeling !!



Angelina Jolie spelar huvudrollen. Egentligen avskyr jag den människan men för en gång skull var hon riktigt riktigt bra. Jag tyckte filmen var suverän, så sorgligt att det är en sann historia :/ Tänker dock inte berätta så mycket eftersom jag inte vill förstöra för er andra som ska se den senare.. Kan bara säga det att man blir arg/ledsen och riktigt irriterad...
Men ni bör verkligen se den !!



Alla <3-ans dag !!


Ja då var alla hjärtans dag över dådå.. Riktig myspys dag ♥


Började med att överaska älsklingen med ett mysigt bad med tända ljus och rosenblad.



Sedan var det dax för räkmackor och melodifestivalen..
Fast älsklingen fortsatte koppla in vårt nya hemmabio system haha..
Det var våran alla hjärtans dag present till oss båda :)




Vi har ändrat om en del i storarummet eftersom vi kopplat in vår egna tv på ett ställe sen mammas på ett och lite sådär. Så det ser ut som ett bombnedslag här hemma nu.. hehe..

Sedan var det dax för efterrätt och film (Changeling)




Riktigt underbar dag/kväll med dig ängel <3
Kan inte tänka mig ett liv utan dig..
Längtar tills vi blir sambos på riktigt, bara några veckor kvar nu :)








Melodifestivalen !!



Jaha tyckte ni det var rätt som gick vidare lr? :)
Själv tyckte jag att det var bra att H.E.A.T gick vidare iaf... Men sen missa jag vem den sista var som gick vidare?
Jag var och försökte vräka upp ananasburken med mina verktyg för tydligen har vi ingen konservöppnare.. Hahaha men ja tillslut lyckades jag få upp den :) Men ja tillbaka till melodifestivalen..
Vilka tyckte ni var bäst??

Min lista för dagen:
1. H.E.A.T
2. Amy
3. Måns
4. Lilly och susie

Haha resten va skit.. Speciellt Markoolio han var ju ett skämt !!

Aja nu ska jag in till älsklingen igen och se changeling <3

Skriver mer om denna dagen imorrn + bilder ;)


Då var man vaken igen !



Har sovit rätt bra faktiskt, så kom ju älsklingen hem runt 5 i natt då han slutade jobba. Så kröp han ner i sängen o kramades lite innan vi somna igen.. Sen nu vaknade jag för några minuter sedan och är vrål hungrig men smöret är slut :/ så får käka lite jogurt till älsklingen vill gå upp isf så vi kan köra o handla smör och lite smått till ikväll.. Vi har bestämt oss för att ha en mysig hemmakväll och ta bion nästa vecka när Bedtime stories har kommit ut :)


Skriver mer senare.. Thingeling

High school musical 3 !!




Kollade på den precis (vet helt efter alla andra) men men..
Länge sedan jag la upp vad jag sett för film så fick bli nu..
Den var iaf riktigt bra :)



Kniv och Gaffel !!



Vi köpte hem mat från Kniv och gaffel idag..
Jag åt friterad rödspätta med potatis, remoladsås och sallad.
Och älsklingen åt köttbullar och potatis med brunsås, lingon och sallad.
Dom har verkligen super god mat där..







Hittat den rätte !



Soffan, eller ja vi har hela tiden valt mellan denna på ILVA eller en på mio men idag bestämde vi oss för den på ILVA :) Visst den är mörk grå och jag vill egentligen ha en svart men vi har inte hittat en svart som verkligen varit skön.. Och så vet vi inte vilken kombination vi vill ha heller.. Antingen 3an och 2an eller den med divan och fotöljen (fotöljen får man plats typ 2 pers i) Men vilket fall blir det runt 17 000 kr... Men svårt val som sagt av kombination,tur det är några veckor till vi kan fundera ..






Kissie!!



Kissie har blivit galen
Tryck på namnet så kommer ni till hennes blogg

Amma någon annans barn?


Hade ni kunnat göra det??


Såg ett program för något tag sedan där det fanns någon mamma som ammade massa andra barn än sina egna :S och sedan var det någon som ammade sina när dom var 4-5år. Så hängde dom där i vars en tutte.. Man blev riktigt chockad av att glo på det alltså.. Kanske bara jag som är konstig för jag tycker inte det är klokt :S



Salma Hayek ammade ett annat barn när hon var i Afrika för ett tag sedan för hjälpa de krigsdrabbade familjer. För mamman kunde inte riktigt amma pojken. Vid sådana tillfällen kan jag tycka det är okej att amma någon annans barn, inte för att jag någonsin skulle få för mig att göra det men menar det är bra det finns människor som kanske hjälper andra genom att amma deas barn lr så. Men det måste verkligen kännas konstigt att ha någon annans barn suttandes där ...


Aja vad tycker ni om ämnet??


Fredagen den 13e !!



Hänt er något speciellt idag?
Jag är bara allmänt klumpig så inget särskilt här..
FIck dock sluta tidigare, redan 13:45 istället för 16 + att hon bjöd på 30min på lönen så får lön fram till 14:15 ;)
Riktigt snällt, men det är för att vi kommit så långt i planeringen så.. Snart ska älsklingen komma så ska vi skriva under massa papper till lånet och skicka iväg det och sedan ska vi åka och kolla på sofforna igen och se om vi kan välja.. eller hitta en ny?! haha...

Fredag !!


Jag är helt slut i huvudet och kroppen alltså. Hoppas vi får sluta tidigare idag för många av oss har knappt nåt att göra nu när byggarna inte är där.. Det jag ska göra på min avdelning tar högst 30min. Sen ska jag hjälpa Mimmie med sin och det tar kanske högst 1 timme och Sofias avdelning har dom inte ens börjat bygga så hon hjälper oss och då kommer allt bli klart sjukt snabbt... Sen får vi väl gå runt och hjälpa alla andra så får hoppas dom inte heller har mycket att göra så vi kan som sagt gå hem lite tidigare.. Jag har riktigt ont i huvudet idag :/  Får verkligen hoppas att det går över iaf...

Nej nu ska jag gå och äta + bre mackor till frukosten på jubb...

Skriver mer när jag är hemma igen i eftermiddag..

Kiss and hug

En rolig affär!!


Har ni varit inne på Cool Stuff någongång?
Tydligen fanns dom i Malmö såg jag på hemsidan i förrgår så idag hämtade syrran, Zara och Nicole mig efter jobb så stack vi in och glodde lite och jag köpte en sak jag ska använda på alla hjärtans dag till en sak. Kommer sätta in bild efter den dagen så..




Mellan centralen och Stor torget ligger den :)


Sen gick vi ut i bilen så Nicole kunde få lite välling <3




Sedan gick vi in i en som heter Tiger, hade aldirg varit där men det fanns massa små prylar och lite sånt skoj.. Jag köpte sallads bestick med smileys :) och presentpapper för nu börjar ju alla kalasen igen..



Sen körde dom hem mig så nu ska jag slappa till älsklingen ringer och säger att han slutar så sätter jag på maten :) Ska äta kyckling, ris, salld och brunsås ...


Today is Torsdag !!



Usch önskar det var fredag alltså. Men idag blev iaf jag och Mimmie klara med hushålls avdelningen och var super snabba och duktiga, satt fast alla visningar och hyllor + etikettshållare och etiketter och sen i slutet så körde vi bort lite saker från klädestorget för imorrn ska det komma massa pallar med varor så.. Sen fick vi ju våra nya skor ... Ska ta foto på dom imorrn lr så om jag kommer ihåg det så ni får se ...



Och jag är super trött
(även om de inte syns på bilden)




Utmaning !!

Utmaning!

Blev utmanad av Josse

Regler:
Länka till den som utmanat dig.
Berätta 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Utmaningen:
- Jag vill bli mamma snart
- Vill leva hela mitt liv med Johan <3
- Jag jobbar för mycket ;)
- Blir snart sambo med Johan
- Vill ha hela min familj i närheten alltid, gärna som grannar
- Mina liltår är små och knubbiga
- Jag ska snart gå och laga mat


Utmanade
:
Natha
Beciell
Emmy
Malin
Anny

Marie
Tessie





Trött fast ändå inte ?!?


Jag är riktigt trött men sen ändå inte, sov typ hela kvällen igår efter jag kommit hem så jag borde inte vara trött men jo det är jag. Men sen känner jag mig ändå utvilad så jag har ingen aning... Admir och tjejerna kommer snart och hämtar mig så jag måste käka snabbt och göra mig klar :) Jag och Mimmie ska fortsätta borra fast hushållssakerna idag.. Hahah


Aja See ya later !!

Service !


Älsklingen kom hit för ett tag sedan och då låg jag och sov för jag var sjukt trött och har huvudvärk.. Så lagade han middag till oss <3 och nu diskar han.. Han är så himla underbar som kommer hit och tar hand om mig.. Jag ska lägga mig igen och hoppas att huvudvärken försvinner helt iaf, sen ska vi väl se film och mysa så lär inte skriva mer idag gott folk..






Härligt !!


Att komma hem från jobbet och slappa vid datan... Med en macka med gurksallad och jordgubbs yogurt samtidigt som jag spelar Age om empire 3 The asian dynasties..


Alla hjärtans dag ?!?


Några ideér av vad man kan köpa/hitta på till sin älskling??
Vi ska gå på bio iaf det vet jag sedan har jag någon ide till ;) men vad jag ska köpa har jag ingen aning om..




En riktigt rolig dag!!


Idag gick allt på jobbet så himla snabbt för jag och Mimmie hade så himla skoj tsm.. Och alla och då menar jag verkligen alla hörde hur vi garvade... Först larmade vi kläder vilket inte var så skoj men sen när det var dax att sätta upp visningar på hushålls saker och sedan borra fast dom då hahahahaha kunde vi inte sluta garva.. Den jäkla skruvdragaren var så satans tung så vi orka knappt hålla den mer än 3-5 produkter... Och så fick vi inte i skruvarna och bara garva :) Sen kom byggarna och kallade oss kling och klang :P hahahaha...

Hittade en klänning!!






Som jag inte riktigt vet om jag ska köpa.. Vad tycker ni?? Tror ni jag skulle passa i den??


Ysch !!

Vill krypa ner o nanna igen, är sjukt trött o börjar redan få huvudvärk :( Och så saknar jag ju min ängel redan <3 Han drog till sitt jobb vid halv sex lr nåt.. Längtar så mycket tills vi bor tsm så vi kan ses varenda ledig minut...

Nu måste jag snabba mig innan Admir hämtar upp mig :)
Thingeling






Helt slut i rutan!!



Vilken dag alltså.. Orkar inte ens skriva om den.. Jobbade mellan 7-16 och Marie kom och hälsade på under lunchen :) Trevligt trevligt... Sen direkt efter jobb hämtde syrran mig så passade jag Nicole medans hon var med Zara och red..Så åt jag middag där och slappade tills älsklingen hämtade upp mig runt 9 eller mer.. Minns knappt !!

Ska iaf sova snart :)

Tjenixen !!


Pigg och vaken??
Jag är iaf vaken men inte särskilt pisgg men måste vänja mig nu när jag kommer jobba denna tiden fram till den 12 mars då butiken ska öppna.. Men rätt skönt att sluta kl 16 :) Då är man ändå hemma relativt tidigt om jag åker med Admir annars tar de väl lite mer än en timme hem :/ Han ska hämta upp mig nu runt halv 7 så det är nice..  Och min ängel fortsätter nanna några timmar till <3 Han börjar kl 10 så....


Händer för er del idag då???

Tacostime!!







Shopping på Jysk !!


Efter vi hade ätit frukost och spelat en stund så skulle vi åka inom Jysk och titta lite och även till Ilva och testa sofan igen som vi funderar på att köpa.. Men så när vi kom till Jysk så fastnade vi direkt för en säng där så sen fick vi ringa Johans föräldrar så dom kom och hjälpte oss med den :) Så då hann tyvärr de andra affärerna stänga innan dess så ja.. Sen åkte vi till City Gross och stor handlade...





Godmorgon !!


Vaknat 100tals ggr i natt och morse av telefoner som ringer, får sms, folk borrar där ute o.s.v. Så tillslut gav jag upp och fick stiga upp... Men älsklingen ligger kvar :) Ska  väcka honom  om någon timme så  vi hinner iväg en sväng.. Annars sker inte så  mycket idag, ska mest till  affärer sen mysa en massa för sen imorrn är det dax för allvaret igen. Jobbar 7-16 sedan ska jag passa lilla Nicole <3

Aja skriver mer senare idag, vad sker för  er del??

Kvällen :)


Är hemma hos älsklingen nu <3 Vi har suttit där nere och snackat massa med hans föräldrar om radhuset och möblerna vi tänkt köpa  o.s.v. Så´ visade vi  bilder  på det vi tänkte ha som tv bänk och sådant.. men imorrn blir det kanske en tur till lite möbelaffärer och så ska vi kolla på sofforna igen för vi kan inte bestämma oss riktigt,   precis  som med köket antingen mörkt och svart eller ljust och vitt :O ingen aning vad jag ska välja... nästan panik.. Haha...

Aja nu ska jag spela lite innan det är dax att nanna  :)



Ikea !!!

Var på Ikea idag :) Så köpte vi en hatthylla och skohylla.. Riktigt tjusigt !!
Så kollade vi även på bänken vi ska ha i storarummet och sammanlagt blev den lite över 3000kr så det är helt okej iaf..Eftersom man väljer allt själv och sådär :) Kommer bli så himla snyggt.. Bara längtar tills vi flyttat in och kan börja pilla med allt :)

Så här ser det ut som vi köpte :)


Vad tycks??

Skrivit kontrakt !!


Vid 11 tiden idag var vi hos mäklaren :) Träffade säljrna och lite sådant.. Så nu har vi skrivit på kontraktet.. Och inflyttning blir den 6 mars.. Eller tidigare!! Beror på när föreningen godkänner oss.. Men imorrn lr måndag ska vi skicka in våra anställningintyg o.s.v till mäklaren iaf.. Sen börjar hela prosessen :)

Fredag :)


Började me att vi skulle hjälpa till i nya butiken på morgonen så kom vi dit så skulle vi sätta på alla kanterna nere på alla hyllorna i hela butiken och vi skar verkligen upp fingrarna och jag fick en vattenblåsa och sedan fastnade jag och klämde den så den gick sönder snacka om att göra ont :(  Efter ett tag tog vi paus och Katarina ringde runt lite så tillslut fick vi också dra till jägers där alla andra skulle praktisera...Så vi stack snabbt dit där så lärde jag Kristina i kassan hela dagen så vid 3 tiden hämtade syrran mig så stack vi hem där och snackade och umgicks.. Riktigt trevligt... Sen vid 18 tiden kom Johan så stack vi till maxi och köpte lite mat sedan hem här och käkade och nu slappar vi lite...


Skulle vilja hem till syrran snart igen så mysigt med henne och barnen ju :)




Lilla Nicole idag <3


Hemfärden !!!


5/2-09

Vaknade av att Katarina knackade på min dörr för att lämna tillbaka min borste... Så gjorde jag mig direkt klar och gick ner för äta frukost :) och katarina blev helt förvånad och sa - skojar du med mig? jag bara vadå? Att du redan är nere sa hon... hahaha ja jag är ju rätt snabb faktiskt.. Lika bra ju... Sen kom även Mimmie och Christina ner så käkade vi och snackade lite sen stack vi upp och hämtade våra saker och Sofia sedan checkade vi ut från hotellet...Sen åkte vi iväg !! Stannade två ggr på vägen hem, och Mimmie började må kasst på vägen så ja tillslut satt vi andra 3 där med 2 sjuklingar :/ Minns inte när vi var hemma dock, men sen kom Johan så stack vi inom Jula så snackade jag me mina nya kolleger som praktiserade där + de gamla :) Så köpte jag spotlighten till syrran och sedan köpte vi BK.. Åkte hem här och tittade på tvn och käkade och mös massa sedan lämnade han av mig hos syrran innan han stack till jobbet ... Så kollade vi tv och snackade massa och jag mös med Nicole <3







Dag 3 i skara

 4/2-09

Idag var det dax för praktiken, Kristina och Mimmie ska lära sig kassan i Skara butiken och vi andra tre som kan den trodde vi skulle få lära oss nåt vettigt lr lära upp dom två i kassan... men det var inte ett särskilt trevligt bemötande där :S Sussie var jätte trevlig dock... Men det första vi fick göra av Arga lr va hon hette var att städa kassorna?!? precis som vi åkt så långt för det... Men ja dom hade inga uppgifter till oss tre som kunde kassan men det sluta med att vi stod och lärde de andra två tjejerna men arga och sussie vakta hela tiden :S vi kan minst lika bra som dom så fattade inte vad deras problem var.. Sedan fick Sofia gå tillbaka till hotellet för hon mådde skit och kräktes :/  Så sen när vi slutade vid 17 gick vi tillbaka för se hur hon mådde men det var bara sämre :/ Men så åkte vi andra 4 in till stan och käkade pizza ;) Men dom var också en besvikelse. Sen satt vi där och snackade ett tag innan vi åkte till hotellet igen. Sen åkte vi tillbaka och alla gick till sina rum förutom Mimmie om gick och kollade till Sofia... Så duschade jag och började glo på tvn och efter en stund kom Katarina och berättade att ambulansen varit hos sofia o.s.v. och hon har maginfluensa :/ och att jag som ine direkt varit nära henne ska inte gå ner dit heller o.s.v.. Så dom andra 3 som varit där inne turades om sen hela natten att gå in dit och kolla till henne... Sen fick vi tag i Sussie och hon besluta att vi skulle åka hem direkt på morgonen nästa dag....




Försökte ta en bild på den coola kyrkan inne i skara men gick inte så bra när de var så mörkt :/



Jag slappade och glodde på 2 ½ män....


Dag 2 i Skara !!!


3/2-09

Idag var det dax för  fotografering till våra kort :P haha bra för jag behövde ett nytt... Så ja efter frukosten åkte vi dit så vi var där runt tjugo i åtta... Haha aja jag tror min bild blev katastrof iaf men aja skit samma egentligen den blev säkert bättre än min förra vilket fall.. Sedan var det dax för lyssna på allt om ekonomin.. Plötsligt fick jag så sjukt ont i magen så jag trodde jag skulle börja gråta :/ Men fick sitta och hålla god min.. Sedan kom en kvinna som pratade om Kundtjänst och sedan en man som snackade om service och visade oss runt i service avdelningen :) Sedan var det dax för lunch. Då käkade jag lax med potatis och sallad..Och hade fortfarande sjukt ont i magen så tillslut sa Katarina nej nu åker du tillbaka till hoteller och vilar så bad hon torsten köra mig så det gjorde han.. Så la jag mig och vila, sedan vid 16 tiden ringde katha och fråga hur jag mådde, och då mådde jag ju bättre så jag hängde med tjejerna ut för käka.. För idag åkte vissa ner till malmö butiken för lära sig kundtjänst sen vissa stack till nya butiken för bygga sen en grupp åkte till en annan butik för praktisera men tjejerna som skulle lära sig kassan skulle göra det i Skara så :) men ja som sagt så tack vi ut i skara för äta :) Så ville dom käka kina mat så vi parkerade sen fråga vi någon på gatan om det fanns någon så förklarade dom vägen :) Så vi hittade... Jätte trevlig kväll detta alltså, käkade friterad kyckling med nudlar :) jag tyckte faktiskt om det förutom att nudlarna var lite kalla men dom andra gilla inte sin mat direkt.. Hahaha... Aja dessa tjejerna är hel goa asså :) Vi har så himla roligt tsm... Efter maten stack vi inom Ica lr vad det var och alla köpte nåt att snaska på under kvällen... Sen stack vi hem till hotellet och gick in på våra rum och slappade och kollade tv :)




Utsikten från mitt rum :) En äventyrsgolfbana .




Så bad vi servitören ta en bild, vett i tusan vad han gjorde för ljuse skulle bli sådär knas :S
Från Vänster: Sofia, Mimmie och jag sedan på andra sidan är det Kristina och Katarina :)




Mimmie leker tjur lr vad det var... Haha



Friterade kycklingen :) Åt typ halva sen orka jag inte mer ... haha






Första dagen på jobb, upp till Skara !!

2/2-09

Började med att gå upp runt kl 6 och duscha snabbt och gjorde mig klar. Sedan väckte jag min ängel <3 Så han kunde köra mig till nya butiken där jag skulle möta upp alla mina nya kolleger och chefen innan vi skulle åka upp till Skara... Ju närmre vi kom den nya butiken ju mer nervös blev man, undrade ju vad det var för kolleger man skulle få, om någon var i min ålder o.s.v. Så när vi kom fram stod alla i en ring :P haha.. Så jag fick gå runt och hälsa på alla och sedan väntade vi in dom 3 som var och hämtade hyrbilarna vi skulle köra upp med. Sen när även dom kommit så fick alla presentera sig själv lite kort och de flesta var runt min ålder så.. Sen gick vi in och kikade på butiken (där fanns inte ens hyllor än) Sedan bar det iväg... Jag åkte med Torsten(som körde), Katarina och en som heter Peter... Trevlig bilfärd... Vi var sedan framme runt 12 tiden och då mötte vi Lisa och så åt vi lunch där på vårt hotell.. Några rum var klara men några inte så vi fick vänta :/ Efter lunchen stack vi till huvudkontoret och mötte massa andra män/kvinnor som informerade  om affärsideén, historia sen lite annat smått och gott.. Sedan provade vi ut kläder, förutom vi som redan visste vilken stolek vi skulle ha :) Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och åt middag där vid 18 tiden.. Så käkade jag hamburgare med jumbo pommes :) Gotti gott...  Sedan satt v där och prata en massa och sedan åt vi även efterrätt vilken var sjukt god :D hehe... Efter maten så bestämde sig vissa för att gå upp på rummet och vissa stannade och umgicks lite, jag gick upp eftersom jag var sjukt trött efter att ha jobbat helgen och sedan direkt upp där på måndagen liksom...


Riktigt tjusiga hotellrum fick vi, och vi slapp dela rum med någon så alla (nästan) hade 2 sängar i sina rum :P haha.. Och måste bara skriva det att sängarna var så jäkla sköna så man knappt kunde fatta det... Åhhh asså måste hitta en sådan skön säng sen när vi flyttat in :)






Home SWEET home!!!

Äntligen hemma fy fasiken det var ingen rolig åktur hem och allt gick så sakta :'( och jag har sådan migrän nu för jag inte ätit sedan imorse :'( Och stackars Mimmie och Sofia som är sjuka, antagligen maginfluensa :/ Hoppas jag inte blivit smittad fast vi suttit i samma bil sedan runt 9 tiden...

Nu måste jag bre några mackor innan jag skriver om hur dagarna i Skara har varit :)

Smygis !



Tog ett litet smygfoto på älsklingen när han tittade på tvn ;) hihi <3

Mat dax :)

Idag blev det grillad kyckling, potatissallad och sallad :) super duper gott kan jag ju säga .. Och propp mätta blev vi !!




Sista dagen på jobb :/


Ja då var sista dagen slut :/ och imorrn åker jag till Skara med mina nya arbetskamrater.. Katarina kom och hämtade sina presenter idag så blev hon lissen och då blev jag och catha det också :'( Usch kommer sakna alla så himla mycket juuuu :'( Men ja denna dagen va riktigt seg faktiskt men ja ändå gick den snabbt också...


Jag kommer inte uppdatera denna veckan eftersom jag kommer vara i skara men ska se om jag tar lite bilder där så jag kan visa lite hur vi haft det och sådär :) Så ni får hålla er till tåls tills tors-fre.... Sen på fredag ska vi antagligen skriva kontraktet till radhuset <3 Får dock se vilken dag och tid jag är hemma så...

Nu ska jag vattna blommorna, diska, städa lite, packa inför veckan och laga nåt att äta :)
Skriver lite mer senare ;)


1/2-09


Jaha då var det den 1 Feb :) Är ganska trött för jag har vaknat flera ggr efter att älsklingen gick till jobb imorse. Men men skönt jag iaf hade sovmorgon. Börjar kl 11 och slutar 17 idag... Sen ska jag hem och packa inför veckan då vi åker till Skara imorgon kl 7 på morgonen...

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar..
Vad händer för er del idag?

RSS 2.0