Underbar fredagkväll med Mimmi <3


Var där vid ungefär sex så var hon inte riktigt klar med maten så vi stod och snackade en stund. Sen satt vi och åt en trevlig middag tsm med hennes sambo och hans killkompis. När vi hade ätit stack dom två på fest och jag och frugan ;) kunde mysa. Satt och snackade, lyssnad epå musik, kollade tvn och krängde chips och cheesecake. Sååååå satans gott gumman. Och såklart fram med gitarren och sjöng fredagsmys ;) hihi.. Helt perfekt kväll.. Love ya ♥


Bus eller godis :)


Kom precis ett litet gäng tjejer förbi som var utklädda och två av dom var mina underbara brorsdöttrar :) Jätte söta.. Tur jag hade något godis hemma iaf så jag slapp bus :O


Alone in tha homeee !



Johan "flyttade" igår så imorse kändes det lite knas när hans kläder inte var där sen kommer man in på toa så var inte hans saker där. Kändes väldigt skumt men ja det är skönt också. Att efter 6 månader har vi nu tagit steget att göra det vi hade bestämt. Känns ju lite extra också i med Timmie är hos honom denna helgen så har jag inte honom heller här. Men det har varit full rulle hemma idag. Har fått tillbaka min älskade walk in garderob ♥


Fredagsmys !!


Idag blir de myyyys med sexy Mimi ♥


Lillprinsen <3


På kvällen för några dagar sedan ♥
Vår knasiga lilla gosse.



Babysim - sista gången denna terminen !


Timmie var på strålande humör idag och bara skrattade hela tiden :) han har även börjat smaka en hel del på vattnet både i poolen och i duschen. Dom dök två ggr precis som alltid och sedan lekte dom med balansringarna igen. Och det tyckte han var super roligt.


Innan lektionen börjat




När lektionen var slut.. Tack för denna terminen !!


Sovit hos mammi !


Åkte dit igår så käkade vi tsm sen fick jag massage <3 Nice .. Sen gick jag in och vilade lite medans hon roade lillen. Men blev bara en halvtimme typ kunde verkligen inte somna. Plus att Uffe kom med lille Rambo så då hörde jag det :) Så gick ut och snackade lite med dom och sådär innan jag gick in och duschade. Skönt när man kan slappna av och duscha sålänge man vill. Inte ofta det är så. Annars är det bara in ut som gäller :P haha.. Aja idag känns nacken sjukt mycket bätte fast har väldigt stark huvudvärk :/ Så vet inte om jag ska hänga med till babysimningen eller inte. Jag vill i med det är sista gången denna terminen men sen hade de varit skönt att vila.


När vill den försvinna tro?!


Den jäkla nackspärren är kvar och därför också min huvudvärk. Visst känns det mycket bättre men ändå jobbigt och man orkar verkligen ingenting när det känns som huvudet väger 10kg. Men men ska iaf hem till mamma om en stund så ska hon massera mig lite igen. Hjälpte en del sist så.

Fika med de andra mammorna :)


Igår var mammorna i gruppen hembjudna på fika hos Camilla ( en av mammorna). Riktigt trevligt. Så jag körde hem och parkerade utanför Emelie så promenerade vi dit tsm med våra små charmtroll. Och tillslut hade alla mammorna kommit med sina bebbar. Så satt vi och lekte en stund innan det var dax att äta. Jätte god mat också och efterätten var riktigt nice. Tack för en super trevlig fika tjejer och bebbar :) Synd det inte blev några bilder på bebbarna bara..




....


Känns bara som en lång mardröm som jag tydligen inte kan vakna upp från....


Lillprinsen idag <3




Ännu en härlig natt


Inte för min del dock eftersom jag fortfarande har ont i nacken. Men lillen han somnade dock inte förrän vid kl 23 men sen vaknade han till vid klockan 3 så gav jag honom mat men han hade nog somnat utan ändå. Men ville se om han sov längre av det. Sen vaknade han vid kl 6 tror jag det var sen somnad ehan om så steg vi upp kl 8:30. Så det var riktigt nice. Dock vill jag gärna han ska somna lite tidigare än kl 23 :P Men man kan inte få allt..

Robin Hood !!

Kollade på Robin Hood häromdagen. Den var helt okej att kolla på men inget man ser om. Och jag satt ju inte helt inne i den när vi kollade heller. Men som sagt den är helt okej :)




Söndag - Kalas för Josefine


Har ju inte hunnit skriva något särskilt nu i med min nackspärr. Men i söndags var det kalas för Josefine :) Började klockan tolv men vi var lite sena på det så var där runt halv ett. Men vi var ändå först ;) Lika trevligt som alltid när vi samlas och riktigt smarriga kakor. Verkligen super. Tack igen Josefine..


Natten ...


Ännu en natt med nackspärren och huvudvärk :/ idag har jag ont på båda sidorna av nacken men dock mest på vänstra där jag sträckte mig. Men Timmie´s natt har varit nice. Han somnade kl 23 sedan ville han ha nappen vid kl 1 sen vaknade han och fick mat kl 5 och somnade om till kl 8 ♥ Synd man inte själv kunde sova bara då hade detta varit en sjuuuukt nice natt. Får se hur dagen går, har gjort allt jag blivit tipsad om men inget hjälper så verkar som jag får vänta bort det. Bara jobbigt för man kan knappt röra sig och knappt leka med lillen heller. Men men tillslut så lär det väl försvinna förhoppningsvis.


Nackspärr & Migrän


Vekrligen kul ^^ Fick nackspärr eller vad det nu är?! Igår kväll sen haft det hela natten och hela dagen. Hoppas det försvinner tills imorgon eller något. Gör så satans ont !!!! Och dessutom har jag värsta huvudvärken också, igår hade jag migrän men idag känns iaf huvudet lite lite lite bättre. Varit hos mamma för att låna en värmedyna och en vetekudde plus en salva som ska vara rätt bra. Så får verkligen hoppas det går över snart. Jobbigt när man inte kan bära Timmie som vanligt o.s.v.


Fredagskväll ...




In till stan om några mintas :)







Shopping med Emma :)


Åkte till Center Syd och promenerade runt :) Jag köpte en tröja till mig själv och tre par byxor till Timmie. och Emma hittade till halloween och lite annat trevligt. Lunchen blev på mc donalds som alltid. Fast dom borde införskaffa sig BK där alltså. Men men det duger :) Sen fortsatte vi runt lite till i några timmar och sedan satte vi oss för att dricka lite kaffe/varm choklad. Och även ge Timmie lite mat ♥ Satt där en stund tills lillen började lukta lite, haha då gick vi och bytade på honom och sen en snabbis runda till innan vi for hemåt. riktigt skoj idag :) 





Timmie idag <3



Umgås med Emma idag :)


Emma kommer nu runt halv elva så ska vi åka till Burlöv Center och gå en runda. Ska bli super trevligt precis som alltid. Så skriver sen när jag är hemma igen. Får se när det blir :)


Lillprinsen <3


Naww han blev helt förvånad att det kom musik ur hörlurarna ♥


BVC - 6 månaders kontroll


Efter simningen hade vi sjukt bråttom. Så när dom hade duschat klart fick jag gå in där :O och sätta på Timmie hans kläder. Klara på ca 15 min sen snabba vi ut och for iväg mot BVC. Skulle ju på 6månaders kontroll där dom skulle se så han kunde vissa saker och att skelettet o.s.v växer som det ska. Och allt var perfekt :) Och det gick super snabbt. Vi vägde honom och nu hamna han på 8390g och så var han 71cm


Babysimningen - Näst sista gången



Torsdag idag då ja !!


Umgick med Anna Banana idag också ett tag eftersom hon nannade här :) Så käkade vi frukost och snackade massa. Super trevligt precis som alltid. Sen stack hon vid 12 tiden har jag för mig det var.. Så packa jag ner inför babysimningen sen fick jag lillen till att nanna en liten stund innan han skulle äta vid klockan ett.






Dagens jag :)


Trevlig onsdag :)


Igår var en super trevlig dag. Stack först till Maxi och köpte med mig lite för Emelie skulle göra Tacopaj. Sen körde jag hemåt där så jag och pluttisen var där vid halv tolv. Så snacka vi en massa och lekte med småttingarna. Super trevligt. Och tacopajen var riktigt gooood :) Sen somna dom små så snacka vi massa om allt och inget. Och när dom vaknade igen var det dax för deras middag. Så fick Timmie käka av mat som Emelie fryst in och han verka gilla det, förutom ärtorna :P hehe.. Sen bar det av hemåt för jag hade sån sjuuuuuk huvudvärk :( Så gick upp och väckte Johan, gav honom Timmie sen slängde jag mig i sängen. Fick sova runt en timme sen va det dax att gå upp igen för Anna banana kom på besök. Tog en migräntablett så för första gången på länge så hjälpte den iaf :) Så huvudvärken försvann efter nån timme. Så fick Johan sticka och handla hem så vi kunde laga mat. Blev tacos :P haha vilken dag för mig :) Efter maten blev det massa snack och annat trevligt ;) grrr


Skogen med Emelie & Elvira








Onsdag idag då !


Usch vilken konstig huvudvärk jag har idag :/ trist. Får hoppas den försvinner snabbt bara. Jag och pluttisen ska åka hem till Emelie och Elvira sen vid 11:30. Ska bli riktigt trevligt. Och så ska jag få fotona från sist vi var i skogen så sätter in några här senare idag :) Och sen ska jag antagligen vara med Anna efter också så kommer vara en riktigt trevlig dag faktiskt.  Vad sker hos er idag då?


Lillplutten idag <3




Älskar dig ♥


Glee - säsong 2


Ja då har jag börjat titta på säsong två och lika bra är den. Dock är det lite små grejor jag stör mig på men det kommer väl fixas sen har ju bara sett 3 avsnitt ännu.








Någon mer som tittar på den? Vad tycker du/ni?


En glad liten påg <3


Jaha :/


 Då har man fått sova max 5 timmar denna natten. Är så himla trött nu så jag vet inte. Önskar jag kunade få ha en sovmorgon iaf, minns inte senast jag hade sammanhängande timmar som jag fick sova. Lillen är dock på toppen humör så man kan ju inte annat än skratta ♥ Men ja som sagt önskar att JAG fick sova dom där 8-9 timmar för en gångs skull !!! Men ikke varför skulle det vara viktigt för mig för?!?!?!?!?!


Timmie 6 månader <3

Allmänt: Nu när ditt barn är sex månader har 'vokabuläret' förmodligen utökats med pip, bubbelljud, höga toner och eventuellt bebis-'babblande'. Om du lyssnar noga på bebisen kan du höra de olika ljuden. Du kanske också märkt att ditt barn nu reagerar på mer subtila uttryck i din röst och stelnar till om du pratar argt eller ler om din röst låter glad och lekfull. Sjung mycket, om du inte är för blyg — ditt barn kommer garanterat att tycka det låter jättefint!

Din bebis börjar nu förstå att dess handlingar, önskade liksom oönskade, ger reaktion från dig, så från och med nu (och i många år framöver) kommer ditt barn att göra i stort sett allt för att få din uppmärksamhet. Än så länge är det mesta gulligt och roligt, men i takt med att barn växer, så brukar de hitta på bus för att skapa reaktioner och få uppmärksamhet. Var smart: Ge massor av beröm för påhitt och beteenden som du vill se mer av.

Din bebis använder alla sinnen för att utforska världen runtomkring. Se till att det finns massor av säkra saker att ta i och tugga på. Att klämma på en mjuk gummiboll, klappa på en bit mjuk fuskpäls, tugga på en kyld bitring eller lyssna på en bjällra inne i ett kramdjur är alla aktiviteter som kan fascinera i denna ålder.



Egna tankar: Åhh tiden har gått så himla fort. Kan knappt förstå att pluttisen redan är ett halvår :O Men det är underbart att följa alla de steg han tar. Tänk vad mycket dom lär sig för varje vecka som går ?! Snart kryper han ordentligt fram, han tar ju sig fram snabbt redan och rycker i saker. Är så kul att se ♥ Han testar sin lilla röst en hel del också, riktigt kul att höra. Och sjunger gör jag för honom även om de inte låter allt för bra ;) hehe.. Man märker också att han söker uppmärksamhet speciellt med sin högfärdshosta ;) Sååå underbar. Nya saker som sker varenda dag nästan. Tiden går bara helt för snabbt tyvärr.. Man får verkligen njuta allt vad man kan ♥








Varit med mamma !


Umgicks med mamma häromdagen och även igår. Verkligen härligt att umgås sådär ibland :) Igår så tog vi det lugnt enda tills halv fyra eller något. Snackade massa, käkade sån pizza man värmer i ugnen och lite sådär. Vid halv fyra körde jag och lillen hemåt, lämnade av lite grejs hos syrran först bara.



Min älskling idag på sin 6 månaders dag <3


Fikat me Mimmi


Åkte in till stan vid 11 och mötte upp Mimmi. Så promenerade vi till Expresso House och fikade. Och roade lillprinsen lite ♥ Han älskade negerbullar iaf :) När vi suttit där ett tag och snackat massa gick vi runt lite i stan. Och jag köpte en mössa som Mimmi tyckte jag passade i. Sen satte vi oss på ett annat fik en stund och pratade och sådär innan det var dax att säga hejdå. Får ses snart igen gumman <3


Umgåtts med mammi


Åkte hem till mamma igår kväll för att umgås lite. Så gick vi ner och köpte chips. " Tittade" på idol medans vi matade våra kycklingar eller hur mamma ?! Haha.. Lillen somnade vid 21 tiden så sen kunde vi koppla av lite mer, så tittade vi på Bad Boys 2 på 3an den är rätt rolig faktiskt. Sen vaknade pluttisen och då kom vi på att jag glömt vällingen hemma?! Usch usch så vi fick köra hem ändå och nanna hemma. Och pluttisen var så underbar ♥ vi la oss i sängen han och jag så låg han och somnade där. Första gången han gör det med mig :)


Mitt lilla busfrö <3


Babysimningen igår !



Gick lika bra som alltid. Lite dyk och sedan fick dom prova på att ha simring på sig. För dom ska lära sig balansera i vattnet. Och lära sig spralla, vilket timmie inte gör allt för mycke han relaxar mest och åker med strömmen haha.. Dte var många som var sjuka denna gången men det är bra för då får dom testa mer av grejorna. När denna terminen är slut så börjar nästa efter en vecka. Skulle vara skoj om dom fortsatt men ja jag får se.. Det är ju johan som simmar med lillen så.  





Umgicks med Anna i onsdags !


I onsdags mötte jag och Timmie upp Anna i stan. Så gick vi inom Buttericks för att kolla lite till Halloween festen. Anna hitta det hon skulle och jag hitta en grej jag köpte men ja jag måste färga om den på något sätt och sätta i ståltråd så kan det nog bli bra :P Sen gick vi bort och hämtade ut fotoalbumet från fotografen. Jätte fint var det faktiskt. När vi gått runt ett tag gick vi för att äta. Blev att vi gick till La Empanada :) Gotti gott. Och lillen var på strålande humör och skrattade massa. Sedan gick vi en runda till innan vi satte oss på Expresso House, hehe snacka om värsta mammacafé där på Hansa :P Anna hängde med oss hem sen så satt vi och fånade oss hela kvällen. Massa snack ;) och så hade vi sjukt ball framför webcammen. Fast smått pinsamt när vi hade glömt stänga av ljudet?! Hahahahahahaha det var de roligaste på länge... Tack för en toppen dag och kväll gumman ..

You got me ...




You're stuck on me and my laughing eyes
I can't pretend though I try to hide - I like you
I like you.

I think I felt my heart skip a beat
I'm standing here and I can hardly breathe - you got me
You got me.

The way you take my hand is just so sweet
And that crooked smile of yours it knocks me off my feet

[Chorus:]
Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up.
It feels so good it must be love
It's everything that I've been dreaming of.
I give up. I give in. I let go. Let's begin.
Cause no matter what I do,
Oh (oh) my heart is filled with you.

I can't imagine what it'd be like
Living each day in this life - without you.
Without you.
One look from you I know you understand
This mess we're in you know is just so out of hand.

[Chorus]

I hope we always feel this way (I know we will)
And in my heart I know that you will always stay

Oh, I just can't get enough
How much do I need to fill me up.
It feels so good it must be love
I give up. I give in. I let go. Let's begin.
Cause no matter what I do,

[Chorus]

Oh (oh)
You got me. You got me.
Oh (oh)
You got me. You got me.



Skogen igår med Emelie & Elvira



Hämtade upp dom vid 10:30 igår så körde vi till bokskogen :) Riktigt trevligt. Men bladen hade inte ändrat färg så mycket som vi hoppats. Men vi fick några fina bilder iaf när våra underbara barn var vakna ♥ Vilket dom inte är samtidigt så ofta. Haha.. Sen satt vi ner och fikade också. Mycket trevligt. Ska få bilderna nästa vecka så då får ni se några iaf. Var en himla massa skolbarn i skogen igår, antingen var det en hel skola eller väldigt många klasser från olika skolor. Så man kunde inte riktigt slappna av någonstans för dom bara gick och skek men ja vi hade det mysigt ändå. Längtar efter att se bilderna..


Usch fy ..


Ännu en riktigt jobbig natt. Så är  trött och börjar få migrän. typiskt.. Men synd om lillen också som vaknar flera ggr sådär bara.  Förstår inte varför hans sovvanor blivit så överdrivet rubbade. Han har vaknat 3 ggr i natt igen. Sen upp nu vid halv sex. Vet inte hur jag ska få honom att komma tillbaka till de andra vanorna. Några tips??


Letters to Juliet <3


Åhh vilken underbar film ♥ I LOVE !!!
Tjejer ni måste bara se den om ni gillar romantiska filmer :)



Pluttisen i gåstolen <3



Vinterskorna !

Har ju glömt visa mina nya vinterskor :) Dom är super fina och riktigt sköna. Jag hade verkligen tur också fanns bara 2 par kvar i affären och dom ena var 36 :D Wiiieee !! Så var meningen jag skulle ha dom..



Uppe med tuppen


Usch ja fy verkar som lillens förskylning har rubbat hans sömnvanor :/ Så ja idag var man uppe kl 5. Inte det roligaste men men, som sagt ska testa med riktig välling i natt istället och hoppas på att det hjälper. Han har sovit väldigt oroligt i natt stackaren, har varit uppe med honom 3 ggr vilket jag aldrig brukar. Jag skulle lagt mig tidigare igår men gjorde tyvärr inte det :/ Får försöka göra det idag istället. Idag ska vi till skogen med Emelie och Elvira så hoppas vädret kommer vara lika skönt som igår.


Hjälpt mamma i lägenheten !



Först var vi lite ärende, ikea, babyland och lite sådär. Sen bar det av hem till mamma där vi käkade lite smörgåstårta som lunch sen började vi lägga ut sånt papper på golvet i hallen. Så målade jag hennes tak där medans hon lekte med pluttisen ♥ och så påbörjade jag hennes garderober så, några ggr till sen är dom också fin fina :) Kommer bli jätte bra. Hela dagen har sprungit iväg men har varit väldigt trevligt faktiskt. Kom hem vid kl 20 och då hade lillen sloknat ordentligt så han sover nog "för natten" han vaknar väl vid kl 3 som han brukar. Men imorrn ska jag köpa välling och se hur de går om det hjälper ang natten. Längtar tills han inte vaknar kl 3 mer. Så kanske han kan börja nanna i sitt egna rum snart ?!

Söndagen !


Susanne och Rolf hämtade Timmie runt kl 10 igår. Jag var super trött efter knappt ha fått sova något på flera dagar. Så efter jag sovit några extra härliga timmar stack jag in till stan. Och så hämtade Johan, Timmie sen fram emot kvällen. Jag hade en super trevlig dag i stan precis som alltid :)



Jag innan jag gick o tog bussen till stan


........ Halv fyra ?!


Jaha kuuuuuuuuuul ?!?! Upp halv fyra ?!?! ...  Och denna vecka har varit katastrof sedan pluttisen blivit förskyld !!! Känner att min kropp inte orkar vara utan sömn snart. Men ja pluttisen är pigg som en lärka iaf.. Så ja några timmar vakna lär vi två vara nu. Ingen annan som är uppe och kan roa mig lite ?!

Trevligt med kalas


Det gick super med kalaset. Dom bjöd på smörgåstårta och efterätt blev det paj med vaniljvisp :) Gotti gott !! Jag somnade med lillen i sängen när han skulle sova middag :P hehe men de va max 30min ändå men sköööönt. Sen var de godis som gällde. Kom hem för en liten stund sedan efter att ha släppt mormor hemma. En riktigt trevlig dag tackar tackar.. Dock glömde jag kameran där så blev inte bilder idag :P


Lördag - Kalastime


Idag är det kalas för mamma och Jonas :) Ska bli trevligt trevligt. Jag ska hämta upp mormor vid halv fyra sen bär det iväg. Skriver mer om det ikväll och sätter säkert in någon bild :)

...

Sovit tre timmar inatt, men de är de värt :)

Umgåtts med Emma :)



Idag har jag och Timmie umgåtts med Emma. Lika trevligt som alltid :) Först stack vi till Burlöv Center men ja där var inte alls kul och vi hitta inget heller så. Då bar det av till Nova i Lund. Där var det iaf bättre. Men blev inget shoppande för nån av oss tyvärr.. Så skulle vi äta men tyckte inte där fanns något man fastnade för så fick bli Mc donalds :P haha.. Sen gick vi ett varv innan vi satte oss på Expresso house :) Satt och snacka där en lång stund, riktigt skoj. Tack för en super trevlig dag gumman :) See ya later ..


Sista gången i mammagruppen!


Idag var det sista gången i mammagruppen. Har varit en trevlig tid iaf och jag är glad jag lärde känna Emelie där :) Idag snackade vi mycket om säkerheten i hemmet, bilen och utomhus. Så fick vi lite lappar och sådär som handlade om det. För nu är det dax att börja förbereda huset. Och jaaaa det har jag redan märkt. Lillen drar ner allt från hyllan under bordet, han drar ner dvd filmerna från bokhyllan och han drar i alla sladdar. Så sjukt sööööt är han ♥ Så ja jag har fått ta undan en hel del redan. Men ja det var iaf trevligt idag, och en av de andra mammorna bjöd hem till fika den 26 så det ska vi minsann gå på :)


Idag vägde Timmie 8105g och var 68,5cm lång ♥

Gårdagen !

Hemma hos mamma igår när vi åt pizza.
Min älskade lilla gullungen ♥



Babysimningen idag !



Vi får tyvärr hoppa över den för lillen är fortfarande jätte förskyld. Och vi vill ju inte det ska bli värre. Lite synd dock eftersom dom skulle dyka mer idag. Men det får han göra nästa gång istället ♥

Umgåtts med mamma !



Igår åkte jag och Timmie hem till mamma och umgicks. Dock hade hon ont i magen så tyckte så synd om henne :/ Vi åkte inom City Gross och sedan blev det en tripp till Din Sko. Nice nice.. Sedan åkte vi hem till henne och käkade sån pizza man värmer i ugnen, faktiskt riktigt gott. Och efter en stund kom syrran och hennes familj. Dom skulle hjälpa till med de nya kontakterna och sådär. Så nu är iaf mammas sovrum klart :D


Dumma förskylning :/



Riktigt jobbigt för man är jätte seg på morgonen när man vaknar för hela hjärnan är täppt och idag har jag tyvärr även ont i huvudet också så trött jag är. Men det går säkert över senare :) Och när man reser sig från sängen och tittar ner i spjällsängen får man världens smile ♥ vilken underbar känsla det är.. Nu ligger pluttisen och leker i babygymmet och tittar på tvn. Och jag har precis proppat i mig någon macka.. Idag ska jag hem till mamma senare och umgås iaf. Ska sova där i natt faktiskt, ska bli mysigt :)


Hälsade även på hos mamma !


På kvällen körde jag hem till mamma. Syrran och dom kom dit med mat så vi käkade gott :) Sen umgicks vi där några timmar innan jag åkte hem med pluttisen för han skulle sova. Trodde jag ?! Han vaknade när vi kom hem sen somna han lite efter 22 tiden. Så det var ändå okej faktiskt :)





Pluttisen leker i sin mormor´s kök :)


Hälsade på mormor igår !



Syrran, Nicole, jag och Timmie åkte och hälsade på mormor igår. Kändes skönt för det är inte så ofta man har tid över för att göra det. Vi köpte kakor med oss dit som vi satt och frossade i. Var väldigt trevligt iaf. Och Timmie visade att han kunde åla sig framåt <3 Stannade några timmar sedan var det dax att åka hemåt för barnen var trötta och Timmie var även hungrig så :)




Nicole kittlar Timmie, så sött ♥


Två sjuklingar !


Usch idag vaknade jag också med förskylning. Jobbigt. Vi som skulle gå en promenad med Emelie och Elvira. Vi fick skjuta fram det för vi måste nog vila och försöka bli friska snabbt. Men jag ska nog hem till mamma sen ändå, får ringa henne sen och höra om hon vill ses fast att vi är förskylda.


Vad sker för er del idag ?!


Vilken kväll :/


Usch lillplutten kan fortfarande inte somna :( Vaknar så fort jag lägger honom ner.. Dumma förskylning :/ tycker så synd om honom ♥ Mitt lilla hjärta.. Vill inte han ska vara sjuk.. Speciellt inte nu när han är så liten och inte kan säga något.

Älskling <3



Pluttisen fick bada innan det var dax för jamis och nanna. Dock sover han inte än bara för han är förskyld :/ Stackars.. Och jag är jätte trött och tänkte gå och lägga mig tidigt. Men ser inte så ut för nu verkar han vara pigg igen. Men men :) Imorgon ska vi gå en promenad med Emelie & Elvira.. Ska bli väldigt trevligt..



Fotoboken har kommit !!


Min nya fotobok kom idag. Super nice !! Men väntar fortfarande på fotoalbumet från fotografen så får hoppas det kommer denna veckan annars får jag ringa. För hon sa ca 1 vecka.




Vår lille sjukling idag <3

Han fick ris med kyckling och grönsaker. Och han älskade det ♥





Sen lekte han en stund i sin gåstol







Lillprinsen <3


Då var det måndag igen..



Usch vilken natt. Lillprinsen är förskyld så han har hostat och snörvlat en del i natt. Och jag har legat halvt vaken ifall det skulle vara något. Så idag är jag super trött. Men det går såklart :) När vi steg upp imorse stack vi iväg till maxi jag och lillen. Handlade massa mat, gröt, nappar, underlägg o.s.v. till honom. Så nu varar de iaf halva månaden lr något. Sedan kom vi hem så har vi bara myst ♥ och nu sover han här i mitt knä. Sedan när han vaknar ska han få prova den nya gröten jag köpte med äpplesmak. Han brukar gilla det mesta så den gillar han nog. Annars idag sker inte allt för mycket. Ska snacka med syrran sen lite och så ska jag umgås med mamma en stund.


Woohoo bästa kvällen/natten igår !!!



Fyyyyyy för vad vi hade roligt igår. Ville ju aldrig det skulle ta slut. Började när vi käkade Tacos vid klockan 5. Jag, Anna, Emma, Jonas och Basse var det som käkade tsm och hade sjukt trevligt.. Fick ont i käkarna som jag garvade :) Vi satt väl där och flumma tills klockan blev runt 19 då fick jag och Anna gå och göra oss klara inför festen. Sen började folket droppa in efter 20 tiden. En del satt i storarummet och en del i köket.. Var riktigt skoj faktiskt. Snapsade gjorde vi en hel del. Tvingade Emma att snapsa med mig med. Sen när inte hon var där tvinga jag Anna och Jonas.. haha :) Inte kul ensam jue.. Men men ja runt nio var jag väl på topp haha sen började jag bli lite seg men kom banne mig igång igen. Och när vi stack till Etage vid ett tiden så var jag verkligen på topp igen och det var så satans kul inne på Etage, tror detta var den bästa gången av alla faktiskt. Riktigt mycket folk och så var vi ju själv ett gäng också :D








Jag beundrar fina Emma :D hihi






Grattis Emma !!


Idag fyller underbara Emma år :)
Grattis gumman hoppas du får en helt underbar dag idag också..






Tack för igår :D Sjukt roligt !!


Tröttelitrött :O


Jag är riktigt trött idag, mer än jag brukar vara när jag går upp med lillen och ändå har jag fått sova hela natten. Men men det blir säkert bra. Måste bort och tanka. Och sedan får jag inte glömma systemet påvägen hem idag. Viktigt Viktigt !! Ska även inom och låna stolar av syrran och hämta en vodka :P Ajaja Party tonight !!


Städning pågår :P



Håller på att städa hela huset innan imorgon då Emma fick flytta hit sin fest här :)
Men är snart klar iaf med nedanvåningen där uppe låser jag istället. Inte för att jag tror någon går upp men känns bäst så ändå. Jag hade verkligen sett fram emot imorrn och var så sjukt taggad att de inte är sant men nu efter det andra svaret känns de väldigt mycket skit just nu. Men men allt har väl med ödet att göra.. Får se vad som sker härnäst..


Besviken !


Kunde ni inte sagt det när ni hade bestämt det?? Nu gick man ju och väntade på ett svar. Och ja svaret chockade mig men det är så typiskt.


Ska hjälpa mammi idag :)


Ska hjälpa mamma lite idag :) Får se om Timmie åker hem till sin farmor & farfar redan idag, vore super. Imorgon är det ju party party här hemma. Så ska städa som attans sen hela kvällen så det ser normalt ut igen. Just nu ser ju storarummet ut som ett lekland lr något :P



Vad händer hos er denna fredag?!


RSS 2.0