Pulka Time <3


Jag och snuttisen promenerade hem till syrran igår. Snacka om bra träning att gå i snö med vagnen ;) Tog med oss pulka också såklart. Så när vi kom fram tog dom också på sig så stack vi ut i pulkabacken. Timmie gjorde inte så mycket miner först men de sista två ggrna skrattade han iaf. Men sen började han frysa så då gick vi hem till dom och mös med varm oboy med marschmellows i :P Riktigt trevligt..












Grattis Felicia !


Igår var det kalas för Felicia som blev 9år i fredags :) Alltid lika trevligt med kalas. Blev pizza till food och marängsvisch (hur de nu stavas) till efterätt, smaskens.. Sen kilade vi hem lite efter sju :)Tack för ett trevligt kalas..





Söta Felicia


Första Advent !


Jaha då var det första advent idag då :) Börjar känna mig smått stressad med julklapparna men det ska nog ordna sig. Har två som jag redan vet iaf ska bara få tid över att fixa dom. Idag är det kalas för Felicia så jag får börja julpynta ikväll istället lr så får jag ta det imorrn :)



Satte sig upp <3


Pluttisen låg i krypställning och sedan bara satte han sig upp ♥
Och överlycklig blev han också :)





Hos underbara Mimmi <3



Mimmi hämtade upp mig & Timpa i fredags. Så köpte vi BK med oss hem till henne :) Medans vi åt så lekte Hampe med Timmie, övning övning ;) haha.. Hade iaf en super mysig kväll. Kollade på idol, käkade chips, dipp och grönsaker. Mimmi försökte lära Timpa att krypa, haha. Hangår ju upp i krypställning men sen vet han inte riktigt hur han ska göra så han lägger sig ner och fortsätter dra sig framåt som han brukar ♥



Timpa & Mimmi chillar framför tvn







Försöker lära Timpa att krypa










Pusskalas ♥






Tack gumman för en underbar kväll, får ses snart igen..


I väntan...


I väntan på Mimmi i fredags ♥



....



Skriver imorgon istället  så ni får stå ut ♥

Usch vilken dag !


Värsta huvudvärken redan när jag vaknade :/ Så det var ändå tur att Timmie var med sin pappa idag. Dom kom väl lite efter kl 16 så snackade vi ett tag innan han stack. Så lekte jag med min lille prins tills hans skulle nanna kl 20. Jag tänkte också lägga mig tidigt så blir väl nu när som helst faktiskt :) Imorgon ska vi umgås med Mimmi på kvällen ♥ Under dagen blir det nog ut i snön *hihi*


Snöat !!


Timmies första riktiga snö sedan han kom ut ur magen ♥



Date Night !



Haha gillar ni komedier så se den ;) Hade riktigt roliga stunder..





Besök av Emelie & Elvira


Igår kom underbara Emelie & Elvira hit vid kl 11. Timmie nannade just då men sen vaknade han strax efter, riktigt kul att se nu när han och Elvira verkligen intresserar sig för varandra. Lite annat än vad det var de första gångerna vi träffades. Sen lunchade vi :) jag hade lagat ris med kycklinggryta och salla. Emelie gillade också det så det var super. Riktig trevlig dag, dock blev det inga bilder idag heller :( Måste bli bättre på det igen..


Är hos syrran !



Vi har varit lite små ärenden sen nu är vi hemma hos dom och tar det lugnt. Zara kom precis hem från skolan också så :) Jag och Timpa stannar väl här några timmar faktiskt. Trevlig dag :)


Gullegris <3



Vår älskade lilla prins sitter och tittar på Simpsons ♥


30 Days of Night - Dark Days



Vi kollade på den i fredags och den var mycket bättre än ettan faktiskt. Kändes dock inte som en tvåa plus att dom hade ju bytat ut hon tjejen det handlade om. Lite trist men men. Gillar ni lite läskiga filmer så se denna :)






Utgång på Hipp igår :)


Vi hade lite förfest hemma hos mig :) Först var det Anna, jag och Emma sedan kom den andre Anna och hennes kusin Jessica hit också. Väldigt trevligt var det iaf.. Massa snack om snusk och sånt ;) haha.. Sen vid tolv tiden stack vi in till stan. Anna, jag och Emma stack till Hipp och dom andra två har jag ingen aning om var dom blev av. Men ja Hipp det var ganska nice där faktiskt ;) Roligaste var när vi gick upp och dansade så dansade ingen annan sen typ 5 min senare dansa fan alla, man kunde knappt röra sig på de lilla dansgolvet så var nice när dom öppna upp det "stora" sen. Dock var där inte lika bra musik men det fick duga :P Vi hade sjukt kul iaf..





Har bara två bilder men Emma har massa så får sno dom av henne någon dag :)



Fina Emma



Fina Anna och jag





Se det snöar :P



Wiie idag snöar det :) Tog foto med min mobil men hittar inte sladden fast att den alltid brukar ligga här vid datorn. SKumt. Men men hoppas iaf det lägger sig och inte blir massa slask för det orkar man inte med. Men hade varit nice med en vit vinter i år när det är lillens första jul :)


Wow vilken natt ;)



Lillen sov mellan kl 21 - kl 08. Super nice :) Hoppas det håller i sig nu när han äntligen börjar bli lite friskare.


Krypa ?!


Vår lille prinskorv har ju ålat sig fram i ca 3 månader nu. Och nu har han börjat lyfta ordentligt på rumpan ♥
Så han kommer kanske krypa ordentligt ändå? Vi får se :) Gulligt vilket som. Men eftersom man varit inställd på att han bara kommer åla så blev man förvånad nu när man börjat lyfta sig upp sådär med bakdelen. Men kul :)









Varit med mammi idag



Idag kom mamma så umgicks vi hela dagen :) Härligt härligt. Så käkade vi Burger King och satt och pratade massa. Och lillen charmade mamma som vanligt ♥ Sen nannade jag en timme medans mamma var här för jag hade sån himla huvudvärk. Kändes mycket bättre efter det så. Och lillen vaknade samtidigt som mig så då gick vi ner och lekte igen. Mamma stack väl vid klockan halv sju eller något sådant tror jag. Mycket trevlig dag iaf :)


Promenad med syrran och barnen !



Gick ut och promenerade igår med syrran och våra underbara barn. Så gick vi till en lekplats och lillen fick prova gunga för första gången. Han var inte jätte imponerad :P Men trevligt hade vi iaf. Får snart göra om det :)





Nicole skulle putta fart på Timmie :)


Umgåtts med Emma




Emma kom hit igår vid halv elva tror jag den var. Så satt vi och snackade ett tag sedan promenerade vi med lillen till Maxi för köpa fika. Vekrligen en trevlig promenad :) Sen hem igen och så var det fikadax och massa snack. Medans lillen nannade i vagnen utanför så han fick massa frisk luft ♥ När han vaknat stack vi till Jägers en runda. Jag skulle ett ärende sen vandra vi runt där en stund innan vi sa adjö.. See ya again soon baby :P


Lillplutten <3


Hälsat på mormor


Syrran hämtade upp mig och lillen innan idag så körde vi inom Coop och köpte lite pålägg och sådant gott. Och körde hem till mormor :) Nicki och Timmie lekte på golvet och vi andra fika och pratade. Trevligt trevligt. Timmie blev dock övertrött i slutet så då fick vi kila hemåt och nu nannar han så gott ♥ Världens finaste...


Farsdag igår !


Började med en underbar morgon. Sen vid kl 2 stack jag hem till pappa och hans familj för att fira honom lite. Syrran, Patrik och Nicki var där redan. Så satt vi och pratade en del o.s.v. sen lite efter kl 4 skulle dom dra. Så fråga pappa och wanja om jag ville stanna och äta så det gjorde jag :) Kalkon, potatisklyftor, sås och gele riktigt gotti gott. Var inte hemma förrän runt halv åtta då Johan kom hem med Timmie :)


Bloggtorka !



Inte ofta jag känner för att blogga nuförtiden :/ Jag försöker iaf blogga lite varje dag men kanske inte de mest intressanta. Så hoppas att ni står ut tills jag får gnistan tillbaka <3


Sant så sant !

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' och lite smärta bakom "det är lugnt"


Busunge <3



Haha hur mycke Ajabaja man än säger hjälper det inte och tillslut lyckades lillen med det han ville ♥ Och lycklig blev han :)






Brottsplatsen :O

 


Umgåtts med Sandra & Sicci


Riktigt trevligt. Promenerade hem där en stund innan idag :) tror klockan var runt 11. Så blev man bjuden på kaka, tackar. Och så satt vi och snacka massa medans de tre äldre barnen lekte. Sen blev min lille prins över trött men lika glad ändå ♥ Så vi kilade några minuter efter Sicci och hennes barn vid halv två. Tack för en trevlig pratstund :)







Andra terminen på babysimningen


Då var det dax igen :) Idag var där bara två bebisar så haha dom fick ju massa uppmärksamhet. Timmie dök tre ggr idag även utan vattenkanna nu. Duktig vår lille påg är ♥ Och så började dom med en ny grej där dom tar fram en stor madrass där barnen ska sitta på och både dyka ifrån och hoppa ifrån.









Beställt hem!


Igår fick jag hem det jag hade beställt :) Super fina..



Umgåtts med töserna & lille Max Ax


Igår körde jag & Timpa hem till Mimmi. Lämnade bilen där sen promenerade vi mot stan. Mimmi fick fortsätta ner mot stan med Timpa för att möta upp Sofia & max medans jag gick på jobbintervju :) Sen möttes vi upp igen och gick för att käka på Jensens. I love deras kyckling alltså. Satt där en stund innan vi promenerade hem till Mimmi och umgicks där. Käkade cheesecake <3 Goooooott .. Stack hem lite efter klockan fyra. tack för en super trevlig dag tjejer. Synd man glömde kameran bara :(



Tog dock två med mobilen men dom blir så suddiga.
Min trötte lille påg ♥




Riktigt suddig men där ser ni iaf Max i bakgrunden när vi skulle dra oss hemåt :)






Ullared idag :)


Jaha då har vi varit på Ullared hela dagen. Riktigt trevligt. Åkte vid halv åtta ungefär ?! Somnade så gott på min kudde i bilen när det var en timme kvar eller något. Vet inte när vi körde hem men runt halv sex tror jag.. Somnade gott ännu en gång i bilen :)



Blev litegrann till mig själv faktiskt. Köpte en Hello Kitty Dataväska, dock tycker jag Hello Kitty är sjukt töntigt men den var faktiskt söt så ja den fick duga.






Timmie fick en hel del kläder ♥ Älskar shoppa till honom..





Blev en del blandat så som: Pulka till lillen, åkpåse till vagnen, väggtext och lite annat smått och gott.






Sen köpte jag ett par julklappar också som jag inte tog foto på. Men det blev inte alls många tyvärr. Bara till tre stycken.. men jaja tyvärr blir det inte alltid som man tänkt. Men jag blev iaf super nöjd med det jag köpte. Tack för en super dag syrran, Patrik och Anna :)


Härliga söndag :)


Riktigt underbar söndag också. Dock inte först när jag vaknade då snurra hela världen men det gick över efter en underbar dusch. Sen satt vi och käkade frukost tsm. Sen promenerade vi bort och städade lokalen. Och när vi var klara där blev det PIZZATIME <3 Och bara lugn och ro.. Fram emot kvällen stack vi och hyrde Paranormal Activity och krängde chips.. Hahahaha snacka om att jag blev svettig med två människor intryckte på mig.. Haha mesar ;) Nej men ni är för söta. Vet ju själv hur läskig jag tyckte den var första gången. Super trevligt iaf.. Sen efteråt satt vi och snacka massa läskigheter.

Turturduvorna somna i soffan en stund ;)
Underbara Emma och my brother from another mother





Bästa bakisdagen ever ♥


Stressad men super rolig dag i lördags !


Först kom Emma & Jonas vid kl 9 så käkade vi frukost framför Bumbibjörnarna :) Sen promenerade vi bort till lokalen och började dekorera. Blev så sjukt coolt, super nöjd. Jonas fick dock åka och köpa en massa. Fick lämna Timmie hos sin morbror och hans familj en timme för han vill ju ha massa uppmärksamhet och vi var tvugna att få upp dekorationerna. Sen hämta jag upp min snuttis ♥ Så fick han mat sen byta vi om och for på kalas till Christel, Grattis !!! Hon fick en skräckis av oss ;) Hon gillar också sådant. Ska låna den av henne en dag. Så var vi på kalas till ca 18 tiden sen for vi hemåt jag och lillen. Så hämtade hans farmor upp honom. Sen var det dax att göra sig klar inför Halloweenfesten :) Super skoj skoj skoj....


Halloween festen !


Sååååå sjukt roligt jag hade. Började förfesta strax innan kl 20 sen började folket droppa in efter hand. Dock minns jag inte allt för mycket om man nu ska erkänna det. Men tydligen hade jag underhållet folket en hel del. Hahaha.. Roliga kommentarer hade jag tydligen fällt ;) Roligaste var den jag fällde i köket med Emma & Jonas. En riktigt toppen kväll med massa porr och dansande.


När vi förfestade :)



Kvällens värdinnor





Resten av bilderna finns på facebook. Tack för en toppen kväll allesammans ♥


Full rulle idag !!



Idag blir det ingen uppdatering mer än nu. Emma och Jonas kommer strax så ska vi äta frukost tsm sedan vandra bort och dekorera lokalen. Sen vid kl 15 ska jag och Timmie på kalas. Sedan hem igen till kl 18 då Susanne hämtar Timmie och jag kan börja göra mig klar inför Halloween festen ikväll. Kommer bli super skoj ... Sjukt taggad :)

Byggt på naglarna idag !


hehe ja jag blev inte så nöjd nej. Hon skulle målat det vita längre ner men de märkte hon inte förrän i slutet ?! borde hon inte kunna det när hon gör detta varje dag. Men ja finns inget att göra åt så det får duga ändå.




.....



Nu har ett beslut tagits iaf.. Får se var det slutar sen :) Ödet avgör !!


Fredag - Färga håret :O



Håller på att färga håret. HAHA säger jag bara. Jag skulle göra lite slingor men orkade inte pilla med det nu när jag har så satans ont i huvudet så tryckte i hela tuben. Skulle jag gjort det ?!?! Neeeej för nu blir jag ju vithårig.. usch usch.. Men ja finns inget att göra åt just nu. Tar jag ut de tnu blir jag ju gulhårig och det är ju värre. Men men annars idag sker inte jätte mycke. Johan kommer med min lille prins senare ♥

Tråk dag!


Verkligen tråkig dag idag. Vädret har varit riktigt kasst så har blivit att bara sitta hemma under dagen. Dock varit väldigt mysigt med min lille prins ♥ Sen blev tyvärr det viktiga mötet inställt så det blev inte som vi planerat. Så nu vet jag inte alls vad som kommer ske med det. Och nu har jag en härlig ensam kväll några timmar för Timmie är med sin pappi tills imorrn vilket betyder sovmorgon :) Ska bli rätt skönt så man orkar med stressen på lördag.

Lite sällskap :)



Emma kom innan och umgick nån timme medans Jonas var på intervju. Väldigt trevligt :) Sen kom även Jonas in en stund och gjorde Timmie förstummad *haha* så sött.. Alltid skoj med lite sällskap.. Vi ses kl 9 framför bumbibjörnarna på lördag ;)


Onsdags shopping :P

Vi stack till Jägers så gick jag inom systemet och köpte lite cider inför lördag. Sen skulle jag köpa chips och lite sådär men dom jag ville ha fanns inte så det får bli en annan dag. jag fick iaf tag i en present till Christel som har kalas på lördag. Och så köpte jag julgardiner till storarummet (om jag nu kommer bo kvar? :P ) Och så en body till lillprinsen ♥ Sen körde jag Zara till Nicoles dagis där Linda väntade. Så som sagt kom precis hem nu :) Fick inte tag i så mycke av det jag skulle ha :( Turkisk pepparn fanns bara i en sort jag aldrig testat så ja jag fick köpa den men vågar jag?! haha.. Aja vi får väl se..





Yes *tummen upp*


Jag slapp migrän fast jag inte sovit så mycket. Och just nu nannar min lille prins ♥ så jag ska äta nån macka och bara koppla av nu efter att precis ha kommit hem. Älskar dig min lille prins  ♥


Vilken natt :(


Timmie vaknade såklart när jag och Zara skulle sova :P Så fick han syn på henne och blev jätte pigg och skit söt var han som bara låg o stirrade på henne där i mörktet. Men sen ville inte han somna om igen. Så ja han är fortfarande vaken och klockan är 01:21 väldigt skoj :P  Kommer inte så sova typ alls i natt. Och dessutom att jag fått flytta ner honom och mig till soffan för Zara snarkar som en man där uppe, hahaha :P  Hörs t.om ner fast dörren är stängt. Vet inte varför han inte kan somna igen ?! Typiskt att mamma jobbar imorrn med så kan inte ens få någon timmes sömn under dagen. Jag kommer vara på ganska kasst humör skulle jag tro :(

...Haha prutt


Hahahahaha drömkillen <3


Super trevlig tisdag :)



Stack och handlade lite på maxi imorse. Träffade på pappa där så snackade en liten stund. Sedan for jag hem så kom Emma vid kl 10 :) Riktigt trevligt. Så när Timmie hade somnat så fikade vi lite. Jag hade köpt hem en del pålägg och dricka så det var gött. Efter fikan så satt vi och planerade inför Halloween festen på lördag. Är sjukt taggad. Hon stannade till ca kl 16 så det var riktigt trevligt verkligen. Efter det kom mamma en sväng så käkade vi BK och snackade lite. Så hade hon köpt lite olika saker till mig och Timmie, tack ♥ Sen när hon gick badade jag lille Timpa och sedan fick han välling. Super trött så nu sover han, hoppas det blir för natten. Och om en stund kommer min systerdotter Zara hit :) Ska bli riktigt mysigt..


Så det har varit en fullspäckad dag :)

Dagens lilla Timpa <3


Underbart <3



Timmie nannade i min säng inatt. Det var länge sedan. Men super mysigt ♥ Mammas lilla älskling. Han somnade vid 22 vaknade vid halv 6 fick lite mat sen somna han om så steg vi upp vid halv nio. Helt perfekt.


RSS 2.0