Night

Ska sova !
Over and out !


Bakken :)

Igår var vi som sagt på Bakken allesammans :)
Jag, Johan, Mamma, uffe, Zara, Emilia, Linda, Patrik, Jonas, Sandra, Felicia, vilma och Sara :)
De flesta åkte hem runt elva tror jag de va men jag o johan stanna me linda o dom så körde dom oss hem sen så vi va i bingen runt halv två på natten :)

Riktigt cool 5D bio hade dom där så jag o ohan gick in o kollade på 2 av filmerna, dom varande väl runt 15 minuter stycken men riktigt coolt va de..




Här åker vi te kopparna som man kunde snurra själv o fy satan va vi fick fart :)
Men kunde inte gå så stadigt efter de :P haha..




Här är det krockbilarna som gäller ;) haha..





Här ska vi åka nån krokodil sak där man ska försöka stänka vatten :P




Här är andra bilar där man mest körde runt
Såg ball ut när dom körde runt..
Johan o Felicia värsta rally drivers som försökte komma förbi alla.
Patrik och Emilia som driving miss daisy :) Såg sött ut när han hade armen runt henne o körde i lugnan ro :)
Och Uffe med Zara skulle inte släppa förbi nån o krocka alla :P hahaha





Allesammans förutom linda som tar bilden :) Och sandra o sara som står o kollar åt annat håll ;) haha...




Datumen på fotona stämmer inte som ni säkert ser :P

Home

Hemma o sten död :/
Försöker få tag i syrran så hon kan skicka lite bilder från Bakken igår så ni iaf har något att titta på ;) hehe..
Har inte hunnit vara hemma så länge från jobbet än men känns som jag ska somna när som helst :/

haha utslagen ;)

Jag har ont i hela kroppen och bulor har jag på båda handlederna :O efter igår på Bakken.
Och nu ska jag springa o ta bussen så skriver om Bakken sen när jag är hemma igen ;) Slutar kl 6 så :)

Ha de fint sålänge

Bug Buster !! HAHA

Den hade jag o Johan behövt i förrgår ;)
Vi hade en stor äcklig spindel i taket i mitt rum :( Så var där en långben och en fluga med i taket som bara va helt stilla o jag tror t.om långbenen va fast i spindelnätet sen tillslut när Johan tagit spindeln så började både flugan och långbenen flyga o ha sig igen :P och dom hade suttit där blixt stilla as länge då :O haha dom va nog också rädda för spindeln ;)...






Baby Converse :)



Sååååå himla söta eller vad tycker ni??
Synd det är så länge tills syrrans bebis kommer ut :P haha.. Nästan så man velat ha en egen liten flicka nu att köpa dom till :)






Paris hilton som mamma? :O


Haha herregud !! Kan ni se henne som mamma???
Läste precis att hon satt en deadline på att skaffa barn nästa år :O
Stackars hennes framtida barn om dom blir som henne.



Härligt

Vilken härligt väder vi har här i sverige ;) Super nice... Synd man jobbar så mycket så man inte hinner sola. Men imorrn ska vi till Bakken i Danmark så då kan man iaf va ute i solen ;) Super nice...

Aja ska ut o se om jag kan sola lite :) Innan jag ska in och jobba några timmar för dom behövde lite hjälp idag.

Åhh Thailand :)

Fick bekräftat idag att jag fick ledigt dom 2 veckorna som vi ska till Thailand :) Så vi åker den 16 september och kommer hem den 1 oktober :) Kommer bli såååå underbart där med dig Johan <3
Bästa semestern någonsin


Såhär ser vårt hotell ut :)

Usch fy :/


Märks att jag inte är van vid att gå upp kvart i sex iaf ;) Gryyyymt trött måste jag säga... Fast jag slutar iaf klockan 16 tack o lov så man kan sola lite om det nu blir fint väder ;) Detta är första gången jag jobbar 7-16 passet men det ska bli nice att prova på... Liksom 3 timmar innan ens butiken öppnar, sen 6 tmmar efter öppning så det kan nog bli soft om jag har tur :)

Händer för er del idag? :)

My angels <3



 

chockad :O


Jag - Jag bor där
(kör förbi)
Johan - okej
Jag - Aha ska du svänga runt i rundellen?
Johan - Nej
Jag - Nehe ska du svänga runt där framme då?
Johan - Nej bilar bakom
Jag - Jaha var ska du svänga då?
Johan - Ja jag vet inte
(svänger)
Jag - Jaha var ska du nu då?
Johan - Till industriområdet o sälja dig

Haha gubben ;) Nu skrev jag de ändå (K)

Resan beställd :)

Igår beställde vi vår resa :)Det blev en Thailand resa  i 2 veckor från den 16sep :D kommer bli super mysigt <3

Present till någon som fyller 25??

Vad kan man köpa i 25 års present??? :O

Ahhh förbannad

Alltså varför har jag huvudvärk varenda jävla dag nuförtiden :/ Nu har jag haft de i mer än en vecka..
Hatar ha det när jag e ledig o de äntligen är fint väder för jag vill kunna sola men att ligga i solen me värsta migrän e inte så trevligt :(

En bild säger mer än 1000 ord, eller? :)



Och här ser ni ju även dagens outfit :) Vad tycks??

Vilken resa :O

Vi åkte till en resebyrå innan och hämtade massa kataloger då vi tänkt åka på semester i slutet av september. Men ja det är verkligen inte lätt att bestämma sig för vilken resa :O

Vi hade typ bestämt oss för Egypten för vi ville se pyramider o.s.v. Men sen skulle man tydligen ha både egyptiska pund och Us dollar med sig :S jobbigt så därför skippar vi nog det. Så just nu lutar det mot 2 veckor i Thailand ;) Sååååå nice.. Men ska kolla runt lite till ändå :P hehe...



Var har ni varit?? Några tips ? :)

Pms Unge :@

Alltså shit idag har jag verkligen PMS....Känns som jag ska spricka så irriterad jag är på allting :O Fattar verkligen ingenting o stackars Johan som får för allt :( Förlåt gubben !!

Haha som sagt ;)

Vi har sjukt skoj på jobb speciellt nu när nästan alla ordinarie har semester ;) Nu är vi typ BARA ungdomar så... Riktigt soft o nice alltså..

Så har killarna stått o kommit på massa smeknamn till alla som dom skrivit på tavlan ;) haha


Och idag var mix megapol utanför o sökte manliga "sångare".. Haha så på min o Andre´s lunch gick vi ner en sväng o kollade läget så va han med o sjöng :P hahahah.. Sjukt roligt... Så fick de andra reda på de så dom stod i de öppna fönstret där uppe o garvade o klappa o sånt....



Lilla Andre var rätt duktig ändå ;)
Men sen kom Admir så klådde han honom :P Han kom bäst av alla så han ska på audition imorrn .. hahahahaha sjukt ball :P


Aja sen när vi inte roar oss med sådant så finns ju alltid nintendot ;)




Ännu en !!

Jobbig dag med huvudvärk :/ har haft det varje dag hela veckan... riktigt jobbigt... Sover inte bra om nätterna heller, antagligen för jag vet jag ska upp tididgt så vaknar jag flera ggr :/

Och sen är vi underbemanade på jobb så man får flaxa omkring överallt typ. Och idag ska jag vara halva dagen i kassan sen halva på golvet :S inte klokt.... Kommer bli stressigt värre liksom..

Aja ska gå o ta bussen nu babes :) Puss haii

Ännu en flicka :O

Hehe syrran o Patrik kom inom mitt jobb innan efter dom varit på 3D ultraljudet :) så visade dom bilderna o sa till mig gissa könet :P haha jag gissa pojke för de såg ut som en liten pung men ikke så nikke de va en liten flicka <3 hehe.. Dom ska på ännu ett ultraljud på måndag så om dom också säger flicka så e det ju en självklarhet :)

Så då blir det 3e flickan i deras lilla familj :P Och den 5 flickesyskonbarnet för mig.. Nu återstår det att se vad brorsan och Sandra ska få för ett litet :)

Seg som en åsna




Fy fööör va jag är seg idag :/ Ingen rolig dag
på jobbet heller. Sjukt mycket folk så vi har fått stå 2 o 2 i kassan hela tiden o sen va de massa annat som klydda så man va riktigt stressad. Sen fick Anna stanna kvar en extra timme så fick jag vara på golvet o hon i kassan.. Kändes meningslöst men ja slappt ändå den sista timmen där :)

Och tydligen är vi ännu mindre imorrn :/ Kommer vara ännu mer stressande. Och så jobbar jag 11-20 :( riktigt trist... Jag som ville med syrran till ultraljudet  :/

Haha man ser hur trött jag e ----->

Det märks!

Att jag jobbar mycke nu för jag lär inte blogga så jätte mycket då :/ Tyvärr...Men ska försöka så ofta jag hinner. Men sen är de ju tråkigt för er att läsa om mitt jobb lr så :P haha... Men ska bättre mig I promise.. Men nu ska jag käka upp min frukost sen snabba till bussen..

Usch :/

Verkligen inte skoj att behöva stiga upp o jobba efter man inte haft någon sovmorgon alls :( Men jobbade iaf 9-18 idag rätt soft ändå.. Men fick bara stå i kundtjänst idag o lära mig de :O ingen kassa alls :P hehe kändes knas.. Men det var skoj men jag får öva lite till innan jag kan de sådär jätte bra iaf :)

Wiiiee tälta ;)

 

Haha jag älskar att tälta och detta var första gången jag och Johan tältade tillsammans :) hihi super mysigt..



Puss puss i tältet ;)






Erika tog en bild på oss på morgonen ;) haha vad sexiga vi är.. Hahaha helt yr vakna ser vi ut :P

Blekinge here we come ;)


Åkte till  Blekinge och det tog ca 2 timmar :) Så stack vi till Johans morföräldrars stuga eftersom alla dom var där :) Så stanna vi ett tag eftersom Johan o hans brödrar skulle åka vattenskidor o lite sådant skojsigt :)


Sendan drog vi till Campingen med Erika och Magnus så satte vi upp vårt tält i deras förtält :P haha helt toppen... Sen väntade vi på de andra skulle höra av sig. Så kom Mickael och Mattias och hämtade oss med båten så drog vi in till festivalen :) Så mötte vi upp Anna och Andreas där så gick vi runt lite och typiskt skulle de regna :( Men det slutade lite i mellan åt.. Sen hittade vi ett ställe där vi satte oss och drack, vi kom in gratis för vi va rätt tidiga för senare skulle de kosta 140 spänn... Så det var nice ;) Sen stack jag och Johan o köpte mat sen tillbaka igen... riktigt trevlig kväll iaf, bra musik där med för den delen :) Kom mer o mer folk också hela tiden så till sist var där riktigt mycke :)



Här är vi allesammans utom Johan som tar bilden ;)


Åker hem idag :/

 Lördag 19/7
Vi gick upp klockan 6 :O helt sjukt... Så käkade vi frukost och kollade över så vi inte hade glömt något. Sen slappade vi en stund innan v gick ner o tog tunnelbanen till T- stationen. Och sedan bort dit där vårt tåg skulle gå ifrån..



Sen hämtade Johan oss på centralen i Malmö klockan 2 då vi var framme <3
sen var det bara hem snabbt och packa lite varma kläder sen åkte jag och Johan mot Blekinge, Karlshamn där det var festival ett par dagar nu :)

Sista dagen i Stockholm :/

Fredagen den 18/7
morfar och Ingrid åkte på morgonen för dom skulle på konfirmation någonstans o.s.v. Så denna dagen fick vi roa oss själv... Jag ville shoppa och gå på nordiska museét men ja uffe ville till de historiska så det fick bli det.



På vägen dit träffade vi på paraden igen :P hehe...




Så hängde vi efter o kollade så stanna dom utanför Arme museét :) Så kollade vi på lite på deras uppvisning sedan gick vi vidare...

Historiska museét








Sen tog vi en fika :)




Sen gick vi en låååååååång runda på "Ön" där skansen o.s.v. ligger... Riktigt fin natur där och super mysiga resturanger överallt typ :) sen på vägen ner igen så stannade vi och åt på en resturang :) Riktigt god mat där !!







Sen gick vi en sväng i stan bland affärerna :) och sedan "hemåt" så kollade vi på tv resten av kvällen och bara slappade...  Så himla skööööönt :)

Näst sista dagen i Stockholm :(

Man kan ju inte räkna lördag eftersom då åker vi hem kl kvart i 9 på morgonen så..

Idag skulle vi åka på en Signtseeing tur med båt :)



Jag o mamma på båten me våra hörlurar ;)


En av hamnarna :)



Toppen på Riddarkyrkan som vi var på i Måndags.



Ett av de vandrarhem som finns i Stockholm :) Tyckte det var coolt att det var en båt :)



Ett ålderdomshem ;) Riktigt snyggt... Dom sa de att förr va de många utlänska som trodde att det var slottet ;) Men ja de e klart snyggare än slottet o de har iaf torn så ;)


Hehe ja vi såg en jäkla massa på de nästan 2 timmar som vi var ute på den turen.. Och 14 broar körde vi under :O vi som inte har en ända typ i Malmö :P hahaha...


Sen var det dax att kolla in riksdagshuset :P haha




Haha vilka bra bilder dom tar på mig :P



Och här är det rummet man brukar se på tvn ;) haha...


Och där i det lilla huset i mitten på högra sidan så bor Reinfieldt ;) Vår lille statsminister.. Inte allt för intressant tyvärr men ja jag ville ha me de ändå :P haha... Fint hus har han iaf ;)


Sen efter det så gick vi och tog en fika i Gallerian :)



Mina nya skor ;) som jag fick köpa bara för vi gick så mycke :P haha..

Sen gick vi hem och gjorde oss klara och sådär.. Sen åkte vi med båt ut till Fjäderholmarna där vi skulle käka middag ;) Usch på vägen till båten så ös regnade det, ikke trevligt alls... Men väl framme fick vi strålande sol tack o lov :) Helt perfekt...



På båten :)


Lite foton från ön :)

 


Gädd huvuden ;) Riktigt stora, tur man inte träffat på en sådan i vattnet någon gång :)






Den här bilden är verkligen min favorit :) Så fint hus och massa blommor..





Sen gick vi och åt middag nere vid vattnet :) Super nice !!
Jobbigt att man inte tog med några solbrillor ut dit eftersom de regnade när vi gick :/ Hade ju solen i ögonen sen under hela middagen...






Sen bar det av "hemåt" igen :P
Såg ut som regnet skulle komma igen :O och mycke riktigt, när vi steg i land ös regnade det igen :/




Vasa Museét :)




Gröna Lund :)










Tredje dagen i Stockholm ;)

Ja då var det den tredje dagen, Onsdagen den 16/7 -08



Här står vi allesammans utanför sture gallerian ;)

Sen bar det iväg till Vasa museét :)



Blev faktiskt mäktigt imponerad av hur stort Vasa skeppet är alltså :O Dom har ju byggt huset runt skeppet och det är typ 4 våningar högt + ännu en bit upp till taket. Riktigt tjusigt :)



Hade tydligen varit 130-135 människor på skeppet när det sjönk och dom runt 30 stycken dog och dom har förvarat dom som de hittade ofc :)



Av skeletthuvudena som de hittade byggde dom på så man tillslut kunde se hur personerna såg ut när de levde. Rätt läskigt att stå och titta på huvudena eftersom dom såg så himla verkliga ut :) Såg ut som riktigt huvuden som satt där på en påle :P haha..



Jag, morfar och mamma står framför en miniatyr av Vasa skeppet som det såg ut innan det sjönk.



Jag brevid en dykarklocka :P
 


Sen käkade vi middag där :)

Sen efter det så gick vi till Gröna Lund en sväng ;)



Grymma på att cykla på en enhjuling iaf ;) Men hon i blå skrämde livet ur en när hon skrek som en häxa :O









Sen vann vi ett BIGT toblerone choklad ;) Super nice...



Sen försökte dom vinna i alla stånden :P Men det gick inte så bra..



Sen efter en stund där så gick vi hemåt igen :)





Andra dagen i Stockholm :)


Denna dagen började med en härlig frukost ;) Sen bar det av till slottet där man kunde gå in och kolla på lite olika saker. Men tyvärr fick man inte ta foto där inne :/ Riktigt tråkigt... Förutom i den ena delen där det fanns vagnar o.s.v. :)






Riktigt tjusiga vagnar måste jag ju säga :)



Paraden på slottet :P


Sen efter vi varit på alla ställena i slottet så drog vi till skansen eftersom det var tisdag och då var det ju allsång på skansen ;)



Gick en runda och kollade på alla djuren på skansen :)



Sen gick vi runt lite och titta på stugbyn lr va de kallades. Och så käkade vi glass ;)






Morfar, mamma och jag uppe på toppen av skansen :)



Sen va de dax för Allsång och här är The poodles/ E-type




E-Type :) Vi hade även sett honom under dagen men haha mamma sa nej det är inte han så jag tog inga foto då.. Men sen märkte vi att de visst va han men då va han för lång ifrån :P Men fick iaf lite bilder sen på kvällen ;)



Sen här är jag på balkongen när vi var "hemma" igen ;)
Ser rätt sliten ut, och jaaaa jag var riktigt trött hade ju fått stiga upp jätte tidigt sen varit i full gång hela dagen :P



Min första Stockholms resa :)

Ja nu ska jag skriva lite om vad som hände under dagarna där uppe :P Hehe kommer inte ihåg allt för det var så himla mycket på en gång men ska försöka minnas lite iaf..

Dag 1, 14/7-08



Jag på morgonen när vi skulle åka till tåget. Tåget avgick kl 8:10 från centralen sen var vi framme vid 13:20 eller något sådant :)




Min lunch på tåget :) Riktig god och nygjort baguette :)

Sen när vi kom fram så mötte morfar upp oss på centralen så gick vi hem till dom och åt lite och slappnade av innan vi gick en jätte lång promenad runt Gamla stan o.s.v. Dom bodde precis vid sture gallerian så det var nära till allting typ :) Riktigt nice...



Vi kollade även lite på slottet :) Inget fint slott på utsidan måste jag säga.. Tycker dom borde ha lite mer torn och sådant ;) haha... Ser inte ut som det var fint väder men det var faktiskt riktigt soligt för de mesta.. Råkade väl bli lite molning precis vid denna tidpunkten.




Sen stannade vi på ett litet Café i Gamla stan och drack lite och åt en smarrig kaka :)



Ett litet gulligt torg i Gamla stan :)




Sen gick vi in en runda i Stor kyrkan :)



Riktigt fint var där inne :)



Sen en liten runda in i riddarkyrkan :P Men den var tråkigt. Bara massa sköldar på väggarna och lite gravar + så fick man inte ta foto heller.. Men ett blev de iaf ;) haha



aja det får duga om första dagen så länge. Kan ju tillägga att vi var ute och gick ett par timmar :O Riktigt trött i fötterna efter allt det där... Gick även en snabb runda på någon shoppinggata på vägen "hem" igen..

Home from Stockholm :D

Äntligen hemma :) Så skönt att vara nere i skåneland igen.... Jag ska dessvärre bara packa ner lite varma kläder sen drar jag till Blekinge tills imorrn kväll :) Så jag skriver om hela stockholmsresan o.s.v. då :)och visar massa foton...

Puss haii

Stockholm here I come :D


Nu mina darling så är klockan 06:32 och vi sitter o väntar på min "styvbror" som ska köra oss till centralen :) Sen bar det iväg mot stockholm. Är framme om fem timmar.. Jag är riktigt nervös eftersom jag faktiskt aldirg varit där innan... Ja jag vet det är ju vår huvudstad men inget direkt tilltalar mig där men vi får se jag kanske trivs... Kommer nog på en del kommentarer om min dialekt sa dom på jobb eftersom jag pratar rätt så skånskt :P Men vafan hellre underbara skånskan än deras kvast upp i rumpan språk ;)

Aja ha de fint my darling så skriver jag på lördag tror jag när jag är hemma igen :)
Och kommer visa massa foto o.s.v. ;) Men som sagt får se om det blir lördag för jag kanske drar till
blekinge då tills söndagen så kanske blir söndag eller måndag som jag skriver ;)

Puss Haiiiii !!!!

Angelina o Brad har fått sina tvillingar :)

Blev en pojke och en flicka :)

Pojken ska enligt Michael Sussmann heta Knox Leon och den lilla flickan har fått namnet Vivienne Marcheline. Bebisarna förlöstes genom kejsarsnitt.

Ond aning :)

Har ju glömt skriva om filmen vi hyrde i fredags :) <3
Den var faktiskt bra och spännande, en film man borde se iaf... fast ja slutet var ju inte så jätte jätte bra :P men ändå helt klart värd att se .... Den får 4 av 5 ;)

Ni kan läsa om den och se trailern ---> Här





Sjukt svårt !

Att packa :O Känns som jag snart har packat med mig det mesta jag äger :P Fast haha ja jag har en rätt liten väska så tror inte jag kan proppa ner fulla garderober i den ;) ( I wish) Men ja det blir säkert bra.. Hoppas vädret blir bra iaf för jag har mest tagit me short o sådant. Ska packa ner nån kjol me o leggins :P


Kalas för lilla Emilia :)

Kom hem för ett tag sedan eftersom vi måste packa klart (och jag börja packa) Men kalaset var trevligt, super god grillad man :) Sen var det massa blandat till efterätt.. Massa kakor, chips sen va de chokladpudding, grädde, maränger ;)

Så kan det gå ;)

Såhär skoj har vi på jobbet :)



Hihi ;)



Jag i morse när jag väntade på bussen, ser att jag är rätt trött.. hehe. Aja ska bli nice med en veckas semester nu ;)


















Tröttitrött :O

Riktigt trött idag :/ Fy det var tur jag inte festade igår då hade jag aldirg orkat gå upp idag.
Sen efter jobb ska jag direkt på kalas till Emilia, mamma o uffe hämtar upp mig på jobbet så.
Så det blir att jag skriver mer ikväll när jag är hemma igen :)

Puss haii

Ett ord <3

Förlåt

Mitt horoskop :S

Satt o kollade igenom om det var nåt jag missat eftersom denna kvällen verkligen brast ut till en massa skit :/ Kanske hade tänkt efter lite om jag läst mitt horoskop först men där fanns inga ledtrådar vad denna kvällen skulle leda till :/


 



Det under kärlek stämmer inte alls :/ Pengar har inget med nåt att göra... Skulle aldrig låta nåt ta slut för fjuttiga jäkla pengar... Fast ja inget i horoskopet för idag har stämt tack o lov..

I shall never breathe again !!



Fick inte tag på videon jag ville ha så denna får duga
Men det är ändå texten jag var ute efter för den stämmer precis in på vad jag känner just nu




If I never feel you in my arms again
If I never feel your tender kiss again
If I never hear I love you now and then
Will I never make love to you once again
Please understand if love ends
Then I promise you, I promise you
That, that I shall never breathe again
Breathe again
Breathe again
That I shall never breathe again
Breathe again

And I cant stop thinkin about
About the way things used to be
And I cant stop thinkin about
About the love that you make to me
And I cant get you outta my head
How in the world will I begin
To let you walk right out my life
And blow my heart away

And I cant stop carin about
About the apple of my eye
And I cant stop doin without
Without the center of my life
And I cant get you outta my head
And I know I cant pretend
That I wont die if you decide
You wont see me again

If I never feel you in my arms again
If I never feel your tender kiss again
If I never hear I love you now and then
Will I never make love to you once again
Please understand if love ends
Then I promise you, I promise you
That, that I shall never breathe again
Breathe again
Breathe again
That I shall never breathe again
Breathe again

And I cant stop thinkin about
About the way my life would be
No I cant stop thinkin about
How could your love be leavin me
And I cant get you outta my mind
God knows how hard I tried
And if you walk right out my life
God knows Id surely die
And I cant stop doin without
Without the rythm of my heart
No I cant stop doin without
For I would surely fall apart
And I cant get you outta my mind
Cause I know I cant deny it
And I would die if you decide
You wont see me again

If I never feel you in my arms again
If I never feel your tender kiss again
If I never hear I love you now and then
Will I never make love to you once again
Please understand if love ends
Then I promise you, I promise you
That, that I shall never breathe again
Breathe again
Breathe again
That I shall never breathe again
Breathe again

Sårad !

Det var det värsta du någonsin kunde påstått om mig !!
Trodde allt kanske börjat ordna sig men tydligen så kan det inte det mellan oss igen :/
Speciellt inte nu när du tror sådant om mig, hade inte varit roligt att skapa något me någon som tror o tänker sådär. Du av någon borde egentligen veta, du känner mig bättre än någon annan på jorden :'(

Gotti gott på jobb :)



Ojdå :O

Kom på att jag o en på jobbet la in fel tider på mig idag :O Så de kommer stå att jag är sen i datorn fast att jag är i tid för vi la in fel ... Shit shit hoppas man kan ändra de :O måste snacka med henne direkt när jag kommer dit..

Ojoj!

Klockan blev lite mycket :O Dax att nanna så man orkar jobba sen festa imorrn ;)
Puss natti

Hemkörd :P

När jag ställde mig vid bussen vid jobb o vänta så körde en bil förbi o typ stanna o började tuta så kolla jag på folket i den jag bara hmm dom känner inte jag :P De måste va till nån annan men så stirra alla på mig så kollade jag noga så va de martin som körde ju :P haha tänkte inte på att kolla på bilen ... haha .. Men så körde dom mig hem :) sjukt nice att slippa jobbiga bussen :)

Dagens Outfit 11/7

Idag ser jag ut såhär :P När jag inte va på jobb då förståss för där har man ju jobbkläderna ;)


Home from work :)

Hemma nu och redigt sliten :P hehe aja två dagar kvar sen är det stockholm som gäller :)

Help me !

Varför ska allt vara så jäkla komplicerat? :*( Kunde inte bara allt va som förut?

Så himla trött :(


Aja får lägga mig tidigare idag så jag orkar jobba lördag o söndag också :)

Dagens slappe outfit :)

Riktigt fint väder idag men har faktiskt inte varit ute :) Och nu e solen väck :O
Haha helt vita armar sen bruna ben, aja får hoppas jag kan jämna ut de me tiden men oftast e det bara fint väder de dagarna jag jobbar. Och sola solarium orkar jag inte göra !


En ledig dag :)

Är ledig idag nu innan helgen :)
Sen jobbar jag
Fredag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag 10-15:30

Sen på Måndag åker vi till Stockholm :)

Sorry!

Orkade inte skriva mer igår var döds trött...

Brunett??

Rensade lite bland mina foto på datorn nu precis :) Hittade fram nyårsbilder från 2006
En av alla de ggr jag färgat håret brunt :)




Grattis på Namnsdagen


Idag "har" min farfar namnsdag (Kjell)
Han gick bort 1999 tyvärr, men kände inte honom så väl lite tråkigt men ibland blir det så :/

Mitt horoskop 8/7

Kolla ert eget --> Här


Åhhh

Vilken dag på jobbet alltså :/ rätt mycke folk men sen i slutet fanns det typ inget att göra o alla var helt sega o ville hem :P Sen var det ju vissa kunder som inte ville gå heller så jag va inte hemma förrän 20:55 :O


Kund - Har ni toalett här?
Kollega- Nej tyvärr det blir nere på centret
Kund - Jaha?! då kan du ju torka upp om mina ungar pissar på sig


Helt sjukt va vissa kunder han kläcka ur sig :S

Awake!

Pigg o vaken?
Jag är iaf vaken :)
Har precis ätit lite frukost och nu måste jag snabba mig så jag inte missar min buss idag.
Det är väldigt lätt hänt vett ni :P
Aja jag kommer inte skriva mer förrän ikväll eftersom jag jobbar 11-20 idag :/
Så vi hörs iaf då
Ciao !!


Gör som blondinbella :D

Och gå in på Taaz och gör om dig själv :D

Såhär blev jag ;)
D:D

Ny Tjeja :)

Började en ny tjej på jobb idag :) Som också kommer här ute ifrån *hehe*

Mc Donalds :O

Chockad fyyyy för jag gillar verkligen inte mc donkan mer :S Innan var det den absoluta favisen men nu när man är van vid Bk så är det bara det som gäller. Men nu kan man ju få dom fina coca cola glasen på Mc donkan så därför fick vi köka där idag men nej fy inte gott alls :( Men fick iaf ett till rosa glas nu :) Så nu har jag två *hihi*


Äckliga sak :O

Jag är vaken nu (kl 9 ) Det var meningen jag skulle vakna nu men en äcklig flugjävel höll mig vaken från klockan sex så därför har jag världens huvudvärk :( kommer vara skit slöööö på jobbet idag iaf :/ känner det på mig.. Men hoppas iaf huvudvärken går över..


Natti Natti


Nej bör väl sova nu om jag ska orka upp och jobba imorrn ;) Denna veckan kommer vara hård, jobbar 6 dagar o ledig 1 men kommer bli nice sen med lönen :)

Aja natti natti allesammans :)

Besök :)


Brorsan o hans familj var på besök idag :) Trevligt som attans ... Och så fick man se ultraljudsbilderna på den eventuella pojken :) Så spelade vi lite guitarr heroes med ofc ;) haha...

Var tog vädret vägen?


Osis :( Igår var det super fint väder man hann inte sola ett skit *trååk* Sen idag när jag har all tid i världen så är det inte ens fint väder, visst det är varmt men var är solen? Aja hoppas inte det blir fint i veckan då heller eftersom jag jobbar, men den nästa vecka igen så kan det gärna bli varmt då jag är i Stockholm :) 

Usch stackars Rambo :(

Han mådde verkligen inte bra idag :( I morse runt 6 så var jag uppe så såg jag att han hade kräkt ( eller något? ) i mitt datarum och sedan hade han haft lösbajs i storarummet :/ Sååååå äckligt men jag fick torka upp det o man såg på honom som han skämdes o att han verkligen mådde dåligt. Det var för han hade fått nåt kött av uffe igår o då blir han dålig i magen :/ Tycker helt synd om honom... Han verkar inte ha någon kraft kvar i kroppen idag, han hänger på armen som en sovande bebis hela tiden..


Just nu ligger han i
min säng helt livlös :(











Ny Mobil :) K770i

Jag o Johan åkte in igår för jag skulle köpa den lila Sony ericsson K770i som jag velat ha rätt länge :) Så slutade med att han också köpte en fast i svart :) Jag är såååå jäkla glad över min nya mobil den e grymt fin. Den tar jätte bra bilder o sådant med så det är nice.






Hello sweden ;)

Vaknade precis faktiskt :) Fast kommer få huvudvärk känns det som. Men aja det är iaf fint väder så man kanske kan sola lite idag?! Får se om jag pallar.. Ska ringa Phone House också och säga upp min mobil med för jag tänkte köpa en ny :) Hoppas man inte behöver alla papprena till det för dom verkar ha försvunnit :S

Vad ska ni göra idag då?

Festa?

Bjuden på värsta festen på en båt i hbg imorrn :P Fast kan inte bestämma mig om jag ska dit eller ej ?! Liksom var ska man bli av efteråt? :P Tågen o sådant har ju slutat gå då...

Home :)

Seg dag på jobbet idag :/ Men den är iaf över nu och så är jag ledig nu lördag o söndag :)

Shopping :P

Köpte en ny liten resväska inför min Stockholms resa idag på jobb :)


Rulla fram :O





Snart kommer jag ju rulla fram :( Igår va de ju resturang,
glass sen chips och idag var det Bk på lunchen och nu när man kom hem hade dom beställt hamburgare från macken me :P haha shit alltså.. Fast jag käkar redan Bk och chips rätt ofta. Men hamburgare två ggr på en dag?! haha :D Fast sen o andra sidan vet jag redan att jag äter en hel del, typ som en kille. Eller värre?! :D Mina syskon mobbar alltid mig för jag käkar så mycke :P Men vad gör de? Jag kanske behöver de för tillfället ?! Vet man aldrig :P



Dagens outfit 3/7



Vad tycks?

Godmorning :)

Pigg o vaken?
Inte jag särskilt iaf men får hoppas jag piggnar till lite tills senare :) Idag ska jag köpa en liten resväska efter jobb som jag ska med mig till Stockholm v 29 :) Jobbar till klockan 7 idag så det är en låång dag och får hoppas det är lite sol kvar då så man kan njuta lite. Men det bör det vara för igår var det super fint väder precis hela dagen och kvällen med :)

En underbar dag !!


Super duper fint väder för det första så fick byta om till kjol istället :) Sen bar det av hem till Johan *hehe* så fick han käka frukost o lite sådant ;) Sen efter ett tag åkte vi till bulltofta och spelade minigolf *wiiiee* Haha gick inge vidare de där.. Men roligt var det iaf. Men SJUKT varmt alltså, trodde nästan jag skulle svimma :O Så efter där stack vi till mobilia så köpte vi dricka o gick runt lite i affärerna. Sen blev vi vrålhungriga så vi stack och käkade på vagabond :) mmmm så jäkla gott :D Satt där och snackade en del :) Sen bar det av ner till Sibbarp där vi käkade glass och gick ut på bryggan och satt där någon timme och pratade :) Sen efter det stack vi till bo01 och mös i solen :) Sjukt nice dag idag alltså .... Riktigt super härligt allting varit..
Utsikten på Bo01








Dagens Outfit :)





vad tycks? :)

Nu ska jag kila iväg o spela lite minigolf  :)

Uppe med tuppen :)

Hehe var uppe redan innan klockan 8 idag fast att jag inte behövde. Sen kunde jag inte somna om igen så nu har jag huvudvärk :( Men men ska ut och ta lite frukost och en alvedon så blir det säkert bra :)

Night !

Nej nu ska jag lägga mig o koppla av o se en film :) En lång dag framför mig imorgon också :/

Trevlig överaskning :D

När jag kom hem efter jobbet låg ett litet paket på min datorstol :) och gissa vad det var, jo min fina skjorta som jag hade beställt för nån dag sedan :D



Pusttt!!!

Fy för vad trött jag är alltså. Vi var så ont om folk på jobb idag så jag fick jobba en timme längre :( riktigt tråkigt alltså... Men ja jag var där ju redan så det gjorde ju inget egentligen men timmen mellan 19-20 är sååååå dryg... Men den gick ändå hyffsat snabbt. Sen kom Johan o hämta mig så har vi umgåtts lite nu tills han skulle till sitt egna jobb. Och så tittade Martin förbi en liten stund så vi stod där ute och snacka lite me honom :) Trevligt trevligt. :)

Jaha ?!

Jäkla skit, dom har ändrat busstiderna då innan "sommaren" så den går 9:24 istället för 9:30 sen bussen efter går inte förrän 9:39 och då blir man typ försenad till jobb nån minut. Men så gick jag ut och då hade macken där vi bor ställt en jävla bil precis utanför grinden så man inte kom ut så fick jag gå in igen o gå ut andra håller och då missade jag såklart bussjäveln för den körde 1 minut för tidigt :/ Så jag fick gå hem igen o får vänta på nästa men ja skoj att komma försent(Y) verkligen... Jäkla pissdag detta känns att bli alltså...

RSS 2.0