Död musunge i chipsen :/


Var precis inne och läste på Svd´s hemsida och hittade en artikel om en tonårs tjej som hittat en död musunge i chipsen. Fy för jag tror jag hade kräkt rakt ut. Chipsen var nachochips av ICA:s egna märke. Väl hemma så hade familjen då suttit och ätit ur påsen som vanligt men plötsligt fick dottern ett hårstrå i munnen. Och när dom sedan undersökte innehållet så hittade dom en död musunge bland chipsen.

ICA har hört av sig till familjen och bett om ursäkt. Precis som det skulle hjälpa med en ursäkt. Dom har även skickat blommor och familjen ska få tusen kronor i ersättning :/ tusen kronor är ju ingenting om en sån sak händer :/ fy för jag ska aldrig äta chips som är ICA:s egna iaf.. Och dessutom så ska dom inte dra in resten av påsarna från butikerna, dom säger att det som inträffade är en engångsförteelse.

Kommentarer
Postat av: FANCY SWEDEN

Lite äckligt är det...men det positiva måste vara att hon enbart fick lite hår i munnen och inte hela musen...kan man äta nachochips? personligen tycker jag dom smakar som ett mellan ting av damm och gammal seg råtta...ASG

2008-03-14 @ 14:58:22
URL: http://fancysweden.blogspot.com
Postat av: Bella

Vad tycker du att Ica ska göra mer än att be om ursäkt och beklaga det inträffade? Inga pengar förändrar väl att det faktiskt skett? Att kräva mer pengar (eller att kräva det alls) tyder bara på girighet och dumhet!

För övrigt är det väl ypperligt fånigt att sluta äta Icas egna chips enkom på grund av en händelse. Ska du bojkotta alla sådana händelser får du nog mycket att stå i!

2008-03-14 @ 16:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0