Usch ja, what a night.


Lilla snutten har vaknat flera ggr igen :/ Undrar om det är tanden som spökar. Fast nu denna sista gången han vaknade märkte jag att det var magen. Men ja nu när vi ska börja med gröt o.s.v. så blir det antagligen bättre med magen för det blev det för min systers barn. Är dock svårt att veta hur mycket mat/gröt man ska ge. Ja dom säger smakportioner men lillen älskar ju det så ger honom lite mer. Och sen hur vet man när dom är mätta också liksom?! Aja man lär sig väl snabbt förhoppningsvis :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Gröten är enkel att portionera ut, du börjar först med smakportions storlek som står angiven på förpackningen (det gör det på sempers grötar iaf) och sen ökar du lite varje dag. Och att han blir mätt lär du märka ganska tydligt, Isabelle visar det iaf genom att tillslut vägra öppna munnen eller peta ut skeden med tungan.

Smakportioner ger man inte bara för att de ska få smaka och vänja sig vid olika smaker och konsistenser, utan mest för att kunna se så att barnet inte är allergisk mot ett visst födoämne, just därför ska man bara ta lite och ett ämne i taget till en början.



Hoppas jag inte verkar allt för besserwisser, var inte menat så iaf.



Lycka till med "kladdandet" ^^

Kramar Lina

2010-08-17 @ 12:11:51
URL: http://chamallow.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0