Gravid vecka 38 + 2

Allmänt: Nu är du 38 veckor gången (eller gravid i 39:e veckan, om du föredrar att räkna så). Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor). Försök ta det lugnt om du kan — det kan ta ett tag till nästa tillfälle. Gå ut och se en film, läs en bok eller ta långa tupplurar istället för att måla om bebisens rum eller vika bebiskläder. Det kan vara värdefullt att tillbringa lite kvalitetstid på tu man hand med din partner om ni kan.


Egna funderingar: Det är väl mer allmäna funderingar man har nu. Så som hur mycket mjölk dricker dom i början, hur mycke ska man pumpa ut? Kommer han använda napp ? När kommer han titta ut? Kommer jag gå över för mycket i tiden så det blir en jätte bebis? (please dont) o.s.v.. Nu vill man mest att han ska komma ut så man kan börja få tillbaka sin egna smidighet. Och kunna mysa med honom såklart ♥ Testa vagnen i det fina vädret och prova alla de fina små kläderna.






Haha ser ut som pippi långstrump eller något. Och helt sliten. Det är sjukt så trött jag är idag alltså. Känns som jag kan sitta här och somna.


Kommentarer
Postat av: Erika

Det borde vara olagligt att vara så snygg som du när man är gravid! ;)

2010-03-26 @ 23:27:31
URL: http://erikaroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0