Tröttis !



Usch vad jag är trött idag, har inte sovit så bra :/ helt stel i nacken.. Har dock varit uppe ett tag nu men fortfarande inte pigg så ska gå in och duscha tänkte jag. Ska ju till körskolan sen, dock rätt sent men det får gå ändå. Får se vad jag kommer öva på idag. Måste även göra lite teori sen så jag kommer ifatt med den, hade jag varit klar med den hade jag säkert kunnat göra uppskrivning och uppkörning redan nu men den är såå seg..


Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe kan tänka mig att du inte mår så bra, jag har ju sett i din blogg att du mått illa rätt länge men har väl inte riktigt kopplat att du skulle vara gravid, så jag fick minsann en chock! haha.

Oj, visste inte att du tänkt/velat skriva många gånger, jag hade ju iaf inte blivit arg om du gjort det såklart :) (bara om du skrivit något taskigt,haha)

2009-09-21 @ 14:34:09
Postat av: Anna

aha, trodde nästan att det kanske var lite planerat med en bebis? Men johan tycker också att det ska bli kul och så eller?

Jo det slutade ju rätt tvärt, sur var jag ;) , men jodå med mig e det bra, pluggar och står i, skittråkigt men får väl gå den vägen för att få ett vettigt jobb :p

själv då?

2009-09-21 @ 14:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0