Love hurts



Såg en film igår som heter precis som rubriken. Handla om en pappa som förlorade sin stora kärlek och hans son som hittade sin. Så försöker dom båda vinna hjärtat på den dom älskar. Helst okej film faktiskt, skrattade lite i mellanåt också. Men pappan ser ju ut som en dåre med helt crazy eyes :P haha..


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja e hon 35 och inte har några egna var hon säkert det, vill man ha barn så börjar ju definitivt tiden rinna ut i den åldern. Nej precis, men du har iaf kassavana nu det e ändå ett stort plus iaf om du vill fortsätta jobba inom handeln. Jag vill jättegärna ha ett administrativt jobb men i tider som dessa kan man fortsätta drömma känns det som, tyvärr. Kan tänka mig jobb inom handeln också så länge men mission impossible i tider som dessa vad man än vill syssla med förutom som säljare o sånt tråkigt :p



kram

2009-11-08 @ 12:16:34
Postat av: Anna

hehe förstår det, trist o jobbigt att inte kunna tycka om sin chef, för det e ändå en person som e rätt viktig att kunna trivas med.

Men jag förstår att du främst söker extrajobb nu med tanke på att du e gravid och så. Hur känns det hittills - alltså, börjar det bli jobbigare att göra saker eller än har det inte kommit så långt? Minns när jag läste stina lees blogg om att hon hade svårt att sova på nätterna för att magen var i vägen osv, lät rätt jobbigt, och sen när man e i slutet på graviditeten att det trycker mot därnere. Räkna med att bli utfrågad om förlossningen sen, haha! :p

Ja, tråkjobb e vad som finns kvar, trist, jag minns för 1 år sen när jag sökte jobb, då kom jag på intervjuer och allt mycket lättare, nu har jag inte ens varit på någon intervju sen jag bestämde mig för att gå ut i arbetslivet igen och inte studera. känns inte så bra! Men men.. jag får tänka positivt, jag har iaf lite extrajobb som trillar in och det e tur det! :)



kram

2009-11-08 @ 12:52:36
Postat av: Anna

Ja precis, gäller att dom verkligen anställer en vettig chef till något sånt men samtidigt e det svårt när man bara träffar en person någon timme under en intervju och sen under en andra intervju.



Usch, ja det låter inget vidare, men du bara kräktes helt plötsligt och så? Hade inte ont i magen eller ngt sånt? Visste inte om att mardrömmar var en del under en graviditet, fy vad jobbigt, men iofs kan jag nog tänka mig att det e lätt hänt att man drömmer mardrömmar om sånt när man e gravid, jag hade inte känt mig så vacker med en stor mage plus att ju längre man går desto jobbigare blir det och tyngre. hehe, ja att kunna vända sig en massa e en frihet och gör att man sover bra!



Det hoppas jag också - att det blir så igen med jobb, men det känns som att det lär dröja! Dock avskyr jag deras nya satsning med jobbcoach - nu måste jag inte ha någon men jag e ju inskriven på arb.förmedlingen och efter 3 mån ingår man i jobbgarantin för unga och vad jag hört hittills så verkar det som att man MÅSTE ha en jobbcoach då för att få ut pengar! Riktigt drygt!

Men ja extrajobb e guld värt, utan det hade jag inte kunnat göra något alls nu, så det känns skönt att få in det!



Kram

2009-11-08 @ 13:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0